a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Eiwitreep: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 eiwitrepen op de markt, zorgvuldig getest en beoordeeld in ons nieuwste onderzoek.

Unser Favorit: Barebells Eiwitreep

Barebells Eiwitreep
★★★★★

Unser Favorit: Barebells Eiwitreep

Barebells Eiwitreep
★★★★★

Unser Favorit: Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep

Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep
★★★★★

Unser Favorit: Powerbar Eiwitreep

Powerbar Eiwitreep
★★★★★

Unser Favorit: Barebells Eiwitreep

Barebells Eiwitreep
★★★★★

Unser Favorit: Phd Eiwitreep

Phd Eiwitreep
★★★★★

Unser Favorit: Grenade Eiwitreep

Grenade Eiwitreep
★★★★★

Unser Favorit: Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep

Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep
★★★★★

Unser Favorit: Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep

Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep
★★★★★

Unser Favorit: Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep

Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep
★★★★★

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke en lekkere manier om je eiwitinname te verhogen, dan zijn eiwitrepen een ideale keuze. Ze zijn handig, voedzaam en je kunt ze overal mee naartoe nemen. Maar, met zoveel verschillende merken en smaken op de markt, hoe weet je welke de beste is? Daarom hebben wij het onderzoek voor jou gedaan. In deze gids presenteren we de 10 beste eiwitrepen op basis van ingrediënten, smaak, textuur en voedingswaarde. Dit is geen eenvoudige taak geweest, maar we zijn erin geslaagd om een lijst te maken die voor elk wat wils biedt. Dus lees verder en ontdek jouw volgende favoriete eiwitreep.

Een eiwitreep is een handige en draagbare bron van eiwitten die jij overal mee naartoe kan nemen. Vaak gebruikt door mensen die aan fitness doen of een actieve levensstijl hebben, helpt het je lichaam om te herstellen en spieren op te bouwen na een intensieve training. Het is meestal gevuld met een hoge dosis eiwitten, plus verschillende andere voedingsstoffen, afhankelijk van het merk en het soort reep. Ook kan het een snelle en gemakkelijke snack zijn als je onderweg bent en geen tijd hebt voor een volledige maaltijd.

Check Uit

Onze favoriet #1

Barebells Eiwitreep

Barebells Eiwitreep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Eiwitreep van het merk BAREBELLS is het antwoord op je fitnessbehoeften. Deze heerlijke reep is rijk aan proteïnen met 20 gram eiwitten per reep, die je helpen spieren op te bouwen terwijl je nog steeds van de smaak geniet. Het wordt zelfs beter: het heeft een laag suikergehalte met minder dan 2 gram suiker per reep, waardoor je zonder spijt kunt genieten. Als bonus is deze reep ook omhuld met verrukkelijke chocolade en verkrijgbaar in vele onweerstaanbare soorten. De uitstekende voedingswaarden van de BAREBELLS eiwitreep ondersteunen je fitness-lifestyle naadloos. Dit is genieten met voordelen voor je gezondheid, proef het zelf!

 • Voordeel 1: Met de BAREBELLS eiwitreep profiteer je van een hoge hoeveelheid proteïne, wel 20 gram per reep, wat je helpt bij het opbouwen van spieren.
  Voordeel 2: Je hoeft geen compromissen te sluiten tussen gezondheid en smaak. Deze reep is namelijk niet alleen goed voor je, maar ook ontzettend lekker.
  Voordeel 3: Ondanks de heerlijke smaak heeft de reep een laag suikergehalte, hierdoor is het een gezonde keuze met minder dan 2 gram suiker per reep.
  Voordeel 4: Voor de echte chocoladeliefhebber biedt deze eiwitreep extra plezier, aangezien elke reep omhuld is met heerlijke chocolade.
  Voordeel 5: De uitstekende voedingswaarden van de BAREBELLS eiwitreep ondersteunen je fitness-lifestyle, waardoor je zonder spijt kunt genieten.
 • Het vinden van nadelen gebaseerd op de aangeleverde productbeschrijving kan lastig zijn, aangezien de beschrijving voornamelijk de positieve aspecten van het product belicht. Echter, enkele mogelijke nadelen kunnen zijn:
 • Nadeel 1: Hoewel de repen weinig suiker bevatten, kan het zijn dat ze andere zoetstoffen bevatten die niet door iedereen goed worden verdragen.
 • Nadeel 2: Met 20 gram eiwitten per reep, kan het teveel consumeren van deze repen leiden tot een te hoge eiwitinname, wat weer een belasting voor de nieren kan zijn, zeker als je al een aanzienlijke hoeveelheid eiwitten uit je normale dieet haalt.
 • Nadeel 3: De repen zijn omhuld met chocolade, dit kan betekenen dat ze niet geschikt zijn voor iedereen met een allergie of intolerantie voor chocolade of de ingrediënten die daarin zitten.
 • Nadeel 4: In de productbeschrijving wordt vermeld dat de Barebells eiwitrepen in veel verschillende smaken verkrijgbaar zijn. Dit kan echter betekenen dat niet alle smaken voor iedereen aangenaam zijn. Persoonlijke voorkeuren kunnen hier erg verschillen.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de repen ‘zonder spijt’ worden gepromoot vanwege de goede voedingswaarden, kunnen ze nog steeds een aanzienlijk aantal calorieën bevatten en wellicht niet geschikt zijn voor mensen die proberen gewicht te verliezen of hun calorie-inname nauwkeurig willen controleren.

