a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Wimperkruller: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 wimperkrullers van ons nieuwste onderzoek die jou de perfecte ooglook kunnen geven.

Unser Favorit: Sibba Wimperkruller

Sibba Wimperkruller
★★★★★

Unser Favorit: Sibba Wimperkruller

Sibba Wimperkruller
★★★★★

Unser Favorit: Kiko Milano Wimperkruller

Kiko Milano Wimperkruller
★★★★★

Unser Favorit: Sibba Wimperkruller

Sibba Wimperkruller
★★★★★

Unser Favorit: Touchbeauty Wimperkruller

Touchbeauty Wimperkruller
★★★★★

Unser Favorit: Sibba Wimperkruller

Sibba Wimperkruller
★★★★★

Unser Favorit: Uraqt Wimperkruller

Uraqt Wimperkruller
★★★★★

Unser Favorit: Ciciglow Wimperkruller

Ciciglow Wimperkruller
★★★★★

Unser Favorit: Alicer Wimperkruller

Alicer Wimperkruller
★★★★★

Unser Favorit: Fockety Wimperkruller

Fockety Wimperkruller
★★★★★

Duik in de wereld van schoonheidsverzorging met onze uitgebreide gids voor de 10 beste wimperkrullers op de markt – zorgvuldig getest en beoordeeld om jou het nieuwste onderzoek te bieden. Wimperkrullers zijn een essentieel onderdeel van elke make-uproutine, een onmisbaar instrument om je oogopslag te benadrukken en tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig en handzaam model voor dagelijks gebruik, of een meer luxe ontwerp voor die speciale gelegenheden, wij hebben de perfecte opties voor je verzameld. Dus lees verder, laat je inspireren, en kies de wimperkruller die bij jouw behoeften past.

Een wimperkruller is een handig beautyinstrument dat jij kunt gebruiken om je wimpers een mooie krul te geven. Dit instrument ziet er een beetje uit als een schaartje maar heeft in plaats van scherpe bladen een gebogen siliconen of metalen pad waar je je wimpers tussen klemt. Door zachtjes te knijpen, buig jij je wimpers omhoog wat zorgt voor een open en alerte oogopslag. Het is een geweldig hulpmiddel voor het toevoegen van een dramatisch effect aan je oogmake-up, zonder het gebruik van valse wimpers of extensions.

Check Uit

Onze favoriet #1

Sibba Wimperkruller

Sibba Wimperkruller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Sibba wimperkruller is een klassiek en praktisch schoonheidsinstrument dat speciaal ontworpen is om je wimpers een intense krul te geven zonder ze te kreuken of te beschadigen. Geschikt voor alle oogtypes, kan deze wimperkruller, in combinatie met mascara, in slechts enkele seconden de perfecte wimperkrul creëren die de hele dag aanhoudt. Het unieke handvatontwerp en de flexibele centrale as zorgen ervoor dat de krul op een zachte manier wordt gevormd zonder te trekken of te knijpen. Bovendien is de Sibba wimperkruller vanwege het mini-formaat en lichte gewicht gemakkelijk mee te nemen in je make-uptas, reistas of rugzak. Een perfecte cadeaukeuze voor vriendinnen, moeders en vrienden.

 • Voordeel 1: De Sibba wimperkruller is klassiek en praktisch in ontwerp, voorzien van een ronde, dikke siliconen wimperpad waardoor je een intense krul kan vormen zonder de wimpers te kreuken of te beschadigen.
 • Voordeel 2: Deze wimperkruller kan samen met mascara worden gebruikt voor een beter krul-effect, wat betekent dat je indrukwekkende wimpers kunt bereiken met slechts een paar seconden van gebruik.
 • Voordeel 3: De Sibba wimperkruller is geschikt voor alle oogvormen en -maten. Dit betekent dat je ongeacht je oogtype de beste wimpers kunt bereiken met gebruik van enkel dit enkele hulpmiddel.
 • Voordeel 4: Deze wimperkruller lijdt niet tot schade aan je wimpers dankzij de flexibele centrale as en unieke handvatontwerp. Het kan zeer volumineuze gekrulde wimpers creëren zonder te trekken of te knijpen.
 • Voordeel 5: De Sibba wimperkruller is gemakkelijk mee te nemen dankzij zijn mini-formaat en lichtgewicht ontwerp, en is geschikt om overal mee naartoe te nemen in je make-uptas, reistas of rugzak. Bovendien, dankzij zijn elegante ontwerp, is het een perfecte cadeaukeuze voor moeders en vriendinnen.
 • Nadeel 1: Hoewel de wimperkruller geschikt is voor alle oogvormen en -maten, kan dit betekenen dat het niet optimaal is voor specifieke of unieke oogvormen. Als je bijzondere oogvormen hebt, dan kan je wellicht niet het best mogelijke resultaat krijgen.
 • Nadeel 2: De wimperkruller maakt gebruik van een flexibele centrale as en een uniek handvatontwerp om de druk op de wimpers te verminderen. Dit zou kunnen resulteren in een minder intense krul als je liever een dramatischer effect wilt bereiken.
 • Nadeel 3: Een betere krul wordt bereikt wanneer de wimperkruller wordt gebruikt in combinatie met mascara. Dit betekent dat het resultaat niet zo indrukwekkend is als je besluit deze alleen te gebruiken. Dit kan vervelend zijn als je geen tijd of zin hebt om extra producten te gebruiken.
 • Nadeel 4: Door het mini-formaat en lichtgewicht ontwerp kan deze wimperkruller gemakkelijk verloren gaan tussen andere items in je make-uptas, reistas of rugzak. Het kleine formaat kan ook minder comfortabel zijn om vast te houden en te bedienen, vooral voor mensen met grotere handen.
 • Nadeel 5: Ten slotte, hoewel de wimperkruller wordt aangeprezen als een perfect cadeau, moet je nog steeds zelf een passend cadeau vinden als de ontvanger al een soortgelijk product heeft of als dit product niet aan hun behoeften of voorkeuren voldoet.

