a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Label Printer: De 10 beste producten in de test

Ontdek de tien beste labelprinters op de markt, zorgvuldig getest en geanalyseerd in ons nieuwste onderzoek.

Unser Favorit: Brother Label Printer

Brother Label Printer
★★★★★

Unser Favorit: Niimbot Label Printer

Niimbot Label Printer
★★★★★

Unser Favorit: Makeid Label Printer

Makeid Label Printer
★★★★★

Unser Favorit: Heuchaey Label Printer

Heuchaey Label Printer
★★★★★

Unser Favorit: Brother Label Printer

Brother Label Printer
★★★★★

Unser Favorit: Phomemo Label Printer

Phomemo Label Printer
★★★★★

Unser Favorit: Dymo Label Printer

Dymo Label Printer
★★★★★

Unser Favorit: Supvan Label Printer

Supvan Label Printer
★★★★★

Unser Favorit: Phomemo Label Printer

Phomemo Label Printer
★★★★★

Unser Favorit: Phomemo Label Printer

Phomemo Label Printer
★★★★★

Of je nu een klein bedrijf runner, een drukke kantoorprofessional of gewoon een georganiseerde huiseigenaar bent, een labelprinter is een essentieel apparaat dat je leven een stuk eenvoudiger zal maken. Maar in een markt vol keuzes kan het een uitdaging zijn om het apparaat te vinden dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Daarom hebben we voor jou het onderzoek gedaan en presenteerden de 10 beste labelprinters in deze test. Dit is de meest recente gids om je te helpen een geïnformeerde keuze te maken en je de beste productervaring te geven. Lees verder en verken de fantastische mogelijkheden van onze topkeuzes.

Een labelprinter is een specifiek ontworpen apparaat dat je helpt om snel en efficiënt labels te printen. Of je nu labelt voor organisatorische doeleinden, mailings, prijzen of wat dan ook, een labelprinter kan het proces stroomlijnen en professionaliseren. Je kunt kiezen uit verschillende maten en kleuren van labels, afhankelijk van de printer die je kiest, en vaak kun je ook zelf ontwerpen maken via bijhorende software. Het is een zeer handig hulpmiddel dat je werk of thuisomgeving georganiseerd en op orde kan houden.

Check Uit

Onze favoriet #1

Brother Label Printer

Brother Label Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Brother Label Printer is een handig apparaat voor het maken van op maat gemaakte etiketten. Met de mogelijkheid om 3,5 tot 12 mm brede TZe-lettertapes te gebruiken, biedt het je flexibiliteit in diktekeuze. Het wordt geleverd met een QWERTZ-toetsenbord en heeft een groot aanbod van 461 tekens en 253 symbolen om uit te kiezen. Speciale functies zoals spiegeldruk en nummering maken het nog handiger voor jouw specifieke etiketteringsbehoeften. De Brother Label Printer wordt geleverd inclusief een 12 mm gelamineerde TZ-beletteringstape (zwart op wit, 4 m lang) om je op weg te helpen met jouw labelling behoeften.

 • Voordeel 1: De Brother Label Printer is veelzijdig omdat hij geschikt is voor TZe-lettertapes variërend in breedte van 3,5 tot 12 mm. Hierdoor kun je labels van verschillende grootte maken, afhankelijk van je behoefte.
 • Voordeel 2: Het apparaat is uitgerust met een QWERTZ-toetsenbord, wat het erg gemakkelijk en vertrouwd maakt in gebruik, vooral als je vertrouwd bent met dit toetsenbordindeling.
 • Voordeel 3: Met 461 tekens en 253 symbolen tot je beschikking, heb je een brede reeks opties om precies het label te creëren dat je wilt. Deze grote selectie maakt het mogelijk om meer gedetailleerde en informatieve labels te maken.
 • Voordeel 4: De spiegeldrukfunctie en nummerfunctie bieden je meer mogelijkheden voor het ontwerpen van je labels. Met spiegelschrift kan je bijvoorbeeld labels maken die goed leesbaar zijn in reflecterende oppervlakken, en de nummerfunctie maakt het eenvoudig om opeenvolgende nummers op labels te printen.
 • Voordeel 5: De labelprinter wordt geleverd met een 12 mm gelamineerde TZ-beletteringstape (zwart op wit, 4 m lang), dus je kunt meteen beginnen met het maken van labels zodra je de printer hebt.
 • Op basis van de verstrekte productbeschrijving kunnen de volgende nadelen worden geïdentificeerd:
 • Nadeel 1: De labelprinter is alleen compatibel met 3,5 tot 12 mm TZe-lettertapes. Dit betekent dat als je bredere of smallere tapes wilt gebruiken, deze printer mogelijk niet aan jouw behoeften voldoet.
 • Nadeel 2: Deze labelprinter heeft een QWERTZ-toetsenbord. Dit kan nadelig zijn als je gewend bent aan een QWERTY-toetsenbord, wat het meest gebruikelijk is in Nederland.
 • Nadeel 3: De printer biedt 461 tekens en 253 symbolen. Hoewel dit een breed scala aan keuzes biedt, kan het beperkt zijn als je speciale of meer gevarieerde grafische symbolen en tekens nodig hebt.
 • Nadeel 4: In tegenstelling tot sommige modellen, bevat de inhoud van de levering maar één gelamineerde TZ-beletteringstape, wat mogelijk niet genoeg is voor grote etiketteertaken. Je moet mogelijk extra tapes kopen, wat extra kosten en moeite met zich mee kan brengen.
 • Nadeel 5: Een deel van de productbeschrijving is onduidelijk (“- – – -“). Dit geeft je mogelijk niet alle informatie die je nodig hebt om een volledig geïnformeerde aankoopbeslissing te nemen. Het ontbreken van deze informatie kan als nadelig worden beschouwd.

