a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Kleuren Laserprinter: De 10 beste producten in de test [Nieuw onderzoek]

Ontdek de top 10 kleuren laserprinters van het nieuwste onderzoek, zorgvuldig getest om jou te helpen de beste keuze te maken.

Ben jij op zoek naar de perfecte kleuren laserprinter die voldoet aan al je afdrukbehoeften? Zoek dan niet verder! Wij hebben een diepgaand onderzoek gedaan om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. In deze gids presenteren we je de 10 beste kleuren laserprinters die momenteel op de markt beschikbaar zijn. We hebben diverse modellen getest op snelheid, kwaliteit, functies en prijs om je een betrouwbaar en afgewogen advies te geven. Of je nu een kleine ondernemer bent die zijn marktaandeel wil vergroten, een student die zijn scriptie wil printen of een huiseigenaar die gewoonweg een betrouwbare printer voor dagelijks gebruik nodig heeft, wij hebben ongetwijfeld een laserprinter die aan je behoeften voldoet. Laten we beginnen!

Een kleuren laserprinter is een apparaat dat je helpt bij het afdrukken van documenten, foto’s of afbeeldingen in kleur met behulp van de lasertechnologie. Het werkt door een laserstraal te gebruiken om een afbeelding of tekst op een drum te branden, die vervolgens toner (poederachtige inkt) aantrekt in de vorm van de brandpunten. Wanneer het papier hier doorheen rolt, wordt de toner overgebracht en aan het papier gebonden door warmte en druk. Het grootste voordeel van een kleurenlaserprinter is dat hij een hoge printkwaliteit en snelheid kan leveren, waardoor hij ideaal is voor zowel thuisgebruik als professionele omgevingen waar grote printvolumes nodig zijn.

Check Uit

Onze favoriet #1

Hp Kleuren Laserprinter

Hp Kleuren Laserprinter

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kleuren Laserprinter van HP is een compact, krachtig apparaat dat verbluffend mooie printresultaten levert. Van scherpe teksten tot prachtige afbeeldingen en diep zwart, deze printer weet elk detail vast te leggen. Dankzij de veelzijdige printmogelijkheden en de wifi-functionaliteit kun jij zonder rompslomp professionele documenten printen vanaf zowel computers als telefoons. Het gebruiken van de HP Toner Reload Kits maakt printen niet alleen voordeliger, maar zorgt ook voor een grotere paginacapaciteit. Daarnaast maakt de ondersteuning voor de HP Smart-app mobiel printen, scannen en kopiëren een fluitje van een cent, zelfs vanuit verschillende foto- of bestandsdelingsapps. Deze printer is ideaal voor 1-5 gebruikers die minder dan 1.500 pagina’s per maand printen, en komt voorgeïnstalleerd met HP 117A Laserprinter introductiecartridges, plus een complete set accessoires.

 • Voordeel 1: Superieure afdrukkwaliteit. De HP kleurenlaserprinter levert niet alleen scherpe teksten en prachtige afbeeldingen, maar ook diepzwart. Daardoor krijgen al jouw documenten een professionele uitstraling.
 • Voordeel 2: Efficiënt printing. Met HP’s multifunctionele personal laserprinters kun je eenvoudig en op een betrouwbare manier je professionele documenten printen, wat jouw printbehoeften ook zijn.
 • Voordeel 3: Draadloos gemak. Vergeet de wirwar van kabels, want je kunt eenvoudig printen vanaf meerdere computers en telefoons door de printer met je draadloze wifi netwerk te verbinden.
 • Voordeel 4: Betaalbaar printen. De HP Toner Reload Kits zijn een stuk goedkoper en leveren tot 2,5 keer zo veel pagina’s vergeleken met HP cartridges uit dezelfde klasse.
 • Voordeel 5: Mobiel printgemak. Met de HP Smart-app kun je moeiteloos vanaf je telefoon printen, scannen en kopiëren – zelfs vanuit apps voor het delen van foto’s of bestanden.
 • Nadeel 1: Beperkte gebruikerscapaciteit: Volgens de beschrijving is deze printer ideaal voor 1-5 gebruikers die minder dan 1.500 pagina’s per maand printen. Voor grotere bedrijven of organisaties die meer printbehoeften hebben, kan deze printer niet voldoende zijn.
 • Nadeel 2: Afhankelijk van wifi: Hoewel het gemak van een draadloze printer aantrekkelijk klinkt, kan dit een nadeel zijn als je geen betrouwbaar wifi-netwerk hebt. Zonder stabiele wifi kan deze printer mogelijk niet functioneren zoals bedoeld.
 • Nadeel 3: Mogelijk beperkte cartridge-leveringen: Hoewel de HP Toner Reload Kits veel waarde bieden en meer pagina’s leveren, geeft de productbeschrijving niet aan of andere cartridges ook in de printer passen. Hierdoor kan deze printer je mogelijk binden aan een bepaald type cartridge.
 • Nadeel 4: Voorgeïnstalleerde introductiecartridges met beperkt aantal pagina’s: De printer wordt geleverd met voorgeïnstalleerde HP 117A Laserprinter introductiecartridges die slechts 700 pagina’s zwart en 500 pagina’s cyaan, geel en magenta kunnen produceren. Dit kan al snel leiden tot extra kosten voor nieuwe cartridges, afhankelijk van je printbehoeften.
 • Nadeel 5: Afhankelijk van de HP Smart-app: Hoewel het gebruik van de app het printen, scannen en kopiëren vanaf je telefoon eenvoudiger kan maken, is dit sterk afhankelijk van of de app goed functioneert. Mocht je problemen ondervinden met de app, dan kan dit de bruikbaarheid van de printer beïnvloeden.

