a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Buitenlamp Met Schemersensor: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 beste buitenlampen met schemersensor op de markt, gebaseerd op ons recente, uitgebreide onderzoek, om je te helpen de perfecte keuze te maken voor je buitenverlichtingsbehoeften.

Unser Favorit: Brennenstuhl Buitenlamp Met Schemersensor

Brennenstuhl Buitenlamp Met Schemersensor
★★★★★

Unser Favorit: Adviti Buitenlamp Met Schemersensor

Adviti Buitenlamp Met Schemersensor
★★★★★

Unser Favorit: Ledscom.De Buitenlamp Met Schemersensor

Ledscom.De Buitenlamp Met Schemersensor
★★★★★

Unser Favorit: Philips Lighting Buitenlamp Met Schemersensor

Philips Lighting Buitenlamp Met Schemersensor
★★★★★

Unser Favorit: Adviti Buitenlamp Met Schemersensor

Adviti Buitenlamp Met Schemersensor
★★★★★

Unser Favorit: Trango Buitenlamp Met Schemersensor

Trango Buitenlamp Met Schemersensor
★★★★★

Unser Favorit: Sebson Buitenlamp Met Schemersensor

Sebson Buitenlamp Met Schemersensor
★★★★★

Unser Favorit: Adviti Buitenlamp Met Schemersensor

Adviti Buitenlamp Met Schemersensor
★★★★★

Unser Favorit: Steinel Buitenlamp Met Schemersensor

Steinel Buitenlamp Met Schemersensor
★★★★★

Unser Favorit: Hofstein Buitenlamp Met Schemersensor

Hofstein Buitenlamp Met Schemersensor
★★★★★

Welkom bij onze nieuwe gids voor de beste buitenlampen met schemersensor van 2022. Wil je graag je tuin, terras of oprit optimaal belichten zodra de schemer invalt? Dan ga je ongetwijfeld de perfecte metgezel vinden in een van onze top 10 buitenlampen met schemersensor. Deze innovatieve lampen voelen zelf aan wanneer het begint te schemeren en springen dan automatisch aan, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over het inschakelen van je buitenverlichting. We hebben deze gids samengesteld aan de hand van uitgebreid onderzoek en testen, om jou te helpen het product te vinden dat perfect aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren. Laten we dus snel het licht werpen op de beste buitenlampen met schemersensor op de markt.

Een buitenlamp met schemersensor is een slimme oplossing voor buitenverlichting die jou het gemak van automatische verlichting biedt. De sensor detecteert schemering en zorgt dat de lamp automatisch aangaat als het begint te donkeren. Zo heb jij ‘s avonds altijd licht wanneer je thuiskomt, zonder dat je de schakelaar hoeft om te zetten. De schemersensor helpt ook energie te besparen, omdat de lamp enkel aangaat wanneer nodig. Het is een handige, veilige en energie-efficiënte optie voor de verlichting van je buitenruimte.

Check Uit

Onze favoriet #1

Brennenstuhl Buitenlamp Met Schemersensor

Brennenstuhl Buitenlamp Met Schemersensor

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Brennenstuhl Buitenlamp Met Schemersensor is een energiezuinige LED-lamp die ideaal is voor de automatische verlichting van jouw entree, oprit of carport. Uitgerust met een superheldere LED-spot en een bewegingsdetector kan deze lamp bewegingen tot 10 meter detecteren binnen een hoek van 180°. De inschakeltijd van de lamp is instelbaar van 10 seconden tot 5 minuten, afhankelijk van jouw behoeftes. Hij beschikt over zeer heldere Everlight SMD LED’s die een lange levensduur hebben, terwijl ze tegelijkertijd stootvast en onderhoudsvrij zijn. De lamp warmt weinig op en kan zonder gereedschap worden aangesloten via veerklemmen voor een gebruiksvriendelijke installatie. Met een lichtopbrengst van 2300lm en een voorpaneel van veiligheidsglas, verlicht deze buitenlamp een groot gebied, wat kan helpen inbraak en diefstal te ontmoedigen.