Onze favoriet #2

Niimbot Label Printer

Niimbot Label Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De NIIMBOT D11 is een compacte en draagbare thermische labelprinter die een breed scala aan etiketten tot 15 mm breed rechtstreeks vanaf je telefoon of pad kan printen via draadloze technologie. Deze technisch geavanceerde printer beschikt over krachtige functies die het mogelijk maken om diverse tekstsoorten, cijfers, afbeeldingen, logo’s, barcodes en QR-codes te printen en beschikt ook over innovatieve stem- en beelddetectie. Het apparaat wordt gevoed door een ingebouwde, oplaadbare 1200mAh batterij die tot 4 uur achter elkaar kan printen en tot 3 maanden meegaat op één lading. Dit draagt bij aan het besparen van kosten voor batterij vervanging en is ook milieuvriendelijk. Met de NIIMBOT app en een variëteit aan labelpapierstijlen en kleuren, kun je eenvoudig je eigen productetiketten en QR-code-etiketten ontwerpen. De printer wordt geleverd met een starterset tape, de ingebouwde Li-ion batterij en een 18-inch USB-kabel.

 • Voordeel 1: De NIIMBOT D11 labelprinter is licht en draagbaar, waardoor het perfect is voor gebruikers die onderweg zitten. Je kunt etiketten maximaal 15 mm breed direct vanaf je smartphone of tablet ontwerpen en afdrukken.
 • Voordeel 2: Deze labelprinter heeft krachtige functies. Het stelt je in staat om verschillende teksten, cijfers, afbeeldingen, symbolen, logo’s, barcodes, QR-codes enzovoort te printen. De intelligente detectie van stemmen en beelden maakt het nog gebruiksvriendelijker.
 • Voordeel 3: De ingebouwde oplaadbare 1200 mAh-batterij heeft een indrukwekkende levensduur. Met deze batterij kun je 4 uur lang ononderbroken printen en de printer tot wel 3 maanden op een enkele lading gebruiken. Dit bespaart je de kosten en gedoe van het steeds vervangen van batterijen en is bovendien goed voor het milieu.
 • Voordeel 4: Met de NIIMBOT-app kun je jouw eigen etiketten ontwerpen. De app biedt verschillende teksten, grafische symbolen en zakelijke symbolen, en het labelpapier is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Hiermee kun je gemakkelijk jouw unieke productetiketten en QR-code-etiketten maken.
 • Voordeel 5: Dit product wordt geleverd met nuttige accessoires. In de verpakking vind je een starter-tape, een ingebouwde Li-ion batterij en een 18-inch USB-kabel. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met jouw labelprinter.
 • Nadeel 1: De NIIMBOT D11 labelprinter print labels van maximaal 15 mm breed. Als je grotere labels nodig hebt, kan dit een beperking vormen.
 • Nadeel 2: Het lijkt erop dat de printer alleen kan worden bediend via een telefoon of een pad. Als je geen toegang hebt tot deze apparaten, of als je de voorkeur geeft aan een computer-interface, kan dit lastig zijn.
 • Nadeel 3: De printer heeft een ingebouwde oplaadbare 1200 mAh-batterij die tot 3 maanden op een lading kan werken. Dit betekent dat, als je de printer niet regelmatig oplaadt, de batterij leeg kan zijn als je hem nodig hebt.
 • Nadeel 4: De NIIMBOT app biedt de mogelijkheid om verschillende teksten, grafische symbolen en zakelijke symbolen op het label te printen. Maar als de app niet gebruiksvriendelijk is of als er niet genoeg variatie is in de aangeboden sjablonen, kan dit het proces van het ontwerpen van labels onhandig maken.
 • Nadeel 5: Het product wordt geleverd met slechts één starter-tape. Als je van plan bent om direct veel labels te printen, zul je mogelijk extra tape moeten aanschaffen, wat leidt tot verborgen kosten.

Onze favoriet #3

Makeid Label Printer

Makeid Label Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Makeid Label Printer is een handige, draagbare Bluetooth-labelprinter die slechts 250 gram weegt; ideaal voor het printen van labels via je mobiele apparaat, waar je ook bent. Hij kan tegen weer en wind, dankzij het waterdichte, oliebestendige en lichtechte thermische papier. Met een krachtige 1000mAh lithiumbatterij die na 1,5 uur opladen met de meegeleverde USB-C kabel, minimaal een maand mee gaat. Handige bediening via een speciale app maakt deze printer gebruiksvriendelijk, terwijl de bijgeleverde handleiding je door de installatie helpt. Veelzijdig inzetbaar voor zowel thuis, kantoor, school als zakelijk gebruik voor allerlei soorten labels. Hij wordt compleet geleverd met labeltape, ingebouwde batterij, handleiding, USB-kabel en een nekkoord.

