a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Wimperserum: De 10 beste producten in de test

Ontdek de tien beste wimperserums op de markt, grondig getest en beoordeeld in dit nieuwe onderzoek, om de perfecte keuze voor jouw behoeften te vinden.

Unser Favorit: Long4Lashes Wimperserum

Long4Lashes Wimperserum
★★★★★

Unser Favorit: Eveline Cosmetics Wimperserum

Eveline Cosmetics Wimperserum
★★★★★

Unser Favorit: Folocone Wimperserum

Folocone Wimperserum
★★★★★

Unser Favorit: L'Oréal Paris Wimperserum

L'Oréal Paris Wimperserum
★★★★★

Unser Favorit: Nanolash Wimperserum

Nanolash Wimperserum
★★★★★

Unser Favorit: Plastimea Wimperserum

Plastimea Wimperserum
★★★★★

Unser Favorit: Toplash Wimperserum

Toplash Wimperserum
★★★★★

Unser Favorit: Ugenics Wimperserum

Ugenics Wimperserum
★★★★★

Unser Favorit: Kikilash Wimperserum

Kikilash Wimperserum
★★★★★

Unser Favorit: Long4Lashes Wimperserum

Long4Lashes Wimperserum
★★★★★

Ben jij op zoek naar de perfecte boost voor jouw wimpers om ze langer, voller en sterker te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit nieuwe onderzoek hebben we de 10 beste wimperserums uitgebreid getest en beoordeeld op hun kwaliteit en effectiviteit. We hebben gekeken naar aspecten zoals voedende ingrediënten, prijs-kwaliteitverhouding, merkreputatie en natuurlijk, de werking van de serums in de praktijk. Dus blijf lezen om te ontdekken welke van deze top 10 wimperserums het beste bij jou past en jouw wimpers naar een hoger niveau kan tillen!

Een wimperserum is een cosmetisch product dat jij aanbrengt op je wimperlijn om de groei en gezondheid van je wimpers te bevorderen. Dit soort serum bevat hoofdzakelijk conditionerende en voedende ingrediënten bedoeld om je wimpers langer, voller en sterker te maken. Het is belangrijk te herinneren dat resultaten meestal niet onmiddellijk zichtbaar zijn; het kan enkele weken duren voordat je een merkbare verbetering ziet. Voor het beste resultaat moet je het serum dagelijks gebruiken, net zoals je andere huidverzorgingsproducten zou gebruiken.

Check Uit

Onze favoriet #1

Long4Lashes Wimperserum

Long4Lashes Wimperserum

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Long4Lashes Wimperserum is een innovatief product, ontwikkeld in een van de meest geavanceerde wetenschappelijke laboratoria in Centraal-Europa. Dit serum, verrijkt met het unieke Penthaysmin-complex dat actieve peptiden, oliën, hyaluronzuur en provitamine B5 bevat, voedt je wimpers van wortel tot punt. Dit bevordert hun flexibiliteit en weerstand tegen wimperuitval. Het serum, gemaakt door een bedrijf met meer dan 35 jaar cosmetische ervaring en volgens de hoogste ISO- en GMP-normen, is ontworpen om je ooggebied met slechts een paar seconden inzet per dag nieuwe kracht en vitaliteit te geven.

 • Voordeel 1: Innovatieve Formule – Het wimperserum van Long4Lashes is ontwikkeld in een van de modernste wetenschappelijke laboratoria in Centraal-Europa, waardoor je optimaal kunt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wimperverzorging.
 • Voordeel 2: Extra Voeding – Dit serum zorgt voor extra voeding van de wortel tot de punt van je wimpers. Hierdoor worden ze flexibeler en beter bestand tegen uitval, waardoor ze er voller en gezonder uit gaan zien.
 • Voordeel 3: Uniek Penthasymin-complex – Dankzij het actieve peptidecomplex, oliën, hyaluronzuur en provitamine B5 binnen dit unieke complex, zullen je ooggebieden nieuwe kracht en veerkracht krijgen. Zo blijven niet alleen je wimpers maar ook de huid rond je ogen er langer jong en fris uitzien.
 • Voordeel 4: Kosmetische Expertise – Long4Lashes komt voort uit een bedrijf met 35 jaar cosmetische traditie. Ze maken gebruik van de hoogste ISO- en GMP-normen om ervoor te zorgen dat je een product van topkwaliteit krijgt.
 • Voordeel 5: Snel en gemakkelijk in Gebruik – Het aanbrengen van dit wimperserum duurt slechts een paar seconden per dag, wat het zeer geschikt maakt voor jouw dagelijkse schoonheidsroutine, zonder dat het je veel extra tijd kost.
 • Nadeel 1: Hoewel de INNOVATIEVE FORMULE ontwikkeld is in een van de modernste wetenschappelijke laboratoria in Centraal-Europa, betekent dit niet automatisch dat deze ook beter of effectiever is dan andere, misschien minder ‘moderne’ formules.
 • Nadeel 2: Ondanks dat het product EXTRA VOEDING biedt van wortel tot punt, is er geen concreet bewijs dat dit inderdaad de flexibiliteit verhoogt en weerstand biedt tegen wimperlekkage. Het resultaat kan voor iedereen verschillen.
 • Nadeel 3: Het UNIEKE PENTHASYMIN-COMPLEX kan interessant klinken, maar dit betekent niet dat het alle huidtypes ten goede komt. Het kan bij sommige mensen allergische reacties of huidirritaties veroorzaken, vooral bij mensen met een gevoelige huid.
 • Nadeel 4: Ondanks de indrukwekkende 35 JAAR COSMETISCHE EXPERTISE, kunnen er toch bijwerkingen optreden. De veiligheid en effectiviteit van dergelijke producten kunnen per persoon sterk verschillen.
 • Nadeel 5: De nadruk op de korte gebruikstijd van ‘SLECHTS EEN PAAR SECONDEN PER DAG’ kan verkeerd worden geïnterpreteerd als directe resultaten. Realistisch gezien zullen de resultaten pas merkbaar zijn na een langere periode van consistent gebruik.