Onze favoriet #2

Brother Kleuren Laserprinter

Brother Kleuren Laserprinter

Waarom we het gekozen hebben

De Brother Kleuren Laserprinter is een hoogwaardige, veelzijdige printer ontworpen voor je diverse printbehoeften. Deze printer, met een afdruksnelheid tot 24 pagina’s per minuut, biedt snel en efficiënt printen. Hij heeft een gebruiksvriendelijk 6,8 cm LCD kleuren touchscreen en biedt zowel bekabelde als draadloze netwerkconnectiviteit via USB 2.0 Hi-speed. Bovendien ondersteunt hij diverse printservices zoals iPrint&Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, NFC, Mopria Print Service, en Android Print Service Plugin, waardoor hij naadloos kan integreren met je digitale apparaten. Verder biedt hij een papierlade die tot 250 vellen kan bevatten en een handmatige papierinvoer voor één vel, wat je printopdrachten nog makkelijker maakt.

 • Voordeel 1: Met een afdruksnelheid tot 24 pagina’s per minuut biedt deze Brother kleuren laserprinter je snelheid en efficiëntie, wat handig is als je grote printopdrachten hebt.
 • Voordeel 2: Het 6.8 cm LCD-kleurentouchscreen maakt de printer makkelijk en intuïtief in gebruik. Je kunt gemakkelijk instellingen wijzigen, taken beheren en de status van je printer controleren.
 • Voordeel 3: Deze printer is netwerkklaar, zowel bekabeld als draadloos, wat betekent dat je vanaf veel verschillende apparaten kunt printen. Ook is er een USB 2.0 Hi-speed poort voor nog meer connectiviteit.
 • Voordeel 4: De vele beschikbare opties voor mobiel afdrukken, zoals iPrint&Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, NFC, Mopria Print Service en Android Print Service Plugin, geven je volledige vrijheid om te printen vanaf bijna elk mobiel apparaat.
 • Voordeel 5: Met een papierlade voor 250 vel en een handmatige papierinvoer voor 1 vel, biedt deze printer je voldoende capaciteit voor dagelijks afdrukken en de flexibiliteit om af en toe verschillende soorten media te kunnen bedrukken.
 • Nadeel 1: De afdruksnelheid van deze kleurenlaserprinter is tot 24 ppm. Dit kan een nadeel zijn als je veel en snel wilt afdrukken. Voor bedrijven met hoge afdrukvolumes kan dit de efficiëntie en productiviteit verminderen.
 • Nadeel 2: Je kunt via de handmatige papierinvoer slechts één vel tegelijk invoeren. Dat is wellicht onhandig als je vaak verschillende soorten media moet printen, zoals enveloppen of aparte velletjes voor kopieën.
 • Nadeel 3: Het LCD kleurentouchscreen is slechts 6.8 cm. Hoewel dit voldoende kan zijn voor basisinteractie, kan de relatief kleine omvang van het scherm het moeilijk maken om complexere taken uit te voeren of instellingen te wijzigen.
 • Nadeel 4: Hoewel de Brother laserprinter netwerkklaar is (bekabeld en draadloos), moet je er rekening mee houden dat je hiervoor over de juiste infrastructuur moet beschikken. In sommige gevallen kan de draadloze verbinding bijvoorbeeld instabiel zijn als je netwerk overbelast is.
 • Nadeel 5: De papierlade kan tot 250 vellen bevatten. Dit is misschien niet genoeg voor kantoren die dagelijks grote hoeveelheden papierwerk produceren en kan betekenen dat de lade regelmatig moet worden bijgevuld.

