a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Gedroogde Mango: De 10 beste producten in de test

Ontdek in dit nieuwe onderzoek de 10 beste producten van gedroogde mango die zijn getest om jou te helpen de juiste keuze te maken.

Unser Favorit: Generic Gedroogde Mango

Generic Gedroogde Mango
★★★★★

Unser Favorit: Biojoy Gedroogde Mango

Biojoy Gedroogde Mango
★★★★★

Unser Favorit: Dorimed Gedroogde Mango

Dorimed Gedroogde Mango
★★★★★

Unser Favorit: Idda Herbal Gedroogde Mango

Idda Herbal Gedroogde Mango
★★★★★

Unser Favorit: Pearls Of Samarkand Treasures Of The Silk Road Gedroogde Mango

Pearls Of Samarkand Treasures Of The Silk Road Gedroogde Mango
★★★★★

Unser Favorit: Bioself Be Yourself Gedroogde Mango

Bioself Be Yourself Gedroogde Mango
★★★★★

Unser Favorit: Valley Of Tea Gedroogde Mango

Valley Of Tea Gedroogde Mango
★★★★★

Unser Favorit: Forest Feast Gedroogde Mango

Forest Feast Gedroogde Mango
★★★★★

Unser Favorit: Zingy Zoo Gedroogde Mango

Zingy Zoo Gedroogde Mango
★★★★★

Unser Favorit: Zingy Zoo Gedroogde Mango

Zingy Zoo Gedroogde Mango
★★★★★

Duik mee in de sappige en aromatische wereld van gedroogd fruit, specifiek de koning van deze categorie – de gedroogde mango. Als jij een fervente liefhebber bent van dit tropische fruit, dan is onze lijst van de top 10 beste gedroogde mango producten een onmisbare gids voor jou. Dit artikel, gebaseerd op grondig nieuw onderzoek, gaat verder dan de aantrekkelijke verpakkingen en marketingslogans. In onze test hebben we deze producten zorgvuldig geanalyseerd op basis van smaak, textuur, versheid, voedingswaarde en natuurlijk, prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu op zoek bent naar een gezond tussendoortje, een ingrediënt voor je culinaire creaties of een nieuwe toevoeging aan je dieet, deze gids helpt je bij het kiezen van de beste gedroogde mango op de markt.

Gedroogde mango is een gezonde en voedzame snack die jij als echte fruitliefhebber absoluut zal waarderen. Het is simpelweg een mango die het droogproces heeft ondergaan om het watergehalte eruit te halen, wat resulteert in een zoete en smaakvolle traktatie die je kunt meenemen voor onderweg of gewoon thuis kunt genieten. Ondanks het uitdrogen behoudt het nog steeds veel van zijn oorspronkelijke voedingswaarde, wat het een uitstekende keuze maakt voor een gezonde en smakelijke snack.

Check Uit

Onze favoriet #1

Generic Gedroogde Mango

Generic Gedroogde Mango

Waarom we het gekozen hebben

De Gedroogde Mango van het merk Generic is een topkwaliteit, natuurlijke en gezonde snack rechtstreeks van de fabrikant! Deze luxe snack wordt gepresenteerd in een hersluitbare zak die de ongezoete, ongesuikerde, 100% pure mango fris en lang houdbaar houdt. Elke kilo gedroogde mango komt overeen met 35 verse mango’s, direct afkomstig van een Afrikaanse boer. Deze niet-GMO, PBA-vrije lekkernij wordt aangeboden tegen de gegarandeerde laagste prijs, een fantastische keuze voor liefhebbers van gezond en natuurlijk voedsel.

 • Voordeel 1: Je geniet van 100% natuurlijk gedroogde mango’s. Dit betekent dat er geen toegevoegde chemische stoffen of conserveringsmiddelen zijn, wat bijdraagt aan een gezonder dieet.
  Voordeel 2: Deze snack komt zonder extra suiker of zoetstoffen, waardoor je het zoete van de mango’s op een natuurlijke manier kunt ervaren en je suikerinname kunt beheersen.
  Voordeel 3: De Gedroogde Mango van Generic is GMO- en BPA-vrij, wat betekent dat je een product consumeert dat vrij is van genetisch gemodificeerde organismen en schadelijke chemicaliën.
  Voordeel 4: Je kunt deze lekkernij lang bewaren, dankzij de luxe hersluitbare zak. Dit houdt de mango’s langer vers en smakelijk, zodat je ze op elk moment kunt eten.
  Voordeel 5: Met 1 kg Gedroogde Mango, krijg je het equivalent van 35 verse mango’s! Dit is een efficiënte manier om het voedsel dat je koopt optimaal te benutten en bij te dragen aan een duurzaam consumptiepatroon.
 • Het product Gedroogde Mango van merk Generic lijkt op het eerste gezicht een topkwaliteit snack. Het is gemaakt van 100% mango, is ongesuikerd, GMO vrij, PBA vrij en lang houdbaar. Toch zijn er enkele nadelen die men kan overwegen, gebaseerd op de productbeschrijving:
 • Nadeel 1: Dit product is ongesuikerd en ongezoet. Hoewel dit geweldig is voor diegenen die op zoek zijn naar een gezonde snack, kan de natuurlijke bitterheid van mango wat onaangenaam zijn voor sommige mensen. Zonder toegevoegde zoetstoffen kan de smaak variëren van zeer zoet tot zeer zuur, afhankelijk van de rijpheid van de mango.
 • Nadeel 2: Hoewel het verpakt is in een luxe hersluitbare zak, kan de kwaliteit van de mango snel achteruitgaan als de zak niet goed wordt dichtgemaakt. Dit kan ook gebeuren als de zak beschadigd raakt, wat de houdbaarheid van de gedroogde mango kan verminderen.
 • Nadeel 3: De vermelding dat “1 kg gedroogd is 35 verse mango’s van een Afrikaanse boer!” kan impliceren dat deze gedroogde mango’s zeer compact zijn. Als je liever een meer volumineuze snack hebt, dan is dit misschien niet de juiste keuze voor jou.
 • Nadeel 4: De beschrijving stelt dat dit product direct van de fabrikant komt. Dit kan betekenen dat er geen tussenpersonen betrokken zijn bij de kwaliteitscontrole na de productie. Als je extra zekerheid wilt over de kwaliteit van je voedsel, kan dit een nadeel zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel de beschrijving stelt dat deze gedroogde mango’s GMO-vrij en PBA-vrij zijn, wordt er niet vermeld dat ze ook biologisch zijn. Voor mensen die liever voor biologische opties kiezen, kan dit als een nadeel worden gezien.

