a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Krill Olie: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 krill olie producten die uitblinken in onze recente test, getoetst op kwaliteit en effectiviteit.

Unser Favorit: Biotary Krill Olie

Biotary Krill Olie
★★★★★

Unser Favorit: Alpha01 Krill Olie

Alpha01 Krill Olie
★★★★★

Unser Favorit: Vit4Ever Krill Olie

Vit4Ever Krill Olie
★★★★★

Unser Favorit: Fairvital Krill Olie

Fairvital Krill Olie
★★★★★

Unser Favorit: Moriveda Krill Olie

Moriveda Krill Olie
★★★★★

Unser Favorit: Moriveda Krill Olie

Moriveda Krill Olie
★★★★★

Unser Favorit: Vita Pharma Krill Olie

Vita Pharma Krill Olie
★★★★★

Unser Favorit: Vitals Krill Olie

Vitals Krill Olie
★★★★★

Unser Favorit: Solage Laboratoires Krill Olie

Solage Laboratoires Krill Olie
★★★★★

Krill olie is een uitstekende bron van gezonde vetten, bekend om zijn talloze gezondheidsvoordelen, waaronder de gezondheid van het hart en cognitieve functies. Maar met de veelheid aan opties op de markt, kan het lastig zijn om te kiezen welke het beste voor jou is. Dat is waarom we het werk voor je hebben gedaan. We hebben de kracht van wetenschappelijk onderzoek en klantrecensies gecombineerd om een grondige test uit te voeren en de top 10 krill olie producten van dit jaar te identificeren. Of je nu een doorgewinterde krill olie gebruiker bent of voor het eerst overweegt het te proberen, dit artikel zal je helpen om een weloverwogen keuze te maken. Bereid je voor om je welzijn te verbeteren met onze nieuwste selectie van de beste krill olie producten op de markt.

Krill olie is een supplement dat wordt gewonnen uit kleine schaaldieren genaamd krill, die in de koude oceaanwateren van Antarctica leven. Deze olie zit vol met omega-3 vetzuren, waaronder EPA en DHA die gunstig zijn voor je hart, je hersenen en je algehele gezondheid. Vergeleken met visolie, heeft krill olie een hogere absorptiegraad waardoor je minder nodig hebt om dezelfde resultaten te behalen. Ook bevat het astaxanthine, een krachtige antioxidant die de gezondheid verder ondersteunt. Als je een boost wilt geven aan je dagelijkse gezondheidsroutine, kan krill olie een uitstekende optie zijn voor jou.

Check Uit

Onze favoriet #1

Biotary Krill Olie

Biotary Krill Olie

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het BIOTARY Krillolie product biedt jou 140 softgelcapsules, elk gevuld met 520 mg natuurlijke, hoogwaardige krillolie. Deze voorraad gaat 2-3 maanden mee en wordt geleverd in een handige pillendoos voor dagelijks gebruik. Je profiteert van optimale oxidatiebescherming, zodat de waardevolle componenten niet oxideren en hun effectiviteit behouden. De krillolie is van premium kwaliteit: 100% zuiver extract van Antarctische Euphasia Superba, veredeld met koudgeperste lijnzaadolie en versterkt door vitamine E voor een hogere biologische beschikbaarheid. Dit product van BIOTARY is volledig natuurlijk, zonder enige kunstmatige toevoegingen en is vrij van aroma’s, magnesiumstearaat, gluten, lactose, sojalecithine en aspartaam. Het is omhuld in een plantaardige softgelcapsule. Deze krillolie wordt op verantwoorde wijze gewonnen met technologie die de bijvangst tot bijna nul reduceert. De producten van BIOTARY worden geproduceerd in Duitsland volgens strenge ISO 9001, HACCP en GMP certificeringen, wat garandeert dat je een hoogwaardig product in handen hebt.