Onze favoriet #2

Eveline Cosmetics Wimperserum

Eveline Cosmetics Wimperserum

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Wimperserum van Eveline Cosmetics is jouw sleutel tot prachtig volle en glanzende wimpers. Dit innovatieve serum combineert herstellende eigenschappen en groeistimulatie om binnen een mum van tijd je wimpervolume te verdubbelen. De geavanceerde formule bevat voedende arganolie die je wimpers regenereert en verdikt, waardoor je de perfecte basis voor je mascara hebt zonder vlekken of afbrokkeling. Het serum wordt geleverd met een professioneel ontworpen flexibele borstel die elke wimper nauwkeurig scheidt, voor een hypnotiserende blik. Bovendien biedt Eveline Cosmetics een 30-dagen geld-terug-garantie, dus je kunt het product met vertrouwen kopen, wetende dat ze achter de kwaliteit staan.

 • Voordeel 1: Dit Wimperserum van Eveline Cosmetics werkt als een groeistimulator, wat betekent dat je wimpers bij regelmatig gebruik dikker en glanzender worden en zelfs hun volume in de loop van de tijd verdubbelen.
 • Voordeel 2: Het serum bevat een innovatieve formule verrijkt met actieve ingrediënten en arganolie. Samen vertonen deze sterk voedende en regenererende eigenschappen, wat ideaal is voor het verdikken van je wimpers.
 • Voordeel 3: Dit product fungeert ook als een geweldige basis voor mascara. Het veroorzaakt geen vlekken of afbrokkeling van je mascara, wat helpt bij het bereiken van het effect van spectaculaire lange en verdikte wimpers.
 • Voordeel 4: De toevoeging van een speciaal ontworpen flexibele borstel scheidt de wimpers nauwkeurig en geeft een onmiddellijke hypnotiserende uitstraling aan je ogen.
 • Voordeel 5: Bij aankoop van dit product, krijg je ook een professioneel flexibele borstel die specifiek is ontworpen om je wimpers nauwkeurig te scheiden. Dit draagt bij aan het creëren van een hypnotiserende look voor je ogen direct na toepassing.
 • Nadeel 1: Hoewel het product claimt de wimpers dik en glanzend te maken, specificeert de beschrijving niet hoe lang dit proces duurt. Je moet dus mogelijk geduldig zijn en het regelmatig gebruiken voordat je resultaten ziet.
 • Nadeel 2: Hoewel het serum zegt dat het een perfecte basis vormt voor mascara en vlekken of afbrokkeling voorkomt, kan het afhankelijk van de formule van je mascara er juist voor zorgen dat je mascara minder goed blijft zitten.
 • Nadeel 3: De beschrijving meldt dat de formule wordt versterkt door arganolie, maar als je allergisch bent voor arganolie of geen producten op oliebasis op je ogen wilt gebruiken, is dit een potentieel nadeel.
 • Nadeel 4: Het product claimt de wimpers perfect te verdikken, maar wat als je al dikke wimpers hebt en alleen op zoek bent naar lengte? De beschrijving specificeert niet duidelijk of het product ook de lengte van de wimpers verhoogt.
 • Nadeel 5: Ten slotte wordt er veel nadruk gelegd op de professionele flexibele borstel, maar deze komt mogelijk niet overeen met je persoonlijke voorkeur wat betreft wimperapplicators. Dit kan het moeilijker maken om het product correct aan te brengen.

Onze favoriet #3

Folocone Wimperserum

Folocone Wimperserum

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Folocone Wimperserum is een revolutionair product dat je wimpers binnen 4 tot 6 weken tot wel 50% langer en dikker maakt. Dit serum is gemaakt van voedende en natuurlijke ingrediënten, dus geen ongewenste chemicaliën. Het is specifiek ontwikkeld om je wimpers duurzaam te versterken en groei te stimuleren. Het serum is zacht en veilig, geschikt voor alle huidsoorten en wordt op een dierproefvrije manier geproduceerd. Het gebruiksgemak is het toppunt; net als vloeibare eyeliner breng je het eenvoudig aan op de wimperbasis en laat het kort drogen. Voor optimaal resultaat is dagelijks gebruik aangeraden. Met de 100% garantie van Folocone krijg je een bevredigende service. Geen bevredigend resultaat? Dan bieden wij je een gratis retourzending en omruiling aan.