Onze favoriet #2

Biojoy Gedroogde Mango

Biojoy Gedroogde Mango

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Biojoy’s Gedroogde Mango is een premium product van 100% gecontroleerde biologische oorsprong. De mango’s worden gedroogd zonder toevoeging van suiker of zwavel, waardoor hun natuurlijke, exotisch-fruitige aroma behouden blijft. Afkomstig uit India, bekend als de ‘zoete lekkernij van de goden’, zijn de mango’s alleen geoogst nadat ze volledig gerijpt en hun perzikachtige geur hebben ontwikkeld. Ook worden de geoogste vruchten in reepjes gesneden en zorgvuldig gedroogd en verpakt voor optimale versheid. In tegenstelling tot vele anderen, smaakt deze mango niet flauw, omdat Biojoy ervoor zorgt dat hun fruit volledig rijpt onder de tropische zon. Om de constante premiumkwaliteit te behouden, hecht Biojoy veel belang aan je feedback over smaak, verpakking en levering.

 • Voordeel 1: De Biojoy Gedroogde Mango’s zijn gemaakt van 100% biologisch geteelde mango’s. Dit betekent dat er bij de teelt van deze mango’s geen gebruik is gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmatige meststoffen, wat een gezondere keuze is voor zowel jou als het milieu.
 • Voordeel 2: De mango’s zijn ongezoet en bevatten geen zwavel, wat stoffen zijn die vaak toegevoegd worden aan gedroogd fruit ter conservering en zoetheid. Dit maakt de Biojoy Gedroogde Mango’s een puur en natuurlijk product.
 • Voordeel 3: Biojoy’s mango’s worden pas geoogst nadat ze volledig gerijpt zijn en hun volle aroma hebben ontwikkeld. Dit zorgt voor een intensere smaakbeleving die veel authentieker is dan de smaak van mango’s die onrijp geoogst worden voor export.
 • Voordeel 4: De mango’s worden in handige reepjes gesneden en zorgvuldig gedroogd, waardoor ze gemakkelijk te consumeren zijn. Je kunt ze zo uit de verpakking eten, of ze gebruiken in andere gerechten.
 • Voordeel 5: Biojoy hecht veel waarde aan de tevredenheid van hun klanten, en nodigt je uit om feedback te geven over zaken zoals de smaak en de verpakking. Dit toont hun toewijding aan kwaliteit en klantenservice.
 • Nadeel 1: Hoewel de mango’s biologisch zijn, worden ze onrijp geoogst voor de export. Dit kan ervoor zorgen dat de smaak en het aroma niet zo intens zijn als van een rijpe mango.
 • Nadeel 2: De gedroogde mango’s kunnen soms flauw van smaak zijn. Hieruit kun je opmaken dat de kwaliteit van de mango’s enigszins variabel kan zijn, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn.
 • Nadeel 3: Er wordt niet vermeld dat het product vrij is van allergenen. Voor mensen met bepaalde voedselallergieën of -intoleranties kan dit een probleem vormen.
 • Nadeel 4: Hoewel het product als een gezonde optie wordt gepresenteerd, is het toch belangrijk om te bedenken dat, hoewel mango’s veel voedingsstoffen bevatten, door het droogproces sommige van deze voedingsstoffen verloren gaan.
 • Nadeel 5: Er wordt in de beschrijving niet precies verteld hoe lang de mango’s gedroogd zijn. De droogtijd kan van invloed zijn op de textuur en smaak van het product, en sommige consumenten willen misschien deze informatie voordat ze het product kopen.

