a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Accu Kettingzaag: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 accu kettingzagen op de markt, grondig getest en beoordeeld voor hun prestaties, duurzaamheid en waar voor je geld in ons nieuwste onderzoek.

Unser Favorit: Aostok Accu Kettingzaag

Aostok Accu Kettingzaag
★★★★★

Unser Favorit: Xiazir Accu Kettingzaag

Xiazir Accu Kettingzaag
★★★★★

Unser Favorit: Shall Accu Kettingzaag

Shall Accu Kettingzaag
★★★★★

Unser Favorit: Ykgutilu Accu Kettingzaag

Ykgutilu Accu Kettingzaag
★★★★★

Unser Favorit: Einhell Accu Kettingzaag

Einhell Accu Kettingzaag
★★★★★

Unser Favorit: Bosch Home And Garden Accu Kettingzaag

Bosch Home And Garden Accu Kettingzaag
★★★★★

Unser Favorit: Homerays Accu Kettingzaag

Homerays Accu Kettingzaag
★★★★★

Unser Favorit: Bei & Hong Accu Kettingzaag

Bei & Hong Accu Kettingzaag
★★★★★

Unser Favorit: Worx Accu Kettingzaag

Worx Accu Kettingzaag
★★★★★

Unser Favorit: Einhell Accu Kettingzaag

Einhell Accu Kettingzaag
★★★★★

Het is tijd om de jungle van je tuin te temmen, en wat is er beter dan een accu kettingzaag om je te helpen die ruwe kanten glad te strijken? Misschien ben je een professionele hovenier op zoek naar een upgrade van je huidige uitrusting. Of misschien ben je een doe-het-zelver die het zat is om altijd maar te worstelen met het snoeiwerk. Ongeacht je situatie, hebben we iets speciaals voor je. In dit gloednieuwe onderzoek hebben we de 10 beste accu kettingzagen op de markt grondig getest en geanalyseerd. We bieden je een uitgebreide gids om jou de touwtjes in handen te geven bij het selecteren van de perfecte accu kettingzaag die aan al je behoeften voldoet. Dus laten we die handen vuil maken en de beste opties ontdekken, speciaal voor jou samengesteld.

Een accu kettingzaag is een draagbaar, batterijgevoed stuk gereedschap dat jij nog gemakkelijker kunt beheren dan traditionele, op benzine gebaseerde kettingzagen. Deze kettingzaag biedt je een efficiënte, snoerloze oplossing voor verschillende zaagwerkzaamheden, van snoeien tot het vellen van kleinere bomen. De accukettingzaag is milieuvriendelijk, maakt minder lawaai en is comfortabeler in gebruik dankzij zijn lichtgewicht structuur. Het enige dat jij hoeft te doen, is de batterij opladen en je bent klaar om te gaan. Een geweldige optie voor zowel professioneel als privégebruik.

Check Uit

Onze favoriet #1

Aostok Accu Kettingzaag

Aostok Accu Kettingzaag

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De AOSTOK Accu Kettingzaag is een krachtig en draagbaar gereedschap, ideaal voor verschillende zaagklussen, van het snoeien van fruitbomen tot houtbewerking. Aangedreven door een sterke 750W borstelloze motor en uitgerust met twee 1300mAh hoge capaciteit batterijen, biedt deze kettingzaag tot 80 minuten gebruikstijd met een enkele lading. Het lichte gewicht van 1,1 kg en het gebruiksgemak maken het een handige keuze voor zowel ervaren als onervaren gebruikers. De zaag is bovendien ontworpen met diverse veiligheidsvoorzieningen, waaronder een automatische vergrendeling en een deflector om spatten van houtsnippers te voorkomen. Onderhoud en geluidsniveaus zijn minimaal, doordat de ketting eenvoudig vervangen kan worden. Dit product wordt geleverd met een complete set accessoires, zodat je direct aan de slag kunt.

 • Voordeel 1: De AOSTOK Accu Kettingzaag is zeer krachtig. Door zijn sterke borstelloze motor en koperen motor van 750W kan je gemakkelijk en snel zaagwerk uitvoeren. Dit maakt het product ideaal voor het zagen van takken, struiken, hout en fruitbomen.
 • Voordeel 2: Met dit product kan je langdurig werken. Dankzij de twee batterijen met hoge capaciteit van 1300mAh, kan je 50-80 minuten gebruik maken van de kettingzaag. Dit voldoet ruimschoots aan je werkbehoeftes.
 • Voordeel 3: De AOSTOK Accu Kettingzaag biedt veiligheid en stabiliteit. Het product weegt slechts 1,1 kg en kan met één hand bediend worden. Bovendien beschikt de kettingzaag over beveiligingsopties zoals een automatisch vergrendelende schakelaar en een deflector die spatten van houtsnippers voorkomt.
 • Voordeel 4: Dit product is onderhoudsvriendelijk en maakt weinig geluid. De ketting kan eenvoudig worden vervangen door de stappen in de handleiding te volgen en de batterij moet alleen worden opgeladen voor gebruik.
 • Voordeel 5: Tot slot, de AOSTOK Accu Kettingzaag wordt geleverd met veel accessoires. In de set vind je naast de kettingzaag ook twee batterijen, een batterijlader, twee kettingen, een schroevendraaier en een handleiding. Dit betekent dat je geen extra apparatuur nodig hebt en het product direct kan gebruiken.
 • Nadeel 1: Hoewel dit product komt met een krachtige 750 W pure koperen motor, kan het zagen van boomstammen groter dan 6 inch diameter uitdagend zijn. Dit kan een beperking zijn als je grotere bomen of taken in het tuinieren project moet aanpakken.
 • Nadeel 2: De AOSTOK Accu Kettingzaag wordt geleverd met twee 1300 mAh batterijen, die, hoewel ze een respectabele gebruikstijd van 50-80 minuten bieden, mogelijk niet voldoende zijn voor langdurige of grootschalige projecten zonder tussentijdse oplaadbeurten.
 • Nadeel 3: Hoewel de draadloze kettingzaag is ontworpen voor eenvoudige bediening, kan het feit dat deze met één hand bediend wordt mogelijk te belastend zijn voor sommige gebruikers, vooral bij langdurig gebruik.
 • Nadeel 4: Hoewel de AOSTOK kettingzaag relatief gemakkelijk in onderhoud is, zal regelmatige zorg en vervanging van de ketting nog steeds nodig zijn. Dit kan onhandig zijn voor sommige gebruikers, vooral als ze nieuw zijn in het gebruik van kettingzagen.
 • Nadeel 5: Hoewel dit product wordt geleverd met een complete set accessoires, zoals extra kettingen en een schroevendraaier, kan het nog steeds noodzakelijk zijn om aanvullend gereedschap of apparatuur aan te schaffen om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Onze favoriet #2