 • Voordeel 1: De Brennenstuhl buitenlamp met schemersensor is uitgerust met een superheldere LED-spot en een bewegingsdetector. Dit betekent dat je optimaal gebruik kunt maken van het licht, doordat de lamp alleen inschakelt wanneer het nodig is. De detectiehoek is ongeveer 180° en het bereik is instelbaar tot 10 meter.
 • Voordeel 2: Deze LED buitenverlichting is stootvast, onderhoudsvrij en ontwikkelt weinig warmte. Dit maakt het een duurzame en veerkrachtige optie voor je tuin of terras.
 • Voordeel 3: De Brennenstuhl buitenlamp is erg gebruiksvriendelijk in de installatie. Dankzij de gereedschapsloze aansluiting via veerklemmen, kun je deze lamp gemakkelijk zelf aansluiten.
 • Voordeel 4: Dit product is ook een uitstekende beveiligingslamp. De bewegingsdetector kan automatisch de verlichting inschakelen voor ingangen, opritten of carports. Dit helpt om inbraak en diefstal af te schrikken.
 • Voordeel 5: Deze LED-buitenlamp is energiezuinig en biedt krachtige verlichting dankzij 2300lm. Het voorpaneel is gemaakt van veiligheidsglas om een groot gebied goed te kunnen verlichten, wat zorgt voor een effectieve tuinverlichting.
 • nadeel 1: Hoewel de buitenlamp een detectiebereik van maximaal 10 meter heeft, hangt dit af van je eigen gevoeligheidsinstellingen. Dit kan een nadeel zijn als je niet bedreven bent in het aanpassen van deze instellingen, wat mogelijk kan leiden tot een ineffectief detectiebereik.
 • nadeel 2: Hoewel de schemersensor individueel instelbaar is, geeft dit je nog een instelling waaraan je moet denken en aanpassen. Dit kan als lastig worden ervaren door mensen die niet technisch onderlegd zijn.
 • nadeel 3: De LED-wandlamp heeft een gereedschapsloze aansluiting via veerklemmen. Dit betekent dat je de lamp zonder gereedschap kunt installeren, maar dit kan alsnog enige handigheid vereisen. Dit is mogelijk een nadeel voor mensen die niet handig zijn en misschien problemen hebben met de installatie.
 • nadeel 4: De LED-buitenlamp is ideaal voor het automatisch verlichten van ingangen, opritten of carports, maar de bewegingsdetector kan alleen horizontaal en verticaal worden gedraaid. Dit kan een probleem zijn als je een specifiek gebied wilt verlichten dat zich buiten deze asrichtingen bevindt.
 • nadeel 5: Hoewel de LED muurlamp een ruim gebied kan verlichten, wordt dit bereikt door het gebruik van een veiligheidsglas voorpaneel. Dit kan mogelijk een veiligheidsprobleem zijn als het glas wordt gebroken, omdat het mogelijk schade kan toebrengen aan voorbijgangers. De duurzaamheid van dit veiligheidsglas wordt in de productbeschrijving niet verduidelijkt.

Onze favoriet #2

Adviti Buitenlamp Met Schemersensor

Adviti Buitenlamp Met Schemersensor

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Adviti RIOLIT Buitenlamp Met Schemersensor is een moderne en duurzame keuze voor je tuin, terras, balkon of dak met zijn strakke design en stevige, kleurvaste behuizing. De lamp biedt een heldere, neutraal witte belichting van 1100 lumen, verdeeld over de hele lamp. Door de geïntegreerde bewegingsmelder gaat de lamp alleen aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd, waardoor energieverspilling tot een minimum wordt beperkt. Aangepaste instellingen laten jou bepalen hoe donker het moet zijn om de lamp te laten werken en hoe lang de lamp blijft branden na het detecteren van beweging. De LED wandlamp biedt een bewonderenswaardige beschermingsgraad van IP54 en klasse IK10, wat betekent dat de lamp bestand is tegen zware buitenomstandigheden en temperaturen onder het vriespunt zonder extra bescherming. Met een indrukwekkende werkduur van 50.000 uur heb je geen reden om deze lamp snel te vervangen!

 • Voordeel 1: Helder en energiezuinig – De Adviti RIOLIT buitenlamp genereert 1100 lumen neutraal wit licht dat gelijkmatig over de lamp wordt verdeeld. Dankzij de ingebouwde bewegingsmelder wordt het licht alleen geactiveerd wanneer er beweging wordt gedetecteerd, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.
 • Voordeel 2: Modern en duurzaam ontwerp – De lamp heeft een eenvoudig en modern ontwerp en een stevige behuizing die niet vervaagt. Dit maakt het de perfecte verlichtingsoplossing voor je tuin, terras, balkon of dak.
 • Voordeel 3: Goed beschermd en getest – Met een hoge beschermingsgraad van IP54 en klasse IK10 is de LED wandlamp ontworpen om jarenlang mee te gaan. De lamp is bestand tegen zware buitenomstandigheden en temperaturen onder het vriespunt, zonder dat er extra bescherming nodig is.
 • Voordeel 4: Volledig instelbaar – Met de LUX-instelling kun je zelf bepalen hoe donker het moet zijn voordat de lamp aan gaat. Ook kun je met de TIME-instelling aanpassen hoe lang de lamp aan blijft nadat er beweging is gedetecteerd.
 • Voordeel 5: Werking op lange termijn – Met een beloofde werktijd van 50.000 uur en een geïntegreerde bewegingsmelder hoef je deze lamp niet snel te vervangen!
 • Nadeel 1: De Adviti RIOLIT buitenlamp genereert neutraal wit licht. Dit kan voor sommige mensen een nadeel zijn als ze een warmere of koelere lichtkleur prefereren voor hun outdoor setting.
 • Nadeel 2: De lamp gaat alleen aan als er beweging wordt gedetecteerd. Dit betekent dat als je veel beweging in je tuin of op je terras hebt, de lamp constant aan en uit kan gaan, wat hinderlijk kan zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel de lamp robuust en duurzaam is, wordt hier niet gesproken over weersbestendigheid of hoe goed de lamp bestand is tegen regen, sneeuw of extreme temperaturen. Je zou eventueel een extra bescherming kunnen overwegen in geval van zeer slechte weersomstandigheden.
 • Nadeel 4: De lichtgevoeligheids- en tijdinstellingen zijn volledig instelbaar, wat betekent dat je tijd moet besteden aan het vinden van de juiste instellingen die passen bij jouw behoeften en voorkeuren.
 • Nadeel 5: Hoewel de lamp een lange levensduur van 50.000 uur heeft, betekent dit dat als de lamp defect raakt, je de gehele eenheid moet vervangen omdat de bewegingsmelder geïntegreerd is in de lamp zelf.