Onze favoriet #3

Dorimed Gedroogde Mango

Dorimed Gedroogde Mango

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Gedroogde Mango van het merk DORIMED is een puur, biologisch en gezond snackalternatief. Met 1 kg van deze lekkernij krijg je geen toegevoegde suikers, geen GGO’s, geen conserveringsmiddelen en geen toegevoegde kleurstoffen. Je kunt genieten van het natuurlijke zoete en sappige voordeel van mango in deze gedroogde vorm, waardoor het een ideale keuze is voor als je op zoek bent naar een gezond tussendoortje.

 • Voordeel 1: Het gebruik van biologische gecertificeerde mango’s betekent dat je een puur, 100% natuurlijk product krijgt. Met de IDDA Herbal gedroogde mango eet je een product dat vrij is van toevoegingen, conserveringsmiddelen of smaakstoffen en bovendien veganistisch is.
 • Voordeel 2: De kwaliteitscontrole van IDDA Herbal strekt zich uit over de hele waardeketen. Van het zorgvuldige verzamelen tot het handmatig verpakken, alles wordt onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.
 • Voordeel 3: Dankzij de rijke zoete smaak en het aangename, frisse aroma vormt de gedroogde mango een heerlijke verfijning voor diverse gerechten. Of je het nu direct eet, toevoegt aan granen, muesli, smoothies of salades, of het gebruikt als vulling voor zoete gebakjes, de keuze is aan jou!
 • Voordeel 4: De veelzijdigheid van de gedroogde mango van IDDA Herbal maakt het tot een must-have in je keuken. Of je het nu weken in warm water of pureert voor gebruik, het is gemakkelijk toe te passen in een scala van culinaire creaties.
 • Voordeel 5: De gedroogde mango van IDDA Herbal wordt geleverd in een hersluitbare zak. Dit helpt om de duurzame kwaliteit van het product te waarborgen, en zeker te stellen dat de smaak en het aroma behouden blijven – een essentieel aspect voor een gedroogd fruitproduct als mango.
 • Nadeel 1: Het merk IDDA Herbal biedt gedroogde mango aan zonder toevoegingen of smaakstoffen. Dit kan betekenen dat de gedroogde mango’s minder zoet zijn dan je zou verwachten. Ze bevatten niet de vaak toegevoegde zoetstoffen of smaakversterkers die andere merken misschien wel toevoegen.
 • Nadeel 2: Hoewel biologisch gecertificeerd, moet je rekening houden met waar en hoe de mango’s worden geproduceerd. Afhankelijk van de regio en ziektebeschermingsprogramma’s kunnen biologische mango’s gevoeliger zijn voor ongedierte en ziekten.
 • Nadeel 3: Het gebruik van gedroogde mango vereist mogelijk wat extra bereidingstijd en planning. Zoals de beschrijving aangeeft, moet je de mango’s, als je ze niet direct consumeert, ten minste een uur in warm water weken voor gebruik.
 • Nadeel 4: De hersluitbare verpakking kan een beperkte houdbaarheid bieden. Ondanks dat de verpakking hersluitbaar is, is er geen garantie dat de mango’s de versheid en smaak behouden eenmaal geopend, vooral als ze niet op een geschikte manier worden opgeslagen.
 • Nadeel 5: De IDDA Herbal gedroogde mango is een nicheproduct. Mocht je er geen fan van zijn, dan zijn er mogelijk minder recepten en aanbevelingen beschikbaar om de mango op een alternatieve manier te gebruiken, vergeleken met een populairder of bekender product.

Onze favoriet #4

Idda Herbal Gedroogde Mango

Idda Herbal Gedroogde Mango

Waarom we het gekozen hebben

De Gedroogde Mango van IDDA Herbal is een biologisch gecertificeerd product, zorgvuldig verbouwd in een gecontroleerde omgeving. Deze veganistische gedroogde mango, vrij van toevoegingen en conserveringsmiddelen, biedt je de rijke, zoete smaak van een authentieke tropische vrucht. Een strenge handmatige selectie en verpakking zorgen voor een constante hoge kwaliteit. Of je nu een vleugje zoetigheid wilt toevoegen aan je desserts, granen, smoothies, of salades, of het wilt weken om te pureren voor gebakvullingen, deze mango is veelzijdig in gebruik. De mango wordt geleverd in een hersluitbare zak om de smaak en het aroma langdurig te behouden. Extra bonus: het is een 100% natuurlijk product! Perfect voor de bewuste consument zoals jij.

