a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Krillolie: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 krillolie-producten die als beste uit de test zijn gekomen volgens recent onderzoek.

Unser Favorit: Vit4Ever Krillolie

Vit4Ever Krillolie
★★★★★

Unser Favorit: Biotary Krillolie

Biotary Krillolie
★★★★★

Unser Favorit: Vitals Krillolie

Vitals Krillolie
★★★★★

Unser Favorit: Fairvital Krillolie

Fairvital Krillolie
★★★★★

Unser Favorit: Moriveda Krillolie

Moriveda Krillolie
★★★★★

Unser Favorit: Swiss Point Of Care Krillolie

Swiss Point Of Care Krillolie
★★★★★

Unser Favorit: Vitalize Krillolie

Vitalize Krillolie
★★★★★

Unser Favorit: Moriveda Krillolie

Moriveda Krillolie
★★★★★

Unser Favorit: Solage Laboratoires Krillolie

Solage Laboratoires Krillolie
★★★★★

Unser Favorit: Pureclinica Krillolie

Pureclinica Krillolie
★★★★★

Begint je zoektocht naar de beste krillolie-producten? Hier ben je op de juiste plek. In onze nieuwste gids, ‘Krillolie: De 10 beste producten in de test’, leggen we alles uit wat je moet weten over dit voedingssupplement dat steeds populairder wordt. Of je nu je gezondheid wilt verbeteren, je cholesterolgehalte wilt verlagen of je hersenfunctie wilt versterken, krillolie biedt talloze voordelen. Blijf lezen om erachter te komen welke producten uitblinken in onze recente tests en onderzoeken. We maken je wegwijs in de wereld van krillolie, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken die past bij jouw lifestyle en gezondheidsbehoeften.

Krillolie is een supplement dat rijk is aan omega-3 vetzuren, afkomstig van krill, een klein, garnaalachtig schaaldier dat in de koude oceaanwateren leeft. Net zoals visolie, is krillolie goed voor je hartgezondheid, hersenfunctie en mogelijk nog meer gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het verschil is echter dat de omega-3 vetzuren in krillolie gebonden zijn aan fosfolipiden, die gemakkelijker door je lichaam worden opgenomen dan de triglyceriden in visolie. Bovendien bevat krillolie het krachtige antioxidant astaxanthine, dat de olie natuurlijke stabiliteit geeft en je cellen beschermt tegen schade door vrije radicalen.

Check Uit

Onze favoriet #1

Vit4Ever Krillolie

Vit4Ever Krillolie

Waarom we het gekozen hebben

Vit4ever’s Krillolie is een supplement met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, waarbij je maar liefst 120 capsules krijgt met een hoge dosering van 1000 mg pure Antarctische krillolie. Dagelijks neem je twee capsules die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen zoals fosfolipiden, astaxanthine en omega-3 vetzuren. De omega-3 vetzuren in deze krillolie geven geen onaangename visachtige nasmaak of oprispingen, zoals bij visolie vaak het geval is, en worden efficiënter door je lichaam opgenomen. De krill voor deze olie wordt op een milieuvriendelijke manier geoogst, zonder het Antarctische ecosysteem te belasten, wat wordt bevestigd door het Eco Harvesting certificaat. Het product is uitvoerig getest op zuiverheid door een onafhankelijk laboratorium, zo weet je zeker dat je een veilig en kwalitatief hoogstaand product in handen hebt. Vit4ever staat voor tevredenheid en biedt hulp en advies bij vragen of problemen met hun producten.

 • Voordeel 1: De krillolie van Vit4ever is bijzonder hoog gedoseerd, met 1000 mg per dagportie. Dit levert je 400 mg fosfolipiden (waarvan 50 mg choline), 100 mcg astaxanthine en 220 mg omega-3 vetzuren (waarvan 120 mg EPA & 56 mg DHA) per dag op.
 • Voordeel 2: De krillolie van Vit4ever wordt gemaakt met de merkgrondstof SUPERBA en uit duurzaam gevangen Antarctisch krill. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze olie ecologisch verantwoord is en het Antarctische ecosysteem niet belast.
 • Voordeel 3: De omega-3-vetzuren in de krillolie van Vit4ever zijn beter biologisch beschikbaar dan die in visolie, omdat ze aan fosfolipiden gebonden zijn. Dit betekent dat jouw lichaam deze vetzuren makkelijker kan opnemen en gebruiken.
 • Voordeel 4: Met Vit4ever krillolie heb je geen last van de visachtige nasmaak of onaangename oprispingen na inname, zoals dat vaak het geval is bij visolie. Dit maakt het een prettigere ervaring om deze belangrijke voedingsstoffen tot je te nemen.
 • Voordeel 5: De krillolie van Vit4ever is laboratorium getest op belastingen zoals zware metalen, schimmels, E. coli, salmonella en andere relevante testcriteria. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je een veilig en zuiver product inneemt.
 • Nadeel 1: De dagelijkse portie van de Vit4ever krillolie bevat slechts 220 mg van omega-3-vetzuren, van welke 120 mg EPA en 56 mg DHA zijn. Dit kan als een lage dosis worden beschouwd in vergelijking met andere krillolieproducten op de markt.
 • Nadeel 2: Hoewel de krillolie afkomstig is van de merkgrondstof SUPERBA, geeft de productomschrijving geen specifieke informatie over de exacte oorsprong van deze grondstof. Dit kan vragen oproepen over de betrouwbaarheid en transparantie van het merk.
 • Nadeel 3: Hoewel de productbeschrijving aangeeft dat het product niet voor oprispingen met een visachtige nasmaak zorgt, kan dit nog steeds variëren van persoon tot persoon. Je kan dus mogelijk toch last hebben van een onaangename nasmaak.
 • Nadeel 4: De productomschrijving maakt gewag van het Eco Harvesting certificaat, maar geeft geen verdere informatie over wat dit certificaat precies inhoudt of welk orgaan het heeft uitgereikt. Dit kan tot verwarring leiden.
 • Nadeel 5: Het product is laboratorium getest op zware metalen, schimmels, E. coli, salmonella en andere relevante testcriteria, maar details over de specifieke resultaten van deze testen worden niet vermeld. Het ontbreken van deze informatie kan leiden tot onzekerheid over de kwaliteit en veiligheid van het product.

