a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Dmso: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 DMSO-producten die als beste uit onze nieuwste test komen, gebaseerd op kwaliteit, prijs, en gebruikerstevredenheid.

Unser Favorit: Dimikro Dmso

Dimikro Dmso
★★★★★

Unser Favorit: Naturtotal Dmso

Naturtotal Dmso
★★★★★

Unser Favorit: Heiltropfen Dmso

Heiltropfen Dmso
★★★★★

Unser Favorit: Leivys Natural Premium Dmso

Leivys Natural Premium Dmso
★★★★★

Unser Favorit: Naturverlesen Dmso

Naturverlesen Dmso
★★★★★

Unser Favorit: Dioxnatur Dmso

Dioxnatur Dmso
★★★★★

Unser Favorit: Ancevia Dmso

Ancevia Dmso
★★★★★

Unser Favorit: Ancevia Dmso

Ancevia Dmso
★★★★★

Unser Favorit: Samosata Manufacture Dmso

Samosata Manufacture Dmso
★★★★★

Ben jij op zoek naar de beste DMSO-producten op de markt? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben uitgebreid onderzoek gedaan en de top 10 DMSO-producten voor jou getest, zodat jij de beste keuze kunt maken. Of je DMSO nu gebruikt voor zijn krachtige therapeutische eigenschappen of als een krachtig oplosmiddel in je laboratorium, deze beoordeling is jouw one-stop-shop voor alles wat met DMSO te maken heeft. Blijf lezen om alles te weten te komen over de efficiëntie, veiligheid en kosten van de best presterende DMSO-producten op de markt.

DMSO, oftewel dimethylsulfoxide, is een organische verbinding die voornamelijk wordt gebruikt als een industrieel oplosmiddel. Maar waar jij waarschijnlijk meer interesse in hebt, is het gebruik als alternatief geneesmiddel. DMSO staat bekend om zijn pijnstillende, ontstekingsremmende en antioxiderende effecten. Het wordt vaak gebruikt voor aandoeningen als artritis en sportblessures. Hoewel sommige mensen succes rapporteren met DMSO, is het belangrijk om te weten dat de effectiviteit en de veiligheid ervan niet volledig zijn bewezen. Het kan bijwerkingen hebben en negatief reageren op andere stoffen, dus houd hier rekening mee voordat je het op eigen houtje gaat gebruiken.

Check Uit

Onze favoriet #1

Dimikro Dmso

Dimikro Dmso

Waarom we het gekozen hebben

Het DMSO van het merk DIMIKRO is een hoogwaardig product dat met zorg in Duitsland wordt vervaardigd uit lokale grondstoffen. Deze lokaal geproduceerde productkeuze garandeert maximale veiligheid en klimaatvriendelijkheid. Daarnaast wordt de DMSO opgeslagen in speciaal lichtbeschermd medisch bruin glas om oplosbare deeltjes te voorkomen. DIMIKRO is trots op zijn trackrecord met meer dan 30.000 tevreden klanten en blijft zich inzetten voor constante verbetering op basis van jouw feedback. De betrouwbaarheid van het product wordt nog verder onderschreven door een 30 dagen geld-terug-garantie, waardoor je met volledig vertrouwen kunt aankopen.