 • Voordeel 1: Veelzijdige Toepasbaarheid – De Bluetooth-printer kan voor een verscheidenheid aan doeleinden en formaten worden gebruikt, van het afdrukken van kleine labels, notities en checklists tot webpagina’s. Bovendien kun je met behulp van de app kiezen uit een breed scala aan patronen, lettertypen en thema’s om aan al je behoeften te voldoen.
 • Voordeel 2: Handig en Efficiënt – Door de ”Fun Print” app Bluetooth verbinding, is de printer heel eenvoudig te gebruiken. Je volgt gewoon de verbindingsinstructies om snel verbinding te maken met je smartphone, die zowel Android als iOS ondersteunt.
 • Voordeel 3: Uitmuntende Prestaties – De draagbare printer biedt een uitstekende afdrukkwaliteit met een resolutie van 200 DPI voor scherpe en heldere afdrukken, en het wordt gevoed door een ingebouwde oplaadbare 1200 mAh batterij die de levensduur van de batterij verlengt.
 • Voordeel 4: Draagbaarheid – De Mini Smart Photo Thermal Printer is compact en licht, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen in je tas of rugzak als je op pad gaat.
 • Voordeel 5: Waar voor je geld – Het pakket omvat niet alleen de printer, maar ook 5 rollen zelfklevend thermisch papier, 3 vellen gekleurd papier, 5 gekleurde pennen, een oplaadkabel en een handleiding. Het ondersteunt ook een breed scala aan functionele toepassingen voor het afdrukken van foto’s, stickers, werkplannen en meer, waardoor het een geweldig cadeau is voor familie en vrienden of een handige tool voor jou.
 • Nadeel 1: De Label Printer van Heuchaey ondersteunt alleen zwart-wit afdrukken. Dit beperkt de mogelijkheden als je wilt dat je labels of notities meer opvallen.
 • Nadeel 2: De printer werkt met Bluetooth verbinding, wat betekent dat je alleen kan afdrukken als je op korte afstand bent. Het afdrukken via Wi-Fi of bedraad netwerk wordt niet ondersteund, wat beperkingen kan opleggen als je van op afstand wilt afdrukken.
 • Nadeel 3: Hoewel de beschrijving vermeldt dat de app veel verschillende soorten patronen, lettertypen en thema’s biedt, geeft het niet aan hoe eenvoudig of complex deze te gebruiken zijn. Dit kan resulteren in verwarring voor de gebruiker bij het navigeren en gebruik van de verschillende opties.
 • Nadeel 4: Dit apparaat is voorzien van een ingebouwde oplaadbare 1200 mAh batterij. Afhankelijk van het gebruik kan dit aan de lage kant zijn en frequenter opladen vereisen.
 • Nadeel 5: Het aangeboden “Value Pack” bevat weliswaar verschillende elementen, maar je steunt hierbij sterk op de aangeleverde papierrollen en gekleurd papier. Zodra deze opgebruikt zijn, moet je bijbestellen, wat kan resulteren in potentiële wachttijden en onderbrekingen van je werkproces.

Onze favoriet #4

Heuchaey Label Printer

Heuchaey Label Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De heuchaey Label Printer is een uitermate handige Bluetooth-printer die je leven een stuk eenvoudiger kan maken. Deze compacte en lichte printer, die gemakkelijk in je tas past, maakt het afdrukken van kleine labels, notities, to-do-lijsten en checklists een fluitje van een cent. Niet alleen biedt het apparaat je de mogelijkheid om snel en eenvoudig verbinding te maken met je smartphone via de ‘Fun Print’ app, er is ook een gevarieerde selectie aan patronen, lettertypen en thema’s waar je uit kunt kiezen. Met zijn 200 DPI resolutie zullen je afdrukken altijd scherp en duidelijk zijn. Bovendien maakt de ingebouwde oplaadbare 1200 mAh batterij langdurig gebruik mogelijk. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de printer geleverd met een waarde pakket inclusief vijf rollen zelfklevend thermisch papier, drie vellen gekleurd papier, vijf gekleurde pennen, een oplaadkabel en een handleiding. Deze labelprinter is dus veel meer dan een handig hulpmiddel, het is een uitstekende aanvulling op je dagelijkse leven.

