a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Draadloze Oplader Iphone: De 10 beste producten in de test [Nieuw onderzoek]

Ontdek de top 10 draadloze opladers voor je iPhone in deze recente diepgaande producttest.

Ben je het beu om voortdurend te worstelen met draden en kabels om je iPhone op te laden? Dan is een draadloze oplader dé oplossing voor jou. Draadloze opladers zijn niet alleen handig en esthetisch verantwoord, ze beschermen ook de oplaadpoort van je iPhone tegen slijtage. We hebben talloze draadloze opladers op de markt grondig onderzocht en de top 10 beste draadloze opladers voor de iPhone geselecteerd. In dit nieuwe onderzoek ontdek je welke draadloze oplader voor jou de beste keuze is, op basis van hun prestaties, ontwerp, prijs-kwaliteitverhouding en klantbeoordelingen. Dus lees verder en ontdek welke draadloze oplader jouw iPhone het beste van stroom kan voorzien.

Een draadloze oplader voor je iPhone is een handig apparaat dat je in staat stelt om je smartphone op te laden zonder het gedoe van kabels en stekkers. Het is ontworpen om gebruik te maken van inductieve oplaadtechnologie, waarbij stroom wordt overgebracht via magnetische velden. Je plaatst simpelweg je iPhone op de oplaadpad en je apparaat begint met opladen. Deze opladers zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en designs, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: jou het leven makkelijker maken door je telefoon efficiënt en veilig op te laden, zonder loshangende kabels.

Check Uit

Onze favoriet #1

Iniu Draadloze Oplader Iphone

Iniu Draadloze Oplader Iphone

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Draadloze Oplader voor iPhone van het merk INIU is een betrouwbaar product van hoge kwaliteit dat wordt ondersteund door een klantvriendelijke garantie van 3 jaar. Deze draadloze oplader neemt opladen naar een hoger niveau met een snelheid van 10W, verbeterd tot 15W, waardoor je wachttijd met minimaal 45 minuten wordt verminderd. En dankzij het intelligente adaptieve display hoef je je nooit meer te ergeren aan storend licht tijdens het opladen; de lichtomstandigheden passen zich automatisch aan de omgeving aan. Het beste is dat het dubbele superconductivity-spoelontwerp je de vrijheid geeft om tijdens het opladen door te gaan met het bekijken van video’s of het voeren van FaceTime-gesprekken. INIU’s exclusieve NTC-Temp°Guard is ook een pluspunt: in plaats van het storende geluid van traditionele ventilatoren biedt deze ultramoderne functie geruisloze, intelligente temperatuurregeling zodat je veilig en zonder oververhitting ‘s nachts kunt opladen.

 • Voordeel 1: Met de draadloze oplader van INIU profiteer je van een nieuwe laadsnelheid. Het levert een snelladevermogen van 10W voor een oplaadcapaciteit tot 15W, wat je wachttijd met minstens 45 minuten verkort.
 • Voordeel 2: De INIU draadloze oplader is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Het bevat een intelligent adaptief display dat het licht automatisch aanpast aan de omgevingsomstandigheden, zodat je nooit meer last hebt van vervelend licht dat je slaap verstoort.
 • Voordeel 3: Deze draadloze oplader past zich aan je stijl aan. Dankzij de dubbele supergeleidingsspoelen kun je je apparaat zowel liggend als staand opladen. Hiermee kun je video’s in liggend formaat bekijken of gebruik maken van de FaceTime-gesprekken en gezichtsherkenning in staand formaat zonder ooit de stroom te verliezen.
 • Voordeel 4: Veiligheid wordt serieus genomen bij INIU. Hun draadloze laadstation is uitgerust met een exclusieve NTC-Temp°Guard-technologie, deze regelt de temperatuur van het apparaat op intelligente en geruisloze wijze in realtime. Dit betekent dat je jouw apparaat veilig ‘s nachts kunt opladen zonder je zorgen te maken over oververhitting.
 • Voordeel 5: Dit laadstation is perfect voor gebruikers die waarde hechten aan rust. In tegenstelling tot veel andere draadloze opladers op de markt die een luidruchtige ventilator gebruiken, gebruikt INIU’s oplader de ultramoderne NTC-Temp°Guard, waardoor je je apparaat geruisloos kunt opladen.
 • Het is een uitdaging om nadelen te vinden op basis van positieve productbeschrijvingen, maar hier zijn enkele mogelijke nadelen die kunnen worden geïnterpreteerd:
 • Nadeel 1: Een mogelijk nadeel van de INIU Draadloze Oplader zou kunnen zijn dat de snelheid van het laden afhangt van de maximale output van de telefoon. Dus als je telefoon geen 15W ondersteunt, zou je niet de volledige snelheid van het opladen ervaren.
 • Nadeel 2: Hoewel de INIU draadloze oplader is ontworpen met een adaptief display om ‘vervelend licht’ te verminderen, kan het nog steeds een afleiding zijn als je gevoelig bent voor licht tijdens het slapen.
 • Nadeel 3: Met de functie van “Opladen op je manier” kun je je telefoon horizontaal of verticaal plaatsen tijdens het opladen, maar als deze wordt verplaatst of verstoord, kan het opladen mogelijk worden onderbroken.
 • Nadeel 4: De oplader maakt gebruik van NTC-Temp°Guard voor temperatuurregeling, maar het is onduidelijk hoe effectief dit is bij het voorkomen van oververhitting bij lange periodes van gebruik.
 • Nadeel 5: Hoewel INIU hoogwaardige materialen beweert te gebruiken, geeft de beschrijving geen specifieke details over de bouwkwaliteit en duurzaamheid van de oplader, wat mogelijk twijfels kan oproepen over de levensduur van het product.