Onze favoriet #2

Biotary Krillolie

Biotary Krillolie

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het krillolieproduct van BIOTARY biedt een hoogwaardige, zuivere bron van Antarctische krillolie. Je ontvangt 140 softgelcapsules, met elk 520 mg krillolie, die genoeg zijn voor een gebruik van 2-3 maanden. Belangrijk is dat deze softgels jouw lichaam een optimale oxidatiebescherming bieden die traditionele capsules niet kunnen bieden. Ook worden de extracten verrijkt met vitamine E en koudgeperste lijnzaadolie voor een betere biologische beschikbaarheid. Bovendien zijn de capsules 100% natuurlijk, vrij van onnodige toevoegingen zoals kunstmatige aroma’s, of allergenen zoals gluten, lactose en soja. Deze krillolie wordt gewonnen met een technologie die de bijvangst vermindert en ingekapseld in een plantaardige softgel. Tot slot wordt het product vervaardigd in Duitsland, onder strikte kwaliteitsnormen. Dit alles maakt het een betrouwbare keuze voor je dagelijkse omega-3 behoeften.

 • Voordeel 1: De krillolie van BIOTARY is zeer efficiënt geformuleerd. Met 140 softgelcapsules, elk met 520 mg hoogwaardige krillolie, heb je voldoende voorraad voor 2-3 maanden dagelijks gebruik.
 • Voordeel 2: BIOTARY’s capsules bieden optimale bescherming tegen oxidatie. Door het gebruik van softgelcapsules blijven de waardevolle ingrediënten van de krillolie beschermd tegen zuurstof, wat voorkomt dat ze oxideren en onbruikbaar worden.
 • Voordeel 3: De krillolie van dit merk is van premium kwaliteit. Het is 100% puur krillolie-extract uit Antarctisch Euphasia Superba. Bovendien wordt het verrijkt met koudgeperste lijnzaadolie en vitamine E om de biologische beschikbaarheid te verhogen, zodat het beter door het lichaam kan worden opgenomen en gebruikt.
 • Voordeel 4: Het product van BIOTARY is volledig natuurlijk en vrij van kunstmatige additieven. Het bevat geen aroma’s of magnesiumstearaat en is ook vrij van gluten, lactose, sojalecithine en aspartaam. De krillolie wordt omhuld met een plantaardige softgelcapsule.
 • Voordeel 5: Er is aanzienlijk aandacht besteed aan productintegriteit en veiligheid. De krillolie is gewonnen met technologische en zachte vangtechnologie, waardoor de bijvangst tot bijna nul wordt verminderd. Bovendien zijn BIOTARY-producten gemaakt in Duitsland en voldoen ze aan strenge certificeringen zoals ISO 9001, HACCP of GMP. Dit garandeert dat je een product van hoge kwaliteit krijgt.
 • Nadeel 1: Hoewel de BIOTARY Krillolie wordt gepromoot als een hooggedoseerd product, kan de dosering van 520 mg per softgelcapsule voor sommige gebruikers te laag zijn, vooral als krillolie wordt gebruikt voor specifieke gezondheidsvoordelen waarbij een hogere dosering nodig kan zijn.
 • Nadeel 2: Het producent geeft aan dat de krillolie zachte extractie ondergaat en verrijkt wordt met koudgeperste lijnzaadolie. Dit proces kan echter leiden tot variaties in de samenstelling en kracht van elke individuele capsule.
 • Nadeel 3: De producent geeft aan dat hun krillolie product 100% natuurlijk is en vrij van aroma’s of magnesiumstearaat, evenals gluten, lactose, sojalecithine of aspartaam. Dit kan ongemakkelijk zijn voor mensen die extra smaak liever hebben of die bepaalde toevoegingen in hun supplementen nodig hebben.
 • Nadeel 4: Door het gebruik van een plantaardige softgelcapsule kan de krillolie enigszins beperkt zijn in de absorptiecapaciteit vergeleken met dierlijke bronnen, wat een nadeel kan zijn voor bepaalde gebruikers.
 • Nadeel 5: Hoewel de vangtechnologie die voor dit product wordt gebruikt de bijvangst tot nul beperkt, betekent dit niet noodzakelijk dat het een duurzaam product is. De krillpopulaties in de Antarctische regio kunnen nog steeds worden getroffen door overbevissing, wat een negatief effect kan hebben op het ecosysteem.