 • Voordeel 1: Veelzijdige Toepasbaarheid – De Bluetooth-printer kan voor een verscheidenheid aan doeleinden en formaten worden gebruikt, van het afdrukken van kleine labels, notities en checklists tot webpagina’s. Bovendien kun je met behulp van de app kiezen uit een breed scala aan patronen, lettertypen en thema’s om aan al je behoeften te voldoen.
 • Voordeel 2: Handig en Efficiënt – Door de ”Fun Print” app Bluetooth verbinding, is de printer heel eenvoudig te gebruiken. Je volgt gewoon de verbindingsinstructies om snel verbinding te maken met je smartphone, die zowel Android als iOS ondersteunt.
 • Voordeel 3: Uitmuntende Prestaties – De draagbare printer biedt een uitstekende afdrukkwaliteit met een resolutie van 200 DPI voor scherpe en heldere afdrukken, en het wordt gevoed door een ingebouwde oplaadbare 1200 mAh batterij die de levensduur van de batterij verlengt.
 • Voordeel 4: Draagbaarheid – De Mini Smart Photo Thermal Printer is compact en licht, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen in je tas of rugzak als je op pad gaat.
 • Voordeel 5: Waar voor je geld – Het pakket omvat niet alleen de printer, maar ook 5 rollen zelfklevend thermisch papier, 3 vellen gekleurd papier, 5 gekleurde pennen, een oplaadkabel en een handleiding. Het ondersteunt ook een breed scala aan functionele toepassingen voor het afdrukken van foto’s, stickers, werkplannen en meer, waardoor het een geweldig cadeau is voor familie en vrienden of een handige tool voor jou.
 • Nadeel 1: De Label Printer van Heuchaey ondersteunt alleen zwart-wit afdrukken. Dit beperkt de mogelijkheden als je wilt dat je labels of notities meer opvallen.
 • Nadeel 2: De printer werkt met Bluetooth verbinding, wat betekent dat je alleen kan afdrukken als je op korte afstand bent. Het afdrukken via Wi-Fi of bedraad netwerk wordt niet ondersteund, wat beperkingen kan opleggen als je van op afstand wilt afdrukken.
 • Nadeel 3: Hoewel de beschrijving vermeldt dat de app veel verschillende soorten patronen, lettertypen en thema’s biedt, geeft het niet aan hoe eenvoudig of complex deze te gebruiken zijn. Dit kan resulteren in verwarring voor de gebruiker bij het navigeren en gebruik van de verschillende opties.
 • Nadeel 4: Dit apparaat is voorzien van een ingebouwde oplaadbare 1200 mAh batterij. Afhankelijk van het gebruik kan dit aan de lage kant zijn en frequenter opladen vereisen.
 • Nadeel 5: Het aangeboden “Value Pack” bevat weliswaar verschillende elementen, maar je steunt hierbij sterk op de aangeleverde papierrollen en gekleurd papier. Zodra deze opgebruikt zijn, moet je bijbestellen, wat kan resulteren in potentiële wachttijden en onderbrekingen van je werkproces.

Onze favoriet #5

Brother Label Printer

Brother Label Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Brother Label Printer is de perfecte instapetiketteermachine voor thuisgebruik. Deze compacte en draagbare labelprinter maakt het maken van labels in je huis, keuken, thuiskantoor of zelfs garage een fluitje van een cent. Het creëert zelfs gepersonaliseerde labels met meerdere functies, die leuk en creatief zijn. Het heeft een gebruiksvriendelijk breed QWERTY-toetsenbord, kan één of twee regels tekst afdrukken, en handig – het kan maximaal drie veelgebruikte labels opslaan. De printer maakt gebruik van Brother M-tape cassettes die beschikbaar zijn in 9 mm en 12 mm breedtes, met verschillende kleuropties om je labeling nog gebruiksvriendelijker te maken. De Brother Label Printer maakt van etiketteren een eenvoudige, handige en creatieve klus.

 • Voordeel 1: De Brother labelprinter is perfect voor thuisgebruik. Het is de ideale instapetiketteermachine, ontworpen met jouw woonomgeving in gedachten.
 • Voordeel 2: Dankzij de vele functies van de labelprinter kan jij gepersonaliseerde labels creëren. Dit maakt de etikettering in jouw keuken, thuiskantoor, garage, schuur of woonkamer leuk en creatief.
 • Voordeel 3: Het compacte en lichtgewicht ontwerp maakt deze labelprinter draagbaar en gemakkelijk vast te houden. Dit is essentieel voor het gemak van gebruik, zowel thuis als op het thuiskantoor.
 • Voordeel 4: De labelprinter is uitgerust met een breed QWERTY-toetsenbord en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Het kan op 1 of 2 regels tekst afdrukken en zelfs maximaal 3 veelgebruikte labels opslaan, toevoegend aan het gebruiksgemak.
 • Voordeel 5: Je hebt een ruime keuze in etiketteertapes. De Brother M tape cassettes zijn beschikbaar in 9 mm en 12 mm breedtes, en bieden verschillende kleuropties. Daarmee kunnen ze aan veel verschillende etiketteringsbehoeften in jouw huis voldoen.
 • Nadeel 1: De Brother labelprinter staat beschreven als ‘perfect voor thuis’. Dit betekent dat het mogelijk niet geschikt zou zijn voor professioneel of industrieel gebruik waar grote volumes en hoge snelheden van etikettering vaak nodig zijn.
 • Nadeel 2: Het product geeft aan meerdere functies te hebben voor creatieve etikettering, mocht je echter geen interesse hebben in het personaliseren van labels, dan kunnen deze functies overbodig zijn en bijdragen aan een complexer gebruik.
 • Nadeel 3: Ondanks het compacte en lichtgewicht ontwerp, kan dit nadelig zijn als je op zoek bent naar een robuuster, meer duurzaam product dat tegen een stootje kan of intensief gebruik kan weerstaan.
 • Nadeel 4: De labelprinter biedt de mogelijkheid om 1 of 2 regels tekst af te drukken. Dit kan beperkend zijn als je uitgebreidere informatie of grotere hoeveelheden tekst op je labels wilt opnemen.
 • Nadeel 5: De Brother M tape cassettes zijn verkrijgbaar in 9 mm en 12 mm breedtes. Dit biedt beperkte veelzijdigheid, vooral als je op zoek bent naar kleinere of juist bredere labels voor specifieke toepassingen. Daarnaast zou dit ook beperkend kunnen zijn in het assortiment aan labels dat je kunt gebruiken, aangezien het lijkt alsof alleen Brother’s eigen M tape cassettes passen.