Onze favoriet #2

Barebells Eiwitreep

Barebells Eiwitreep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De BAREBELLS Eiwitreep is een heerlijke keuze voor jou als je optimaal wilt genieten zonder in te leveren op smaak, terwijl je tegelijkertijd je spieren opbouwt. Deze reep zit boordevol proteïnen met een hoog eiwitgehalte van 20 gram per reep en heeft een laag suikergehalte, met minder dan 2 gram suiker. Voor de chocoholics is er goed nieuws: elke reep is omhuld met verrukkelijke chocolade en er is een ruime keuze uit tal van onweerstaanbare smaken. Met zijn uitstekende voedingswaarden ondersteunt de BAREBELLS Eiwitreep jouw fitness-levensstijl op de best mogelijke manier.

 • Voordeel 1: Deze eiwitreep van BAREBELLS helpt je met het opbouwen van spieren. Dit maakt het een krachtige bondgenoot in je fitness-avontuur.
 • Voordeel 2: Je hoeft niet in te leveren op smaak. BAREBELLS repen zijn niet alleen gezond, maar ook een heerlijke snack.
 • Voordeel 3: Met 20 gram eiwitten per reep, levert deze snack een hoog eiwitgehalte, wat essentieel is voor spierherstel en -opbouw.
 • Voordeel 4: Deze eiwitreep heeft een laag suikergehalte, met minder dan 2 gram suiker per reep. Zo kun je zorgeloos genieten zonder ongewenste suikers.
 • Voordeel 5: De repen zijn omhuld met heerlijke chocolade en verkrijgbaar in vele onweerstaanbare soorten. Hiermee biedt BAREBELLS een ruime keuze om aan ieders smaak te voldoen.
 • Het is een uitdagende taak om nadelen te vinden op basis van deze positieve productbeschrijving, maar hier zijn een paar mogelijke overwegingen:
 • Nadeel 1: Ondanks dat de Eiwitreep van BAREBELLS een hoog eiwitgehalte heeft, wordt niet aangegeven of deze eiwitten afkomstig zijn van hoogwaardige bronnen. Dit kan een nadeel zijn voor degenen die waarde hechten aan de kwaliteit van de eiwitbronnen.
 • Nadeel 2: Hoewel de reep een laag suikergehalte heeft, wordt er niet gespecificeerd welk type zoetstof wordt gebruikt om de smaak te verbeteren. Sommige zoetstoffen kunnen bij sommige mensen ongewenste lichamelijke reacties veroorzaken.
 • Nadeel 3: De reep is omhuld met chocolade, wat mogelijk een minpunt kan zijn voor degenen die niet van chocolade houden. Er wordt niet vermeld of er opties zijn die niet met chocolade zijn omhuld.
 • Nadeel 4: Hoewel de reep verkrijgbaar is in vele ‘onweerstaanbare’ soorten, kan dit een nadeel zijn voor degenen met allergieën of dieetbeperkingen. De productbeschrijving geeft geen informatie over mogelijke allergenen of specifieke dieetwensen.
 • Nadeel 5: De slogan ‘Genieten zonder spijt’ suggereert dat de BAREBELLS eiwitrepen een passende keuze zijn voor een fitness-lifestyle. Maar als jij iemand bent die een zeer strikt en gecontroleerd dieet volgt, dan kunnen deze repen mogelijk te genereus zijn in hun voedingsprofiel en daarmee een evenwichtig dieet verstoren.

Onze favoriet #3

Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep

Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Eiwitreep van het merk NICK’S Join our Fight on Sugar is een uitstekend tussendoortje dat je zin in iets zoets bevredigt zonder een schuldgevoel te geven. Met vier unieke smaken om uit te proberen, levert elke reep hoogwaardige eiwitten uit wei, melk en collageenpeptiden. Deze glutenvrije reep, vrij van palmolie, heeft meer vezels en minder impact op je bloedsuikerspiegel. Elke reep bevat maar 158-188 kcal en slechts 3-4 g netto koolhydraten, waardoor het een bewuste low-carb keuze is. Met NICK’S chocolade eiwitrepen geniet je zonder concessies te doen aan je gezondheid.