 • Voordeel 1: Dit wimperserum geeft je verzorgde en krachtige wimpers, wat perfect past in je dagelijkse verzorgingsroutine. Het is ook geschikt voor gevoelige ogen, waardoor je geen last krijgt van irritaties.
 • Voordeel 2: Het resultaat is indrukwekkend. Al na 4 weken zie je een verschil. Je krijgt volle, krachtige en langere wimpers, zelfs zonder het gebruik van mascara. En dit bij correct gebruik van het product.
 • Voordeel 3: Je hebt er niet veel werk aan. Je brengt het serum ‘s ochtends en ‘s avonds aan, steeds na het reinigen van je ogen. Door deze routine staat niets je droomwimpers nog in de weg.
 • Voordeel 4: De formule van het serum bevat hyaluronzuur, aminozuren en ricinusolie. Deze ingrediënten staan bekend om hun heilzame werking. Ook de geur- en kleurneutrale textuur en de penseel-applicator voor eenvoudig aanbrengen maken het product extra aantrekkelijk.
 • Voordeel 5: L’Oréal Paris is een betrouwbaar merk en dit product is getest door oogartsen. Het is dus veilig in gebruik. Bovendien krijg je een transparant wimperserum, waardoor het van nature in je verzorgingsroutine past.
 • Nadeel 1: Het serum is mogelijk niet zo effectief als men op het eerste gezicht zou denken. Hoewel het eerste resultaten belooft na 4 weken bij correct gebruik, geeft dit geen garantie dat je daadwerkelijk volle, krachtige en langere wimpers krijgt.
 • Nadeel 2: Je moet het consequent ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen om resultaten te zien. Voor sommigen kan dit een extra en misschien niet gewenst onderdeel zijn van je dagelijkse verzorgingsroutine.
 • Nadeel 3: Hoewel het serum geur- en kleurneutraal is, kunnen de hyaluronzuur, aminozuren en ricinusolie in de formule mogelijk irritatie veroorzaken bij sommige mensen, waardoor het misschien niet het meest geschikt is voor alle huidtypes of mensen met specifieke allergieën.
 • Nadeel 4: Het product is getest door oogartsen, maar het betekent niet dat iedereen het veilig kan gebruiken. Mensen met specifieke oogproblemen of gevoeligheden kunnen nog steeds risico’s lopen.
 • Nadeel 5: Met slechts 1,9 ml inhoud, kan het serum zeer snel opraken, zeker gezien het feit dat het tweemaal per dag moet worden aangebracht. Hierdoor heb je mogelijk het gevoel dat je vaak een nieuw product moet kopen, wat niet duurzaam of kostenefficiënt is op de lange termijn.

Onze favoriet #4

L'Oréal Paris Wimperserum

L'Oréal Paris Wimperserum

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het L’Oréal Paris Wimperserum is een onmisbaar onderdeel van jouw dagelijkse verzorgingsroutine, speciaal ontworpen voor je wimpers en zelfs geschikt voor gevoelige ogen. Al na 4 weken correct gebruik, zie je het resultaat van volle, krachtige en langere wimpers, die er zelfs zonder mascara opvallend uitzien. Het serum, aangebracht ‘s ochtends en ‘s avonds na het reinigen van de ogen, bevat onder andere hyaluronzuur, aminozuren en ricinusolie. Het toepassen gaat probleemloos dankzij de penseel-applicator en de geur- en kleurneutrale textuur. De inhoud van de L’Oréal Paris Clinically Proven Lash Serum verpakking is 1,9 ml, kleur nr. 00 transparant, en bovendien getest door oogartsen.

 • Voordeel 1: Dit wimperserum geeft je verzorgde en krachtige wimpers, wat perfect past in je dagelijkse verzorgingsroutine. Het is ook geschikt voor gevoelige ogen, waardoor je geen last krijgt van irritaties.
 • Voordeel 2: Het resultaat is indrukwekkend. Al na 4 weken zie je een verschil. Je krijgt volle, krachtige en langere wimpers, zelfs zonder het gebruik van mascara. En dit bij correct gebruik van het product.
 • Voordeel 3: Je hebt er niet veel werk aan. Je brengt het serum ‘s ochtends en ‘s avonds aan, steeds na het reinigen van je ogen. Door deze routine staat niets je droomwimpers nog in de weg.
 • Voordeel 4: De formule van het serum bevat hyaluronzuur, aminozuren en ricinusolie. Deze ingrediënten staan bekend om hun heilzame werking. Ook de geur- en kleurneutrale textuur en de penseel-applicator voor eenvoudig aanbrengen maken het product extra aantrekkelijk.
 • Voordeel 5: L’Oréal Paris is een betrouwbaar merk en dit product is getest door oogartsen. Het is dus veilig in gebruik. Bovendien krijg je een transparant wimperserum, waardoor het van nature in je verzorgingsroutine past.
 • Nadeel 1: Het serum is mogelijk niet zo effectief als men op het eerste gezicht zou denken. Hoewel het eerste resultaten belooft na 4 weken bij correct gebruik, geeft dit geen garantie dat je daadwerkelijk volle, krachtige en langere wimpers krijgt.
 • Nadeel 2: Je moet het consequent ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen om resultaten te zien. Voor sommigen kan dit een extra en misschien niet gewenst onderdeel zijn van je dagelijkse verzorgingsroutine.
 • Nadeel 3: Hoewel het serum geur- en kleurneutraal is, kunnen de hyaluronzuur, aminozuren en ricinusolie in de formule mogelijk irritatie veroorzaken bij sommige mensen, waardoor het misschien niet het meest geschikt is voor alle huidtypes of mensen met specifieke allergieën.
 • Nadeel 4: Het product is getest door oogartsen, maar het betekent niet dat iedereen het veilig kan gebruiken. Mensen met specifieke oogproblemen of gevoeligheden kunnen nog steeds risico’s lopen.
 • Nadeel 5: Met slechts 1,9 ml inhoud, kan het serum zeer snel opraken, zeker gezien het feit dat het tweemaal per dag moet worden aangebracht. Hierdoor heb je mogelijk het gevoel dat je vaak een nieuw product moet kopen, wat niet duurzaam of kostenefficiënt is op de lange termijn.

