a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Melatonine: De 10 beste producten in de test

In dit nieuwe onderzoek worden de 10 beste melatonine producten op de markt uitvoerig getest en beoordeeld, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw slaapbehoeftes.

Unser Favorit: Zenement Melatonine

Zenement Melatonine
★★★★★

Unser Favorit: Gimmy Melatonine

Gimmy Melatonine
★★★★★

Unser Favorit: Salutuya Melatonine

Salutuya Melatonine
★★★★★

Unser Favorit: Shyekyo Melatonine

Shyekyo Melatonine
★★★★★

Unser Favorit: Fair & Pure Melatonine

Fair & Pure Melatonine
★★★★★

Unser Favorit: Eladiet Melatonine

Eladiet Melatonine
★★★★★

Melatonine, een natuurlijk hormoon dat we zelf aanmaken en dat ons slaap-waakritme reguleert, is ook beschikbaar in supplementvorm om slaapproblemen te verlichten. Maar met een overvloed aan producten beschikbaar, kan het overweldigend zijn om de meest effectieve keuze te maken. Gelukkig hebben we het harde werk voor jou gedaan! In dit nieuw onderzoeksartikel presenteren we je de 10 beste melatonine producten die we uitvoerig getest hebben. Gebaseerd op veelvoudige factoren zoals effectiviteit, dosering, prijs en nog veel meer, brengen we je een uitgebreide gids om je te helpen het product te kiezen dat het beste bij jouw behoeften past. Dus leun achterover en duik met ons mee in de wereld van melatonine supplementen.

Melatonine is een hormoon dat je lichaam helpt te reguleren wanneer je slaapt en wakker wordt. Het wordt geproduceerd in je hersenen en de hoeveelheid die wordt aangemaakt, wordt beïnvloed door licht. Als het donker wordt, maakt je lichaam meer melatonine aan om je slaperig te laten voelen, terwijl de productie afneemt als het licht wordt. Je kunt ook melatonine in pillenvorm nemen als je moeite hebt met slapen, maar het is aan te raden om dit eerst met je arts te bespreken.

Check Uit

Onze favoriet #1

Zenement Melatonine

Zenement Melatonine

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

Het Melatonine product van Zenement is specifiek ontworpen om jou te helpen bij slapeloosheid en slaapstoornissen. Met de hoogste melatonine-inhoud per flesje op de markt (meer dan 1200 druppels), biedt het een effectieve oplossing om vermoeidheid en moeheid tegen te gaan. Het product is veganistisch, vegetarisch en vrij van gluten, soja, lactose. Daarnaast bevat het geen kunstmatige kleuren en GMO’s. Geproduceerd in Barcelona, voldoet dit supplement aan strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles en wordt het gemaakt van de zuiverste ingrediënten. Zenement biedt ook een 100% tevredenheidsgarantie, dus als je niet helemaal tevreden bent, krijg je je geld terug.