Onze favoriet #3

Vitals Krillolie

Vitals Krillolie

Waarom we het gekozen hebben

De Super Krillolie van Vitals is een hoogwaardig voedingssupplement, waarvan elke softgel 590 mg van de zeer verse en zuivere krillolie bevat. Deze olie levert Omega 3-vetzuren in de unieke en buitengewoon goed opneembare fosfolipidenvorm, en bevat per dosis 89 mg EPA en 41 mg DHA. Deze zijn essentieel voor de normale werking van je hart als je dagelijks 250 mg EPA en DHA binnenkrijgt. Ook is deze formule verrijkt met natuurlijk voorkomende choline en astaxanthine, waardoor je met deze krillolie een zeer compleet en effectief product in handen hebt.

 • Voordeel 1: Fairvital Krillolie is hoog gedoseerd met belangrijke voedingsstoffen. Met een dagelijkse dosis van drie capsules krijg je ruim 1500mg Superba Krill Oil. Deze bevat 675mg fosfolipiden (omega-3-rijk), waaronder ook 180mg eicosapentaeenzuur (EPA) en 82,5mg docosahexaeenzuur (DHA). Dit zorgt ervoor dat je ruim je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van deze essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.
 • Voordeel 2: Dit product is goed voor allergische personen, omdat het vrij is van veel voorkomende allergenen. Het bevat geen gluten, lactose, fructose, magnesiumstearaat, soja, of gist. Dit maakt het een geschikte keuze voor mensen met bepaalde dieetbeperkingen of allergieën.
 • Voordeel 3: Fairvital Krillolie is ook vrij van vele onnodige of potentieel schadelijke toevoegingen. Het product bevat geen conserveermiddelen, pesticiden, fungiciden, kunstmeststoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en is niet genetisch gemodificeerd (NON- GMO).
 • Voordeel 4: Dit supplement is efficiënt en lang houdbaar. De capsules vorm biedt een hogere efficiëntie dan poeder en vloeistof, en de luchtdichte verpakking zorgt voor een lange houdbaarheid. Bovendien helpt de handige doseerdeksel jou om makkelijk de juiste hoeveelheid te nemen.
 • Voordeel 5: Dit product is gemaakt volgens de Duitse kwaliteitsnormen en richtlijnen. Het productieproces voldoet aan de HACCP-normen, wat ervoor zorgt dat je een veilig en betrouwbaar product krijgt.
 • Het bepalen van nadelen op basis van een productbeschrijving kan een uitdaging zijn, vooral als de specificaties voornamelijk positief lijken. Op basis van de informatie die geleverd wordt, hier zijn vijf mogelijke nadelen die je zou kunnen overwegen voor het Krillolie merk Fairvital:
 • Nadeel 1: De dagelijkse dosis van 3 capsules kan voor sommige mensen als te veel worden ervaren. Het kan moeilijk zijn om te onthouden om aan deze vereiste te voldoen, vooral voor mensen die niet gewend zijn om regelmatig supplementen in te nemen.
 • Nadeel 2: Hoewel de Krillolie zonder toevoegingen is, is deze nog steeds verrijkt met fosfolipiden (omega-3-rijk), EPA en DHA. Voor diegenen die een puur krillolie product zoeken, kan dit een nadeel zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het product vrij is van veelvoorkomende allergenen zoals gluten en lactose, kan het nog steeds allergische reacties veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor schaaldieren of vis.
 • Nadeel 4: De verpakking en opslag van dit product zou mogelijk een probleem kunnen zijn. Het vereist een luchtdichte verpakking en vermeldt geen specifieke opslaginstructies, zoals bewaren op een koele, droge plaats.
 • Nadeel 5: De herkomst van de grondstoffen is niet volledig gespecificeerd. Ze komen uit de EU en niet-EU landen, maar zonder een specifieke lijst van landen is dit mogelijk een nadeel voor diegenen die graag precies willen weten waar hun supplementen vandaan komen.

Onze favoriet #4

Fairvital Krillolie

Fairvital Krillolie

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Fairvital Krillolie is een product van Duitse kwaliteit dat elke dag een krachtige dosis van 1500mg Superba Krill Oil levert met een enkele dosis van 3 capsules. Deze dosis bevat 675mg fosfolipiden, inclusief 180mg EPA en 82.5mg DHA, alsook 75µg astaxanthine, wat zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit product is aantrekkelijk vanwege de bio-beschikbaarheid en het feit dat het vrij is van gluten, lactose, fructose, magnesiumstearaat, soja, gist, conserveermiddelen en andere ongewenste additieven zoals pesticiden, fungiciden, kunstmeststoffen, kleurstoffen en stabilisatoren. Het wordt vervaardigd in Duitsland volgens HACCP-normen, en de grondstoffen zijn afkomstig uit zowel EU- als niet-EU-landen. Bij aankoop krijg je een éénmaandvoorraad met 90 capsules, verpakt in een luchtdichte houdbare verpakking compleet met een handige doseer deksel. Tevens biedt Fairvital een geld-terug-garantie van 24 maanden op alle bestellingen die door handelaars worden verzonden.