Onze favoriet #5

Nanolash Wimperserum

Nanolash Wimperserum

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Nanolash wimperserum is een verbluffend schoonheidsproduct dat speciaal is ontworpen om je wimpers ongelooflijk lang, vol en sterk te maken. Dit serum past zich aan de levenscyclus van elke wimper aan, waardoor je na een paar weken behandeling zichtbaar verlengde, vollere wimpers krijgt die er ook aanzienlijk dikker uitzien omdat het serum ze ook donkerder en sterker maakt. Als bonus zien je ogen er groter uit! Het product komt met een nauwkeurige applicator die perfect is voor het leveren van de juiste hoeveelheid serum aan de haarwortels, waardoor resultaten sneller verschijnen. Het gebruik ervan is eenvoudig; enkel een applicatie elke avond na het verwijderen van je make-up volstaat om de essentiële voedingsstoffen te leveren die je wimpers nodig hebben om sneller en mooier te groeien. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zal één tube van Nanolash (3 ml) je 4-6 maanden dienen, en je uiteindelijk meer besparen dan regelmatige bezoeken aan de schoonheidsspecialist voor wimperextensions.

 • Voordeel 1: Ongelooflijk lange wimpers. Het Nanolash wimperserum helpt je prachtige wimpers te krijgen door zich aan te passen aan de levenscyclus van elke wimper. Na enkele weken behandeling zijn jouw wimpers merkbaar langer en voller, en maakt het serum je wimpers donkerder en sterker, waardoor ze aanzienlijk dikker lijken.
 • Voordeel 2: Uitstekende verzorging. Nanolash biedt niet alleen de mogelijkheid voor langere, dikkere en gelifte wimpers, het verzorgt, herstelt en versterkt je wimpers ook nog eens.
 • Voordeel 3: Precieze applicator. Het wimperserum komt met een dunne, elastische borstel die zich aanpast aan de vorm van jouw oogleden. Deze precieze borstel is gemakkelijk in gebruik en verspreidt de juiste hoeveelheid cosmetica langs de wortels van je wimpers.
 • Voordeel 4: Eenvoudig in gebruik. Nanolash wimperserum is ontworpen voor een gemakkelijk gebruik. Met een snelle penseelstreek elke avond voor het slapen gaan, lever je alle essentiële voedingsstoffen en bevorder je een snellere groei van je wimpers.
 • Voordeel 5: Langdurig effect. Een enkele tube van 3ml Nanolash is voldoende voor een 4-6 maanden regelmatig gebruik, wat betekent dat je een jaar lang kunt genieten van mooiere en gezondere wimpers met slechts een paar tubes.
 • Nadeel 1: Regelmatig gebruik vereist. Voor effectief resultaat van het Nanolash wimperserum, moet je het serum elke avond aanbrengen. Voor mensen die al een uitgebreide huidverzorgingsroutine hebben of die zich wellicht niet altijd evenveel tijd kunnen permitteren, kan dit een nadeel zijn.
 • Nadeel 2: Make-up moet eerst verwijderd worden. Voordat je het Nanolash serum kunt aanbrengen, moet je make-up volledig van je ogen verwijderd zijn. Dit betekent dat je een extra stap in je avondroutine moet toevoegen, wat mogelijk onhandig kan zijn voor mensen met een druk schema.
 • Nadeel 3: Mogelijke irritatie door dagelijks gebruik. Hoewel Nanolash is ontwikkeld om zich aan te passen aan de levenscyclus van elke wimper, betekent dagelijks gebruik op gevoelige gebieden zoals de ogen mogelijk een verhoogd risico op irritatie of ongemak.
 • Nadeel 4: Resultaten niet onmiddellijk zichtbaar. Het product vereist consistent gebruik over een bepaalde periode voordat de resultaten zichtbaar worden. Dit betekent dat het enige tijd kan duren voordat je verbeteringen in de lengte en dikte van je wimpers ziet.
 • Nadeel 5: Geen vermelding van natuurlijke ingrediënten. Hoewel het product de groei stimuleert en wimpers sterken maakt, is er geen melding gemaakt van het gebruik van natuurlijke ingrediënten of of het product vrij is van potentieel schadelijke chemische stoffen. Voor mensen die prioriteit geven aan natuurlijke huidverzorging, kan dit een belangrijk minpunt zijn.