Xiazir Accu Kettingzaag

Xiazir Accu Kettingzaag

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De XIAZIR Accu Kettingzaag is een compact en krachtig tuingereedschap dat geschikt is voor allerlei snoeitaken. Of het nu gaat om het trimmen van de heg of het snoeien van struiken, deze mini-kettingzaag van 16,3 cm gaat elke uitdaging in de tuin aan, zonder vermoeidheid in de hand of arm, zelfs bij langdurig gebruik boven het hoofd. De kettingzaag heeft alle vereiste Europese certificaten en biedt een veilig ontwerp met onder andere een veiligheidsschakelaar, veiligheidsvergrendelingsknop en spatbescherming. De zuivere koperen motor zorgt voor hoge snijsnelheden met een laag stroomverbruik, terwijl de ergonomische handgreep zorgt voor een stevige, niet-glijdende grip. De snelheid en kracht van de zaag zijn traploos aan te passen via een kwaliteitsschakelaar, wat zorgt voor flexibiliteit tijdens het werken. Het pakket bevat naast de zaag ook twee accu’s, een oplader, een kleine borstel, een naaldvijl, een kruisschroevendraaier, een paar handschoenen, een reserveketting en een handleiding, allemaal in een handige gereedschapskoffer.

 • Voordeel 1: Veelzijdig en comfortabel in gebruik. De XIAZIR Accu Kettingzaag is ontworpen om verschillende soorten tuinwerkzaamheden, zoals het snoeien van bomen, het bijsnijden van de heg of het snoeien van struiken, gemakkelijk aan te kunnen. De zaag is bovendien mini en compact waardoor het handig te gebruiken is en past in de kleinste openingen tussen takken. Je hand of arm wordt niet moe, zelfs niet bij langdurig gebruik of bij gebruik boven het hoofd.
 • Voordeel 2: Voldoet aan alle Europese certificatiestandaarden. De XIAZIR Accu Mini Kettingzaag is CE-getest, RoHS-gecertificeerd en voldoet aan alle gangbare EU-normen. Je kunt dus vertrouwen op de veiligheid van dit product.
 • Voordeel 3: Veilig ontwerp. De kettingzaag is voorzien van een bovenste veiligheidsbeveiliging en veiligheidsvergrendelingsknop om letsel tijdens het snijden te voorkomen. Ook een spatbescherming wordt niet vergeten en de veiligheidsschakelaar heeft een extra zekering om onbedoelde start te voorkomen.
 • Voordeel 4: Sterke en efficiënte zuiver koperen motor. Deze mini-kettingzaag is uitgerust met een zuiver koperen motor, die een hoge snijsnelheid heeft en laag stroomverbruik. Dankzij de snelheid en kracht van de motor kun je normaal snoeien in takken met een maximale diameter van maximaal 10 cm.
 • Voordeel 5: Hoogwaardige handgreep en traploze snelheidsverandering. De ergonomische handgreep biedt voldoende ruimte voor elke hand. Het kunststof is zelfs in een patroon en de onderste boog garandeert dat je grip niet wegglijdt. De snelheid en kracht van deze kettingzaag kunnen nauwkeurig worden aangepast via de drukknop. Het stopt onmiddellijk na het loslaten van de knop om te draaien. Zo heb je volledige controle.
 • nadeel 1: Hoewel de XIAZIR accu kettingzaag een hoge snijsnelheid heeft, kan deze alleen worden gebruikt voor takken of kleine planken/balken met een maximale diameter van 10 cm. Dus voor grovere snoeiwerkzaamheden of zwaardere klussen kan deze kettingzaag niet voldoende zijn.
 • nadeel 2: Gezien het een mini-kettingzaag betreft, kan het bereiken van hogere takken of het werken op meer ontoegankelijke plaatsen moeilijk zijn. Het compacte formaat is misschien niet altijd het meest geschikt.
 • nadeel 3: De kettingzaag draait onmiddellijk stop na het loslaten van de knop, wat inhoudt dat de zaag niet op een constante snelheid kan werken zonder constante druk op de knop. Dit zou voor enige gebruikers onhandig kunnen zijn.
 • nadeel 4: Het apparaat werkt op accu, wat betekent dat je afhankelijk bent van de levensduur van de batterij. Afhankelijk van hoelang je van plan bent te werken, zal je wellicht niet genoeg hebben aan één opgeladen accu en zal je tussendoor moeten opladen.
 • nadeel 5: De handleiding is mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands, waardoor het gebruik en onderhoud van het apparaat voor sommige gebruikers ingewikkeld kan zijn.