Onze favoriet #3

Hp Kleuren Laserprinter

Hp Kleuren Laserprinter

Waarom we het gekozen hebben

De HP Kleuren Laserprinter is een multifunctioneel apparaat, ideaal voor thuis of klein kantoor gebruik, ontworpen om je leven makkelijker te maken. Het biedt je de mogelijkheid om professionele documenten te printen, kopiëren en scannen met gemak en zonder gedoe van kabels, dankzij de ingebouwde wifi connectiviteit. Je kunt printen vanaf meerdere apparaten of zelfs rechtstreeks vanuit je favoriete apps met behulp van de HP Smart-app. Bovendien is deze printer niet alleen betrouwbaar, maar ook kostenefficiënt dankzij HP’s Laser Toner Reload Kits die tot 2,5 keer zo veel pagina’s leveren vergeleken met HP cartridges uit dezelfde klasse. Let wel, deze printer werkt uitsluitend met originele HP chips of schakelingen. Bij aankoop krijg je al een set LaserJet-tonercartridges en alle benodigde kabels meegeleverd. Het enige wat je nodig hebt, is een Windows 7 of hoger besturingssysteem.

 • Voordeel 1: Met een afdruksnelheid tot 18 pagina’s per minuut, kun je snel en efficiënt je documenten afdrukken.
  Voordeel 2: De Brother kleurenlaserprinter heeft een LCD-scherm met 1 regel van 16 tekens, wat het navigeren door de instellingen veel eenvoudiger maakt.
  Voordeel 3: De printer is netwerkklaar met draadloze connectiviteit en USB 2.0, zodat je gemakkelijk bestanden kunt afdrukken zonder fysieke kabels.
  Voordeel 4: Met functies als iPrint&Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, Mopria Print Service en Android Print Service Plugin, biedt deze printer je heel wat flexibiliteit en comfort bij het printen vanaf verschillende apparaten en platforms.
  Voordeel 5: De papierlade heeft ruimte voor 250 vellen, en er is een handmatige papierinvoer voor 1 vel, wat gemak en efficiëntie biedt bij het printen van grote hoeveelheden of speciale printtaken.
 • Nadeel 1: De afdruksnelheid van 18 pagina’s per minuut zou voor sommige gebruikers een beperking kunnen zijn, vooral als je grote hoeveelheden moet afdrukken in een korte tijd.
 • Nadeel 2: Het LCD-scherm bevat slechts één regel van 16 tekens. Dit kan het navigeren door het menu of het lezen van foutmeldingen lastig maken.
 • Nadeel 3: Deze printer maakt gebruik van USB 2.0, welke trager is dan de nieuwere USB 3.0 en USB 3.1 standaarden. Hoewel dit voor de meeste taken voldoende zal zijn, kan het een nadeel zijn bij het afdrukken van zeer grote bestanden.
 • Nadeel 4: De handmatige papierinvoer is gelimiteerd tot slechts één vel. Dit is onhandig als je meerdere pagina’s wilt printen op speciaal papier.
 • Nadeel 5: Ondanks de draadloze connectiviteit is er geen vermelding van compatibiliteit met cloud-printdiensten zoals Google Cloud Print, wat het printen van documenten rechtstreeks vanaf het internet of een cloudgebaseerde opslagplaats kan bemoeilijken.

Onze favoriet #4

Brother Kleuren Laserprinter

Brother Kleuren Laserprinter

Waarom we het gekozen hebben

De Brother kleurenlaserprinter is een hoogwaardig, efficiënt apparaat perfect voor thuis of op kantoor. Met een afdruksnelheid tot 18 pagina’s per minuut en een helder LCD-scherm van 16 tekens, maakt deze printer je taken gemakkelijker. Hij is uitgerust met draadloze connectiviteit en USB 2.0 Hi-speed, zodat je met gemak kunt printen vanaf verschillende devices. Dankzij de iPrint&Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, Mopria Print Service en Android Print Service Plugin kan je afdrukken direct vanaf je smartphone of tablet. De printer is tevens voorzien van een papierlade voor 250 vel en een handmatige papierinvoer voor 1 vel, voor extra gebruiksgemak.