Onze favoriet #2

Anker Draadloze Oplader Iphone

Anker Draadloze Oplader Iphone

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Draadloze Oplader Iphone van het merk Anker is een snel oplaadstation dat jou als één van de meer dan 30 miljoen tevreden klanten kan rekenen. Dankzij de ultramoderne chipset kan deze oplader je iPhone 10% sneller opladen dan vergelijkbare laders, mits je een Quick Charge voeding gebruikt. Het heeft een ingebouwde led-indicator die je handig laat zien hoe het laadproces verloopt. Als er objecten tussen je telefoon en de oplader zijn, wordt het licht blauw. Heb je echter een groen licht, dan moet je een 5V/2A voeding gebruiken of een andere oplaadkabel proberen. Deze oplader heeft geen problemen met het opladen door je smartphonehoesje tot 5 mm dik. Maar let op, metalen accessoires en creditcards kunnen het opladen belemmeren. Je krijgt bij deze oplader ook een 120 cm lange micro-USB-kabel en je kunt rekenen op 18 maanden garantie en een vriendelijke klantenservice.

 • Voordeel 1: Je wordt onderdeel van een grote, tevreden klantenkring. Door te kiezen voor de Anker Plus ga je deel uitmaken van meer dan 30 miljoen tevreden klanten wereldwijd die het vertrouwen hebben in Anker voor hun oplaadbehoeften.

  Voordeel 2: Dankzij de ultramoderne chipset beschik je over een hoge oplaadsnelheid. Deze Anker draadloze oplader garandeert 10 W ladingen voor Samsung Galaxy en 7,5 W voor iPhones, wat 10% sneller is dan vergelijkbare laders op de markt.

 • Voordeel 3: Je blijft altijd op de hoogte van het laadproces met de praktische led-indicator. Het blauwe licht geeft aan dat het opladen correct verloopt; zorg gewoon dat er geen objecten tussen je smartphone en het laadoppervlak zijn.
 • Voordeel 4: Deze PowerWave kan makkelijk door beschermhoezen heen opladen, mits deze niet dikker zijn dan 5 mm. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je je hoesje moet verwijderen voordat je begint met opladen.
 • Voordeel 5: Bij de Anker PowerWave krijg je niet alleen een draadloos laadpad, maar ook een 120 cm lange micro-USB-kabel. Zo heb je alles bij de hand voor optimale oplaadmogelijkheden met dit gebruiksvriendelijk product.
 • Nadeel 1: Hoewel de Anker draadloze oplader snelle laadsnelheden kan bieden, rust deze ladingssnelheid af op het type voeding dat je gebruikt. Volgens de productbeschrijving moet je een Quick Charge voeding (9 V/2 A) gebruiken om de beste resultaten te bereiken. Dit kan ongemakkelijk zijn als je deze specifieke voeding niet bij de hand hebt of als je extra kosten moet maken om deze te verkrijgen.
 • Nadeel 2: De Anker draadloze oplader heeft een LED-indicator om het laadproces te volgen, maar de kleurencode kan verwarrend zijn. Je moet bijvoorbeeld zorgen dat er geen objecten tussen je smartphone en het laadoppervlak zijn als het licht blauw is. Als het licht groen is, moet je schakelen naar een 5 V/2 A voeding of een andere oplaadkabel proberen. Dit vergt wellicht enige gewenning en kan als lastig worden ervaren.
 • Nadeel 3: De oplader werkt door beschermhoezen tot een dikte van 5 mm, maar metalen accessoires en creditcards kunnen het opladen beperken. Dit betekent dat je zou moeten controleren wat je tussen de telefoon en de oplader hebt om zeker te zijn dat het opladen zonder problemen gebeurt.
 • Nadeel 4: De verpakking bevat een 120 cm lange micro-USB-kabel. Maar als je telefoon een ander type aansluiting gebruikt, zoals USB-C, dan heb je mogelijk een andere kabel of een adapter nodig, wat een extra ongemak met zich mee kan brengen.
 • Nadeel 5: Ondanks het label “NEED FOR SPEED”, zorgt de Anker draadloze oplader voor 10W ladingen voor Samsung Galaxy en slechts 7,5W voor iPhones, wat eigenlijk 10% sneller is dan vergelijkbare laders. Echter, voor iPhone-gebruikers moet je rekening houden met een iets langere oplaadtijd in vergelijking met Samsung Galaxy-gebruikers.