Onze favoriet #6

Phomemo Label Printer

Phomemo Label Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Phomemo Bluetooth-labelprinter is een krachtig, draadloos en thermisch toestel dat je leven eenvoudiger maakt. Je kunt hem naadloos koppelen met je iPhone, iPad, Android-telefoon of computer via de “Labelife” app. Hij is ook breed compatibel met platforms zoals eBay, Amazon, Easy, Shopify en ShipStation, en met transportbedrijven als Hermes, Royal Mail DPD, UPS, DHL. De printer kan snelle en heldere labels produceren met een breedte van 1 tot 4,6 inch, tot wel 72 etiketten per minuut, wat een hoge efficiëntie verzekert. Door het gebruik van directe thermische technologie worden de onderhouds- en operationele kosten geminimaliseerd. Met de Phomemo krijg je ook een uitstekende after-sales service, inclusief 12 maanden gratis reserveonderdelen en levenslange technische ondersteuning. Perfect om jouw bedrijf vlot en efficiënt draaiende te houden.

 • Voordeel 1: Draadloos en Veelzijdig
  De Phomemo Bluetooth-labelprinter ondersteunt draadloos printen vanaf je telefoon of tablet, zonder tussenkomst van kabels. Je kan hem ook gebruiken met je computer via een USB-aansluiting en hij ondersteunt alle belangrijke besturingssystemen: Windows, Mac, Linux en ChromeOS.
 • Voordeel 2: Veelzijdige Compatibiliteit
  Deze labelprinter is ontworpen om met een groot aantal platforms te werken. Of je nu producten verkoopt op eBay, Amazon, Easy, Shopify of ShipStation, deze printer kan je helpen met je verzendlabels. Hij ondersteunt ook de belangrijkste koeriersdiensten, zoals Hermes, Royal Mail DPD, UPS, DHL, enz.
 • Voordeel 3: Snelle en Efficiënte Prestaties
  De Phomemo-labelprinter is een snelheidsduivel. Met een snelheid van 150 mm/sec kan hij meer dan 72 labels per minuut afdrukken, waardoor hij je workflow aanzienlijk kan versnellen. Zelfs na 12 uur continu werken blijft de kwaliteit van de afdrukken uitstekend.
 • Voordeel 4: Kosten- en Ruimtebesparend
  Deze labelprinter gebruikt thermische printtechnologie, wat betekent dat je geen dure inkt of toner hoeft te kopen. Bovendien bespaart de draadloze verbinding ruimte op je bureau doordat je geen rekening hoeft te houden met extra kabels.
 • Voordeel 5: Professionele Ondersteuning
  Mocht je ooit een probleem ondervinden, dan kan je rekenen op professionele ondersteuning van Phomemo. Ze bieden online chat, telefonische ondersteuning en e-mailondersteuning, evenals operationele ondersteuning op afstand als dat nodig is.
 • nadeel 1: Hoewel de Labelife-app ondersteuning biedt voor mobiele apparaten en verschillende besturingssystemen, kan deze beperkt zijn in zijn functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid in vergelijking met direct afdrukken vanaf professionele software.
 • nadeel 2: De Phomemo-bluetooth labelprinter kan misschien niet compatibel zijn met alle verzendplatforms, zoals specifiek vermeld in de beschrijving. Dit kan betekenen dat je je aanpassingsmogelijkheden kunt beperken als je verschillende platforms gebruikt.
 • nadeel 3: Hoewel de Phomemo-labelprinter meer dan 72 etiketten per minuut kan afdrukken, kan deze snelheid variëren en in sommige gevallen lager zijn, afhankelijk van het specifieke model en de instellingen die je kiest.
 • nadeel 4: Het gebruik van thermische printtechnologie betekent dat de printer mogelijk niet geschikt is voor het afdrukken van kleurenetiketten. Als je kleurrijke en levendige etiketten nodig hebt voor je bedrijf, kan dit een beperking zijn.
 • nadeel 5: De printer kan labels van slechts 1 tot 4,6 inch breed afdrukken. Dit kan mogelijk niet voldoen aan de eisen van gebruikers die grotere etiketten nodig hebben voor hun verpakte producten of zendingen.

Onze favoriet #7

Dymo Label Printer

Dymo Label Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dymo Label Printer is een handig en lichtgewicht apparaat dat dankzij zijn compactheid eenvoudig mee te nemen is. Het werkt met een automatische bluetooth-verbinding en is te bedienen via een gebruiksvriendelijke app op je Apple- of Android-smartphone. Voor optimale resultaten is het aan te raden om de originele Dymo LetraTag-labels te gebruiken, die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Het apparaat maakt organisatie eenvoudig, met volledig aanpasbare labels die voorzien kunnen worden van 5 lettergroottes, 15 kaders, meer dan 100 pictogrammen en opties voor onderstrepen, meerdere tekstregels of het toevoegen van een datum. De LetraTag Connect-App bevat 8 vooraf opgeslagen sjablonen om je nog makkelijker te helpen labels te maken. De printer werkt op 4 AA-batterijen die niet zijn inbegrepen.