 • Voordeel 1: Duits kwaliteitsproduct – De DMSO-producten van DIMIKRO zijn gemaakt in Duitsland, waarbij er gebruik wordt gemaakt van lokale grondstoffen. Dit garandeert je maximale productveiligheid en draagt bij aan het behoud van het klimaat.
 • Voordeel 2: Beschermende verpakking – De producten worden geleverd in speciale lichtbeschermde medische bruine glazen flessen. Deze zijn speciaal gelamineerd om te voorkomen dat de kunststof delen (deksel, doseerhulp) loskomen of slijten. Dit draagt bij aan het behoud van de kwaliteit van het product.
 • Voordeel 3: Hoge klanttevredenheid – Met meer dan 30.000 tevreden kopers is de DMSO van DIMIKRO een van de meest verkochte DMSO-producten in Duitsland. Dit getal spreekt boekdelen over de kwaliteit en tevredenheid van mensen die het product al hebben geprobeerd.
 • Voordeel 4: Continue ontwikkeling – DIMIKRO streeft er naar om niet alleen hun DMSO, maar ook de verpakking continu te verbeteren gebaseerd op klantfeedback. Dit betekent dat je een product krijgt dat is afgestemd op optimaal gebruikersgemak.
 • Voordeel 5: Duurzame keuze – DIMIKRO is een regionale handelaar met biologische certificering (DE-ÖKO-070). Door voor dit product te kiezen, draag je bij aan duurzaamheid en steun je een bedrijf dat zich inzet voor verantwoorde handelspraktijken.
 • Nadeel 1: Hoewel de DMSO-producten van DIMIKRO in lichtbeschermende, medische bruine glazen flessen worden bewaard, zou je kunnen constateren dat deze niet altijd de beste methode voor jou zijn. Deze flessen kunnen mogelijk zwaar en onhandig zijn om te hanteren, vooral als je behoefte hebt aan een lichtgewicht en draagbaar product.
 • Nadeel 2: De aandacht voor duurzaamheid en regionale productie kan leiden tot beperkte beschikbaarheid. Als DIMIKRO alleen op Duitsland gebaseerde grondstoffen gebruikt, kunnen ze met productie- en leveringsproblemen te maken krijgen als er een tekort is aan deze grondstoffen.
 • Nadeel 3: DIMIKRO vermeldt dat ze continu de DMSO en de verpakking verder ontwikkelen voor het hoogste gebruikscomfort, wat kan betekenen dat de formule en verpakking kunnen veranderen gedurende de tijd dat je het product gebruikt. Dit kan frustrerend zijn als je eenmaal gewend bent aan een specifieke versie van het product.
 • Nadeel 4: Hoewel het bedrijf geen oplosbare deeltjes in hun DMSO-producten toestaat, kan dit te wijten zijn aan de speciale laminering die af- en losmaken van de kunststof onderdelen voorkomt. Dit zou kunnen betekenen dat er bij beschadiging of bij veroudering van de fles, kans is op het vrijkomen van kunststofdeeltjes in het product.
 • Nadeel 5: De productveiligheid is gekoppeld aan het regionale karakter van het bedrijf. Voor internationale klanten die niet in Duitsland gevestigd zijn, kan het een uitdaging zijn om garanties te krijgen over dezelfde productveiligheidsnormen. Uit de beschrijving blijkt niet duidelijk hoe DIMIKRO de productveiligheid waarborgt voor internationale zendingen. Dit zou mogelijk een punt van zorg kunnen zijn voor internationale klanten.

Onze favoriet #2

Naturtotal Dmso

Naturtotal Dmso

Waarom we het gekozen hebben

Naturtotal’s Natural Boost DMSO 1000 ml is een product van farmaceutische kwaliteit met een zuiverheid van 99,99%, gemaakt in Duitsland en veganistisch gecertificeerd. Het belangrijkste ingrediënt, DMSO (dimethylsulfoxide), wordt door de industrie al lang als oplosmiddel gebruikt en is al meer dan 35 jaar goedgekeurd voor gebruik in menselijke en diergeneeskunde. Let op, DMSO heeft een unieke eigenschap: het kristalliseert en wordt vast bij temperaturen onder de 18,5 graden, maar wordt weer vloeibaar bij temperaturen boven de 19 graden. Het product wordt geleverd in een bruine apothekersfles met kinderbeveiliging.

 • Voordeel 1: De Natural Boost DMSO 1000 ml van Naturtotal heeft een hoge zuiverheid van 99,99% (Ph. Eur.), waardoor je een product van farmaceutische kwaliteit krijgt.
 • Voordeel 2: Dit product is gecertificeerd volgens de Europese Farmacopee, dus je kunt erop vertrouwen dat het voldoet aan strenge normen en veilig in gebruik is.
 • Voordeel 3: Gemaakt in Duitsland, het product draagt de reputatie van hoge kwaliteit en degelijke productiepraktijken die bij Duitse producten horen.
 • Voordeel 4: De DMSO van Naturtotal is veganistisch, dus het past in je levensstijl als je ervoor kiest om geen producten van dierlijke oorsprong te gebruiken.
 • Voordeel 5: Het wordt geleverd in een apothekerfles van bruin glas met kinderbeveiliging, wat niet alleen helpt bij de bewaring, maar ook zorgt voor extra veiligheid rondom kinderen.
 • Nadeel 1: Een van de nadelen van Naturtotal’s DMSO kan de temperatuurgevoeligheid zijn. De beschrijving geeft aan dat het product bij minder dan 18,5 graden kristalliseert en vast wordt. Dit betekent dat je heel nauwkeurig moet zijn met de opslagtemperatuur om te voorkomen dat het product zijn vloeibare vorm verliest.
 • Nadeel 2: Hoewel het product als een organisch oplosmiddel wordt beschreven, geeft de beschrijving niet aan welke specifieke voordelen dit met zich meebrengt. Dit kan ervoor zorgen dat je niet volledig begrijpt waarvoor je dit product zou kunnen gebruiken of hoe het je kan helpen.
 • Nadeel 3: Het product wordt geleverd in een apothekersfles van bruin glas met kinderbeveiliging. Hoewel dit over het algemeen een voordeel is voor de veiligheid van kinderen, kan dit voor sommige mensen lastig zijn om te openen, vooral als ze te maken hebben met problemen als artritis of beperkte handkracht.
 • Nadeel 4: Het product wordt beschreven als 99,9% zuiver, wat nogal technisch klinkt. Dit kan enige verwarring of onduidelijkheid veroorzaken over wat dit precies betekent voor het gemiddelde individu en hoe dit verschilt van producten met een lagere zuiverheid.
 • Nadeel 5: Hoewel het product veganistisch is, wordt er niet gespecificeerd of het ook dierproefvrij is. Zonder deze informatie kan het een nadeel zijn voor mensen die waarde hechten aan het welzijn van dieren en willen voorkomen dat ze producten kopen die op dieren zijn getest.