Onze favoriet #3

Innisto Draadloze Oplader Iphone

Innisto Draadloze Oplader Iphone

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Draadloze Oplader Iphone van INNISTO is een geavanceerd 3-in-1 oplaadstation waarmee je jouw iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijkertijd kunt opladen. Deze set heeft een sterke 18W QC 3.0-adapter voor voeding en een hoogwaardige snellaadkop, die 30% sneller is dan andere draadloze opladers. Je krijgt dus meer vermogen in minder tijd, terwijl overstroom-, overspanning- en overlaadbeveiliging je apparaten veilig houden tijdens het opladen. Het oplaadontwerp maakt het mogelijk om je AirPods te laden zonder de beschermhoes te hoeven verwijderen en is compatibel met alle AirPods modellen. Bovendien is de oplader universeel compatibel met vele iPhones en Android-telefoons. Een extra bonus is de antislipbasis met koelgaten en een zachte blauwe LED-indicator, ideaal voor ‘s nachts opladen zonder storend licht.

 • Voordeel 1: De Neluxfe Draadloze Oplader is speciaal gemaakt voor iPhone 12 en de nieuwere modellen. Dankzij de sterke magneten is er een snelle uitlijning en stabiele verbinding. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het loskoppelen of langzaam opladen van je telefoon, zelfs als je een dun of magnetisch hoesje gebruikt.
 • Voordeel 2: De compacte standaard van deze oplader maakt het mogelijk om je telefoon, smartwatch en oordopjes allemaal op dezelfde plek op te laden. Het minimalistische ontwerp is niet alleen stijlvol, maar neemt ook minimale ruimte in beslag, waardoor je bureau, nachtkastje of aanrecht niet overbeladen raakt.
 • Voordeel 3: Deze Neluxfe Draadloze Oplader biedt een perfecte weergave voor multitasking. Je kunt comfortabel op het internet surfen, online chatten, of video’s bekijken in portret- of landschapsoriëntatie, terwijl je je apparaten oplaadt.
 • Voordeel 4: De beveiligingsfuncties van deze oplader zijn verbeterd. Je kunt veilig ‘s nachts opladen dankzij de temperatuurregeling en bescherming tegen overladen. Bovendien zal de subtiele LED-indicator je slaap niet verstoren.
 • Voordeel 5: Deze draadloze oplader van Neluxfe biedt een uitstekende klantenservice. Als je tegen een probleem aanloopt, kun je rekenen op een snelle reactie en oplossing, aangezien berichten binnen 24 uur worden beantwoord.
 • Nadeel 1: Hoewel de Neluxfe draadloze oplader is gemaakt voor iPhone 12 en nieuwer, beperkt dit zich dan ook tot deze modellen. Als je een oudere iPhone of een ander merk smartphone hebt, dan is deze oplader wellicht niet geschikt voor jou.
 • Nadeel 2: De stronge magneten die zorgen voor een snelle uitlijning en stabiele verbinding vereisen dat je een dun telefoonhoesje, een magnetisch telefoonhoesje, of helemaal geen telefoonhoesje gebruikt. Dit kan een nadeel zijn als je een dikker hoesje hebt dat je niet wilt opgeven.
 • Nadeel 3: Het minimalistische ontwerp van de Neluxfe draadloze oplader neemt minimale ruimte in beslag, maar kan ook betekenen dat het ontbreekt aan bepaalde extra functionaliteiten, zoals extra USB-poorten voor opladen.
 • Nadeel 4: Hoewel de oplader kan worden gebruikt om een telefoon, smartwatch en oordopjes tegelijkertijd op te laden, kan dit leiden tot een verminderde oplaadsnelheid vanwege de verdeling van vermogen.
 • Nadeel 5: De subtiele LED-indicator kan sommige gebruikers storen – vooral diegenen die graag in volledige duisternis slapen – ondanks de belofte dat het je slaap niet zal verstoren. De helderheid of aanwezigheid van zo’n indicator kan een afleiding zijn voor sommigen.

Onze favoriet #4

Neluxfe Draadloze Oplader Iphone

Neluxfe Draadloze Oplader Iphone

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Draadloze Oplader Iphone van Neluxfe is speciaal ontworpen voor iPhone 12 en nieuwere modellen en biedt dankzij de sterke magneten een snelle uitlijning en stabiele verbinding. Het is een compacte stand waarmee je gemakkelijk je telefoon, smartwatch en oordopjes tegelijkertijd kunt opladen, met een minimalistisch ontwerp dat weinig ruimte in beslag neemt. Je kunt moeiteloos op het internet surfen, online chatten of video’s bekijken in zowel portret- als landschapsoriëntatie terwijl je apparaten opladen. Het biedt ook verbeterde beveiliging met temperatuurregeling en bescherming tegen overladen voor veilig opladen gedurende de nacht, en de subtiele LED-indicator zal je slaap niet verstoren. Met de bijbehorende 2 jaar gratis vervanging of volledige terugbetaling, kun je met vertrouwen kopen.

