a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Ijsblokjesmachine: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 ijsblokjesmachines die uitblinken in onze nieuwste tests, om jou te helpen de beste keuze te maken.

Unser Favorit: H.Koenig Ijsblokjesmachine

H.Koenig Ijsblokjesmachine
★★★★★

Unser Favorit: Arebos Ijsblokjesmachine

Arebos Ijsblokjesmachine
★★★★★

Unser Favorit: Conopu Ijsblokjesmachine

Conopu Ijsblokjesmachine
★★★★★

Unser Favorit: Fooing Ijsblokjesmachine

Fooing Ijsblokjesmachine
★★★★★

Unser Favorit: Sommertal Ijsblokjesmachine

Sommertal Ijsblokjesmachine
★★★★★

Unser Favorit: Yabano Ijsblokjesmachine

Yabano Ijsblokjesmachine
★★★★★

Unser Favorit: Kumio Ijsblokjesmachine

Kumio Ijsblokjesmachine
★★★★★

Unser Favorit: Salco Ijsblokjesmachine

Salco Ijsblokjesmachine
★★★★★

Unser Favorit: Silonn Ijsblokjesmachine

Silonn Ijsblokjesmachine
★★★★★

Unser Favorit: Northclan Ijsblokjesmachine

Northclan Ijsblokjesmachine
★★★★★

Ben jij op zoek naar de perfecte ijsblokjesmachine? Het is niet altijd gemakkelijk om het juiste product te vinden in een zee van mogelijkheden, maar je hoeft je geen zorgen te maken. We hebben voor jou het nieuwste onderzoek uitgeplozen en presenteren hierbij de top 10 ijsblokjesmachines op de markt. Of je nu een professionele barman bent of gewoon iemand die thuis geniet van gekoelde dranken, onze uitgebreide lijst en analyse helpt je om de beste keuze te maken. We behandelen verschillende merken, prijsklassen en innovatieve functies om aan ieders behoeften te voldoen.

Een ijsblokjesmachine is een apparaat dat jij thuis of in je bedrijf kunt gebruiken om op een efficiënte en snelle manier ijsblokjes te maken. Deze machines zijn ideaal voor de zomermaanden, feesten of etentjes waarbij je in korte tijd veel ijsblokjes nodig hebt. Je hoeft enkel water in het apparaat te gieten, het juiste programma te selecteren en de machine doet de rest. Zo garandeert de ijsblokjesmachine altijd een voorraad vers ijs voor jouw koude dranken en favoriete cocktails.

Check Uit

Onze favoriet #1

H.Koenig Ijsblokjesmachine

H.Koenig Ijsblokjesmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De H.Koenig ijsblokjesmachine is een krachtig apparaat met een productiecapaciteit van 12kg per dag. De machine heeft een ruim waterreservoir van 2,1L en produceert ijsblokjes in slechts 10 tot 13 minuten. Je kunt kiezen uit twee formaten ijsblokjes, ideaal voor verschillende drankjes. Met een transparant deksel en een digitaal bedieningspaneel, is de machine zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien is het ijsblokjesbakje uitneembaar voor gemak bij reinigen en leegmaken. De waterniveau-indicator helpt je gemakkelijk het waterniveau te controleren. Het hoofddeel is gemaakt van roestvrijstaal voor duurzaamheid en esthetiek. Als een extra bonus komt het met een ijsblokjesschep en heeft het een vermogen van 120W.

 • Voordeel 1: De H.Koenig Ijsblokjesmachine heeft een indrukwekkende dagelijkse productiecapaciteit van 12 kg. Hierdoor heb je altijd genoeg ijsblokjes voor je drankjes, vooral handig als je gasten hebt of een feest geeft.
 • Voordeel 2: Met de productiecyclus van slechts 10 tot 13 minuten, krijg je razendsnel ijsblokjes zonder lang te hoeven wachten.
 • Voordeel 3: De Ijsblokjesmachine biedt flexibiliteit door het aanbieden van twee formaten ijsblokjes. Zo kun je het formaat kiezen dat het beste bij je drinkbehoeften past.
 • Voordeel 4: De machine heeft een transparant deksel en een digitaal bedieningspaneel. Zo kun je het proces gemakkelijk volgen en de instellingen eenvoudig regelen.
 • Voordeel 5: Met de uitneembare ijsblokjesbakje en de bijgevoegde ijsblokjesschep, is het eenvoudig om de gewenste hoeveelheid ijs te nemen en te serveren. Bovendien is de machine makkelijk schoon te maken dankzij deze functies.
 • Nadeel 1: Hoewel de H.Koenig Ijsblokjesmachine je de mogelijkheid geeft om twee formaten ijsblokjes te maken, kan het ontbreken van meer variatie in formaat voor sommige mensen een nadeel zijn.
 • Nadeel 2: Met een productiecyclus van 10 tot 13 minuten, kan het zijn dat je niet meteen de hoeveelheid ijs hebt die je nodig hebt. Dit kan een probleem zijn als je onverwacht meer gasten krijgt of als je snel veel ijsblokjes nodig hebt.
 • Nadeel 3: Hoewel de inhoud van het waterreservoir van 2,1 L redelijk is, moet je het toch regelmatig bijvullen om continu de maximale productiecapaciteit te bereiken. Dit kan voor jou vervelend zijn als je het apparaat intensief gebruikt.
 • Nadeel 4: Het vermogen van 120 W betekent dat dit apparaat niet het meest energiezuinig is. Als je je zorgen maakt over je energierekening, kan dit een punt van overweging zijn.
 • Nadeel 5: Omdat het hoofddeel is gemaakt van roestvrij staal, kan het apparaat zwaarder zijn dan kunststof modellen. Dit kan het minder draagbaar maken, wat een nadeel kan zijn als je van plan bent het regelmatig te verplaatsen.