Onze favoriet #2

Sibba Wimperkruller

Sibba Wimperkruller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Sibba Wimperkruller is een klassiek en praktisch hulpmiddel voor opvallend gekrulde wimpers. Het unieke, speciaal gebogen ontwerp past bij de meeste oogvormen en het dikke siliconen wimperpad creëert snel en gemakkelijk een intense krul zonder kreuken of schade aan je wimpers. Samen gebruikt met mascara, bereik je nog betere resultaten. Dankzij zijn flexibele centrale as en uniek handvatontwerp kunnen de druk en het volume van de krul nauwkeurig worden geregeld, zonder trekken of knijpen. Door zijn mini-formaat en lichte gewicht is de wimperkruller moeiteloos mee te nemen en past hij in elke make-uptas of reistas. Het is dus een perfect cadeau voor vrienden of familie, of gewoon voor jezelf!

 • Voordeel 1: De wimperkruller van Sibba heeft een klassiek en praktisch ontwerp. Met een ronde, dikke siliconen wimperpad krijg je een intense krul zonder kreuken of beschadiging aan je wimpers. Voor een nog beter krulresultaat kun je deze wimperkruller combineren met mascara.
 • Voordeel 2: Het unieke, speciaal gebogen ontwerp van de Sibba wimperkruller is geschikt voor de meeste oogtypen. Hierdoor krijg je snel en gemakkelijk een dramatische krul, perfect voor elke look.
 • Voordeel 3: De wimperkruller van Sibba is specifiek ontworpen om geen schade aan je wimpers te veroorzaken. Dankzij de flexibele centrale as en het unieke handvatontwerp kan het de hoeveelheid druk reguleren die op de wimpers wordt uitgeoefend, resulterend in volumineuze gekrulde wimpers zonder trekken of knijpen.
 • Voordeel 4: Deze wimperkruller is zeer gemakkelijk draagbaar. Door zijn minimale formaat en lichtgewicht ontwerp kan je het gemakkelijk overal mee naartoe nemen, ideaal om in je make-up tas, reistas of rugzak te stoppen.
 • Voordeel 5: De Sibba wimperkruller is een perfecte geschenkkeuze. Met het stijlvolle ontwerp en de hoogwaardige functionaliteit is het een fantastisch cadeau voor de moeder en vrienden van je vriendin.
 • Nadeel 1: De Sibba wimperkruller werkt optimaal in combinatie met mascara. Als je geen mascara gebruikt, kan je mogelijk niet het gewenste effect bereiken.
 • Nadeel 2: Ondanks het unieke ontwerp, is het niet per se geschikt voor alle oogtypes. In de productbeschrijving staat dat het geschikt is voor de ‘meeste’ oogtypes, wat betekent dat het misschien niet voor iedereen werkt.
 • Nadeel 3: Hoewel de wimperkruller is ontworpen om geen schade te veroorzaken, hangt dit sterk af van hoe je druk uitoefent tijdens het gebruik. Een verkeerde bediening kan toch tot wimperverlies leiden.
 • Nadeel 4: De mini-formaat en lichtgewicht wimperkruller is makkelijk draagbaar, maar deze kleine afmeting kan ook een nadeel zijn voor mensen met grotere handen of die moeite hebben om kleine objecten vast te houden.
 • Nadeel 5: Het product wordt geadverteerd als een perfect geschenk, maar dit is heel subjectief. Niet iedereen heeft behoefte aan een wimperkruller, dus het kan zijn dat het niet voor iedereen een geschikt cadeau is.

Onze favoriet #3

Kiko Milano Wimperkruller

Kiko Milano Wimperkruller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De KIKO Milano wimperkruller is een professioneel stalen hulpmiddel, ontworpen om zich naadloos aan te passen aan alle soorten ogen en wimpers. Dankzij het zachte siliconenkussentje worden je wimpers zorgvuldig ondersteund voor een prachtige krul. Bovendien zorgt de ergonomische handgreep ervoor dat je het gemakkelijk en efficiënt kunt gebruiken. Als bonus bevat de verpakking een reserve siliconen kussentje, zodat je er altijd op kunt vertrouwen dat je wimperkruller klaar is voor gebruik.