 • Voordeel 1: De Powerbar eiwitreep bevat 30% proteïne uit caseïne en wei-eiwitten. Dit betekent dat je een goede dosis proteïne krijgt na je workout, wat heel belangrijk is voor de opbouw en het behoud van je spieren.
 • Voordeel 2: Ondanks de hoge eiwitinhoud, mis je niet op smaak met deze reep. Met een knapperige chocolade buitenkant en een luchtige consistentie, biedt het je een heerlijke traktatie na je training.
 • Voordeel 3: Deze eiwitrepen zijn ontwikkeld in Duitsland en ze vertegenwoordigen echte PowerBar-kwaliteit. Ze zijn vegetarisch, collageenvrij en aspartaamvrij, wat betekent dat ze hierdoor voor veel verschillende diëten geschikt zijn.
 • Voordeel 4: Je krijgt niet slechts een, maar vijf opwindende smaken om uit te kiezen. Dus, of je de repen nu na het sporten consumeert of gewoon tussendoor als vervanging voor een chocoladereep, je hebt genoeg variatie om van te genieten.
 • Voordeel 5: Elke doos bevat 15 eiwitrepen, waardoor je je voorraad gedurende een redelijke periode kunt aanvullen. Hierdoor hoef je niet constant nieuwe repen te kopen en zorg je ervoor dat je na elke training een proteïneboost bij de hand hebt.
 • Nadeel 1: Hoewel de Powerbar Eiwitreep is gemaakt met een hoog proteïnegehalte, kan het feit dat dit bestaat uit 30% proteïne voor sommigen te laag zijn. Er zijn andere merken op de markt die eiwitrepen aanbieden met een hoger percentage aan proteïnen.
 • Nadeel 2: De smaak van de eiwitreep kan mogelijk overweldigend zijn, omdat de beschrijving aangeeft dat er onder de chocolade veel smaak zit. Dit kan afhangen van persoonlijke voorkeur, maar als je iemand bent die van subtiele smaken houdt, kan dit als nadeel worden ervaren.
 • Nadeel 3: De consistentie van de reep wordt beschreven als ‘luchtig’. Dit zou kunnen betekenen dat de reep ietwat broos of kruimelig is, wat wellicht niet de voorkeur geniet als je graag een stevige reep wilt hebben om mee te nemen voor onderweg.
 • Nadeel 4: Er wordt vermeld dat de reep is ontwikkeld in Duitsland en voorzien is van PowerBar-kwaliteit. Dit betekent echter niet automatisch dat het voor iedereen de beste keuze zal zijn. Duitsland heeft strenge voedselstandaarden, maar dit garandeert nog niet dat de ingrediënten en het productieproces bij ieders dieetstijl of voorkeur passen.
 • Nadeel 5: De reep wordt verkocht in verpakkingen van 15 stuks. Als je een nieuwe smaak wilt proberen of als je de repen nog niet eerder hebt gehad, dan moet je meteen een grote verpakking kopen. Dit kan als een nadeel worden ervaren, vooral als je na het proberen van een of twee repen besluit dat je er toch niet zo gek op bent.

Onze favoriet #4

Powerbar Eiwitreep

Powerbar Eiwitreep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Eiwitreep van Powerbar, met 30% proteïne uit caseïne en wei-eiwitten, is je perfecte na-workout traktatie die helpt bij het opbouwen en behouden van spieren. Verhuld onder een knapperige chocoladelaag, biedt deze reep een luchtige consistentie en volle smaak voor ultiem genot. Ontwikkeld in Duitsland, belichaamt deze High Proteïne-reep de authentieke PowerBar-kwaliteit: vegetarisch, collageen- en aspartaamvrij. De reep is beschikbaar in vijf opwindende smaken en dient niet alleen als een post-workout snack, maar is ook ideaal als tussendoortje ter vervanging van reguliere chocoladerepen. Elk pakket levert je 15 eiwitrepen, zodat je nooit proteïne te kort komt.

