a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Agenda: De 10 beste producten in de test

Na uitgebreid onderzoek hebben we de tien beste agenda’s getest en beoordeeld om jou te helpen de perfecte balans tussen stijl, functionaliteit en prijs te vinden.

Unser Favorit: Kokonote Agenda

Kokonote Agenda
★★★★★

Unser Favorit: Finocam Agenda

Finocam Agenda
★★★★★

Unser Favorit: Kokonote Agenda

Kokonote Agenda
★★★★★

Unser Favorit: Mljtoyo Agenda

Mljtoyo Agenda
★★★★★

Unser Favorit: Virtbst Agenda

Virtbst Agenda
★★★★★

Unser Favorit: Kokonote Agenda

Kokonote Agenda
★★★★★

Unser Favorit: Kokonote Agenda

Kokonote Agenda
★★★★★

Unser Favorit: Fasood Agenda

Fasood Agenda
★★★★★

Unser Favorit: Poprun Agenda

Poprun Agenda
★★★★★

Unser Favorit: Earning Power Agenda

Earning Power Agenda
★★★★★

Of je nu de chaos in je dagelijks leven wilt organiseren, je taken op het werk wilt structureren of je persoonlijke doelen wilt beheren, een goede agenda kan je beste bondgenoot zijn. Maar niet elke agenda is hetzelfde. Daarom hebben we nieuw onderzoek gedaan om de 10 beste agenda’s op de markt te vinden. We hebben gekeken naar kwaliteit, functionaliteit, ontwerp en prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu op zoek bent naar iets minimalistisch of juist iets met veel ruimte voor notities, je vindt ongetwijfeld het perfecte product tussen onze top 10 keuzes. Laten we samen ontdekken welke agenda het beste bij jouw behoeften aansluit.

Een agenda is een hulpmiddel waarmee jij je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse activiteiten kunt plannen. Hierin noteer je al je afspraken, taken, deadlines en evenementen zodat je niets vergeet en steeds georganiseerd blijft. Een agenda helpt je niet alleen bij het bijhouden van je tijd, maar verbetert ook je productiviteit en efficiëntie. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten, designs en zelfs digitaal, zodat jij er een kunt uitkiezen die perfect aan je behoeften voldoet.

Check Uit

Onze favoriet #1

Kokonote Agenda

Kokonote Agenda

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kokonote Agenda 2024 is jouw essential voor het nieuwe jaar. Deze stijlvolle en praktische jaarplanner biedt alles wat je nodig hebt om jouw dagelijkse taken, afspraken en belangrijke gebeurtenissen bij te houden. Door de dag-tot-dag indeling, unieke illustraties en de personalisatie van de pagina’s, maakt het een geweldige gadget waar iedereen jaloers op zal zijn. De planner bevat niet alleen een kalender voor 2024, maar ook ruimte voor doelen, schema’s, financiële balans, een bucketlist, zelfreflectie en notities. Bovendien bevat de agenda ook nog eens 2 pagina’s met stickers en een bedrukte bladwijzer aan beide zijden. Dankzij het compacte formaat van 14,8 x 21 cm, is de planner makkelijk mee te nemen in elke tas. De 384 gestippelde pagina’s zijn van zeer hoge kwaliteit met FSC-certificering en de stevige omslagen zorgen voor duurzaamheid. De agenda wordt bij jou thuis afgeleverd in een speciaal kartonnen doosje om de kwaliteit te waarborgen. Met de Kokonote agenda wordt plannen, organiseren en genieten nog makkelijker!

 • Voordeel 1: Praktische indeling – De Kokonote agenda voor 2024 helpt je bij het ordenen en plannen van je dagelijkse taken, afspraken en belangrijke gebeurtenissen, dankzij de dag tot dag indeling.
 • Voordeel 2: Personalisatie en design – De verschillende illustraties en personalisatie van elke pagina maken deze agenda uniek en stijlvol. Een perfect accessoire dat je kan vergezellen van januari tot december 2024.
 • Voordeel 3: Compleetheid – Naast de basis kalenderfuncties voor 2024, biedt de Kokonote agenda extra onderdelen zoals een doelenplanner, schema, financiële balans, bucketlist, zelfreflectie en notities. Daarnaast bevat de agenda ook 2 pagina’s met stickers, een dubbelzijdig bedrukte bladwijzer en een binnenzak. Ideaal voor zowel leraren als gezinsplanning.
 • Voordeel 4: Draagbaarheid – De planner heeft een functioneel en compact formaat van 14,8 x 21 cm, wat het gemakkelijk maakt om hem mee te nemen in je rugzak, schooltas of handtas.
 • Voordeel 5: Duurzaamheid en kwaliteit – De agenda heeft 384 gestippelde pagina’s van 100 gsm met FSC-certificering en stevige omslagen, wat een goede duurzaamheid garandeert. Verder heeft de agenda een stevige Wire-O binding en elastiek om de agenda gemakkelijk te sluiten en netjes te houden. Het product wordt ook verzonden in een speciaal ontworpen kartonnen doos voor veilig transport.
 • Nadeel 1: De tekst van de Kokonote-agenda is in het Engels. Dit kan voor sommige Nederlandstalige gebruikers lastig zijn, zeker als ze geen, of slechts beperkte kennis van het Engels hebben.
 • Nadeel 2: De Kokonote-agenda heeft bepaalde vooraf bepaalde onderdelen, zoals doelen, schema’s, financiële balans, bucketlist en zelfreflectie. Hoewel dit voor sommigen handig kan zijn, kan het voor anderen overbodig of zelfs beperkend zijn omdat niet iedereen deze onderdelen gebruikt.
 • Nadeel 3: De agenda komt met twee pagina’s stickers. Dit kan mogelijk niet aanspreken bij een volwassen publiek of bij mensen die een meer minimalistische of professionele uitstraling van hun agenda prefereren en niet willen dat deze vol stickers zit.
 • Nadeel 4: De Kokonote-agenda bevat 384 gestippelde pagina’s. Dit kan overweldigend zijn voor mensen die op zoek zijn naar een simpelere of minder uitgebreide planner. Het kan ook tijdrovend zijn om elke dag op zo’n gedetailleerde manier te plannen.
 • Nadeel 5: Hoewel de stevige omslagen en Wire-O binding een lange duurzaamheid beloven, kan het voor sommige gebruikers moeilijk zijn om de pagina’s volledig om te slaan of plat te leggen, wat de bruikbaarheid en het comfort tijdens het schrijven kan beïnvloeden.

