a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Dj Mixer: De 10 beste producten in de test

In dit nieuwe onderzoek ontdek jij de top 10 beste Dj Mixers op de markt, grondig getest en beoordeeld op hun prestaties en functies.

Unser Favorit: Numark Dj Mixer

Numark Dj Mixer
★★★★★

Unser Favorit: Pioneer Dj Dj Mixer

Pioneer Dj Dj Mixer
★★★★★

Unser Favorit: Numark Dj Mixer

Numark Dj Mixer
★★★★★

Unser Favorit: Numark Dj Mixer

Numark Dj Mixer
★★★★★

Unser Favorit: Behringer Dj Mixer

Behringer Dj Mixer
★★★★★

Unser Favorit: Behringer Dj Mixer

Behringer Dj Mixer
★★★★★

Unser Favorit: Hercules Dj Mixer

Hercules Dj Mixer
★★★★★

Unser Favorit: Denon Dj Dj Mixer

Denon Dj Dj Mixer
★★★★★

Unser Favorit: Reloop Dj Mixer

Reloop Dj Mixer
★★★★★

Unser Favorit: Behringer Dj Mixer

Behringer Dj Mixer
★★★★★

Ben je op zoek naar een DJ mixer die je helpt om de fijnste beats en de meest opwindende overgangen te creëren? Dan ben je precies op de juiste plek. In onze recente test hebben we de 10 beste DJ mixers uitgebreid onderzocht en beoordeeld om jou te helpen bij je keuze. We hebben gekeken naar zaken als geluidskwaliteit, gebruiksgemak, functionaliteit en duurzaamheid. Of je nu een beginner bent of een ervaren DJ, onze gids helpt je bij het vinden van het juiste product dat voldoet aan je specifieke behoeften en budget beperkingen. Trek je schoenen uit, ontspan en laat ons je bij elke draai, knop en fade begeleiden door onze uitgebreide lijst van de top 10 DJ mixers.

Een DJ-mixer is een soort audio-mengconsole die door DJ’s gebruikt wordt om verschillende audio-tracks, meestal muzieknummers, te mixen en te faden. Het stelt je in staat om diverse muzikale elementen vloeiend in elkaar over te laten lopen en creëert zo een naadloze en dynamische muzikale ervaring. De mixer biedt jou de controle over elementen zoals volume, toon, tempo, en effecten. Daarnaast kan het ook faciliteiten bieden zoals koptelefoonaansluitingen voor voorbeluistering, microfooningangen voor aankondigingen, en soms zelfs ingebouwde geluidseffecten voor een extra laag creativiteit in jouw mix-sessies.

Check Uit

Onze favoriet #1

Numark Dj Mixer

Numark Dj Mixer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Numark DJ Mixer is een complete set voor ambitieuze DJ’s, voorzien van twee decks met grote aanraakgevoelige jog-draaischijven. Het omvat ook een ingebouwde LED DJ-lichtshow die synct met je DJ-mix, wat een extra dynamiek aan je optreden toevoegt. De mixer beschikt over effecten zoals FX Effect, Cue, Loop en Sampler, evenals filterknopen en pitchschuifregelaars op elk deck. Daarnaast kun je eenvoudig door je muziekbibliotheek bladeren en nummers laden. Je kunt zelfs miljoenen nummers streamen via Serato DJ Lite of djay Pro AI van diensten zoals SoundCloud, Beatport Link, Beatsource Link en TIDAL. Voor de aansluiting beschikt de mixer over een hoofdtelefoonuitgang en 3,5 mm main-uitgang om te verbinden met DJ-speakers en voor optimale geluidskwaliteit adviseert de fabrikant een 3,5 mm TRS-jackkabel te gebruiken.

 • Voordeel 1: De Numark DJ Mixer bevat een ingebouwde LED DJ-lichtshow die perfect wordt gesynchroniseerd met jouw DJ-mix. Dit zorgt voor een spannende visuele ervaring die aansluit bij het ritme van jouw muziek.
 • Voordeel 2: Het beschikt over uitgebreide DJ-setup functies. Van 2 DJ-decks met grote aanraakgevoelige jog-draaischijven tot 4 DJ-pad FX Effect, Cue, Loop en Sampler, biedt het je complete controle over jouw mix. Daarnaast heb je filterknoppen en pitchschuifregelaars op elk DJ-deck voor noodzakelijke aanpassingen.
 • Voordeel 3: Je kunt miljoenen songs streamen via Serato DJ Lite (meegeleverd) of djay Pro AI van vooraanstaande providers, inclusief SoundCloud, Beatport Link, Beatsource Link en TIDAL. Dit biedt je oneindige muzikale mogelijkheden voor je set.
 • Voordeel 4: De Numark DJ Mixer biedt uitstekende aansluitingsmogelijkheden. Met hoofdtelefoonuitgang en 3,5 mm main-uitgang kun je eenvoudig verbinding maken met DJ-luidsprekers. De Mixer is ook uitgerust met 2-bands EQ-kanaalfaders en crossfader voor verdere bediening.
 • Voordeel 5: Dit DJ Mixer model maakt gebruik van een 3,5mm TRS-jackkabel vanaf de hoofduitgang van Party Mix II om een bevredigende geluidskwaliteit te bereiken. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op helder en hoogwaardig geluid tijdens jouw DJ-sessies.
 • Nadeel 1: De DJ Mixer van Numark heeft geen geavanceerde EQ-mogelijkheden. Er wordt gesproken over een mixer met 2-bands EQ-kanaalfaders en crossfader, maar voor gevorderde DJ’s biedt een 3-band EQ meestal meer opties om de geluidskwaliteit en mix nauwkeuriger af te stellen.
 • Nadeel 2: De Numark DJ Mixer is beperkt in zijn connectiviteit. Het lijkt erop dat er alleen een 3,5 mm hoofdtelefoonuitgang en hoofduitgang beschikbaar is om te verbinden met DJ-luidsprekers. Dit kan als beperkend worden ervaren als je meer geavanceerde audio-uitvoeropties gewend bent of als je wilt aansluiten op meerdere uitgangen.
 • Nadeel 3: De Numark DJ Mixer is afhankelijk van software van derden zoals Serato DJ Lite of djay Pro AI om muziek te streamen. Hoewel dit kan werken voor gebruikers die al vertrouwd zijn met deze platformen, kan dit een bijkomende leercurve toevoegen, vooral voor beginners.
 • Nadeel 4: Hoewel de Numark DJ Mixer functies heeft zoals filterknoppen en pitchschuifregelaars op elk DJ-deck, geeft de productomschrijving niet aan of deze in detail aanpasbaar zijn. Voor de meer technische DJ is een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden voor deze instellingen vaak vereist voor volledige controle en flexibiliteit over hun mix.
 • Nadeel 5: Om een bevredigende geluidskwaliteit te bereiken, moet je een 3,5 mm TRS-jackkabel gebruiken vanaf de hoofduitgang van de Party Mix II. Dit kan betekenen dat je mogelijks een extra aankoop moet doen als deze kabel niet meegeleverd wordt met het product. Ook kan dit het gebruik beperken als je deze kabel niet bij de hand hebt.