 • Voordeel 1: Het gebruik van biologische gecertificeerde mango’s betekent dat je een puur, 100% natuurlijk product krijgt. Met de IDDA Herbal gedroogde mango eet je een product dat vrij is van toevoegingen, conserveringsmiddelen of smaakstoffen en bovendien veganistisch is.
 • Voordeel 2: De kwaliteitscontrole van IDDA Herbal strekt zich uit over de hele waardeketen. Van het zorgvuldige verzamelen tot het handmatig verpakken, alles wordt onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.
 • Voordeel 3: Dankzij de rijke zoete smaak en het aangename, frisse aroma vormt de gedroogde mango een heerlijke verfijning voor diverse gerechten. Of je het nu direct eet, toevoegt aan granen, muesli, smoothies of salades, of het gebruikt als vulling voor zoete gebakjes, de keuze is aan jou!
 • Voordeel 4: De veelzijdigheid van de gedroogde mango van IDDA Herbal maakt het tot een must-have in je keuken. Of je het nu weken in warm water of pureert voor gebruik, het is gemakkelijk toe te passen in een scala van culinaire creaties.
 • Voordeel 5: De gedroogde mango van IDDA Herbal wordt geleverd in een hersluitbare zak. Dit helpt om de duurzame kwaliteit van het product te waarborgen, en zeker te stellen dat de smaak en het aroma behouden blijven – een essentieel aspect voor een gedroogd fruitproduct als mango.
 • Nadeel 1: Het merk IDDA Herbal biedt gedroogde mango aan zonder toevoegingen of smaakstoffen. Dit kan betekenen dat de gedroogde mango’s minder zoet zijn dan je zou verwachten. Ze bevatten niet de vaak toegevoegde zoetstoffen of smaakversterkers die andere merken misschien wel toevoegen.
 • Nadeel 2: Hoewel biologisch gecertificeerd, moet je rekening houden met waar en hoe de mango’s worden geproduceerd. Afhankelijk van de regio en ziektebeschermingsprogramma’s kunnen biologische mango’s gevoeliger zijn voor ongedierte en ziekten.
 • Nadeel 3: Het gebruik van gedroogde mango vereist mogelijk wat extra bereidingstijd en planning. Zoals de beschrijving aangeeft, moet je de mango’s, als je ze niet direct consumeert, ten minste een uur in warm water weken voor gebruik.
 • Nadeel 4: De hersluitbare verpakking kan een beperkte houdbaarheid bieden. Ondanks dat de verpakking hersluitbaar is, is er geen garantie dat de mango’s de versheid en smaak behouden eenmaal geopend, vooral als ze niet op een geschikte manier worden opgeslagen.
 • Nadeel 5: De IDDA Herbal gedroogde mango is een nicheproduct. Mocht je er geen fan van zijn, dan zijn er mogelijk minder recepten en aanbevelingen beschikbaar om de mango op een alternatieve manier te gebruiken, vergeleken met een populairder of bekender product.

Onze favoriet #5

Pearls Of Samarkand Treasures Of The Silk Road Gedroogde Mango

Pearls Of Samarkand Treasures Of The Silk Road Gedroogde Mango

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Gedroogde Mango van het merk PEARLS OF SAMARKAND TREASURES OF THE SILK ROAD is een premium kwaliteit snack gemaakt van 100% natuurlijke, in de zon gedroogde mangostukjes, geïmporteerd uit Mexico. Deze zachte en zoete lekkernij bevat geen bewaarmiddelen of toegevoegde suikers en is vrij van zwavel, oliën en citroenzuur. Perfect als tussendoortje of als zoet ingrediënt in muesli en desserts. De producten van Pearls of Samarkand worden zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk gehouden, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen voor puur genot. De levering omvat 1 x 1000g biologische, onbehandelde en ongezwavelde mango’s uit Mexico. Ideaal voor degenen die houden van natuurlijke, veganistische snacks.

 • Voordeel 1: Deze Gedroogde Mango’s van PEARLS OF SAMARKAND TREASURES OF THE SILK ROAD zijn 100% natuurlijk. De in de zon gedroogde mangostukjes worden voorzichtig verwerkt en komen direct uit Mexico, wat jou een uitstekende kwaliteit garandeert.
 • Voordeel 2: Het product biedt een premium kwaliteit. Het gedroogde fruit heeft een zeer zachte en zoete smaak en bevat geen bewaarmiddelen of toegevoegde suikers. Je kunt er dus van genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongewenste chemicaliën.
 • Voordeel 3: Deze mangostukjes zijn veelzijdig in gebruik. Vanwege hun raw food-kwaliteit en dat ze vrij zijn van zwavel, oliën en citroenzuur, zijn ze ideaal als tussendoortje of als zoet ingrediënt in muesli en desserts. Je kunt jouw culinaire creativiteit dus op een gezonde manier de vrije loop laten.
 • Voordeel 4: De producten van Pearls of Samarkand zijn zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat betekent dat je weet dat je een product krijgt dat voldoet aan de hoogste eisen vanuit een bedrijf dat eerlijke waarden belichaamt.
 • Voordeel 5: Als laatste, maar zeker niet als minste, zijn deze biologische mango’s vegan en onbehandeld. Dit product bevat dus geen dierlijke ingrediënten en is vrij van extra behandelingen, waardoor je je voeding lekker, maar ook ethisch en duurzaam kunt houden.
 • Nadeel 1: Hoewel de PEARLS OF SAMARKAND TREASURES OF THE SILK ROAD Mangos hoogwaardig en zorgvuldig zijn verwerkt, komen ze uit Mexico. Dit betekent dat deze producten een lange weg afleggen voordat ze in jouw keukenkastje terechtkomen, wat een grotere ecologische voetafdruk betekent dan bij lokaal geproduceerd fruit.
 • Nadeel 2: Dit product is vezelarm, wat mogelijk een nadeel kan zijn voor mensen die proberen hun dagelijkse vezelinname te verhogen. Het is bekend dat genoeg vezelrijke voeding bijdraagt aan een gezonde spijsvertering.
 • Nadeel 3: Hoewel het product vrij is van bewaarmiddelen of toegevoegde suikers, kan de natuurlijke zoetheid van de mango’s ervoor zorgen dat je meer calorieën binnenkrijgt dan je verwacht. Let op je portiegroottes als je je suikerinname wil controleren.
 • Nadeel 4: Het product is in raw food kwaliteit – wat betekent dat ze zijn gedroogd en niet gekookt of anderszins thermisch behandeld. Onderzoek heeft aangetoond dat het eten van grote hoeveelheden onbewerkte voedsel zoals deze gedroogde mango’s, voor sommige mensen kan leiden tot spijsverteringsproblemen.
 • Nadeel 5: Hoewel het product veganistisch is, wil dat niet zeggen dat het geschikt is voor mensen met specifieke dieetvoorkeuren of allergieën. Het product bevat geen specifieke allergeen informatie, dus als je allergisch of intolerant bent voor bepaalde stoffen, is het raadzaam de verpakking zorgvuldig te lezen of te zoeken naar een product met duidelijkere allergenen informatie.