Onze favoriet #2

Finocam Agenda

Finocam Agenda

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Finocam-agenda, met een looptijd van juli 2023 tot december 2024, presenteert een verticale weekweergave met uren en is meertalig – ondersteunende talen zijn Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Portugees en Catalaans. Je vindt er informatie over de feestdagen van een breed scala aan landen. Naast het agenda-gedeelte biedt het handige extra’s zoals persoonlijke gegevens, kalenders, belangrijke data en zelfs een maandplanner voor de duur van 18 maanden. Het materiaal bestaat uit polyurethaan en duurzaam papier met een FSC-keurmerk, wat getuigt van de kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van dit product. Kortom, met de aankoop van deze Finocam-agenda kies je voor een hulpmiddel dat je helpt bij het optimaliseren van jouw persoonlijke organisatie op een praktische, comfortabele en stijlvolle manier.

 • Voordeel 1: De agenda van Finocam heeft een langere duur dan normaal, van juli 2023 tot december 2024. Dit geeft je maar liefst 18 maanden de tijd voor het beheren en plannen van je activiteiten en bezigheden, wat de efficiëntie verhoogt.
 • Voordeel 2: De binnenkant van de Finocam agenda biedt een gedetailleerde verticale weekweergave, die je helpt om je tijd op een gedisciplineerde en georganiseerde manier te plannen. De agenda is bovendien meertalig, dus zeer toegankelijk voor mensen die naast Nederlands ook andere talen spreken.
 • Voordeel 3: De informatie over internationale feestdagen en de aanduiding van deze dagen voor een groot aantal landen helpt je als je internationale contacten hebt, zowel persoonlijk als zakelijk. Je bent altijd op de hoogte van belangrijke data in andere landen.
 • Voordeel 4: De agenda van Finocam is gevuld met handige extra’s. Deze omvatten persoonlijke gegevens, kalenders, belangrijke data, landencodes, tijdzonekaart, internationale feestdagen, kledingmaten, schema’s, taken, een 18-maandse maandplanner, notitiepagina’s en contactgegevens pagina’s. Het is vele malen meer dan een gewone agenda!
 • Voordeel 5: Het materiaal van de Finocam agenda is duurzaam. Het is gemaakt van polyurethaan en duurzaam papier met FSC-keurmerk; een garantie voor verantwoord bosbeheer. Hiermee draag je bij aan een beter milieu en kies je voor een duurzaam product. Bovendien biedt de kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal je een stevige en betrouwbare agenda.
 • Nadeel 1: Hoewel de agenda van Finocam over een verscheidenheid aan informatie bevat over feestdagen in verschillende landen, kan dit juist overweldigend en te gedetailleerd zijn voor mensen die alleen geïnteresseerd zijn in feestdagen van één specifiek land.
 • Nadeel 2: De weekweergave van de agenda is verticaal met uren, dit kan niet geschikt of comfortabel zijn voor iedereen. Sommige mensen geven mogelijk de voorkeur aan een horizontale weergave of een weergave zonder verdeling in uren.
 • Nadeel 3: De agenda bevat extra inhoud zoals een tijdzonekaart, informatie over internationale feestdagen, kledingmaten, taken en een 18 maanden maandplanner. Hoewel dit nuttig kan zijn voor sommigen, kan het voor anderen onnodige en ongewenste informatie zijn die enkel ruimte inneemt.
 • Nadeel 4: Het is gemaakt van Polyurethaan en papier met FSC-keurmerk. Hoewel dit duurzaam is, kan Polyurethaan in bepaalde omstandigheden slijten, wat kan leiden tot schade aan de buitenkant van de agenda.
 • Nadeel 5: Hoewel de agenda meertalig is (Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Portugees, Catalaans), kan het voor sommigen moeilijk zijn als ze een andere taal spreken of als ze niet geïnteresseerd zijn in andere talen, aangezien de vertalingen ruimte in beslag nemen die voor iets anders gebruikt zou kunnen worden.