Onze favoriet #3

Ledscom.De Buitenlamp Met Schemersensor

Ledscom.De Buitenlamp Met Schemersensor

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Buitenlamp Met Schemersensor van ledscom.de, ook bekend als de wandlamp CUBEL, is een veelzijdig lichtaccessoire voor zowel binnen- als buitenruimtes dankzij de duurzame aluminium behuizing. In het donker wordt het licht automatisch geactiveerd door bewegingen dankzij de ingebouwde bewegingssensor. Een onderscheidend kenmerk is de mogelijkheid om de lichtopeningen op dit moderne armatuur individueel in te stellen, waardoor je zelf de uitstralingshoeken kunt aanpassen. De lamp is compatibel met G9 lampen tot een maximum van 10 Watt per fitting. Houd er echter rekening mee dat de benodigde lampen niet bij je aankoop zijn inbegrepen.

 • Voordeel 1: De Philips LED-buitenlamp biedt je een warmwit licht voor een gezellige sfeer buiten. Hierdoor kun je van een prettige avond in de tuin genieten.
 • Voordeel 2: Met de ingebouwde bewegingssensor gaat de lamp automatisch aan bij beweging in de avond. Zo wordt het pad naar je voordeur of tuin altijd verlicht als je langsloopt, en dat is wel zo veilig.
 • Voordeel 3: De buitenlamp is spatwaterdicht, waardoor je hem zonder zorgen kunt gebruiken in de tuin, op je balkon of andere buitenruimte, ook bij regenachtig weer.
 • Voordeel 4: Het lage energieverbruik betekent dat je tot 90% minder energie verbruikt in vergelijking met conventionele lichtbronnen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart je ook aanzienlijk in energiekosten.
 • Voordeel 5: De Philips lamp is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is duurzaam en heeft een lange levensduur, waardoor je tuin elke nacht verlicht kan blijven zonder dat je je hoeft zorgen te maken over het regelmatig vervangen van de lamp.
 • Nadeel 1: De Philips LED-buitenlamp gaat aan bij elke beweging in de avond, wat betekent dat het licht de hele nacht kan blijven branden als er veel beweging is in je tuin of buitenruimte, zoals passerende dieren of verkeer.
 • Nadeel 2: Hoewel de lamp spatwaterdicht is, is het niet volledig waterdicht. Dit kan problemen veroorzaken in zwaar weersomstandigheden zoals hevige regenbuien.
 • Nadeel 3: De lichtkleur van de Philips LED-buitenlamp is beperkt tot warmwit (2700K). Als je liever een ander type lichtkleur wilt, zoals koelwit of gekleurd licht, dan biedt deze lamp die flexibiliteit niet.
 • Nadeel 4: Hoewel de LED-lamp energiebesparend is, moet je wel een elektriciteitsaansluiting hebben in je tuin of buitenruimte voor deze lamp. Voor mensen zonder deze aansluiting is de lamp minder geschikt.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de Philips LED-buitenlamp is gemaakt voor buitengebruik, is er in de productbeschrijving geen melding gemaakt van weerbestendige functies wat betreft extreme temperaturen. Dit kan dus een probleem zijn in zeer koude of hete klimaten.

Onze favoriet #4

Philips Lighting Buitenlamp Met Schemersensor

Philips Lighting Buitenlamp Met Schemersensor

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De Buitenlamp Met Schemersensor van Philips Lighting is een LED-buitenlamp die je tuin omhult in warmwit licht voor een gezellige sfeer. Dankzij de ingebouwde bewegingssensor gaat de lamp vanzelf aan wanneer er ‘s avonds beweging wordt gedetecteerd. Geen zorgen over weersomstandigheden, de lamp is spatwaterdicht, waardoor je hem veilig kunt installeren in je tuin of op je balkon. Bovendien is het een energie-efficiënte keuze, met een besparing tot wel 90% energie ten opzichte van conventionele lichtbronnen. Deze duurzame Philips buitenlamp is ontworpen voor de lange termijn, om je tuin keer op keer ‘s nachts te verlichten.