 • Voordeel 1: Met een afdruksnelheid tot 18 pagina’s per minuut, kun je snel en efficiënt je documenten afdrukken.
  Voordeel 2: De Brother kleurenlaserprinter heeft een LCD-scherm met 1 regel van 16 tekens, wat het navigeren door de instellingen veel eenvoudiger maakt.
  Voordeel 3: De printer is netwerkklaar met draadloze connectiviteit en USB 2.0, zodat je gemakkelijk bestanden kunt afdrukken zonder fysieke kabels.
  Voordeel 4: Met functies als iPrint&Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, Mopria Print Service en Android Print Service Plugin, biedt deze printer je heel wat flexibiliteit en comfort bij het printen vanaf verschillende apparaten en platforms.
  Voordeel 5: De papierlade heeft ruimte voor 250 vellen, en er is een handmatige papierinvoer voor 1 vel, wat gemak en efficiëntie biedt bij het printen van grote hoeveelheden of speciale printtaken.
 • Nadeel 1: De afdruksnelheid van 18 pagina’s per minuut zou voor sommige gebruikers een beperking kunnen zijn, vooral als je grote hoeveelheden moet afdrukken in een korte tijd.
 • Nadeel 2: Het LCD-scherm bevat slechts één regel van 16 tekens. Dit kan het navigeren door het menu of het lezen van foutmeldingen lastig maken.
 • Nadeel 3: Deze printer maakt gebruik van USB 2.0, welke trager is dan de nieuwere USB 3.0 en USB 3.1 standaarden. Hoewel dit voor de meeste taken voldoende zal zijn, kan het een nadeel zijn bij het afdrukken van zeer grote bestanden.
 • Nadeel 4: De handmatige papierinvoer is gelimiteerd tot slechts één vel. Dit is onhandig als je meerdere pagina’s wilt printen op speciaal papier.
 • Nadeel 5: Ondanks de draadloze connectiviteit is er geen vermelding van compatibiliteit met cloud-printdiensten zoals Google Cloud Print, wat het printen van documenten rechtstreeks vanaf het internet of een cloudgebaseerde opslagplaats kan bemoeilijken.

Onze favoriet #5

Hp Kleuren Laserprinter

Hp Kleuren Laserprinter

Waarom we het gekozen hebben

De Kleuren Laserprinter van HP is de ideale keuze voor kleine bedrijven die streven naar professionaliteit en gemak. Met deze multifunctionele personal laserprinter kun je printen, kopiëren en scannen, en dat allemaal draadloos dankzij de WiFi-connectiviteit. Het gebruiksgemak wordt nog meer vergroot door de HP Smart-app, waarmee je gemakkelijk mobiel kunt printen, scannen en kopiëren. En wil je besparen? De HP Toner Reload Kits zijn een stuk goedkoper dan de standaard tonercartridges en leveren tot 2.5 keer zo veel pagina’s op. Let wel op dat deze printer alleen bedoeld is voor cartridges met originele HP chips. Met de standaard meegeleverde HP LaserJet introductiecartridges (700 kleuren gezamenlijke paginaopbrengst (C/Y/M) en 1;350 paginaopbrengst in zwart) kun je gelijk aan de slag.

 • Voordeel 1: De HP kleuren LaserPrinter is een multifunctionele printer, wat betekent dat je niet alleen kunt afdrukken, maar ook kunt kopiëren en scannen. Dit maakt het een handig, all-in-one apparaat voor al jouw behoeften op het gebied van documentverwerking.
 • Voordeel 2: Bijkomend voordeel is de draadloze connectiviteit. De printer kan gemakkelijk worden verbonden met jouw draadloze wifi netwerk, zodat je vanaf meerdere computers en telefoons kunt printen zonder het gedoe met kabels.
 • Voordeel 3: Met de HP Toner Reload Kits bespaar je op jouw afdrukkosten. Deze kits zijn goedkoper dan de standaard HP cartridges en leveren tot 2,5 keer zo veel pagina’s, waardoor je minder vaak toners hoeft te wisselen.
 • Voordeel 4: Dankzij de HP Smart-app kun je eenvoudig mobiel printen, scannen en kopiëren vanaf je telefoon. Dit maakt het mogelijk om zelfs onderweg of buiten het kantoor eenvoudig toegang te hebben tot jouw printer.
 • Voordeel 5: Deze printer is ideaal voor kleine bedrijven. De mogelijkheid om professionele documenten te printen, scannen en kopiëren met een eenvoudige, draadloze multifunctionele printer maakt het een geweldige keuze voor kleine bedrijven die efficiëntie en professionaliteit belangrijk vinden.
 • nadeel 1: Hoewel de HP Laser toner een hogere paginacapaciteit biedt, kan je worden verplicht toegewijd te blijven aan HP laser toner omdat de printer andere toners of cartridges met verschillende chips blokkeert. Dit kan een beperking zijn als je andere merken wilt proberen of goedkopere alternatieven wilt zoeken.
 • nadeel 2: Het product is ideaal voor kleine bedrijven, wat suggereert dat het misschien niet de optimale keuze is voor grotere bedrijven of bedrijven met zwaardere printbehoeften. De capaciteit of snelheid van de printer kan misschien niet opgewassen zijn tegen een hogere vraag.
 • nadeel 3: Hoewel de printer Wi-Fi-connectiviteit biedt, kan dit voor sommige gebruikers problemen opleveren. Als je geen betrouwbare Wi-Fi-verbinding hebt, kan dit de functionaliteit van de printer en het gemak van afdrukken belemmeren.
 • nadeel 4: De HP LaserJet introductiecartridges hebben een beperkte paginacapaciteit (700 pagina’s voor kleuren en 1350 pagina’s voor zwart). Dit kan betekenen dat je mogelijk al vroeg in het gebruik van de printer te maken krijgt met extra kosten voor het vervangen van de cartridges.
 • nadeel 5: Hoewel de HP Smart-app je het gemak biedt om mobiel te printen, scannen en kopiëren, vereist dit dat je mogelijk extra ruimte op je telefoon moet vrijmaken om deze app te installeren en te gebruiken. Dit kan een nadeel zijn als je telefoon al veel geheugen in gebruik heeft.

