a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Mollen Verjagen: De 10 beste producten in de test

Ontdek de 10 beste producten voor het verjagen van mollen volgens ons nieuwste onderzoek, om je tuin in perfecte staat te houden.

Unser Favorit: Compo Mollen Verjagen

Compo Mollen Verjagen
★★★★★

Unser Favorit: Gardigo Mollen Verjagen

Gardigo Mollen Verjagen
★★★★★

Unser Favorit: Isotronic Mollen Verjagen

Isotronic Mollen Verjagen
★★★★★

Unser Favorit: Powerpreise24 Mollen Verjagen

Powerpreise24 Mollen Verjagen
★★★★★

Unser Favorit: Ewenys Mollen Verjagen

Ewenys Mollen Verjagen
★★★★★

Unser Favorit: Estviig Mollen Verjagen

Estviig Mollen Verjagen
★★★★★

Unser Favorit: Neovsuny Mollen Verjagen

Neovsuny Mollen Verjagen
★★★★★

Unser Favorit: Keepaq Mollen Verjagen

Keepaq Mollen Verjagen
★★★★★

Unser Favorit: Vaileal Mollen Verjagen

Vaileal Mollen Verjagen
★★★★★

Unser Favorit: Isotronic Mollen Verjagen

Isotronic Mollen Verjagen
★★★★★

Het is een scenario waar we allemaal bekend mee zijn: je stapt je tuin in, klaar om te genieten van je prachtige groene gras, alleen om ontelbare molshopen te ontdekken die je gazon ontsieren. Het maakt niet uit hoeveel je je gras vertroetelt, mollen respecteren dat harde werk niet. Maar wees niet ontmoedigd. Met behulp van dit nieuwe onderzoek hebben we de tien beste producten voor het verjagen van mollen getest. Van ultrasone afschrikmiddelen tot vallen en pesticiden, hier vind je de beste opties om de strijd tegen deze lastige ongewenste gasten aan te gaan. Laten we eens kijken hoe je je tuin kunt terug claimen!

Een Mollen Verjagen is een handig product dat is ontworpen om, zoals de naam al aangeeft, mollen uit je tuin te weren. Dit doe je door het apparaat, dat werkt op batterijen of door middel van zonne-energie, in de grond te steken. Dit apparaat produceert geluidsgolven en trillingen die onaangenaam zijn voor mollen waardoor ze wegblijven uit jouw tuin. Zo kun je je gazon of bloembed beschermen tegen de schade die deze kleine gravers kunnen aanrichten. Het is echter wel belangrijk om te beseffen dat dit een diervriendelijke oplossing is en dat het de mollen niet kwaad doet.

Check Uit

Onze favoriet #1

Compo Mollen Verjagen

Compo Mollen Verjagen

Waarom we het gekozen hebben

Het Mollen Verjagen product van Compo is een effectief middel tegen mollen, dat maximaal 2 maanden werkt. Het hoofdingrediënt, geraniol, zorgt ervoor dat mollen ondraaglijke geuren ervaren en zich terugtrekken, zonder dat ze schade ondervinden. Ideaal voor het beschermen van paden en terrasinstallaties tegen de activiteiten van mollen. Je kunt het preventief gebruiken door rondom eerder getroffen gebieden een beschermende ‘riem’ van 5-6 granulaat deeltjes per m² in de grond te leggen. Bij sterke besmetting plaats je 5-6 granulaat deeltjes om de 1 meter, zorg wel dat je de mol niet insluit. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie. Het product kan allergische reacties veroorzaken. De levering omvat 1x COMPO mollenuitloop van 200 gram met artikelnummer 26671.

 • Voordeel 1: De Compo Mollen Verjagen is een effectief middel met geraniol dat mollen voor maximaal twee maanden weghoudt. Je tuin, paden en terrasinstallaties zullen beschermd zijn tegen verstoring van mollen.
 • Voordeel 2: Het product maakt gebruik van een natuurlijke werkzame stof; het zorgt ervoor dat de mol zich terugtrekt vanwege de voor hem ondraaglijke geur. Dit betekent dat de mollen geen schade ondervinden, een humane manier om overlast in je tuin te voorkomen.
 • Voordeel 3: Het middel biedt ook preventieve behandeling door het omringen van in het verleden aangetaste oppervlakken met een beschermende riem om immigratie van een mol te voorkomen. Het leggen van 5-6 granulaat deeltjes per m² in de grond draagt bij aan deze bescherming.
 • Voordeel 4: Bij sterke besmetting kun je een reeks van 5-6 granulaat deeltjes op een afstand van circa 1 meter leggen. Het is belangrijk niet direct in de mollengangen te leggen of de mol in te cirkelen, wat garandeert dat de mollenuitloop effectief maar ook veilig is.
 • Voordeel 5: De levering van het product omvat 200 g van het Compo Mollenuitloop middel, aangegeven met artikelnr.: 26671. Dit biedt je een ruime hoeveelheid middel om je tuin en buitenruimten te beschermen tegen mollen.
 • Nadeel 1: Het product belooft een effectiviteit tot maximaal 2 maanden. Dit kan betekenen dat je het regelmatig opnieuw moet aanbrengen om een continu effect te behouden, wat tijdrovend kan zijn.
 • Nadeel 2: Het product houdt mollen niet schadeloos af. Hoewel het geraniol-gehalte de mollen verjaagt vanwege de ondraaglijke geur, kunnen sommige gebruikers bezorgd zijn over het welzijn van de dieren.
 • Nadeel 3: De handelingen die nodig zijn voor preventieve behandeling kunnen complex zijn en vereisen specifieke timing en strategische plaatsing van granulaatdeeltjes.
 • Nadeel 4: Voor intensief besmette gebieden is er een gedetailleerde behandeling vereist die nauwkeurige plaatsing van het granulaat vraagt, en de nadruk op het niet insluiten van de mol. Dit kan moeilijk zijn om correct toe te passen.
 • Nadeel 5: De productomschrijving waarschuwt dat geraniol allergische reacties kan veroorzaken. Dit kan een nadeel zijn voor gebruikers die gevoelig zijn voor allergieën, omdat zij mogelijk niet in staat zijn dit product te gebruiken zonder gezondheidsrisico’s.