Onze favoriet #2

Arebos Ijsblokjesmachine

Arebos Ijsblokjesmachine

Waarom we het gekozen hebben

De ijsblokjesmachine van Arebos is een superhandig apparaat waarmee je snel en eenvoudig ijsblokjes kunt maken. Met een waterreservoir van 2,2 liter kun je binnen 10-15 minuten de eerste ijsblokjes verwachten, zonder extra watertoevoer nodig te hebben. Je kunt kiezen tussen twee formaten ijsblokjes en binnen 24 uur kan er tot wel 12 kg ijs geproduceerd worden. Bediening is simpel met twee knoppen en duidelijke symbolen, en LED-lampjes en een alarm signaleren een laag waterniveau of volle opvangemmer. Een zelfreinigingsfunctie maakt het opruimwerk eenvoudig en het compacte, stijlvolle design met kijkvenster en bijgeleverde schep zijn functionele extra’s die het gebruik nog leuker maken.

 • Voordeel 1: Snelheid en Gemak, de Arebos Ijsblokjesmachine heeft een reservoir van 2,2 liter en begint onmiddellijk met het maken van ijs zodra het gevuld is met water. Binnen 10-15 minuten zijn de eerste ijsblokjes klaar. Je hoeft dus niet te wachten op je verkoelende drankje.
 • Voordeel 2: Keuze in Formaten, de machine biedt je de optie om te kiezen tussen twee groottes van ijsblokjes. Zo kun je precies het formaat ijsblokje kiezen dat je voor jouw drankje wilt, met slechts één druk op de knop.
 • Voordeel 3: Gebruiksvriendelijk, dankzij de twee knoppen en de grote, gemakkelijk te begrijpen symbolen is deze ijsblokjesmachine zeer gebruiksvriendelijk. Het apparaat geeft zelfs met een alarmgeluid en LED-lampjes aan als het water bijgevuld moet worden of de opvangemmer vol is.
 • Voordeel 4: Zelfreinigende Functie, de Arebos Ijsblokjesmachine beschikt over een automatische reinigingsfunctie waardoor het opruimen na gebruik een fluitje van een cent is. Het apparaat schakelt na deze reinigingsfunctie automatisch over naar de stand-bymodus.
 • Voordeel 5: Functionaliteit en Vormgeving, de Arebos Ijsblokjesmachine wordt geleverd met een schep om de ijsblokjes nauwkeurig te kunnen doseren en heeft daarnaast compacte afmetingen. De elegante behuizing en het handige kijkvenster geven het apparaat een stijlvolle look.
 • Nadeel 1: Het waterreservoir van de ijsblokjesmachine heeft een beperkte capaciteit van slechts 2,2 liter. Dit betekent dat je het waterreservoir regelmatig moet aanvullen, vooral als je de machine intensief gebruikt.
 • Nadeel 2: Hoewel de ijsblokjesmaker snel ijs produceert, heeft de opvangemmer een vrij beperkte capaciteit van 0,4 liter. Dit kan betekenen dat je het proces moet onderbreken om de emmer te legen, vooral bij groot verbruik.
 • Nadeel 3: Ondanks dat er een keuze is tussen kleine en grote ijsblokjes, zijn er geen andere vormen of maten beschikbaar. Dit kan beperkend zijn als je verschillende soorten ijsblokjes voor verschillende drankjes wilt.
 • Nadeel 4: Hoewel de machine een automatische reinigingsfunctie heeft, zal er altijd wat schoonmaakwerk nodig zijn. Het is bijvoorbeeld niet duidelijk of de opvangbak vaatwasserbestendig is.
 • Nadeel 5: Hoewel de ijsblokjesmachine compact en elegant is qua design, kan dit ook betekenen dat het apparaat niet goed past bij je andere keukenapparatuur, of misschien niet genoeg ijsblokjes kan produceren als je een groot feest houdt.

Onze favoriet #3

Conopu Ijsblokjesmachine

Conopu Ijsblokjesmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De CONOPU Ijsblokjesmachine is een efficiënte, lichtgewicht en draagbare keukenhulp, uitgerust met verbluffende functies voor maximale productiviteit. Het produceert in slechts 9 minuten 9 verse bolvormige ijsblokjes en haalt een productie van 26 pond ijs in 24 uur. Het compacte ontwerp maakt het mogelijk om het apparaat overal mee naartoe te nemen, van je keuken naar feestjes, barbecues, en zelfs kampeertrips. Je kunt zelf kiezen uit twee ijsblokjesgrootte, groot of klein, afhankelijk van de kamertemperatuur en je persoonlijke behoeften. Een aantrekkelijk aspect van deze ijsmaker is zijn slimme functies, waaronder een zelfreinigende functie, sensoren en LED-displays voor statusupdates, en een automatische stop als de ijscontainer vol is of er meer water nodig is. De ijsblokjes zijn bolvormig, glad en veilig om te consumeren, en dankzij de ABS-materiaal van voedingskwaliteit en het transparante raam, kun je de productie ervan en de kwaliteit verzekeren. Denk eraan om de machine op een goede plek neer te zetten om het geluid te beperken en controleer de verpakking bij aankomst om transportschade te voorkomen.