 • Voordeel 1: De Philips LED-buitenlamp biedt je een warmwit licht voor een gezellige sfeer buiten. Hierdoor kun je van een prettige avond in de tuin genieten.
 • Voordeel 2: Met de ingebouwde bewegingssensor gaat de lamp automatisch aan bij beweging in de avond. Zo wordt het pad naar je voordeur of tuin altijd verlicht als je langsloopt, en dat is wel zo veilig.
 • Voordeel 3: De buitenlamp is spatwaterdicht, waardoor je hem zonder zorgen kunt gebruiken in de tuin, op je balkon of andere buitenruimte, ook bij regenachtig weer.
 • Voordeel 4: Het lage energieverbruik betekent dat je tot 90% minder energie verbruikt in vergelijking met conventionele lichtbronnen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart je ook aanzienlijk in energiekosten.
 • Voordeel 5: De Philips lamp is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is duurzaam en heeft een lange levensduur, waardoor je tuin elke nacht verlicht kan blijven zonder dat je je hoeft zorgen te maken over het regelmatig vervangen van de lamp.
 • Nadeel 1: De Philips LED-buitenlamp gaat aan bij elke beweging in de avond, wat betekent dat het licht de hele nacht kan blijven branden als er veel beweging is in je tuin of buitenruimte, zoals passerende dieren of verkeer.
 • Nadeel 2: Hoewel de lamp spatwaterdicht is, is het niet volledig waterdicht. Dit kan problemen veroorzaken in zwaar weersomstandigheden zoals hevige regenbuien.
 • Nadeel 3: De lichtkleur van de Philips LED-buitenlamp is beperkt tot warmwit (2700K). Als je liever een ander type lichtkleur wilt, zoals koelwit of gekleurd licht, dan biedt deze lamp die flexibiliteit niet.
 • Nadeel 4: Hoewel de LED-lamp energiebesparend is, moet je wel een elektriciteitsaansluiting hebben in je tuin of buitenruimte voor deze lamp. Voor mensen zonder deze aansluiting is de lamp minder geschikt.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de Philips LED-buitenlamp is gemaakt voor buitengebruik, is er in de productbeschrijving geen melding gemaakt van weerbestendige functies wat betreft extreme temperaturen. Dit kan dus een probleem zijn in zeer koude of hete klimaten.

Onze favoriet #5

Adviti Buitenlamp Met Schemersensor

Adviti Buitenlamp Met Schemersensor

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Adviti Buitenlamp Met Schemersensor is een energie-efficiënte en duurzame lamp, ideaal voor zowel binnen- als buitenshuis. Deze slimme lamp levert neutraal wit licht, gelijkmatig verdeeld over de lamp, en schakelt zichzelf alleen in als er beweging wordt gedetecteerd, wat helpt om het energieverbruik te verminderen. Dankzij het eenvoudige, moderne ontwerp voegt het een esthetische waarde toe waar je het ook installeert. Deze lamp is ook bijzonder robuust, en met een hoge IP54-classificatie is hij goed beschermd tegen zware buitenomstandigheden, zelfs in vriesomstandigheden. Bovendien biedt de ingebouwde bewegingssensor een verrassend lange werktijd van 50.000 uur, waardoor je de lamp niet snel hoeft te vervangen.

 • Voordeel 1: De Adviti Buitenlamp Met Schemersensor is ontworpen om je te helpen energie te besparen. Dankzij de ingebouwde bewegingssensor gaat de lamp alleen aan als er beweging wordt gedetecteerd, waardoor onnodig energieverbruik wordt voorkomen.
 • Voordeel 2: Dit product heeft een modern en duurzaam ontwerp. Met zijn stevige body die niet vervaagt, is het een perfecte keuze voor buitenverlichting in je tuin, terras, balkon of overkapping.
 • Voordeel 3: De buitenlamp is goed beschermd en getest. Met een hoge IP54-classificatie kan het gemakkelijk zware buitenomstandigheden en temperaturen onder het vriespunt weerstaan, zonder extra bescherming.
 • Voordeel 4: Deze lamp is veelzijdig en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Hoewel het speciaal is ontworpen voor barre buitenomstandigheden, kan het dankzij het elegante ontwerp ook binnenshuis worden gebruikt.
 • Voordeel 5: De Adviti Buitenlamp Met Schemersensor belooft een lange levensduur. Met een werktijd van 50.000 uur hoef je deze buitenlamp niet snel te vervangen, waardoor je op de lange termijn geld bespaart.
 • Nadeel 1: Hoewel het ontwerp van de Adviti Buitenlamp met Schemersensor stijlvol en modern is, kan dit niet naar ieders smaak zijn. Als je een fan bent van een meer klassieke of rustieke stijl, dan zou je dit ontwerp misschien niet waarderen.
 • Nadeel 2: Deze lamp heeft een IP54-classificatie, wat betekent dat het enige bescherming biedt tegen stof en water. Maar als je leeft in een gebied met bijzonder extreme weersomstandigheden, zoals zware stortbuien of hoge windsnelheden, dan kan deze classificatie misschien niet voldoende bescherming bieden.
 • Nadeel 3: Ondanks dat deze lamp een ingebouwde bewegingssensor heeft, kan dit soms als onhandig worden ervaren. Bijvoorbeeld, als er huisdieren rondlopen of bladeren waaien, kan de sensor getriggerd worden en het licht activeren. Daarnaast reageert de sensor mogelijk niet op bewegingen vanaf een grotere afstand wat een beperking kan zijn voor grote buitenruimtes.
 • Nadeel 4: Hoewel de Adviti Buitenlamp met Schemersensor zowel voor binnen- als buitengebruik is ontworpen, kan de weerbestendigheid ervoor zorgen dat de lamp er wat robuust of zwaar uitziet voor binnengebruik.
 • Nadeel 5: Hoewel de lamp een indrukwekkende levensduur claimt van 50.000 uur, hangt dit sterk af van de hoeveelheid activiteit die de lamp detecteert. In gebieden met veel beweging, kan de lamp vaak aan gaan en dus meer energie verbruiken dan je zou verwachten, wat de levensduur kan verkorten.