Onze favoriet #2

Gardigo Mollen Verjagen

Gardigo Mollen Verjagen

Waarom we het gekozen hebben

De Gardigo Mollen Verjagen is een effectief middel dat je helpt mollen uit je tuin te verdrijven met behulp van een speciaal granulaat. Dit granulaat verspreidt een afschrikkende geur, waardoor mollen jouw tuin vermijden en geen schade kunnen aanrichten. Het effect houdt ongeveer 4 tot 6 weken aan, waarna je de korrels opnieuw moet verspreiden. Breng het granulaat eenvoudig aan door het in de gedeeltelijk blootgelegde mollenheuvels en doorgangen te strooien. Je kan het zelfs preventief gebruiken: maak in het voorjaar een barrière langs de grenzen van je eigendom om mollen vroegtijdig te verjagen.

 • Voordeel 1: Bescherming tegen mollen – Met Gardigo kun je mollen effectief verjagen, voorkomen ze je tuin ontsieren en blijvende schade aanrichten.
 • Voordeel 2: Effectiviteit – De verjagende geur van het Gardigo granulaat verjaagt mollen effectief uit je tuin en bloembed.
 • Voordeel 3: Duur van het effect – De werking van het Gardigo granulaat duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Daarna kun je de korrels opnieuw verspreiden.
 • Voordeel 4: Toepassing – De toepassing van Gardigo is eenvoudig: strooi de mollenafschrikkorrels gewoon in de gedeeltelijk blootgelegde mollenheuvels en doorgangen met een afstand van 50cm en een diepte van 20cm.
 • Voordeel 5: Preventie – Met Gardigo kun je in het voorjaar een barrière langs jouw eigendomsgrens maken om mollen in een vroeg stadium te verjagen, dit beschermt je tuin en gazon voor een langere periode.
 • Nadeel 1: De duur van het effect van dit product is vrij kort. Je zult de korrels ongeveer elke 4 tot 6 weken opnieuw moeten verspreiden, wat inhoudt dat je regelmatig aandacht moet besteden aan deze taak voor continue bescherming van je tuin.
 • Nadeel 2: De toepassing van dit product vereist gedeeltelijke blootstelling van mollenheuvels en doorgangen, wat kan betekenen dat je in je tuin moet graven. Dit kan voor sommigen een lastige taak zijn.
 • Nadeel 3: De afstand en diepte voorgesteld door het merk zijn vrij specifiek – respectievelijk 50cm en 20cm. Dit betekent dat je zeer nauwkeurig moet zijn bij het aanbrengen van dit product voor optimale resultaten.
 • Nadeel 4: Het succes van dit product is op de lange termijn niet gegarandeerd. Hoewel het granulaat de mollen effectief uit de tuin en het bloembed verjaagt, wordt niet beweerd dat het ze permanent verjaagt.
 • Nadeel 5: Dit product lijkt beter geschikt voor preventief gebruik dan voor behandeling van een reeds bestaande mollenplaag. Met andere woorden, het lijkt erop dat als je al veel mollen in je tuin hebt, dit product misschien niet de meest effectieve oplossing is om ze te verjagen.

Onze favoriet #3

Isotronic Mollen Verjagen

Isotronic Mollen Verjagen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

ISOTRONIC’s Mollen Verjagen is een effectief apparaat om ongewenste dieren zoals mollen, woelmuizen, mieren en slangen uit je perceel te verjagen. Dit komt door de krachtige kwarts- en extra trillingen, zonder overlast of schade voor mensen of nuttige tuindieren. Het gifvrije meerfrequentieapparaat heeft geen gewenningseffect, dankzij de stevige constructie met een geanodiseerde aluminium staaf en een schakelaar. Pluspunt is de UV-stabiele siliconen kap die water buiten houdt, ook bij extreme weersomstandigheden. Het apparaat bevat een batterij snelwisselcilinder zodat je de batterij kan vervangen zonder het unit uit de aarde te moeten halen. Met een levensduur van een half jaar op 4 x 1,5 V ‘D’-formaat batterijen en een extra sterke vibratiemotor, houdt dit apparaat voortdurend lastige beestjes op een afstand van maximaal 1.250 m², dag en nacht.