 • Voordeel 1: Fairvital Krillolie is hoog gedoseerd met belangrijke voedingsstoffen. Met een dagelijkse dosis van drie capsules krijg je ruim 1500mg Superba Krill Oil. Deze bevat 675mg fosfolipiden (omega-3-rijk), waaronder ook 180mg eicosapentaeenzuur (EPA) en 82,5mg docosahexaeenzuur (DHA). Dit zorgt ervoor dat je ruim je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van deze essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.
 • Voordeel 2: Dit product is goed voor allergische personen, omdat het vrij is van veel voorkomende allergenen. Het bevat geen gluten, lactose, fructose, magnesiumstearaat, soja, of gist. Dit maakt het een geschikte keuze voor mensen met bepaalde dieetbeperkingen of allergieën.
 • Voordeel 3: Fairvital Krillolie is ook vrij van vele onnodige of potentieel schadelijke toevoegingen. Het product bevat geen conserveermiddelen, pesticiden, fungiciden, kunstmeststoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en is niet genetisch gemodificeerd (NON- GMO).
 • Voordeel 4: Dit supplement is efficiënt en lang houdbaar. De capsules vorm biedt een hogere efficiëntie dan poeder en vloeistof, en de luchtdichte verpakking zorgt voor een lange houdbaarheid. Bovendien helpt de handige doseerdeksel jou om makkelijk de juiste hoeveelheid te nemen.
 • Voordeel 5: Dit product is gemaakt volgens de Duitse kwaliteitsnormen en richtlijnen. Het productieproces voldoet aan de HACCP-normen, wat ervoor zorgt dat je een veilig en betrouwbaar product krijgt.
 • Het bepalen van nadelen op basis van een productbeschrijving kan een uitdaging zijn, vooral als de specificaties voornamelijk positief lijken. Op basis van de informatie die geleverd wordt, hier zijn vijf mogelijke nadelen die je zou kunnen overwegen voor het Krillolie merk Fairvital:
 • Nadeel 1: De dagelijkse dosis van 3 capsules kan voor sommige mensen als te veel worden ervaren. Het kan moeilijk zijn om te onthouden om aan deze vereiste te voldoen, vooral voor mensen die niet gewend zijn om regelmatig supplementen in te nemen.
 • Nadeel 2: Hoewel de Krillolie zonder toevoegingen is, is deze nog steeds verrijkt met fosfolipiden (omega-3-rijk), EPA en DHA. Voor diegenen die een puur krillolie product zoeken, kan dit een nadeel zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het product vrij is van veelvoorkomende allergenen zoals gluten en lactose, kan het nog steeds allergische reacties veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor schaaldieren of vis.
 • Nadeel 4: De verpakking en opslag van dit product zou mogelijk een probleem kunnen zijn. Het vereist een luchtdichte verpakking en vermeldt geen specifieke opslaginstructies, zoals bewaren op een koele, droge plaats.
 • Nadeel 5: De herkomst van de grondstoffen is niet volledig gespecificeerd. Ze komen uit de EU en niet-EU landen, maar zonder een specifieke lijst van landen is dit mogelijk een nadeel voor diegenen die graag precies willen weten waar hun supplementen vandaan komen.

Onze favoriet #5

Moriveda Krillolie

Moriveda Krillolie

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

MoriVeda’s Krillolie is een hoogwaardig voedingssupplement dat bijdraagt aan jouw welzijn. Het is gebaseerd op de krill, een klein schaaldier dat voorkomt in alle oceanen en een van de grootste biomassa van onze planeet vormt. Deze krillolie, rijk aan omega-vetzuren EPA en DHA, fosfolipiden, choline en veresterde astaxanthine, bevordert je gezondheid door het opvullen van eventuele omega-3 tekorten. Daarnaast zijn er geen additieven nodig om de stabiliteit van de olie op lange termijn te behouden en de vetzuren te beschermen tegen oxidatie. Het product, gevuld met pure Aker Superba2 krill-olie van de hoogste kwaliteit, biedt unieke omega-3-vetzuren gebonden aan fosfolipiden, die ondersteuning bieden aan hart, hersenen, ogen en gewrichten. Deze uitzonderlijke samenstelling wordt op verantwoorde en duurzame wijze verkregen uit Antarctische krill, waarvoor het MSC-keurmerk garant staat. Bevorder jouw gezondheid met de biologisch goed beschikbare Superba2 krill-oliecapsules van MoriVeda.