 • Voordeel 1: De Dymo Label Printer heeft een automatische Bluetooth-verbinding: je kunt de printer bedienen via de gemakkelijk te gebruiken DYMO-app op je Apple- of Android-smartphone.
 • Voordeel 2: Vanwege zijn handigheid en lichtheid is de printer de perfecte reisgenoot: hij past in elke broekzak en werkt op batterijen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.
 • Voordeel 3: De printer levert optimale resultaten met de originele DYMO LetraTag-labels, die in verschillende types en in een breed scala aan kleuren komen. Deze labels hebben 100% gerecyclede buitencassettes, wat een milieuvriendelijker alternatief is.
 • Voordeel 4: De Dymo Printer helpt je gemakkelijk te organiseren: je kunt de labels volledig aanpassen, met opties als 5 lettergroottes, 15 kaders, meer dan 100 pictogrammen en opties voor onderstrepen, meerdere tekstregels toevoegen of het toevoegen van een datum.
 • Voordeel 5: Bovendien maakt de gebruiksvriendelijke LetraTag Connect-app het nog eenvoudiger om labels te maken. De app heeft 8 vooraf opgeslagen sjablonen en biedt extra organisatietips die je tijd en moeite besparen bij het organiseren van je thuiskantoor of huis.
 • Nadeel 1: Hoewel de automatische Bluetooth-verbinding handig kan zijn, kan het ook een minpunt zijn als je geen smartphone of tablet bij de hand hebt, of als je Bluetooth-problemen ondervindt. Je moet dan mogelijk moeite doen om de printer te verbinden.
 • Nadeel 2: De labelprinter is draagbaar en werkt op batterijen, wat betekent dat je altijd voldoende batterijen bij je moet hebben of toegang moet hebben tot een plek waar je ze kunt kopen. Dit kan lastig zijn als je vaak onderweg bent of als de batterijen plotseling leeg zijn.
 • Nadeel 3: Om optimale resultaten te behalen, moet je de originele DYMO LetraTag-labels gebruiken, die mogelijk niet altijd gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Dit kan je mogelijk beperken in je keuze van labels.
 • Nadeel 4: Het aantal opties voor het aanpassen van labels, zoals 5 lettergroottes, 15 kaders en meer dan 100 pictogrammen, kan overweldigend zijn. Als je op zoek bent naar eenvoud, kan dit ingewikkeld zijn om te navigeren en je tijd nemen om de perfecte label te creëren.
 • Nadeel 5: De DYMO LetraTag 200B labelmachine is niet inclusief batterijen. Dit betekent dat je, als je van plan bent om het apparaat direct na aankoop te gebruiken, ook batterijen moet kopen, wat een extra stap en extra kosten met zich meebrengt.

Onze favoriet #8

Supvan Label Printer

Supvan Label Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SUPVAN Label Printer is een draagbaar en veelzijdig apparaat dat perfect is voor je etiketteringsbehoeften, waar je deze ook nodig hebt. Met het brede scala aan functies, waaronder 840+ symbolen, 26+ kaders, 35+ lettertypen en handschriftinvoer, kun je je etiketten naar wens aanpassen en afdrukken. Dit apparaat gebruikt thermisch afdrukken, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over inkt of toner. Met zijn scherpe 203dpi drukresolutie levert het heldere en duidelijke labels. De labelmaker is ook uitgerust met Bluetooth en kan eenvoudig worden bediend via een compatibele app op je iOS of Android telefoon. Bovendien zijn de labels waterdicht, oliebestendig en super kleverig, dankzij het unieke thermische vierlagenontwerp. Of je nu je keukengerei wilt labelen, kabels wilt organiseren of schooldocumenten en kantoorbestanden wilt sorteren, de SUPVAN Label Printer is een betrouwbare hulp.