 • Voordeel 1: De Powerbar eiwitreep bevat 30% proteïne uit caseïne en wei-eiwitten. Dit betekent dat je een goede dosis proteïne krijgt na je workout, wat heel belangrijk is voor de opbouw en het behoud van je spieren.
 • Voordeel 2: Ondanks de hoge eiwitinhoud, mis je niet op smaak met deze reep. Met een knapperige chocolade buitenkant en een luchtige consistentie, biedt het je een heerlijke traktatie na je training.
 • Voordeel 3: Deze eiwitrepen zijn ontwikkeld in Duitsland en ze vertegenwoordigen echte PowerBar-kwaliteit. Ze zijn vegetarisch, collageenvrij en aspartaamvrij, wat betekent dat ze hierdoor voor veel verschillende diëten geschikt zijn.
 • Voordeel 4: Je krijgt niet slechts een, maar vijf opwindende smaken om uit te kiezen. Dus, of je de repen nu na het sporten consumeert of gewoon tussendoor als vervanging voor een chocoladereep, je hebt genoeg variatie om van te genieten.
 • Voordeel 5: Elke doos bevat 15 eiwitrepen, waardoor je je voorraad gedurende een redelijke periode kunt aanvullen. Hierdoor hoef je niet constant nieuwe repen te kopen en zorg je ervoor dat je na elke training een proteïneboost bij de hand hebt.
 • Nadeel 1: Hoewel de Powerbar Eiwitreep is gemaakt met een hoog proteïnegehalte, kan het feit dat dit bestaat uit 30% proteïne voor sommigen te laag zijn. Er zijn andere merken op de markt die eiwitrepen aanbieden met een hoger percentage aan proteïnen.
 • Nadeel 2: De smaak van de eiwitreep kan mogelijk overweldigend zijn, omdat de beschrijving aangeeft dat er onder de chocolade veel smaak zit. Dit kan afhangen van persoonlijke voorkeur, maar als je iemand bent die van subtiele smaken houdt, kan dit als nadeel worden ervaren.
 • Nadeel 3: De consistentie van de reep wordt beschreven als ‘luchtig’. Dit zou kunnen betekenen dat de reep ietwat broos of kruimelig is, wat wellicht niet de voorkeur geniet als je graag een stevige reep wilt hebben om mee te nemen voor onderweg.
 • Nadeel 4: Er wordt vermeld dat de reep is ontwikkeld in Duitsland en voorzien is van PowerBar-kwaliteit. Dit betekent echter niet automatisch dat het voor iedereen de beste keuze zal zijn. Duitsland heeft strenge voedselstandaarden, maar dit garandeert nog niet dat de ingrediënten en het productieproces bij ieders dieetstijl of voorkeur passen.
 • Nadeel 5: De reep wordt verkocht in verpakkingen van 15 stuks. Als je een nieuwe smaak wilt proberen of als je de repen nog niet eerder hebt gehad, dan moet je meteen een grote verpakking kopen. Dit kan als een nadeel worden ervaren, vooral als je na het proberen van een of twee repen besluit dat je er toch niet zo gek op bent.

Onze favoriet #5

Barebells Eiwitreep

Barebells Eiwitreep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Barebells Eiwitreep is een heerlijke, kauwbare snack verkrijgbaar in vijf klassieke smaken. Deze repen passen niet alleen bij jouw smaak, maar ook bij je buikspieren omdat ze vol zitten met 20 gram eiwit en nauwelijks suiker bevatten. Let wel op, want te veel nutritierepen kunnen een laxerend effect hebben. Vergeet ook niet dat voedingssupplementen zoals deze geen vervanging zijn voor een gebalanceerd dieet maar eerder een aanvulling; het is dus belangrijk om naast deze repen ook een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet te volgen voor een gezonde levensstijl.

 • Voordeel 1: Ze zijn een genot om te eten. De Barebells eiwitrepen zijn beschreven als een ‘100% kauwbare lekkernij’, wat betekent dat ze niet alleen goed zijn voor je, maar ook heerlijk smaken.
 • Voordeel 2: Beschikbaarheid van verschillende smaken. De reep wordt geleverd in vijf klassieke smaken, waardoor je altijd een smaak kunt vinden die bij je past.
 • Voordeel 3: Ze zijn eiwitrijk. Elke reep bevat 20 gram eiwit, wat bijdraagt aan de groei en het onderhoud van je spieren.
 • Voordeel 4: Ze bevatten nauwelijks suiker. Dit maakt ze een geweldige snack optie als je probeert te kijken naar je suikerinname of als je een gezond alternatief wilt voor traditionele zoete snacks.
 • Voordeel 5: Ze kunnen passen in een uitgebalanceerd dieet. Hoewel de Barebells eiwitrepen geen vervanging zijn voor een gebalanceerd dieet, kunnen ze er wel een onderdeel van zijn, vooral als je een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl nastreeft.
 • Nadeel 1: Hoewel Barebells proteïnerepen in vijf klassieke smaken komen, kan dit beperkend zijn voor sommige consumenten die op zoek zijn naar een groter assortiment aan smaken.
 • Nadeel 2: De repen bevatten nauwelijks suiker. Dit kan een nadeel zijn als je behoefte hebt aan een snelle suikerboost tijdens intensieve workouts.
 • Nadeel 3: Volgens de opmerking kan overmatig gebruik van Barebells proteïnerepen een laxerend effect hebben. Het is daarom belangrijk om de inname te moduleren om ongemak te vermijden.
 • Nadeel 4: Hoewel de repen nuttig kunnen zijn als aanvulling, zijn ze geen vervanging voor een uitgebalanceerd dieet. Ze zouden dus niet de hoofdbron van voeding moeten zijn.
 • Nadeel 5: De producent benadrukt het belang van het eten van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Dit suggereert dat deze repen niet alleen voldoende zijn om aan je voedingsbehoeften te voldoen, wat een nadeel kan zijn als je op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor je voeding.