 • Voordeel 1: De FOOING ijsblokjesmachine is stil en efficiënt dankzij de moderne compressor. Je wordt dus niet gestoord door lawaai en je hebt binnen 6-8 minuten 9 ijsblokjes.
 • Voordeel 2: De machine heeft een zelfreinigende functie die de reinigingsklus voor jou gemakkelijker maakt. Met één druk op de knop wordt de machine schoongemaakt, waardoor kalk en bacteriën worden verminderd.
 • Voordeel 3: Met de FOOING ijsblokjesmachine heb je de keuze tussen twee maten ijsblokjes: klein of groot. Of je nu drankjes wilt koelen of voedsel vers wilt houden, deze machine kan aan je behoeften voldoen.
 • Voordeel 4: De intelligente ontwerpelementen van de machine, zoals de infraroodfunctie die je waarschuwt voor abnormale situaties, zorgen voor een probleemloze ijsproductie. Je krijgt een waarschuwing wanneer het ijs vol is of wanneer er te weinig water in de machine is.
 • Voordeel 5: De FOOING ijsblokjesmachine is draagbaar en compact, zodat je deze overal kunt plaatsen. Het is een uitstekende keuze voor thuisgebruik of kleine feestjes waar heldere ijsblokjes nodig zijn.
 • Nadeel 1: Hoewel de FOOING ijsblokjesmachine efficiënt werkt en 12 kg ijs per dag kan produceren, kan dit beperkt zijn als je regelmatig grotere feestjes organiseert of als je in een bedrijfsomgeving veel ijs nodig hebt.
 • Nadeel 2: De machine biedt je twee maten ijsblokjes; klein en groot. Hoewel dit je een zekere mate van aanpassingsvermogen geeft, kan de beperkte optie tot slechts twee formaten een beperking zijn voor sommige toepassingen, zoals het maken van speciale cocktails of drankjes.
 • Nadeel 3: De FOOING ijsblokjesmachine is ontworpen voor draagbaarheid en compactheid. Dit betekent echter dat de capaciteit en voorraad van het apparaat wellicht kleiner is in verhouding tot de inbouw of grotere modellen, wat kan leiden tot meer frequente vullingen en lediging.
 • Nadeel 4: Hoewel het toestel over een zelfreinigende functie beschikt, hoeft dit niet te betekenen dat het een volledige vervanging is voor handmatige reiniging als je het apparaat schoon en hygienic wilt houden, vooral als het regelmatig wordt gebruikt.
 • Nadeel 5: Hoewel het infrarode ontwerp in staat is om abnormaliteiten te detecteren en daarvoor waarschuwingen en indicaties geeft, wordt er niet uitdrukkelijk vermeld dat het apparaat foutcodes toont die de specifieke oorzaken van problemen kunnen aanwijzen. Dit maakt het oplossen van problemen mogelijk moeilijker.

Onze favoriet #4

Fooing Ijsblokjesmachine

Fooing Ijsblokjesmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De FOOING Ijsblokjesmachine is een stille, efficiënte en compacte keuze voor het snel maken van ijsblokjes. Met de modernste compressor produceert deze machine binnen 6-8 minuten 9 ijsblokjes, en maar liefst 12 kg per dag. De machine biedt een reinigingsfunctie, die met één knop kalk en bacteriën vermindert en tegelijkertijd jouw reinigingstijd bespaart. Verder biedt de machine twee ijsblokjesgroottes, en wordt geleverd met ijszakken, een schep en mand, waardoor het een veelzijdige keuze is voor het koelen van drankjes of het vers houden van levensmiddelen. Slimme functies zoals infraroodsensoren die waarschuwingen geven bij te vol of te leeg, en een transparant venster om het ijsproductieproces te zien, voegen extra gemak toe. Dankzij het draagbare en slanke design, leent de FOOING Ijsblokjesmachine zich op elk moment voor verse ijsblokjes, waar je ook bent.

 • Voordeel 1: De FOOING ijsblokjesmachine is stil en efficiënt dankzij de moderne compressor. Je wordt dus niet gestoord door lawaai en je hebt binnen 6-8 minuten 9 ijsblokjes.
 • Voordeel 2: De machine heeft een zelfreinigende functie die de reinigingsklus voor jou gemakkelijker maakt. Met één druk op de knop wordt de machine schoongemaakt, waardoor kalk en bacteriën worden verminderd.
 • Voordeel 3: Met de FOOING ijsblokjesmachine heb je de keuze tussen twee maten ijsblokjes: klein of groot. Of je nu drankjes wilt koelen of voedsel vers wilt houden, deze machine kan aan je behoeften voldoen.
 • Voordeel 4: De intelligente ontwerpelementen van de machine, zoals de infraroodfunctie die je waarschuwt voor abnormale situaties, zorgen voor een probleemloze ijsproductie. Je krijgt een waarschuwing wanneer het ijs vol is of wanneer er te weinig water in de machine is.
 • Voordeel 5: De FOOING ijsblokjesmachine is draagbaar en compact, zodat je deze overal kunt plaatsen. Het is een uitstekende keuze voor thuisgebruik of kleine feestjes waar heldere ijsblokjes nodig zijn.
 • Nadeel 1: Hoewel de FOOING ijsblokjesmachine efficiënt werkt en 12 kg ijs per dag kan produceren, kan dit beperkt zijn als je regelmatig grotere feestjes organiseert of als je in een bedrijfsomgeving veel ijs nodig hebt.
 • Nadeel 2: De machine biedt je twee maten ijsblokjes; klein en groot. Hoewel dit je een zekere mate van aanpassingsvermogen geeft, kan de beperkte optie tot slechts twee formaten een beperking zijn voor sommige toepassingen, zoals het maken van speciale cocktails of drankjes.
 • Nadeel 3: De FOOING ijsblokjesmachine is ontworpen voor draagbaarheid en compactheid. Dit betekent echter dat de capaciteit en voorraad van het apparaat wellicht kleiner is in verhouding tot de inbouw of grotere modellen, wat kan leiden tot meer frequente vullingen en lediging.
 • Nadeel 4: Hoewel het toestel over een zelfreinigende functie beschikt, hoeft dit niet te betekenen dat het een volledige vervanging is voor handmatige reiniging als je het apparaat schoon en hygienic wilt houden, vooral als het regelmatig wordt gebruikt.
 • Nadeel 5: Hoewel het infrarode ontwerp in staat is om abnormaliteiten te detecteren en daarvoor waarschuwingen en indicaties geeft, wordt er niet uitdrukkelijk vermeld dat het apparaat foutcodes toont die de specifieke oorzaken van problemen kunnen aanwijzen. Dit maakt het oplossen van problemen mogelijk moeilijker.