Onze favoriet #2

Pioneer Dj Dj Mixer

Pioneer Dj Dj Mixer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Pioneer DJ Mixer is een compact en lichtgewicht apparaat dat naadloos werkt met je tablet of pc/Mac, compatibel met verschillende apps zoals WeDJ, djay, edjing Mix en rekordbox. Via deze apps krijg je toegang tot streamingdiensten zoals Beatport LINK, SoundCloud Go+, Deezer, TIDAL en Beatsource LINK, waardoor je je mix kan mixen met songs van deze diensten. De mixer is ook heel gebruiksvriendelijk met de hulp van zelfstudie-en pop-uptipfuncties in de WeDJ-app, die je helpen de basics van het DJ’en te begrijpen. Overgangseffecten maken het eenvoudig om tracks op een professionele manier te laten overlopen en de zinsynchronisatiefunctie zorgt voor een natuurlijk geluid bij het wisselen van tracks. Extra functies zoals splituitgang laten je het volgende nummer voorbereiden terwijl het mastergeluid speelt, en met een rekordbox Creative abonnement krijg je toegang tot prestatiefuncties en kun je naadloos je collectie beheren op meerdere apparaten met Cloud Library Sync.

 • Voordeel 1: Compatibiliteit met apps en softwaretoepassingen zoals WeDJ, djay, edjing Mix, en rekordbox. Dit betekent meer flexibiliteit voor jou als je je tablet of pc/Mac wilt aansluiten om te beginnen met mixen.
 • Voordeel 2: Compatibiliteit met verschillende streamingdiensten, afhankelijk van de app en het apparaat dat je gebruikt. Hierdoor kun je mixen met tracks van services zoals Beatport LINK, SoundCloud Go+, Deezer, TIDAL en Beatsource LINK.
 • Voordeel 3: Ingebouwde tutorials en pop-uptips in de WeDJ-app voor iPhone. Deze kunnen je helpen om sneller de werking van je controller, de basisprincipes van DJen en de DJ-terminologie te leren. Dit kan betekenen dat je snel goed onderweg bent.
 • Voordeel 4: Beschikt over overgangseffecten (transitie-FX) in WeDJ voor iPhone. Dit betekent dat zelfs als je nieuw bent met decks, overgangen tussen tracks nog steeds professioneel kunnen klinken. Kies uit 11 effectstijlen en schuif eenvoudig de crossfader naar de andere kant om de huidige tracks naadloos over te laten lopen.
 • Voordeel 5: De DDJ-200 heeft een compacte, lichte behuizing en is daardoor gemakkelijk draagbaar. Dit betekent dat je het geluid kunt afspelen via je smartphone, tablet of de audio-uitgangen van je pc/Mac. En zelfs als er geen stopcontact in de buurt is, kun je de controller eenvoudig van stroom voorzien met een externe batterij.
 • Nadeel 1: Hoewel deze Pioneer DJ-mixer compatibel is met veel apps en softwaretoepassingen, zijn deze niet universeel. Afhankelijk van je specifieke apparaat, kan je mogelijk niet alle functies van bepaalde apps zoals WeDJ, djay, edjing Mix en rekordbox benutten.
 • Nadeel 2: Deze mixer is afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt beperkt tot bepaalde streamingdiensten, zoals vermeld, is WeDJ voor Android bijvoorbeeld niet compatibel met streamingdiensten. Dit kan je opties voor het mixen van tracks beperken.
 • Nadeel 3: Hoewel de tutorials en pop-uptips handig kunnen zijn voor beginners, kunnen ervaren DJ’s deze functie overbodig of mogelijk hinderlijk vinden. Er wordt niet specifiek vermeld of dit uitgeschakeld kan worden.
 • Nadeel 4: Het is mogelijk dat de overgangseffecten (transitie-FX) die specifiek zijn voor de WeDJ-app voor iPhone, niet beschikbaar zijn voor gebruikers van andere apparaten. Dit betekent dat de mogelijkheid om professioneel klinkende trackovergangen te creëren, kan worden beperkt voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 5: De beschrijving vermeldt dat de DDJ-200 licht en draagbaar is en op een externe batterij kan draaien als er geen stopcontact in de buurt is. Hoewel dit in sommige gevallen handig kan zijn, kan het aangeven dat deze mixer mogelijk minder krachtig is dan modellen die een constante stroombron vereisen.