Onze favoriet #3

Heiltropfen Dmso

Heiltropfen Dmso

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De DMSO van het merk Heiltropfen is een product van opmerkelijk hoge kwaliteit, dat wordt gekenmerkt door zijn geringe geur en zijn hoge zuiverheid van 99,9%. Dit product is geproduceerd in de EU met farmaceutische kwaliteit ingrediënten, waardoor je zeker kunt zijn van de kwaliteit. Het wordt geleverd in een glazen flesje met pipet voor gemakkelijk en precies gebruik. Uniek is dat pure DMSO een vloeibare of vaste/kristaltoestand kan aannemen; het wordt vast/ kristal bij of onder kamertemperatuur en vloeibaar daarboven, vanwege zijn relatief hoge vriespunt bij 18,5 ° C (65,3 ° F). Tot slot is de verpakking praktisch en veilig, het wordt verpakt in een sterke en harde kartonnen koker die ideaal is voor reizen en transport.

 • Voordeel 1: De DMSO-toepassing wordt alom gewaardeerd om zijn positieve effect. Als je voor DMSO producten gaat, dan biedt de Leivys Natural Premium een authentieke ervaring.
 • Voordeel 2: De recepten en ontwikkeling van deze DMSO zijn gebaseerd op seminars met Dr. Hartmut Fischer, wat de kwaliteit en effectiviteit van de Leivys Natural Premium garandeert.
 • Voordeel 3: De Leivys Natural Premium DMSO vloeistof is verrijkt met werkzame stoffen zoals magnesiumchloride, snoepjes, artemisia, propolis en wierook. Dit betekent dat het product niet alleen DMSO bevat, maar ook deze extra werkzame bestanddelen, zonder chemische additieven.
 • Voordeel 4: Dimethylsulfoxide Ph. Eur., de belangrijkste component van de Leivys Natural Premium, heeft vele toepassingen. Het wordt in de geneeskunde gebruikt als bewaarmiddel voor transplantatie, transmitter en drager bij medicijnen, en in de techniek als universeel alles-in-één-oplosmiddel.
 • Voordeel 5: Wereldwijd zijn er ongeveer 11.000 studies en circa 40.000 artikelen over de positieve effecten van DMSO als kanaalopener met sleepfunctie. Het gebruik van Leivys Natural Premium verzekert je dus van een product waarvan de positieve effecten uitgebreid onderzocht en gedocumenteerd zijn.
 • Nadeel 1: Het product maakt gebruik van recepten en ontwikkelingen gebaseerd op seminars met Dr. Hartmut Fischer. Hoewel dit kan worden geïnterpreteerd als een voordeel, kan het ook betekenen dat het product niet is getest of goedgekeurd door externe, onafhankelijke partijen of organisaties.
 • Nadeel 2: Ook al zegt de beschrijving dat DMSO vloeibaar van Leivys Natural Premium werkzame stoffen zoals magnesiumchloride, snoepjes, artemisia, propolis en wierook bevat, het geeft niet specificaties over de concentratie van deze bestanddelen. Dat maakt het moeilijk om te beoordelen hoe effectief elk van deze toevoegingen zou zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het product wordt gepresenteerd als vrij van chemische toevoegingen, wordt er niet vermeld dat het biologisch of natuurlijk is. Dit kan voor sommige klanten een minpunt zijn die streven naar volledig natuurlijke producten.
 • Nadeel 4: De toepassing van dimethylsulfoxide (DMSO) in de geneeskunde wordt voornamelijk genoemd als bewaarmiddel voor transplantaties, een transmitter en een drager bij medicijnen. Het is minder duidelijk hoe deze toepassingen direct voordelig zijn voor alledaagse gebruikers die dit product kopen voor persoonlijk gebruik.
 • Nadeel 5: Hoewel er wordt gesteld dat er ongeveer 11.000 studies en rond 40.000 artikelen zijn over de positieve effecten van DMSO, wordt er niet vermeld welke specifieke voordelen dit product biedt op basis van deze studies. Dit kan voor de gebruiker een teken zijn van gebrek aan transparantie.