 • Voordeel 1: Praktisch ontwerp: De Sibba wimperkruller heeft een flexibele centrale as en een uniek handvatontwerp waardoor je gemakkelijk de hoeveelheid druk kunt regelen die op je wimpers wordt uitgeoefend. Dit ontwerp zorgt voor volumineuze gekrulde wimpers zonder te trekken of te knijpen.
 • Voordeel 2: Hoogwaardige materialen: Deze wimperkruller is gemaakt van premium roestvrij staal en silicone. Dit verzekert een stevige en strak geschroefde middenconstructie waardoor je zeker kan zijn van de duurzaamheid van het product.
 • Voordeel 3: Duurzaamheid: De Sibba wimperkruller wordt geleverd met 10 navulpads die gemaakt zijn van silicone. Deze hebben een goede elasticiteit en zijn van uitstekende kwaliteit, wat zorgt voor langdurige wimperkrullende sensaties. Deze navulpads kunnen om de 2 maanden worden vervangen waardoor je de krultang lang kan blijven gebruiken.
 • Voordeel 4: Draagbaar: Dankzij de perfecte grootte van de wimperkruller (4,21×3,27×3,5 cm) kun je het product gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Het past gemakkelijk in je make-uptas, reistas en zelfs in je rugzak.
 • Voordeel 5: Geschikt voor alle oogvormen: Deze wimperkruller heeft een speciaal gebogen ontwerp dat aangepast kan worden aan verschillende oogvormen. Op deze manier kan iedereen genieten van perfect gekrulde wimpers, ongeacht de vorm van je ogen.
 • Het is een behoorlijke uitdaging om nadelen te identificeren voor de Sibba Wimperkruller gebaseerd op de gegeven productbeschrijving omdat de informatie meestal veel positieve aspecten van het product bevat. Desondanks zal ik proberen enkele potentiële zwakheden te benoemen:
 • Nadeel 1: Het gebruik van de wimperkruller vereist het aanbrengen van mascara voor optimaal resultaat. Voor sommige mensen kan dit vervelend zijn omdat het impliceert dat je altijd mascara bij de hand moet hebben en moet gebruiken voor het volledige effect.
 • Nadeel 2: Het is noodzakelijk om de siliconen pads om de twee maanden te vervangen. Hoewel ze worden geleverd in een pakket van 10, kan dit voor sommige gebruikers wellicht onhandig of vervelend zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het wordt gepresenteerd als een positief punt dat de krultang van elke maat is, kan dit moeilijk te hanteren of op te bergen zijn voor mensen die de voorkeur geven aan grotere of kleinere formaten voor schoonheidshulpmiddelen.
 • Nadeel 4: De krultang is gemaakt van roestvrij staal. Hoewel dit materiaal duurzaam en stevig is, kan het voor sommige mensen koud en onaangenaam aanvoelen, vooral als ze gevoelige huid hebben.
 • Nadeel 5: De wimperkruller wordt gepresenteerd als flexibel en geschikt voor alle oogvormen, maar in de praktijk kan dit objectief variëren. Sommige mensen vinden het misschien niet even effectief voor hun specifieke oogvorm.

Onze favoriet #4

Sibba Wimperkruller

Sibba Wimperkruller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Sibba wimperkruller is een functioneel ontworpen schoonheidsinstrument dat je helpt om volumineuze, gekrulde wimpers te creëren zonder te trekken of te knijpen. Dankzij het unieke handvatontwerp en de flexibele centrale as kun je nauwkeurig de druk regelen die op de wimpers wordt uitgeoefend. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en siliconen, biedt deze wimperkruller een robuuste en duurzame constructie. Met 10 navulbare, elastische siliconen pads wordt een langdurig gekruld effect gecreëerd en kan de krultang lang meegaan. Het compacte formaat (4,21 × 3,27 × 3,5 cm) maakt hem uiterst draagbaar – perfect voor je make-uptas, reistas of rugzak. Bovendien past het speciaal gebogen ontwerp op allerlei oogvormen, waardoor het een handig hulpmiddel is voor iedereen. Vergeet niet mascara aan te brengen na het gebruik voor een nog duurzamer en mooier gebogen effect.

 • Voordeel 1: Praktisch ontwerp: De Sibba wimperkruller heeft een flexibele centrale as en een uniek handvatontwerp waardoor je gemakkelijk de hoeveelheid druk kunt regelen die op je wimpers wordt uitgeoefend. Dit ontwerp zorgt voor volumineuze gekrulde wimpers zonder te trekken of te knijpen.
 • Voordeel 2: Hoogwaardige materialen: Deze wimperkruller is gemaakt van premium roestvrij staal en silicone. Dit verzekert een stevige en strak geschroefde middenconstructie waardoor je zeker kan zijn van de duurzaamheid van het product.
 • Voordeel 3: Duurzaamheid: De Sibba wimperkruller wordt geleverd met 10 navulpads die gemaakt zijn van silicone. Deze hebben een goede elasticiteit en zijn van uitstekende kwaliteit, wat zorgt voor langdurige wimperkrullende sensaties. Deze navulpads kunnen om de 2 maanden worden vervangen waardoor je de krultang lang kan blijven gebruiken.
 • Voordeel 4: Draagbaar: Dankzij de perfecte grootte van de wimperkruller (4,21×3,27×3,5 cm) kun je het product gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Het past gemakkelijk in je make-uptas, reistas en zelfs in je rugzak.
 • Voordeel 5: Geschikt voor alle oogvormen: Deze wimperkruller heeft een speciaal gebogen ontwerp dat aangepast kan worden aan verschillende oogvormen. Op deze manier kan iedereen genieten van perfect gekrulde wimpers, ongeacht de vorm van je ogen.
 • Het is een behoorlijke uitdaging om nadelen te identificeren voor de Sibba Wimperkruller gebaseerd op de gegeven productbeschrijving omdat de informatie meestal veel positieve aspecten van het product bevat. Desondanks zal ik proberen enkele potentiële zwakheden te benoemen:
 • Nadeel 1: Het gebruik van de wimperkruller vereist het aanbrengen van mascara voor optimaal resultaat. Voor sommige mensen kan dit vervelend zijn omdat het impliceert dat je altijd mascara bij de hand moet hebben en moet gebruiken voor het volledige effect.
 • Nadeel 2: Het is noodzakelijk om de siliconen pads om de twee maanden te vervangen. Hoewel ze worden geleverd in een pakket van 10, kan dit voor sommige gebruikers wellicht onhandig of vervelend zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het wordt gepresenteerd als een positief punt dat de krultang van elke maat is, kan dit moeilijk te hanteren of op te bergen zijn voor mensen die de voorkeur geven aan grotere of kleinere formaten voor schoonheidshulpmiddelen.
 • Nadeel 4: De krultang is gemaakt van roestvrij staal. Hoewel dit materiaal duurzaam en stevig is, kan het voor sommige mensen koud en onaangenaam aanvoelen, vooral als ze gevoelige huid hebben.
 • Nadeel 5: De wimperkruller wordt gepresenteerd als flexibel en geschikt voor alle oogvormen, maar in de praktijk kan dit objectief variëren. Sommige mensen vinden het misschien niet even effectief voor hun specifieke oogvorm.