 • Voordeel 1: Biotary’s Krillolie bevat hoogwaardige ingrediënten, zoals natuurlijke krillolie en vitamine E, die bijdragen aan een hoge biologische beschikbaarheid. Hierdoor wordt de olie beter door jouw lichaam opgenomen en effectief benut.
 • Voordeel 2: Het product heeft een optimale oxidatiebescherming. Door het gebruik van softgelcapsules wordt voorkomen dat de waardevolle grondstoffen door zuurstof oxideren en onbruikbaar worden. Dit garandeert de duurzaamheid en effectiviteit van krillolie.
 • Voordeel 3: De Biotary Krillolie is van premium kwaliteit. Het 100% zuivere Krill-olie-extract is afkomstig uit Antartisch Euphasia Superba en is veredeld met koudgeperste lijnzaadolie. Dit zorgt voor een uitzonderlijke kwaliteit van de olie.
 • Voordeel 4: Je krijgt een puur en veilig product. Biotary’s Krillolie is 100% natuurlijk en vrij van kunstmatige additieven, aroma’s, gluten, lactose, sojalecithine en aspartaam. Dit bevordert niet alleen je gezondheid, maar maakt het product ook geschikt als je intoleranties of allergieën hebt.
 • Voordeel 5: Biotary hanteert strikte veiligheids- en kwaliteitsprotocollen. Hun producten worden in Duitsland geproduceerd en voldoen aan strenge certificeringen zoals ISO 9001, HACCP of GMP. Bovendien gebruiken ze een technologisch geavanceerde en zachte vangstechnologie die de bijvangst tot bijna nul reduceert. Deze overwegingen garanderen dat je een product ontvangt dat duurzaam, veilig en van hoge kwaliteit is.
 • Nadeel 1: Hoewel de Krill Olie van BIOTARY beloofd wordt beschermd te zijn tegen oxidatie, wordt deze bescherming bereikt door middel van softgelcapsules. Softgelcapsules kunnen in sommige gevallen moeilijk te slikken zijn, wat een nadeel kan zijn als je moeite hebt met het innemen van slikbare supplementen.
 • Nadeel 2: Hoewel het product 100% natuurlijk is en geen kunstmatige additieven bevat, maken ze ook duidelijk dat het geen aroma’s bevat. Dit kan betekenen dat de capsules zelf mogelijk een sterke of onaangename smaak hebben, wat sommige gebruikers zou kunnen afschrikken.
 • Nadeel 3: Het product kan wel biologisch beschikbaar zijn, maar als jij een specifieke medische aandoening hebt die de opname van oliën of vetten in je systeem kan belemmeren, kun je mogelijk niet alle voordelen van deze krillolie ervaren.
 • Nadeel 4: Ook worden er, hoewel er beweerd wordt dat er geen bijvangst plaatsvindt, geen specifieke details verstrekt over de vangstmethoden die worden gebruikt om het krill-te extraheren. Dit kan voor sommige mensen een punt van zorg zijn die meer geïnteresseerd zijn in de impact op het milieu.
 • Nadeel 5: Ten slotte, terwijl de softgelcapsules glutenvrij, lactosevrij, vrij van sojalecithine en aspartaam zijn, vermeldt het product niets over het feit of deze capsules geschikt zijn voor vegetariërs of veganisten. De softgelomhulling kan gelatine bevatten, wat een dierlijk product is en dus niet geschikt is voor mensen met bepaalde dieetbeperkingen.

Onze favoriet #2

Alpha01 Krill Olie

Alpha01 Krill Olie

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Krill Olie van ALPHA01 is een premium supplement dat per softgelcapsule een rijke dosis levert van 1.000 mg wild gevangen Antarctic Krill Oil. Deze olie, die rechtstreeks uit de ongerepte wateren van Antarctica komt, is superieur aan gewone visolie, omdat het meer vetzuren bevat, duurzaam is geteeld en beter door je lichaam op te nemen is. Het staat boordevol essentiële omega-3-vetzuren, fosfolipiden en astaxanthine, allemaal uiterst heilzaam voor je gezondheid. Het product is 100% niet-GGO, glutenvrij, zuivelvrij en vrij van conserveermiddelen, en belichaamt daarmee de kwaliteit en integriteit die ALPHA01 belooft. Met hun Europa-gebaseerde, GMP-gecertificeerde, en fair trade productieproces kun je erop vertrouwen dat je een zuiver en hoogwaardig product in handen hebt.

 • Voordeel 1: Premium Kwaliteit – Deze Krill Olie van het merk ALPHA01 is van uitzonderlijke kwaliteit. Iedere softgelcapsule bevat maar liefst 1.000 mg ultra-zuivere, wild gevangen Antarctic Krill Oil. Dit maakt het superieur aan gewone visolie die minder vetzuren bevat.
 • Voordeel 2: Rijk aan Omega-3 – De Krill Olie in deze capsule is sterk geconcentreerd en overloopt met essentiële vetzuren. Het is van nature rijk aan omega-3, fosfolipiden en astaxanthine, waardoor het uitermate voedzaam is voor jouw lichaam.
 • Voordeel 3: Duurzaam en Puur – Deze Krill Olie is afgeleid van kleine koudwaterschaaldieren uit de ongerepte wateren van Antarctica, wat zich weerspiegelt in de hoge zuiverheid van de olie. Daarenboven is het product het resultaat van duurzame vismethodes, wat betekent dat er geen sprake is van overbevissing.
 • Voordeel 4: Allergeen-vrij – Je kunt gerust zijn dat de ALPHA01 Krill Olie 100% niet-GGO, glutenvrij, zuivelvrij en conserveermiddelvrij is. Dit maakt het een veilige optie als je specifieke dieetbeperkingen hebt of gewoon een zuiver product wilt.
 • Voordeel 5: GMP-Gecertificeerd – Elk product van ALPHA01, inclusief deze Krill Olie, is GMP-gecertificeerd. Dit betekent dat ze onder strikte kwaliteitscontroleproductprocedures zijn vervaardigd, om ervoor te zorgen dat je alleen het allerbeste krijgt. Bovendien zijn alle producten van het merk fair trade, wat aantoont dat ALPHA01 zich inspant voor eerlijke handel.
 • Nadeel 1: Hoewel de ALPHA01 Krill Olie aangeeft dat het afkomstig is uit duurzame vismethoden, worden er niet specifiek details gegeven over welke duurzame praktijken er worden gebruikt. Het is belangrijk om te weten hoe deze krill worden geoogst en of dit geen negatief effect heeft op het ecosysteem.
 • Nadeel 2: Het product is glutenvrij, zuivelvrij en niet-GMO, wat betekent dat als je specifieke voedingsbehoeften of allergieën hebt, dit product mogelijk niet in staat is om aan die behoeften te voldoen.
 • Nadeel 3: De productomschrijving geeft niet aan of er andere ingrediënten in het product zijn die mogelijk niet geschikt zijn voor mensen met bepaalde gezondheidsproblemen.
 • Nadeel 4: Hoewel de beschrijving aangeeft dat de krillolie in deze formule afkomstig is uit de ongerepte wateren van Antarctica, wordt er niet vermeld of er certificeringen of controles zijn uitgevoerd om deze claim te verifiëren.
 • Nadeel 5: De beschrijving geeft aan dat het product hoog in omega-3 is, maar het geeft geen specifieke hoeveelheden of percentages. Voor degenen die nauwlettend hun inname van voedingsstoffen bijhouden, kan dit een probleem zijn omdat ze niet precies weten hoeveel omega-3 ze krijgen.