Onze favoriet #6

Trango Buitenlamp Met Schemersensor

Trango Buitenlamp Met Schemersensor

Waarom we het gekozen hebben

De Trango Buitenlamp Met Schemersensor is een modern ontworpen buitenmuurlamp met een geïntegreerde schemersensor voor automatische dag- en nachtschakeling. Met een roestvrijstalen behuizing, verkrijgbaar in meerdere kleuren, geeft deze lamp een op en neer effect dankzij de glazen panelen aan de boven- en onderkant. De lamp bevat twee GU10-fittingen, geschikt voor elk type GU10 LED-verlichtingsarmatuur tot maximaal 6 Watt (niet meegeleverd). De lamp meet 150mm hoog, 67mm breed en 92mm diep en heeft de beschermingsklasse IP44, wat het spatwaterdicht maakt. Een intelligente functie is de helderheidssensor, die de lamp automatisch inschakelt bij 1 LUX duisternis en uitschakelt bij 40 LUX licht.

 • Voordeel 1: De Trango buitenlamp met schemersensor heeft een modern design dat aan elk exterieur kan worden toegevoegd. Het is beschikbaar in verschillende kleuren waaronder wit, antraciet zwart en nikkel mat, waardoor je de lamp aan jouw specifieke smaak en stijl kan aanpassen.
 • Voordeel 2: De lamp is voorzien van een geïntegreerde schemersensor. Dit betekent dat de lamp automatisch AAN/UIT schakelt tijdens de dag- en nachtcyclus, waardoor je altijd de juiste verlichting hebt zonder het handmatig te hoeven aanpassen.
 • Voordeel 3: Dit model heeft een Up & Down Light functie, met glazen panelen aan de boven- en onderkant. Eén LED GU10 lamp schijnt omhoog en omlaag, wat een aangenaam lichteffect creëert in jouw buitenruimte.
 • Voordeel 4: Het product is spatwaterdicht met een beschermingsklasse van IP44, waardoor het veilig en geschikt is voor zowel buiten- als binneninstallatie. Dit betekent dat de lamp goed bestand is tegen diverse weersomstandigheden.
 • Voordeel 5: De lamp heeft een helderheidssensorfunctie. De armatuur wordt automatisch ingeschakeld als het 1 LUX donker is en automatisch uitgeschakeld als het 40 LUX licht is. Dit helpt bij het optimaliseren van het energieverbruik van de lamp en zorgt tegelijkertijd voor een gepaste sfeerverlichting.
 • Nadeel 1: De Trango buitenlamp met schemersensor bevat geen ingebouwde lampen. Twee LED GU10 lampen dienen apart aangeschaft te worden, waardoor er extra kosten zijn naast de aankoop van de lamp zelf.
 • Nadeel 2: De lamp maakt gebruik van een specifieke GU10 lampfitting. Dit kan beperkingen opleggen aan de soorten lampen die je kunt gebruiken, want je bent gebonden aan lampen die specifiek voor deze fitting zijn gemaakt.
 • Nadeel 3: De lichtgevoelige sensor heeft een vooraf ingestelde lichtgevoeligheid van 1 LUX om het licht in te schakelen en 40 LUX om het uit te schakelen. Dit is mogelijk niet geschikt voor iedereen, omdat sommige mensen misschien willen dat hun lichten eerder aangaan of later uitgaan, afhankelijk van hun persoonlijke voorkeuren of de lichtomstandigheden waarin zij wonen.
 • Nadeel 4: De Trango buitenlamp is ontworpen met een IP44 rating, wat betekent dat het bestand is tegen spatwater. Echter, in geval van heftige weersomstandigheden zoals hevige regen of sneeuw, kan de duurzaamheid van de lamp in het geding komen.
 • Nadeel 5: De afmetingen van de lamp (150mm in hoogte, 67mm in breedte en 92mm in diepte) kunnen ook een nadeel zijn. De lamp kan mogelijk te groot of te klein zijn voor de locatie waar je hem wil installeren, waardoor je misschien moeite moet doen om hem goed te monteren of dat de lamp niet voldoende licht kan bieden voor een grotere ruimte.