 • Voordeel 1: Het product is zeer effectief in het verjagen van mollen, want het trilt en zendt geluidsgolven uit elke 30 seconden. Dit stoort de mollen en moedigt hen aan om uw tuin te verlaten.
 • Voordeel 2: Met een werkingsbereik van ca. 600 m2, oftewel een straal van ca. 15 meter, is het apparaat in staat om een groot gebied te beschermen. Dit betekent dat je met slechts één apparaat je hele tuin mollenvrij kan houden.
 • Voordeel 3: Gemaakt van massief aluminium en met een schroefsluiting van hoogwaardig kunststof, is dit apparaat zowel corrosiebestendig als duurzaam. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat het lange tijd effectief zal blijven, zelfs in slechte weersomstandigheden.
 • Voordeel 4: De elektronische componenten van het apparaat zijn uitstekend beschermd en het is absoluut waterdicht. Dit betekent dat het continu kan blijven werken, ongeacht het weer, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over mogelijke schade.
 • Voordeel 5: Het ontwerp van de batterijcilinder in het apparaat maakt een eenvoudige vervanging van de batterij mogelijk. Dit bespaart tijd en moeite, omdat je het apparaat niet uit elkaar hoeft te halen om de batterij te vervangen.
 • nadeel 1: De trillingen en geluidsgolven worden elke 30 seconden uitgezonden, wat mogelijk storend kan zijn voor huisdieren of jou zelf, afhankelijk van waar het apparaat wordt geplaatst.
 • nadeel 2: Het werkingsbereik van ca. 600 m2, dat een radius van ongeveer 15 meter is, kan mogelijk niet voldoende zijn voor grotere tuinen of percelen, dit zou betekenen dat je mogelijk meerdere apparaten nodig hebt om te zorgen voor volledige dekking.
 • nadeel 3: Ondanks dat de elektronische componenten uitstekend zijn beschermd en het apparaat absoluut waterdicht is, is er geen informatie over hoe het apparaat presteert onder andere weersomstandigheden, zoals vorst of hitte.
 • nadeel 4: Terwijl de schroefsluiting bestaat uit hoogwaardig kunststof – corrosiebestendig en duurzaam, kunststof kan na verloop van tijd verslechteren, vooral als het wordt blootgesteld aan de elementen, dit kan de duurzaamheid van het product beïnvloeden.
 • nadeel 5: Hoewel de batterijcilinder binnenin het apparaat een eenvoudige vervanging van de batterij mogelijk maakt, zijn de kosten en beschikbaarheid van deze vervangende batterijen niet gedefinieerd. Bovendien is er geen informatie over hoe lang een batterij meegaat voordat hij moet worden vervangen.

Onze favoriet #4

Powerpreise24 Mollen Verjagen

Powerpreise24 Mollen Verjagen

Waarom we het gekozen hebben

Het Mollen Verjagen van Powerpreise24 is een effectief hulpmiddel voor het weren van ongewenste mollen uit je tuin. Het apparaat trilt en zendt elke 30 seconden geluidsgolven uit, waardoor een storingsveld wordt gecreëerd dat mollen doet afschrikken. Het heeft een indrukwekkend werkingsbereik van ongeveer 600 m2, wat neerkomt op een radius van 15 meter. Dit product is duurzaam en corrosiebestendig, dankzij de massieve aluminium constructie en de hoogwaardige kunststof schroefsluiting. De elektronische componenten zijn goed beschermd en het apparaat is volledig waterdicht. Daarnaast kun je moeiteloos de batterij vervangen dankzij de handige batterijcilinder aan de binnenzijde.

 • Voordeel 1: Het product is zeer effectief in het verjagen van mollen, want het trilt en zendt geluidsgolven uit elke 30 seconden. Dit stoort de mollen en moedigt hen aan om uw tuin te verlaten.
 • Voordeel 2: Met een werkingsbereik van ca. 600 m2, oftewel een straal van ca. 15 meter, is het apparaat in staat om een groot gebied te beschermen. Dit betekent dat je met slechts één apparaat je hele tuin mollenvrij kan houden.
 • Voordeel 3: Gemaakt van massief aluminium en met een schroefsluiting van hoogwaardig kunststof, is dit apparaat zowel corrosiebestendig als duurzaam. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat het lange tijd effectief zal blijven, zelfs in slechte weersomstandigheden.
 • Voordeel 4: De elektronische componenten van het apparaat zijn uitstekend beschermd en het is absoluut waterdicht. Dit betekent dat het continu kan blijven werken, ongeacht het weer, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over mogelijke schade.
 • Voordeel 5: Het ontwerp van de batterijcilinder in het apparaat maakt een eenvoudige vervanging van de batterij mogelijk. Dit bespaart tijd en moeite, omdat je het apparaat niet uit elkaar hoeft te halen om de batterij te vervangen.
 • nadeel 1: De trillingen en geluidsgolven worden elke 30 seconden uitgezonden, wat mogelijk storend kan zijn voor huisdieren of jou zelf, afhankelijk van waar het apparaat wordt geplaatst.
 • nadeel 2: Het werkingsbereik van ca. 600 m2, dat een radius van ongeveer 15 meter is, kan mogelijk niet voldoende zijn voor grotere tuinen of percelen, dit zou betekenen dat je mogelijk meerdere apparaten nodig hebt om te zorgen voor volledige dekking.
 • nadeel 3: Ondanks dat de elektronische componenten uitstekend zijn beschermd en het apparaat absoluut waterdicht is, is er geen informatie over hoe het apparaat presteert onder andere weersomstandigheden, zoals vorst of hitte.
 • nadeel 4: Terwijl de schroefsluiting bestaat uit hoogwaardig kunststof – corrosiebestendig en duurzaam, kunststof kan na verloop van tijd verslechteren, vooral als het wordt blootgesteld aan de elementen, dit kan de duurzaamheid van het product beïnvloeden.
 • nadeel 5: Hoewel de batterijcilinder binnenin het apparaat een eenvoudige vervanging van de batterij mogelijk maakt, zijn de kosten en beschikbaarheid van deze vervangende batterijen niet gedefinieerd. Bovendien is er geen informatie over hoe lang een batterij meegaat voordat hij moet worden vervangen.