 • Voordeel 1: De Neluxfe Draadloze Oplader is speciaal gemaakt voor iPhone 12 en de nieuwere modellen. Dankzij de sterke magneten is er een snelle uitlijning en stabiele verbinding. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het loskoppelen of langzaam opladen van je telefoon, zelfs als je een dun of magnetisch hoesje gebruikt.
 • Voordeel 2: De compacte standaard van deze oplader maakt het mogelijk om je telefoon, smartwatch en oordopjes allemaal op dezelfde plek op te laden. Het minimalistische ontwerp is niet alleen stijlvol, maar neemt ook minimale ruimte in beslag, waardoor je bureau, nachtkastje of aanrecht niet overbeladen raakt.
 • Voordeel 3: Deze Neluxfe Draadloze Oplader biedt een perfecte weergave voor multitasking. Je kunt comfortabel op het internet surfen, online chatten, of video’s bekijken in portret- of landschapsoriëntatie, terwijl je je apparaten oplaadt.
 • Voordeel 4: De beveiligingsfuncties van deze oplader zijn verbeterd. Je kunt veilig ‘s nachts opladen dankzij de temperatuurregeling en bescherming tegen overladen. Bovendien zal de subtiele LED-indicator je slaap niet verstoren.
 • Voordeel 5: Deze draadloze oplader van Neluxfe biedt een uitstekende klantenservice. Als je tegen een probleem aanloopt, kun je rekenen op een snelle reactie en oplossing, aangezien berichten binnen 24 uur worden beantwoord.
 • Nadeel 1: Hoewel de Neluxfe draadloze oplader is gemaakt voor iPhone 12 en nieuwer, beperkt dit zich dan ook tot deze modellen. Als je een oudere iPhone of een ander merk smartphone hebt, dan is deze oplader wellicht niet geschikt voor jou.
 • Nadeel 2: De stronge magneten die zorgen voor een snelle uitlijning en stabiele verbinding vereisen dat je een dun telefoonhoesje, een magnetisch telefoonhoesje, of helemaal geen telefoonhoesje gebruikt. Dit kan een nadeel zijn als je een dikker hoesje hebt dat je niet wilt opgeven.
 • Nadeel 3: Het minimalistische ontwerp van de Neluxfe draadloze oplader neemt minimale ruimte in beslag, maar kan ook betekenen dat het ontbreekt aan bepaalde extra functionaliteiten, zoals extra USB-poorten voor opladen.
 • Nadeel 4: Hoewel de oplader kan worden gebruikt om een telefoon, smartwatch en oordopjes tegelijkertijd op te laden, kan dit leiden tot een verminderde oplaadsnelheid vanwege de verdeling van vermogen.
 • Nadeel 5: De subtiele LED-indicator kan sommige gebruikers storen – vooral diegenen die graag in volledige duisternis slapen – ondanks de belofte dat het je slaap niet zal verstoren. De helderheid of aanwezigheid van zo’n indicator kan een afleiding zijn voor sommigen.

Onze favoriet #5

Innisto Draadloze Oplader Iphone

Innisto Draadloze Oplader Iphone

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De INNISTO Draadloze Oplader voor iPhone is een magnetische oplader die compatibel is met Mag Safe, en zorgt door zijn sterke zuigkracht voor een stevige bevestiging en volledige uitlijning met je iPhone. Deze oplader, die ook compatibel is met diverse iPhone en AirPods modellen, biedt je de mogelijkheid om je apparaat te gebruiken terwijl het oplaadt. Het is vervaardigd uit hoogwaardig aluminiumlegering materiaal, straalt kwaliteit uit en is ontworpen voor een betere warmteafvoer en stabiele oplaadervaring. Zijn slanke, lichte gewicht maakt het gemakkelijk draagbaar en past gemakkelijk in je broekzak. Deze 7,5W oplader heeft meervoudige beveiligingsmaatregelen die jouw apparaat beschermen tegen schade door overladen. Let op: gebruik een voedingsadapter van minimaal 10W (niet inbegrepen). Het pakket bevat ook een USB-C vrouwelijke naar USB-mannelijke adapter en handleiding, naast 18 maanden zorgeloze service.

 • Voordeel 1: Je kunt profiteren van de draadloze magnetische oplaadfunctionaliteit van de INNISTO draadloze oplader. Door de sterke zuigkracht blijft de oplader stevig aan je iPhone bevestigd en kun je eenvoudig je telefoon blijven gebruiken tijdens het opladen.
 • Voordeel 2: Deze draadloze oplader biedt uitstekende compatibiliteit. Het apparaat is compatibel met een breed scala van iPhones, van iPhone 15, 15 Pro, 15 Pro Max, 15 Plus tot iPhone 14, 14 Pro, 14 Pro Max, 14 Plus, en zelfs oudere modellen zoals de iPhone 13 en 12 serie. Het is ook compatibel met verschillende modellen van AirPods.
 • Voordeel 3: Het hoogwaardig materiaal van aluminiumlegering maakt de oplader niet alleen aantrekkelijk, maar ook zeer duurzaam. Dankzij het slanke en lichte ontwerp is de INNISTO oplader gemakkelijk mee te nemen en past hij gemakkelijk in je broekzak.
 • Voordeel 4: Veiligheid staat voorop met deze draadloze oplader. Het apparaat beschikt over verschillende veiligheidsmaatregelen, zoals overspanningsbeveiliging, oververhittingsbeveiliging, overstroombeveiliging en kortsluitbeveiliging om je device te beschermen tegen schade door overladen.
 • Voordeel 5: Tot slot, de verpakking van de INNISTO draadloze oplader bevat ook een USB-C naar USB adapter. Hiermee kun je je oude USB-A voedingsadapter blijven gebruiken zonder extra kosten te maken voor een nieuwe USB-C-voedingsadapter.
 • Nadeel 1: Hoewel de INNISTO draadloze oplader beschikt over sterke zuigkracht die de lader stevig aan de iPhone bevestigt, kan dit ook een nadeel zijn. Het kan lastig zijn om je telefoon snel los te maken als je in een haast bent.
 • Nadeel 2: De oplader ondersteunt enkel 7,5 W voor de iPhone. Hoewel dit voldoende is voor normaal opladen, ondersteunt het geen snelladen, wat betekent dat het langer duurt om je iPhone volledig op te laden in vergelijking met bedrade opladers.
 • Nadeel 3: Ondanks overspanningsbeveiliging, oververhittingsbeveiliging, overstroombeveiliging en kortsluitbeveiliging, wordt het gebruik van een voedingsadapter van minimaal 10 W aanbevolen, die niet wordt meegeleverd. Dit betekent dat je er zelf eentje moet aanschaffen als je er geen hebt.
 • Nadeel 4: De oplader is weliswaar licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, maar de aluminiumlegering waaruit het gemaakt is kan mogelijk krassen op apparaten maken of wordt zelf beschadigd wanneer het in dezelfde zak of tas als andere objecten wordt vervoerd.
 • Nadeel 5: Hoewel de magnetische uitlijnfunctie erg handig is, werkt deze functie alleen met specifieke iPhone-modellen (vanaf de iPhone 12 tot iPhone 15). Dus als je een ouder model of ander merk hebt, kun je niet profiteren van deze functie.