Onze favoriet #6

Bioself Be Yourself Gedroogde Mango

Bioself Be Yourself Gedroogde Mango

Waarom we het gekozen hebben

De Gedroogde Mango van BIOSELF is een biologisch, ongezwaveld en ongezoet product, zorgvuldig bewerkt om het exotische aroma van vers gesneden mango’s te behouden. Deze heerlijke mangoreepjes zijn afkomstig van zongerijpte, onbespoten mangovruchten uit het duurzaam geteelde West-Afrikaanse Burkina Faso. De mango’s, ook wel ‘het zoete voedsel van de goden’ genoemd, zijn 100% BIO, een missie waar ook superheldin Biona zich voor inzet. Ze ondersteunt de duurzame biologische teelt, het droogproces en het optimale transport in Burkina Faso. Nadat je deze smakelijke reepjes hebt geprobeerd, zou Biona graag jouw beoordeling willen horen.

 • Voordeel 1: De Gedroogde Mangoreepjes van BIOSELF zijn geheel natuurlijk en ongezwaveld. Dit betekent dat je ze kunt genieten zonder zorgen over schadelijke conserveringsmiddelen.
 • Voordeel 2: Ze zijn ook ongezoet, wat maakt dat deze mangoreepjes een gezonde keuze zijn. Je eet puur fruit, zonder toegevoegde suikers.
 • Voordeel 3: De mango’s waaruit de repen zijn gemaakt, zijn zorgvuldig en duurzaam geteeld in Burkina Faso. Dit betekent dat je bijdraagt aan een duurzame landbouw en milieu door dit product te kiezen.
 • Voordeel 4: Deze mango’s zijn vers gesneden en gedroogd, wat ze een heerlijk exotisch aroma geeft. De verpakking is zodanig ontworpen dat dit aroma optimaal behouden blijft, zodat je een verse smaakervaring krijgt bij elke hap.
 • Voordeel 5: Door het kopen van dit product, ondersteun je de superheldin Biona in haar campagne voor duurzame biologische teelt in Burkina Faso. Zo kan je genieten van heerlijke mango’s en tegelijkertijd een verschil maken in de wereld.
 • Het is een uitdaging om nadelen te vinden op basis van de gegeven productbeschrijving, aangezien het positief is geformuleerd en niet veel mogelijke gebreken aangeeft. Desondanks, hier zijn een paar potentiële nadelen die ik kan interpreteren:
 • Nadeel 1: Mogelijk te zoet – Mango’s staan bekend als het “zoete voedsel van de goden”. Als je niet van erg zoet voedsel houdt, vind je deze gedroogde mangoreepjes misschien te zoet.
 • Nadeel 2: Geen toegevoegde conserveringsmiddelen – De BIOSELF mango repen zijn ongezwaveld en ongezoet. Dit kan betekenen dat ze een kortere houdbaarheid hebben dan andere gedroogde vruchten die conserveermiddelen bevatten.
 • Nadeel 3: Mogelijk te droog – Aangezien deze mango’s gedroogd zijn, kunnen ze harder of droger zijn dan je misschien gewend bent van andere gedroogde vruchten.
 • Nadeel 4: Het is niet duidelijk hoe de mango’s worden geteeld – Hoewel het bedrijf stelt dat de mango’s afkomstig zijn van duurzame biologische teelt, geven ze geen specifieke informatie over hun landbouwmethoden. Voor sommige consumenten kan dit gebrek aan transparantie een probleem zijn.
 • Nadeel 5: Alleen beschikbaar in één variant – De BIOSELF gedroogde mango’s lijken alleen beschikbaar te zijn als repen, wat beperkend kan zijn voor consumenten die verschillende texturen en vormen van het product willen proberen.