 • Voordeel 1: De Zenement Melatonine druppels zijn een efficiënte oplossing tegen slapeloosheid en slaapstoornissen, waardoor je beter kunt slapen en je overdag minder moe zult voelen.
 • Voordeel 2: Ze bieden de hoogste hoeveelheid melatonine per flesje, meer dan 1200 druppels, wat betekent dat je een langdurige voorraad hebt voor aanhoudend gebruik.
 • Voordeel 3: Deze Melatonine druppels zijn geschikt voor bijna iedereen, aangezien ze veganistisch, vegetarisch, GGO-vrij, allergeenvrij, sojavrij, glutenvrij en lactosevrij zijn.
 • Voordeel 4: De Zenement Melatonine Druppels zijn van premium kwaliteit, gemaakt in Barcelona volgens strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles met de zuiverste ingrediënten, zodat je een betrouwbaar product krijgt.
 • Voordeel 5: Dankzij de afwezigheid van kunstmatige kleuren, kun je gerust zijn dat je een natuurlijk product inneemt, wat beter is voor het lichaam en het welzijn.
 • Het identificeren van nadelen op basis van de verstrekte productinformatie kan een uitdaging zijn, omdat de beschrijving hoofdzakelijk de voordelen van het product benadrukt. Echter, hier zijn enkele potentiële nadelen die kunnen worden overwogen:
 • Nadeel 1: Hoewel de melatonine druppels van Zenement beloven slapeloosheid en slaapstoornissen te bestrijden, moeten we rekening houden met het feit dat de effectiviteit van dergelijke supplementen kan variëren van persoon tot persoon. Het product kan niet garanderen dat het dezelfde resultaten oplevert voor iedereen.
 • Nadeel 2: Elke fles bevat een zeer grote hoeveelheid melatonine – meer dan 1200 druppels. Dit is potentieel niet geschikt voor mensen die slechts een kleine hoeveelheid nodig hebben. Dit kan leiden tot verspilling als de hele fles niet kan worden gebruikt voordat de houdbaarheidsdatum is bereikt.
 • Nadeel 3: Ondanks dat het product veganistisch, vegetarisch en vrij van veelvoorkomende allergenen is, geeft dit geen garantie dat het product geen ingrediënten bevat waarmee sommige mensen mogelijke reacties kunnen ervaren. Elk lichaam is uniek en allergische reacties zijn bij elk individu verschillend.
 • Nadeel 4: Het merk wordt gemaakt in Barcelona en is onderhevig aan strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles. Hoewel dit in veel opzichten een voordeel kan zijn, kan het voor diegenen die strikt producten kopen die in hun eigen regio of land worden geproduceerd, een nadeel vormen.
 • Nadeel 5: Hoewel er geen kunstmatige kleuren zijn toegevoegd, vermeldt de productbeschrijving niet of er andere soorten vulstoffen, conserveermiddelen of additieven zijn gebruikt. Dit kan voor sommige consumenten een zorg zijn.

Onze favoriet #2

Gimmy Melatonine

Gimmy Melatonine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Melatonine van het merk GIMMY is een 100% natuurlijk slaap bevorderend supplement dat je slaapcycli optimaliseert. Deze vitamine gummies, geproduceerd onder hoge kwaliteitsstandaarden in België, bevatten melatonine voor regulatie van de slaap, L-Theanine voor een rustgevend effect, Valeriaan voor angst en rusteloosheid, en Vitamine B6 en Kamille voor ondersteuning van het zenuwstelsel. Ze zijn vegan, gelatine-vrij, GMO-vrij, suikervrij en glutenvrij, zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Naast hun gezondheidsvoordelen hebben ze ook een superieure bosbessensmaak en textuur, en plakken ze niet aan je tanden, waardoor ze een aangenaam alternatief zijn voor traditionele tabletten of kauwvitamines. Probeer ze en verbeter je nachtrust!

 • Voordeel 1: Met Melatonine merk GIMMY kun je jouw slaapcyclus aanzienlijk verbeteren. Het bevat melatonine gecombineerd met L-Theanine, Valeriaan, Vitamine B6 en Kamille – allemaal bekend om hun kalmerende en slaapbevorderende eigenschappen.
 • Voordeel 2: De gummies van GIMMY bevatten L-Theanine en Valeriaan. Deze specifieke cocktail van ingrediënten kan je helpen omgaan met angst en rusteloosheid, wat je kwaliteit van slaap kan verbeteren.
 • Voordeel 3: GIMMY gelooft in de kracht van natuurlijke ingrediënten. Je kunt erop vertrouwen dat deze veganistische, gelatine-vrije, GMO-vrije, suikervrije en glutenvrije gummies zijn gemaakt met jouw gezondheid in gedachten.
 • Voordeel 4: GIMMY neemt de kwaliteit van haar producten zeer serieus. De vitamine gummies worden geproduceerd in België volgens hoge kwaliteitsstandaarden. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.
 • Voordeel 5: Smaken en texturen zijn vaak een groot probleem met vitaminesupplementen, maar niet met Melatonine merk GIMMY. Het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat de gummies een aangename bosbessensmaak hebben en een prettige textuur die niet aan je tanden plakt, waardoor het veel leuker wordt om je dagelijkse vitamines in te nemen.
 • Nadeel 1: De Melatonine merk GIMMY bevat L-Theanine, een extract van theebladeren. Hoewel dit middel bekend staat om een rustgevend effect te creëren, kan het voor sommige mensen ook bijwerkingen veroorzaken, zoals hoofdpijn of duizeligheid. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden.
 • Nadeel 2: Hoewel de gummies zijn gezoet met natuurlijke ingrediënten, bevatten ze geen suiker. Dit kan misschien een minder aangename smaak veroorzaken voor sommige mensen, vooral als je gewend bent aan suikerhoudende producten.
 • Nadeel 3: De GIMMY melatonine gummies bevatten Valeriaan. Hoewel Valeriaan wel bekend staat om haar rustgevende eigenschappen, kan het bij sommige mensen maagproblemen veroorzaken of kan het ervoor zorgen dat je overdag slaperig bent.
 • Nadeel 4: Deze producten zijn Vegan en zonder gelatine. Dit zou nadelig kunnen zijn voor personen die een bepaald dieet volgen waar dit niet in past. Het is altijd belangrijk om de ingrediënten te checken waar je intolerant voor zou kunnen zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel de gummies geproduceerd zijn onder hoge kwaliteitsstandaarden in België, betekent dit niet automatisch dat zij effectief zijn voor iedereen. Elk lichaam is anders en reageert ook anders op supplementen. Het is dus mogelijk dat je geen verbetering merkt in je slaapcyclus, ook al gebruik je deze gummies.