Onze favoriet #5

Touchbeauty Wimperkruller

Touchbeauty Wimperkruller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De TOUCHBeauty verwarmde wimperkruller is een compact en lichtgewicht make-up hulpmiddel, ideaal voor zowel beginners als experts. Deze weegt slechts 55 gram en warmt snel op in 60 seconden voor een langdurig, natuurlijk wimperkrulresultaat. Het wordt voorgesteld om het samen met mascara te gebruiken voor een beter resultaat. Ondanks zijn snelle verwarming, is de veiligheid gegarandeerd door een thermische beschermingsgroef die de ruimte tussen de verwarmingskabel en het ooglid maximaliseert. Het heeft ook een non-stick siliconen pad die erg zacht en soepel is, perfect passend bij de oogcontour. Let op, het werkt op twee AAA-batterijen die niet meegeleverd worden en het gebruik van alkalinebatterijen wordt aangeraden voor snelle opwarming. Handig voor onderweg dankzij het kleine formaat, waardoor het een uitstekende aanwinst voor je make-uptas is.

 • Voordeel 1: Snelle Verwarming: De TOUCHBeauty wimperkruller warmt snel op, in slechts 60 seconden! Dit zorgt voor langdurige, natuurlijke ogende wimpers. Gecombineerd met mascara krijg je extra effect en bespaar je tijd.
 • Voordeel 2: Compact en Draagbaar: Deze wimperkruller weegt maar 55 gram en meet slechts 15,6 * 3,8 * 3,2 cm. Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp past het gemakkelijk in je make-uptas, perfect om altijd bij je te hebben en mooi te blijven.
 • Voordeel 3: Gebruiksgemak: Het enige wat je hoeft te doen is de schakelaar inschakelen en wachten tot de wimperkruller op de juiste temperatuur is. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, wat het ideaal maakt voor zowel beginners als experts.
 • Voordeel 4: Veiligheid: Aan de veiligheid is ook gedacht. De wimperkruller heeft een thermische beschermingsgroef die de afstand tussen de verwarmingsdraad en het ooglid maximaliseert, dit zorgt voor een optimale veiligheid.
 • Voordeel 5: Ergonomisch ontwerp: Het thermochrome non-stick siliconen kussen van de kruller is zacht en soepel, perfect passend bij de oogcontour. Bovendien werkt het op 2 AAA-batterijen, wat het nog handiger maakt om overal mee naartoe te nemen. Denk er aan om alkalinebatterijen te gebruiken voor een snelle opwarming.
 • Nadeel 1: De TOUCHBeauty wimperkruller heeft een opwarmtijd van 60 seconden. Dit betekent dat je even moet wachten voordat je het apparaat kunt gebruiken, wat mogelijk tijdsverspilling kan betekenen als je haast hebt.
 • Nadeel 2: Het product wordt geadviseerd om in combinatie met mascara te gebruiken voor een beter effect. Als je geen mascara wil dragen, kan dit een ongemak zijn.
 • Nadeel 3: Om te kunnen werken heeft de wimperkruller 2 AAA-batterijen nodig die niet zijn inbegrepen in de aankoop. Dit kan een extra kostenpost en ongemak betekenen, omdat je ze apart moet kopen.
 • Nadeel 4: De fabrikant raadt aan om alkalinebatterijen te gebruiken om ervoor te zorgen dat het apparaat snel opwarmt. Het gebruik van andere batterijtypes kan resulteren in een langzamere opwarmtijd, waardoor je mogelijk langer moet wachten om het apparaat te kunnen gebruiken.
 • Nadeel 5: Hoewel de wimperkruller compact en draagbaar is, kan de maat (15,6 * 3,8 * 3,2 cm) en het gewicht (55 g) voor sommige mensen nog steeds te groot of zwaar zijn om makkelijk te vervoeren, vooral als de ruimte in je make-uptas beperkt is.