 • Voordeel 1: De krill-olie van het merk MoriVeda bevat omega-3 vetzuren EPA en DHA, fosfolipiden, choline en geësterificeerde astaxanthine. Deze stoffen zijn zeer bioactief en van essentiële waarde voor je gezondheid. Ze dragen bij aan onder andere de instandhouding van normale lipidenniveaus, de onderdrukking van vrije radicalen en een normale leverfunctie.
 • Voordeel 2: De omega-3 vetzuren in de krill-olie zijn gebonden aan fosfolipiden. Dit helpt bij de verspreiding van de omega-3 vetzuren door je lichaam, en ze bieden ondersteuning aan belangrijke organen en weefsels zoals je hart, hersenen, ogen en gewrichten.
 • Voordeel 3: Het MoriVeda product is gebaseerd op Superba2 krill-olie, wat voortkomt uit de zuiverste oceanen ter wereld. Deze hoogwaardige olie staat bekend om haar hoge biologische beschikbaarheid.
 • Voordeel 4: De aanwezigheid van DHA, het meest voorkomende vetzuur in het menselijk brein, ondersteunt niet alleen je hersengroei maar is ook essentieel voor de ondersteuning van je cognitieve functies.
 • Voordeel 5: MoriVeda’s krill-olieproduct heeft het MSC-keurmerk, wat garandeert dat de krill op een duurzame en ecologische wijze is gevangen. Ze verzekeren een optimale productkwaliteit door het produceren van krillmeel rechtstreeks aan boord. Dit resulteert in een hoogwaardig voedingssupplement voor het ondersteunen en verbeteren van je algehele welzijn.
 • Nadeel 1: Hoewel het product beschrijft dat de krill afkomstig is uit de schoonste oceanen ter wereld, geeft het niet specifiek aan welke testprocedures of kwaliteitscontroles zijn uitgevoerd om de zuiverheid en veiligheid van het product te waarborgen.
 • Nadeel 2: Volgens de beschrijving worden de Omega-3-vetzuren uit krill aan fosfolipiden gebonden om het lichaam te helpen ze beter te absorberen. Deze formulering kan echter voor sommige mensen een probleem zijn, met name degenen die allergisch zijn voor schaaldieren, aangezien krill een soort schaaldier is.
 • Nadeel 3: De productomschrijving suggereert dat de krillolie kan helpen bij de ondersteuning van hart-, hersen-, oog- en gewrichtsgezondheid. Het geeft echter niet aan of deze claims wetenschappelijk zijn bewezen of medisch zijn goedgekeurd.
 • Nadeel 4: Het product lijkt alleen de voordelen van Omega-3 vetzuren, choline en Esterified Astaxanthin te belichten. Er wordt niet uitgebreid ingegaan op mogelijke bijwerkingen of contra-indicaties van deze ingrediënten, wat voor sommige mensen met specifieke gezondheidsproblemen of medicatiegebruik belangrijk kan zijn.
 • Nadeel 5: Terwijl het product Superba2 krill-oliecapsules adverteert als voedingssupplement van hoge kwaliteit, wordt niet vermeld of ze zijn getest of goedgekeurd door enige gezondheids- of voedselstandaardorganisaties. Dit kan twijfels oproepen over de geloofwaardigheid van de beweringen over kwaliteit en effectiviteit.

Onze favoriet #6

Swiss Point Of Care Krillolie

Swiss Point Of Care Krillolie

Waarom we het gekozen hebben

Het Krillolie-product van het merk Swiss Point Of Care is een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement ontworpen om je gezondheid te bevorderen. Door gebruik te maken van SUPERBA BOOST krillolie, garandeert dit merk de hoogste concentratie omega-3 vetzuren (EPA&DHA) en astaxanthine, een krachtige antioxidant. De krill komt uit schoon water en wordt op een milieuvriendelijke manier gevangen en zorgvuldig verwerkt. Verder, door een uniek proces binden de gezonde omega-3 vetzuren zich aan fosfolipiden, wat de opname en het gebruik van omega-3 in je lichaam aanzienlijk verbetert. Elke capsule bevat ook choline, die een gezonde leverfunctie en vetmetabolisme ondersteunt. Voor optimale resultaten, neem dagelijks 2 capsules bij een maaltijd. Swiss Point Of Care staat al meer dan 11 jaar garant voor jouw gezonde levensstijl met hun professioneel advies, betrouwbare meetinstrumenten en hoogwaardige natuurlijke supplementen.