Onze favoriet #3

Vit4Ever Krill Olie

Vit4Ever Krill Olie

Waarom we het gekozen hebben

De Krill Olie van Vit4ever is een hoogwaardig voedingssupplement dat bestaat uit 120 capsules, elk met een hoge dosering van 1000mg pure Antarctische krillolie. Een dagelijkse portie levert je 400mg fosfolipiden, 100mcg astaxanthine en 220mg omega-3 vetzuren, waarvan 120mg EPA & 56mg DHA. Deze olie, gemaakt van duurzaam gevist Antarctisch krill, onderscheidt zich door het gebruik van de premium grondstof SUPERBA en respecteert het Antarctische ecosysteem door middel van milieuvriendelijke oogsttechnologie. De omega-3-vetzuren in krillolie zijn beter biologisch beschikbaar dan die in visolie, zonder last van een visachtige nasmaak of onaangename oprispingen. De zuiverheid van deze olie is bevestigd door onafhankelijke laboratoriumtests en de productie vindt plaats in gecertificeerde EU-bedrijven, waaronder Duitsland en Nederland. Als je niet tevreden bent, kun je altijd contact opnemen met Vit4ever voor hulp en advies.

 • Voordeel 1: Het product van Fairvital is van Duitse kwaliteit en bevat een rijke dagelijkse dosis Superba Krill Oil in drie capsules. Deze zijn gevuld met fosfolipiden (omega-3-rijk), eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur, wat bijdraagt aan jouw dagelijkse voedingsbehoeften.
 • Voordeel 2: Het product is ontwikkeld met aandacht voor bio-beschikbaarheid, waardoor jouw lichaam de verschillende voedingsstoffen gemakkelijker kan opnemen.
 • Voordeel 3: Fairvital’s Krill Oil is samengesteld zonder het gebruik van gluten, lactose, fructose, magnesiumstearaat, conserveermiddelen, soja, gist, pesticiden, fungiciden, kunstmeststoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en gentechnologie. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen met specifieke dieetbehoeften of allergieën.
 • Voordeel 4: Voor jouw gemak gaat elk blikje Fairvital Krill Oil maar liefst een maand mee. Bovendien zijn de capsules efficiënter dan poeder en vloeistof, en ze komen in een lucht-dicht afgesloten verpakking die de houdbaarheid verlengt.
 • Voordeel 5: Het merk gebruikt het Micropurity proces, en de Krill Oil is gemaakt in Duitsland volgens HACCP-standaarden die de kwaliteit en veiligheid waarborgen. De grondstoffen zijn afkomstig uit zowel EU- als niet-EU-landen, wat de diversiteit en kwaliteit van de ingrediënten waarborgt.
 • nadeel 1: De dagelijkse dosis van het product vereist dat je drie capsules per dag inneemt. Dit kan voor sommige mensen te veel zijn of gemakkelijk worden vergeten, waardoor het moeilijk kan zijn om consequent aan de dagelijkse aanbevolen dosis te voldoen.
 • nadeel 2: Ondanks dat het product geen gluten, lactose, soja en andere allergenen bevat, wordt het niet vermeld of het product veilig is voor mensen met andere specifieke dieetbehoeften of -beperkingen. Dit kan problematisch zijn voor potentiële klanten met allergieën die niet expliciet in de productbeschrijving worden vermeld.
 • nadeel 3: Hoewel de krill olie wordt geleverd in een luchtdicht afgesloten verpakking voor een langere houdbaarheid, geeft de productomschrijving geen specifieke informatie over hoe lang het product houdbaar is na opening. Dit kan problematisch zijn voor mensen die willen weten hoe lang ze het product veilig kunnen gebruiken.
 • nadeel 4: Het is ook niet duidelijk of de capsules gemakkelijk te slikken zijn. De grootte en vorm van supplement capsules kunnen een uitdaging vormen voor sommige gebruikers, vooral degenen die moeite hebben met het doorslikken van pillen.
 • nadeel 5: Tenslotte wordt de herkomst van de grondstoffen vermeld als afkomstig van zowel EU als niet-EU landen. Voor klanten die zich zorgen maken over de traceerbaarheid van de ingrediënten en de milieu-impact van hun producten, kan deze vage herkomst een potentieel nadeel zijn.