Onze favoriet #3

Numark Dj Mixer

Numark Dj Mixer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Numark Dj Mixer is een uiterst veelzijdige en betrouwbare tool voor iedere DJ-omgeving, variërend van clubs, bruiloften tot feesten en oefensessies. Dankzij een scala aan in- en uitgangen, waaronder phono, line en microfoon, evenals master (RCA), record (RCA), booth (RCA) en hoofdtelefoonuitgangen, ben je gegarandeerd van optimale connectiviteit. De vier kanalen zijn uitgerust met een vervangbare crossfader, speciale kanaalniveaufaders plus hellingsregelaars en een driebands EQ, zodat je volledige controle hebt over de mix. De USB-aansluiting maakt eenvoudige plug-and-play met Mac en pc mogelijk, waardoor je muziek van je laptop kunt mixen of je sets kunt opnemen met bijna elk audio-opnameprogramma. Het stijlvolle, slanke en robuuste ontwerp is extra verrijkt met stralende LED-bedieningselementen, waardoor het niet alleen een functionele, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je apparatuur is.

 • Voordeel 1: Met de Numark DJ mixer heb je een compleet Serato DJ-systeem tot je beschikking. Dit bevat een DJ-controller voor Serato DJ Lite (meegeleverd), controle over 4 decks, een ingebouwde 24-bit audio-interface en plug-and-play USB-connectiviteit voor Mac en PC.
 • Voordeel 2: De grote 6” capacitieve touch jog wheels met kleuren displays geven je de mogelijkheid om je DJ-mix te visualiseren. Zo zie je makkelijk het aantal slagen per minuut (BPM), de positie van de schotel, de resterende tijd en de pitch aanpassing/toets.
 • Voordeel 3: Je kan je DJ-set personaliseren met de Numark DJ mixer. Het heeft zes snelle, makkelijk startende FX met dubbele paddle-triggers, speciale instant loop controles en acht performance-pads per deck voor toegang tot cues, loops, fader-cuts en samples.
 • Voordeel 4: De mogelijkheid om miljoenen tracks te streamen zit ingebouwd in deze DJ mixer. Je kan browsen en streamen van recente underground geluiden tot klassiekers rechtstreeks in Serato DJ Lite van toonaangevende providers zoals SoundCloud en TIDAL.
 • Voordeel 5: De Numark DJ mixer kan makkelijk verbonden worden met andere DJ-apparatuur. Het heeft een microfooningang, een hoofdtelefoonuitgang en een RCA-uitgang om aan te sluiten op DJ-luidsprekers. Daarnaast heeft het een mixer met 3-bands EQ, filterknoppen, kanaalfaders en een crossfader.
 • Nadeel 1: De Numark DJ Mixer is beperkt tot het gebruik van Serato DJ Lite, wat betekent dat je niet kunt overschakelen naar andere DJ-software zoals Traktor of Rekordbox. Dit kan je creatieve mogelijkheden beperken en kan ook extra kosten met zich meebrengen als je later besluit om naar een andere software toe te willen.
 • Nadeel 2: De Numark DJ Mixer heeft grote 6” jog wheels. Hoewel dit mogelijk biedt voor precisie en goede controle, zou het voor sommige gebruikers te groot kunnen zijn en te veel ruimte in beslag kunnen nemen op de DJ-booth.
 • Nadeel 3: De numark DJ Mixer bevat zes vooraf ingestelde FX-instellingen. Hoewel dit een handig extraatje is voor beginners, kan het ontbreken van opties om eigen effecten te behouden of aan te passen voor gevorderde DJ’s minder bevredigend zijn.
 • Nadeel 4: De Numark DJ Mixer leunt zwaar op streamingdiensten zoals SoundCloud en TIDAL voor muziekbronnen. Dit kan problematisch zijn als er geen goede internetverbinding is in de locatie waar je draait, of als je een voorkeur hebt voor het gebruik van fysieke media zoals vinyl of CD’s.
 • Nadeel 5: Hoewel er een grote nadruk ligt op connectiviteit in de promotie van dit product, wordt er geen melding gemaakt van Bluetooth of WiFi-ondersteuning. Dit kan het moeilijker maken om de Numark DJ mixer te verbinden met andere apparaten zonder het gebruik van draden.

Onze favoriet #4

Numark Dj Mixer

Numark Dj Mixer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Numark DJ Mixer is een compleet Serato DJ-systeem met 4-decks controle, ingebouwde 24-bits audio-interface en makkelijke USB-connectiviteit voor je Mac of PC. Het heeft grote 6 inch capacitieve touch jog-wielen uitgerust met kleurendisplays die je alles laten zien, van slagen per minuut (BPM) tot de resterende tijd en pitch aanpassing. Met zes snelstartende effecten, loop controles en acht performance-pads per deck heb je het in jouw handen om je DJ-sets volledig te personaliseren. Je kunt miljoenen tracks streamen van toonaangevende providers zoals SoundCloud en TIDAL, rechtstreeks in Serato DJ Lite. Het beschikt ook over een microfooningang, hoofdtelefoonuitgang en RCA-uitgang om je DJ-apparatuur te verbinden, evenals een mixer met 3-bands EQ, filterknoppen, kanaalfaders en crossfader.