 • Voordeel 1: De Swiss Point Of Care Krill olie bestaat uit de krachtige SUPERBA BOOST krillolie, rijk aan Omega 3-vetzuren (EPA & DHA) en astaxanthine. Deze combinatie speelt een vitale rol bij het gezond houden van je cardiovasculair systeem wat goed is voor je hart en bloedvaten.
 • Voordeel 2: Swiss Point Of Care hecht veel waarde aan kwaliteit. De Krillolie is afkomstig uit schoon water en wordt op milieuvriendelijke wijze geoogst (Eco Harvesting & MSC gecertificeerd). Je kunt er dus op vertrouwen dat je bijdraagt aan het behoud van het milieu door voor dit product te kiezen.
 • Voordeel 3: De productie van dit product vindt plaats onder de modernste omstandigheden in Duitsland. Dit waarborgt een uitstekende productkwaliteit en een hoog niveau van zuiverheid van de krillolie.
 • Voordeel 4: Deze krillolie capsules zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en bij te dragen aan je gezondheid. Ze bevatten niet alleen EPA en DHA voor de ondersteuning van een normale hartfunctie, maar ook choline, dat een gezonde leverfunctie en vetmetabolisme ondersteunt.
 • Voordeel 5: Als klant van Swiss Point Of Care kun je rekenen op professioneel advies en ondersteuning. Dit bedrijf heeft meer dan 11 jaar ervaring in het stimuleren van een gezonde levensstijl en het aanbieden van hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen. Ze zijn er dus voor jou in je reis naar een gezond leven.
 • Nadeel 1: De Swiss Point Of Care krillolie gebruikt SUPERBA BOOST krillolie, een merk dat beweert de beste krillolie op de markt te zijn. Hoewel dit handig kan zijn, is het ook belangrijk om te benadrukken dat er geen duidelijke consensus of maatstaf is die een soort krillolie als ‘de beste’ definieert. Dit kan voor sommigen subjectief zijn.
 • Nadeel 2: Ondanks dat de krillolie grondig wordt gereinigd tijdens het productieproces, impliceren de fabrikanten dat er mogelijk storende ingrediënten in de olie aanwezig kunnen zijn. Er is echter geen verdere uitleg over wat deze ingrediënten kunnen zijn, wat zou kunnen leiden tot twijfels of zorgen bij de consument.
 • Nadeel 3: Hoewel de productbeschrijving aangeeft dat door de binding van Omega-3-vetzuren aan fosfolipiden de opname en het gebruik van omega-3 in het lichaam aanzienlijk verbeteren, dient te worden opgemerkt dat de effectiviteit van omega-3-absorptie per individu kan variëren.
 • Nadeel 4: De fabrikant raadt aan om dagelijks 2 capsules bij een maaltijd in te nemen om de optimale gezondheidsvoordelen te behalen. Dit geeft aan dat het product niet op zichzelf effectief kan zijn en dat regelmaat in inname nodig is.
 • Nadeel 5: De dosering van omega-3-vetzuren per capsule wordt duidelijk vermeld, maar er is geen informatie over de dosering van andere componenten, bijvoorbeeld hoeveel choline er in de capsules zit. Dit kan voor sommige mensen belangrijk zijn om een compleet beeld van het product te krijgen.

Onze favoriet #7

Vitalize Krillolie

Vitalize Krillolie

Waarom we het gekozen hebben

Vitalize’s Krillolie is een hoogwaardig supplement dat goed wordt opgenomen door zowel je lichaam als je hersenen. Het bevat EPA en DHA, essentiële omega-3 vetzuren die bijdragen aan de normale werking van je hart. Uniek aan dit product is dat je geen last hebt van oprispingen of een nare nasmaak die vaak geassocieerd wordt met visolie supplementen. Bovendien is de krillolie extra gezuiverd en draagt het het MSC-Keurmerk, wat garandeert dat het duurzaam is geproduceerd. Een ideale keuze voor wie zoekt naar een kwalitatieve en verantwoorde omega-3 bron.

 • Voordeel 1: De Krillolie van Vitalize is goed opneembaar in jouw lichaam en hersenen. Dit betekent dat de waardevolle voedingsstoffen die het bevat efficiënt door je lichaam worden gebruikt.
 • Voordeel 2: De aanwezige EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van jouw hart. Dit betekent dat zij bijdragen aan het behoud van een gezond hart.
 • Voordeel 3: Met deze Krillolie hoef je je geen zorgen te maken over oprispingen of een nare nasmaak. Hierdoor kan je dus makkelijker consistenter zijn in het nemen van jouw dagelijkse dosis.
 • Voordeel 4: De Krillolie van Vitalize is extra gezuiverd. Dit betekent dat de oliën grondig zijn schoongemaakt om onzuiverheden te verwijderen, waardoor je een puur en hoogwaardig product krijgt.
 • Voordeel 5: Dit product draagt het MSC-Keurmerk. Dit geeft je de garantie dat de gebruikte krill op een duurzame manier is geoogst, waardoor de impact op het milieu beperkt blijft.
 • Het is niet eenvoudig om specifieke nadelen te benoemen op basis van de gegeven productbeschrijving, omdat deze voornamelijk de voordelen van het product benadrukt. Toch kunnen we op basis van de verstrekte informatie enkele mogelijke nadelen identificeren:
 • Nadeel 1: Het product geeft aan dat het goed opneembaar is in het lichaam en de hersenen. Dit kan echter variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van hun individuele gezondheid en fysiologie. Er is dus geen garantie dat iedereen deze voordelen zal ervaren.
 • Nadeel 2: De bewering dat EPA en DHA bijdragen aan de normale werking van het hart is met een asterisk gemarkeerd. Dit suggereert dat er mogelijk extra informatie of voorwaarden zijn die hieraan verbonden zijn, wat verwarring of misverstanden kan veroorzaken bij de consument.
 • Nadeel 3: Het product belooft geen oprispingen of nasmaak, maar dit kan variëren per individu. Wat voor de één geen nasmaak heeft, kan voor de ander wel degelijk een nasmaak hebben. Dit is subjectief en kan dus niet gegarandeerd worden.
 • Nadeel 4: De vermelding dat het product extra gezuiverd is, kan zorgen oproepen over wat voor soort onzuiverheden er in de eerste plaats moesten worden verwijderd en of dit een regelmatig aspect van de productie is.
 • Nadeel 5: Hoewel het dragen van het MSC-keurmerk een goede zaak is, verstrekt het geen informatie over andere mogelijke certificeringen of keurmerken die verband houden met de productiepraktijken, wat enige bezorgdheid kan oproepen bij potentiële klanten die op zoek zijn naar duurzaam, verantwoordelijk geproduceerde producten.