Onze favoriet #5

Ewenys Mollen Verjagen

Ewenys Mollen Verjagen

Waarom we het gekozen hebben

De Ewenys Mollen Verjager is een efficiënte oplossing om ongewenste knaagdieren en plagen zoals mollen, ratten, woelmuizen en slangen uit je tuin of boerderij te weren. Het apparaat werkt op ultrasone vibraties die deze dieren afschrikken. De mollenverjager is uitgerust met een zonne-energie absorptieplaat en AA MH-Ni oplaadbare batterijen, waardoor het apparaat 24/7 kan werken, ongeacht de weersomstandigheden, zelfs bij continue regenval over een periode van drie dagen. Het is eenvoudig in gebruik: plaats het in zonlicht en steek het 4-5 cm onder de grond. Een set van vier kan een gebied van tussen de 7500 en 800 vierkante voet bestrijken. Met het IP66 waterdichte ontwerp is de Ewenys Mollen Verjager een duurzame en betrouwbare keuze voor al jouw plaagbestrijdingsbehoeften.

 • Voordeel 1: Ultrasone vibratie. De Ewenys mollenverjager beschikt over een sterke vibratie die in staat is om diverse soorten ongewenste dieren zoals mollen, ratten en zelfs slangen te verjagen. Dit betekent dat je tuin of boerderij veilig beschermd zal zijn.
 • Voordeel 2: Op zonne-energie 24/7 werken. Met het waterdichte IP66-ontwerp kan het apparaat ongeacht het weer buiten worden gebruikt. Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, jouw mollenverjager staat altijd aan.
 • Voordeel 3: Eenvoudige installatie. Het installeren van de Ewenys Mole Repeller is heel eenvoudig. Je hoeft het apparaat alleen op een plaats met zonlicht te installeren en 4-5 cm in de grond te steken.
 • Voordeel 4: Uitgebreide dekking. De set bevat 4 mollenverjagende stoffen en kan een groot gebied tussen 7500 vierkante voet en 800 vierkante voet dekken. Dit betekent dat je met een set een aanzienlijke hoeveelheid grond kunt beschermen.
 • Voordeel 5: Efficiënte werking op zonne-energie. Dankzij de absorptieplaat op zonne-energie en de AAA MH-Ni-batterijen kan het apparaat tot 3 dagen werken, zelfs als het constant regent. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het uitvallen van het apparaat tijdens aanhoudende regenbuien.
 • Nadeel 1: De Ewenys Mollen Verjager werkt op zonne-energie en hoewel er een batterij is die gedurende 3 dagen kan werken, zal de prestatie van het apparaat aanzienlijk worden verminderd in gebieden waar zowel zonlicht als elektriciteit voor meerdere dagen afwezig of onvoldoende zijn.
 • Nadeel 2: Het apparaat vereist een installatieproces, wat betekent dat je tijd en moeite moet investeren om het op de juiste plaats en manier in je tuin te installeren. Hoewel de instructies vermelden dat dit proces eenvoudig is, kan het voor sommige mensen nog steeds als een nadeel worden ervaren.
 • Nadeel 3: De Ewenys Mollen Verjager moet worden geïnstalleerd op een plek waar er voldoende zonlicht is. Dit kan een belangrijk nadeel zijn als je tuin veel schaduwgebieden heeft of als je deze wilt gebruiken in andere ruimtes, zoals een kelder of garage, waar zonlicht nauwelijks aanwezig is.
 • Nadeel 4: Het product vermeldt geen frequentiebereik of aanpasbaarheid. Dit kan een probleem zijn als zowel grotere als kleinere schadelijke dieren moeten worden afgestoten, aangezien verschillende diersoorten verschillende frequenties horen en zijn daarom anders getroffen.
 • Nadeel 5: Hoewel de Ewenys Mollen Verjager deklagen tussen de 7500 en 800 vierkante voet belooft, kan de prestatie van het apparaat variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dichtheid van de grond en de aanwezigheid van obstakels die de trillingen kunnen blokkeren.