Onze favoriet #4

Leivys Natural Premium Dmso

Leivys Natural Premium Dmso

Waarom we het gekozen hebben

Het DMSO van Leivys Natural Premium is een hoogwaardig product, dat zijn positieve effecten dankt aan een zorgvuldige ontwikkeling op basis van de seminars van Dr. Hartmut Fischer. Als je bekend bent met DMSO-toepassing, zul je het origineel zeker weten te waarderen. Dit product is verrijkt met werkzame stoffen als magnesiumchloride en propolis, zonder gebruik van chemische additieven. DMSO, voluit Dimethylsulfoxide, heeft diverse toepassingen. Het wordt medisch gebruikt als bewaarmiddel voor transplantaties en als transportmiddel in medicijnen, maar ook technisch als universeel oplosmiddel. Met zo’n 11.000 studies en 40.000 artikelen die de positieve effecten van DMSO prijzen, biedt Leivys Natural Premium je DMSO van hoge kwaliteit met hun tevredenheidsgarantie.

 • Voordeel 1: De DMSO-toepassing wordt alom gewaardeerd om zijn positieve effect. Als je voor DMSO producten gaat, dan biedt de Leivys Natural Premium een authentieke ervaring.
 • Voordeel 2: De recepten en ontwikkeling van deze DMSO zijn gebaseerd op seminars met Dr. Hartmut Fischer, wat de kwaliteit en effectiviteit van de Leivys Natural Premium garandeert.
 • Voordeel 3: De Leivys Natural Premium DMSO vloeistof is verrijkt met werkzame stoffen zoals magnesiumchloride, snoepjes, artemisia, propolis en wierook. Dit betekent dat het product niet alleen DMSO bevat, maar ook deze extra werkzame bestanddelen, zonder chemische additieven.
 • Voordeel 4: Dimethylsulfoxide Ph. Eur., de belangrijkste component van de Leivys Natural Premium, heeft vele toepassingen. Het wordt in de geneeskunde gebruikt als bewaarmiddel voor transplantatie, transmitter en drager bij medicijnen, en in de techniek als universeel alles-in-één-oplosmiddel.
 • Voordeel 5: Wereldwijd zijn er ongeveer 11.000 studies en circa 40.000 artikelen over de positieve effecten van DMSO als kanaalopener met sleepfunctie. Het gebruik van Leivys Natural Premium verzekert je dus van een product waarvan de positieve effecten uitgebreid onderzocht en gedocumenteerd zijn.
 • Nadeel 1: Het product maakt gebruik van recepten en ontwikkelingen gebaseerd op seminars met Dr. Hartmut Fischer. Hoewel dit kan worden geïnterpreteerd als een voordeel, kan het ook betekenen dat het product niet is getest of goedgekeurd door externe, onafhankelijke partijen of organisaties.
 • Nadeel 2: Ook al zegt de beschrijving dat DMSO vloeibaar van Leivys Natural Premium werkzame stoffen zoals magnesiumchloride, snoepjes, artemisia, propolis en wierook bevat, het geeft niet specificaties over de concentratie van deze bestanddelen. Dat maakt het moeilijk om te beoordelen hoe effectief elk van deze toevoegingen zou zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het product wordt gepresenteerd als vrij van chemische toevoegingen, wordt er niet vermeld dat het biologisch of natuurlijk is. Dit kan voor sommige klanten een minpunt zijn die streven naar volledig natuurlijke producten.
 • Nadeel 4: De toepassing van dimethylsulfoxide (DMSO) in de geneeskunde wordt voornamelijk genoemd als bewaarmiddel voor transplantaties, een transmitter en een drager bij medicijnen. Het is minder duidelijk hoe deze toepassingen direct voordelig zijn voor alledaagse gebruikers die dit product kopen voor persoonlijk gebruik.
 • Nadeel 5: Hoewel er wordt gesteld dat er ongeveer 11.000 studies en rond 40.000 artikelen zijn over de positieve effecten van DMSO, wordt er niet vermeld welke specifieke voordelen dit product biedt op basis van deze studies. Dit kan voor de gebruiker een teken zijn van gebrek aan transparantie.