Onze favoriet #8

Moriveda Krillolie

Moriveda Krillolie

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

MoriVeda’s Krillolie is een compact en licht product met een gewicht van slechts 0.42 pond en afmetingen van 6.69 inches. Dit maakt het gemakkelijk om mee te nemen en op te bergen, wat een voordeel is voor gebruikers die zoeken naar een praktisch, stevig en handig voedingssupplement.

 • Op basis van de gegeven productbeschrijving van het MoriVeda Krillolie merk, kan ik de volgende voordelen niet concreet identificeren. De verstrekte informatie betreft alleen de afmetingen en het gewicht van het item, en geeft geen specifieke producteigenschappen of voordelen weer. Meer gedetailleerde informatie over het product is nodig om specifieke voordelen van de MoriVeda Krillolie te kunnen bepalen.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving zijn er eigenlijk geen specifieke nadelen met betrekking tot de krillolie van het merk MoriVeda te identificeren. Er wordt enkel informatie verstrekt over de afmetingen en het gewicht van het item. Daarom zou het misleidend zijn om hieruit nadelen te distilleren zonder verdere details over de kwaliteit, ingrediënten, verpakking, gebruik, enzovoort van de olie.

Onze favoriet #9

Solage Laboratoires Krillolie

Solage Laboratoires Krillolie

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

SOLAGE LABORATOIRES’ SOLAKRILL is een 100% pure Krillolie, zeven keer rijker aan Astaxanthine, een krachtige antioxidant, dan andere krilloliën en vier keer rijker dan NKO. Het bevat omega 3, choline voor de lever, vitamine A en E, en helpt je visboer-geïnduceerde spijsverteringsongemakken te voorkomen, dankzij zijn fosfolipide vorm. Het is geurloos, levert 2,5 keer meer voordelen op dan standaard visolie, en is verpakt in individueel verpakte Licaps-capsules om de versheid te behouden en oxidatie te voorkomen. Daarnaast is het zuiver, vrij van conserveermiddelen en traceerbaar, met de garantie van het GMP-label en ISO 22000-certificering. Dit voedingssupplement wordt door gezondheidswerkers aanbevolen en in Franse apotheken verkocht. Met slechts twee capsules per dag, voldoet je aan al je EPA- en DHA-behoeften.

 • Voordeel 1: SOLAKRILL olie is een rijke bron van gezonde voedingsstoffen – het is verrijkt met 7 keer meer astaxanthine (een krachtige antioxidant) dan andere krill oliën, en 4 keer meer astaxanthine dan NKO. Het bevat ook choline, dat goed is voor je lever, evenals vitamines A en E.
 • Voordeel 2: Met SOLAKRILL vermijd je ongewenste bijwerkingen zoals de onaangename ‘visboeren’ die vaak voorkomen bij triglyceride-gebaseerde alternatieven. De krillolie is in de vorm van fosfolipiden, waardoor het makkelijk te verteren is.
 • Voordeel 3: SOLAKRILL is kostenbesparend. Het is het enige omega-3 supplement op de markt dat bewezen 2,5 keer beter absorbeert dan gewone visolie. Dit betekent dat met slechts twee capsules al je behoeften aan EPA en DHA worden gedekt.
 • Voordeel 4: SOLAKRILL heeft minder oxidatie dan reguliere omega 3, wat betekent dat het langer vers blijft en meer voordelen biedt. De olie is verpakt in luchtdichte Licaps capsules, en elke capsule is individueel verpakt om de frisheid en de voordelen van de omega 3 intact te houden.
 • Voordeel 5: SOLAKRILL producten zijn puur en zonder conserveringsmiddelen. Krill is van nature vrij van schadelijke stoffen zoals kwik, waardoor het een veilige keuze is voor dagelijkse consumptie. De kwaliteit en traceerbaarheid van onze producten is gegarandeerd, aangezien ze worden gemaakt volgens Good Manufacturing Practices (GMP) en de ISO 22000-certificering.
 • Nadeel 1: Hoewel SOLAKRILL-olie wordt geleverd in Licaps-capsules om de versheid te behouden en een vissmaak te voorkomen, kan dit ook betekenen dat je het product niet in een andere vorm kunt consumeren als je moeite hebt met het doorslikken van capsules.
 • Nadeel 2: Het product beweert 2,5 keer beter te worden opgenomen dan de ongedefinieerde visolie van andere omega-3-supplementen. Echter, deze bewering is gebaseerd op niet-gespecificeerde onafhankelijke studies. De beperkte transparantie kan het moeilijk maken om te controleren op de geloofwaardigheid van deze bewering.
 • Nadeel 3: SOLAKRILL beweert dat het de spijsvertering gemakkelijk maakt. Het product legt echter niet uit hoe het dit doet. Dit gebrek aan specifieke uitleg kan sommige consumenten ontmoedigen aangezien zij mogelijk meer gedetailleerde informatie willen over hoe het product werkt.
 • Nadeel 4: SOLAKRILL’s nadruk op de voordelen van hun “100% pure krillolie” zou betekenen dat het product mogelijk niet geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor schaaldieren. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen als je een allergie of intolerantie hebt.
 • Nadeel 5: Hoewel het beweert puur en zonder conserveringsmiddelen te zijn, biedt het product geen specifiek detail over andere ingrediënten die kunnen worden opgenomen in de samenstelling van de Licaps capsules. Dit kan een punt van zorg zijn voor mensen die hun inname van bepaalde ingrediënten moeten controleren.