Onze favoriet #4

Fairvital Krill Olie

Fairvital Krill Olie

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Fairvital’s Krill Olie is een Duits product van hoge kwaliteit dat jou per dagelijkse dosis van 3 capsules voorziet van 1500mg Superba Krill Oil, rijk aan fosfolipiden zoals 180mg EPA en 82,5mg DHA, en 75µg astaxanthine. Het is bio-beschikbaar, zonder gebruikelijke allergenen of ongewenste toevoegingen zoals gluten, lactose, conserveermiddelen, en gentechnologie. Elke verpakking bevat een voorraad van 1 maand, veilig opgeslagen in een luchtdicht afgesloten, lichte verpakking voor behoud van effectiviteit. Het product is gemaakt in Duitsland volgens HACCP-normen met de grondstoffen afkomstig uit zowel EU- als niet-EU-landen. Voor je gemoedsrust biedt Fairvital een zeer royale 24 maanden geld-terug-garantie.

 • Voordeel 1: Het product van Fairvital is van Duitse kwaliteit en bevat een rijke dagelijkse dosis Superba Krill Oil in drie capsules. Deze zijn gevuld met fosfolipiden (omega-3-rijk), eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur, wat bijdraagt aan jouw dagelijkse voedingsbehoeften.
 • Voordeel 2: Het product is ontwikkeld met aandacht voor bio-beschikbaarheid, waardoor jouw lichaam de verschillende voedingsstoffen gemakkelijker kan opnemen.
 • Voordeel 3: Fairvital’s Krill Oil is samengesteld zonder het gebruik van gluten, lactose, fructose, magnesiumstearaat, conserveermiddelen, soja, gist, pesticiden, fungiciden, kunstmeststoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en gentechnologie. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen met specifieke dieetbehoeften of allergieën.
 • Voordeel 4: Voor jouw gemak gaat elk blikje Fairvital Krill Oil maar liefst een maand mee. Bovendien zijn de capsules efficiënter dan poeder en vloeistof, en ze komen in een lucht-dicht afgesloten verpakking die de houdbaarheid verlengt.
 • Voordeel 5: Het merk gebruikt het Micropurity proces, en de Krill Oil is gemaakt in Duitsland volgens HACCP-standaarden die de kwaliteit en veiligheid waarborgen. De grondstoffen zijn afkomstig uit zowel EU- als niet-EU-landen, wat de diversiteit en kwaliteit van de ingrediënten waarborgt.
 • nadeel 1: De dagelijkse dosis van het product vereist dat je drie capsules per dag inneemt. Dit kan voor sommige mensen te veel zijn of gemakkelijk worden vergeten, waardoor het moeilijk kan zijn om consequent aan de dagelijkse aanbevolen dosis te voldoen.
 • nadeel 2: Ondanks dat het product geen gluten, lactose, soja en andere allergenen bevat, wordt het niet vermeld of het product veilig is voor mensen met andere specifieke dieetbehoeften of -beperkingen. Dit kan problematisch zijn voor potentiële klanten met allergieën die niet expliciet in de productbeschrijving worden vermeld.
 • nadeel 3: Hoewel de krill olie wordt geleverd in een luchtdicht afgesloten verpakking voor een langere houdbaarheid, geeft de productomschrijving geen specifieke informatie over hoe lang het product houdbaar is na opening. Dit kan problematisch zijn voor mensen die willen weten hoe lang ze het product veilig kunnen gebruiken.
 • nadeel 4: Het is ook niet duidelijk of de capsules gemakkelijk te slikken zijn. De grootte en vorm van supplement capsules kunnen een uitdaging vormen voor sommige gebruikers, vooral degenen die moeite hebben met het doorslikken van pillen.
 • nadeel 5: Tenslotte wordt de herkomst van de grondstoffen vermeld als afkomstig van zowel EU als niet-EU landen. Voor klanten die zich zorgen maken over de traceerbaarheid van de ingrediënten en de milieu-impact van hun producten, kan deze vage herkomst een potentieel nadeel zijn.