Onze favoriet #6

Plastimea Wimperserum

Plastimea Wimperserum

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Plastimea Mealash Wimperserum is een geavanceerd wimperherstelserum dat je helpt om volle, lange en prachtige wimpers te krijgen. Verrijkt met voedingsstoffen zoals hyaluronzuur, collageen en biotine, zorgt het serum na een kuur van 5 weken voor langere, dikkere en vollere wimpers, wat de schoonheid van je ogen versterkt. Het gebruik is eenvoudig: maak je ogen en wimpers schoon, breng het serum aan op je wimperwortels zoals een eyeliner en laat het ‘s nachts werken om wimpergroei te bevorderen. Herhaal deze cyclus elke 3 maanden. Met Plastimea kies je voor een hoge kwaliteit die je zelf gemakkelijk kunt toepassen, waardoor je tijd en geld bespaart.

 • Voordeel 1: Het Wimperserum van Plastimea is ontwikkeld om de wimpers langer, dikker en voller te maken. Dit betekent dat je na gebruik van dit serum kan genieten van prachtige wimpers die de schoonheid van je ogen extra benadrukken.
 • Voordeel 2: De geavanceerde samenstelling van het product zorgt voor een uitgebalanceerde verzorging van je wimpers. De aanwezigheid van voedingsstoffen zoals hyaluronzuur, collageen en biotine zorgt voor een intensieve voeding en stimulatie van de wimpergroei.
 • Voordeel 3: Het gebruik van het serum is eenvoudig en vergelijkbaar met het aanbrengen van een eyeliner. Het enige dat je hoeft te doen is je ogen en wimpers schoon te maken en het serum aan te brengen op de wortels van je wimpers voor het slapengaan.
 • Voordeel 4: Dit wimperserum is een doe-het-zelf oplossing die zowel tijd als geld kan besparen. In plaats van het bezoeken van een schoonheidssalon, biedt Plastimea je de mogelijkheid om zelf thuis je wimpers te behandelen en te verzorgen.
 • Voordeel 5: De behandelingskuur is duidelijk afgebakend; het wordt aangeraden om het serum gedurende 5 weken te gebruiken en vervolgens iedere drie maanden te herhalen. Dit maakt het mogelijk om de behandeling perfect aan te passen aan je eigen routine en levensstijl.
 • Nadeel 1: Het gebruik van het Plastimea wimperserum vergt veel geduld en toewijding. Volgens de beschrijving moet je eerst je ogen en wimpers volledig reinigen voordat je het serum aanbrengt, wat extra tijd kost in je schoonheidsroutine.
 • Nadeel 2: Je moet het serum elke avond voor het slapengaan aanbrengen om het effect te bereiken. Dit kan ongemakkelijk zijn als je ‘s avonds vaak weg bent of gewoonweg vergeet het aan te brengen.
 • Nadeel 3: Het product is bedoeld om elke 3 maanden als kuur van 5 weken te worden herhaald. Daarom kan het zijn dat er perioden zijn waarin je wimpers niet de volle voordelen van het serum krijgen.
 • Nadeel 4: Hoewel het product rijk is aan voedingsstoffen zoals hyaluronzuur, collageen en biotine, is de daadwerkelijke inhoud en hoeveelheid van deze ingredienten onbekend. Dit maakt het lastig om de effectiviteit en waarde van het product echt te beoordelen.
 • Nadeel 5: De fabrikant heeft het over het bereiken van maximum volume, maar er zijn geen details gegeven over de mate van volume toename die gebruikers kunnen verwachten. Dit maakt de claim enigszins vaag en moeilijk te kwantificeren.

Onze favoriet #7

Toplash Wimperserum

Toplash Wimperserum

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

TOPLASH Premium Lash Serum is een wimperserum dat belooft je wimpers te transformeren in slechts vier weken. Dit serum voor wimpergroei en -dikte stimuleert de haarwortels en activeert nieuwe follikelgroei, waardoor je wimpervolume aanzienlijk toeneemt. Zeg vaarwel tegen korte, dunne of broze wimpers en wenkbrauwen. Dit product hydrateert namelijk diep en maakt je haartjes sterker, waardoor broosheid en schaarsheid worden geëlimineerd. Het aanbrengen is moeiteloos door het snel absorberende serum en gebruiksvriendelijke kwastje. Gemaakt van meer dan 98% natuurlijke ingrediënten, is dit serum mild, veilig en dierproefvrij, zodat je echt kunt genieten van natuurlijke en adembenemende schoonheid. Vertrouw op de kwaliteit van TOPLASH, ze zijn toegewijd om uitstekende klantenservice te bieden.