Onze favoriet #5

Sommertal Ijsblokjesmachine

Sommertal Ijsblokjesmachine

Waarom we het gekozen hebben

De Sommertal ijsblokjesmachine is een compact, maar krachtig apparaat dat je met gemak gekoeld water en ijsblokjes biedt met één druk op de knop. Het heeft een snelle ijsbereidingstijd van 6-13 minuten en kan tot 12 kg ijsblokjes per dag produceren, perfect voor het verfrissen van jezelf, je familie en vrienden, zelfs op de warmste zomerdagen. Het heeft ook een energiebesparende modus en een timerfunctie, waardoor het een praktische en duurzame keuze is. Qua veiligheid heeft het apparaat een Intertek GS-certificaat, wat zijn hoge veiligheidsnormen garandeert. Met zijn eenvoudige en elegante ontwerp, kan het in iedere keuken passen en biedt optimale ijsproductie zonder veel ruimte in beslag te nemen.

 • Voordeel 1: Gemak op je aanvraag: Met de Sommertal ijsblokjesmachine kun jij gekoeld water en ijsblokjes krijgen met slechts een druk op de knop. Het is uiterst handig, hygiënisch en vereist geen extra hulpmiddelen om de ijsblokjes te serveren en te doseren.
 • Voordeel 2: Snelle en royale ijsproductie: Deze machine kan in slechts 6-13 minuten ijsblokjes bereiden en produceert maar liefst tot 12 kg ijsblokjes per dag. Dit zorgt ervoor dat er altijd genoeg ijs is voor jou, je familie en vrienden, zelfs op zeer warme zomerdagen.
 • Voordeel 3: Energiezuinig en slim: De ijsblokjesmaker schakelt automatisch uit zodra de ijsbak vol is. Dit bespaart jou energie. Daarnaast kun je met de timer heel precies instellen wanneer je de ijsblokjes klaar wilt hebben.
 • Voordeel 4: Veilig voor gebruik: De veiligheid van de Sommertal ijsblokjesmachine is onafhankelijk getest door Intertek en heeft de beste beoordeling ontvangen. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van je ijskoude drankje.
 • Voordeel 5: Compact en elegant: Afgezien van de geweldige functionaliteiten, biedt het compacte en stijlvolle design van de machine optimale ijsproductie binnen kleine ruimtes. De machine weegt slechts 9,5 kg en de afmetingen zijn 242 x 353 x 330 mm, waardoor het weinig plek in beslag neemt in je huis.
 • Nadeel 1: Hoewel de ijsblokjesmachine van Sommertal een indrukwekkende capaciteit heeft van 12 kg ijs per dag, is dit misschien te veel voor een gewoon huishouden. Het kan leiden tot overproductie en mogelijk verspilling als je niet regelmatig grote groepen mensen ontvangt.
 • Nadeel 2: De bereidingstijd varieert van 6 tot 13 minuten, wat betekent dat er in sommige gevallen een aanzienlijke wachttijd kan zijn voordat de ijsblokjes klaar zijn. Dit kan hinderlijk zijn als je snel ijs nodig hebt.
 • Nadeel 3: Hoewel de machine een automatische uitschakeling heeft als de ijsbak vol is, zou dit een probleem kunnen zijn als je plotseling meer ijs nodig hebt dan verwacht. Je moet de machine handmatig weer aanzetten en wachten op de productie van meer ijsblokjes.
 • Nadeel 4: De machine heeft een specifiek toepassingsbereik van 10 °C tot 43 °C omgevingstemperatuur. Als je in een gebied woont met extreme temperaturen die buiten dit bereik vallen, kan de ijsmachine mogelijk niet optimaal functioneren.
 • Nadeel 5: Ondanks het compacte ontwerp, weegt de ijsblokjesmachine 9,5 kg. Dit kan het verplaatsen ervan door je huis lastig maken, vooral als je op het laatste moment van_PLAN bent om een bijzondere gebeurtenis te houden in een andere ruimte.