Onze favoriet #5

Moriveda Krill Olie

Moriveda Krill Olie

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Krill Olie van MoriVeda is een hoogwaardig voedingssupplement dat baat biedt bij het optimaliseren van je algehele gezondheid. Deze kleine schaaldieren uit de schoonste oceanen, leveren een olie rijk aan omega-vetzuren EPA en DHA, fosfolipiden, choline en veresterde astaxanthine, speciaal ontwikkeld voor maximale bioactiviteit. De omega-3-vetzuren zijn gebonden aan fosfolipiden, wat helpt bij het verspreiden door je lichaam en ter ondersteuning dient voor je hart, hersenen, ogen en gewrichten. Daarnaast draagt choline bij aan de instandhouding van normale lipiden, homocysteïne en leverfunctie. Superba2 krill-olie, verkregen via duurzame en ecologische vangstmethoden, wordt rechtstreeks aan boord van speciale vaartuigen tot voedingssupplementen verwerkt, wat zorgt voor een optimale productkwaliteit. Er zijn geen additieven nodig om de stabiliteit en bescherming tegen oxidatie van de Omega-3-vetzuren te garanderen.

 • Voordeel 1: Hoge bioactiviteit en kwaliteit: MoriVeda’s Krill Olie is ontwikkeld met ingrediënten die rijk zijn aan omega-vetzuren EPA en DHA, fosfolipiden, choline en veresterde astaxanthine. Het bevat pure Aker Superba2 krill-olie, gekend voor zijn hoogwaardige kwaliteit.
 • Voordeel 2: Ondersteuning van de gezondheid: De krill-olie helpt om een tekort aan omega-3 aan te vullen, die geassocieerd is met niet-overdraagbare ziekten. Choline ondersteunt de instandhouding van normale lipiden, tot normale homocysteïne-waarden en een gezonde leverfunctie.
 • Voordeel 3: Krachtige antioxidant: De veresterde astaxanthine in MoriVeda’s krill-olie is een zeer krachtige antioxidant die de gezondheid ondersteunt door vrije radicalen te onderdrukken.
 • Voordeel 4: Verbetering van de lichaamsfuncties: De unieke krill omega-3-vetzuren zijn gebonden aan fosfolipiden, die helpen bij de verdeling van omega-3 vetzuren door het lichaam. Dit biedt ondersteuning aan belangrijke organen en weefsels zoals het hart, de hersenen, de ogen en de gewrichten.
 • Voordeel 5: Duurzaam en milieuvriendelijk: De krill is afkomstig uit de schoonste oceanen ter wereld en het MSC-keurmerk garandeert een duurzame en ecologisch verantwoorde krillvangst. Dit zorgt voor optimale productkwaliteit, gebaseerd op respect voor het milieu.
 • Nadeel 1: Ondanks dat de productbeschrijving aangeeft dat de krill afkomstig is uit de schoonste oceanen ter wereld, worden er geen specifieke details gegeven over de exacte bron van de krill. Dit kan zorgen voor zorgen over de kwaliteit en duurzaamheid van het product.
 • Nadeel 2: Het product claimt een hoge biologische beschikbaarheid van de omega-3 vetzuren, echter is hieruit niet meteen duidelijk of dit ook betekent dat de opname door het lichaam efficiënt is. De bioactieve formule kan nog steeds individuele verschillen in opname en effectiviteit hebben, afhankelijk van de persoonlijke gezondheidstoestand van de gebruiker.
 • Nadeel 3: Ondanks dat er vermeld wordt dat er geen additieven nodig zijn om de stabiliteit op lange termijn van de Superba2 krill te behouden, wordt er geen specifieke informatie gegeven over de bewaarcondities of de houdbaarheid van het product. Dit kan leiden tot onzekerheid over hoe lang het product daadwerkelijk effectief blijft.
 • Nadeel 4: Het product maakt gebruik van softgel capsules. Dit betekent dat het niet geschikt is voor mensen die moeite hebben met slikken of die een allergie of intolerantie hebben voor de ingrediënten die worden gebruikt voor de vervaardiging van de capsules.
 • Nadeel 5: Ten slotte, hoewel de krillolie van MoriVeda wordt geassocieerd met verschillende gezondheidsvoordelen, is het belangrijk te benadrukken dat dit een voedingssupplement is en geen vervanging voor een evenwichtig en gevarieerd dieet. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die op zoek zijn naar een ‘wondermiddel’ of een ‘snelle oplossing’ voor hun gezondheidsproblemen.

Onze favoriet #6

Moriveda Krill Olie

Moriveda Krill Olie

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

MoriVeda’s Krill Olie is een compact en licht supplement, met afmetingen van slechts 6,69 inch en een gewicht van 0.42 pond. Dit maakt het gemakkelijk mee te nemen en in te nemen, waarbij de kleinere omvang en het lagere gewicht het gemak van dagelijkse suppletie bevorderen. Voor maximale gezondheidsvoordelen en gemak in gebruik, is MoriVeda’s Krill Olie een uitstekende keuze.