Onze favoriet #6

Estviig Mollen Verjagen

Estviig Mollen Verjagen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ESTVIIG Mollen Verjager is een krachtig, milieuvriendelijk systeem dat met behulp van ultrasoon geluid mollen en ander ongedierte uit je tuin verdrijft. Elke 20 seconden zendt het apparaat een 30 Hz geluid uit dat doordringt tot in de grond, waardoor mollen het behandelde gebied verlaten. Deze mollenverjager werkt op zonne-energie, laadt overdag op en functioneert tot 5-7 dagen op een volle accu — absoluut energiezuinig! Dankzij de IP65 waterdichte classificatie hoef je je geen zorgen te maken over plaatsing buitenshuis; het presteert goed in zowel zon- als regenachtige omstandigheden. Iedere set van dit systeem bevat vier mollenverjagers, die samen tot 400 vierkante meter oppervlakte beschermen tegen ongewenste indringers, waaronder slangen, ratten en knaagdieren. Met een klantenservice die 24 uur beschikbaar is, kun je rekenen op directe hulp wanneer nodig.

 • Voordeel 1: De ESTVIIG mollenverjager maakt gebruik van ultrasoon geluid om de mollen te verdrijven en je gazon te beschermen. Dit houdt in dat het apparaat slangen, mollen, woelmuizen en andere ongewenste knaagdieren en dieren die tunnelen en graven afschrikt, waardoor je ruimte veilig blijft.
 • Voordeel 2: De mollenverjager werkt op zonne-energie, een milieuvriendelijke en energiebesparende oplossing. Het apparaat heeft geen stroom nodig en kan overdag zonlicht absorberen om de oplaadbare batterijen op te laden, wat betekent dat het tot wel 5-7 dagen kan functioneren op een enkele lading.
 • Voordeel 3: Met een IP65 waterdichtheid, is de mollenverjager van ESTVIIG bestand tegen zowel zon als regen. Dit zorgt voor flexibiliteit bij het plaatsen van het apparaat in je tuin of grasveld, zonder te hoeven vrezen voor weerschade.
 • Voordeel 4: Zijn toepassingsgebied is breed. Het pakket wordt geleverd met 4 stuks mollenverjagers, elk met een bereik van ongeveer 10 meter en een totale dekking van maximaal 400 vierkante meter. Dit maakt het geschikt voor zowel kleine als grotere gazons, tuinen en binnenplaatsen.
 • Voordeel 5: ESTVIIG biedt een uitstekende klantenservice. Mocht je ooit hulp nodig hebben met hun mollenverjager op zonne-energie, dan kun je 24 uur per dag contact met hen opnemen. Ze staan altijd klaar om je te helpen.
 • nadeel 1: Hoewel de mollenverjager op zonne-energie werkt en overdag zonlicht absorbeert om de batterijen op te laden, kan het een nadeel zijn als je in een regio woont met weinig zonlicht. Dit betekent dat de ultrasone mollenverjager mogelijk niet zo efficiënt is in het afweren van mollen en ongedierte als in regio’s met veel zon.
 • nadeel 2: Hoewel de mollenverjager is ontworpen om IP65-waterbestendig te zijn, is het onduidelijk hoe goed de mollenverjager zou kunnen presteren in extreme weersomstandigheden, zoals zware regenval of sneeuwval. Dit kan de bruikbaarheid en levensduur van het product beperken.
 • nadeel 3: Het bereik van elke mollenafweer is ongeveer 10 meter en tesamen dekken ze een oppervlakte van maximaal 400 vierkante meter. Dit zou misschien een probleem kunnen zijn als je een groter gebied hebt dat beschermd moet worden. Je hebt mogelijk meerdere sets nodig om het hele terrein te dekken, wat voor sommige gebruikers wellicht minder ideaal is.
 • nadeel 4: De ESTVIIG mollenverjager verjaagt mollen en ongedierte met ultrasoon geluid. Hoewel dit effectief kan zijn, is er wellicht extra bevestiging nodig hoe het langdurige ultrasone geluid huisdieren of andere dieren in de buurt kan beïnvloeden. Verdere details hierover lijken te ontbreken in de productbeschrijving.
 • nadeel 5: Hoewel er een goede klantenservice wordt aangeboden, is het niet duidelijk of dit ook ondersteuning bij installatie of technische problemen omvat. Dit zou een nadeel kunnen zijn voor klanten die mogelijk hulp nodig hebben bij deze specifieke zaken.

Onze favoriet #7

Neovsuny Mollen Verjagen

Neovsuny Mollen Verjagen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De NEOVSUNY Mollen Verjager is een milieuvriendelijk en veilig apparaat om ongewenste knaagdieren zoals mollen en muizen op afstand te houden. Het apparaat werkt op zonne-energie, dus je hebt geen extra batterijen nodig en het is snel opgeladen in de zon. De verjager is waterdicht en robuust, gemaakt van hoogwaardig ABS en PVC, dus ideaal voor buitengebruik. Het verspreidt elke 30 seconden geluidsimpulsen en trillingen die knaagdieren afschrikken, met een effectief bereik van 70 meter. De installatie is eenvoudig; je hoeft het alleen maar in de grond te steken. Ideaal om je tuin, boerderij of andere buitenruimtes te beschermen zonder schade toe te brengen aan mensen, huisdieren of het milieu.