Onze favoriet #3

Shall Accu Kettingzaag

Shall Accu Kettingzaag

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Shall Accu Kettingzaag is een krachtige en gebruiksvriendelijke tuinierstool, ideaal voor efficiënt en comfortabel zagen. Uitgerust met een hoge capaciteit lithiumbatterij, biedt de oplaadbare draadloze kettingzaag tot 2 uur ononderbroken gebruiksduur, waarbij de zelfoverbelasting en temperatuurbescherming de batterijlevensduur verlengen. Hij is in staat bomen van maximaal 20 cm diameter om te zagen en doet dit in slechts 5 seconden voor die van 10 cm diameter. De kettingzaag weegt slechts 0,9 kg en is 44,5 cm lang, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is, zelfs bij langdurig gebruik. Er zijn zowel veiligheidskenmerken, zoals spatbescherming en een veiligheidsvergrendelingsschakelaar, als een ergonomisch antislip handvataf ontwerp, om zowel veiligheid als comfort te garanderen. De installatie en het onderhoud zijn eenvoudig, waardoor dit een uitstekende keuze is voor al je tuinierbehoefte.

 • Voordeel 1: Veelzijdig in gebruik en snel aan te passen. Dankzij het verbeterde 8/6 inch kettingschakelaarontwerp, kun je twee kettinglengtes snel wisselen, waardoor deze accukettingzaag handig is bij het snijden of trimmen van bomen/takken van verschillende formaten.
 • Voordeel 2: Efficiënt en veilig. De accukettingzaag is uitgerust met een zeer efficiënte borstelloze motor en een ingebouwde besturingskaart met overbelastingsbeveiliging. Als de zaag oververhit raakt, stopt de motor automatisch, waardoor de veiligheid wordt verhoogd.
 • Voordeel 3: Uitgebreide veiligheidsmaatregelen. Deze zaag heeft vijf veiligheidsontwerpen: handschoenen, spatbescherming, veiligheidsvergrendeling, een anti-slip handvat en een all-inclusive ontwerp handgreep, waardoor de veiligheid tijdens het gebruik aanzienlijk wordt verhoogd.
 • Voordeel 4: Makkelijk hanteerbaar en draagbaar. Ontworpen voor bediening met één hand, deze kleine kettingzaag is licht en handzaam en past in krappe ruimtes waar conventionele grote zagen moeite hebben. Zijn lage gewicht maakt het ook geschikt voor gebruik op ladders.
 • Voordeel 5: Rijk aan accessoires. De kettingzaag wordt geleverd met diverse handige accessoires, waaronder reservezaagkettingen, oplaadbare batterijen, een snellader, beschermende handschoenen, een schroevendraaier en een bril, wat bijdraagt aan de algehele functionaliteit en waarde van het product.
 • Nadeel 1: Hoewel de flexibiliteit van het verwisselen van twee kettinglengtes veelzijdigheid biedt, kan dit extra werk en tijd kosten. Je krijgt mogelijk te maken met het regelmatig wisselen van kettingen als je aan verschillende projecten werkt, wat niet ideaal is als je gewoon snel en efficiënt wilt zagen.
 • Nadeel 2: De motorsnelheid neemt automatisch af als het apparaat oververhit raakt. Dit kan de efficiëntie en snelheid van je werk beperken, vooral als je grote en dikke bomen zaagt.
 • Nadeel 3: Ondanks de verschillende veiligheidsvoorzieningen, brengt het gebruik van een kettingzaag altijd een zeker risico met zich mee. Klanten moeten extra voorzichtig zijn bij het hanteren om letsel te voorkomen, zelfs met functies zoals handschoenen, spatbescherming en een veiligheidsvergrendeling.
 • Nadeel 4: Het apparaat werkt op batterijen, wat handig zou kunnen zijn voor de mobiliteit, maar het betekent ook dat je de levensduur van de batterij moet beheren. Hoewel er twee oplaadbare batterijen bij het product zijn inbegrepen, kunnen ze snel leegraken bij langdurig gebruik en je zult moeten wachten tot ze weer zijn opgeladen voordat je verder kunt werken.
 • Nadeel 5: Hoewel deze kettingzaag gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is, komt dit waarschijnlijk door zijn kleine formaat. Hierdoor is het niet noodzakelijk geschikt voor grotere houtsnijwerkzaamheden of voor het omgaan met dikkere bomen waarvoor een grotere, krachtiger zaag nodig zou zijn.

Onze favoriet #4

Ykgutilu Accu Kettingzaag

Ykgutilu Accu Kettingzaag

Waarom we het gekozen hebben

De Ykgutilu Accu Kettingzaag is een krachtig en veelzijdig tuingereedschap, perfect voor het zagen van verschillende soorten hout, met de mogelijkheid om eenvoudig te wisselen tussen 20 cm en 15 cm kettinglengtes, afhankelijk van de omvang van je project. Aangedreven door een zeer efficiënte 750 W borstelloze motor, is de zaag razendsnel met snelheden tot 6 m/s, waardoor je binnen 8 seconden een boomstam van 20 cm kunt doorsnijden. Veiligheid staat centraal bij dit product, met functies zoals handschoenen, spatbescherming, veiligheidsvergrendeling, een anti-slip handgreep en een all-inclusive designgreep. Dankzij het lichte en compacte design, kun je deze kettingzaag met één hand bedienen en is het perfect voor werkzaamheden op krappe plekken of op een ladder. De zaag wordt geleverd met een scala aan handige accessoires, waaronder twee oplaadbare accu’s, vier reservezaagkettingen, een snellader en beschermende handschoenen, wat deze Ykgutilu Accu Kettingzaag een uitgebreide keuze maakt voor al je zaagbehoeften.