Onze favoriet #6

Yabano Ijsblokjesmachine

Yabano Ijsblokjesmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Yabano ijsblokjesmachine is een snel, krachtig en handig apparaat dat tot 12-14 kg ijsblokjes per dag kan produceren. In slechts 8-10 minuten maakt het 9 bolvormige ijsblokjes, waardoor je in 24 uur tot wel 90 dranken kunt koelen – ideaal voor zowel je dagelijkse behoeften als voor feestjes. Het apparaat biedt de mogelijkheid voor twee maten ijsblokjes, om zowel je dranken snel af te koelen als je bier en zeevruchten vers te houden. Het gebruik van de Yabano ijsblokjesmachine is kinderspel: Vul het met water, kies de grootte van de ijsblokjes en druk op de aan/uit-knop. Dankzij geavanceerde condensatietechnologie en een stille ventilator werkt het apparaat snel en geruisloos. Bovendien past het vrijstaande, draagbare ontwerp met een afmeting van 30 h x 23 D x 22 W (cm), gemakkelijk op elk werkblad en kan het eenvoudig worden opgeborgen als het niet in gebruik is.

 • Voordeel 1: Snelle productie en capaciteit. De Yabano ijsblokjesmachine kan tot 14 kg ijsblokjes per dag produceren en kan 9 bolvormige ijsblokjes in slechts 8-10 minuten maken. Dit betekent dat je tot 90 drankjes per dag kunt koelen, waardoor het perfect is voor huishoudelijk gebruik of feestjes.
 • Voordeel 2: Flexibiliteit in ijsafmetingen. De machine biedt de optie om twee verschillende maten ijsblokjes te maken. Kleine ijsblokjes zijn ideaal voor het koelen en vers houden van zeevruchten en bier, terwijl de grotere ijsblokjes kunnen zorgen voor een snel koeleffect in uw drankjes.
 • Voordeel 3: Eenvoudige bediening. Het bedieningspaneel van de Yabano ijsblokjesmachine is zeer gebruiksvriendelijk. Je hoeft alleen maar water in de machine te doen, de gewenste ijsblokjesgrootte te selecteren en op de aan/uit-knop te drukken. De machine geeft zelf aan wanneer het water bijgevuld moet worden of de ijsmand vol is.
 • Voordeel 4: Krachtige prestaties. Dankzij de geavanceerde condensatietechnologie en de stille ventilator kan de machine water snel en stil tot ijs bevriezen. Bovendien heeft de machine een vrijstaand ontwerp, waardoor installatie niet nodig is.
 • Voordeel 5: Draagbaar en gemakkelijk op te bergen. Met zijn compacte afmetingen van 30 H x 23 D x 22 W (cm) is de ijsblokjesmachine perfect voor plaatsing op de meeste werkbladen in huis of op kantoor. Je kunt het ook meenemen naar buitengrill of feestjes. Wanneer het niet wordt gebruikt, kun je het eenvoudig opbergen.
 • Nadeel 1: Deze ijsblokjesmachine vraagt 8-10 minuten om 9 bolvormige ijsblokjes te produceren. Afhankelijk van jouw behoeften, zul je wellicht snellere productietijden vinden bij andere merken of modellen.
 • Nadeel 2: Het toestel biedt slechts twee maten ijsblokjes. Als je een model nodig hebt, dat meer opties biedt voor de ijsblokgrootte, is deze machine misschien niet het juiste product voor jou.

  Nadeel 3: Bij het ontwerp van de machine is er sprake van een aan/uit-knop en een keuzeschakelaar voor de grootte van de ijsblokjes. Als je iemand bent die de voorkeur geeft aan een machine met meer geautomatiseerde instellingen of functies, kan dit een beperking zijn.

 • Nadeel 4: Terwijl deze machine krachtig is en gebruik maakt van geavanceerde technologie in zijn werking, kan dit juist een overkill zijn als je het enkel voor eenvoudig huishoudelijk gebruik aanschaft. Simpelere, minder geavanceerde modellen zouden ook volstaan.
 • Nadeel 5: Hoewel het draagbare ontwerp een voordeel is voor sommigen, betekent dit dat de Yabano ijsblokjesmachine kleiner is en dus mogelijk minder ijs kan bevatten in vergelijking met grotere modellen. Als je een grotere hoeveelheid ijs nodig hebt of als je het apparaat niet wilt bijvullen, kan dit een nadeel zijn.

Onze favoriet #7

Kumio Ijsblokjesmachine

Kumio Ijsblokjesmachine

Waarom we het gekozen hebben

De ijsblokjesmachine van KUMIO is een razendsnelle, gebruiksvriendelijke en efficiënte keuze voor het maken van ijsblokjes. Met een capaciteit om 9 bolvormige ijsblokjes te creëren in slechts 6-9 minuten, en tot 12 kg ijs in 24 uur, heb je altijd vers ijs bij de hand. De bediening is een fluitje van een cent: giet water in de machine, druk op de knop en klaar. Een handige controlelampje brandt als er te weinig water is, of als de ijsmand vol is. De bijgeleverde ijsmand en schep maken het makkelijk om je ijs te serveren. Het compacte en stille ontwerp, uitgerust met een efficiënte compressor, maakt deze machine perfect voor elk gebruik – van drankjes tot smoothies, van voedselbewaring tot eerstehulpmaatregelen. Onderhoud is simpel dankzij de robuuste ABS-behuizing en het ingebouwde waterfiltersysteem. En mocht je hulp nodig hebben, dan biedt KUMIO 24/7 technische ondersteuning.