 • Voordeel 1: Met de Numark DJ mixer heb je een compleet Serato DJ-systeem tot je beschikking. Dit bevat een DJ-controller voor Serato DJ Lite (meegeleverd), controle over 4 decks, een ingebouwde 24-bit audio-interface en plug-and-play USB-connectiviteit voor Mac en PC.
 • Voordeel 2: De grote 6” capacitieve touch jog wheels met kleuren displays geven je de mogelijkheid om je DJ-mix te visualiseren. Zo zie je makkelijk het aantal slagen per minuut (BPM), de positie van de schotel, de resterende tijd en de pitch aanpassing/toets.
 • Voordeel 3: Je kan je DJ-set personaliseren met de Numark DJ mixer. Het heeft zes snelle, makkelijk startende FX met dubbele paddle-triggers, speciale instant loop controles en acht performance-pads per deck voor toegang tot cues, loops, fader-cuts en samples.
 • Voordeel 4: De mogelijkheid om miljoenen tracks te streamen zit ingebouwd in deze DJ mixer. Je kan browsen en streamen van recente underground geluiden tot klassiekers rechtstreeks in Serato DJ Lite van toonaangevende providers zoals SoundCloud en TIDAL.
 • Voordeel 5: De Numark DJ mixer kan makkelijk verbonden worden met andere DJ-apparatuur. Het heeft een microfooningang, een hoofdtelefoonuitgang en een RCA-uitgang om aan te sluiten op DJ-luidsprekers. Daarnaast heeft het een mixer met 3-bands EQ, filterknoppen, kanaalfaders en een crossfader.
 • Nadeel 1: De Numark DJ Mixer is beperkt tot het gebruik van Serato DJ Lite, wat betekent dat je niet kunt overschakelen naar andere DJ-software zoals Traktor of Rekordbox. Dit kan je creatieve mogelijkheden beperken en kan ook extra kosten met zich meebrengen als je later besluit om naar een andere software toe te willen.
 • Nadeel 2: De Numark DJ Mixer heeft grote 6” jog wheels. Hoewel dit mogelijk biedt voor precisie en goede controle, zou het voor sommige gebruikers te groot kunnen zijn en te veel ruimte in beslag kunnen nemen op de DJ-booth.
 • Nadeel 3: De numark DJ Mixer bevat zes vooraf ingestelde FX-instellingen. Hoewel dit een handig extraatje is voor beginners, kan het ontbreken van opties om eigen effecten te behouden of aan te passen voor gevorderde DJ’s minder bevredigend zijn.
 • Nadeel 4: De Numark DJ Mixer leunt zwaar op streamingdiensten zoals SoundCloud en TIDAL voor muziekbronnen. Dit kan problematisch zijn als er geen goede internetverbinding is in de locatie waar je draait, of als je een voorkeur hebt voor het gebruik van fysieke media zoals vinyl of CD’s.
 • Nadeel 5: Hoewel er een grote nadruk ligt op connectiviteit in de promotie van dit product, wordt er geen melding gemaakt van Bluetooth of WiFi-ondersteuning. Dit kan het moeilijker maken om de Numark DJ mixer te verbinden met andere apparaten zonder het gebruik van draden.

Onze favoriet #5

Behringer Dj Mixer

Behringer Dj Mixer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Behringer DJ Mixer is een premium 2-kanaals battle DJ-mixer ontworpen voor de meest veeleisende turntablist, remixer en digitale DJ. Deze mixer staat garant voor ultieme betrouwbaarheid en ruisvrije audio dankzij de volledig VCA-gestuurde crossfader en kanaalfaders. Een van de indrukwekkende kenmerken is de vervangbare, long-life Ultraglide crossfader die tot 500.000 levenscycli heeft. Je zult ook de vriendelijkheid waarderen van de omgekeerde richting en instelbare crossfadercurve-regeling. Als kers op de taart heeft deze DJ-mixer fantastische 3-bands EQ’s met kill-filters om je mixvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 • Voordeel 1: De Behringer DJ-mixer is ontworpen voor de meest veeleisende turntablist, remixer en digitale DJ, wat betekent dat het voldoet aan de eisen van professionals en je in staat stelt om je optimaal te presteren.
 • Voordeel 2: De volledig VCA-gestuurde crossfader en kanaalfaders bieden extreme betrouwbaarheid, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over technische problemen tijdens je DJ-sessies. Dit zorgt voor meer comfort en gemak tijdens het mixen.
 • Voordeel 3: Met de vervangbare, long-life Ultraglide crossfader beschik je over een onderdeel dat tot 500.000 levenscycli meegaat. Hierdoor heb je een duurzaam en robuust product in handen.
 • Voordeel 4: De omgekeerde richting en instelbare crossfadercurve-regeling geven je de mogelijkheid om je mixen en overgangen naar wens aan te passen, zodat je je creativiteit volledig kunt uiten.
 • Voordeel 5: Dankzij de uitstekende 3-bands EQ’s met kill-filters heb je nog meer controle over je mixen. Deze functies laten je de individuele frequentiebanden isoleren of volledig verwijderen, wat meer diepte en variatie in je sets brengt.
 • Nadeel 1: Het feit dat de Behringer DJ-mixer expliciet gericht is op de ‘meest veeleisende turntablist, remixer en digitale DJ’ kan een nadeel zijn als je een beginner of iemand bent met minder ervaring en kennis op DJ-gebied. Dit kan duiden op een complexe bediening die niet geschikt is voor beginners.
 • Nadeel 2: De Behringer DJ Mixer heeft alleen twee kanalen. Voor sommige DJ’s of producers kan dit een beperking zijn, omdat ze misschien meer kanalen willen voor het mixen van meerdere geluidsbronnen tegelijkertijd.
 • Nadeel 3: De crossfader is volledig VCA-gestuurd. Dit betekent dat als er een probleem is met de VCA, dit invloed kan hebben op de prestaties van de crossfader. Dit kan vervelend zijn als je tijdens een live optreden geconfronteerd wordt met technische problemen.
 • Nadeel 4: Het gebruik van een ‘long-life Ultraglide crossfader’ signaleert dat de crossfader eventueel zou kunnen slijten of falen na een bepaald aantal levenscycli. Hoewel het een lange levensduur heeft, geeft dit aan dat het niet eeuwig meegaat wat een zorg kan zijn in termen van duurzaamheid en vervangingskosten.
 • Nadeel 5: De 3-bands EQ’s met kill-filters kunnen een nadeel zijn voor DJ’s die gewend zijn aan mixers met 4 of meer bands EQ’s. Dit kan de mogelijkheden om het geluid volledig naar wens aan te passen beperken.