Onze favoriet #7

Valley Of Tea Gedroogde Mango

Valley Of Tea Gedroogde Mango

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Valley of Tea’s Gedroogde Mango is een voortreffelijke, voedzame en zoete snack, ideaal voor onderweg of als een gezonde vervanger voor suikerrijke tussendoortjes. Gemaakt van 100% mango, deze fruitige en smaakvolle chips zijn zorgvuldig gedroogd en verpakt om u perfect te bereiken. Ze zijn veelzijdig in gebruik, je kunt ze direct uit de verpakking eten, weken in water of vruchtensap, mixen in yoghurt, bakwaren, of zelfs gebruiken in curry’s, chutneys en compotes. Geniet van de authentieke smaak van mango, boordevol micronutriënten, op elke gewenste manier.

 • Voordeel 1: De Valley of Tea gedroogde mango’s zijn 100% natuurlijk en biologisch. Er is niets anders aan toegevoegd, waardoor je geniet van een gezonde en pure snack.
 • Voordeel 2: Deze gedroogde mangochips bevatten een hoog gehalte aan voedingsstoffen en micronutriënten. Ze fungeren dan ook als een geweldige, gezonde boost voor je lichaam.
 • Voordeel 3: Als je trek hebt in iets zoets, zijn deze mangochips een ideale keuze. Ze stillen je zoetbehoefte, maar zonder de nadelen van geraffineerde suikers.
 • Voordeel 4: De chips worden zorgvuldig verpakt en verzonden, waardoor ze in uitstekende staat bij je aankomen. De snack is dus altijd lekker vers wanneer je deze wenst te consumeren.
 • Voordeel 5: Ze zijn enorm veelzijdig in hun gebruik. Natuurlijk kun je ze gewoon zo eten, maar je kunt ze ook toevoegen aan yoghurt, gebruike in gebak of zelfs als ingrediënt gebruiken in curry’s, chutneys en compotes.
 • nadeel 1: Het product is gedroogd, dit kan ertoe leiden dat het minder sappig en fris is dan verse mango. Als je een fan bent van de smaak en textuur van verse mango, kan je teleurgesteld zijn door deze droge variant.
 • nadeel 2: Het product wordt verkocht als biologische mangochips en is 100% mango. Hoewel dit een voordeel kan zijn voor sommige mensen, betekent dit ook dat er geen conserveermiddelen of andere additieven zijn om de houdbaarheid te verlengen. Dit kan ervoor zorgen dat de gedroogde mango mogelijk minder lang houdbaar is dan andere (niet-biologische) merken.
 • nadeel 3: Om de mangochips te eten naast gedroogd, kun je ze weken in water of vruchtensap. Dit kan echter wel een extra stap betekenen in de voorbereiding voordat je het kunt eten, vooral als je het wilt gebruiken in een recept.
 • nadeel 4: Hoewel gedroogde mango’s een gezonde en zoete snack zijn, zijn ze nog steeds vrij suikerrijk. Als je probeert om je suikerinname te beperken, moet je misschien je portiegrootte in de gaten houden.
 • nadeel 5: Hoewel veelzijdig, kan niet iedereen de smaak van mango in curry’s, chutneys en compotes waarderen. Dit maakt deze gedroogde mango’s misschien minder aantrekkelijk voor mensen die ze niet alleen als snack willen gebruiken.

Onze favoriet #8

Forest Feast Gedroogde Mango

Forest Feast Gedroogde Mango

Waarom we het gekozen hebben

Forest Feast Gedroogde Mango is een gezonde en smakelijke snack, verkregen uit de exclusieve Carabao variëteit mango’s, geleverd door de Preda Fair Trade Organisation in de Filipijnen. Jouw aankoop draagt bij aan een eerlijke prijs en een betere toekomst voor de telers. Deze chocolade gecoate mango plakjes zijn perfect voor onderweg, voor in de lunchbox, of als onderdeel van je ontbijt. Ze zijn 100% natuurlijk en een portie van 30g komt overeen met 1 van je 5 aanbevolen dagelijkse porties fruit en groenten. Ze zijn rijk aan vitamine C wat je immuunsysteem ondersteunt, boordevol vezels voor een makkelijke spijsvertering en zijn vetarm. De mango’s zijn natuurlijk gedroogd om hun unieke smaak en zoetheid te behouden en kunnen zowel puur als gesneden in diverse gerechten worden gebruikt. Forest Feast is een familiebedrijf van fijnproevers die de hele wereld rondreizen om de beste ingrediënten te verzamelen voor hun hoogwaardige producten.