Onze favoriet #6

Hp Kleuren Laserprinter

Hp Kleuren Laserprinter

Waarom we het gekozen hebben

De HP Kleuren Laserprinter is de kleinste laserprinter in zijn klasse, maar laat zijn formaat je niet misleiden. Dit slimme printsysteem, uitgerust met HP+, biedt een cloudverbinding waardoor je gemakkelijk en altijd kunt printen. Ook is er de optie voor de Instant Ink tonerservice om het printproces nog soepeler te laten verlopen. De printer levert de kwaliteit en betrouwbaarheid die je mag verwachten van een marktleider als HP, en met een afdruksnelheid tot 21 pagina’s per minuut, ben je verzekerd van efficiënte prestaties. Het apparaat is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor het heel eenvoudig is om de printer in te stellen en te bedienen. Bovendien maakt de HP Slimme app mobiel printen en scannen moeiteloos en gemakkelijk.

 • Voordeel 1: Omdat dit de kleinste laserprinter ter wereld in zijn klasse is, bespaart deze printer jou ruimte in jouw kantoor of huis.
 • Voordeel 2: Met HP +, een slimme printsysteem dat verbonden is met de cloud, heb je de mogelijkheid om overal af te drukken. Dit verhoogt jouw flexibiliteit en mobiliteit.
 • Voordeel 3: De beschikbaarheid van Instant Ink voor tonerservice garandeert dat je nooit zonder inkt zit. Dit zorgt ervoor dat jouw printtaken nooit worden onderbroken door een tekort aan inkt.
 • Voordeel 4: De kwaliteit en betrouwbaarheid van deze printer zijn uitzonderlijk, zoals je zou verwachten van de marktleider. Hierdoor krijg je altijd hoogwaardige afdrukken en een betrouwbare printer die jouw werk naar een hoger niveau tilt.
 • Voordeel 5: Met een afdruksnelheid tot 21 ppm, kan je snel jouw documenten afdrukken. Dit bespaart je tijd en verhoogt je productiviteit.
 • Voordeel 6: Dit model is intuïtief en gebruiksvriendelijk, dus je kan zonder problemen aan de slag met jouw printtaken.
 • Voordeel 7: Tot slot maakt de HP Slimme app mobiel printen en scannen super gemakkelijk. Dit betekent dat je kan printen en scannen waar je ook bent, direct vanaf jouw smartphone.
 • nadeel 1: Hoewel de laserprinter wordt geadverteerd als de kleinste ter wereld in zijn klasse, kan dit betekenen dat er beperkingen zijn in termen van capaciteit en mogelijkheden als gevolg van de compacte grootte.
 • nadeel 2: De printer is afhankelijk van HP +, een slim printsysteem met cloudverbinding. Als je geen toegang hebt tot een stabiele internetverbinding, kan je problemen ondervinden met het gebruik van de printer.
 • nadeel 3: Het feit dat de Instant Ink voor tonerservice beschikbaar is, kan betekenen dat er extra kosten zijn wanneer je de toner wilt vervangen. Dit kan op de lange termijn duurder uitvallen.
 • nadeel 4: Met een afdruksnelheid van tot 21 ppm is het mogelijk dat deze printer niet snel genoeg is voor meer veeleisende printtaken of bedrijfsomgevingen met hoge volumes.
 • nadeel 5: Eenvoudig mobiel printen en scannen met de HP Slimme app houdt in dat je afhankelijk bent van de app voor deze functies. Als er problemen zijn met de app, of als je apparaat niet compatibel is, dan kun je mogelijk niet printen of scannen via je mobiel apparaat.

Onze favoriet #7

Hp Kleuren Laserprinter

Hp Kleuren Laserprinter

Waarom we het gekozen hebben

De HP Kleuren Laserprinter is een energiezuinige en duurzame keuze dankzij de HP Auto-On/Auto-Off en Instant-on technologieën. Je kunt hem gemakkelijk aansluiten op je bedrijfsnetwerk via Wifi of diverse andere poorten. De printer zorgt niet alleen voor mooie afdrukken van hoge kwaliteit met originele HP tonercartridges, maar biedt ook geavanceerde beveiliging met real-time bedreigingsdetectie en geautomatiseerde monitoring. Deze printer, ontworpen voor teams tot 10 mensen die tot 3000 pagina’s per maand printen, wordt geleverd met vier vooraf geïnstalleerde HP LaserJet tonercartridges en ondersteunt alleen cartridges met originele HP chips. Alles wat jij nodig hebt, van het netsnoer tot de USB-kabel, zit direct in de doos, samen met de nodige documentatie en eventueel een garantiekaart.