 • Voordeel 1: Veelzijdig in gebruik en snel aan te passen. Dankzij het verbeterde 8/6 inch kettingschakelaarontwerp, kun je twee kettinglengtes snel wisselen, waardoor deze accukettingzaag handig is bij het snijden of trimmen van bomen/takken van verschillende formaten.
 • Voordeel 2: Efficiënt en veilig. De accukettingzaag is uitgerust met een zeer efficiënte borstelloze motor en een ingebouwde besturingskaart met overbelastingsbeveiliging. Als de zaag oververhit raakt, stopt de motor automatisch, waardoor de veiligheid wordt verhoogd.
 • Voordeel 3: Uitgebreide veiligheidsmaatregelen. Deze zaag heeft vijf veiligheidsontwerpen: handschoenen, spatbescherming, veiligheidsvergrendeling, een anti-slip handvat en een all-inclusive ontwerp handgreep, waardoor de veiligheid tijdens het gebruik aanzienlijk wordt verhoogd.
 • Voordeel 4: Makkelijk hanteerbaar en draagbaar. Ontworpen voor bediening met één hand, deze kleine kettingzaag is licht en handzaam en past in krappe ruimtes waar conventionele grote zagen moeite hebben. Zijn lage gewicht maakt het ook geschikt voor gebruik op ladders.
 • Voordeel 5: Rijk aan accessoires. De kettingzaag wordt geleverd met diverse handige accessoires, waaronder reservezaagkettingen, oplaadbare batterijen, een snellader, beschermende handschoenen, een schroevendraaier en een bril, wat bijdraagt aan de algehele functionaliteit en waarde van het product.
 • Nadeel 1: Hoewel de flexibiliteit van het verwisselen van twee kettinglengtes veelzijdigheid biedt, kan dit extra werk en tijd kosten. Je krijgt mogelijk te maken met het regelmatig wisselen van kettingen als je aan verschillende projecten werkt, wat niet ideaal is als je gewoon snel en efficiënt wilt zagen.
 • Nadeel 2: De motorsnelheid neemt automatisch af als het apparaat oververhit raakt. Dit kan de efficiëntie en snelheid van je werk beperken, vooral als je grote en dikke bomen zaagt.
 • Nadeel 3: Ondanks de verschillende veiligheidsvoorzieningen, brengt het gebruik van een kettingzaag altijd een zeker risico met zich mee. Klanten moeten extra voorzichtig zijn bij het hanteren om letsel te voorkomen, zelfs met functies zoals handschoenen, spatbescherming en een veiligheidsvergrendeling.
 • Nadeel 4: Het apparaat werkt op batterijen, wat handig zou kunnen zijn voor de mobiliteit, maar het betekent ook dat je de levensduur van de batterij moet beheren. Hoewel er twee oplaadbare batterijen bij het product zijn inbegrepen, kunnen ze snel leegraken bij langdurig gebruik en je zult moeten wachten tot ze weer zijn opgeladen voordat je verder kunt werken.
 • Nadeel 5: Hoewel deze kettingzaag gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is, komt dit waarschijnlijk door zijn kleine formaat. Hierdoor is het niet noodzakelijk geschikt voor grotere houtsnijwerkzaamheden of voor het omgaan met dikkere bomen waarvoor een grotere, krachtiger zaag nodig zou zijn.

Onze favoriet #5

Einhell Accu Kettingzaag

Einhell Accu Kettingzaag

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Accu Kettingzaag van het merk Einhell is een krachtig gereedschap dat deel uitmaakt van de Power-X-Change productlijn. Met zijn 3 LED’s indicator, ben je steeds op de hoogte van de accucapaciteit. Het gebruiksgemak wordt verder verhoogd doordat je de accu ook in andere PXC machines kunt gebruiken. Het pakket bevat bovendien een Power-X-Change lader. Met het OREGON zwaard en ketting ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Deze kettingzaag biedt dus een uitstekende mix van flexibiliteit, kracht en betrouwbaarheid.