Onze favoriet #5

Naturverlesen Dmso

Naturverlesen Dmso

Waarom we het gekozen hebben

De Maya tafelkleed van Naturverlesen is een perfect samenspel van stijl en duurzaamheid. Vervaardigd met een mix van 60% katoen en 40% polyester, is dit tafelkleed zowel robuust als bestendig, terwijl het tegelijkertijd een aangenaam gevoel geeft. Het is een perfecte match voor zowel klassieke interieurs als ruimtes die spreken van barokke glamour, dankzij zijn prachtige design en trendy cacao kleur. Dit specifieke model heeft een boord en brievenhoek, maar andere modellen met verschillende decoratieve randen zijn ook beschikbaar. Met afmetingen van 140×260 cm en de mogelijkheid om op 30 graden te worden gewassen, biedt de Maya-tafelkleed niet alleen stijl, maar ook gebruiksgemak.

 • Voordeel 1: Het tafelkleed Maya heeft een prachtig design en modieuze kleuren. Dit maakt het geschikt voor zowel klassieke interieurdecoraties als glamoureuze ruimtes met een barokstijl.
 • Voordeel 2: Het tafelkleed is beschikbaar met drie verschillende sierranden, waarbij deze aanbieding er een met boord en brievenhoek omvat. Dit geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor een design dat het beste bij jouw stijl en interieur past.
 • Voordeel 3: Het tafelkleed is verkrijgbaar in drie kleuren en verschillende maten. Dit betekent flexibiliteit en biedt je de mogelijkheid om het juiste formaat en de juiste kleur voor jouw specifieke behoeften te kiezen.
 • Voordeel 4: Het product wordt gekenmerkt door robuustheid, weerstand en duurzaamheid. Dit betekent dat je kan rekenen op een hoge kwaliteit die ontworpen is om lang mee te gaan.
 • Voordeel 5: Het tafelkleed is gemaakt van een mix van katoen en polyester, wasbaar op 30 graden. Hopelijk betekent dit eenvoudig onderhoud voor jou, want je kan het gewoon in de wasmachine stoppen op een lage temperatuur. Bovendien zorgt de katoenen draad voor een aangenaam gevoel bij het aanraken.
 • Nadeel 1: De productbeschrijving geeft aan dat er drie verschillende sierranden zijn, maar bij deze aanbieding is er maar één beschikbaar met boord en brievenhoek. Als je op zoek bent naar variatie of de andere stijlen prefereert, dan is dit product mogelijk niet geschikt voor jou.
 • Nadeel 2: Hoewel het tafelkleed beschikbaar is in drie kleuren, is er in deze productbeschrijving maar één kleur aangegeven, namelijk cacao. Als je op zoek bent naar andere kleuren moet je naar andere aanbiedingen kijken.
 • Nadeel 3: De maat van het tafelkleed is 140×260 cm. Dit kan een beperking zijn als je een tafelkleed nodig hebt voor een tafel van een andere grootte.
 • Nadeel 4: Het product is wasbaar op 30 graden. Dit betekent dat je hoge temperaturen moet vermijden bij het wassen. Het kan ongemakkelijk zijn als je gewend bent om je tafellinnen op hogere temperaturen te wassen om vlekken te verwijderen.
 • Nadeel 5: Het tafelkleed is gemaakt van 60% katoen en 40% polyester. Hoewel dit een duurzaam en stevig materiaal is, is het mogelijk niet zo zacht of luxueus als tafelkleden die volledig uit natuurlijke materialen zoals 100% katoen of linnen zijn gemaakt.

Onze favoriet #6

Dioxnatur Dmso

Dioxnatur Dmso

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

DioxNature’s DMSO 70% is een hoogzuiver product, gemaakt van 99,9% dimethylsulfoxide en gedestilleerd water, dat voldoet aan de strenge normen van de Europese farmacopee. Dankzij kritische productieprocessen waarbij veiligheid en hygiëne voorop staan, biedt deze DMSO niet alleen torenhoge kwaliteit maar heeft ook een houdbaarheid van maar liefst 36 maanden. Het product wordt aangeboden in een speciaal ontworpen donker glazen barnsteen fles met een luchtdichte, veiligheidssluiting die optimale bescherming biedt en zo geen resten achterlaat. Voor jouw gebruiksgemak beschikt de handige fles over een afneembare druppeldop en een spuitgat, waarbij je alleen de instructies op het etiket hoeft te volgen. Let op, dit DMSO product is uitsluitend bedoeld als oplosmiddel.