Onze favoriet #6

Behringer Dj Mixer

Behringer Dj Mixer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Behringer DJ Mixer is een 32-bit digitale DJ-mixer die jou als DJ enorm veel controle en mogelijkheden biedt. Het apparaat beschikt over een beat-gesynchroniseerde sampler, 4 multi-FX secties, 2 BPM-tellers, een digitale crossfader en MIDI. Je kunt tot 8 signaalbronnen tegelijk aansluiten op de 4 phono/line stereokanalen, wat zorgt voor een uitgebreide mixervaring. Daarnaast zijn er 2 microfooningangen met Gain, EQ, Talk-functie en FX. De 4 stereokanalen hebben Gain, een programmeerbare parametrische 3-bands EQ met Kill-functie, fadercurve-regeling en flexibele crossfader-toewijzing. Tot slot beschikt deze DJ Mixer over een geavanceerde sampler met beatgestuurde loop-functie, real-time pitchregeling, sampler FX en een crossfaderstartoptie.

 • Voordeel 1: De DJ-mixer van Behringer biedt je een 32-bits digitale verwerking met een beat-gesynchroniseerde sampler en 4 multi-FX secties. Dit geeft je een hoge geluidskwaliteit en biedt je de creatieve vrijheid om unieke remixes en soundscapes te maken.
 • Voordeel 2: Dankzij de 4 phono/line-stereokanalen kun je tot 8 signaalbronnen tegelijk aansluiten. Dit betekent dat je een enorme flexibiliteit en controle hebt over je soundscape, door op elk moment verschillende geluidselementen te kunnen mixen en matchen.
 • Voordeel 3: Deze mixer biedt je 2 microfooningangen met Gain, EQ, Talk-functie en FX. Met andere woorden, je kan je microfoon perfect aanpassen aan de situatie, ongeacht of je je stem wilt versterken, bepaalde frequenties wilt benadrukken of bepaalde effecten wilt toevoegen.
 • Voordeel 4: De 4 stereokanalen zijn uitgerust met Gain, een programmeerbare parametrische 3-bands EQ met Kill-functie, fadercurve-regeling en flexibele crossfader-toewijzing. Dit geeft je de mogelijkheid om de frequenties van je muziek te sculpturen, vloeiende overgangen te creëren en je user experience te optimaliseren volgens je persoonlijke voorkeuren.
 • Voordeel 5: Met de geavanceerde sampler van Behringer kun je beatgestuurde loops maken en heb je toegang tot realtime pitchregeling, sampler FX en een crossfaderstartoptie. Dit stelt je in staat om je beats op te maat te maken, ze nauwkeurig af te stemmen en je mixen on-the-fly te veranderen.
 • Nadeel 1: De Behringer Dj Mixer heeft een digitale 32-bits structuur wat betekent dat het niet zo geavanceerd is als mixers van andere merken die mogelijk met 64-bits technologie werken. Dit kan de geluidskwaliteit en de algehele prestaties beïnvloeden.
 • Nadeel 2: Hoewel er 4 phono/line-stereokanalen zijn, waardoor er tot 8 signaalbronnen tegelijk kunnen worden aangesloten, kan dit als een nadeel worden gezien voor DJ’s die met meer bronnen willen werken. Het is dus misschien beperkend voor enkele gebruikers.
 • Nadeel 3: Er zijn slechts 2 microfooningangen beschikbaar op deze mixer. Dit kan onvoldoende zijn voor DJ’s die meerdere microfoons nodig hebben voor hun optredens of voor het opnemen van hun projecten.
 • Nadeel 4: De mixer biedt een geavanceerde sampler met beat-gestuurde loop-functie, maar als je geen ervaring hebt met deze technologie, kan het moeilijk voor je zijn om deze functie optimaal te gebruiken. Het is dus mogelijk dat beginners deze feature complex zullen vinden.
 • Nadeel 5: Hoewel de mixer functies biedt zoals programmeerbare parametrische 3-bands EQ met Kill-functie, fadercurve-regeling en flexibele crossfader-toewijzing, kunnen deze ook te ingewikkeld zijn voor beginners of DJ’s die de voorkeur geven aan een gemakkelijker, meer rechttoe rechtaan apparaat. De leercurve kan dus een nadeel zijn voor sommigen.