 • Voordeel 1: Onschadelijk voor mensen en huisdieren. De Mollen Verjagen NEOVSUNY maakt gebruik van trillingen en geluidsgolven om ongewenste dieren zoals muizen, mollen, woelmuizen en gophers te verdrijven. Het gebruikt geen schadelijke chemicaliën, dus het is veilig voor jou, je familie en je huisdieren.
 • Voordeel 2: Zonne-energie aangedreven. Er zijn geen extra batterijen nodig voor dit apparaat. Met het ingebouwde high-tech zonnepaneel laadt het direct op met zonne-energie, wat je veel energie bespaart en het veel praktischer en milieuvriendelijker maakt.
 • Voordeel 3: Waterdicht en duurzaam. Gemaakt van hoogwaardige ABS- en PVC-materialen, is deze mollenverjager bestand tegen de elementen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het gebruik ervan op regenachtige dagen, omdat het niet gemakkelijk corrodeert.
 • Voordeel 4: Groot effectief werkgebied. Voor optimale prestaties plaatst je de mollenverjager elke 70 meter op het gazon. De geluidspulsen sturen elke 30 seconden uit, dringen in de grond en dwingen de parasieten om het gebied te verlaten waar het geluid zich verspreidt.
 • Voordeel 5: Eenvoudig te installeren. Met zijn compacte formaat en het gemak bij het dragen, kunt je deze mollenverjager eenvoudig op verschillende plaatsen installeren door hem gewoon in de grond te steken. Het is daarom uitermate geschikt voor het beschermen van diverse plaatsen zoals hoteltuinen, dorpstuinen, boerderijen, rijstvelden en landbouwvelden tegen mollen.
 • Nadeel 1: Hoewel de NEOVSUNY mollenverjager geluid en trillingsimpulsen uitzendt naar subterrane knaagdieren, kunnen deze maatregelen minder effectief zijn tegen bepaalde soorten ongedierte. Zonder chemicaliën zijn er dieren die immuun kunnen zijn voor de schrikeffecten van het apparaat.
 • Nadeel 2: De mollenverjager werkt op zonne-energie, wat betekent dat het de juiste hoeveelheid zonlicht nodig heeft om efficiënt te functioneren. In gebieden met minder zon en tijdens de wintermaanden kan de werking van het apparaat verminderd zijn.
 • Nadeel 3: Ondanks dat het apparaat waterdicht is, kan de effectiviteit ervan sterk verminderen in extreme weersomstandigheden. Zware regen of sneeuw kan de werking van het zonnepaneel en het vermogen van het apparaat om signalen te zenden beïnvloeden.
 • Nadeel 4: Het product bestrijkt een effectief gebied van ongeveer 70 meter, dus voor grotere tuinen of gebieden heb je wellicht meer dan één apparaat nodig om volledige dekking te garanderen. Dit kan betekenen dat je meer moet investeren om de volledige ruimte te beschermen.
 • Nadeel 5: Hoewel de mollenverjager gemakkelijk te installeren is, kan de noodzaak om het apparaat op verschillende locaties in te voeren om het meest effectief te zijn, extra tijd en moeite vergen. Voor grootschalige toepassingen kan dit een behoorlijke inspanning vergen.

Onze favoriet #8

Keepaq Mollen Verjagen

Keepaq Mollen Verjagen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Mollen Verjagen van KEEPAQ is een energiezuinig en ecovriendelijk product om ongedierte te verwijderen. Met zonnepanelen en een oplaadbare batterij absorbeert het zonlicht voor langer gebruik zonder dat je de batterij hoeft te vervangen. Het maakt gebruik van ultrasone pulsen die de grond binnendringen, geluidsgolven en trillingen genereren om ongedierte zoals mollen, slangen, muizen en schorpioenen te verjagen, zonder schadelijke chemicaliën en gifstoffen die je vloer, huisdieren en familie kunnen beschadigen. Het is gemakkelijk te installeren, heeft uitstekende waterdichte eigenschappen en kan continu werken, zelfs op regenachtige dagen. Elk mollenafweermiddel heeft een bereik van maximaal 7000 vierkante meter en voor het beste resultaat adviseren we je om de mollenbeschermer elke 70 meter in je gazon te installeren. Het is ideaal voor gebruik in je tuin, boerderij of rijstveld om zelfs de meest destructieve knaagdieren af te weren.