 • Voordeel 1: Energiebesparing is een opvallend voordeel van deze HP kleuren laserprinter. Dankzij de HP Auto-On/Auto-Off technologie kun je duurzaam en energiezuinig werken. Bovendien zorgt de HP Instant-on Technologie ervoor dat je minder lang hoeft te wachten.
 • Voordeel 2: Deze HP printer biedt verschillende draadloze aansluitingen, wat uiterst handig is. Je kunt de printer eenvoudig aansluiten op je bedrijfsnetwerk via Wifi 2,4Ghz en 5 Ghz, of met een van de aangeboden poorten, waaronder 1 Hi-Speed USB 2.0, 1 host-USB aan achterzijde, Gigabit Ethernet 10/100/1000BASE-T netwerk, 802.3az(EEE).
 • Voordeel 3: Veiligheid is een topprioriteit voor deze HP printer. Met HP Print Security kun je jouw netwerk beveiligen met real-time bedreigingsdetectie, geautomatiseerde monitoring en softwarecontroles, allemaal ontworpen om aanvallen te detecteren en direct te stoppen.
 • Voordeel 4: Van deze efficiënte laserprinter kun je meer schitterende pagina’s printen dan ooit, en dat met minder energieverbruik. Dankzij de speciaal ontwikkelde originele HP tonercartridges met JetIntelligence kun je rekenen op de vertrouwde HP kwaliteit.
 • Voordeel 5: Deze HP printer is zeer geschikt voor professioneel gebruik, specifiek ontworpen voor teams tot 10 gelijktijdige gebruikers die tot 3000 pagina’s per maand printen. Ideaal dus voor kleine tot middelgrote bedrijven die regelmatig printwerk hebben.
 • Nadeel 1: Ondanks de draadloze aansluitmogelijkheden, vermeldt de beschrijving dat deze printer alleen via 2.4Ghz en 5 Ghz Wifi kan worden verbonden. Dit kan beperkend zijn als je apparaten gebruikt die niet compatibel zijn met deze frequenties.
 • Nadeel 2: De HP Print Security functie klinkt robuust, maar de potentiële noodzaak voor real-time bedreigingsdetectie en geautomatiseerde monitoring kan wijzen op beveiligingsproblemen waarmee deze HP printer in het verleden te maken heeft gehad.
 • Nadeel 3: De printer is efficiënt en energiezuinig, maar hij is specifiek ontworpen voor gebruik met HP tonercartridges met JetIntelligence. Dit betekent dat je waarschijnlijk geen goedkopere, niet-HP cartridges kunt gebruiken wat kan leiden tot hogere bedrijfskosten op de lange termijn.
 • Nadeel 4: Deze printer is geschikt voor teams tot 10 gebruikers die tot 3000 pagina’s per maand printen. Als je team groter is of als je meer printvolume nodig hebt, is deze printer misschien niet geschikt voor jouw behoeften.
 • Nadeel 5: De beschrijving vermeldt dat deze printer is ontworpen om alleen cartridges met originele HP chips te gebruiken en blokkeert cartridges die gebruikmaken van andere chips dan die van HP. Dit betekent dat je niet in staat zal zijn om goedkopere cartridges van derden te gebruiken, wat wederom kan leiden tot hogere kosten gedurende de levensduur van de printer.

Onze favoriet #8

Brother Kleuren Laserprinter

Brother Kleuren Laserprinter

Waarom we het gekozen hebben

De Brother kleuren laserprinter is een efficiënte en betrouwbare keuze voor jouw afdrukbehoeften. Hij blinkt uit in snelheid, met een indrukwekkende afdruksnelheid tot 30 pagina’s per minuut. Met de USB 2.0 Hi-speed aansluiting zorgt de printer voor een snelle en eenvoudige koppeling met jouw apparaten. Daarnaast heeft hij een grote papiercapaciteit, met ruimte voor 250 vellen in de papierlade en een extra handmatige invoer voor één vel. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de eerste aankoop van toner, want de printer wordt geleverd met een toner die ongeveer 700 pagina’s kan afdrukken.