Onze favoriet #3

Salutuya Melatonine

Salutuya Melatonine

Waarom we het gekozen hebben

SALUTUYA Melatonine is meer dan zomaar een slaapblinddoek. Aan elke zijde zitten 6 magneten ingelegd die bijdragen aan het verlichten van hoofdpijn en stress door hun magnetische veld. De verstelbare band maakt de blinddoek geschikt voor elk hoofdformaat en zorgt voor extra comfort en strakheid. Interessant is dat deze blinddoek helpt bij de productie van melatonine, het ‘slaaphormoon’. Dit gebeurt als je hersenen totale duisternis ervaren, wat kan zorgen voor een diepe en verkwikkende slaap elke nacht. De blinddoek is gemaakt van hoogwaardig en huidvriendelijk polyester en is daarom ideaal voor zowel thuis als op reis.

 • Voordeel 1: SALUTUYA’s melatonine product is uitgerust met 12 magneten die dicht bij je ogen liggen en doordringen in je huid. Dit kan effectief helpen om hoofdpijn te verlichten, wat je welzijn bevordert en je helpt om je meer ontspannen te voelen.
 • Voordeel 2: Het magnetische veld dat door de slaapblinddoek wordt gecreëerd kan stress en spanning verlichten. Dit kan je algemene stemming verbeteren en een kalmerende invloed op jou hebben voor het slapen gaan.
 • Voordeel 3: De slaapblinddoek heeft een verstelbare band die gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende hoofdmaten. Dit betekent dat het product comfortabel kan zijn voor bijna iedereen, ongeacht zijn of haar hoofdgrootte.
 • Voordeel 4: De slaapblinddoek helpt de productie van melatonine te verhogen. Dit wordt bereikt doordat de hersenen totale duisternis voelen, wat de aanmaak van melatonine stimuleert. Een hogere productie van melatonine kan bijdragen aan een diepere en verkwikkende slaap.
 • Voordeel 5: De slaapblinddoek is gemaakt van hoogwaardig polyester. Dit materiaal is zacht en huidvriendelijk, wat bijdraagt aan comfort tijdens het slapen. Bovendien is de slaapblinddoek prachtig afgewerkt met fijne stiksels, wat het naast praktisch ook esthetisch aantrekkelijk maakt.
 • Nadeel 1: Het product heeft 12 magneten in de buurt van je ogen. Hoewel de productbeschrijving beweert dat ze hoofdpijn kunnen verlichten, kunnen deze magneten voor sommige gebruikers oncomfortabel aanvoelen of zelfs storingen veroorzaken als je andere medische apparatuur gebruikt.
 • Nadeel 2: De blinddoek belooft stress te verminderen dankzij een magnetisch veld. Dit kan als misleidend worden beschouwd, aangezien de effectiviteit van magnetische velden bij stressvermindering niet wetenschappelijk gefundeerd is.
 • Nadeel 3: Het ontwerp van de verstelbare band die is aangenomen, kan ondanks zijn flexibiliteit voor sommige gebruikers problemen opleveren. Het kan bijvoorbeeld tot hoofdpijn leiden als de band te strak is afgesteld.
 • Nadeel 4: De productbeschrijving suggereert dat het dragen van deze blinddoek melatonineproductie kan stimuleren. Maar dit is een gecompliceerde biologische proces dat niet volledig kan worden gestimuleerd door simpelweg een blinddoek draagt. Overmatige afhankelijkheid van deze blinddoek kan leiden tot onevenwichtige slaapgewoontes.
 • Nadeel 5: Tot slot, hoewel het materiaal van de blinddoek is beschreven als hoogwaardig polyester, zullen sommige gebruikers wellicht de voorkeur geven aan natuurlijke materialen zoals katoen of zijde die ademender en hypoallergeen kunnen zijn. Polyester kan bij sommige mensen allergische reacties of huidirritaties veroorzaken, vooral bij langdurig gebruik.