Onze favoriet #7

Hercules Dj Mixer

Hercules Dj Mixer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Hercules DJ Mixer is een hoogstaande mixer die wordt geleverd met Serato DJ Lite en DJUCED-software, en ook compatibel is met Serato DJ Pro. Het maakt het leren van de basisprincipes van het DJ-en eenvoudig dankzij functies zoals de Beatmatch Guide met ingebouwde Tempo- en Beat Align-lichtbegeleiding. Jij kan met deze mixer je creativiteit de vrije loop laten gaan en oneindige mixvariaties creëren door de innovatieve STEMS-functie. Bovendien integreert het naadloos met muziekstreamingservices zoals Beatport ADVANCED, Beatsource, SoundCloud GO+ en TIDAL, waardoor je moeiteloos tracks kunt mixen. En om je vaardigheden verder aan te scherpen, biedt de DJ Academy leerzame video’s van de professionals.

 • Voordeel 1: De DJ Mixer van Hercules wordt geleverd met Serato DJ Lite- en DJUCED-software. Dit betekent dat je gelijk op professioneel niveau aan de slag kan met deze krachtige en veelgebruikte software in de DJ-wereld.
 • Voordeel 2: Dankzij de inbegrepen Beatmatch Guide, bestaande uit ingebouwde Tempo- en Beat Align-lichtbegeleiding, leer je op een effectieve en visuele manier de basisprincipes van het DJ-en. Zo kan je makkelijk en snel je skills verbeteren.
 • Voordeel 3: Met de STEMS-functie heb je de mogelijkheid om oneindige variaties van mixen te creëren. Dit geeft je veel ruimte om jouw creativiteit de vrije loop te laten en je unieke sound te ontwikkelen.
 • Voordeel 4: De DJ Mixer van Hercules integreert zeer gemakkelijk met verschillende muziekstreamingservices zoals Beatport ADVANCED, Beatsource, SoundCloud GO+ of TIDAL. Dit maakt het mogelijk om een diversiteit aan tracks te mixen en altijd toegang te hebben tot de laatste hits.
 • Voordeel 5: Bovendien biedt Hercules toegang tot professionele video’s van de DJ Academy die je helpen om de basisprincipes van het DJ-en te beheersen. Zo krijg je deskundige begeleiding en kun je je vaardigheden nog verder verbeteren.
 • nadeel 1: Hoewel de Hercules DJ Mixer Serato DJ Lite en DJUCED-software bevat, is het belangrijk om te weten dat deze compatibel is met Serato DJ Pro, maar deze software niet inbegrepen is. Je zult dus voor de Pro-versie extra moeten betalen als je meer geavanceerde functies nodig hebt.
 • nadeel 2: Het leerbeginsel van deze DJ Mixer is gericht op beginners met de Beatmatch Guide. Dit kan een nadeel zijn als je een meer ervaren DJ bent en op zoek bent naar een meer geavanceerd gebruik van de mixer.
 • nadeel 3: Hoewel het creëren van oneindige mixvariaties met de STEMS-functie een mooie functie is, kan het ook overweldigend zijn voor beginners die net beginnen met leren DJ-en.
 • nadeel 4: De Hercules DJ Mixer integreert met muziekstreamingservices zoals Beatport ADVANCED, Beatsource, SoundCloud GO+ of TIDAL. Dit lijkt een elegant kenmerk, maar het kan een nadeel zijn als je een andere favoriete streaming service gebruikt of lokale muziekbibliotheken hebt die je wilt integreren.
 • nadeel 5: Het product biedt onderwijsvideo’s van professionals via de DJ Academy. Dit lijkt in eerste instantie nuttig, maar kan ook een nadeel zijn als je het niet prettig vindt om te leren via video’s of de voorkeur geeft aan persoonlijke instructies of klassikale leeromgevingen.

Onze favoriet #8

Denon Dj Dj Mixer

Denon Dj Dj Mixer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Denon DJ Mixer is een geavanceerde, professionele DJ-oplossing ontworpen om je creatieve potentieel optimaal te benutten. Met dit apparaat heb je geen laptop nodig voor je optredens. Je kunt je muziek rechtstreeks op de controller laden via SD-slot of een van de twee USB-ingangen en gemakkelijk door je bibliotheek bladeren. Wil je variëren in genre, dan heb je draadloze toegang tot meer dan 100 miljoen nummers via diverse streamingdiensten. Dit apparaat integreert naadloos met Serato Pro hardware en software en is tevens compatible met Virtual DJ. De ingebouwde luidsprekers leveren krachtig, meeslepend geluid, waardoor je jouw DJ-booth overal mee naartoe kunt nemen. Ook in termen van connectiviteit laat deze mixer niets te wensen over met 2 microfooningangen, XLR- en RCA-hoofduitgangen, en een 6,35 mm Booth-uitgang. Doorspekt met functies om het creatieve mixen te stimuleren, zoals 17 interne FX en spannende lichtshowopties, biedt deze mixer je een complete, professionele DJ-ervaring.