Onze favoriet #6

Phd Eiwitreep

Phd Eiwitreep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De PhD Smart Bar is een overheerlijke energiereep die jouw lichaam voorziet van essentiële eiwitten terwijl het suikergebruik tot een minimum wordt beperkt. Met een totaal van 24 repen in een verpakking, bevat iedere 32-gram reep een zachte eiwitkern met stukjes caramel, omhuld door een smakelijke chocoladelaag. Ondanks de verrukkelijke smaak, heeft de reep slechts 2 gram suiker, ongeveer 120 calorieën, 10 gram eiwitten en 10 gram koolhydraten. Geniet van deze zacht smeltende, knapperige traktatie zonder je zorgen te maken over de suikerinhoud. Hou er echter rekening mee dat de inhoud licht kan variëren afhankelijk van de smaak die je kiest.

 • Voordeel 1: De PhD Smart Bar is een bron van veel eiwitten, wat essentieel is om je spieren te voeden, vooral na een intense training.
 • Voordeel 2: Elke reep bevat slechts 2 gram suiker. Dit betekent dat je kunt genieten van een smakelijke snack zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een teveel aan suikers.
 • Voordeel 3: Met een zachte eiwitkern en stukjes caramel bedekt met een laag chocolade, combineren deze repen plezier en voeding in een compact en gemakkelijk te vervoeren formaat.
 • Voordeel 4: De repen zijn laag in calorieën. Met slechts 120 calorieën per reep, zijn ze een verstandige keuze als je op je calorie-inname let.
 • Voordeel 5: De repen bieden een redelijk evenwicht tussen eiwitten en koolhydraten (10 gram van elk). Dit maakt ze een ideaal tussendoortje om je energie op peil te houden en je spieren te voeden.
 • Nadeel 1: Hoewel de PhD Smart Bar rijk is aan eiwitten, bevat het ook 10 gram koolhydraten. Als je een dieet volgt dat gericht is op het minimaliseren van koolhydraten, is dit niet de ideale eiwitreep voor jou.
 • Nadeel 2: Elke reep bevat slechts 10 gram eiwit. Er zijn veel eiwitrepen op de markt die een hoger eiwitgehalte bieden, wat gunstiger kan zijn als je probeert je inname te verhogen voor spieropbouw of herstel na het trainen.
 • Nadeel 3: Ondanks dat de reep weinig suiker bevat, is deze bedekt met een chocoladelaag. Dit kan problematisch zijn voor mensen die gevoelig zijn voor cafeïne of die proberen het verbruik van bewerkte voedingsmiddelen te beperken.
 • Nadeel 4: Het suikergehalte kan licht variëren, afhankelijk van de smaak. Dit kan betekenen dat sommige smaken meer suiker kunnen bevatten dan de geadverteerde 2 gram, waardoor controle over je suikerinname moeilijker wordt.
 • Nadeel 5: De repen zijn verpakt per 24 stuks. Als je niet zeker weet hoeveel je van de smaak houdt, of als je gevarieerd wilt eten, dan kan een doos met 24 repen van dezelfde smaak te veel zijn.

Onze favoriet #7

Grenade Eiwitreep

Grenade Eiwitreep

Waarom we het gekozen hebben

De Eiwitreep van het merk Grenade is een smakelijk en gezond tussendoortje dat specifiek ontworpen is voor krachtsporters in de spieropbouwende fase. Deze reep is zeer eiwitrijk, met meer dan 20g eiwit per reep, waardoor het een ideale snack is om je spiergroei te ondersteunen. Je kunt de Carb Killa-reep van Grenade nuttigen tussen je maaltijden door of juist na je training om zo je spierherstel te bevorderen.