Onze favoriet #4

Shyekyo Melatonine

Shyekyo Melatonine

Waarom we het gekozen hebben

SHYEKYO’s Melatonine is meer dan zomaar een slaapmasker. Dit hoogwaardige polyester product, met fijne stiksels en prachtige randen, is zacht en huidvriendelijk, ideaal voor zowel thuis als op reis. Ingelegd met 12 magneten, 6 aan elke kant dichtbij je ogen, dringt het diep de huid binnen om effectief hoofdpijn te verlichten en de druk rond de ogen te verbeteren. Daarnaast creëert de magnetische slaapblinddoek een magnetisch veld dat stress en spanning vermindert. Door de verstelbare band met gesp kun je de strakheid flexibel aanpassen, waardoor het geschikt is voor verschillende hoofdmaten. Het beste is nog dat wanneer je hersenen totale duisternis ervaren door de slaapblinddoek, ze beginnen met de productie van melatonine, zodat je kunt genieten van een diepe, verkwikkende slaap elke nacht.

 • Voordeel 1: Met 12 magneten, 6 aan elke kant van de blinddoek, biedt de SHYEKYO Melatonine-magneetmasker een effectieve verlichting van hoofdpijn. Deze magneten zijn dicht bij je ogen geplaatst en kunnen diep in de huid doordringen.
 • Voordeel 2: Het magnetische veld dat door het slaapmasker wordt gecreëerd, helpt bij het verminderen van stress en spanning. Het kan je zelfs helpen de druk rond je ogen te verminderen.
 • Voordeel 3: Het masker heeft een verstelbare band, zodat het zowel voor kleine als grote hoofdmaten geschikt is. Je kunt de strakheid flexibel aanpassen met behulp van de gesp.
 • Voordeel 4: Het SHYEKYO Melatonine-magneetmasker bevordert de productie van melatonine. Zodra je hersenen totale duisternis signaleren, beginnen ze melatonine aan te maken. Dit leidt tot een diepe, verfrissende slaap elke nacht.
 • Voordeel 5: De nachtoogafdekking is gemaakt van hoogwaardig polyester, zacht en huidvriendelijk. Het heeft prachtige randen en fijne stiksels, waardoor het perfect is voor zowel thuisgebruik als op reis.
 • Nadeel 1: Er is gewaarschuwd dat magneten dicht bij de ogen kunnen leiden tot enige ongemak of gezondheidsproblemen. Hoewel de Shyekyo Melatonine masker kopzakken impliceert dat magneten kunnen helpen bij hoofdpijnverlichting, kan dit per individu verschillen en zelfs negatieve gevolgen hebben.
 • Nadeel 2: Het concept van het verlichten van stress en spanning door een magnetisch veld wordt niet ondersteund door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Je kan dus niet volledig afhankelijk zijn van deze functie om je stressniveaus te verminderen.
 • Nadeel 3: Hoewel het product een verstelbare band heeft, betekent dit niet dat het voor iedereen comfortabel zal zijn. Mensen met een groter of kleiner hoofd kunnen mogelijk problemen ondervinden bij het aanpassen van de band voor een goede pasvorm.
 • Nadeel 4: Het melatonineproductie-effect is ook afhankelijk van vele factoren zoals het biologische ritme van het lichaam, de fysieke conditie en de omgeving. Het bereiken van totale duisternis kan voor sommige individuen dus niet noodzakelijk het startpunt zijn voor de productie van melatonine.
 • Nadeel 5: De Shyekyo Melatonine masker is gemaakt van polyester. Hoewel dit materiaal wordt beschreven als van hoge kwaliteit en huidvriendelijk, hebben sommige mensen een specifieke gevoeligheid of allergie voor polyester en kan dit leiden tot huidirritatie of ongemak.