Onze favoriet #6

Sibba Wimperkruller

Sibba Wimperkruller

Waarom we het gekozen hebben

De Sibba wimperkruller is een kwalitatief hoogwaardig beauty-instrument, ontwikkeld met een flexibele centrale as en een uniek handontwerp om zo de druk op je wimpers te reguleren. Het zorgt voor volle, gekrulde wimpers zonder te trekken of knijpen. Na het krullen, kun je mascara aanbrengen voor een duurzaam en meer gebogen effect. Het roestvrijstalen materiaal en de strakke constructie verzekeren een hoge duurzaamheid van de wimperkruller. Bovendien komen er 10 siliconen navulpads bij, die elke 2 maanden vervangen kunnen worden, wat bijdraagt aan langdurige wimperkrulresultaten. De Sibba wimperkruller, met zijn speciale gebogen ontwerp, past op alle oogvormen en vanwege zijn compacte afmetingen (4,33 x 2,56 x 1,97 cm), is het makkelijk mee te nemen en op te bergen in je make-uptas, reistas of rugzak.

 • Voordeel 1: Optimale controle: De wimperkruller van Sibba is ontworpen met een flexibele centrale as en uniek handvatontwerp dat je helpt de hoeveelheid druk op de wimpers te reguleren. Dit betekent dat je zoveel volumineuze krullen kan creëren als je wilt, zonder het risico te lopen je wimpers uit te trekken.
 • Voordeel 2: Kwaliteit en Duurzaamheid: De wimperkruller is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij sterk en duurzaam is. Dankzij de strak geschroefde middenconstructie kan je ervan uitgaan dat de krultang lang meegaat.
 • Voordeel 3: Extra Navulpads: De wimperkruller wordt geleverd met 10 vervangende, elastische siliconen rubberstootkussens. Deze hebben een goede elasticiteit en zijn uitstekend vervaardigd. Zo worden je wimpers langdurig gekruld. Je kunt de pads om de twee maanden vervangen, wat betekent dat je de krultang lang kan blijven gebruiken.
 • Voordeel 4: Passend voor alle oogvormen: Het speciale gebogen ontwerp van deze wimperkruller past zich aan verschillende oogvormen aan, waardoor het een veelzijdige tool is voor iedereen.
 • Voordeel 5: Draagbaar en compact: De Sibba wimperkruller is perfect van formaat (4,33 x 2,56 x 1,97 cm) om overal mee naartoe te nemen. Je kunt hem eenvoudig opbergen in je make-uptas, reistas of rugzak. Zo heb je altijd de perfect gekrulde wimpers, waar je ook bent.
 • Nadeel 1: Je hebt mascara nodig voor het beste resultaat. Volgens de beschrijving moet je na het krullen van je wimpers mascara aanbrengen om ze duurzamer en meer gebogen te maken. Dit betekent dat als je geen fan bent van het gebruik van mascara, je misschien niet het volledige potentieel van deze wimperkruller bereikt.
 • Nadeel 2: Het kan te groot of te klein zijn voor sommige gebruikers. Hoewel de wimperkruller beweert dat het past bij alle oogvormen, zal het in de praktijk niet voor iedereen ideaal zijn. Afhankelijk van de specifieke vorm en grootte van je ogen, kan je merken dat het te groot of te klein is voor jou.
 • Nadeel 3: Het heeft regelmatig vervangbare pads nodig. De wimperkruller wordt geleverd met 10 navulpads en het wordt aanbevolen deze elke 2 maanden te vervangen. Dit kan zowel tijdrovend als lastig zijn. Je moet ook de extra kosten in gedachten houden voor het kopen van extra pads.
 • Nadeel 4: De wimperkruller is vervaardigd uit staal. Hoewel dit een indicatie is van duurzaamheid, is het belangrijk te beseffen dat staal kan roesten als het nat wordt. Het moet dus goed worden verzorgd en opgeslagen om de levensduur ervan te behouden.
 • Nadeel 5: Het is niet bepaald compact. Hoewel de wimperkruller beweert gemakkelijk mee te nemen en op te bergen te zijn, stelt de opgegeven grootte van 4,33 x 2,56 x 1,97 cm dat het groter kan zijn dan wat sommige mensen als ‘handzaam’ zouden beschouwen. Dit kan een nadeel zijn als je een kleinere make-uptas hebt of beperkte ruimte in je bagage als je reist.

Onze favoriet #7

Uraqt Wimperkruller

Uraqt Wimperkruller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Wimperkruller van URAQT is een innovatief beauty-gereedschap, waarmee je in slechts 10 seconden prachtig gekrulde wimpers creëert. De verwarmde kruller beschikt over twee standen, geschikt voor zowel fijne, zachte wimpers als harde, dikke wimpers. In veilige omstandigheden maakt de inductieverwarmende siliconen pad het mogelijk je wimpers te krullen zonder verbranding of ongelijkmatigheid. Bovendien is deze kruller, URAQT, draagbaar en oplaadbaar, met een capaciteit voor 60 minuten ononderbroken werking na één laadbeurt en schakelt automatisch uit na 5 minuten inactiviteit. Dankzij het compacte en stijlvolle design past hij perfect in je handtas. De URAQT elektrische wimperkruller, met zijn ergonomische ontwerp, is het ideale geschenk voor familie en vrienden; in feite, wie wil er nu geen snelle, eenvoudige manier om perfect gekrulde wimpers te krijgen?