Onze favoriet #3

Kokonote Agenda

Kokonote Agenda

Waarom we het gekozen hebben

De Kokonote-agenda voor 2023-2024 is de ideale partner om je dagelijkse taken en activiteiten te organiseren. Met een looptijd van 17 maanden, van augustus 2023 tot december 2024, biedt deze agenda een overzichtelijke weekindeling zodat je jouw planning in één oogopslag ziet. De agenda is uitgerust met praktische onderdelen zoals een zelfevaluatie sectie, een kalender, tijdsschema’s, een financiële balans, doelstellingen, een bucket list, en een reisplanner. Ook vind je handige accessoires zoals kleurrijke stickers en notitiepagina’s. Dit compacte formaat (21×25 cm) maakt het perfect om mee te nemen. De planner heeft een harde kaft en een spiraalbinding voor soepel gebruik, plus een elastische sluiting voor veiligheid. Met 264 pagina’s van hoge kwaliteit en anti-krasbehandeling is deze milieuvriendelijke FSC-gecertificeerde planner niet alleen functioneel, maar ook duurzaam.

 • Voordeel 1: De Mljtoyo Agenda biedt je een gestructureerde planning voor 18 maanden, van juli 2023 tot december 2024. Met zowel maandelijkse als wekelijkse pagina’s kun je gemakkelijk plannen en je productiviteit verhogen.
 • Voordeel 2: De agenda is uitgerust met veel handige functies, waaronder maandelijkse tabbladen, een elastische sluiting, een binnenzak, en een bladwijzer. De hoge kwaliteit van het 100 g./m² dikke papier voelt aangenaam en stevig aan.
 • Voordeel 3: Het multifunctionele pagina-ontwerp van de agenda omvat ruimtes voor notities, gewoonte- en routinetracking, contacten, belangrijke data en persoonlijke informatie. Dit maakt de agenda perfect voor verschillende omgevingen, zoals school, gezin, kantoor of gewoon voor drukke agenda’s.
 • Voordeel 4: De hoge kwaliteit van de kunstleren kaft, die zowel eenvoudig als elegant is, zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens het gebruik. De stevige kaft en elastische band garanderen de veiligheid van je notities en gegevens.
 • Voordeel 5: Deze 2023-2024 agendaplanner is enorm veelzijdig. Je kunt de agenda gebruiken als academische planner, afsprakenplanner, weekoverzicht voor universiteitsplanning, als studentenagenda of persoonlijke organisator. Ook kun je er je jaardoelen, maandelijkse en dagelijkse plannen in vastleggen, je lichaamsgewicht beheren, je projectvoortgang volgen, memo’s en samenvattingen noteren, je dagelijkse schema bijhouden en je toekomstige plannen vastleggen.
 • Nadeel 1: Hoewel de agenda vol zit met functies om je leven te organiseren, kan het overweldigend, verwarrend of onnodig zijn voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudiger, meer rechttoe rechtaan planner.
 • Nadeel 2: De agenda loopt voor een periode van 18 maanden, wat mogelijk langer is dan je nodig hebt. Dit kan ertoe leiden dat je je controle verliest over je planning als je minder tijd nodig hebt.
 • Nadeel 3: De kaft is van kunstleer, wat hoewel het duurzaam en stijlvol is, misschien niet aantrekkelijk is voor mensen die de voorkeur geven aan natuurlijk materiaal of een meer opvallend ontwerp.
 • Nadeel 4: De A5-formaat kan voor sommigen te klein zijn, mensen met een grotere handschrift of die veel details nodig hebben in hun plannen kunnen moeilijkheden ondervinden met de beschikbare ruimte.
 • Nadeel 5: Hoewel het papier dik en zwaar is, wat betekent dat het van goede kwaliteit is, kan het de planner minder draagbaar maken en meer wegen dan dunnere, lichtere alternatieven.

Onze favoriet #4

Mljtoyo Agenda

Mljtoyo Agenda

Waarom we het gekozen hebben

De Mljtoyo Agenda 2023-2024 is een zeer functionele en elegante planner, ontworpen om je te helpen bij het plannen en organiseren van je leven. Deze agenda loopt 18 maanden, van juli 2023 tot december 2024, met zowel maandelijkse als wekelijkse pagina’s om je planning te vergemakkelijken. De agenda bevat tal van handige functies zoals maandelijkse tabbladen, een elastische sluiting, een binnenzak, een vakantiepagina en een bladwijzer. Het papier is van hoge kwaliteit, dikker en zachter dan normaal. Het multifunctionele paginaontwerp omvat ruimte voor notities, contacten, belangrijke data en meer. Het hoge kwaliteit kunstlederen kaft en de elastische band zorgen voor duurzaamheid en veiligheid. Deze agenda is perfect voor academische planning, afsprakenplanning, familieplanning of als een effectieve tool om je dagelijkse schema bij te houden en je plannen vooruit te plannen.