Onze favoriet #5

Fair & Pure Melatonine

Fair & Pure Melatonine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Fair & Pure’s melatonine biedt je een hoge dosering van 500mg L-methionine per capsule, perfect voor jouw veganistische dieet. Je hoeft je geen zorgen te maken over allergieën, want het product is gluten-, fructose-, lactosevrij en bevat geen ongewenste toevoegingen zoals magnesiumstearaat, siliciumdioxide, kleur- en smaakstoffen en bewaarmiddelen. Fair & Pure hecht veel waarde aan kwaliteit en zuiverheid, daarom worden alle grondstoffen en eindproducten regelmatig getest door onafhankelijke instituten. De capsules zijn goed verdraagbaar, omdat er geen zoetstoffen, kleurstoffen of andere additieven zijn toegevoegd, op microkristallijne cellulose na. Het is in Duitsland vervaardigd volgens de strenge HACCP-voorschriften. Bovendien, biedt Fair & Pure een 24 maanden geld-terug-garantie voor bestellingen die door handelaars worden verzonden.

 • Voordeel 1: Voor je gezondheid heeft dit product een hoge dosering van L-methionine 500mg. Het is vegan en verpakt in 180 capsules, wat betekent dat het geschikt is voor langdurig gebruik.
 • Voordeel 2: Dit Melatonine-merk is glute, fructose, lactose en vrij van additieven zoals magnesiumstearaat, siliciumdioxide, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Dit maakt het ideaal als je op zoek bent naar een puur en natuurlijk product.
 • Voordeel 3: De grondstoffen en eindproducten worden regelmatig getest door onafhankelijke instanties om te voldoen aan hygiëne- en kwaliteitsrichtlijnen. Zo weet je zeker dat het product dat je koopt van hoge kwaliteit is.
 • Voordeel 4: De makers achter dit Melatonine merk volgen het principe van puurheid, dit betekent dat er geen zoetstoffen, kleurstoffen of andere onnodige additieven in hun producten worden gebruikt. Dit maakt het product goed verdraagbaar.
 • Voordeel 5: Het product is vervaardigd in Duitsland volgens HACCP-richtlijnen, waarmee microbiële zuiverheid wordt gegarandeerd. Dit betekent dat je kunt rekenen op een product dat is gemaakt in strikte overeenstemming met voedselveiligheidsnormen.
 • Het is belangrijk op te merken dat de volgende nadelen gebaseerd zijn op de productbeschrijving en dat er geen externe informatie of persoonlijke ervaringen worden gebruikt. Hierbij de vijf nadelen:
 • Nadeel 1: Het product bevat microkristallijne cellulose. Hoewel de productbeschrijving vermeldt dat de producenten het principe van zuivere stoffen volgen, is microkristallijne cellulose een uitzondering. Voor sommige mensen kan dit een negatief punt zijn, omdat dit ingrediënt in sommige gevallen spijsverteringsproblemen kan veroorzaken.
 • Nadeel 2: Hoewel het product wordt aangeprezen als zijnde vrij van zoetstoffen, kleurstoffen en additieven, wordt niet gespecificeerd of het vrij is van andere mogelijke allergenen zoals noten of soja. Voor mensen met specifieke allergieën kan dit een nadeel zijn.
 • Nadeel 3: De productbeschrijving geeft aan dat het product vervaardigd is in Duitsland. Voor sommige consumenten kan het belangrijk zijn om producten te kopen die in hun eigen land of regio worden geproduceerd vanwege milieubewuste overwegingen zoals de koolstofvoetafdruk van verzending.
 • Nadeel 4: Het product is glutenvrij, fructosevrij en lactosevrij. Hoewel dit voordelig kan zijn voor sommige mensen, kan het een nadeel zijn voor anderen. Sommige gebruikers geven wellicht de voorkeur aan een product dat bijvoorbeeld fructose bevat omdat zij geloven dat natuurlijke suikers voordeliger kunnen zijn.
 • Nadeel 5: Het is onbekend hoeveel capsules per dag moeten worden ingenomen en hoelang een verpakking mee zou moeten gaan. Dit ontbrekende detail kan het voor consumenten moeilijk maken om te bepalen hoe lang een fles zal duren en hoeveel ze op de lange termijn zullen uitgeven.