 • Voordeel 1: Dit Dmso merk Dioxnatur product heeft een zeer hoge zuiverheidsgraad van 99,9%. Dit betekent dat het nauwelijks verontreinigingen bevat, wat de kwaliteit van het product ten goede komt.
 • Voordeel 2: Het product heeft een lange houdbaarheid van maximaal 36 maanden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het product snel zal bederven.
 • Voordeel 3: Het is gemaakt met inachtneming van alle veiligheids- en hygiënemaatregelen. Dit zorgt ervoor dat het product veilig is voor jou om te gebruiken.
 • Voordeel 4: De optimale verpakking van donker glas in barnsteen is luchtdicht en heeft een veiligheidssluiting. Dit zorgt ervoor dat het product beschermd wordt tegen licht en lucht die de kwaliteit kunnen verminderen.
 • Voordeel 5: Het product is eenvoudig en comfortabel om te gebruiken. Met de afneembare druppeldop en het spuitgat kan je het product gemakkelijk toepassen volgens de instructies op het etiket.
 • Nadeel 1: Het product is uitsluitend bedoeld als oplosmiddel, dus als je op zoek bent naar een meer veelzijdig product voor andere doeleinden, zal dit niet aan je behoeften voldoen.
 • Nadeel 2: Ondanks de opgegeven hoge zuiverheidsgraad van 99,9%, is het goed om in gedachten te houden dat er nog steeds 0,1% van onbekende stoffen kan zijn die van invloed kunnen zijn op de algehele effectiviteit of veiligheid van het product.
 • Nadeel 3: Hoewel de fles een veiligheidssluiting heeft, kan de aanwezigheid van een afneembare druppeldop en een spuitgat mogelijk leiden tot onbedoelde morserij of lekkage.
 • Nadeel 4: Het product wordt verkocht met de belofte van een houdbaarheid van 36 maanden, maar er is geen garantie dat de kwaliteit of effectiviteit na zo’n lange periode ongewijzigd blijft.
 • Nadeel 5: De verpakking van donker glas, hoewel bedoeld om het product te beschermen, kan het moeilijk maken om te zien hoeveel er nog over is, wat ongemakkelijk zou kunnen zijn als je niet meer voorraad hebt bij het einde van de container.

Onze favoriet #7

Ancevia Dmso

Ancevia Dmso

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het DMSO-product van ANCEVIA is een farmaceutisch zuiver natuurlijk oplosmiddel, gecertificeerd volgens het Europese geneesmiddelenboek, dat gevierd wordt om zijn fenomenale gezondheidseigenschappen. Het presteert met een zuiverheid van 99,9%, waarbij zijn kwaliteit regelmatig wordt getest door vertrouwde instituten. Dit in Duitsland vervaardigde product wordt uitsluitend opgeslagen in lichtdichte bruine glazen medicijnflessen, wat bijdraagt aan een uitzonderlijk lange houdbaarheid van minimaal 24 maanden. De DMSO kan worden verdund met water, spray, zalven en crème. Je krijgt bovendien de mogelijkheid om dit product 30 dagen te testen en als het je niet bevalt, kun je het gewoon terugsturen.

 • Voordeel 1: De DMSO van ANCEVIA fungeert als een natuurlijk oplosmiddel. Dit betekent dat het een substantie kan transformeren, waardoor het gemakkelijk wordt opgenomen door je lichaam. Bovendien wordt dit natuurlijk oplosmiddel volgens vaktijdschriften en vakboeken erkend voor zijn fenomenale eigenschappen voor onze gezondheid.
 • Voordeel 2: ANCEVIA’s DMSO is van hoge zuiverheid. Een percentage van 99,9% Ph. EUR. geeft aan dat het van farmaceutische kwaliteit is, een certificering volgens het Europese geneesmiddelenboek. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je een product van hoge kwaliteit gebruikt dat regelmatig door betrouwbare instituten wordt getest.
 • Voordeel 3: Het product wordt geleverd in lichtdichte bruine glazen medicijnflessen, die UV-bescherming bieden. Dit betekent dat de DMSO van ANCEVIA een bijzonder lange houdbaarheid van ten minste 24 maanden heeft, omdat het niet wordt afgebroken door lichtexpositie.
 • Voordeel 4: De DMSO van ANCEVIA is zeer veelzijdig in gebruik. Je kunt de druppels verdunnen met water, spray, zalven en crème. Dit geeft je de flexibiliteit om het product naar behoefte te gebruiken.
 • Voordeel 5: Tot slot wordt ANCEVIA’s DMSO in Duitsland geproduceerd onder de hoogste kwaliteitseisen. Dit zorgt ervoor dat je een betrouwbaar product krijgt dat is gemaakt in overeenstemming met strenge Duitse productiestandaarden.
 • Nadeel 1: Uit de productbeschrijving blijkt dat dit een redelijk natuurlijk product is, maar concrete gezondheidsvoordelen worden niet genoemd. Hoewel er staat dat het phenomeen door tijdschriften en boeken wordt genoemd vanwege de eigenschappen voor onze gezondheid, geeft het geen specifieke informatie over wat die gezondheidsvoordelen zouden kunnen zijn.
 • Nadeel 2: De productbeschrijving stelt dat de DMSO 99,9% zuiver is en getest door betrouwbare instituten, maar er worden geen specifieke details gegeven over welke testen zijn uitgevoerd of welke betrouwbare instituten dit hebben gedaan. Dit kan twijfels oproepen over de genoemde kwaliteitsclaims.
 • Nadeel 3: De DMSO wordt in lichtdichte bruine glazen flessen bewaard voor UV-bescherming. Dit zou lastig kunnen zijn als je de hoeveelheid product in de fles wilt bekijken zonder deze te openen.
 • Nadeel 4: Hoewel het product kan worden verdund en getest gedurende 30 dagen, wordt er geen informatie gegeven over hoe je het op de juiste manier kunt verdunnen, wat misschien overweldigend of verwarrend kan zijn voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 5: De productie vindt plaats in Duitsland, wat voor sommige mensen misschien niet ideaal is vanwege mogelijke extra verzendkosten of langer wachttijden, vooral als je buiten Europa woont. Deze informatie is niet in de productbeschrijving opgenomen, maar kan wel een overweging zijn.