 • Voordeel 1: Dit product werkt op zonne-energie, uitgerust met zonnepanelen en oplaadbare batterijen die zonlicht kunnen absorberen. Dit betekent dat je langer kunt werken zonder de batterij te hoeven vervangen. Dit resulteert in energiebesparing en stroombesparing.
 • Voordeel 2: De KEEPAQ mollenverjager is vrij van chemicaliën. De ultrasone pulsen dringen in de grond door om geluidsgolven en trillingen te genereren, dit verjaagt begraven ongedierte zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en gifstoffen die je vloer, huisdieren en familie kunnen beschadigen.
 • Voordeel 3: Het product is eenvoudig te installeren en heeft geen bedrading nodig. Bovendien beschikt het over uitstekende waterdichte prestaties. Het heeft regendichte en waterdichte eigenschappen en kan ook op regenachtige dagen continu werken, hoewel het niet lang in water ondergedompeld mag worden.
 • Voordeel 4: De Keepaq mollenverjager biedt een brede dekking, met een effectief bereik van maximaal 7000 vierkante meter per apparaat. Voor optimale prestaties wordt aangeraden om de mollenverjager om de 70 meter in je gazon te installeren.
 • Voordeel 5: Het product is veelzijdig en kan op vele plekken worden toegepast, waaronder je tuin, boerderij of rijstveld. Niet alleen mollen kunnen worden verjaagd, maar ook gophers, woelmuizen, roos en andere destructieve knaagdieren.
 • Nadeel 1: Hoewel het apparaat is uitgerust met zonnepanelen en oplaadbare batterijen, kan de effectiviteit ervan beperkt zijn in gebieden met weinig zonlicht. Dit kan met name een probleem zijn tijdens de wintermaanden of op locaties met veel schaduw.
 • Nadeel 2: De KEEPAQ mollen verjager maakt gebruik van ultrasone pulsen om ongedierte te verjagen. Maar dit betekent ook dat het apparaat niet selectief is en mogelijk ook nuttige dieren kan afschrikken, zoals regenwormen en andere insecten die een positieve rol spelen in de bodemecologie van je tuin.
 • Nadeel 3: Het apparaat heeft beperkte waterbestendigheid. Hoewel het regendicht en waterdicht is, kan het niet lang ondergedompeld worden in water. Dit kan een probleem vormen in gebieden met zware regenval, of als het apparaat per ongeluk in een plas of vijver terechtkomt.
 • Nadeel 4: Met een effectief bereik van maximaal 7000 vierkante meter, kan de KEEPAQ mollen verjager niet voldoende dekking bieden voor grotere tuinen of landbouwgrond. Voor optimale prestaties wordt aanbevolen om het apparaat om de 70 meter te installeren, wat kan leiden tot extra kosten als je een groot gebied wilt beschermen.
 • Nadeel 5: Hoewel de KEEPAQ mollen verjager een breed scala aan toepassingen heeft, getuigt het niet van de effectiviteit bij het verjagen van alle soorten ongedierte. Het is dus mogelijk dat je aanvullende methoden moet gebruiken voor hardnekkig ongedierte of bepaalde soorten knaagdieren.

Onze favoriet #9

Vaileal Mollen Verjagen

Vaileal Mollen Verjagen

Waarom we het gekozen hebben

De Vaileal Mollen Verjager is een krachtige en effectieve oplossing om zonder vallen of gif van mollen en ander ongedierte in je tuin, boerderij of kas af te komen. Elke 30 seconden zendt deze zonnemollenverjager laagfrequente geluidspulsen uit, die het ongedierte niet fysiek beschadigen, maar ze wel ongemakkelijk genoeg maken om ze te verjagen. De verjager is voorzien van een efficiënt zonnepaneel dat voor een continue werking zorgt, dag en nacht. De milieuvriendelijke materialen, hoogwaardige ABS en aluminium buizen, zijn water- en corrosiebestendig en belasten de grond niet, zelfs niet na langdurig gebruik. Met een bereik tot wel 1000 vierkante meter (afhankelijk van de aard van de grond) en levering inclusief handleiding, zijn jouw mollenproblemen binnen 5 dagen zichtbaar verminderd.

 • Voordeel 1: De Vaileal mollenverjager werkt op een mens- en milieuvriendelijke manier. Het apparaat stuurt elke 30 seconden 400-1000 Hz laagfrequente geluidspulsen de grond in, wat resulteert in een onaangenaam gevoel voor mollen en andere knaagdieren, wat ze ertoe aanzet het gebied te verlaten.
 • Voordeel 2: Dit apparaat is zeer energie-efficiënt en milieubewust. Aangedreven door zonne-energie, heeft het geen extra batterijen nodig en verbruikt het geen energie wanneer de zon niet schijnt, waardoor energie wordt bespaard en kosten worden verlaagd.
 • Voordeel 3: De Vaileal mollenverjager is opgebouwd uit hoogwaardige, duurzame en weerbestedige materialen. De ABS behuizing en aluminium buizen zijn waterdicht en corrosiebestendig, waardoor het apparaat perfect is voor langdurig buiten gebruik.
 • Voordeel 4: Dit apparaat biedt een brede dekkingsgebied gezien zijn compacte grootte. Het werkt in een cirkelvormig patroon en bedekt tot 1000 vierkante meter, zodat je tuin, boerderij of kas volledig beschermd is.
 • Voordeel 5: De Vaileal mollenverjager wordt geleverd met een duidelijke, gebruikersvriendelijke handleiding en uitstekende after-sales service. Mocht je vragen of problemen met het apparaat hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit toont hun toewijding aan klanttevredenheid en biedt jou als klant een stukje gemoedsrust.
 • Nadeel 1: Hoewel het apparaat ecologisch is en op zonne-energie werkt, betekent dit ook dat het in gebieden met weinig zonlicht mogelijk niet met maximale efficiëntie zal werken. De oplading en prestatie kunnen dan teleurstellend zijn.
 • Nadeel 2: Hoewel de mollenverjager materiaal van hoge kwaliteit gebruikt, is vermeld dat het apparaat IP65 waterdicht is. Dit betekent dat het niet volledig waterdicht is en eventueel niet optimaal presteert in gebieden met veel regen.
 • Nadeel 3: De effectiviteit van de mollenverjager is afhankelijk van de aard van de grond. In geval van droge zandbodem kunnen de geluidsgolven gedempt worden, wat betekent dat de effectiviteit in sommige bodemtypes kan afnemen.
 • Nadeel 4: Hoewel het apparaat bedoeld is om mollen af te weren zonder fysieke schade te veroorzaken, kan het ongemak veroorzaken bij andere dieren zoals veldmuizen, ratten of eekhoorns, ipv enkel de ongewenste mollen te verdrijven.
 • Nadeel 5: Om een best mogelijke resultaat te bereiken, is aanbevolen om voor bodemoppervlakken die door moedervlekken worden bezocht, 2 apparaten om de 20 meter te installeren. Dit kan betekenen dat je mogelijk meerdere apparaten moet aanschaffen voor grotere oppervlakken, wat kan resulteren in extra kosten en moeite om ze allemaal te installeren en te onderhouden.