 • Voordeel 1: Bereik krachtige, weelderige wimpers – Met TOPLASH Premium Lash-serum kun je binnen slechts vier weken je wimpers transformeren. Dit wimperserum bevordert groei en dikte dankzij een formule die de haarwortels verzorgt en nieuwe follikelgroei stimuleert, wat zorgt voor een toename van 52% in wimpervolume.
 • Voordeel 2: Luxe volume – Vergeet korte, dunne of broze wimpers en wenkbrauwen. Dankzij de voedende formule van dit serum dat diep in de haarwortels doordringt en het haar versterkt, kun je genieten van volumineuze wimpers en wenkbrauwen voor een verbazingwekkende, levendige look zonder make-up.
 • Voordeel 3: Moeiteloze toepassing – Het TOPLASH Premium Lash-serum is ontworpen voor eenvoudige schoonheid. Dankzij het snel absorberende serum en de gebruiksvriendelijke applicator kwast, is de toepassing eenvoudig en blijven er geen plakkerige resten achter. Breng het gewoon ‘s avonds aan voor het beste resultaat en sta op met prachtige wimpers en wenkbrauwen.
 • Voordeel 4: Op de natuur geïnspireerde schoonheid – Dit wimper- en wenkbrauwserum is meer dan alleen effectief, het is ook veilig en duurzaam. Met een formule samengesteld met meer dan 98% natuurlijke ingrediënten, is het product hypoallergeen, niet-irriterend, en dierproefvrij. Geniet van een adembenemende schoonheid die zacht en veilig is.
 • Voordeel 5: Kwaliteit waarop je kunt vertrouwen – TOPLASH zet zich in voor uitmuntendheid voor haar klanten. Als je niet helemaal tevreden bent met het wimpergroeiserum, staat TOPLASH klaar om het goed te maken en je een glimlach te bezorgen.
 • Nadeel 1: Je moet geduld hebben: Volgens de productbeschrijving duurt het ongeveer vier weken om resultaten te zien met het TOPLASH Premium Lash Serum. Dus als je op zoek bent naar directe resultaten, kan dit een nadeel zijn.
 • Nadeel 2: Kan vettig zijn: Hoewel het serum snel absorbeert, kan de intensief hydraterende formule enigszins vettig zijn. Dit kan resulteren in olieachtige residuen, wat niet prettig is voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 3: Dagelijkse toepassing: Het product vereist een dagelijkse toepassing, wat in dit geval elke nacht voor het slapengaan is. Dit kan een probleem zijn als je een hectische levensstijl hebt en je routine gemakkelijk vergeet.
 • Nadeel 4: Kan potentieel irriterend zijn: Hoewel het product beweert hypoallergeen en niet-irriterend te zijn, is het belangrijk op te merken dat individuele ervaringen met schoonheidsproducten kunnen variëren. Sommige gebruikers kunnen mogelijk huidirritatie ervaren, vooral als je een gevoelige huid of ogen hebt.
 • Nadeel 5: Niet 100% natuurlijk: Hoewel Toplash beweert dat ze meer dan 98% natuurlijke ingrediënten gebruiken, betekent dit dat er tot 2% van de ingrediënten in dit product synthetisch of niet-natuurlijk kunnen zijn. Dus als je op zoek bent naar een 100% natuurlijk product, is dit een belangrijk punt om te overwegen.

Onze favoriet #8

Ugenics Wimperserum

Ugenics Wimperserum

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

UGenics Wimperserum is een krachtig product dat beweert binnen vier weken resultaat te leveren, door je wimpers langer, sterker en voller te maken. Dankzij de voedende ingrediënten die diep in de haarwortels doordringen, worden je wimpers van binnenuit hersteld. Het serum is makkelijk aan te brengen, zowel op de bovenste als onderste wimperlijn, zelfs als je contactlenzen draagt of gevoelige ogen hebt. Het is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten en is dierproefvrij, wat zowel haar effectiviteit als zachtheid garandeert. Met een groeipercentage van 95% verzekert UGenics je dat je wimpers er voller, langer en krachtiger uit zullen zien. En als je niet tevreden bent, bieden ze een 100% terugbetaling binnen 90 dagen.