 • Voordeel 1: De URAQT wimperkruller warmt snel op binnen 10 seconden, zodat jij je wimpers onmiddellijk en zonder ongemak kunt krullen. Dankzij de inductieverwarmende siliconen pad is er geen risico op verbranding, knijpen of ander ongemak.
 • Voordeel 2: Deze wimperkruller is draagbaar en oplaadbaar. Je kunt hem gemakkelijk opladen via Type-C of Micro-USB, ideaal voor op reis. Bovendien gaat hij na volledige oplading 60 minuten lang mee en schakelt hij automatisch uit na 5 minuten inactiviteit.
 • Voordeel 3: Met keuze uit 2 verwarmingsmodi kan je de krultemperatuur aanpassen aan jouw wimpertype. Je kunt kiezen voor een lage temperatuur van 65 ℃/149°F voor fijne, zachte wimpers of een hoge temperatuur van 85 ℃/185°F voor dikkere, sterkere wimpers.
 • Voordeel 4: In lijn met de ergonomische ontwerpelementen van de wimperkruller die zorgen voor een gelijkmatige druk om elke wimper te krullen. De siliconenstrip past op de meeste oogvormen en zorgt voor een precieze kromming, zodat je moeiteloos krullen kunt creëren.
 • Voordeel 5: De URAQT wimperkruller is het ideale cadeau voor familie en vrienden. Of het nu voor Kerstmis, verjaardagen, Valentijnsdag of jubilea is – met deze wimperkruller geef je een cadeau waarvan de ontvanger zeker blij zal zijn!
 • Nadeel 1: Hoewel de Wimperkruller merk URAQT snel opwarmt, kan dit een probleem zijn voor gebruikers die niet gewend zijn aan het gebruik van verwarmde wimperkrullers. Het kan even duren voordat je de techniek onder de knie hebt, wat leidt tot vertragingen in je make-up routine.
 • Nadeel 2: Hoewel het apparaat oplaadbaar is, betekent het hebben van een batterijcapaciteit van 230 mAh dat je het regelmatig moet opladen. Vooral als je een professional bent die het intensief gebruikt, kan dit een uitdaging zijn.
 • Nadeel 3: De URAQT wimperkruller heeft twee verwarmingsmodi. Dit kan aanvankelijk wat verwarrend zijn voor gebruikers die niet bekend zijn met dergelijke opties. Je moet experimenteren en begrijpen welke modus het beste werkt voor jouw specifieke wimperstructuur.
 • Nadeel 4: Ondanks het feit dat het apparaat automatisch uitschakelt na 5 minuten inactiviteit, kan dit voor sommige gebruikers een nadeel zijn. Als je vaak uitgesteld wordt tijdens je make-up routine, kan je merken dat je het apparaat vaker opnieuw moet opstarten dan je zou willen.
 • Nadeel 5: Hoewel de wimperkruller is beschreven als draagbaar en compact, kan dit nog steeds een extra apparaat zijn om mee te nemen voor mensen die al veel make-up tools meenemen. Overweeg of je bereid bent ruimte in je tas te maken voor dit apparaat.

Onze favoriet #8

Ciciglow Wimperkruller

Ciciglow Wimperkruller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ciciglow Wimperkruller is een innovatief beautytool die jouw wimpers dikker, krullender en langer maakt. Het apparaat biedt twee temperatuurinstellingen van 65°C en 85°C voor respectievelijk zachte, fijne wimpers en hardere, dikkere wimpers. Het is een tijdbesparende tool die in slechts 30 seconden opwarmt, waardoor je tijd hebt om je eyeliner aan te brengen. Eenmaal opgeladen via de typec-aansluiting, gaat de batterij lang mee en kan je het apparaat bij volledige lading ongeveer 15 keer gebruiken. Het wetenschappelijk ontworpen gebogen design is flatterend voor elke oogvorm, zorgt voor perfect gekrulde wimpers in alle richtingen en het elektrische siliconen pad beschermt je wimpers en huid tegen kwetsuren.