 • Voordeel 1: De KUMIO ijsblokjesmachine biedt snelle ijsproductie. Het kan 9 bolvormige ijsblokjes maken in slechts 6-9 minuten. Daarnaast kunnen deze ijsballen door hun dikte langer gebruikt worden. Met een watertank van 1.5 l kun je zelfs tot 12 kg ijs in 24 uur produceren.
 • Voordeel 2: Het bedienen van de KUMIO ijsmachine is slim en eenvoudig. Met een enkele knop start je het ijsproductieproces. Het apparaat waarschuwt je ook wanneer het water opraakt of wanneer de ijsmand vol is.
 • Voordeel 3: Deze machine is niet alleen veelzijdig maar ook stil. Dankzij een efficiënte compressor is het geluidsniveau laag, waardoor een rustige omgeving behouden blijft en je gelijktijdig energie bespaart. Het is perfect voor het bereiden van dranken, smoothies, en zelfs voor het koelen van levensmiddelen of als eerste hulp.
 • Voordeel 4: De KUMIO ijsmachine heeft een compact ontwerp en is makkelijk te reinigen. De ABS-behuizing kan eenvoudig worden gereinigd, en het waterreservoir beschikt over een filtersysteem voor zuiver en knapperig ijs. Bovendien is er een afvoerstop om eenvoudig het ongebruikte water te legen.
 • Voordeel 5: KUMIO biedt technische ondersteuning via een 24/7 online klantenservice. Deze aanvullende service helpt je met eventuele vragen of problemen betreffende KUMIO ijsblokjesmachines en het merk zelf. Let wel op, het is aan te raden om de ijsblokjesmachine 24 uur rechtop te laten staan voordat je hem voor het eerst gebruikt.
 • Nadeel 1: De KUMIO ijsblokjesmachine produceert bolvormige ijsklontjes, die weliswaar redelijk dik zijn en langer meegaan dan andere vormen, maar het is mogelijk dat je de voorkeur geeft aan traditionele ijsklontjevormen en deze goed wilt kunnen maken met je ijsmachine.
 • Nadeel 2: Hoewel de machine wordt beschreven als gemakkelijk te bedienen, met slechts één enkele knop, kan dit gebrek aan bedieningsopties misschien als een nadeel worden gezien. Zo kun je bijvoorbeeld de grootte van het ijs niet aanpassen of een timer instellen voor de ijsproductie.
 • Nadeel 3: De machine heeft een relatief klein waterreservoir van 1,5 l, wat betekent dat je het water regelmatig moet bijvullen als je grote hoeveelheden ijs wilt maken.
 • Nadeel 4: De KUMIO ijsblokjesmachine vergt een zekere initiële voorbereiding, je moet het namelijk 24 uur rechtop laten staan voordat je het voor het eerst gebruikt. Dit kan een beetje een gedoe zijn en je verhinderen om meteen ijs te kunnen maken.
 • Nadeel 5: Ondanks het compacte ontwerp van de KUMIO ijsblokjesmachine, weegt hij 7,2 kg, wat vrij zwaar kan zijn om te vervoeren, vooral als je hem regelmatig op verschillende plaatsen wilt gebruiken.

Onze favoriet #8

Salco Ijsblokjesmachine

Salco Ijsblokjesmachine

Waarom we het gekozen hebben

De Salco Ijsblokjesmachine is een uiterst praktische en gebruiksvriendelijke ijsmaker die zonder extra watertoevoerleiding werkt. Je vult simpelweg het waterreservoir en snel genoeg heb je ijsblokjes voor je favoriete drankje. Het compacte design maakt het niet alleen ruimtebesparend, maar ook gemakkelijk om mee te nemen. Pluspunt is dat het apparaat voorzien is van een lampje dat brandt als het vriesvak vol is of als er te weinig water is. Je kunt de ijsblokjesstatus ook visueel controleren via het transparante kijkvenster in het deksel, zonder het apparaat te hoeven openen. Het apparaat biedt twee instellingen voor kleine of grote ijsblokjes, houd er rekening mee dat de eerste twee ladingen ijsblokjes kleiner kunnen zijn, omdat het apparaat goed moet worden gekoeld.

 • Voordeel 1: De Salco ijsblokjesmachine is zeer eenvoudig in gebruik. Vul gewoon het waterreservoir met water en je hebt al snel ijsblokjes voor je drankje naar keuze. Dit maakt het gebruik van de machine gemakkelijk en probleemloos.
 • Voordeel 2: Deze ijsmaker heeft geen extra watertoevoerleiding nodig, wat betekent dat je hem gemakkelijk overal kunt plaatsen zonder je zorgen te maken over wateraansluitingen.
 • Voordeel 3: De Salco ijsblokjesmachine is zeer ruimtebesparend en gemakkelijk mee te nemen. Ongeacht de beschikbare ruimte in je keuken of de plek waar je naar toe gaat, je hebt altijd ijsblokjes bij de hand.
 • Voordeel 4: Dankzij het transparante kijkvenster in het deksel, kun je altijd de status van de ijsblokjes in de gaten houden. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt zien wanneer het tijd is om meer water toe te voegen of de gemaakte ijsblokjes te gebruiken.
 • Voordeel 5: Met de Salco ijsblokjesmachine ben je altijd op de hoogte van de status van je machine, dankzij visuele en lichte signalen. Een lampje gaat branden als het vriesvak vol is of als er niet genoeg water is. Dit helpt je bij het gemakkelijk en effectief beheren van het proces van het maken van ijsblokjes.
 • Nadeel 1: De ijsblokjesmachine van Salco heeft geen extra waterleiding. Dit betekent dat je het waterreservoir handmatig moet vullen wat vervelend kan zijn als je bezig bent en niet wilt stoppen om het apparaat bij te vullen.
 • Nadeel 2: Dit apparaat heeft slechts twee instellingen, klein en groot. Mogelijk heb je behoefte aan meer variatie in de grootte van je ijsblokjes, afhankelijk van wat je van plan bent om te koelen.
 • Nadeel 3: De eerste en tweede lading ijsblokjes zijn altijd kleiner omdat het apparaat goed moet worden gekoeld. Dit kan mogelijk onpraktisch zijn als je onmiddellijk een volledige lading ijsblokjes nodig hebt.
 • Nadeel 4: Er is geen meldingssysteem voor de werking van het apparaat, behalve een lampje dat aangeeft wanneer het vriesvak vol is of er niet genoeg water is. Dit kan problematisch zijn als je je in een andere kamer bevindt en het lampje niet kunt zien.
 • Nadeel 5: Hoewel het apparaat compact met een klassiek design is en daarmee ruimtebesparend, kan dit betekenen dat het niet voldoende ijsblokjes produceert als je grotere hoeveelheden nodig hebt voor een feest of evenement.