 • Voordeel 1: De Mljtoyo Agenda biedt je een gestructureerde planning voor 18 maanden, van juli 2023 tot december 2024. Met zowel maandelijkse als wekelijkse pagina’s kun je gemakkelijk plannen en je productiviteit verhogen.
 • Voordeel 2: De agenda is uitgerust met veel handige functies, waaronder maandelijkse tabbladen, een elastische sluiting, een binnenzak, en een bladwijzer. De hoge kwaliteit van het 100 g./m² dikke papier voelt aangenaam en stevig aan.
 • Voordeel 3: Het multifunctionele pagina-ontwerp van de agenda omvat ruimtes voor notities, gewoonte- en routinetracking, contacten, belangrijke data en persoonlijke informatie. Dit maakt de agenda perfect voor verschillende omgevingen, zoals school, gezin, kantoor of gewoon voor drukke agenda’s.
 • Voordeel 4: De hoge kwaliteit van de kunstleren kaft, die zowel eenvoudig als elegant is, zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens het gebruik. De stevige kaft en elastische band garanderen de veiligheid van je notities en gegevens.
 • Voordeel 5: Deze 2023-2024 agendaplanner is enorm veelzijdig. Je kunt de agenda gebruiken als academische planner, afsprakenplanner, weekoverzicht voor universiteitsplanning, als studentenagenda of persoonlijke organisator. Ook kun je er je jaardoelen, maandelijkse en dagelijkse plannen in vastleggen, je lichaamsgewicht beheren, je projectvoortgang volgen, memo’s en samenvattingen noteren, je dagelijkse schema bijhouden en je toekomstige plannen vastleggen.
 • Nadeel 1: Hoewel de agenda vol zit met functies om je leven te organiseren, kan het overweldigend, verwarrend of onnodig zijn voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudiger, meer rechttoe rechtaan planner.
 • Nadeel 2: De agenda loopt voor een periode van 18 maanden, wat mogelijk langer is dan je nodig hebt. Dit kan ertoe leiden dat je je controle verliest over je planning als je minder tijd nodig hebt.
 • Nadeel 3: De kaft is van kunstleer, wat hoewel het duurzaam en stijlvol is, misschien niet aantrekkelijk is voor mensen die de voorkeur geven aan natuurlijk materiaal of een meer opvallend ontwerp.
 • Nadeel 4: De A5-formaat kan voor sommigen te klein zijn, mensen met een grotere handschrift of die veel details nodig hebben in hun plannen kunnen moeilijkheden ondervinden met de beschikbare ruimte.
 • Nadeel 5: Hoewel het papier dik en zwaar is, wat betekent dat het van goede kwaliteit is, kan het de planner minder draagbaar maken en meer wegen dan dunnere, lichtere alternatieven.

Onze favoriet #5

Virtbst Agenda

Virtbst Agenda

Waarom we het gekozen hebben

De VIRTBST Agenda van augustus 2023 tot juli 2024 is een premium A5 weekkalender, praktisch en ideaal voor dagelijks gebruik. Deze hardcover agenda, met duurzaam 100g/m² papier, biedt genoeg ruimte voor je week- en maandplanningen, verdeeld over 2 duidelijk zichtbare pagina’s als je hem openslaat. Deze gebruiksvriendelijke planner heeft ook een jaaroverzicht, projectplanner, maanfasen en feestdagen, wat je helpt om georganiseerd te blijven. Met een formaat van 21 x 15 cm is deze agenda perfect voor in je handtas, zodat je altijd en overal al je afspraken en notities bij de hand hebt. Organiseer je leven door deze kalender toe te voegen aan je winkelwagen!

 • Voordeel 1: De VIRTBST Agenda loopt van augustus 2023 tot en met juli 2024, met een weekkalender A5 en harde kaft, dit geeft je een lange termijn planningsoverzicht.
 • Voordeel 2: Deze agenda biedt voldoende ruimte voor weekplanningen over 2 pagina’s en maandplanningen om jouw tijd effectief te organiseren.
 • Voordeel 3: De agenda bevat handige extra’s zoals een jaaroverzicht, projectplanner, maanfasen en feestdagen, waardoor je gemakkelijk belangrijke data kan bijhouden en plannen.
 • Voordeel 4: De VIRTBST Agenda is ontworpen voor dagelijks gebruik dankzij de premium kwaliteit. Bovendien ligt hij zeer plat wanneer hij opengeslagen is, dit maakt het gemakkelijker om jouw notities te zien.
 • Voordeel 5: Door het compacte formaat van 21 x 15 cm is deze agenda ideaal om overal mee naartoe te nemen. Dit maakt het mogelijk om jouw afspraken en notities altijd binnen handbereik te hebben, zowel thuis als onderweg.
 • nadeel 1: De Agenda VIRTBST loopt van augustus 2023 tot juli 2024. Dit kan een nadeel zijn als je een kalender nodig hebt die het volledige kalenderjaar dekt.
 • nadeel 2: Hoewel het product weekplanningen over 2 pagina’s en maandplanningen aanbiedt, is het onduidelijk of er voldoende ruimte is voor dagelijkse aantekeningen, afhankelijk van hoe druk jouw schema is.
 • nadeel 3: Hoewel het product zichzelf als premium kwaliteit beschrijft, geeft de beschrijving weinig specifieke informatie over de duurzaamheid of levensduur van de agenda.
 • nadeel 4: Hoewel de agenda opengeklapt zeer plat ligt voor gemakkelijke zichtbaarheid, betekent dit mogelijk dat het niet zelfstanding kan staan als je het op een bureau of tafel wilt uitstallen.
 • nadeel 5: De afmetingen van 21 x 15 cm kunnen voor sommige mensen te klein zijn, vooral als ze de voorkeur geven aan een groter formaat voor betere leesbaarheid en meer ruimte voor aantekeningen.