 • Voordeel 1: Je kunt genieten van een lekker en gezond tussendoortje. Met de Eiwitreep van Grenade combineer je het plezier van een heerlijk tussendoortje met de gezonde keuze voor je lichaam.
 • Voordeel 2: Deze reep is speciaal ontwikkeld voor krachtsporters in de spieropbouwende fase. Als je hard werkt aan je lichaam en je spiermassa wilt vergroten, is de eiwitreep van Grenade de perfecte partner voor jou.
 • Voordeel 3: De Eiwitreep van Grenade levert meer dan 20g eiwit per reep. Dat is een aanzienlijke hoeveelheid en kan bijdragen aan je dagelijkse eiwitbehoefte.
 • Voordeel 4: Je kunt de Grenade Carb Killa op elk moment van de dag consumeren. Of het nu als tussendoortje tussen je maaltijden door is, of direct na je training, het past flexibel in je eetschema.
 • Voordeel 5: Na je training kan het consumeren van de reep het herstel stimuleren. Met dank aan de hoge dosis eiwitten, helpt de reep bij het herstel van je spierweefsel na een intensieve training.
 • nadeel 1: Hoewel de Grenade Eiwitreep als een smakelijk en gezond tussendoortje wordt gepresenteerd, bevat de productbeschrijving geen details over de precieze voedingswaarde. We weten dus niet hoeveel suiker, vetten of calorieën de reep bevat.
 • nadeel 2: Deze reep wordt specifiek aanbevolen voor krachtsporters in de opbouwfase van hun training. Voor sporters die andere doelen hebben, bijvoorbeeld vetverlies of uithoudingsvermogen verbetering, zou deze reep misschien niet de ideale keuze zijn.
 • nadeel 3: Hoewel de een hoeveelheid van 20g eiwit per reep gunstig kan zijn, zegt dit ons niet hoeveel van dat eiwit daadwerkelijk door je lichaam kan worden opgenomen en gebruikt. De kwaliteit en absorbeerbaarheid van de eiwitbron is belangrijk.
 • nadeel 4: De productomschrijving geeft aan dat je de Carb Killa kunt consumeren als tussendoortje of na de training. Echter, sommige mensen hebben misschien liever een eiwitshake of een maaltijd na hun training in plaats van een reep.
 • nadeel 5: Hoewel de naam ‘Carb Killa’ suggereert dat deze reep weinig koolhydraten bevat, is dit niet specifiek vermeld in de productbeschrijving. Voor degenen die hun inname van koolhydraten nauwlettend in de gaten houden, kan dit een minpunt zijn. Het is belangrijk om de voedingsinformatie te controleren om er zeker van te zijn dat het product aan je dieetvereisten voldoet.

Onze favoriet #8

Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep

Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De NICK’S Join our Fight on Sugar Eiwitreep is een low carb chocolade-eiwitwafel, rijkelijk gevuld met vitamines, prebiotische vezels en 10g eiwit. Met slechts 6.9g netto koolhydraten en geen toegevoegde suikers, is deze reep gezoet met stevia, erythritol en sucralose en beïnvloedt je bloedsuikerspiegel niet significant. Hoog in eiwit, levert het 25% van je dagelijkse inname uit hoogwaardige melkeiwitten. Deze glutenvrije snack, die slechts 203 kcal bevat, is ideaal voor elk moment van de dag of als traktatie na de training, ondersteunend voor wie spieronderhoud zoekt.

 • Voordeel 1: De NICK’S Join our Fight on Sugar eiwitreep is laag in koolhydraten, waardoor het een uitstekende optie is als je een laag-koolhydraten dieet volgt of probeert je koolhydraatinname te beperken.
 • Voordeel 2: De reep bevat geen toegevoegde suikers. Het is gezoet met alternatieven zoals stevia, erythritol en sucralose die geen significant effect hebben op je bloedsuikerspiegel. Dit helpt bij het handhaven van een stabiele bloedsuikerspiegel.
 • Voordeel 3: Deze eiwitreep is rijk aan eiwitten, biedt 25% hoogwaardige melkeiwitten, wat een uitstekende manier is om je lichaam te voorzien van de essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft.
 • Voordeel 4: De reep is glutenvrij, waardoor het een geweldige optie is voor mensen met coeliakie of voor degenen die proberen gluten uit hun dieet te verwijderen. Omdat tarwe kan veranderen in suiker in je lichaam, helpt het vermijden van deze lege koolhydraten om je bloedsuiker in balans te houden.
 • Voordeel 5: De eiwitreep van NICK’S is een veelzijdige snackoptie. Met slechts 203 calorieën per reep, kan het op elk moment van de dag worden gegeten of als treat na de training. Het is een ideale ondersteuning voor mensen die op zoek zijn naar spieronderhoud.
 • Nadeel 1: De reep bevat suikervervangers zoals stevia, erythritol en sucralose. Hoewel deze stoffen een lagere impact hebben op de bloedsuikerspiegel, hebben sommige mensen gevoeligheden of intoleranties voor deze ingrediënten die maagklachten kunnen veroorzaken.
 • Nadeel 2: De NICK’S eiwitreep richt zich op het gebruik van melkeiwitten. Dit kan een probleem zijn voor mensen met lactose-intolerantie of voor mensen die een veganistisch dieet volgen, aangezien melkeiwit een dierlijk product is.
 • Nadeel 3: Hoewel het product glutenvrij is, kan het voor mensen met een streng dieet of met ernstige coeliakie problematisch zijn dat de reep wordt geproduceerd in een omgeving waar ook andere producten worden gemaakt die gluten kunnen bevatten.
 • Nadeel 4: Met 203 kcal per reep kan deze eiwitreep nog steeds als vrij calorierijk worden beschouwd, afhankelijk van iemands totale dagelijkse caloriebehoefte en hoeveel repen ze per dag consumeren.
 • Nadeel 5: De claim dat “tarwe in je lichaam verandert in suiker” is te simplistisch. Hoewel het waar is dat koolhydraten in het lichaam in glucose worden omgezet, is deze reep niet per se geschikt voor mensen met diabetes type 2, die nog steeds hun bloedsuikerspiegel nauwlettend moeten volgen, ondanks de suikervervangers die in het product worden gebruikt.