 • Voordeel 1: De Einhell Accu Kettingzaag is onderdeel van de Power-X-Change productlijn. Hierdoor kun je profiteren van het feit dat Power-X-Change een uitgebreid systeem is waarbij één accu op verschillende gereedschappen kan worden gebruikt.
 • Voordeel 2: Met de indicator accucapaciteit voorzien van 3 LED’s, weet je altijd hoeveel energie er nog over is in de accu van je kettingzaag, wat betekent dat je niet onverwacht zonder stroom komt te zitten tijdens je werk.
 • Voordeel 3: De accu van de Einhell Kettingzaag is universeel en kan worden gebruikt in andere machines uit de PXC serie. Dit betekent dat je niet voor elk stuk gereedschap een nieuwe accu hoeft aan te schaffen, wat niet alleen handig, maar ook kostenbesparend kan zijn.
 • Voordeel 4: Bij aankoop van deze kettingzaag ontvang je ook een Power-X-Change lader. Je hoeft dus niet apart een lader aan te schaffen, wat een groot gemak is.
 • Voordeel 5: De Einhell Accu Kettingzaag bevat een OREGON Zwaard en Ketting. OREGON is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en duurzaamheid tijdens je zaagwerkzaamheden.
 • Vanuit de verstrekte productbeschrijving, hier zijn enkele mogelijke nadelen van de Einhell Accu Kettingzaag:
 • Nadeel 1: Je bent beperkt met deze kettingzaag als je geen andere Power-X-Change producten bezit. De accu is specifiek ontworpen om compatibel te zijn met andere producten uit deze lijn.
 • Nadeel 2: De accucapaciteitsindicator heeft slechts 3 LED’s. Dit kan een nadeel zijn omdat het je minder visueel inzicht biedt in de exacte resterende energie van de batterij.
 • Nadeel 3: Ondanks dat de accu kan worden gebruikt in andere PXC machines, betekent dit ook dat je de accu mogelijk moet verwijderen en in een andere machine moet plaatsen, waardoor je kettingzaag niet operationeel is totdat de accu is teruggeplaatst.
 • Nadeel 4: Het product wordt geleverd met slechts één Power-X-Change lader. Als deze verloren gaat of beschadigd raakt, betekent dit dat je een nieuwe moet kopen om je kettingzaag op te kunnen laden.
 • Nadeel 5: De kettingzaag maakt gebruik van een OREGON Zwaard en Ketting. Hoewel deze algemeen erkend zijn voor hun kwaliteit, betekent dit dat je misschien geen andere merken of soorten zwaarden en kettingen op de zaag kunt gebruiken. Dit kan beperkend zijn als je een voorkeur hebt voor een bepaald merk of type.

Onze favoriet #6

Bosch Home And Garden Accu Kettingzaag

Bosch Home And Garden Accu Kettingzaag

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Accu Kettingzaag van Bosch Home and Garden is een veelzijdige en krachtige tool, perfect voor grotere klussen. Dankzij de slimme terugslagbescherming heb je volledige controle bij het zagen van onderaf. Of je nu fijn wilt snoeien, afval wilt beheren of brandhout wilt zagen, met deze machine schakel je gemakkelijk tussen deze taken. Het gemak van ketting spannen en wisselen wordt gegarandeerd door het eenvoudige SDS-systeem, waardoor je geen extra gereedschap nodig hebt. De apart verkrijgbare accu is compatibel met alle producten van het groene Bosch Home & Garden 18V-systeem en Bosch Unlimited stofzuigers, waardoor je profiteert van extra flexibiliteit en gemak.

 • Voordeel 1: Met de Bosch Home and Garden accu kettingzaag heb je een veelzijdig en krachtig gereedschap in handen. Dit maakt het geschikt voor veel verschillende klussen.
 • Voordeel 2: Dankzij de nieuwe terugslagbescherming behoud je perfecte controle, zelfs als je van onderaf aan het zagen bent. Dit verbetert je precisie en veiligheid tijdens het gebruik.
 • Voordeel 3: De Bosch Home and Garden accu kettingzaag is zeer flexibel en veelzijdig. Of je nu fijn wilt snoeien, hout wilt zagen voor de open haard of met afvalbeheer bezig bent, deze zaag maakt het eenvoudig om tussen deze taken te schakelen.
 • Voordeel 4: Dankzij het eenvoudige SDS-systeem van Bosch, kun je de ketting spannen en wisselen zonder gereedschap. Dit bespaart je tijd en moeite bij onderhoud en gebruik.
 • Voordeel 5: De apart verkrijgbare 18V Power for ALL accu is compatibel met alle producten van het groene Bosch Home & Garden 18V-systeem en de Bosch Unlimited stofzuigers. Dit betekent dat je dezelfde accu voor verschillende gereedschappen kunt gebruiken, wat het gebruiksgemak en efficiëntie vergroot.
 • Nadeel 1: Een beperking die je kunt tegenkomen, is dat de terugslagbescherming alleen nuttig is als je van onderaf zaagt. Bij andere zaagmethoden kan de veiligheidsfunctie misschien minder efficiënt werken.
 • Nadeel 2: Hoewel de claim van veelzijdigheid een aantrekkelijke eigenschap is, moet je er rekening mee houden dat een apparaat dat alles kan doen, mogelijk niet optimaal is in een specifieke taak. Het gemak van het om te schakelen tussen functies kan afdoen aan de prestaties van de kettingzaag in bepaalde toepassingen.
 • Nadeel 3: De Bosch Home and Garden kettingzaag is afhankelijk van een SDS-systeem voor het spannen en wisselen van de ketting. Hoewel dit eenvoud en gemak biedt, kan het een nadeel zijn als je niet bekend bent met dit systeem.
 • Nadeel 4: Hoewel het handig is dat de accu compatibel is met andere producten van het Bosch Home & Garden 18V-systeem, is er een nadeel als je nog geen andere Bosch 18V-producten hebt. Je moet de accu apart aanschaffen en als je deze niet al hebt, kan het een extra last zijn.
 • Nadeel 5: Het feit dat de kettingzaag specifiek is ontworpen voor grotere klussen kan een nadeel zijn als je voornamelijk kleinere, meer precisievraagende taken wilt uitvoeren. Het kan zijn dat de kettingzaag niet de delicate controle biedt die je nodig hebt voor fijn snoeiwerk.