Onze favoriet #6

Kokonote Agenda

Kokonote Agenda

Waarom we het gekozen hebben

De Kokonote Agenda 2024 is een stijlvolle en praktische jaarplanner, perfect voor het organiseren van jouw dagelijkse taken en belangrijke gebeurtenissen. Met unieke bloemenillustraties en gepersonaliseerde pagina’s, zal deze agenda, die van januari tot december loopt, perfect passen bij jouw levensstijl. De agenda bevat een kalender 2024, doelen, een tijdschema, een financiële balans, verjaardagen, verzamelingen, een maandkalender en notities. Het bevat ook twee pagina’s met stickers, een dubbelzijdig bedrukte bladwijzer en een binnenzak. Het compacte formaat van 14,8 x 21 cm zorgt voor voldoende ruimte voor jouw to-do’s en makkelijk meenemen. De kwaliteit en het design zijn terug te vinden in de 384 gestippelde pagina’s van 100 gsm met FSC-certificering, stevige omslagen van hoge kwaliteit, Wire-O binding en een sluitelastiek.

 • Voordeel 1: De Kokonote agenda is zowel stijlvol als praktisch. Hij helpt je om je dagelijkse verplichtingen en activiteiten te organiseren en overzicht te houden over je taken en afspraken.
 • Voordeel 2: Deze agenda is rijkelijk geïllustreerd met bloemen en typografie, waardoor hij er uniek en aantrekkelijk uitziet. Elk van de pagina’s is gepersonaliseerd, wat deze agenda onweerstaanbaar maakt.
 • Voordeel 3: De Kokonote agenda heeft verschillende handige functies. Hij bevat alles wat je nodig hebt om je jaar te plannen: een kalender voor 2024, ruimte om je doelen, tijdschema, financiële balans en verjaardagen bij te houden, plus secties voor verzamelingen, maandkalender en notities. Hij komt zelfs met twee pagina’s met stickers, een dubbelzijdig bedrukte bladwijzer en een binnenzak.
 • Voordeel 4: Deze agenda is ontworpen om makkelijk mee te nemen. Hij heeft een functioneel en compact formaat van 14,8 x 21 cm, waardoor je hem makkelijk in je rugzak, schooltas of handtas kunt stoppen.
 • Voordeel 5: De Kokonote agenda is gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Hij heeft een stevige en duurzame omslag, Wire-O binding en een elastiek om hem gemakkelijk te kunnen sluiten en alles netjes te houden. De agenda zelf bevat 384 gestippelde pagina’s van 100 gsm met FSC-certificering en wordt verzonden in een kartonnen doos om veilige verzending te garanderen.
 • Nadeel 1: De agenda heeft een dag-tot-dag indeling, wat betekent dat je mogelijk niet genoeg ruimte hebt om al je activiteiten te plannen als je een drukke dag hebt. Dit beperkt je mogelijkheid om alles te noteren wat je wilt herinneren of plannen.
 • Nadeel 2: Hoewel de bloemenillustraties en typografie misschien aantrekkelijk zijn, kunnen ze de pagina’s visueel overweldigen, waardoor het moeilijker wordt om je afspraken en notities duidelijk te zien. Zeker als je de voorkeur geeft aan een minimalistischer ontwerp.
 • Nadeel 3: De tekst is in het Engels. Dit kan een probleem zijn als je niet vloeiend Engels spreekt of begrijpt. Dit kan vooral lastig zijn als je belangrijke datums en afspraken in deze agenda moet noteren en terugvinden.
 • Nadeel 4: De planner is van A5-formaat (14.8 x 21 cm), wat mogelijk te klein is als je de neiging hebt om veel notities te maken of de voorkeur geeft aan een groter formaat om je dagen te plannen. Het kan ook lastig zijn om details te zien als je niet zo’n goed zicht hebt.
 • Nadeel 5: Ondanks de FSC-certificering van de pagina’s vertelt de productbeschrijving ons niet of de rest van de materialen, zoals de omslagen of de bedrukking, ook milieuvriendelijk zijn. Als duurzaamheid belangrijk voor je is, kan dit een punt van zorg zijn.

Onze favoriet #7

Kokonote Agenda

Kokonote Agenda

Waarom we het gekozen hebben

De Kokonote Agenda is een premium planner ontworpen om jouw dagen naadloos te organiseren en niets aan de herinnering over te laten. Met een uniek en functioneel formaat, inspireert het zijn ontwerp uit de Japanse kunst, compleet met prachtige illustraties. Deze academische agenda loopt van augustus 2023 tot december 2024 en biedt een wekelijkse indeling, waardoor je alle plannen voor de week in één oogopslag kunt zien. Vol zinvolle secties zoals een kalender, Japan kaart en feiten, bucket list, doelen, reisplanner, enz., is het geënt op het helpen realiseren van je doelen. Geleverd met allerlei accessoires zoals kleurrijke stickers, bladwijzers, notitiepagina’s en nog veel meer, is het jouw perfecte metgezel voor het dagelijkse leven. Het is compact genoeg om in je tas te passen, maar ruim genoeg met 264 zwaargewicht pagina’s en een harde kaft voor duurzaamheid. Gemaakt met FSC-gecertificeerd papier, viert het ook duurzaamheid. Ontdek de perfecte balans tussen kwaliteit en design met de Kokonote schoolagenda!