 • Voordeel 1: Uitgebreide Personalisatieopties: Met meer dan 840 gemeenschappelijke symbolen, 26+ kaders en 35+ lettertypen kun je je labels compleet naar wens ontwerpen. De SUPVAN labelprinter ondersteunt zelfs handschriftinvoer en verschillende soorten thermische tapes.
 • Voordeel 2: Schoon en Duidelijk Afdrukken: Deze labelprinter gebruikt thermische afdruktechnologie. Je bespaart op inkt of toner en voorkomt rommel. Bovendien biedt de 203dpi printresolutie scherpere en helderdere labels dan veel andere printers.
 • Voordeel 3: Connectiviteit en draagbaarheid: Met zijn lichte gewicht van slechts 200g is deze Bluetooth labelprinter zeer draagbaar. Je kunt je labels gemakkelijk ontwerpen en afdrukken vanaf je telefoon via een compatibele iOS of Android App.
 • Voordeel 4: Duurzame Labels: De SUPVAN labelprinter produceert labels met een uniek vierlaags ontwerp dat zowel water- als oliebestendig is, met sterke oxidatieweerstand en sterk hechtvermogen. Er zijn diverse soorten tapes beschikbaar, waaronder helder, gekleurd, wit en met patroon.
 • Voordeel 5: Veelzijdige Toepasbaarheid: Deze labelprinter is ideaal voor uiteenlopende situaties, van de keuken tot het kantoor. Je kunt hem gebruiken om huishoudelijke artikelen, kabels, potten, cosmetica of juwelen te organiseren. Maar ook op school of op kantoor is hij handig voor het labelen en classificeren van documenten.
 • Nadeel 1: De SUPVAN Label Printer gebruikt thermische afdrukken, wat betekent dat hoewel je geen gedoe hebt met inkt of toner, de afdrukkwaliteit kan verschillen afhankelijk van de temperatuur en andere omgevingsfactoren.
 • Nadeel 2: De labelmaker werkt via een controle App die compatibel is met iOS en Android. Dit betekent dat je mogelijk niet in staat bent om de labelmaker te gebruiken als je een smartphone hebt met een ander besturingssysteem of als je niet technisch onderlegd bent.
 • Nadeel 3: Hoewel het een voordelig is dat de labelmaker draagbaar is door zijn gewicht van slechts 200g, geeft dit ook aan dat de bouwkwaliteit licht is en mogelijk niet bestand is tegen zware en regelmatige gebruik.
 • Nadeel 4: De labelprinter maakt gebruik van een uniek thermisch label met vier lagen ontwerp dat waterdicht en oliebestendig is, echter als je een ander type labeltape nodig hebt dan kan dit een beperking zijn.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving geeft aan dat de labelmaker ideaal is voor gebruik in de keuken, op kantoor of in de klas. Dit betekent misschien dat het niet voldoet aan de vereisten voor meer gespecialiseerde of industriële toepassingen.

Onze favoriet #9

Phomemo Label Printer

Phomemo Label Printer

Waarom we het gekozen hebben

De Phomemo PM241 Label Printer is een geavanceerd apparaat dat speciaal is ontwikkeld om het printen van labels te vereenvoudigen en te versnellen. Door een verbeterde keramische halfgeleider printkop, kan de printer nauwkeurige barcodes en afbeeldingen printen met een snelheid van maximaal 150 mm per seconde. Het instellen van de printer is zo makkelijk als maar kan, dankzij de meegeleverde USB-schijf met printerdrivers en video-tutorials. Het is compatibel met alle belangrijke marktplatformen, waaronder Shopify, Etsy, eBay en Amazon, en kan dus gebruikt worden voor het afdrukken van diverse labels, zoals verzendlabels, prijsetiketten en barcodes. Een ander positief punt is de automatische etiketidentificatie: je plaatst gewoon het etiket in de printer en het apparaat herkent automatisch wat het moet afdrukken. Verder geniet je van een geweldige 24-uur klantenservice en een handige labelbewerkingssoftware. Of je nu een professional bent of nieuw in de wereld van labelprinters, de Phomemo PM241 Label Printer zal je niet teleurstellen.

 • Voordeel 1: Gemakkelijke installatie – Met de meegeleverde USB-schijf met printerdrivers en videotutorials kun je deze labelprinter van Phomemo in slechts één minuut instellen, wat je tijd en moeite bespaart.
 • Voordeel 2: Brede systeemcompatibiliteit – Of je nu een Windows, Mac, Linux of Chrome OS-systeem gebruikt, de PM241 DHL-labelprinter van Phomemo is er compatibel mee. Voor Chrome-gebruikers is er zelfs een speciale uitbreiding beschikbaar in de Chrome Store.
 • Voordeel 3: Hoogwaardige printkwaliteit – Dankzij de verbeterde keramische halfgeleider printkop, levert deze printer haarscherpe barcodes en afbeeldingen af, zelfs na langdurig continu gebruik. En met een snelheid van maximaal 150 mm/s hoef je niet lang te wachten op je labels.
 • Voordeel 4: Brede toepasbaarheid – Deze labelprinter is niet alleen compatibel met alle grote marktplatforms zoals Shopify, Etsy, eBay en Amazon, maar drukt ook verschillende soorten labels af. Of je nu verzendlabels, adresetiketten, FBA-labels, barcode-etiketten of prijsetiketten nodig hebt, Phomemo krijgt de klus geklaard.
 • Voordeel 5: Geweldige klantenservice en veiligheidsgarantie – Met hun sterke 24-uurs klantenservice klaar om je te helpen in geval van problemen en een solide 30-dagen gratis retourbeleid, kun je met een gerust gevoel kiezen voor de labelprinter van Phomemo.
 • Nadeel 1: Hoewel de Phomemo PM241 labelprinter een USB-schijf met drivers en video-tutorials bevat, betekent dit dat als je niet technisch onderlegd bent, de ‘1 minuut setup’ misschien langer kan duren dan geadverteerd.
 • Nadeel 2: De printer beschikt over een verbeterde keramische halfgeleider printkop, maar het blijft onduidelijk hoe lang deze printkop meegaat voordat deze moet worden vervangen, en dat kan van invloed zijn op de houdbaarheid en bedrijfskosten.
 • Nadeel 3: Hoewel de printer compatibel is met alle grote marktplatformen, wil dit niet zeggen dat de integratie met deze platformen vlekkeloos zal verlopen. Eventuele technische problemen op dit vlak kunnen zich voordoen.
 • Nadeel 4: Er wordt niet vermeld of de printer draadloos kan printen. Dit betekent dat je waarschijnlijk een bedrade verbinding nodig hebt, wat het werken met deze printer misschien limiting kan maken.
 • Nadeel 5: De labelprinter wordt geleverd met een gratis labelife-labelbewerkingssoftware. Niettemin, als je liever een andere labelbewerkingssoftware gebruikt, kan dit tot compatibiliteitsproblemen leiden. Je hebt mogelijk geen volledige vrijheid om het softwareprogramma dat je het prettigst vindt te gebruiken.