Onze favoriet #8

Ancevia Dmso

Ancevia Dmso

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

ANCEVIA’s DMSO is een natuurlijk oplosmiddel met fenomenale eigenschappen voor onze gezondheid, zoals beschreven in verschillende vakbladen en boeken. Deze DMSO heeft een farmaceutische zuiverheid van 99,9% en is gecertificeerd volgens de Europese Farmacopee. Het is gemaakt van een natuurlijke stof die uit boomhout wordt gewonnen. Je kunt de DMSO-druppels verdunnen met water, spray, zalf en crème voor gebruik. Dit product is gemaakt in Duitsland onder de hoogste kwaliteitseisen, wat zorgt voor zijn betrouwbaarheid en effectiviteit.

 • Voordeel 1: Het product is gebaseerd op natuurlijke oplosmiddelen die bekend staan om hun fenomenale eigenschappen voor onze gezondheid. Dit betekent dat je een product gebruikt dat niet alleen effectief is, maar ook natuurlijk en gezond.
 • Voordeel 2: De zuiverheid van het product is veelbelovend, met een DMSO farmaceutische zuiverheid van 99,9%. Hierdoor weet je zeker dat je een product van hoge kwaliteit in handen hebt.
 • Voordeel 3: Dit product is gemaakt van een natuurlijke stof die uit boomhout wordt gewonnen. Dit betekent dat je kiest voor een product dat milieuvriendelijk en duurzaam is.
 • Voordeel 4: De DMSO-druppels zijn veelzijdig in gebruik; ze kunnen worden verdund met water, spray, zalven en crème. Dit geeft je de flexibiliteit om het product op verschillende manieren te gebruiken, afhankelijk van je behoeften.
 • Voordeel 5: Het product is gemaakt in Duitsland en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit geeft je de geruststelling dat je een product koopt dat onder strenge kwaliteitscontrole is geproduceerd.
 • Nadeel 1: Hoewel de productbeschrijving vermeldt dat DMSO gewonnen wordt uit boomhout, geeft het niet specifiek aan hoe duurzaam de bron of het extractieproces is. Dit kan dus een probleem zijn als je waarde hecht aan milieuvriendelijke producten.
 • Nadeel 2: Het product is gecertificeerd volgens de Europese Farmacopee (PH. EU), maar geeft geen informatie over andere mogelijke certificeringen. Als je voorstander bent van bepaalde certificaten, bijvoorbeeld biologisch of veganistisch, dan is dit een minpunt.
 • Nadeel 3: Hoewel de DMSO-druppels kunnen worden verdund met water, spray, zalven en crème, wordt er geen duidelijke handleiding of ratio gegeven over hoe dit moet. Dit kan leiden tot onzekerheid over de correcte toepassing.
 • Nadeel 4: De beschrijving verklaart dat het product in Duitsland is gemaakt, maar er wordt niet aangegeven of er gebruik wordt gemaakt van lokale of geïmporteerde ingrediënten. Dit kan een punt van zorg zijn als je de voorkeur geeft aan lokaal geproduceerde goederen.
 • Nadeel 5: Het ontbreken van informatie over mogelijke bijwerkingen of contra-indicaties is ook een probleem. Zonder deze informatie zul je zelf verder onderzoek moeten doen of advies moeten vragen aan een zorgverlener.