 • Voordeel 1: De Agenda merk Kokonote is uiterst functioneel. Je krijgt een goed overzicht van je weekplanning, wat zal bijdragen aan een betere organisatie en productiviteit. Tegelijkertijd wordt het organiseren van je dagen ook leuk gemaakt met behulp van full-colour stickers.
 • Voordeel 2: Het biedt meer dan alleen een agenda. Met secties zoals een kalender, reisplanner, 30-daagse uitdaging, Japan kaart en feiten, Japanse taal; bucket list, maandelijkse gewoonten en Maandplanner en budget, kan je al je plannen en doelen in één plaats bijhouden.
 • Voordeel 3: Het formaat van deze planner is zowel praktisch als uniek. Met zijn compacte afmetingen past hij gemakkelijk in je rugzak of tas, en zijn origineel ontwerp met beschermde binnenringen, geïnspireerd op Japanse kunst, voegt een artistieke touch toe aan je dagelijkse benodigdheden.
 • Voordeel 4: Gemaakt met kwaliteit in gedachten, de planner bevat 264 pagina’s van 100 gsm om te voorkomen dat inkt uitloopt, een harde kaft met anti-kras behandeling om het langer nieuw te houden en een wire-o spiraalbinding voor het soepel omslaan van de pagina’s.
 • Voordeel 5: De planner is niet alleen functioneel en stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. Het is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier, wat aangeeft dat de materialen afkomstig zijn van verantwoord beheerde bossen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Kokonote agenda zeer uitgebreid is met verschillende secties zoals een kalender, vakantie, kaart en feiten over Japan, een bucketlist, reiskaart, doelen, reisplanner, 30-daagse uitdaging, wensenlijst, schema, maandelijkse gewoontes en maandplanner en budget, kan dit overweldigend zijn voor iemand die op zoek is naar een eenvoudige, minimalistische planner.
 • Nadeel 2: De agenda is uitgegeven in het Engels. Dit kan als nadeel worden gezien voor diegenen die niet comfortabel zijn met deze taal.
 • Nadeel 3: Het formaat van de planner is 16,5 x 20 cm. Hoewel dit draagbaar is voor sommige mensen, kan het te groot zijn voor anderen die een kleinere, meer compacte planner zoeken die gemakkelijk in kleine handtassen past.
 • Nadeel 4: De planner volgt een indeling per week. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die een dagelijkse weergave van activiteiten en afspraken prefereren.
 • Nadeel 5: Hoewel de agenda een specifiek Japans kunstontwerp heeft, kan dit niet aantrekkelijk zijn voor mensen die een neutraal of klassiek ontwerp in hun agenda prefereren.

Onze favoriet #8

Fasood Agenda

Fasood Agenda

Waarom we het gekozen hebben

De Fasood Agenda is een 17-maanden durende afsprakenplanner die loopt van augustus 2023 tot december 2024, speciaal gemaakt om je te helpen je tijd optimaal te organiseren en benutten. Kenmerkend aan de Fasood Agenda zijn het formaat en de structuur, waarbij de inbegrepen jaar-, maand- en uitgavenplanners, naast een internationale feestdagenoverzicht, je een geordend en overzichtelijk beeld geven van je planning. Wat uniek is, is de week-/maandplanning, waarbij een 2-pagina’s tellende weekkalender een compleet weekoverzicht biedt en het maandplan niet alleen een maandoverzicht toont, maar ook ruimte biedt voor notities. Met persoonlijk getinte functies zoals bladwijzers, dagen-countdown, pennenlus en internationale feestdagen en het gebruik van dik en hoogwaardig papier dat het doorlopen van inkt vermindert, biedt de Fasood Agenda je de ultieme planning- en schrijfervaring.