Onze favoriet #6

Iniu Draadloze Oplader Iphone

Iniu Draadloze Oplader Iphone

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De INIU Draadloze Oplader voor iPhone is een veilig, snel en intuïtief oplaadstation dat vertrouwt op eersteklas materialen. Met meer dan 38 miljoen wereldwijde gebruikers is deze oplader ontworpen om altijd aan jouw oplaadbehoeften te voldoen, dag en nacht. Hij wordt gekenmerkt door een slimme adaptieve LED-indicator die helder is overdag maar dimt in het donker, zodat het je slaap niet verstoort. Conventionele, luidruchtige koelventilatoren zijn vervangen door de geavanceerde stille NTC Temp°Guard, die de temperatuur in real time regelt om jouw telefoon te beschermen tegen oververhitting en schade. Het beschikt ook over universele compatibiliteit met een high-efficiency chip die verschillende oplaadsnelheden levert, afhankelijk van je toestel. Het unieke dubbele spoelenontwerp maakt het opladen in zowel liggende als staande stand mogelijk, zodat je tegelijkertijd kunt kijken of een videochat kunt voeren zonder onderbreking.

 • Voordeel 1: Je kunt profiteren van een veilige en snelle oplading. INIU is een merk dat door meer dan 38 miljoen mensen wereldwijd wordt vertrouwd en uitblinkt in veilig opladen. Ze gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om een betrouwbare oplaadervaring te garanderen.
 • Voordeel 2: Het is gemaakt om je slaaprituelen niet te verstoren. De slimme adaptieve LED-indicator van de oplader is overdag helder en dimt ‘s nachts. Op deze manier kun je je laadstatus controleren zonder last te hebben van hinderlijk licht dat je nachtrust kan verstoren.
 • Voordeel 3: Het beschermt de batterij van je telefoon tegen oververhitting en beschadiging dankzij de NTC Temp°Guard Bescherming. In plaats van een luidruchtige koelventilator wordt de temperatuur op een slimme en geruisloze manier geregeld.
 • Voordeel 4: De universele compatibiliteit van de oplader maakt het een veelzijdig hulpmiddel. Of je nu een LG, Samsung Galaxy of iPhone hebt, of elk ander Qi-enabled apparaat, deze oplader kan ze allemaal snel en effectief opladen.
 • Voordeel 5: Met de dubbele geleidingsspoelen van de oplader kun je je telefoon op verschillende manieren blijven gebruiken tijdens het opladen. Of je nu video’s in breedbeeld wilt kijken of een Facetime-gesprek wilt voeren, je kunt dat doen zonder de stroomvoorziening te onderbreken.
 • nadeel 1: Hoewel de INIU draadloze oplader een NTC Temp°Guard Bescherming heeft die de temperatuur in real-time regelt, bestaat er nog steeds het risico van oververhitting. Het intelligente systeem controleert wel de temperatuur, maar dat wil niet zeggen dat het altijd 100% effectief is in het voorkomen van oververhitting, wat schade aan je telefoon kan veroorzaken.
 • nadeel 2: Het heeft een dimbare LED-indicator die overdag helder is en in het donker dimt. Dit kan echter nog steeds storend zijn als het toestel ‘s nachts in je kamer staat te laden en je gevoelig bent voor licht tijdens het slapen.
 • nadeel 3: Hoewel de INIU draadloze oplader universele compatibiliteit biedt, verschilt de laadsnelheid per toestel. Vooral iPhone-gebruikers kunnen zich benadeeld voelen, omdat hun toestellen slechts op 7,5W kunnen opladen, terwijl bijvoorbeeld de Samsung Galaxy op 10W kan opladen.
 • nadeel 4: De INIU lader heeft dubbele geleidingsspoelen waardoor je in theorie in liggende of staande stand je toestel zonder onderbreking op kunt laden. Echter, dit lukt alleen bij een optimale positionering van het toestel en kan enige oefening vergen.
 • nadeel 5: Hoewel de INIU draadloze oplader een goede manier is om op te laden zonder fysiek te verbinden met je telefoon, kan het nog steeds minder efficiënt zijn dan het gebruik van een traditionele bedrade lader, zowel in termen van oplaadtijd als energiegebruik.