 • Voordeel 1: De Ciciglow wimperkruller biedt je 2 temperatuurmodi waaruit je kunt kiezen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de perfecte temperatuurinstelling te selecteren die overeenkomt met je wimperbehoefte.
 • Voordeel 2: Dit product zal je tijd besparen dankzij het ontwerp dat in slechts 30 seconden opwarmt. Terwijl je wacht, heb je de mogelijkheid om andere delen van je make-up toe te passen, zoals eyeliner.
 • Voordeel 3: Als je op zoek bent naar een wimperkruller die je wimpers dikker, krulleriger en langer maakt, dan is de Ciciglow een goede keuze. Wanneer je deze wimperkruller gebruikt in combinatie met mascara, ontstaat er een nog beter effect.
 • Voordeel 4: Het apparaat wordt opgeladen via een typec-oplaadmodus. Deze elektrische wimperkruller laadt snel op en heeft een lange levensduur van de batterij: een volledige lading kan ongeveer 15 keer worden gebruikt.
 • Voordeel 5: De Ciciglow wimperkruller heeft een wetenschappelijk ontwerp dat is gericht op het flatteren van je oogvorm. De wimpers worden in alle richtingen verzorgd, de krul is sterker en de elektrische siliconen pad zorgt ervoor dat je wimpers of huid niet beschadigd raken.
 • Nadeel 1: De wimperkruller van Ciciglow heeft twee temperatuurinstellingen, 65 ° C en 85 ° C. Hoewel dit in principe handig zou moeten zijn, kan het een probleem zijn als jouw wimpers niet passen in de twee gegeven categoriën van zacht en fijn of hard en dik. De vaste temperaturen kunnen te heet of niet heet genoeg zijn voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 2: Hoewel de productomschrijving vermeldt dat dit apparaat tijdbesparend is en enkel 30 seconden nodig heeft om op te warmen, kan dit tijdsbestek nog steeds als te lang worden beschouwd voor mensen in haast. Soms wil je gewoon aan de slag gaan en niet wachten tot jouw wimperkrultang is opgewarmd.
 • Nadeel 3: De Ciciglow wimperkrultang claimt de hele dag gekrulde wimpers te bieden, maar dit kan afhankelijk zijn van verschillende factoren zoals het soort mascara dat je gebruikt, de omstandigheden van de omgeving en het type van je wimpers. Niet iedereen zal dezelfde langdurige resultaten ervaren.
 • Nadeel 4: Hoewel het een pluspunt is dat de wimperkrultang oplaadbaar is, duidt een volledige lading die slechts 15 keer gebruikt kan worden aan dat je het apparaat vrij vaak moet opladen. Dit kan onhandig zijn voor mensen die het apparaat frequent gebruiken of niet altijd toegang hebben tot een oplaadpunt.
 • Nadeel 5: Het wetenschappelijke, gebogen ontwerp is gemaakt om elke wimper te bereiken, maar dit kan niet altijd ideaal zijn voor mensen met een unieke oogvorm of moeilijk te bereiken wimpers. Dit kan leiden tot ongelijkmatige of onbevredigende resultaten.

Onze favoriet #9

Alicer Wimperkruller

Alicer Wimperkruller

Waarom we het gekozen hebben

De Alicer Wimperkruller is een handig beauty instrument dat efficiënt je wimpers omhoog en krullend maakt. Met zijn prachtige design en langdurig krulresultaat is het veilig en makkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners. Dit product beschikt over gerichte kamtanden (afneembaar) die je wimpers netjes scheiden zonder ze door elkaar te brengen of misvormingen te veroorzaken. Dankzij het veerapparaat is elke pers stevig genoeg om te voorkomen dat de kruller ongemakkelijk open gaat, wat het sterker en duurzamer maakt. Het hartvormige handvat met antislipfunctie is niet alleen mooi, maar ook praktisch en ergonomisch ontworpen voor makkelijke bediening. Ondanks zijn indrukwekkend effectieve prestaties, is het prettig licht en klein met afmetingen van 10,7 x 3,5 cm, waardoor je het gemakkelijk kan opbergen in je handtas of zelfs make-uptasje.

 • Voordeel 1: De wimperkruller van Alicer kan je wimpers eenvoudig en veilig omhoog en laten krullen. Je krijgt langdurige krullende wimpers, wat het een ideale keuze maakt voor beginners.

  Voordeel 2: Deze wimperkruller heeft gerichte kamtanden (afneembaar) die je wimpers glad scheiden en een natuurlijk krullend effect creëren. Je hoeft je geen zorgen te maken over overlappende of willekeurig vervormde wimpers zoals bij andere gangbare wimperkrullers.

 • Voordeel 3: Bevat een ontwerp met een veerapparaat dat ervoor zorgt dat elke pers stevig is. Dit voorkomt problemen zoals wimperkrullers die niet gemakkelijk openen, waardoor het eenvoudig op te bergen en duurzaam is.
 • Voordeel 4: De wimperkruller heeft een uniek hartgreepontwerp, wat niet alleen mooi en mooi is in uitstraling, maar ook een antislipfunctie biedt. De ergonomisch ontworpen handgreep maakt het gemakkelijk en comfortabel te bedienen.
 • Voordeel 5: Dankzij de indrukwekkend lichte en compacte afmetingen (10,7 x 3,5 cm) kan je deze wimperkruller gemakkelijk in je handtas of tas stoppen. Zo heb je altijd toegang tot perfect gekrulde wimpers, waar je ook bent.
 • Nadeel 1: Hoewel de Alicer wimperkruller beschikt over een prachtig design, schept dit design mogelijk te hoge verwachtingen. Je krijgt misschien niet de beloofde langdurige gekrulde wimpers, ondanks dat het product zelf eenvoudig en veilig te gebruiken is.
 • Nadeel 2: De gerichte kamtanden zijn afneembaar, wat handig kan lijken voor schoonmaakdoeleinden. Maar dit kan ook een probleem vormen als ze makkelijk los kunnen raken en kwijt kunnen raken.
 • Nadeel 3: Het ontwerp met veerapparaat presenteert zich zelf als een voordeel door te zeggen dat elke pers zeer stevig is. Maar het vermogen om niet gemakkelijk te openen kan juist een nadeel zijn als je haast hebt en snel de klus wil klaren.
 • Nadeel 4: De unieke ontwerpeigenschappen, zoals de hartvormige handgreep, geven de wimperkruller een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar de functionaliteit ervan in praktijkgebruik kan te wensen overlaten. De handgreep kan bijvoorbeeld minder comfortabel zijn dan wordt voorgespiegeld.
 • Nadeel 5: Hoewel de compacte maat een voordeel kan zijn voor portabiliteit, zou het ook kunnen betekenen dat de wimperkruller te klein en fijn is om gemakkelijk te hanteren, vooral als je grotere handen hebt.