Onze favoriet #6

Eladiet Melatonine

Eladiet Melatonine

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

Melatonine van het merk Eladiet is een innovatief product dat ontworpen is om geweldige gezondheidsvoordelen op het gebied van slaap en stressmanagement te leveren. Verpakt in een handige verpakking met 30 rubbers, zijn deze makkelijk te gebruiken en helpen ze je met het verlichten van stress en het verbeteren van de slaapkwaliteit. De belangrijkste werkzame stof, melatonine, staat bekend om haar vermogen om te helpen bij het reguleren van de slaap-waakcyclus, waardoor je gemakkelijker in slaap kunt vallen en beter kunt doorslapen. Zorg ervoor dat je Melatonine van Eladiet in huis hebt voor die momenten waarop je wat extra ondersteuning nodig hebt bij het aanpakken van stress en slaapproblemen.

 • Aangezien de gegeven productbeschrijving zeer minimaal is, zal ik de voordelen uitleggen op basis van mijn begrip van het product als een slaapondersteunend supplement.
 • Voordeel 1: Je zou mogelijk beter kunnen slapen. Melatonine staat bekend om de slaapregulatie, dus een mogelijk voordeel is dat je een betere nachtrust zou kunnen ervaren.
 • Voordeel 2: Het kan helpen bij het aanpakken van stress. Het woord “ESTRES” suggereert dat dit product ook iets te bieden heeft als het gaat om stressverlichting.
 • Voordeel 3: Het product komt in de vorm van ‘rubbers’. Dit suggereert dat het makkelijk in te nemen is, zonder de behoefte aan water zoals bij traditionele pillen.
 • Voordeel 4: De verpakking bevat 30 rubbers. Dit betekent dat je genoeg hebt voor een maand, als je ervoor kiest om elke nacht één te consumeren.
 • Voordeel 5: Het merk is Eladiet, dat bekend kan staan om zijn producten van hoge kwaliteit. Het kiezen van een merk dat je vertrouwt kan deel uitmaken van je besluit om voor dit product te kiezen in plaats van vergelijkbare producten op de markt.
 • Het spijt me, maar op basis van de verstrekte productbeschrijving ‘Rubberen slaap + ESTRES 30 rubbers’ van Melatonine merk ELADIET, is het niet mogelijk om vijf nadelen te identificeren. Deze productbeschrijving geeft zeer beperkte informatie en vermeldt niet specifiek eventuele nadelen of beperkingen van het product. Voor een grondige productbeoordeling is meer informatie nodig, zoals ingrediënten, gebruiksaanwijzing, mogelijke bijwerkingen, etc.

Samenvattend is het duidelijk dat de kwaliteit van melatonine-producten sterk kan variëren. Na grondig onderzoek en testen, raden we je aan te kiezen voor producten die een hoge puurheid van melatonine garanderen en vrij zijn van onnodige additieven. Onthoud dat melatonine vooral effectief is voor het reguleren van de slaap-waakcyclus en het kan helpen bij slapeloosheid, vooral veroorzaakt door jetlag of ploegendienst. Maar het is geen wondermiddel voor alle slaapproblemen. Jouw gezondheid is belangrijk en daarom is het essentieel om het gebruik van supplementen zoals melatonine met een zorgverlener te bespreken voor je het gaat gebruiken. Kies verstandig en slaap lekker!

Inhoudsopgave