Onze favoriet #9

Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep

Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep

Waarom we het gekozen hebben

De Eiwitreep van NICK’s Join our Fight on Sugar is een heerlijke low carb chocolade-eiwitreep boordevol fudge, noten en prebiotica. Deze reep bevat 15 gram eiwit en slechts 3,7 gram netto koolhydraten, zonder toegevoegde suiker. De zoetheid komt van een natuurlijke mix van stevia, erythritol en xylitol die geen significante invloed op je bloedsuikerspiegel heeft. De eiwitbron in de reep is van hoge kwaliteit, bestaande uit wei, melk en collageenpeptiden, en maakt 28% van de reep uit. Het is ook glutenvrij, omdat tarwe in je lichaam kan omzetten in suiker en je bloedsuikerspiegel snel kan laten stijgen. Met slechts 183 calorieën is deze reep een geschikte eiwitsnack voor elk moment van de dag, of als traktatie na de training. Het is de ideale ondersteuning voor iedereen die spieronderhoud zoekt.

 • Voordeel 1: De NICK’S Join our Fight on Sugar eiwitreep is heerlijk en laag in koolhydraten. Deze eiwitreep boordevol fudge, noten en prebiotica combineert het heerlijke van een snack met slechts 3,7 g netto koolhydraten. Dit maakt het een uitstekend alternatief voor andere, suikerrijke snacks.
 • Voordeel 2: Deze eiwitreep bevat geen toegevoegde suikers en hanteert een natuurlijke mix van zoetstoffen zoals stevia, erythritol en xylitol. Dit betekent dat je kunt genieten van de zoetheid zonder dat het leidt tot een significante stijging van je bloedsuikerspiegel.
 • Voordeel 3: De NICK’S Join our Fight on Sugar eiwitreep is hoog in eiwit, wat je lichaam een boost geeft. Met 28% eiwit van hoogwaardige bronnen zoals wei, melk en collageenpeptiden, draagt deze reep bij aan jouw dagelijkse eiwitbehoefte.
 • Voordeel 4: Je kunt gerust zijn over allergieën of dieetbeperkingen, want deze reep is glutenvrij. Dat betekent dat het geen tarwe bevat, die lege koolhydraten oplevert en je bloedsuikerspiegel snel kan laten stijgen.
 • Voordeel 5: Laatste maar niet minst, deze eiwitreep is een geschikte snack met slechts 183 calorieën. Je kan het op elk moment van de dag nuttigen of als traktatie na je training. Voor mensen die op zoek zijn naar spieronderhoud, is dit een ideale en handige ondersteuning.
 • Nadeel 1: Ondanks dat er geen suiker is toegevoegd aan de NICK’s Eiwitreep, is de reep gezoet met een mix van stevia, erythritol en xylitol. Hoewel deze zoetstoffen geen significant effect op je bloedsuikerspiegel zouden moeten hebben, kunnen ze bij sommige mensen spijsverteringsproblemen veroorzaken, vooral bij overmatige consumptie.
 • Nadeel 2: Deze reep bevat collageenpeptiden, wat geweldig kan zijn voor de gezondheid van je huid en gewrichten, maar als je vegetariër of veganist bent, past dit product niet bij jouw dieet en zal je een andere eiwitbron moeten zoeken.
 • Nadeel 3: Het product is glutenvrij en hoewel dit heerlijk klinkt voor mensen met glutenintolerantie of -allergie, kan de smaak en textuur van glutenvrije producten voor sommigen anders en minder aangenaam zijn in vergelijking met hun glutenbevattende tegenhangers.
 • Nadeel 4: De reep is rijk aan eiwitten, maar als je over het algemeen al een eiwitrijk dieet volgt, kan dit extra eiwit onnodig of zelfs schadelijk zijn. Teveel eiwit kan leiden tot nierproblemen en andere gezondheidskwesties.
 • Nadeel 5: Tot slot, ondanks dat deze eiwitreep slechts 183 calorieën bevat, kan het, als je niet voorzichtig bent met je calorie-inname gedurende de dag, nog steeds bijdragen aan gewichtstoename. Het is immers het totale aantal calorieën dat je eet, niet waar ze vandaan komen, dat bepaalt of je aankomt of niet.