 • Voordeel 1: Met de keuze voor Forest Feast’s Gedroogde Mango ondersteun je de Fair Trade beweging. Het merk garandeert dat hun Carabao-variëteit mango uitsluitend wordt ingekocht bij de Preda Fair Trade Organisatie in de Filipijnen, wat bijdraagt aan een eerlijkere prijs en betere toekomst voor de telers.
 • Voordeel 2: Deze snack is een gezonde keuze. De chocolade gecoate mango plakjes leveren 1 van de aanbevolen 5 porties fruit per dag, en zijn 100% natuurlijk, waardoor het een praktisch schuldvrije snack optie is voor onderweg, in lunchboxen, of voor het ontbijt.
 • Voordeel 3: Gedroogde Mango van Forest Feast biedt diverse gezondheidsvoordelen. Het is natuurlijk rijk aan vitamine C, wat het immuunsysteem ondersteunt. Bovendien zijn ze rijk aan vezels en vetarm, wat bijdraagt aan een gezonde spijsvertering.
 • Voordeel 4: Deze gedroogde mango’s smaken heerlijk. Ze zijn natuurlijk gedroogd om hun smaak en zoetheid te behouden, waardoor ze een geweldige snack zijn om een zoet verlangen te stillen of om een hartig gerecht een zoete touch te geven.
 • Voordeel 5: Forest Feast is een familiebedrijf met aandacht voor kwaliteit. Dit team van toegewijde fijnproevers, boomklimmers, en veranderaars reist de hele wereld af op zoek naar de beste ingrediënten om hun klanten hoogwaardige producten te bieden.
 • Nadeel 1: Hoewel deze gedroogde mango gesneden wordt gepromoot als gezonde snack, moet je wel rekening houden dat ze ook chocolade-coating hebben. Hierdoor kunnen ze mogelijk meer calorieën en suiker bevatten dan je zou verwachten van een gezond tussendoortje.
 • Nadeel 2: De Gedroogde Mango is van de Carabao-variant uit de Filipijnen. Als je gewend bent aan andere variëteiten van mango, kan je de smaak van de Carabao-variant misschien minder prettig vinden.
 • Nadeel 3: In de beschrijving wordt vermeld dat deze gedroogde mango helpt om je immuunsysteem te stimuleren en je spijsvertering te verlichten. Hoewel het gezondheidsvoordelen heeft, dient dit niet als vervanging voor een gebalanceerde maaltijd of een gezond dieet.
 • Nadeel 4: Hoewel ze verpakt worden als een handig tussendoortje, moet je wel rekening houden met hoe je deze snack bewaart. Gedroogd fruit kan taai en minder smaakvol worden als het niet goed bewaard wordt.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het bedrijf aangeeft te werken met fairtrade-organisaties, geeft deze specifieke productbeschrijving geen specifiek detail over de traceerbaarheid van de productieketen. Als consument is het daardoor moeilijk te controleren of het product daadwerkelijk eerlijk gemaakt is.

Onze favoriet #9

Zingy Zoo Gedroogde Mango

Zingy Zoo Gedroogde Mango

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

ZINGY ZOO’s Gedroogde Mango is een 100% natuurlijk product, volledig vrij van allergenen en zonder toegevoegde smaken, kleuren of bewaarmiddelen. Dit gevriesdroogde mangopoeder is perfect om je fruitinname te verhogen door het toe te voegen aan je zelfgemaakte desserts, taarten, cheesecakes, smoothies, drankjes, porridge, proteïnedrankjes, of gewoon als decoratie voor je gebak. Het is ook puur en natuurlijk, zonder toegevoegde suikers, glutenvrij en geschikt voor veganisten. Probeer het zelf om de veelzijdigheid van gevriesdroogde producten te ontdekken.

 • Voordeel 1: Pure ingrediënten – De Gedroogde Mango van ZINGY ZOO is gemaakt van 100% mango, zonder toevoegingen of bewaarmiddelen. Dit betekent dat je puur en natuurlijk fruit consumeert, wat bijdraagt aan een gezond dieet.
 • Voordeel 2: Veelzijdigheid – Deze gedroogde mango is perfect voor allerlei soorten gerechten. Je kunt het poeder gebruiken om je desserts, taarten, cheesecakes mee te verrijken of als decoratie voor de gebakken cheesecakes.
 • Voordeel 3: Verhoogt je fruitinname – Gebruik dit natuurlijke mango poeder om makkelijk en smaakvol je dagelijkse fruitinname te verhogen. Dit kan helpen bij het bereiken van een evenwichtige voeding.
 • Voordeel 4: Allergeenvrij – Voor mensen met gevoelige voeding, houd er rekening mee dat dit gefreesdroogde mango poeder allergenenvrij is. De gedroogde mango van ZINGY ZOO is dus een veilige keuze.
 • Voordeel 5: Geschikt voor verschillende diëten – Dit gefreesdroogde mango poeder van ZINGY ZOO heeft geen toegevoegde suikers, is gluten vrij en vegan. Het kan dus makkelijk in verschillende diëten geïntegreerd worden, of je nu bepaalde allergieën hebt, gezonder wilt eten, of een veganistische levensstijl volgt.
 • Nadeel 1: Het product, Zingy Zoo Gedroogde Mango, is 100% puur en bevat geen toevoegingen of conserveermiddelen. Dit betekent dat het niet zo lang houdbaar kan zijn als andere producten die conserveermiddelen bevatten.
 • Nadeel 2: Hoewel de vermelding van allergeenvrijheid geruststellend is, is het noodzakelijk te weten dat dit niet noodzakelijk betekent dat het veilig is voor iedereen. Iedereen heeft unieke intoleranties en allergieën, dus het is altijd mogelijk dat sommige gebruikers mogelijk een allergische reactie op de gedroogde mango’s kunnen hebben.
 • Nadeel 3: Het product is aangegeven als ‘gemakkelijk te gebruiken’ in recepten en bakken. Echter, als je niet gewend bent om gevriesdroogd fruit te gebruiken, kan het wat experimenten en aanpassingen in je recepten vergen om het juiste evenwicht van smaken te krijgen.
 • Nadeel 4: De Zingy Zoo Gedroogde Mango wordt gepresenteerd als gemakkelijk te gebruiken voor smoothies en drankjes. Evenwel, door hun gedroogde staat, kunnen ze langer nodig hebben om volledig te mengen in vergelijking met verse of bevroren fruit.
 • Nadeel 5: Hoewel het product veganistisch en gluten-vrij is, kan het nog steeds suikers bevatten van de natuurlijke fructose in mango’s. Voor sommige mensen die een strikt dieet volgen of bepaalde gezondheidsproblemen hebben, zoals diabetes, kan dit een probleem zijn.