 • Voordeel 1: Deze agenda biedt een ruim schema van 17 maanden (augustus 2023 – december 2024), waardoor je al je afspraken, routines en activiteiten goed kunt plannen om je tijd zo optimaal mogelijk te gebruiken.
 • Voordeel 2: Met de weekplanner en de maandelijkse planner kun je eenvoudig jouw taken overzien. De weekkalender met 2 pagina’s zorgt voor een duidelijk weekoverzicht en elke maandplanner bevat een maandoverzicht, evenals een gedeelte voor notities.
 • Voordeel 3: Het gestructureerde design en de gevarieerde planners maken deze agenda perfect voor verschillende soorten gebruikers, studenten, docenten, professionals, etc. Ongeacht jouw bezigheden, deze agenda helpt je bij het organiseren ervan.
 • Voordeel 4: De agenda wordt gekenmerkt door een gepersonaliseerd ontwerp met veel nuttige functies, zoals bandbladwijzers, dagen countdown, een pennenlus en de notificatie van internationale feestdagen.
 • Voordeel 5: Het gebruik van dikker en hoogwaardig papier voorkomt dat inkt doorloopt, waardoor de pagina’s schoon en esthetisch blijven. Dit garandeert jouw ultieme schrijfervaring en houdt de agenda netjes en bruikbaar voor zowel de korte als de lange termijn.
 • Nadeel 1: Hoewel de Fasood-agenda wordt gepromoot als groot en gestructureerd, kan de grootte mogelijk problematisch zijn als je altijd onderweg bent of als je bureau- of tasruimte beperkt is.
 • Nadeel 2: De inrichting van de planning per week, van maandag tot en met zondag, kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn. Als je gewend bent aan een andere weekindeling, zoals zondag tot en met zaterdag, kan dit je planningsproces in de war brengen.
 • Nadeel 3: Hoewel de aanwezigheid van een internationale feestdag een pluspunt kan zijn voor sommigen, kan het voor anderen een nadeel zijn als alleen specifieke of lokale feestdagen, die voor jou relevant zijn, nodig zijn.
 • Nadeel 4: De veelheid aan functies, zoals dagen countdown, pennenlus en bandbladwijzers, kan in het begin overweldigend lijken en enige tijd vergen om eraan te wennen. Het kan ook overbodig zijn als je slechts een eenvoudige planner nodig hebt.
 • Nadeel 5: Hoewel het dikker en hoogwaardig papier heeft, wat handig is voor het verminderen van het verloop van de inkt, kan het de agenda zwaarder maken, wat onpraktisch kan zijn als je ermee moet rondreizen. Daarnaast kan het dikker papier ervoor zorgen dat de planner sneller vol raakt, waardoor je misschien niet alle informatie erin kunt passen die je nodig hebt.

Onze favoriet #9

Poprun Agenda

Poprun Agenda

Waarom we het gekozen hebben

Het POPRUN Agenda 2023-2024 is ontworpen om je efficiënter te helpen plannen. Het beschikt over een tweepagina weekplanner waarmee je al je ideeën en belangrijke momenten kan noteren. Het bestrijkt 17 maanden van augustus 2023 tot december 2024, inclusief het volledige academische jaar, en biedt veel extra’s – jaaroverzicht, planning voor 2023 tot 2025, internationale feestdagen, notitiepagina’s, verjaardagspagina’s, roosterpagina’s, contactpagina’s en stippelpagina’s. Praktische toevoegingen van scheurhoeken en twee lint-bladwijzers maken het gemakkelijk om jouw huidige pagina of belangrijke items te vinden. De cover van zacht PU-leer en het ivoorkleurige zuurvrije 80GSM papier zorgen voor een duurzame en aangename schrijfervaring. Bovendien is het gemaakt met duurzaam, koolstofneutraal bosmateriaal; een toonbeeld van de toewijding van POPRUN aan milieubescherming en duurzame ontwikkeling. Een compact en milieuverantwoordelijk planningstool voor dagelijks gebruik.

 • Voordeel 1: De AGENDA 2023-2024 van POPRUN is ontworpen om jou te helpen bij het effectiever beheren van jouw tijd. Met twee pagina’s gewijd aan elke week, heb je voldoende ruimte om uitgebreide weekplannen te ontwikkelen.
 • Voordeel 2: Deze agenda biedt extra pagina’s die hoofdzakelijk 17 maanden bestrijken, dus het hele academische jaar en maar liefst 5 maanden extra. Daarnaast worden tal van extra’s geboden zoals een jaaroverzicht 2023-2024, internationale feestdagen, contactpagina’s en stippelpagina’s, waardoor deze agenda zeer veelzijdig is.
 • Voordeel 3: Om uw agenda-ervaring te verbeteren, zijn er meerdere positioneringsontwerpen zoals scheurhoeken voor het visualiseren van het verloop van het jaar en snelle lokalisatie van de huidige pagina. Bovendien krijg je 2 lint-bladwijzers om belangrijke pagina’s snel terug te vinden.
 • Voordeel 4: De kaft van de agenda is gemaakt van zacht PU-leer wat niet alleen duurzaam is, maar vind je ook het fijne 80GSM zuurvrije ivoorkleurige papier dat soepel is om op te schrijven, en dat maakt het ideaal om overal mee naartoe te nemen.
 • Voordeel 5: Nog beter, POPRUN toont hun toewijding aan milieubescherming door het gebruik van papier uit duurzame en koolstofneutrale bossen. Dit laat zien dat ze een verantwoordelijkheid nemen voor het verminderen van schade aan natuurlijke hulpbronnen, waardoor jij een milieuvriendelijke keuze kunt maken bij het kopen van een agenda.
 • nadeel 1: Hoewel de Agenda van het merk POPRUN schijnbaar veel ruimte biedt voor het vastleggen van momenten en ideeën, kan het nog steeds beperkend zijn voor mensen met een zeer druk schema of voor degenen die gedetailleerdere notities willen maken.
 • nadeel 2: De planner beslaat slechts 17 maanden. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die continuïteit willen in hun planning en liever niet midden in het jaar een nieuwe planner willen starten.
 • nadeel 3: Er zijn slechts twee contactpagina’s inbegrepen, wat misschien onvoldoende is voor mensen die graag veel contactinformatie op één plek opslaan.
 • nadeel 4: Hoewel het gebruik van hoogwaardig 80GSM zuurvrij ivoorkleurig papier een positief kenmerk is omdat het aflopend en soepel schrijft, kan dit ook een nadeel zijn voor degenen die de voorkeur geven aan normaal wit papier, aangezien ivoorkleurig papier soms de leesbaarheid van sommige kleuren van inkt kan belemmeren.
 • nadeel 5: De zachte PU-leren cover draagt bij aan de draagbaarheid, maar is mogelijk minder duurzaam dan een harde cover, wat een nadeel zou zijn voor degenen die het dagelijks willen gebruiken of dragen.