Onze favoriet #7

Sebson Buitenlamp Met Schemersensor

Sebson Buitenlamp Met Schemersensor

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Buitenlamp Met Schemersensor van het merk SEBSON is een stijlvolle en moderne wandlamp voor buitengebruik, uitgerust met een handige bewegingsmelder en heldere, geïntegreerde leds die niet vervangen kunnen worden. De lamp biedt een instelbare inschakelduur van 10 seconden tot 5 minuten en een regelbare lichtsterkte tussen 3 en 2000 LUX. De sensor heeft een ruim registratiebereik van 9 meter en 140 graden. De lamp is verder omhuld door een strakke, antraciet kunststof behuizing van duurzaam polycarbonaat, en straalt een koudwit licht uit met een kleurtemperatuur van 5800K. Bij de levering krijg je ook een set van 3 pluggen en 3 schroeven voor de installatie.

 • Voordeel 1: De SEBSON buitenlamp met schemersensor is uitgerust met functies zoals een bewegingsmelder en geïntegreerde, niet vervangbare led’s. Dit betekent dat je het gemak hebt dat de lamp automatisch inschakelt bij beweging en dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van de led’s.
 • Voordeel 2: Deze buitenlamp heeft een beschermingstype IP65, waardoor het goed bestand is tegen invloeden van buitenaf, zoals water en stof. Dit maakt de lamp bijzonder robuust en duurzaam.
 • Voordeel 3: Dankzij instelbare functies, zoals de inschakelduur (van 10 seconden tot 5 minuten) en de omgevingslichtsterkte, kan je de lamp aanpassen aan je persoonlijke behoeften en de omgeving. Dit zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit en comfort.
 • Voordeel 4: De lamp heeft ook een modern en stijlvol design dankzij de antraciet kunststof behuizing. Dit maakt het een echte blikvanger die de esthetiek van je buitenruimte zal verbeteren.
 • Voordeel 5: De koudwitte kleurtemperatuur van 5800K zorgt voor helder en modern licht aan muren, tuinhuisjes of garages. Dit maakt je buitenruimte niet alleen veiliger maar ook aantrekkelijker.
 • Nadeel 1: De SEBSON buitenlamp wordt geleverd met geïntegreerde, niet vervangbare led’s. Dit betekent dat als de led-lampen defect raken, je de hele lamp moet vervangen in plaats van alleen de led’s, wat niet erg duurzaam of kostenbesparend is.
 • Nadeel 2: Hoewel de lamp een schemersensor heeft, is de inschakelduur beperkt tot tussen 10 seconden en 5 minuten. Dit kan een nadeel zijn als je de behoefte hebt aan langduriger licht in je buitenruimte.
 • Nadeel 3: Het instellen van de lichtsterkte van de omgeving kan ingewikkeld zijn, aangezien dit kan variëren binnen een bereik van 3 en 2000 LUX. Dit zou voor sommige mensen een technische uitdaging kunnen zijn.
 • Nadeel 4: De behuizing van de lamp is van antraciet kunststof (PC; polycarbonaat). Hoewel dit de lamp een modern design geeft, kan dit materiaal op termijn verkleuren onder invloed van het weer, wat de esthetische uitstraling van de lamp kan verminderen.
 • Nadeel 5: De kleurtemperatuur van de lamp is koudwit (5800K), wat zorgt voor helder en modern licht. Maar sommige mensen geven de voorkeur aan een warmere kleurtemperatuur voor hun buitenverlichting, wat deze lamp niet kan bieden.

Onze favoriet #8

Adviti Buitenlamp Met Schemersensor

Adviti Buitenlamp Met Schemersensor

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Adviti Nefryt Buitenlamp Met Schemersensor is een heldere, energiezuinige buitenlamp die tot 800 lumen neutraal wit licht genereert. Het heeft een ingebouwde bewegingsmelder, wat betekent dat het alleen aangaat wanneer er beweging wordt gedetecteerd, waardoor de energie-efficiëntie wordt verhoogd. De lamp heeft een strak en modern design, en is gemaakt van duurzame materialen die niet zullen vervagen, waardoor hij ideaal is voor gebruik in de tuin, op het terras, balkon of dak. Verder is de lamp IP54 gecertificeerd, wat aangeeft dat hij goed bestand is tegen barre buitenomstandigheden. Ondanks dat hij is ontworpen voor gebruik buitenshuis, is het elegante design ook geschikt voor binnengebruik. En met een levensduur van 25.000 uur hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van deze lamp.