 • Voordeel 1: UGenics wimperserum draagt op effectieve wijze bij aan de gezondheid van jouw wimpers door de voedende stoffen die diep in de wortels penetreren. Hierdoor worden jouw wimpers van binnenuit hersteld en gevoed.
 • Voordeel 2: Binnen vier weken zal je de eerste resultaten gaan zien door dagelijks en consequent gebruik van het serum. Jouw wimpers worden niet alleen langer, maar ook sterker en voller, terwijl ze goed gehydrateerd blijven.
 • Voordeel 3: Het gebruik van UGenics wimperserum is gebruikersvriendelijk. Je kunt het eenvoudig aanbrengen op zowel de bovenste als onderste wimperlijn op make-up vrije ogen.
 • Voordeel 4: Het serum is veilig voor dragers van contactlenzen en mensen met gevoelige ogen. Je kunt dus genieten van mooie, gedurfde wimpers zonder irritatie of ongemak te ervaren.
 • Voordeel 5: UGenics wimperserum is gevormd met 100% natuurlijke ingrediënten en is dierproefvrij. Hierdoor is het zacht voor je wimpers en huid, waardoor je een product gebruikt dat zowel effectief als mild is.
 • Nadeel 1: Hoewel het UGenics wimperserum effectief lijkt, moet je het consequent en dagelijks gebruiken om resultaten te zien. Dit kan een tijdrovend proces zijn als je altijd onderweg bent, of als je gewoon niet de tijd wilt besteden aan een extra stap in je schoonheidsroutine.
 • Nadeel 2: Ondanks dat het serum beweert snel te werken, moet je toch minstens 4 weken wachten om de eerste resultaten te zien. Dit kan frustrerend zijn als je snel vollere en langere wimpers wilt.
 • Nadeel 3: Hoewel het product als gebruikersvriendelijk wordt beschreven, is het noodzakelijk om het altijd aan te brengen op make-up vrije ogen. Dit kan potentieel onhandig zijn als je gewoonlijk make-up draagt en je je make-up moet verwijderen om het serum aan te brengen.
 • Nadeel 4: Het UGenics wimperserum moet continu worden gebruikt voor een blijvend effect. Dit betekent dat als je stopt met het dagelijks aanbrengen ervan, je wimpers mogelijk niet meer zo vol en lang zullen zijn als ze waren toen je het product gebruikte.
 • Nadeel 5: Hoewel het product veelbelovend klinkt, met een groeipercentage van maar liefst 95%, zijn er geen concrete gegevens of studies vermeld die deze bewering ondersteunen. Dit kan het moeilijk maken om te bepalen of dit product echt zo effectief zal zijn als beweerd wordt.

Onze favoriet #9

Kikilash Wimperserum

Kikilash Wimperserum

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Kikilash wimperserum is een populair, natuurlijk product dat jouw wimpergroei stimuleert vanaf de wortels, wat resulteert in lang, sterk, en mooi ogend wimpers in slechts 4-6 weken. Dit serum is doordrenkt met een voedzame, krachtige mix van plantaardige en wortelextracten, rijk aan aminozuren en mineralen, die bijdragen aan het herstellen en behouden van de gezondheid van je wimpers en wenkbrauwen. Toepassen is een fluitje van een cent – gewoon één keer per dag aanbrengen op je bovenste wimperlijn met het precisieborsteltje, net als bij het gebruiken van een vloeibare eyeliner. Gebruik het voor bedtijd zodat het zijn werk kan doen terwijl je slaapt. Het bestaat uit actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is hormoonvrij en niet getest op dieren, dus je kunt jouw wimpergroei eenvoudig en zonder schuldgevoel verbeteren.

 • Voordeel 1: Snelle en indrukwekkende resultaten. Binnen 4-6 weken zul je al verbluffende resultaten zien. Met consistent gebruik wordt beloofd dat je wimpers langer, sterker en dikker zullen worden.
 • Voordeel 2: Voedzaam en krachtig. Kikilash bevat een combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten die de wimpergroei bevorderen door het activeren van de haarzakjes. Het serum is rijk aan aminozuren en mineralen die helpen om de wimpers en wenkbrauwen te herstellen en gezond te houden.
 • Voordeel 3: Eenvoudige toepassing. Het wimperserum is zeer gemakkelijk te gebruiken en duurt slechts enkele seconden om aan te brengen. Met het dunne, superprecieze borsteltje kun je het precies aanbrengen waar je het nodig hebt, net als bij een vloeibare eyeliner.
 • Voordeel 4: Gebruikt natuurlijke ingrediënten. Kikilash wordt gemaakt met actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals plant- en wortelextracten. Hierdoor kun je je wimpers op natuurlijke wijze laten groeien.
 • Voordeel 5: Hormoonvrij & cruelty-free. Het wimperserum van Kikilash is volledig natuurlijk en hormoonvrij, omdat het geen prostaglandine of hormoonderivaten bevat. Bovendien, het merk brengt geen schade toe aan dieren tijdens hun productieprocessen.
 • Nadeel 1: Consistentie is vereist voor resultaat. Zoals in de omschrijving wordt aangegeven, moet je Kikilash Wimperserum consequent gebruiken om resultaten te zien. Dit betekent dat als je een dag overslaat of niet regelmatig het serum aanbrengt, je mogelijk niet de beloofde resultaten krijgt.
 • Nadeel 2: Het duurt enkele weken voordat resultaten zichtbaar zijn. Hoewel de belofte van resultaten binnen 4-6 weken indrukwekkend lijkt, is dit op zichzelf een lange periode om te wachten op zichtbare resultaten.
 • Nadeel 3: Mogelijke allergische reacties. Hoewel het product beweert voedzaam en krachtig te zijn met behulp van natuurlijke ingrediënten, kunnen sommige mensen allergische reacties hebben op de ingrediënten zoals zwarte komijn en Cacumen platycladi.
 • Nadeel 4: Het product moet primair worden aangebracht voordat je naar bed gaat. Hoewel dit misschien handig lijkt, kan dit beperkend zijn voor mensen die in de ochtend of op andere tijden van de dag hun schoonheidsroutine uitvoeren.
 • Nadeel 5: Het product is misschien niet geschikt voor alle huidtypes. Aangezien de productomschrijving geen specifieke informatie geeft over welk huidtype het meest geschikt is voor dit product, kan het zijn dat niet iedereen de voordelen van het wimperserum ervaart.