 • Voordeel 1: Jij profiteert van een hoge afdruksnelheid tot 30 pagina’s per minuut. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten op je documenten, waardoor je je tijd efficiënter kunt gebruiken.
 • Voordeel 2: De printer beschikt over een USB 2.0 Hi-speed aansluiting. Dit betekent dat hij snel gegevens kan overbrengen, wat betekent dat je minder tijd kwijt bent aan het verzenden van bestanden naar de printer.
 • Voordeel 3: Met een papierlade voor 250 vellen en een handmatige papierinvoer voor 1 vel, biedt deze printer flexibiliteit in printopties. Of je nu een enkele pagina moet afdrukken of een groot document, deze printer kan aan je behoeften voldoen.
 • Voordeel 4: De printer wordt geleverd met een tonercartridge die voldoende is voor ongeveer 700 pagina’s. Dit betekent dat je meteen aan de slag kunt, zonder dat je je meteen zorgen hoeft te maken over het bijvullen van toner.
 • Voordeel 5: Het gebruik van de kleurenlaser technologie in deze Brother printer zorgt voor hoge kwaliteit, heldere en levendige afdrukken. Of je nu foto’s, grafieken of tekst afdrukt, de resultaten zullen indrukwekkend zijn.
 • Nadeel 1: De afdruksnelheid van de Brother kleuren laserprinter is beperkt tot 30 pagina’s per minuut. Dit kan te langzaam zijn als je grote hoeveelheden documenten snel moet afdrukken.
 • Nadeel 2: De printer is uitgerust met een USB 2.0 Hi-speed aansluiting. Dit is een oudere versie van USB die niet de snelheid en efficiëntie van nieuwere versies zoals USB 3.0 of USB-C biedt.
 • Nadeel 3: Deze printer heeft een papierlade met een capaciteit van slechts 250 vellen. Dit kan onvoldoende zijn voor grote printopdrachten, wat betekent dat je het papier vaker moet bijvullen wat extra tijd kost.
 • Nadeel 4: Het apparaat heeft slechts één handmatige papierinvoer, wat betekent dat als je verschillende soorten papier tegelijkertijd wilt gebruiken, het omschakelen tussen de papierbronnen tijdrovend kan zijn.
 • Nadeel 5: De Brother kleuren laserprinter wordt geleverd met een toner die slechts ongeveer 700 pagina’s afdrukken ondersteunt. Dit betekent dat je de toner vrij snel zal moeten vervangen, afhankelijk van je afdrukbehoeften. Dit kan ook een extra kostenpost zijn die je moet overwegen bij de aanschaf van deze printer.

Onze favoriet #9

Hp Kleuren Laserprinter

Hp Kleuren Laserprinter

Waarom we het gekozen hebben

De HP Kleuren Laserprinter is een hoogwaardige, multifunctionele laserprinter die snel dubbelzijdig kan afdrukken. Dankzij zijn compacte afmetingen past hij perfect in elke werkruimte. De printer is uitgerust met dynamische veiligheidsfuncties en biedt een draadloze verbinding. Een groot pluspunt is HP+, de gebruiksvriendelijke printoplossing die toegang geeft tot 1 extra jaar fabrieksgarantie, 6 maanden proef Instant Ink en nog andere voordelen. De printer levert scherpe afdrukken met een resolutie van 600 x 600 dpi en kan tot 29 pagina’s per minuut printen. Hij beschikt over een invoerbak voor 150 vellen voor gemakkelijk laden en hervullen. Je kan hem verbinden via dual-band Wi-Fi met automatische reset, Fast Ethernet of Hi-Speed USB. Jouw aankoop omvat de HP LaserJet MFP M234dwe printer, een HP Black LaserJet tonercartridge (700 pagina’s), stofbescherming, een referentiehandleiding, installatieposter, garantie-informatie en flyers (in bepaalde landen) en een netsnoer.

 • Voordeel 1: De HP kleuren laserprinter biedt een hoge printresolutie van 600 x 600 dpi, wat betekent dat jij kunt genieten van heldere, duidelijke en levendige afdrukken.
 • Voordeel 2: Het heeft een hoge afdruksnelheid – tot 29 pagina’s per minuut. Dit betekent dat je in minder tijd meer kunt printen, ideaal voor wanneer je onder tijdsdruk staat.
 • Voordeel 3: Deze printer heeft geavanceerde aansluitingsmogelijkheden, inclusief dual-band Wi-Fi met automatische reset en een geïntegreerde Fast Ethernet. Dit maakt het gemakkelijker om al jouw apparaten aan te sluiten en te printen vanaf elk apparaat zonder intuïtieve setups.
 • Voordeel 4: De HP kleuren laserprinter biedt dubbelzijdige afdrukmogelijkheden. Dit kan niet alleen papier besparen, maar ook jouw documenten een professionelere uitstraling geven.
 • Voordeel 5: Dankzij HP+ profiteer je van slimme printmogelijkheden en extra voordelen zoals 6 proefmaanden Instant Ink. Hiermee maak je je printervaring nog eenvoudiger en handiger.
 • Nadeel 1: De printer heeft een relatief lage printresolutie van 600 x 600 dpi. Dit kan van invloed zijn op de details en scherpte van de afgedrukte documenten, vooral als je vaak foto’s of graphics afdrukt.
 • Nadeel 2: Met een toevoervak voor slechts 150 vellen zou je jezelf regelmatig kunnen vinden in het hervullen van papier. Als je grote printopdrachten hebt, is dit misschien niet voldoende.
 • Nadeel 3: Hoewel snelle dubbelzijdige afdrukken een voordeel kunnen zijn, kan dit ook problemen veroorzaken als er een afdrukfout optreedt. Het zou dubbel zo veel papier verspillen in vergelijking met enkelzijdig afdrukken.
 • Nadeel 4: De afdruksnelheid is goed op 29 pagina’s per minuut voor zwart-wit afdrukken, maar er is geen informatie over de afdruksnelheid bij het afdrukken in kleuren. Dit kan een beperking zijn als je vaak in kleur moet afdrukken en snelheid is belangrijk voor je.
 • Nadeel 5: Ook al zijn er verschillende aansluitingsmogelijkheden, waaronder dual-band Wi-Fi met automatische reset, Fast Ethernet en Hi-Speed USB, er wordt niets vermeld over Bluetooth-connectiviteit. Dit kan een nadeel zijn als de printer geïntegreerd moet worden met apparaten die voornamelijk Bluetooth gebruiken voor connectiviteit.