Onze favoriet #7

Homerays Accu Kettingzaag

Homerays Accu Kettingzaag

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Homerays Accu Kettingzaag is een krachtig en efficiënt gereedschap die perfect is voor uiteenlopende zaagactiviteiten. Het komt met een geleidingsketting van ultrahoge hardheid, waardoor hij in staat is om in ongeveer 8 seconden soepel door een stam van 12 cm te snijden. Het beschikt over twee zaaggroottes van 10 cm en 15 cm die je aan je behoeften kunt aanpassen en is veilig in gebruik dankzij de veiligheidsafdekking, het veiligheidsslot en de LED-verlichting. De kettingzaag is gemakkelijk te hanteren voor iedereen, dankzij het lichtgewicht ontwerp en de meegeleverde twee batterijen hebben elk een looptijd van 40-60 minuten. De Homerays Accu Kettingzaag is ideaal voor gebruik in tuinen, parken en boerderijen en wordt geleverd met een handige gereedschapskist, veiligheidsbril, handschoenen en een paar extra kettingen en geleidingsplaten.

 • Voordeel 1: Geweldige efficiëntie – De Homerays accu kettingzaag is voorzien van een geleidingsketting met ultrahoge hardheid en een krachtige motor waarmee je tot 30% beter presteert dan met conventionele mini-kettingzagen. Bovendien kun je binnen slechts 8 seconden een stam met een diameter van 12 cm doorsnijden, waardoor je werkefficiëntie aanzienlijk verbetert.
 • Voordeel 2: Flexibel en veilig – De accukettingzaag wordt geleverd in een 2-in-1 pakket van 10 cm en 15 cm, waardoor je de grootte kunt aanpassen aan je werkbehoeften. Bovendien biedt het dubbele veiligheidsontwerp met veiligheidsafdekking en veiligheidsslot een hoog niveau van bescherming tijdens het werken.
 • Voordeel 3: Eenvoudig te bedienen – De accukettingzaag is licht en gemakkelijk in gebruik, zodat je het comfortabel kunt vasthouden zonder vermoeid te raken. De kettingzaag is met haar gewicht en lengte van slechts 33 cm zeer gebruiksvriendelijk, voor iedereen, ook voor vrouwen en senioren.
 • Voordeel 4: Lange batterijduur – De kettingzaag wordt geleverd met twee batterijen, elk met een capaciteit van 5 x 2000 mAh en een gebruikstijd van 40-60 minuten, voldoende voor alle dagelijkse behoeften.
 • Voordeel 5: Veelzijdige toepassing – De Homerays accukettingzaag is ideaal voor diverse snoeiwerken in tuinen, parken, boerderijen en andere gebieden. De set bevat ook een draagbare gesp voor ophanging, wat de veiligheid tijdens het klimmen verhoogt.
 • Nadeel 1: Hoewel de Homerays kettingzaag wordt aangeprezen voor zijn efficiënte snijvermogen, kan het zijn dat er problemen kunnen ontstaan bij het snijden van hardere houtsoorten of dikkere stammen. De zaagtijd van 8 seconden voor een stam van 12 cm in diameter kan variëren, afhankelijk van het materiaal dat je zaagt.
 • Nadeel 2: De kettingzaag wordt geleverd met een 2-in-1 verpakking van 10 cm en 15 cm, wat zou kunnen betekenen dat je een grotere zaag moet aanschaffen als je een groter project hebt. De verpakking biedt mogelijk niet de flexibiliteit die je nodig hebt voor grotere of meer complexe klussen.
 • Nadeel 3: Ondanks dat het apparaat is ontworpen om eenvoudig te bedienen zijn, kan het gewicht van 33 cm voor sommige gebruikers toch te zwaar zijn voor langdurig gebruik. Dit kan een beperking zijn voor mensen met fysieke beperkingen of voor degenen die het apparaat lange tijd moeten gebruiken.
 • Nadeel 4: Hoewel de batterijduur van 40-60 minuten per batterij schoon voldoende kan zijn voor kleinere klussen, zou dit voor grotere projecten niet adequaat kunnen zijn. Je zou dan vaker de batterij moeten opladen of vervangen, wat de efficiëntie van je werk kan verminderen.
 • Nadeel 5: De kettingzaag wordt geleverd met een handleiding die moet worden gelezen voordat het apparaat wordt gebruikt. Dit kan een belemmering zijn voor mensen die sneller aan de slag willen gaan, vooral als de handleiding complex is of niet duidelijke instructies bevat.

Onze favoriet #8

Bei & Hong Accu Kettingzaag

Bei & Hong Accu Kettingzaag

Waarom we het gekozen hebben

De BEI & HONG Accu Kettingzaag is een krachtig en efficiënt hulpmiddel, perfect voor al jouw zaagbehoeften. Door de zeer hoge kettingsnelheid van 5,8 m/s, kun je binnen 4 seconden een stam van 15 cm doorsnijden. De kettingzaag komt met twee oplaadbare en uitneembare 21 V accu’s, waardoor je 40-60 minuten onafgebroken kunt werken en ze in slechts 1,5-2 uur weer volledig zijn opgeladen. Handzaam door het slanke model en gewicht van slechts 0,7 kg, is deze kettingzaag comfortabel vast te houden, zelfs voor langere periodes. Een verbeterde hoogrendementsmotor zorgt voor meer vermogen en een langere levensduur van je gereedschap. De kettingzaag biedt ook betrouwbare veiligheidsmaatregelen, zoals een slot ter voorkoming van onbedoeld activeren, een spatbeveiliging en een veiligheidsbril ter bescherming tegen houtsnippers.