Onze favoriet #10

Long4Lashes Wimperserum

Long4Lashes Wimperserum

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Wimperserum van Long4Lashes is een superstar-formule die zichtbaar resultaat levert na slechts 4 weken gebruik. Na 16 weken kun je een superster-resultaat van tot wel 75% langere wimpers verwachten, mits je het slechts één keer per dag aanbrengt. Het komt sterk aanbevolen door vrouwen, met 8 van de 10 die het Gold serum aan hun vrienden zouden adviseren, wat echt een betrouwbare aanbeveling is. Het is veilig om te gebruiken, met studies bevestigd door dermatologen en oogartsen, dus je kunt zorgeloos genieten van je nieuwe glamoureuze look. Het serum is geproduceerd zonder het gebruik van dierproeven en in een milieuvriendelijke omgeving volgens de filosofie van de wreedheidsvrije cosmetica. De fabrikant van dit product heeft meer dan 35 jaar ervaring in de beauty-industrie, vertrouw er dus op dat zij weten hoe ze de magie voor jouw wimpers kunnen ontwikkelen.

 • Voordeel 1: Snelle en indrukwekkende resultaten. De SUPERSTAR FORMULA van dit wimperserum belooft je de eerste resultaten al na 4 weken en maximale resultaten na 16 weken. Je wimpers kunnen met wel 75% in lengte toenemen door slechts één slag per dag!
 • Voordeel 2: Aanbevolen door andere vrouwen. Volgens een gebruikersreactie zou 8 van de 10 vrouwen het GOLD serum aan hun vriendin aanbevelen. Dit is echt een aanbeveling waar je vertrouwen in kan hebben!
 • Voordeel 3: Veilig in gebruik. Dit wimperserum is getest en veilig bevonden in studies die onder toezicht stonden van dermatologen en oogartsen. Je kunt dus met een gerust hart genieten van je glamoureuze look!
 • Voordeel 4: Dier- en milieuvriendelijk. Het product is niet getest op dieren en de fabrikant houdt vast aan een wreedheidsvrije filosofie. Daarnaast wordt het serum vervaardigd op een milieuvriendelijke manier. Goed voor jou en voor de planeet!
 • Voordeel 5: Betrouwbare fabrikant. Long4Lashes heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van cosmetica. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op hun kennis en expertise om jou dat glamorous effect te geven dat je zoekt.
 • Nadeel 1: Het Wimperserum Long4Lashes heeft wellicht een quasimysterieuze ‘SUPERSTAR FORMULA’, maar je moet uitgaan van een vrij lange wachtperiode voor je het gewenste resultaat bereikt. Volgens de fabrikant zie je de eerste resultaten pas na minimaal 4 weken, terwijl het volledige ‘superster-effect’ zelfs tot 16 weken kan duren.
 • Nadeel 2: Hoewel het product pocht dat 8 van de 10 vrouwen de GOLD serum aan hun vrienden zouden aanbevelen, betekent dit dat er nog steeds 2 van de 10 vrouwen zijn die dit niet zouden doen. Dit suggereert dat het product mogelijk niet voor iedereen even effectief is.
 • Nadeel 3: Hoewel de veiligheid van het gebruik van het product is bevestigd door dermatologische en oogheelkundige studies, wordt er geen informatie verstrekt over mogelijke bijwerkingen of allergische reacties. Het is altijd belangrijk om de ingrediënten te controleren voordat je een nieuw product gebruikt, vooral als het in contact komt met gevoelige gebieden zoals de ogen.
 • Nadeel 4: Het product benadrukt dat er geen dierproeven worden uitgevoerd, wat absoluut goed nieuws is voor dierenliefhebbers. Echter, deze verklaring zegt niets over de effectiviteit van het product zelf. Het niet testen op dieren garandeert niet dat het product de gewenste resultaten oplevert.
 • Nadeel 5: Ten slotte, hoewel het positief is dat het product gemaakt is door een fabrikant met meer dan 35 jaar ervaring, geeft dit geen absolute garantie op de kwaliteit van het specifieke product. Ervaring op het gebied van productie betekent niet altijd dat elk product perfect zal zijn. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de ingrediëntenlijst en eventuele recensies te controleren voor aankoop.

Na uitgebreid onderzoek en het testen van verschillende producten, kunnen we met overtuiging zeggen dat een kwalitatief wimperserum daadwerkelijk een verschil kan maken. Hoewel de effecten van elk product mogelijk variëren, afhankelijk van je individuele kenmerken en consistentie van gebruik, leidt de keuze voor een serum uit onze top 10 tot merkbare resultaten. Onthoud dat het bij het vinden van het perfecte wimperserum voor jou gaat om je eigen wensen en behoeften. We hopen dat onze lijst je helpt om een overwogen keuze te maken, zodat je binnenkort kunt genieten van die volle, lange wimpers waar je altijd al van hebt gedroomd.

Inhoudsopgave