Onze favoriet #9

Silonn Ijsblokjesmachine

Silonn Ijsblokjesmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Silonn ijsblokjesmachine is een snelle en efficiënte oplossing voor al je verkoelingsbehoeften. In slechts 6 minuten maakt deze machine 9 kogelvormige ijsblokjes en kan tot 25 pond ijs in 24 uur produceren met een watertank van 2L. Je kunt kiezen tussen twee maten ijsblokjes; kleine voor het koelen van zeevruchten en bier, en grote voor het snel koelen van dranken. De machine werkt rustig met een geluidsniveau van minder dan 35 dB, vergelijkbaar met een koelkast. Dankzij het transparante deksel en de sensor die volheid detecteert, hoef je je geen zorgen te maken over overlopen. Het bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken; vul met water, druk op de startknop en selecteer de gewenste ijsblokgrootte. Het apparaat heeft een zelfreinigingsfunctie en is draagbaar met afmetingen van 12,3 x 8,7 x 12,5 inch, ideaal voor elke ruimte.

 • Voordeel 1: Snelle ijsproductie. Met de Silonn ijsblokjesmachine hoef je nooit lang te wachten op je ijsblokjes. In slechts 6 minuten maakt de machine 9 kogelvormige ijsblokjes. Ideaal voor wanneer je snel koude drankjes wilt serveren.
 • Voordeel 2: Verschillende maten ijsblokjes. De Silonn ijsblokjesmachine biedt je de mogelijkheid om twee verschillende maten ijsblokjes te maken. Dit maakt de machine veelzijdig in gebruik, waardoor hij voldoet aan verschillende behoeften. De kleine ijsblokjes zijn bijvoorbeeld geschikt voor het koelen van zeevruchten en bier, terwijl de grote blokjes ideaal zijn om drankjes snel te koelen.
 • Voordeel 3: Stil en gebruiksvriendelijk. Deze ijsblokjesmachine is ontworpen om je leefomgeving zo vredig mogelijk te houden. Het produceert minder dan 35 dB geluid tijdens gebruik, dat is vergelijkbaar met een werkende koelkast. Daarnaast heeft het een transparant deksel waardoor je eenvoudig de ijscapaciteit kan controleren en een sensor die overlopen voorkomt door automatisch te stoppen wanneer het ijs vol is.
 • Voordeel 4: Eenvoudig te bedienen. Met de Silonn ijsblokjesmachine hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde bedieningsprocedures. Vul de machine gewoon met water, druk op de AAN-knop, selecteer de grootte van de ijsblokjes en je bent klaar. Handige indicators laten je ook weten wanneer het water bijna op is of de ijsmand vol is.
 • Voordeel 5: Zelfreinigend en draagbaar. Wat ook erg praktisch is aan deze ijsmachine, is dat hij zelfreinigend is; je hoeft enkel 5 seconden op de AAN/UIT-knop te drukken om het zelfreinigingsproces te starten. Daarnaast is de ijsmachine van Silonn compact en draagbaar, met een afmeting van 12,3 x 8,7 x 12,5 inch, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en opbergen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Silonn-ijsmachine snel ijs kan maken, kun je met een capaciteit van 2L maar tot 25 pond ijs maken binnen een 24-uur-periode. Dit kan mogelijk onvoldoende zijn voor grote feesten of evenementen.
 • Nadeel 2: De machine produceert alleen kogelvormige ijsblokjes. Als je een andere vorm of grootte wilt die niet in de opties van de machine valt, dan is dat niet mogelijk met dit model.
 • Nadeel 3: Hoewel rustig, wordt de machine vergeleken met een werkende koelkast als het gaat om geluidsniveaus. Dit kan storend zijn, vooral als je een stillere omgeving prefereert.
 • Nadeel 4: Hoewel de machine zelfreinigend is, vereist het reinigingsproces dat je de aan/uit-knop 5 seconden ingedrukt houdt. Dit kan als onhandig en mogelijk verwarrend worden ervaren, vooral voor mensen die niet technisch aangelegd zijn.
 • Nadeel 5: De machine heeft een indicatielampje dat aangeeft wanneer het water onvoldoende is of de ijsmand vol is. Hoewel dit nuttig kan zijn, kan het ook irritant zijn als je deze lampjes regelmatig moet checken terwijl je de machine gebruikt.