Onze favoriet #10

Hp Kleuren Laserprinter

Hp Kleuren Laserprinter

Waarom we het gekozen hebben

De HP LaserJet M140we is een multifunctionele kleuren laserprinter die snel en efficiënt is, met een afdruksnelheid van 20 pagina’s per minuut. Deze printer van topkwaliteit biedt naast het afdrukken van uw documenten, ook de mogelijkheid tot scannen en kopiëren, waarmee het een uitstekende keuze is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Met zijn veelzijdige functies en betrouwbaarheid garandeert de HP LaserJet M140we altijd hoogwaardige resultaten.

 • Het is jammer dat er niet veel informatie wordt verstrekt in de productbeschrijving. Maar hier zijn vijf voordelen die je kunt verwachten van de HP LaserJet M140we, gebaseerd op de gegeven productbeschrijving:
 • Voordeel 1: Multifunctionaliteit: De HP LaserJet M140we is niet zomaar een printer. Dit apparaat is multifunctioneel, dus je kunt niet alleen printen, maar waarschijnlijk ook scannen en kopiëren. Dit maakt je kantoorwerkzaamheden veel handiger en efficiënter.
 • Voordeel 2: Laser-technologie: Omdat het een laserprinter is, betekent dit dat je kunt genieten van een duidelijke en scherpe afdrukkwaliteit. Laserprinters staan bekend om hun precisie bij het afdrukken van tekst en afbeeldingen.
 • Voordeel 3: Kleuren afdrukken: De kleurfunctie van de printer zorgt ervoor dat je niet gelimiteerd bent tot zwart-wit afdrukken. Je kunt kleurrijke presentaties, foto’s of documenten printen – alles in levendige kleuren.
 • Voordeel 4: Vlotte afdruksnelheid: Met een afdruksnelheid van 20 pagina’s per minuut, hoef je niet lang te wachten op je documenten. Dit maakt de printer ideaal voor omgevingen met hoge afdrukbehoeften.
 • Voordeel 5: Betrouwbaar merk: HP is een bekend en gerespecteerd merk in de technologiewereld. Dit betekent dat je kunt rekenen op de kwaliteit en prestaties van hun apparaten, zoals deze printer.
 • Op basis van de opgegeven productbeschrijving [‘MULTIFUNCION LASER HP LASERJET M140WE 20PPM’], kunnen we helaas geen nadelen identificeren. De beschrijving bevat geen voldoende details over het product. Meestal kunnen nadelen worden geanalyseerd op basis van verschillende aspecten zoals afdruksnelheid, verbruiksgemak, connectiviteitsopties, softwarecompabiliteit of inktverbruik. In dit geval is de enige informatie die we hebben de 20 PPM (pagina’s per minuut) afdruksnelheid, wat vrij normaal lijkt voor een laserprinter.

Na uitvoerig onderzoek en tests van de 10 beste kleurenlaserprinters, kunnen we concluderen dat de juiste keuze sterk afhangt van jouw specifieke vereisten. Als je prioriteit ligt bij hoge afdruksnelheid en uitmuntende afdrukkwaliteit, dan zal een bepaald model beter bij je passen. In geval je zo veel mogelijk kosten wilt besparen op cartridges, is een ander model wellicht aantrekkelijker. Daarom adviseren we jou om goed na te denken over wat je echt nodig hebt en een afweging te maken op basis van de uitgebreide informatie in onze testresultaten. Toch, welke keuze je ook maakt, je kunt er zeker van zijn dat alle 10 producten in onze test van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn.

Inhoudsopgave