Onze favoriet #7

Anker Draadloze Oplader Iphone

Anker Draadloze Oplader Iphone

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Draadloze Oplader Iphone van Anker is een geavanceerd oplaadstation dat zich toelegt op snelheid en gemak. Het is ontworpen om het opladen voor zowel Galaxy- als iPhone-gebruikers te optimaliseren, waarbij het 10% snellere oplaadtijden dan zijn concurrenten belooft. De Anker oplader stelt je in staat om je telefoon zowel verticaal als horizontaal op te laden, perfect voor het bekijken van video’s of het versturen van berichten. Een bijkomend voordeel is dat het ook door beschermende hoesjes kan opladen, hoewel metalen accessoires en creditcards het opladen kunnen belemmeren. Bij aankoop krijg je de Anker 313 draadloze oplaadstandaard, een 90 cm lange micro-USB-oplaadkabel en een gebruiksaanwijzing. Met meer dan 30 miljoen tevreden klanten, zorgt Anker ervoor dat je aan de veilige kant zit op het gebied van opladen.

 • Voordeel 1: Je kan rekenen op de ervaring en tevredenheid van meer dan 30 miljoen klanten. Met Anker ben je zeker van een betrouwbare keuze.
 • Voordeel 2: De geavanceerde techniek in de Anker draadloze oplader zorgt voor snel opladen. Het is 10% sneller dan vergelijkbare opladers, dus je iPhone wordt snel opgeladen.
 • Voordeel 3: Het ontwerp van de oplader stelt je in staat om je telefoon zowel verticaal als horizontaal op te laden. Dit maakt het ideaal voor het kijken naar video’s of het lezen van berichten en e-mails terwijl je telefoon oplaadt.
 • Voordeel 4: De Anker draadloze oplader kan zelfs opladen door beschermhoezen heen, wat het moeiteloos en praktisch in gebruik maakt.
 • Voordeel 5: De oplader wordt geleverd met een 90 cm lange micro-USB-oplaadkabel en een gebruiksaanwijzing (hoewel deze mogelijk niet in het Nederlands is), dus alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan is inbegrepen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Anker draadloze oplader hogere snelheden belooft met zijn ultramoderne chipset, biedt het maar 5W voor iPhones. Dit is 10% sneller dan zijn concurrenten, maar het is nog steeds minder krachtig in vergelijking met draadoplossingen.
 • Nadeel 2: Een ander nadeel heeft betrekking op het soort accessoires dat je kunt gebruiken tijdens het opladen. De Anker oplader kan problemen hebben met het opladen als er metalen accessoires of creditcards tussen je telefoon en de oplader zijn.
 • Nadeel 3: De oplader komt met een micro-USB-oplaadkabel, wat betekent dat als je een ander soort kabel (zoals een USB-C) nodig hebt, je dit apart moet aankopen. Dit kan onhandig zijn als je verschillende soorten kabels voor je andere apparaten gebruikt.
 • Nadeel 4: De oplader heeft de mogelijkheid om horizontaal of verticaal te laden, wat geweldig is voor gemak, maar niet zo handig als je graag je telefoon plat wilt leggen tijdens het opladen. De verticale optie betekent ook dat het meer ruimte in beslag neemt dan andere opladers.
 • Nadeel 5: De vermelding geeft aan dat gebruikshandleiding mogelijk niet beschikbaar is in het Nederlands. Voor mensen die deze taal als hun voorkeurstaal gebruiken of alleen maar begrijpen, kan dit tot frustraties leiden tijdens het instellen of bij storingen.

Onze favoriet #8

Watoe Draadloze Oplader Iphone

Watoe Draadloze Oplader Iphone

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De WATOE Draadloze Oplader iPhone is een 3-in-1 laadstation dat jouw iPhone, Apple Watch, AirPods en andere Qi-gecertificeerde apparaten allemaal tegelijk kan opladen. Met zijn dubbele spoel ontwerp en verschillende veiligheidsfuncties, waaronder overspannings-, oververhittings- en overstroombeveiliging, biedt het een veilige, snelle en efficiënte oplaadervaring. Hij is draagbaar, opvouwbaar en kan in meerdere hoeken worden aangepast, waardoor hij ideaal is voor op reis en handsfree bellen of video’s kijken. Het oplaadstation is ook uitgerust met antislip siliconen pads en is compatibel met telefoonhoesjes tot 5 mm dik. Dankzij de bijgeleverde 18W-adapter kun je jouw apparaten in slechts 2-3 uur volledig opladen. Het pakket bevat een 3-in-1 snel draadloos oplaadstation, een USB-C-kabel, een 18W snelladeradapter en een gebruikershandleiding.