 • Voordeel 1: De Denon DJ Mixer biedt je de macht om optredens te leveren zonder dat er een laptop nodig is, dankzij de Engine DJ OS. Je kunt je muziek rechtstreeks naar de controller brengen via een SD-slot of twee USB-ingangen en je nummers kiezen en rondsnuffelen in de bibliotheek.
 • Voordeel 2: Met de mogelijkheid voor draadloos streamen heb je toegang tot een enorme variëteit aan muziek. Met toegang tot platforms zoals Amazon Music Unlimited, TIDAL, Beatsource, Beatport en SoundCloud Go+ ben je overal en altijd voor 100% voorbereid.
 • Voordeel 3: Door de ultieme DJ Set functionaliteit vind je een gemakkelijke 1:1 integratie van Serato Pro hardware en software, met inbegrip van effecten, een DJ-mixer met 3-bands EQ en meerdere moving waveforms. Bovendien is het ook compatibel met Virtual DJ, wat je meer flexibiliteit geeft.
 • Voordeel 4: De Denon DJ Mixer is ontworpen voor een meeslepende audio-ervaring. Dankzij de ingebouwde luidsprekers kun je overal een DJ-booth creëren, ideaal voor mobiele, streaming- en club-DJ’s.
 • Voordeel 5: Met Denon DJ Mixer kun je je creativiteit volledig ontplooien dankzij de clubstijl lay-out en de 17 interne effecten, zoals de interactieve Sweep FX en BPM FX. Dit geeft je patent om optredens op professioneel niveau te leveren.
 • Nadeel 1: Hoewel de Denon DJ Mixer laptopvrij optreden mogelijk maakt, kan dit een probleem zijn als je gewend bent om een computer te gebruiken voor je DJ-optredens. Het kan een leercurve vereisen of misschien vind je de functionaliteit beperkend.
 • Nadeel 2: De mixer maakt draadloos streamen mogelijk via verschillende platforms zoals Amazon Music Unlimited, TIDAL, Beatsource, Beatport, SoundCloud Go+ en meer. Maar houd er rekening mee dat je toegang tot deze diensten moet hebben, en dat kan extra kosten met zich meebrengen als je niet al lid bent van deze diensten.
 • Nadeel 3: Ondanks de 1:1-integratie met Serato Pro-hardware en -software, kan deze mixer niet ideaal zijn als je andere soorten software gebruikt. Hoewel hij ook compatibel is met Virtual DJ, kunnen andere populaire DJ-softwarepakketten mogelijk niet worden ondersteund.
 • Nadeel 4: Hoewel de Denon DJ Mixer interessante verlichtingseffecten aan je mix kan toevoegen door DMX, Philips Hue en Nanoleaf smart home-verlichtingsarmaturen te synchroniseren en te bedienen, zou dit nadelig kunnen zijn als je deze specifieke verlichtingssystemen niet bezit. De functionaliteit zal ongebruikt blijven of kan zelfs kosten met zich meebrengen voor extra uitrusting.
 • Nadeel 5: Gezien de talrijke functies en aanpassingsopties die de Engine OS-functies biedt, kun je wat tijd nodig hebben om vertrouwd te raken met alle mogelijkheden en functionaliteiten. Dit kan ontmoedigend zijn voor beginners of DJ’s die op zoek zijn naar een eenvoudiger, meer gestroomlijnde ervaring.

Onze favoriet #9

Reloop Dj Mixer

Reloop Dj Mixer

Waarom we het gekozen hebben

De Reloop DJ Mixer is een draagbare, alles-in-één DJ-controller die speciaal ontworpen is voor ongeëvenaarde prestaties. Het biedt je een ingebouwde 4-kanaals audio-interface en zeer lage latentie op iOS, Android en USB-verbindingen. De gekleurde, rubberen triggersectie voor transport- en cue-modi per dek, gecombineerd met de bi-polaire LPF/HPF geluidsfilterbediening, zorgt voor een soepele en professionele mixervaring. De robuuste, vlakke constructie is ingericht met een 45-mm PRO-fader en een 3-bands EQ per kanaal, met ook een gainregelaar. Het is volledig MIDI-compatibel op alle platforms, wat het inzetbaar maakt op alle OS-platforms, dankzij extra compatibiliteit met andere MIDI-software. Daarnaast is deze mixer ontworpen voor de bekroonde software djay 2 (iOS/Android) en djay Pro (Mac) van Algoriddim. Het resultaat is een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en krachtige tool voor elke DJ.

 • Voordeel 1: De draagbaarheid en connectiviteit van de Reloop MIXTOUR DJ-controller maakt het een ideale keuze voor jou. Dankzij geïntegreerde 4-kanaals audio-interface en zeer lage latentie voor iOS, Android en USB-connectiviteit, kun je deze vol vertrouwen meenemen naar elk evenement.
 • Voordeel 2: Het biedt een gekleurcodeerde, rubberen trigger-sectie voor transport en cue-modus voor elk deck, en de speciale, bi-polaire LPF/HPF soundfilter-controle helpt je de perfecte mix te leveren op je feestjes of optredens.
 • Voordeel 3: De robuuste en vlakke constructie van de Reloop MIXTOUR, gecombineerd met een 45-mm PRO-fader en 3-bands EQ per kanaal plus gainregelaar biedt je een betrouwbare, professionele ervaring tijdens jouw DJ-sets.
 • Voordeel 4: Flexibiliteit is een van de sterke punten van de Reloop MIXTOUR. Dankzij volledige ondersteuning voor MIDI op alle platforms, gecombineerd met extra compatibiliteit met andere MIDI-software, kun je de mixer veelzijdig inzetten op alle OS-platforms.
 • Voordeel 5: En tenslotte, de Reloop MIXTOUR is ontworpen voor de bekroonde software djay 2 (iOS/Android) en djay Pro (Mac) van Algoriddim. Dit betekent dat je met deze DJ-controller de beste softwaretools tot je beschikking hebt voor de ultieme DJ-ervaring.
 • Nadeel 1: De Reloop DJ Mixer heeft alleen geïntegreerde 4-kanaals audio-interface. Dit betekent dat je mogelijk beperkt wordt in je opties voor geavanceerd mixen, doordat je slechts vier kanalen kunt gebruiken.
 • Nadeel 2: Dit apparaat is ontworpen voor gebruik met de djay 2 software (iOS/Android) en djay Pro (Mac) van Algoriddim. Als je dit niet als je hoofdsoftware gebruikt, zijn sommige functionaliteiten misschien niet compatibel of beschikbaar.
 • Nadeel 3: De constructie van de DJ-mixer wordt aangeprezen als robuust en vlak, maar dit type ontwerp komt misschien niet tegemoet aan de voorkeuren of behoeften van elke DJ. Het kan soms oncomfortabel zijn om met te werken, afhankelijk van je individuele werkwijze.
 • Nadeel 4: De trigger-sectie is kleurgecodeerd, maar dit kan voor sommigen te verwarrend of overweldigend zijn. Hoewel kleurcodering nuttig kan zijn voor snelle herkenning, kan het ook een afleiding zijn als je probeert te focussen op meerdere aspecten van je mix.
 • Nadeel 5: Hoewel de Reloop DJ Mixer volledig MIDI-compatibel is op alle platformen, kan de extra compatibiliteit met andere MIDI-software meer technische kennis en ervaring vereisen om volledig te benutten. Dit kan mogelijk een belemmering zijn voor beginnende DJ’s.