 • Voordeel 1: De Accu Kettingzaag van BEI & HONG biedt een efficiënte werking. Met een verbeterde zeer hoge kettingsnelheid van 5,8 m/s, kun je in slechts 4 seconden een stam met een diameter van 15 cm door midden zagen. Dit betekent dat je aanzienlijk sneller kunt werken dan met veel andere modellen, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken.
 • Voordeel 2: Deze kettingzaag kan langdurig worden gebruikt dankzij de 2 stuks 21 V batterijen met grote capaciteit. De 2000 mAh lithiumaccu’s zijn uitneembaar en oplaadbaar, wat zorgt voor ongeveer 40-60 minuten gebruik. En met een oplaadtijd van slechts 1,5-2 uur, hoef je nooit lang te wachten om weer aan de slag te gaan.
 • Voordeel 3: Het ontwerp van de Accu Kettingzaag zorgt voor comfortabel gebruik. Het slanke model en het gewicht van slechts 0,7 kg maken het makkelijk om de zaag vast te houden en te gebruiken, zelfs met één hand. Dit maakt het ideaal voor zowel vrouwen als ouderen.
 • Voordeel 4: Deze kettingzaag van BEI & HONG is gebouwd om lang mee te gaan. Dankzij de verbeterde koperdraad-hoogrendementsmotor krijgt je gereedschap een langere looptijd, meer rotatie en meer vermogen. Dit resulteert in minder slijtage en een langere levensduur van het gereedschap.
 • Voordeel 5: Veiligheid wordt serieus genomen met deze kettingzaag. Met drie veiligheidsmaatregelen, zoals een vergrendelslot om onbedoelde activering te voorkomen, schotten om spatten te voorkomen en een veiligheidsbril voor bescherming tegen houtsnippers, kun je met een gerust hart aan de slag gaan.
 • Nadeel 1: Hoewel de Accu Kettingzaag van BEI & HONG snel en efficiënt werkt, zou het continue gebruik ervan om stammen van 15 cm diameter binnen 4 seconden te zagen, mogelijk de levensduur van de accu kunnen verkorten, ook al is de energie-efficiëntie met 20% toegenomen.
 • Nadeel 2: De kettingzaag wordt geleverd met 21V batterijen, maar hoewel ze een grote capaciteit hebben, bieden ze slechts een gebruikstijd van 40-60 minuten. Dit zou onvoldoende kunnen zijn voor grootschalige of langdurige houtkap projecten.
 • Nadeel 3: Ondanks dat de kettingzaag een lichtgewicht model is dat met één hand kan worden bediend, kan dit in sommige scenario’s een nadeel zijn. Het beheren van een krachtige zaag met één hand kan uitdagend zijn en mogelijk het risico op ongevallen vergroten, vooral voor onervaren gebruikers.
 • Nadeel 4: De kettingzaag heeft een verbeterde koperdraad-hoogrendementsmotor, die een langere looptijd, meer rotatie en meer vermogen biedt. Maar zonder een goede kennis van hoe deze kracht te beheren, kan er meer slijtage ontstaan die uiteindelijk de levensduur van het gereedschap kan aantasten.
 • Nadeel 5: Hoewel de kettingzaag verschillende veiligheidsmaatregelen biedt, zijn er geen expliciete vermeldingen van uitgebreide veiligheidskenmerken zoals een kettingrem of een anti-vibratiesysteem. Deze elementen zouden het gebruiksgemak en de veiligheid van de gebruiker kunnen verbeteren.

Onze favoriet #9

Worx Accu Kettingzaag

Worx Accu Kettingzaag

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De WORX Accu Kettingzaag is een krachtig en handig tuingereedschap, perfect voor het zagen van takken en boomstammen dankzij zijn 25 cm lang zwaard en een kettingsnelheid van 3,8 m/s. Het is eenvoudig te gebruiken met een ergonomische soft- & twee-handgreep, olieniveau-indicator en automatische kettingsmering die optimale controle bieden. Het heeft een uniek kettingspannings- en bevestigingssysteem waarmee je de ketting spannen kunt zonder extra gereedschap. De bijgeleverde WORX-accu van 20 V en 2000 mAh past op alle Powershare-producten, waardoor je veel vermogen ter beschikking hebt. De zaag komt met een zaagketting en een transportafdekking en het olieniveau-indicator heeft een vulhoeveelheid van 130 ml.

 • Voordeel 1: De WORX accu-motorzaag is ideaal voor allerlei tuinwerkzaamheden, zoals het zagen van takken en boomstammen. Dankzij de kettingsnelheid van 3,8 m/s en een zwaard van 25 cm lang, is deze zaag krachtig en efficiënt.
 • Voordeel 2: Het is eenvoudig in gebruik. De ergonomische soft- & twee-handgreep, olieniveau-indicator en automatische kettingsmering voorzien je van optimale controle. Zo weet je precies wanneer de olie bijgevuld moet worden dankzij de olieniveau-indicator.
 • Voordeel 3: De WORX accu-motorzaag belooft comfort omdat het voorzien is van een gepatenteerd kettingspannings- en bevestigingssysteem. Dit systeem maakt een snelle en ideale kettingspanning mogelijk zonder dat je hier extra gereedschap voor nodig hebt.
 • Voordeel 4: Het wordt geleverd met een externe WORX-accu van 20 V en 2000 mAh. Deze krachtige accu is als standaard accu ook compatibel met alle andere Powershare-producten.
 • Voordeel 5: Het pakket bevat naast de WORX accukettingzaag ook een zaagketting en een transportafdekking. Hierdoor ben je direct klaar om de zaag in gebruik te nemen en kan je deze na gebruik veilig opbergen en vervoeren.
 • Nadeel 1: Hoewel de WORX Accu Kettingzaag kettingsnelheid van 3,8 m/s indrukwekkend klinkt, kan deze snelheid beperkend zijn als het gaat om het doorzagen van grotere of hardere stukken hout. Dit kan extra tijd kosten.
 • Nadeel 2: Hoewel het voorraadreservoir van de olie een capaciteit van 130 ml heeft, betekent dit dat je te maken hebt met het houden van een extra toeleveringsbron als je van plan bent langer te zagen, omdat je mogelijk moet stoppen om opnieuw te vullen.
 • Nadeel 3: Hoewel het gepatenteerde kettingspannings- en bevestigingssysteem handig lijkt, betekent dit ook dat je alleen specifieke WORX-producten kunt gebruiken. Hierdoor wordt je beperkt in je keuze van vervangingsonderdelen.
 • Nadeel 4: Het is belangrijk op te merken dat de externe WORX-accu beschikt over 20 V en 2000 mAh, maar als je van plan bent langdurig of zwaarder werk te doen, kan het zijn dat de accu niet lang genoeg meegaat en dat je een reserveaccu nodig hebt.
 • Nadeel 5: Ondanks het feit dat de zaag een 25 cm lang zwaard heeft, kan dit beperkend zijn als je van plan bent om grotere bomen of boomstammen te zagen. Je moet hiermee rekening houden bij later gebruik.