Onze favoriet #9

Samosata Manufacture Dmso

Samosata Manufacture Dmso

Waarom we het gekozen hebben

Samosata Manufacture’s DMSO is een hoogwaardig, 99,9% zuiver organisch product, met slechts 0,1% watergehalte, dat onder strenge kwaliteitscontroles in Duitsland wordt geproduceerd. Deze stof, gewonnen uit boomschors, is volledig vrij van additieven en conserveermiddelen, wat getuigt van Samosata’s toewijding aan duurzaamheid en milieubescherming. Het product wordt geleverd in hoogwaardige Euromedicijnflessen, vervaardigd volgens de strenge normen van het geneesmiddelenboekje. Bovendien biedt Samosata een 30-dagen geld-terug-garantie voor maximale klanttevredenheid. Let op: bij temperaturen onder +18 graden kan het product kristalliseren en hard worden, maar het wordt weer vloeibaar zonder kwaliteitsverlies als de temperatuur stijgt tot +18 graden.

 • Voordeel 1: De DMSO van Samosata is van hoge kwaliteit, met een zuiverheid van 99,9%. Dit betekent dat het product bijna volledig uit pure DMSO bestaat, wat de effectiviteit en betrouwbaarheid verhoogt.
 • Voordeel 2: Er wordt gebruik gemaakt van kwaliteitscontrole door een extern laboratorium voor elke partij producten. Dit zorgt voor extra betrouwbaarheid, omdat elk product gecontroleerd wordt op consistentie en kwaliteit.
 • Voordeel 3: Het product is organisch en wordt geproduceerd zonder additieven of conserveringsmiddelen. De natuurlijke stof wordt uit boomschors gewonnen, wat betekent dat het vrij is van potentieel schadelijke stoffen en milieuvriendelijk is.
 • Voordeel 4: Samosata vervaardigt hun DMSO in Duitsland (wat bekend staat om haar hoge productiestandaarden) wat extra productveiligheid betekent.
 • Voordeel 5: Het product wordt geleverd in Euromedicijnflessen, die voldoen aan de strikte normen van het geneesmiddelenboekje (DIN 719 resp. container klasse III volgens DIN 52339 TO180). Dit zorgt voor veilige en betrouwbare opslag en gebruik.
 • Nadeel 1: Het product van Samosata heeft een smeltpunt van +18 graden. Dit betekent dat het product onder deze temperatuur zal kristalliseren en stevig worden. Je kunt dus problemen ondervinden bij het hanteren van dit product in koudere omgevingen.
 • Nadeel 2: Hoewel de DMSO 99,9% zuiver is, bestaat het resterende 0,1% uit water. Dit zou problematisch kunnen zijn afhankelijk van hoe je het product wilt gebruiken, aangezien water reacties met sommige andere stoffen kan veroorzaken.
 • Nadeel 3: Het product wordt verwerkt in Duitsland, dit kan wellicht transportkosten of wachttijden met zich meebrengen als je buiten Duitsland bent gevestigd.
 • Nadeel 4: Hoewel het product gewonnen is uit boomschors en dus als natuurlijk kan worden beschouwd, geeft de beschrijving geen informatie over eventuele ecologische invloed op bomen waaruit de stof is geëxtraheerd. De beschrijving bevestigt duurzaamheid en milieubescherming, maar specificeert niet hoe deze worden toegepast in het oogstproces.
 • Nadeel 5: Het product wordt vervaardigd volgens de farmaceutische normen (DIN 719 resp. container klasse III volgens DIN 52339 TO180), en toch is er geen informatie over mogelijke toepassingen of contra-indicaties van het product. Het zou mogelijk een beperking kunnen zijn voor mensen die niet vertrouwd zijn met deze normen of die specifieke doeleinden voor het product in gedachten hebben.

Na zorgvuldige analyse van de tien beste DMSO-producten op de markt, kan geconcludeerd worden dat je keus sterk afhankelijk is van je specifieke behoeften en vereisten. Elk product heeft unieke kenmerken, voordelen en nadelen. Sommige producten blinken uit in kwaliteit, terwijl andere een betere prijs-kwaliteitverhouding bieden of specifiek ontworpen zijn voor bepaalde toepassingen. Het is belangrijk dat je jouw behoeften en voorkeuren in overweging neemt bij het maken van een keuze. Ongeacht het product dat je kiest, zorg er altijd voor dat je het op de juiste manier gebruikt om de optimale voordelen te behalen. Vergeet niet dat DMSO een krachtig middel is, dus het is essentieel om medisch advies in te winnen voordat je het gebruikt.

Inhoudsopgave