 • Voordeel 1: Het is een 3-in-1 oplaadstation: Met dit WATOE draadloos oplaadstation kun je eenvoudig en tegelijkertijd meerdere apparaten zoals je iPhone, Apple Watch, AirPods en andere apparaten met draadloze oplaadmogelijkheid opladen.
 • Voordeel 2: Multifunctionele intelligente bescherming: Dit oplaadstation is niet alleen handig, maar ook veilig. Met functies zoals overspanningsbeveiliging, oververhittingsbeveiliging, overstroombeveiliging en stabiele output, wordt jouw apparaat altijd beschermd terwijl het oplaadt.
 • Voordeel 3: Draagbaar en opvouwbaar ontwerp: Dit draadloze oplaadstation is licht, opvouwbaar en draagbaar, wat het ideaal maakt voor op reis. Je kunt het eenvoudig in een tas of koffer meenemen en opladen waar je ook bent.
 • Voordeel 4: Antislip en hoesvriendelijk design: De WATOE draadloze oplader is ontworpen met antislip siliconen pads om te voorkomen dat je apparaten wegglijden. Hij kan ook door de telefoonhoes opladen, dus je hoeft je hoes niet te verwijderen tijdens het opladen.
 • Voordeel 5: Snellader: Deze draadloze oplader biedt snel opladen voor meerdere van jouw apparaten. Het duurt maar 2-3 uur om je mobiele telefoon, horloge en oordopjes volledig op te laden, wat 20% sneller is dan andere draadloze iPhone-opladers.
 • Nadeel 1: Hoewel de oplader is ontworpen om compatibel te zijn met een verscheidenheid aan Apple- en Android-apparaten, zul je mogelijk problemen ondervinden als je andere merken of oudere modellen wilt opladen. Het lijkt erop dat dit product vooral gericht is op nieuwere Apple- en Android-apparaten.
 • Nadeel 2: Het laadstation heeft detectiefunctie voor vreemde voorwerpen. Dit kan mogelijk storend werken als je een telefoonhoesje met metaal of magnetische delen hebt, omdat deze mogelijk als “vreemd voorwerp” kan worden gedetecteerd.
 • Nadeel 3: De oplader ondersteunt het opladen door hoesjes heen, maar alleen als die hoesjes dunner zijn dan 5 mm. Als je een dikker, stootbestendig of waterdicht hoesje hebt, zul je deze waarschijnlijk toch moeten verwijderen voor het opladen.
 • Nadeel 4: Hoewel de draadloze oplader draagbaar en opvouwbaar is voor reizen, moet je, gezien de grootte en het gewicht, toch rekening houden met voldoende ruimte in je bagage.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het station een “snel laadvermogen” heeft, duurt het nog steeds 2-3 uur om je apparaten volledig op te laden. Dit kan langer zijn dan met sommige bedrade opladers.

Onze favoriet #9

Iniu Draadloze Oplader Iphone

Iniu Draadloze Oplader Iphone

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De INIU Draadloze Oplader iPhone is een innovatief 3-in-1 laadstation van hoge kwaliteit dat de capaciteit heeft om tegelijkertijd drie apparaten op te laden. Geprezen door meer dan 38 miljoen gebruikers wereldwijd, biedt deze oplader een veilige en snelle laadervaring met een vermogen tot 15W. Dankzij de geavanceerde PD 3.0 en QC snellaadtechnologieën, bespaart het je bijna 45 minuten wachttijd. Dit INIU AirFuel laadstation is ook voorzien van een tijd- en laadstatusweergave die zich automatisch aanpast aan de dag- of nachtmodus, wat je slaap niet zal verstoren. Het heeft een ingebouwde horlogeoplader voor extra gemak, zodat je nooit meer zorgen hoeft te maken over het oprollen van kabels. Bij aankoop van deze oplader ontvang je een 20W mini USB-C voedingsadapter, een USB C-kabel en een gebruikshandleiding. Het biedt ook een garantie van drie jaar, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product onderstreept.

 • Voordeel 1: Met de INIU draadloze oplader kun je veilig opladen met vertrouwen. Het product wordt geleverd met geavanceerde en veilige oplaadtechnologieën die door meer dan 38 miljoen mensen over de hele wereld worden vertrouwd.
 • Voordeel 2: Deze draadloze oplader is uitermate efficiënt met zijn 3-in-1 functie. Je kunt meerdere apparaten tegelijk opladen, wat je ruimte zal besparen door het verminderen van de noodzaak van meerdere kabels en opladers.
 • Voordeel 3: Je bespaart ook veel tijd met de INIU draadloze oplader. Het ondersteunt 15W snelladen, in combinatie met geavanceerde PD 3.0 en QC snellaadtechnologieën, wat de oplaadtijd met bijna 45 minuten vermindert.
 • Voordeel 4: De INIU draadloze oplader is niet alleen ontworpen om efficiënt te zijn, maar ook slim. Het beschikt over tijdweergave en past automatisch de schermhelderheid aan op basis van de omgevingsomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat je minder gestoord wordt door licht tijdens je slaap.
 • Voordeel 5: De INIU draadloze oplader is ook gebruikersvriendelijk. Hij wordt geleverd met een geïntegreerde magnetische oplader voor je horloge, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over het verliezen of oprollen van kabels.
 • Nadeel 1: Hoewel het product wordt gepromoot als een 3-in-1-oplader, kan het nog steeds te groot of te rommelig zijn voor sommige gebruikers. Het feit dat het drie apparaten kan opladen betekent ook dat het meer ruimte in beslag zal nemen dan een standaard enkele oplader.
 • Nadeel 2: De INIU draadloze oplader heeft een vermogen van 15W. Dit is misschien niet snel genoeg voor gebruikers die gewend zijn aan laders met hoger vermogen of voor degenen die hun apparaat snel opgeladen willen hebben.
 • Nadeel 3: De automatische aanpassing van het scherm aan de dag- of slaapmodus kan soms hinderlijk zijn. Het apparaat kan bijvoorbeeld plotseling overschakelen naar de slaapmodus wanneer je het nog steeds gebruikt.
 • Nadeel 4: Het 3-in-1 ontwerp kan betekenen dat als één onderdeel niet werkt, het geheel mogelijk niet functioneert. Dit kan een probleem zijn voor degenen die afhankelijk zijn van het opladen van meerdere apparaten tegelijk.
 • Nadeel 5: De handleiding is misschien niet beschikbaar in het Nederlands. Dit kan problemen opleveren voor gebruikers die geen andere talen spreken en moeite hebben met het begrijpen van de instructies voor het gebruik van het apparaat.