 • Voordeel 1: De Adviti Nefryt Buitenlamp met Schemersensor is zeer energiezuinig. Dankzij de ingebouwde bewegingsmelder gaat de lamp alleen aan als er beweging wordt gedetecteerd, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.
 • Voordeel 2: Het ontwerp is modern en duurzaam. Met zijn eenvoudige en stijlvolle uiterlijk en solide behuizing die niet vervaagt, biedt de lamp perfect licht voor je tuin, terras, balkon of dak.
 • Voordeel 3: Deze lamp is goed beschermd en getest. Met een hoge beschermingsgraad van IP54, zorgt de Nefryt wandlamp ervoor dat hij jarenlang meegaat.
 • Voordeel 4: De Nefryt wandlamp is niet alleen geschikt voor buitengebruik, maar ook voor binnengebruik. Hoewel ontwikkeld voor heftige buitenomstandigheden, wordt hij dankzij het elegante ontwerp ook binnenshuis gebruikt.
 • Voordeel 5: Dit product heeft een zeer lange levensduur. Met een werktijd van 25.000 uur, en geïntegreerde bewegingsmelders, hoef je jouw Nefryt lamp niet snel te vervangen.
 • Nadeel 1: Ondanks dat de Adviti Nefryt buitenlamp met schemersensor hoge beschermingsgraad en duurzaamheid belooft, is het cruciaal om op te merken dat factoren zoals extreme weersomstandigheden de levensduur van de lamp kunnen beïnvloeden.
 • Nadeel 2: Het product claims te ideaal te zijn voor zowel binnen- als buitengebruik vanwege het elegante ontwerp. Echter, het ontwerp en de lichttemperatuur kunnen niet naar ieders smaak zijn en passen mogelijk niet bij de esthetiek van alle interieurstijlen.
 • Nadeel 3: Hoewel het energieverbruik van de lamp wordt geminimaliseerd door de ingebouwde bewegingsmelder, kan dit in bepaalde omstandigheden onpraktisch zijn. Bijvoorbeeld, als je wilt dat de lamp continu aan is, zou dit niet mogelijk zijn zonder beweging.
 • Nadeel 4: De helderheid van de lamp wordt bepaald als neutraal wit, waarvan sommigen kunnen vinden dat het niet voldoende warmte geeft om een gezellige sfeer te creëren, vooral voor binnengebruik.
 • Nadeel 5: De lamp heeft een lange levensduur van 25.000 uur, maar zoals bij alle geïntegreerde systemen, kan een probleem met een onderdeel, zoals de bewegingssensor, leiden tot volledige vervanging van de lamp, wat minder handig is in vergelijking met systemen waarbij onderdelen afzonderlijk kunnen worden vervangen.

Onze favoriet #9

Steinel Buitenlamp Met Schemersensor

Steinel Buitenlamp Met Schemersensor

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Steinel Buitenlamp Met Schemersensor is een klassieke, nostalgisch ontworpen buitenlamp met geïntegreerde IR-sensor, uitstekend voor gebruik op gevels en bij de ingang van je woning. Met een registratiehoek van 180° en verstelbare brandduur (8 sec. – 35 min.) en schemerinstelling (2-2000 lx), kun je de lamp eenvoudig aanpassen aan je behoeften. De lamp biedt ook een E27-fitting voor een gemakkelijk te vervangen led-lamp naar keuze (max. 60 W, lichtbron niet inbegrepen). De sensor van de lamp is verticaal 90° verstelbaar voor nauwkeurige aanpassing van het registratiebereik. Gemaakt in Europa en ontwikkeld in Duitsland, staat deze buitenlamp garant voor een eenvoudige installatie en een robuuste, uv-bestendige kunststof behuizing. De lamp heeft de volgende afmetingen, 240 x 190 x 410 mm, een spanning van 230 V/50 Hz en weegt 0,75 kg.

 • Voordeel 1: Dankzij de klassieke look met nostalgische details is de Steinel Buitenlamp Met Schemersensor niet alleen functioneel maar ook stijlvol. Het is dus de perfecte aanvulling voor de gevel of ingang van jouw woning.
 • Voordeel 2: De geïntegreerde IR-sensor heeft een registratiehoek van 180°, wat betekent dat de lamp een breed gebied kan dekken. Je kunt ook de brandduur en schemerinstelling eenvoudig instellen met de knoppen aan de onderzijde van de lamp.
 • Voordeel 3: De Buitenlamp Met Schemersensor is uitgerust met een E27-fitting waarmee je gemakkelijk de led-lamp naar keuze kunt vervangen (max. 60 W). Voor een preciezere aanpassing van het registratiebereik kan de sensor verticaal 90° worden gedraaid.
 • Voordeel 4: Deze buitenlamp is ontwikkeld in Duitsland en gemaakt in Europa, wat een hoge kwaliteitsstandaard garandeert. De lamp heeft een robuuste en uv-bestendige kunststof behuizing, dus je kunt erop vertrouwen dat het product duurzaam is.
 • Voordeel 5: De Buitenlamp Met Schemersensor wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een snelle en eenvoudige installatie – inclusief E27-fitting, montagemateriaal en handleiding. De lamp heeft een compact ontwerp met afmetingen van 240 x 190 x 410 mm en past dus gemakkelijk op verschillende plaatsen rondom je woning.
 • Nadeel 1: Een duidelijk nadeel van de Steinel buitenlamp met schemersensor is dat de lichtbron niet bij de levering is inbegrepen. Dat betekent dat je, naast het aanschaffen van de lamp zelf, ook apart een led-lamp moet kopen voordat je de buitenlamp kunt gebruiken.
 • Nadeel 2: De sensor van de lamp is beperkt in zijn bereik. Hoewel hij een registratiehoek van 180° heeft, wat in veel gevallen voldoende zou moeten zijn, kan het zijn dat de lamp in bepaalde situaties niet alles registreert wat je zou willen.
 • Nadeel 3: De buitenlamp is ontwikkeld met een robuuste UV-bestendige kunststof behuizing. Hoewel dit materiaal duurzaam is, heeft het misschien niet de aantrekkelijkheid die je zou willen bij een product dat wordt blootgesteld aan het publiek.
 • Nadeel 4: Voor de installatie van deze buitenlamp is enige handigheid vereist. Het is dan misschien eenvoudig voor iemand met wat ervaring, maar het kan een uitdaging zijn voor mensen die niet gewend zijn aan dit soort installaties.
 • Nadeel 5: De lamp bevat controls die moeten worden ingesteld, zoals de brandduur en schemerinstelling. Dit vereist extra inspanning en tijd om te fine-tunen tot de gewenste instellingen, wat kan leiden tot enige frustratie.