Onze favoriet #10

Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep

Nick'S Join Our Fight On Sugar Eiwitreep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Eiwitreep van NICK’S Join our Fight on Sugar is een low carb chocolade-eiwitwafel die behalve met 10g eiwit, ook met vitamines en prebiotische vezels is verrijkt en slechts 6.9g netto koolhydraten bevat. Deze reep, zonder toegevoegde suiker maar gezoet met stevia, erythritol en sucralose, heeft geen significant effect op je bloedsuikerspiegel. Zorg voor een eiwit-boost van deze hoogwaardige melkeiwitten, die 25% van de reep vormen. Daarbij is de reep gluten-vrij, omdat tarwe in je lichaam verandert in suiker. Geniet van deze eiwitsnack met slechts 203 kcal op elk moment van de dag of als traktatie na de training, perfect voor als jij je spieronderhoud wilt ondersteunen.

 • voordeel 1: De Eiwitreep van NICK’S Join our Fight on Sugar is laag in koolhydraten. Met maar liefst 10 gram eiwitten en slechts 6,9 gram netto koolhydraten, is het een uitstekende keuze voor mensen die een low carb dieet volgen of proberen hun koolhydraatinname te beperken.
 • voordeel 2: De reep bevat geen toegevoegde suikers. In plaats daarvan wordt het gezoet met stevia, erythritol en sucralose. Dit zijn suikervervangers die geen significant effect hebben op je bloedsuikerspiegel. Dit maakt de reep een gezonder alternatief voor andere zoete snacks.
 • voordeel 3: De reep is hoog in eiwitten, wat bijdraagt aan spieronderhoud en -herstel. Met 25% eiwit uit hoogwaardige melkeiwitten, geeft het je lichaam de boost die het nodig heeft, hetzij als een post-workout snack, hetzij als een eiwitrijke snack gedurende de dag.
 • voordeel 4: De Eiwitreep van NICK’S is glutenvrij. Dit is goed nieuws als je coeliakie hebt, een gevoeligheid voor gluten, of gewoon probeert je inname van “lege koolhydraten” zoals tarwe te verminderen, die in je lichaam verandert in suiker en je bloedsuikerspiegel snel laat stijgen.
 • voordeel 5: Deze Eiwitreep is niet alleen gezond, maar ook caloriearm. Met slechts 203 kilocalorieën per reep, is het een ideale snack voor elk moment van de dag. Het kan je honger stillen zonder de angst om te veel calorieën binnen te krijgen.
 • Nadeel 1: Ondanks dat de repen gezoet zijn met stevia, erythritol en sucralose, kan het zijn dat de smaak niet overeenkomt met die van suiker, omdat de zoetstoffen vaak een andere nasmaak hebben die je misschien niet lekker vindt.
 • Nadeel 2: De eiwitreep bevat melkeiwitten; mocht je lactose-intolerant zijn of een veganistisch dieet volgen, dan is dit product niet geschikt voor je.
 • Nadeel 3: Hoewel de reep lage netto koolhydraten heeft, zijn er nog steeds 6.9g aanwezig. Mocht je een strikt koolhydraatarm dieet volgen, is deze reep misschien niet de beste keuze voor je.
 • Nadeel 4: De snack bevat 203 kcal per portie. Hoewel dit relatief laag is, kan het nog steeds bijdragen aan gewichtstoename als je niet op je totale calorie-inname let.
 • Nadeel 5: Het product is gemaakt om te functioneren als een tussendoortje en niet als een maaltijdvervanger. Als je op zoek bent naar een product om een volledige maaltijd te vervangen, dan is dit product mogelijk niet wat je zoekt.

Na grondig onderzoek en testen hebben we de top 10 eiwitrepen voor jou op een rijtje gezet. Het is duidelijk dat er voor elke smaak en elk dieet wel een geschikte reep te vinden is. Als je jouw spieropbouw wil maximaliseren of gewoon op zoek bent naar een gezond tussendoortje, dan zijn deze repen zeker het proberen waard. Ze bieden een makkelijke en smaakvolle manier om jouw eiwitconsumptie te verhogen. Vergeet echter niet dat eiwitrepen een aanvulling zijn op een uitgebalanceerd dieet, en geen vervanging van een volledige maaltijd. Kies de reep die het beste bij jouw behoeften en smaakvoorkeuren past. Geniet van het gemak, de smaak en de voedingsboost die deze beste eiwitrepen je kunnen bieden.

Inhoudsopgave