Onze favoriet #10

Earning Power Agenda

Earning Power Agenda

Waarom we het gekozen hebben

De A5-weekoverzicht 2023-2024 agenda van Earning Power is een gedetailleerd en premium vormgegeven organisatietool. Het loopt van juli 2023 tot december 2024, met een week op twee pagina’s en maandreferenties. De hoogwaardige kunstleren kaft en het elastische bandje zorgen voor duurzaamheid en veiligheid bij het dagelijks gebruik. De agenda is gevuld met handige functies zoals een vlakke opening van 180°, een binnenzak, maandelijkse tabbladen, indexstickers, penlus, boekenlegger, en vakantiereferenties. Het is voorzien van een jaaroverzicht om je te helpen je leven efficiënt te beheren. Het papier is 20% dikker dan normaal, wat het ideaal maakt voor de gepassioneerde notitieschrijver of kunstenaar. Door zijn compacte formaat is het gemakkelijk mee te nemen en is het perfect als reisnotitieboek, zakelijk notitieboekje of gewoon een schoolagenda.

 • Voordeel 1: Deze Agenda merk Earning Power heeft een gedetailleerd weekoverzicht vanaf juli 2023 tot december 2024, waardoor je je planning en belangrijke afspraken gemakkelijk kunt bijhouden. Elke week wordt weergegeven op twee pagina’s, met eerdere en latere maandreferenties.
 • Voordeel 2: Het formaat is bijna A5 (20,8×14,5 cm), waardoor het gemakkelijk in je tas past en je het overal mee naartoe kunt nemen, of je nu naar je werk gaat, studeert, of op reis bent.
 • Voordeel 3: De agenda is zeer functioneel met een 180° plat open ontwerp, een binnenzak, maandelijkse tabbladen, indexstickers, een boekenlegger, een elastieken band, en een penlus. Dit maakt het zeer gebruiksvriendelijk voor al je dagelijkse behoeften.
 • Voordeel 4: Ook is er een jaaroverzicht van juli 2023 tot december 2024, compleet met alle vakanties. Hierdoor kun je niet alleen je dagelijkse planning beheren, maar ook een plan maken voor het hele jaar en je werk en leven efficiënt beheren.
 • Voordeel 5: Ten slotte heeft deze agenda papier van hoge kwaliteit dat 20% dikker is dan normaal. Dit maakt het bestand tegen doordrukken, ruw gummen, en arcering, waardoor het perfect is als reisnotitieboek, zakelijk notitieboek, of voor tienerdagboeken. Bovendien geeft het je meer vrijheid om te schrijven in het breed gelinieerde notitieboek.
 • Nadeel 1: Ondanks dat deze agenda een geschikte maat heeft om gemakkelijk in je tas te passen, kan het nog steeds aan de grote kant zijn voor sommige gebruikers die op zoek zijn naar een meer compact en lichtgewicht optie.
 • Nadeel 2: De kaft is gemaakt van kunstleer, wat minder duurzaam kan zijn dan echt leer en mogelijk niet dezelfde luxueuze uitstraling geeft. Bovendien kan kunstleer na verloop van tijd barsten of schilferen.
 • Nadeel 3: Hoewel de agenda probeert behulpzaam te zijn door het bieden van functies zoals een elastische band en penlus, kan dit voor sommige gebruikers te veel lijken en zelfs hinderlijk zijn als zij deze functies niet gebruiken.
 • Nadeel 4: Dit product begint in juli 2023, wat betekent dat als je dit product op een later moment koopt, je mogelijk een deel van de agenda niet kunt gebruiken. Dit kan een verspilling van ruimte en papier zijn.
 • Nadeel 5: De agenda bevat een overzicht van alle vakanties, maar het is niet gespecificeerd welke vakanties worden inbegrepen. Dit kan problemen opleveren voor gebruikers in verschillende landen met verschillende lokale of nationale feestdagen.

Na uitgebreid onderzoek en analyse van de 10 beste agenda’s op de markt, kunnen we concluderen dat er voor elk persoon een passende keuze beschikbaar is. Onze lijst belicht de veelzijdigheid en het comfort van zowel traditionele als digitale agenda’s. Dus of je nu een minimalist bent die van strakke ontwerpen houdt, of je hebt behoefte aan een agenda met voldoende ruimte voor aantekeningen en details, er is een perfect product voor jou. Houd in gedachten dat het kiezen van de juiste agenda draait om jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Neem je tijd, bekijk onze top 10 en maak de keuze die jou het meest aantrekt en het best bij jou past.

Inhoudsopgave