Onze favoriet #10

Phomemo Label Printer

Phomemo Label Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Phomemo Label Printer is een draagbare, draadloze en inkvrije etikettenmaker die verbinding maakt via Bluetooth met je iOS of Android toestel. Deze energiezuinige printer werkt continu gedurende 24 uur of kan een week in stand-by modus blijven na slechts 1,5 uur opladen. De compacte omvang maakt het een ideale reisgenoot voor werk of zakenreizen. De printer, die gebruik maakt van thermische technologie, levert betrouwbare afdrukkwaliteiten van 203 dpi voor zwart-wit teksten en afbeeldingen. Daarnaast biedt de Phomemo printer een OCR lees- en bewerkfunctie en meerdere label templates voor verschillende doeleinden. De set bevat een voorgeladen stickerpapierrol, een USB-oplaadkabel en een handleiding. Phomemo geeft een 100% tevredenheidsgarantie met gratis ruilen of retourneren binnen 30 dagen.

 • Voordeel 1: De Label Printer van Phomemo is draagbaar en draadloos. Hierdoor kun je het apparaat makkelijk meenemen en hem overal gebruiken. Met een volle batterij kun je 24 uur non-stop printen, of de printer een week op standby laten staan.
 • Voordeel 2: Het apparaat maakt gebruik van ink-vrije thermische printing, wat economisch en ecologisch gezien een goede keuze is. Je hebt dus geen inkt of andere verbruiksartikelen nodig en het biedt betrouwbare afdrukkwaliteit in zwart-wit voor teksten en afbeeldingen.
 • Voordeel 3: Met de OCR Lees & Edit-functie in de Print Master-app, kun je in slechts drie stappen jouw eigen label printen. Je kunt zelfs een foto van je gewenste label uploaden, het systeem zal de tekst herkennen en je kunt dan de inhoud aanpassen en printen!
 • Voordeel 4: Deze Label Printer is multifunctioneel en geschikt voor iedereen. De afdrukbreedte varieert tussen 20 en 50 mm en er zijn diverse labelsjablonen en etiketmaten beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen. Of het nu gaat om prijslabels, adreslabels of naamlabels, deze printer maakt het printen eenvoudig en snel.
 • Voordeel 5: Het apparaat komt met alles wat je nodig hebt om te beginnen, waaronder een stickerpapierrol en een USB-oplaadkabel. Dit betekent dat je meteen aan de slag kunt zodra je het apparaat uitpakt.
 • Nadeel 1: Terwijl de Phomemo Label Printer draagbaar en draadloos is, kan de batterijduur een probleem zijn. Hoewel hij 24 uur continue werktijd of 1 week standby-tijd na 1,5 uur opladen biedt, moet je er toch voor zorgen dat je hem regelmatig oplaadt om ineens stroomverlies te voorkomen.
 • Nadeel 2: De Phomemo label printer gebruikt thermisch papier, wat betekent dat je speciaal papier nodig hebt om te kunnen printen. Dit kan minder handig en kostenbesparend zijn dan een conventionele printer die normaal papier gebruikt.
 • Nadeel 3: Hoewel het apparaat 203 dpi afdrukkwaliteit biedt, kan dit printresolutie niveau onvoldoende zijn als je gedetailleerde labels nodig hebt. Het kan waarschijnlijk niet de beste keuze zijn voor afdrukken die fijne details vereisen.
 • Nadeel 4: De printer lijkt zich op IOS 8.0 en Android 4.0 of hoger te richten, die misschien niet compatibel zijn met alle apparaten. Als je een ouder apparaat hebt of een apparaat dat niet op deze besturingssystemen draait, heb je misschien problemen met het aansluiten van je apparatuur op de Phomemo Label Printer.
 • Nadeel 5: De Phomemo label printer is niet geschikt voor 4×6 verzendlabels. Als je grotere verzendlabels nodig hebt, is deze printer misschien niet de juiste keuze voor jou.

Als afronding van onze grondige test van de tien beste labelprinters, kunnen we verzekeren dat er een breed aanbod aan hoogwaardige producten op de markt beschikbaar is. Afhankelijk van je behoeften en budget, kun je kiezen uit een reeks betrouwbare en gebruiksvriendelijke printers die perfect zijn voor zowel bedrijfsmatig als persoonlijk gebruik. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, duurzaamheid of een budgetvriendelijke prijs, er is een labelprinter die precies aan jouw specifieke vereisten voldoet. Neem je tijd, overweeg je opties en maak de beste keuze voor jou. Want met de juiste printer in handen, zal het organiseren van je leven of je werk een fluitje van een cent zijn.

Inhoudsopgave