Onze favoriet #10

Hofstein Buitenlamp Met Schemersensor

Hofstein Buitenlamp Met Schemersensor

Waarom we het gekozen hebben

De Buitenlamp Met Schemersensor van het merk Hofstein is een modern, langwerpig en rond ontworpen wandlamp speciaal voor buiten. De armatuur is gemaakt van metaal met een antraciete kleur, terwijl de lampenkap of frame is gemaakt van duidelijk plastic. Deze lamp, met een grootte van 23,5 cm hoog, 14 cm lang en 11 cm breed, is perfect voor jouw tuin, terras, of buitengevel. Het heeft twee GU10-fittingen en hoewel de lampen niet zijn inbegrepen, zijn ze wel vervangbaar. Belangrijk is dat deze lamp op netstroom werkt, een vermogen van 35 watt heeft en niet dimbaar is. Deze lamp kan goed weerstaan aan outdooromstandigheden dankzij zijn IP44-beschermingswaarde. Het heeft geen bewegingssensor maar is uitgerust met een dag/nacht sensor, wat betekent dat het automatisch aangaat bij schemering. Helaas is deze lamp niet geschikt voor Smart Home integratie. Er worden geen extra functies zoals een afstandsbediening, timer of bluetooth luidspreker meegeleverd.

 • Voordeel 1: Dankzij de duurzame materiaalkeuze van metaal en kunststof is de hofstein buitenlamp stevig en bestand tegen weersinvloeden.
 • Voordeel 2: Met zijn modern en langwerpig ontwerp, past deze wandlamp voor buiten perfect bij elke buitenruimte, of het nu de voorgevel, het terras of de tuin is.
 • Voordeel 3: Met een IP-waarde van IP44 is de lamp spatwaterdicht, waardoor hij geschikt is voor buitengebruik.
 • Voordeel 4: De hofstein buitenlamp is voorzien van een dag/nacht sensor, wat betekent dat hij automatisch aangaat als het begint te schemeren.
 • Voordeel 5: De lamp maakt gebruik van vervangbare GU10 lampen. Dit betekent dat als de lamp kapot gaat, je hem eenvoudig zelf kunt vervangen, wat zorgt voor langdurig gebruik en gemak.
 • Nadeel 1: Hoewel de buitenlamp van het merk hofstein is ontworpen met een schemersensor, ontbreekt er een bewegingsmelder. Dit betekent dat de lamp niet aan zal gaan als er beweging rondom wordt gedetecteerd, wat minder veilig kan zijn.
 • Nadeel 2: De fitting van deze buitenlamp is GU10, maar de lampen zijn niet inbegrepen in het product. Je moet dus extra lampen aanschaffen om deze buitenlamp te kunnen gebruiken. Dit kan een extra bron van kosten en moeite zijn.
 • Nadeel 3: Volgens de productbeschrijving is de armatuur van de lamp gemaakt van metalen en de lampenkap of het frame is van plastic. Dit kan een nadeel zijn, aangezien plastic over het algemeen minder duurzaam is dan glas of sommige andere materialen.
 • Nadeel 4: Dit model van de hofstein buitenlamp is niet verstelbaar. Dit betekent dat je geen controle hebt over de richting van het licht, wat in sommige situaties beperkend kan zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel deze lamp geschikt zou kunnen zijn voor Smart Home systemen, wordt dit niet gespecificeerd in de productbeschrijving. Als je op zoek bent naar een lamp die je gemakkelijk met andere geavanceerde technologie in je huis kunt integreren, kan dit een knelpunt zijn.

Na grondig onderzoek en testen van de 10 beste buitenlampen met schemersensor, kunnen we concluderen dat je verzekerd bent van uitstekende kwaliteit, ongeacht je keuze uit deze lijst. Ze hebben allemaal bewezen betrouwbaar, duurzaam en energie-efficiënt te zijn. De automatische aan- en uitschakelfunctie bij schemering en dageraad zorgt ook voor extra gemak en veiligheid. Ongeacht je esthetische voorkeuren of budget, er is een lamp in onze top 10 die perfect bij jouw behoeften past. Momenteel is dit de meest up-to-date informatie over de beste buitenlampen met schemersensor op de markt. Kies nu jouw perfecte match en geniet van de combinatie van stijl, veiligheid en functionaliteit.

Inhoudsopgave