 • Op basis van de verstrekte productbeschrijving van de MoriVeda Krill Olie, kan het moeilijk zijn om vijf specifieke voordelen te noemen. Echter, op basis van de aangegeven afmetingen en gewicht van het product, kunnen we de volgende aannames doen.
 • Voordeel 1: De itemafmetingen van 6,69 inch duiden op een compact product. Dit betekent dat je het gemakkelijk kunt bewaren op verschillende plaatsen, zoals je medicijnkastje, keukenlade of zelfs je reistas.
 • Voordeel 2: De lichte gewicht (0.42 pond) draagt bij aan de draagbaarheid. Je kunt deze fles krillolie gemakkelijk meenemen, hetneemt niet te veel van je tasruimte of gewicht in beslag, wat handig is als je op reis gaat of gewoon onderweg bent.
 • Voordeel 3: De grootte en het gewicht van het product suggereren dat je met deze fles voldoende doseringen hebt om gedurende een bepaalde periode te gebruiken. Mogelijk zonder dat je het vaak moet bijvullen.
 • Voordeel 4: Met zijn slanke dimensie zal dit product niet te veel ruimte innemen in jouw huiselijk interieur. Je kunt het gemakkelijk ergens plaatsen waar je vaak komt om je te herinneren het te nemen.
 • Voordeel 5: Door het compacte ontwerp van het product is het ook gemakkelijk te hanteren bij het openen, sluiten en doseren van de olie.
 • Dit zijn aannames gebaseerd op de afmetingen en het gewicht. Het is belangrijk om ook de andere productkenmerken, ingrediënten en voordelen van de MoriVeda Krill Olie te overwegen voor een volledige review.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving kunnen we niet echt een volledig analyse maken en de negatieve aspecten van de MoriVeda Krill Olie identificeren. Er zijn slechts twee details gegeven: de afmetingen van het product en het gewicht. Dit geeft ons geen inzicht in de kwaliteit van de olie, de verpakking, de productie normen of andere relevante informatie die ons zou kunnen helpen nadelen te vinden.
 • Om recht te doen aan het product en het een eerlijke beoordeling te geven, is er veel meer informatie nodig dan alleen de afmetingen en het gewicht van het product. Echter, gebaseerd op deze zeer beperkte informatie, zouden we kunnen zeggen:
 • nadeel 1: De afmetingen van 6,69 inch kunnen te groot zijn voor sommige opbergruimtes in de keuken.
  nadeel 2: Het gewicht van 0,42 pond kan te zwaar zijn om mee te nemen als je reist of onderweg bent.
  nadeel 3: Er is geen informatie over de gebruikte ingrediënten.
  nadeel 4: Er is geen informatie over de fabricageprocessen of de herkomst van de krill olie.
  nadeel 5: Er ontbreekt informatie over eventuele certificeringen of waarborgen betreft de kwaliteit van het product.

Onze favoriet #7

Vita Pharma Krill Olie

Vita Pharma Krill Olie

Waarom we het gekozen hebben

Krill Olie van Vita Pharma is een hoogwaardig supplement, gemaakt met de finist brood en freshest krill olie, rechtstreeks afkomstig uit Antarctica. Deze krill olie capsules kunnen bijdragen aan een betere werking van je immuunsysteem en een positief effect hebben op de functies van je hersenen en zenuwstelsel. Bovendien kan het ondersteunen in het behoud van een gezond hart. Net zoals je oma altijd zei: vis is goed voor je brein! Vita Pharma’s Krill Olie kan dus zeker een verrijking zijn voor je gezondheid.

 • Voordeel 1: De krilloliecapsules worden gemaakt van de meest verse en fijnste krillolie, direct vanuit Antarctica. Dit draagt bij aan de puurheid en kwaliteit van het product, waardoor jij verzekerd bent van de best mogelijke voedingssupplementen.
 • Voordeel 2: De krillolie kan jouw immuunsysteem ondersteunen. Een sterk immuunsysteem is van essentieel belang om je lichaam gezond te houden en diverse ziekten te weerstaan.
 • Voordeel 3: De krillolie is gunstig voor de functie van je hersenen en zenuwstelsel. Deze kunnen bijdragen aan een betere concentratie, geheugen en algehele mentale prestaties.
 • Voordeel 4: De krillolie zou een rol kunnen spelen in het bevorderen van een gezond hart. Een gezond hart is de basis van een goede algemene gezondheid.
 • Voordeel 5: Vita Pharma’s krillolie is een hoogwaardig product. Dit betekent dat jij kunt rekenen op een supplement dat met zorg is bereid en grondig is getest om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
 • nadeel 1: De productbeschrijving vertelt ons niet hoeveel krill olie er in elke capsule zit. Dit maakt het moeilijk om te bepalen hoe effectief het product zal zijn en hoe lang een fles zal meegaan.
 • nadeel 2: Hoewel er wordt gezegd dat krill olie kan helpen met de functie van het immuunsysteem en het zenuwstelsel, wordt er geen specifieke informatie gegeven over hoe dit gebeurt. Dit betekent dat je als consument het product moet vertrouwen zonder volledige transparantie over zijn werking.
 • nadeel 3: Er wordt gesteld dat krill olie kan helpen bij het behoud van een gezond hart, maar er is geen uitleg of bewijs om deze bewering te ondersteunen.
 • nadeel 4: De uitspraak “zoals oma zei. FISH IS GOED VOOR DE BREIN” wordt gebruikt als marketingtruc, maar heeft geen wetenschappelijke basis. Dit kan als misleidend worden beschouwd voor sommige consumenten.
 • nadeel 5: De zin ‘hoogwaardig product’ is erg vaag en geeft geen concrete informatie over de kwaliteit van het product, zoals waar het vandaan komt, of het duurzaam is geproduceerd, of het pure krill olie is zonder toevoegingen, enz.