Onze favoriet #10

Northclan Ijsblokjesmachine

Northclan Ijsblokjesmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De NORTHCLAN ijsblokjesmachine is een snelle, draagbare en veelzijdige oplossing voor het maken van ijsblokjes. Deze machine heeft slechts 5-8 minuten nodig om 9 ijsblokjes te maken en kan tot 14 kg ijs per dag produceren. De bolvormige ijsblokjes met een holle kern zijn ideaal voor drinken, voedselconservering en noodsituaties. Met zijn compacte afmetingen past deze machine comfortabel op elk keukenwerkblad en is gemakkelijk mee te nemen op campingtrips, boottochten en meer. De NORTHCLAN ijsblokjesmaker werkt efficiënt en stil, met een gebruiksvriendelijke bediening en een automatisch digitaal systeem gedreven door sensoren. Het voert ook automatisch gesmolten ijsblokjes terug naar het reservoir om opnieuw te bevriezen – besparend op water, tijd en energie. Plus, het innerlijke materiaal is voedselveilig, geurloos en gemakkelijk schoon te maken voor jouw gezondheid en veiligheid. De machine wordt geleverd met accessoires zoals een ijsmand, schep en onderhoudstips, en ongeëvenaarde klantondersteuning.

 • Voordeel 1: De Northclan ijsblokjesmachine is razendsnel; binnen 5-8 minuten produceert het een enkele partij van 9 ijsblokjes en kan het tot wel 14 kg ijsblokjes per dag maken. Dit maakt het apparaat een uitstekende keuze voor huishoudelijk gebruik of feestjes.
 • Voordeel 2: Door zijn compacte afmetingen en draagbaarheid kan deze ijsblokjesmachine overal waar je een stroombron en water hebt, worden gebruikt. Of je nu op de camping, bij de boottocht of gewoon thuis bent, Northclan is er om aan je ijsblokjesbehoeften te voldoen.
 • Voordeel 3: De Northclan ijsblokjesmachine produceert bolvormige ijsblokjes met een hol midden, wat het kauwen vergemakkelijkt en je drankjes iets extra’s geeft. Bovendien kunnen deze ijsblokjes ook worden gebruikt voor het conserveren van voedsel en als noodijsgedeelte.
 • Voordeel 4: Deze ijsblokjesmachine is eenvoudig te bedienen en werkt met één druk op de knop. Het werkt ook stil, met minder dan 35 dB, dus je kunt het op de achtergrond laten draaien in je keuken of kantoor zonder gestoord te worden door storend geluid.
 • Voordeel 5: De ijsblokjesproductie wordt automatisch aangestuurd door het digitale systeem van de machine, met infraroodsensors die je informeren in gevallen van vol ijs of het nodig toevoegen van water. Door een groot transparant kijkvenster kun je het ijsproductieproces altijd bewaken.
 • Het beoordelen van de nadelen van dit Northclan ijsblokjesmachine kan lastiger zijn, gezien de productomschrijving vooral ingaat op de voordelen ervan. Echter, gebaseerd op de gegeven informatie kunnen de volgende potentiële nadelen worden uitgelicht:
 • Nadeel 1: Afmetingen
  Ondanks dat het apparaat compact is genoemd in de productbeschrijving, heeft het wel een zekere omvang van 30 x 29 x 22 cm. Dit houdt in dat je, ook al is het draagbaar, voldoende ruimte nodig kent, vooral op keukenbladen die vaak vol staan met andere apparaten.
 • Nadeel 2: Geeft geluid
  De Northclan ijsblokjesmachine heeft een geluidsniveau van onder de 35 dB. Hoewel dit niet enorm is, produceert het apparaat dus wel enig geluid tijdens het gebruik. Dit kan voor sommigen als storend worden ervaren, zeker in een stille omgeving zoals een kantoor of thuiskantoor.
 • Nadeel 3: Elektriciteit en water nodig
  Het apparaat is draagbaar en kan daarom in principe overal worden gebruikt, maar het heeft wel een stroombron en water nodig om te functioneren. Dit maakt het gebruik buitenshuis of op locaties zonder directe toegang tot deze middelen moeilijker.
 • Nadeel 4: Bulleteis
  De machine maakt bolvormige ijsblokken. Dit type ijsblokje kan in sommige gevallen minder gewenst zijn. Bijvoorbeeld, als je een snelle koeling nodig hebt of wanneer je platte ijsblokken wilt voor bepaalde drankjes.
 • Nadeel 5: Onderhoud
  De machine moet regelmatig worden schoongemaakt, vooral omdat de binnenkant wit is. Hoewel dit een voordeel is voor het gemakkelijk opsporen van vuil, betekent dit dat je wel extra tijd en moeite moet steken in het behoud van de machine, om ervoor te zorgen dat het in goede staat blijft en net zo efficiënt blijft werken.

Na zorgvuldige evaluatie van de 10 beste ijsblokjesmachines op de markt, kunnen we concluderen dat er een breed scala aan hoogwaardige modellen beschikbaar is die zeker aan jouw individuele behoeften kunnen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een compact, budgetvriendelijk model voor incidenteel gebruik, of een robuuste, high-end machine voor frequente entertainment, er staat een product voor je klaar. Houd bij het maken van je keuze rekening met de grootte van het apparaat, de snelheid van ijsproductie, de grootte van de ijsblokjes en extra functies zoals zelfreinigende en energiebesparende mogelijkheden. Een goede ijsblokjesmachine kan een waardevolle aanvulling zijn op je keuken, bar of buitenruimte, dus wees niet bang om in de beste te investeren die jouw budget toelaat.

Inhoudsopgave