Onze favoriet #10

Einhell Accu Kettingzaag

Einhell Accu Kettingzaag

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Accu Kettingzaag van het merk Einhell is een hoogwaardig tuingereedschap dat onderdeel is van de Power X-Change productlijn en werkt op twee 18V batterijen. Het beschikt over een Einhell koolborstelloze motor die zorgt voor een efficiënte en duurzame werking. De kettingzaag is uitgerust met een Oregon-zwaard en -ketting, bekend voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor jouw gemak biedt deze kettingzaag een gereedschapsloze kettingspanning en -wissel, wat het gebruik en onderhoud aanzienlijk vereenvoudigt. Bovendien, om jouw veiligheid te garanderen, heeft het apparaat een terugslagbeveiliging- en remfunctie voor de ketting.

 • Voordeel 1: Deze Accu Kettingzaag is onderdeel van de Power X-Change productlijn. Dit betekent dat je bijvoorbeeld dezelfde batterijen kunt gebruiken voor meerdere apparaten die deel uitmaken van deze lijn, in plaats van dat je voor elk gereedschap aparte batterijen moet aanschaffen.
 • Voordeel 2: De Einhell koolborstelloze motor biedt tal van voordelen. In het algemeen zorgen koolborstelloze motoren voor minder wrijving, wat betekent dat ze minder warmte genereren en dus langer meegaan.
 • Voordeel 3: Het merk maakt gebruikt van een OREGON Zwaard en Ketting. Dit zijn hoogwaardige en bekende onderdelen in de zaagindustrie, wat het algemene prestatieniveau van je kettingzaag zal verhogen.
 • Voordeel 4: De gereedschapsloze kettingspanning en -wissel maken het onderhoud van je kettingzaag gemakkelijker, omdat je geen extra gereedschap nodig hebt om de spanning aan te passen of de ketting te vervangen.
 • Voordeel 5: Dit model is uitgerust met terugslagbeveiliging en kettingrem. Deze zijn ontworpen om je veiligheid te verbeteren tijdens het gebruik van de kettingzaag, omdat ze de zaag onmiddellijk stoppen in geval van terugslag.
 • Hoewel de productbeschrijving over het algemeen positieve kenmerken van de Einhell Accu Kettingzaag beschrijft, kunnen we op basis van deze informatie een aantal mogelijke nadelen identificeren:
 • Nadeel 1: Het apparaat maakt deel uit van de Power X-Change productlijn, wat betekent dat je twee 18V accu’s nodig hebt om het te bedienen. Dit verhoogt de voorbereidingstijd en kan als lastig worden ervaren als je niet over extra batterijen beschikt.
 • Nadeel 2: De Einhell koolborstelloze motor, hoewel betrouwbaar en efficiënt, gebruikt specifieke technologie die mogelijk de toegankelijkheid van vervangende onderdelen of reparatiediensten beperkt.
 • Nadeel 3: De kettingzaag is uitgerust met een OREGON zwaard en ketting. Hoewel dit kwaliteitscomponenten zijn, vereisen ze mogelijk speciale zorg of gespecialiseerde onderhoudskennis.
 • Nadeel 4: Hoewel het voordeel heeft dat de gereedschapsloze kettingspanning en -wissel gemak bieden, betekent dit ook dat als het mechanisme defect raakt, je mogelijk niet in staat bent om het probleem zelf te herstellen met standaardgereedschap.
 • Nadeel 5: De terugslagbeveiliging met kettingrem is noodzakelijk voor de veiligheid, maar het kan de bediening van de kettingzaag wat ingewikkelder maken, vooral voor onervaren gebruikers. Fouten in de bediening kunnen leiden tot ongewenste onderbrekingen in het werk.

Na zorgvuldig onderzoek en analyse van de tien beste accu kettingzagen op de markt, is het duidelijk dat er een breed scala aan hoogwaardige opties beschikbaar is, elk met hun specifieke voordelen. Of je nu op zoek bent naar duurzaamheid, kracht, efficiëntie of gebruiksgemak, er is zeker een accu kettingzaag die aan je eisen voldoet. Maar ongeacht je uiteindelijke keuze, zorg er altijd voor dat je alle functies en specificaties van elke zaag zorgvuldig overweegt, inclusief de batterijlevensduur, het gewicht en de veiligheidsfuncties, zodat je een investering maakt die echt waarde toevoegt aan je gereedschapskist. Vergeet niet dat de beste accu kettingzaag een balans is tussen prestatie, prijs en praktisch gebruik.

Inhoudsopgave