Onze favoriet #10

Belkin Draadloze Oplader Iphone

Belkin Draadloze Oplader Iphone

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Draadloze Oplader iPhone van het merk Belkin is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar effectief en gemakkelijk opladen. Als de nummer één fabrikant van draadloze laadaccessoires, garandeert Belkin snelle oplaadprestaties van maximaal 15W voor Qi-compatibele apparaten zoals iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel en meer. Deze lader werkt zelfs door lichte kunststof hoesjes heen (tot 3 mm dik), waardoor het opladen eenvoudiger dan ooit wordt. Bovendien zorgt het voor een opgeruimde werkplek. De lader is Qi-gecertificeerd en wordt geleverd met een 24W Quick Charge 3.0-voedingsadapter. Belkin biedt ook een tweejarige garantie op dit product, wat zekerheid en vertrouwen biedt.

 • Voordeel 1: Met deze draadloze lader van Belkin, de nummer 1 fabrikant van draadloze laadaccessoires voor producten van derden, kun je erop vertrouwen dat je een kwaliteitsproduct krijgt dat is ontworpen voor maximaal gebruiksgemak en efficiëntie.
 • Voordeel 2: De Belkin draadloze oplader is ontworpen om snel op te laden met tot 15 W voor Qi-apparaten. Dit betekent dat je iPhone, en ook andere smartphones zoals de Samsung Galaxy en Google Pixel, snel en efficiënt worden opgeladen.
 • Voordeel 3: Door zijn slimme ontwerp helpt de Belkin draadloze oplader om jouw werkplek netjes en geordend te houden. Geen gedoe meer met kabels, sluit gewoon je apparaat aan en je bent klaar om op te laden.
 • Voordeel 4: De Belkin draadloze oplader kan je apparaat opladen zonder dat je de hoesje hoeft te verwijderen. Zolang de hoesjes gemaakt zijn van lichte kunststof en niet dikker zijn dan 3mm, zal je apparaat nog steeds soepel opladen.
 • Voordeel 5: Deze draadloze oplader bevat een 24 W Quick Charge 3.0-voedingsadapter. Dit betekent dat het opladen van je apparaat met maximaal 15 W nog sneller gaat, waardoor je nog meer tijd bespaart.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving, kan ik de volgende nadelen voor de Belkin draadloze oplader voor de iPhone opnoemen:
 • Nadeel 1: Kan mogelijk niet opladen door zwaardere telefoonhoesjes. De oplader kan opladen door lichte kunststof hoesjes met een maximale dikte van 3 mm. Als jouw hoesje dikker is, moet je deze wellicht verwijderen om je apparaat op te laden.
 • Nadeel 2: Noodzaak van nauwkeurige plaatsing. Zoals bij veel draadloze opladers, is een zorgvuldige plaatsing van de telefoon op de lader waarschijnlijk noodzakelijk om een efficiënte oplaadervaring te garanderen.
 • Nadeel 3: Geen ondersteuning voor apparaten die geen Qi-technologie ondersteunen. De lader werkt met Qi-apparaten, dus als jouw apparaat deze technologie niet ondersteunt, is deze lader niet bruikbaar voor jou.
 • Nadeel 4: Het laadvermogen van 15W is misschien niet de snelste voor sommige apparaten. Hoewel 15W snelladen ondersteunt, zijn er op de markt andere laders die met een hoger vermogen kunnen opladen, wat kan resulteren in snellere laadtijden.
 • Nadeel 5: Mogelijke incompatibiliteit met andere merken of modellen. Als je apparaten van andere merken of modellen dan iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel hebt, is het mogelijk dat deze lader die niet ondersteunt.

Na grondig onderzoek en analyse van de 10 beste draadloze opladers voor de iPhone, kunnen we concluderen dat er verscheidene hoogwaardige opties beschikbaar zijn. De keuze hangt af van jouw specifieke behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een model met snel opladen, ingebouwde overhittingsbeveiliging of een minimalistisch ontwerp, je kunt zeker een draadloze oplader vinden die perfect aansluit bij jouw iPhone. Elke oplader in onze top 10 biedt betrouwbaarheid en efficiëntie, zodat jij jouw apparaat veilig en snel kunt opladen. Grijp dus de kans om het gedoe met draden te beëindigen en maak de overstap naar het gemak van draadloos opladen.

Inhoudsopgave