Onze favoriet #10

Isotronic Mollen Verjagen

Isotronic Mollen Verjagen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ISOTRONIC Mollen Verjager is een handige oplossing voor je tuinproblemen met mollen, muizen, mieren en andere woeldieren. Het toestel werkt op zonne-energie, wat betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over stroomkosten of het vervangen van batterijen. Een sterke punt van dit apparaat is dat het een meerfrequentieapparaat is, waardoor de dieren niet gewend raken aan het geluid en het altijd effectief zal blijven. Bovendien is het een humane en milieuvriendelijke optie, aangezien het de dieren verjaagt zonder gebruik te maken van gif, aas, spray of poeder. Dankzij de krachtige zonnecel kun je rekenen op een lange gebruiksduur. Dit is een solide, betrouwbare keuze om ongewenste tuinbezoekers te verdrijven.

 • Voordeel 1: De ISOTRONIC Mollen Verjager werkt op zonne-energie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over stroomkosten.
 • Voordeel 2: Het apparaat is sterk gebouwd en heeft een verwisselbare batterij. Je hoeft dus niet het hele apparaat te vervangen als de batterij leeg is.
 • Voordeel 3: Het is een meerfrequentieapparaat, waardoor dieren er niet aan kunnen wennen. Dit verhoogt het effect van het apparaat om ongewenste dieren te verjagen.
 • Voordeel 4: De Mollen Verjager van ISOTRONIC is een humane en veilige oplossing. Het apparaat verdrijft mollen, muizen en mieren, zonder het gebruik van gif, aas, spray of poeder.
 • Voordeel 5: De krachtige zonnecel zorgt voor een maximale gebruiksduur. Zo ben je altijd verzekerd van een werkend apparaat en hoef je je geen zorgen te maken over plotseling falen.
 • Nadeel 1: Afhankelijkheid van zonne-energie. Hoewel de krachtige zonnecel zorgt voor een langdurige gebruiksduur, is deze mollenverjager wel afhankelijk van voldoende zonlicht. Op dagen met weinig of geen zon, kan het apparaat minder effectief zijn.
 • Nadeel 2: Verwisselbare batterij. Het hebben van een verwisselbare batterij betekent dat je deze af en toe moet vervangen. Dit kan als ongemakkelijk worden ervaren, zeker als de batterijen niet standaard beschikbaar zijn of als ze vrij vaak moeten worden vervangen.
 • Nadeel 3: Geen gewenningseffect? Hoewel een meerfrequentie apparaat zonder gewenningseffect op papier zeer effectief klinkt, zijn sommige mensen mogelijk sceptisch over de vraag of dieren zich echt niet kunnen aanpassen aan deze methode. Het zou geen garantie kunnen zijn voor een constante effectiviteit.
 • Nadeel 4: Specifieke diersoorten. Dit apparaat is specifiek ontworpen om bepaalde soorten dieren te verjagen, zoals mollen, woeldieren, muizen en mieren. Als je problemen hebt met andere ongewenste dieren in je tuin, is dit apparaat mogelijk niet effectief.
 • Nadeel 5: Geen gif, aas, spray of poeder. Hoewel dit voor de meeste mensen als een voordeel zal klinken, aangezien het een milieuvriendelijke oplossing is, kan het voor sommige gebruikers een nadeel zijn omdat het langer kan duren voordat de plaagdieren vertrekken in vergelijking met meer agressieve methoden.

Na uitvoerig onderzoek en testen van de 10 beste producten voor het verjagen van mollen, kunnen we concluderen dat efficientie en doelmatigheid cruciale factoren zijn bij het kiezen van het juiste product. Het maakt niet uit hoe groot jouw tuin is of hoe ernstig de mollenplaag, er is altijd een passende oplossing beschikbaar. Denk aan de veiligheid voor jezelf en het milieu bij het kiezen van een product. We hopen dat onze testresultaten je helpen bij het maken van de beste keuze. Nu is het aan jou om de mollenplaag te overwinnen en je tuin vrij te houden van deze ongewenste gravers.

Inhoudsopgave