Onze favoriet #10

Fockety Wimperkruller

Fockety Wimperkruller

Waarom we het gekozen hebben

De Fockety Wimperkruller is een innovatief hulpmiddel voor het creëren van moeiteloos perfect gekrulde wimpers die de hele dag meegaan. Met 4 verschillende temperatuurstanden, van 55°C tot 85°C, kan het apparaat snel opwarmen en zowel zachtere als hardere wimpers effectief krullen zonder hittebeschadiging. Het is ontworpen voor puur gebruiksgemak: via USB oplaadbaar, waardoor je het met verschillende apparaten kunt opladen, en compact genoeg om overal mee naartoe te nemen. De wimperkruller heeft bovendien een ergonomisch ontwerp voor een nauwkeurige krulhoek en comfortabele pasvorm, en wordt geleverd met een ingebouwd programma dat automatisch uitschakelt na 8 minuten voor veiligheid en energiebesparing. Het merk Fockety biedt vol vertrouwen kwaliteitsgarantie of terugbetaling op dit product.

 • Voordeel 1: De Fockety wimperkruller geeft jouw wimpers snel en moeiteloos een perfect krul. Het levert de meest volumineuze gekrulde wimpers op en zorgt ervoor dat je de hele dag mooie wimpers behoudt.
 • Voordeel 2: Met vier verschillende temperatuurstanden, waaronder 55°C, 65°C, 75°C en 85°C, is de kruller geschikt voor zowel zachte als harde wimpers. Deze snelle voorverwarming voorkomt onnodige hitteschade en levert glanzender, gezondere en mooiere wimpers op.
 • Voordeel 3: De kruller is gemakkelijk te laden via USB, waardoor je het kunt opladen via je muuradapter, computer, laptop, powerbank of andere USB-apparaten. Dit maakt het gemakkelijker om mee te nemen, is geschikt voor je schoonheidsset, cosmetische doos of reisetui en zorgt voor een vlekkeloze make-up waar je ook bent.
 • Voordeel 4: Het ergonomische ontwerp van de reiswimperkruller biedt een nauwkeurige booghoek en perfecte curve en breedte die professioneel ontworpen en getest is voor de meeste oogvormen. Het is pijnvrij en zal je ooglid en wimpers niet kwetsen, waardoor je moeiteloos de perfecte natuurlijke gekrulde wimpers kunt creëren.
 • Voordeel 5: De kruller heeft een automatische uitschakeling na 8 minuten, wat veilig is en energie bespaart. Daarnaast is hij uitgerust met een LED-display, waardoor hij zeer gemakkelijk te gebruiken is.
 • Nadeel 1: Hoewel de vier temperatuurstanden veel opties bieden, kan het zijn dat je aanvankelijk wat moeite hebt om uit te zoeken welke stand het beste voor jouw wimpers werkt. Dit kan resulteren in een ware probeerperiode voordat je jouw ideale instelling hebt gevonden.
 • Nadeel 2: De USB-oplader kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn. Afhankelijk van de levensduur van de batterij, kan het zijn dat je het apparaat vaak moet opladen, vooral als je op reis bent en niet altijd toegang hebt tot een stroombron.
 • Nadeel 3: Hoewel het ergonomische ontwerp bedoeld is om te passen bij de meeste oogvormen, is het goed mogelijk dat het niet perfect past bij jouw unieke vorm van de ogen. Dit kan het lastiger maken om de gewenste wimperkrul te bereiken.
 • Nadeel 4: Het apparaat heeft slechts een automatische uitschakeltijd van acht minuten, wat niet lang lijkt. Hoewel dit bedoeld is om energie te besparen, levert het mogelijk wat druk op bij het gebruik, in de zin dat je moet zorgen dat je het apparaat binnen deze tijdspanne goed gebruikt.
 • Nadeel 5: De Fockety wimperkruller vereist voorverwarming van tien seconden voordat hij kan worden gebruikt. Dit betekent dat je altijd even moet wachten voordat je de kruller kunt gebruiken, wat voor sommige gebruikers misschien wat onhandig en tijdrovend kan zijn, vooral in de ochtend als je haast hebt.

Na uitgebreid onderzoek en testen van de 10 beste wimperkrullers op de markt, kunnen we concluderen dat er voor elke behoefte en budget wel een optie beschikbaar is. Of je nu op zoek bent naar een luxe, high-end wimperkruller of een budgetvriendelijke keuze, de kwaliteit en prestaties hoeven niet te verschillen. Wat echt belangrijk is, is dat je een wimperkruller kiest die comfortabel in de hand ligt, je wimpers niet breekt en een langdurige krul geeft. Doe jezelf een plezier en investeer in een van deze top wimperkrullers, je oogmake-up routine zal er enorm van opknappen en je blik zal meer open en stralend zijn dan ooit tevoren.

Inhoudsopgave