Onze favoriet #8

Vitals Krill Olie

Vitals Krill Olie

Waarom we het gekozen hebben

De Super Krillolie van Vitals is een premium voedingssupplement dat rijk is aan Omega 3-vetzuren in een zeer goed opneembare fosfolipidenvorm. Elke softgel bevat maar liefst 590 mg krillolie, waaronder 89 mg EPA en 41 mg DHA. Deze olie is ongelooflijk vers en zuiver, en bevat naast de Omega 3-vetzuren ook het natuurlijk voorkomende choline en astaxanthine. De opname van EPA en DHA ondersteunt de normale werking van je hart bij een dagelijkse inname van 250 mg.

 • Voordeel 1: De Omega 3-vetzuren in Vitals Super Krillolie zijn in de unieke en uiterst goed opneembare fosfolipidenvorm. Dit betekent dat ze gemakkelijker door je lichaam kunnen worden opgenomen dan de traditionele visolie-vormen.
 • Voordeel 2: Elke softgel van Vitals Super Krillolie bevat 590 mg krillolie. Dit is een royale hoeveelheid krillolie die je kunt krijgen uit een enkele softgel.
 • Voordeel 3: De krillolie in dit product is zeer vers en zuiver. Dit betekent dat je een hoge kwaliteit krillolie krijgt die vrij is van vervuilende stoffen.
 • Voordeel 4: Vitals Super Krillolie bevat natuurlijk voorkomende choline en astaxanthine. Choline is essentieel voor de gezondheid van je lever en hersenen, en astaxanthine is een krachtige antioxidant die je lichaam beschermt tegen schade door vrije radicalen.
 • Voordeel 5: De krillolie bevat EPA en DHA die goed zijn voor de normale werking van het hart bij een dagelijkse inname van 250 mg. Dit ondersteunt de gezondheid van je hart en draagt bij aan algemeen welzijn.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving is het moeilijk om directe nadelen te identificeren, aangezien de beschrijving vooral de voordelen van het product benadrukt. Echter, op basis van enige interpretatie kunnen we mogelijke nadelen concluderen:
 • Nadeel 1: De beschreven dosis EPA en DHA in de Super Krillolie van Vitals is misschien niet voldoende voor jou. De softgel bevat 89 mg EPA en 41 mg DHA, terwijl de aanbevolen dagelijkse dosis voor het onderhouden van een gezond hart 250 mg is.
 • Nadeel 2: Het product beschrijving vermeldt “zeer verse en zuivere krillolie”, maar het geeft geen specifieke informatie over de bron van de krill, hun duurzaamheid of het vangstgebied. Dit zou een nadeel kunnen zijn als je bijzonder milieubewust bent of als je specifieke informatie nodig hebt vanwege allergieën.
 • Nadeel 3: Hoewel het product opschept over de unieke en uiterst goed opneembare fosfolipidenvorm van hun Omega-3-vetzuren, kan de opname door het lichaam individueel verschillen, wat betekent dat de effectiviteit van het product kan variëren afhankelijk van de gebruiker.
 • Nadeel 4: Choline en astaxanthine zijn natuurlijk voorkomende stoffen in de krillolie van Vitals. Echter, de productbeschrijving vermeldt niet de specifieke hoeveelheden van deze componenten, wat een nadeel kan zijn als je een specifieke dosis choline of astaxanthine nodig hebt voor je gezondheid.
 • Nadeel 5: De inhoud van de krillolie is vermeld als 590 mg per softgel, maar er is geen vermelding van de totale hoeveelheid softgels per verpakking. Dit kan een nadeel zijn als je jouw dagelijkse inname en duur van de aanvulling wilt plannen.