Onze favoriet #10

Behringer Dj Mixer

Behringer Dj Mixer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Behringer DJ Mixer is een professioneel audioapparaat, perfect voor elke DJ die zijn prestaties wil optimaliseren. Met zijn strakke zwarte design heeft deze 5-kanaals mixer een zeer laag geluid, waardoor je mix naadloos en clean klinkt. Door de geavanceerde digitale effecten en parameterregeling kun je jouw sets helemaal naar eigen smaak inrichten. Bovendien beschikt het over een intelligente dubbele auto-BPM-teller met een weergave van tijd en beat sync, wat synchroniseren van nummers gemakkelijker maakt. De superzachte Ultraglide faders zijn ontworpen voor langdurig gebruik, met een levensduur van maar liefst 500.000 cycli. En als kers op de taart biedt het een instelbaar XPQ stereo-surround-effect, voor een nog indrukwekkender geluidsbeleving.

 • Voordeel 1: Deze professionele 5-kanaals DJ-mixer van Behringer levert zeer weinig achtergrondruis. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw mix vaardigheden overkomen zoals jij ze bedoeld hebt, zonder ongewenste interferentie.
 • Voordeel 2: Het stijlvolle, zwarte design zorgt ervoor dat de mixer er in elke setting professioneel uitziet. Jij zult zeker indruk maken, ongeacht de omgeving waar je draait.
 • Voordeel 3: Met de geavanceerde digitale effecten en parameterregeling, kun je gemakkelijk je creatieve ideeën tot uiting brengen. Personaliseer je mix met speciale effecten en zorg ervoor dat je muziek altijd uniek klinkt.
 • Voordeel 4: De intelligente dubbele auto-BPM-teller met weergave van tijd en beat sync zorgt ervoor dat je altijd nauwkeurig bent in je mixen. Geen zorgen meer over het handmatig matchen van beats; deze mixer doet het werk voor je.
 • Voordeel 5: De duurzame Ultraglide faders hebben een levensduur tot 500.000 cycli. Dat betekent dat je op je mixer kunt vertrouwen voor talloze DJ-sessies, zonder je zorgen te maken over de kwaliteit die afneemt.
 • Voordeel 6: Het instelbare XPQ stereo-surround-effect kan extra diepte en dimensie toebrengen aan jouw mix. Dit is een geweldige manier om een uniek geluidslandschap te creëren dat jouw luisteraars zal betoveren.
 • Nadeel 1: Hoewel de ‘zeer lage geluid’ claim in de productbeschrijving nuttig kan zijn voor sommige gebruikers, betekent dit dat deze DJ-mixer mogelijk niet het hoge geluidsniveau kan behalen dat je zou willen bij het mixen voor grotere evenementen of locaties.
 • Nadeel 2: De geavanceerde digitale effecten met geavanceerde parameterregeling kunnen overweldigend en gecompliceerd zijn als je een beginner bent of niet technisch onderlegd bent. Dit kan het gebruik van de mixer in het begin bemoeilijken.
 • Nadeel 3: De intelligente dubbele auto-BPM-teller met weergave van tijd en beat sync kan problemen opleveren als je gewend bent om op je gehoor of met andere methodes te mixen. Dit kan je aanpassingsvaardigheden beperken als je tussen verschillende mixers moet schakelen.
 • Nadeel 4: Het zwarte design wordt beschreven als stijlvol, maar kan lastig zijn om te zien in slecht verlichte DJ-booths of clubs, wat problemen kan veroorzaken tijdens het mixen in deze omgevingen.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de Ultraglide faders superglad zijn en naar verluidt tot 500.000 cycli meegaan, kan je nog steeds regelmatige onderhoudsbeurten nodig hebben om er zeker van te zijn dat ze goed blijven werken. Dit kan extra tijd en moeite kosten.

Concluderend, uit ons nieuwste onderzoek onder de top 10 DJ-mixers, is het duidelijk dat er aan elke behoefte en elk budget gedacht is. Of je nou een beginnende DJ bent die op zoek is naar een makkelijk, intuïtief te bedienen mixer, of een gevestigde professional die graag overstapt op een geavanceerder apparaat – er is een mixer voor jou. De kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid van deze mixers maken ze tot betrouwbare keuzes voor zowel studio als live-optredens. Onthoud, het allerbelangrijkste is om een product te kiezen dat past bij jouw specifieke noden en eisen. Succes met je toekomstige mixsessies!

Inhoudsopgave