Onze favoriet #10

Pureclinica Krillolie

Pureclinica Krillolie

Waarom we het gekozen hebben

Pureclinica’s Krillolie is een hoogwaardig supplement verkregen uit de zuiverste bronnen van Noord-Antarctica. Elk van de 500mg-capsules is rijk aan nutriënten en omega-3-vetzuren, waaronder 124mg EPA en 64mg DHA, een concentratie die twee keer zo hoog is als andere krillolie-supplementen. Je krijgt gedurende twee maanden voldoende voorraad met slechts twee capsules per dag. De productieprocessen zijn uitgebreid getest en verzekerd van kwaliteit, met behulp van de meest geavanceerde faciliteiten. Als een speciale aanbieding krijg je zes potjes vol met deze krachtige capsules tegen een sterk gereduceerde prijs, die mogelijk een meer kosteneffectieve optie is dan eerdere minder potente producten.

 • Voordeel 1: Hoge zuiverheid: De krillolie komt uit de onverontreinigde wateren van Noord-Antarctica, wat betekent dat je profiteert van 500 mg van de schoonste en zuiverste krillolie in elke capsule.
 • Voordeel 2: Rigoureuze testen en bewezen kwaliteit: Deze krillolie is grondig getest op kwaliteit. Het productieproces van deze supplementen heeft een strenge analyse ondergaan en gebeurt in ultramoderne productiefaciliteiten wereldwijd, wat zorgt voor jouw gemoedsrust.
 • Voordeel 3: Rijk aan Omega 3-vetzuren: Elke capsule bevat 23% Omega 3-vetzuren, inclusief 124mg EPA en 64mg DHA per dagelijks aanbevolen portie. De concentratie van deze voedingsstoffen in deze krillolie is 2x hoger dan in andere supplementen, wat bijdraagt aan jouw algehele gezondheid.
 • Voordeel 4: Langdurige voorraad: Met deze speciale aanbieding ontvang je 6 potjes met in totaal 720 softgel capsules. Met slechts 2 capsules per dag, gaat elk potje twee maanden mee, waardoor je niet snel zonder komt te zitten.
 • Voordeel 5: Betere waarde voor je geld: Wanneer je de prijs van de werkzame bestanddelen per mg vergelijkt met die van concurrenten, zul je merken dat je in het verleden mogelijk meer hebt uitgegeven aan minder krachtige producten. Met deze krillolie van Pureclinica krijg je meer waar voor je geld.
 • Het is altijd goed om kritisch te kijken naar elk product dat je in overweging neemt om te kopen, zelfs als het op het eerste gezicht veelbelovend lijkt. Hier zijn vijf nadelen die je kunt ontdekken bij dit specifieke merk van Krillolie:
 • Nadeel 1: Hoewel Pureclinica claimt dat hun Krillolie de schoonste is, geven ze geen informatie over eventuele onafhankelijke labtests die deze bewering kunnen bevestigen. Dit maakt het moeilijk om hun claim te verifiëren.
 • Nadeel 2: Pureclinica geeft aan dat ze de juiste productiepartners hebben gezocht, maar ze onthullen niet wie deze partners zijn. Het zou geruststellend zijn om deze informatie te hebben om de betrouwbaarheid van de productieprocessen beter te kunnen beoordelen.
 • Nadeel 3: Het merk beweert dat ze 2x zoveel Omega 3-vetzuren bevatten als andere merken, maar ze bieden geen vergelijk met specifieke merken. Dit maakt het moeilijk om te bepalen of hun product echt superieur is.
 • Nadeel 4: De verpakking komt met 6 potjes, dat betekent dat je een grote hoeveelheid moet opslaan. Dit kan lastig zijn als je beperkte opslagruimte hebt.
 • Nadeel 5: Hoewel het zeker gemakkelijk kan zijn om slechts 2 capsules per dag in te nemen, bevat elk potje voldoende capsules voor 2 maanden. Dit kan een nadeel zijn als je van plan bent met het supplement te stoppen of om te schakelen naar een ander merk, omdat je dan zit met een grote hoeveelheid ongebruikte capsules.

Na uitgebreid onderzoek en vergelijking van de 10 beste krillolie producten op de markt, kunnen we concluderen dat krillolie een uitstekende bron van omega-3 vetzuren is, die een reeks gezondheidsvoordelen biedt. Zoals met elk supplement, verschilt de kwaliteit echter sterk tussen merken. Het is daarom cruciaal echt aandacht te besteden aan de zuiverheid, duurzaamheid en potentie van het product. Wees je ervan bewust dat krillolie duurder kan zijn dan visolie, maar veel mensen vinden het de extra kosten waard vanwege de hogere biobeschikbaarheid en de lagere kans op visachtige nasmaak en oprispingen. Onthoud altijd dat, hoewel krillolie veel voordelen heeft, het geen vervanging is voor een goed uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Raadpleeg altijd een arts voordat je een nieuw supplement toevoegt aan je dagelijkse regime.

Inhoudsopgave