Onze favoriet #10

Zingy Zoo Gedroogde Mango

Zingy Zoo Gedroogde Mango

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

ZINGY ZOO’s Gedroogde Mango is een puur en natuurlijk product, gemaakt van 100% mango zonder toevoegde suikers, gluten, of andere toevoegingen. Dit vegan product komt in een extra grote verpakking van 300g en biedt diverse toepassingsmogelijkheden. Gebruik het in je zelfgemaakte desserts, taarten en cheesecakes, voeg het toe aan je smoothies, drinks, havermout, proteïne drankjes of als snack tussendoor. Dit vrij gedroogde product is bereidt onder vacuüm en garandeert je tevredenheid. Ontdek de diversiteit van het uitgebreide assortiment van gevriesdroogde ZINGY ZOO-producten.

 • Voordeel 1: Pure ingrediënten – ZINGY ZOO Gedroogde Mango bestaat uit 100% mango. Er zijn geen suikers toegevoegd om de smaak te versterken en is dus een gezondere keuze voor een snack of toevoeging aan je maaltijd.
 • Voordeel 2: Allergeenvrij – Je kunt dit product met een gerust hart eten, het is allergeenvrij. Hierdoor is het een veilige optie als je gevoelig of allergisch bent voor bepaalde voedselcomponenten.
 • Voordeel 3: Veelzijdig gebruik – Het product is perfect om te gebruiken in zelfgemaakte desserts, taarten, cheesecakes of als decoratie voor je gebak. Ook is het klaar voor je smoothies, drankjes, porridge en proteïnedrankjes. De gedroogde mango stukjes bieden dus een veelvoud aan culinaire mogelijkheden.
 • Voordeel 4: Gezond en dieetvriendelijk – Het product is niet alleen natuurlijk en zonder toegevoegde suikers, maar ook glutenvrij en vegan. Dit maakt het geschikt voor mensen met verschillende dieetwensen.
 • Voordeel 5: Ruim assortiment – Het merk biedt je de mogelijkheid om een breed scala aan gedroogd fruit en andere producten te ontdekken. Van gedroogde aardbeien, frambozen, pitaya, rode bessen tot snoep en zelfs ijs, er zijn vele opties om onder de vacuüm drogen te ervaren.
 • Hoewel de productbeschrijving van de Gedroogde Mango van het merk Zingy Zoo overwegend positief lijkt, zijn er op basis daarvan wellicht enkele mogelijke nadelen te vinden:
 • Nadeel 1: Hoewel het product puur en zonder toegevoegde suikers is, kan dit betekenen dat sommige mensen de smaak te flauw of niet zoet genoeg vinden. Dit hangt af van je eigen smaakvoorkeur.
 • Nadeel 2: Het is een product met een enkel ingrediënt (100% mango). Hoewel dit een kwaliteitsindicator kan zijn, biedt het ook minder verscheidenheid dan gedroogde fruitmixen.
 • Nadeel 3: Ondanks dat er geen specifieke allergeen genoemd wordt, betekent “allergeenvrij” niet per se dat het product veilig is voor mensen met alle soorten voedselallergieën. Het hangt af van welke specifieke allergieën je hebt.
 • Nadeel 4: Het product wordt aangeprezen voor gebruik in veel verschillende soorten gerechten, zoals smoothies, drankjes, porridge, proteïnedrankjes, en taarten. Als je echter niet zo’n veelzijdige eter of kok bent, zijn veel van deze opties misschien niet aantrekkelijk voor je.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving vermeldt meerdere soorten gevriesdroogde producten, van aardbeien tot drakenfruit. Hoewel je misschien nieuwsgierig wordt naar het brede assortiment, kan dit ook frustratie opwekken, aangezien deze specifieke verpakking alleen mango bevat.

Na een grondige evaluatie van de 10 beste gedroogde mango’s op de markt, zou je nu een bevredigende keuze moeten kunnen maken. Elke optie heeft unieke eigenschappen die kunnen voldoen aan verschillende smaakpaletten en voedingsbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een gezond tussendoortje, een smakelijke energieboost tijdens het hiken, of een nieuwe toevoeging aan je keukenrepertoire, gedroogde mango biedt een scala aan mogelijkheden. Zorg ervoor dat je een merk kiest dat is gericht op kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten, om verzekerd te zijn van een product dat niet alleen heerlijk, maar ook verantwoord is.

Inhoudsopgave