Onze favoriet #9

Solage Laboratoires Krill Olie

Solage Laboratoires Krill Olie

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

SOLAGE LABORATOIRES presenteert SOLAKRILL, een 100% zuivere krill olie die verrijkt is met 7 keer meer Astaxanthine dan andere krilloliën, een krachtige antioxidant. Deze olie is onder andere ook rijk aan choline, vitamine A en E. Met SOLAKRILL hoef je nooit meer te worstelen met onaangename “visboeren”; dankzij fosfolipidenvorm krill olie en geurloze Licaps-capsules, geniet je van een eenvoudige spijsvertering en een vissmaakvrije ervaring. Deze krill olie is 2,5 keer krachtiger dan reguliere visolie, wat betekent dat je met slechts twee capsules je dagelijkse EPA- en DHA-behoeften dekt. Bovendien houdt het bedrijf de versheid vast door elke Licaps-capsule individueel te verpakken om oxidatie te vermijden. Tot slot is SOLAKRILL vrij van conserveermiddelen en andere schadelijke stoffen, geprezen door zorgprofessionals en verkrijgbaar in apotheken in Frankrijk, waarbij traceerbaarheid en kwaliteit gegarandeerd zijn door GMP en ISO 22000-certificeringen.

 • Voordeel 1: Hoogwaardige Ingrediënten – SOLAKRILL olie is verrijkt met 7 keer meer Astaxanthine (een krachtige antioxidant) dan andere krill oliën, en bevat ook choline (voor de lever), vitamine A en vitamine E. Deze voedingssupplement omega 3 staat garant voor de hoogste kwaliteit ingrediënten.
 • Voordeel 2: Fris en Geurvrij – Met Krillolie in de vorm van fosfolipiden en de gegarandeerd geurloze Licaps-capsules, maakt SOLAKRILL je spijsvertering gemakkelijk en zonder slechte geur. Je zegt gedag tegen die dagen met een vissmaak in de mond.
 • Voordeel 3: Kostenefficiënt – SOLAKRILL is niet alleen effectiever dan gewone visolie, het is ook economisch efficiënt. Met slechts 2 capsules dek je al je EPA- en DHA-behoeften, waardoor het supplement langer meegaat en je uiteindelijk geld bespaart.
 • Voordeel 4: Hoge Stabiliteit – In tegenstelling tot veel andere omega 3 oliën die snel hun versheid verliezen door oxidatie, wordt SOLAKRILL beschermd door Licaps capsules. Deze technologie zorgt ervoor dat je omega3 intact blijft en de voordelen gemaximaliseerd worden.
 • Voordeel 5: Pure en Veilig – SOLAKRILL krill olie is natuurlijk vrij van schadelijke stoffen en bevat geen conserveringsmiddelen. De traceerbaarheid van de producten wordt gegarandeerd door het GMP-label (Good Manufacturing Practices) en de ISO 22000-certificering, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je een betrouwbaar en veilig product in handen hebt.
 • Nadeel 1: Hoewel SOLAKRILL krill olie bevat, wat een sterke antioxidant is, bevat het zeven keer meer Astaxanthine dan andere krill oliën. Dit kan voor sommigen te veel zijn. Overmatig gebruik van antioxidanten kan leiden tot ongewenste bijwerkingen zoals diarree, maagkrampen, en huidaandoeningen.
 • Nadeel 2: De vermelding dat krillolie ‘voorkomt onsmakelijke oplichtingen’ kan misleidend zijn. Niet alle triglyceriden-gebaseerde alternatieven veroorzaken ongewenste “visboeren”. Dit zou consumenten in verwarring kunnen brengen, die wellicht denken dat alle andere oliën dit probleem veroorzaken.
 • Nadeel 3: Volgens de productomschrijving is SOLAKRILL 2,5 keer beter absorbeerbaar dan standaard visolie. Dit kan betekenen dat je een hogere dosis van het product moet innemen om dezelfde voordelen te krijgen als van reguliere visolie, vooral als je lichaam de stoffen niet zo snel opneemt.
 • Nadeel 4: Solakrill vermeldt dat het product wordt beschermd door Licaps-capsules om de omega3 intact te houden. Dit kan een nadeel zijn voor mensen met bepaalde soorten allergieën of intoleranties. Het bedrijf biedt geen informatie over de inhoud of mogelijke allergenen in deze Licaps-capsules.
 • Nadeel 5: Hoewel het product puur is en vrij van conserveringsmiddelen, is de productbeschrijving niet specifiek over andere mogelijke ingrediënten of vulstoffen die in het product kunnen zitten. Dit kan voor sommige mensen met specifieke dieetwensen of allergieën een probleem zijn.

Na uitgebreid onderzoek en het testen van verschillende krill olie producten, kunnen we concluderen dat er diverse hoogwaardige keuzes zijn. Echter, het is belangrijk dat jij een product kiest dat het beste bij jouw gezondheidseisen en levensstijl past. Overweeg factoren zoals de zuiverheid van de olie, de duurzaamheid van de visvangst, de dosering en eventuele extra toegevoegde ingrediënten. Onthoud dat hoewel krill olie tal van gezondheidsvoordelen kan bieden, het geen vervanging is voor een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Het is altijd raadzaam om voor het starten met een nieuw supplement eerst overleg te plegen met je arts.

Inhoudsopgave