a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Nutribullet: De 10 beste producten in de test

In dit nieuwe onderzoek ontdek je de tien beste Nutribullet-producten, grondig getest en beoordeeld op kwaliteit, duurzaamheid en prijs-kwaliteitverhouding.

Unser Favorit: Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet
★★★★★

Unser Favorit: Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet
★★★★★

Unser Favorit: Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet
★★★★★

Unser Favorit: Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet
★★★★★

Unser Favorit: Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet
★★★★★

Unser Favorit: Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet
★★★★★

Unser Favorit: Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet
★★★★★

Unser Favorit: Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet
★★★★★

Unser Favorit: Magic Bullet Nutribullet

Magic Bullet Nutribullet
★★★★★

Unser Favorit: Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet
★★★★★

Als je gezondheid en welzijn een prioriteit in je leven is, dan weet je dat goede voeding een essentieel onderdeel is van die levensstijl. Smoothies en sappen kunnen een geweldige manier zijn om die voedzame boost te krijgen. Maak kennis met Nutribullet, een icoon op het gebied van blenders en keukenapparatuur, vooral bekend om hun kracht, efficiëntie en veelzijdigheid. Of je nu een professional bent in de keuken of gewoon een smakelijke, gezonde smoothie wilt maken, er is een Nutribullet-product dat bij je past. In dit artikel brengen we de top 10 beste Nutribullet-producten in kaart, gebaseerd op nieuw onderzoek, om je te helpen bij het vinden van het perfecte model voor jou.

Een Nutribullet is een krachtige blender die jij kunt gebruiken voor het bereiden van verse, gezonde smoothies en shakes. Dit apparaat heeft een uniek extractiemechanisme dat voedingsstoffen uit groenten en fruit optimaal kan opnemen, waardoor je lichaam deze beter kan absorberen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, elk met hun eigen capaciteit en snelheid. De Nutribullet is compact en gemakkelijk schoon te maken, wat het een uitstekende keuze maakt voor jouw dagelijkse voedingsbehoeften.

Check Uit

Onze favoriet #1

Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De NutriBullet is een krachtige 900 watt blender, geschikt om zelfs de hardste ingrediënten gemakkelijk te vermalen met 21.000 omwentelingen per minuut, perfect voor het maken van romige smoothies, dips of cocktails. Het gebruik is eenvoudig en snel, in minder dan 60 seconden is je smoothie klaar – druk gewoon, draai en mix. Bovendien is het schoonmaken geen probleem, want de beker is vaatwasmachinebestendig en gemaakt van BPA-vrij materiaal. De blender is voorzien van een extractiemes met zes messen, vervaardigd uit roestvrij staal voor duurzaam en efficiënt mengen. Het pakket bevat ook diverse handige extra’s, zoals een 900ml To Go beker, To Go bekeropzetstukken, drinkringen en een drinkring met handvat.

 • Voordeel 1: Krachtige prestaties. Dankzij de motor van 900 watt en 21.000 omwentelingen per minuut kan de NutriBullet zelfs harde ingrediënten zoals noten en vezelige ingrediënten zoals boerenkool versnipperen. Hiermee kan je veel meer dan alleen maar smoothies maken, denk ook aan dips en cocktails.
 • Voordeel 2: Gebruiksgemak. De NutriBullet is zeer eenvoudig te gebruiken. Je hoeft alleen maar te drukken, draaien en mixen. De meeste smoothies zijn zelfs in minder dan 60 seconden klaar!
 • Voordeel 3: Gemakkelijke reiniging. De beker van de NutriBullet is vaatwasmachinebestendig, wat schoonmaken na gebruik zeer eenvoudig maakt. Daarnaast is de beker gemaakt van BPA-vrij materiaal, een gezondere keuze.
 • Voordeel 4: Effectieve extractiemethode. De NutriBullet is uitgerust met een extractiemes dat uit zes messen bestaat. Dit helpt om ingrediënten snel en efficiënt te verwerken tot romige smoothies. Het mes is bovendien gemaakt van roestvrij staal, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het apparaat.
 • Voordeel 5: Compleet pakket. Bij de NutriBullet krijg je niet alleen een krachtige motor en een extractiemes, maar ook 2 ‘To Go’ bekers van 900 ml, 2 ‘To Go’ bekeropzetstukken, 2 drinkringen en 2 drinkringen met handvatten. Hiermee beschik je over alles wat nodig is om te genieten van je gezonde drankjes, waar je ook heen gaat.
 • Nadeel 1: Hoewel de motor krachtig is en harde ingrediënten zoals noten kan versnipperen, kan dit betekenen dat de NutriBullet onder zware belasting werkt, wat uiteindelijk zou kunnen leiden tot slijtage en kortere levensduur van het apparaat.
 • Nadeel 2: Ondanks het feit dat de NutriBullet eenvoudig en snel in gebruik is, zou de noodzaak om te drukken en draaien bij het mixen voor sommige gebruikers onhandig kunnen zijn, vooral voor ouderen of mensen met beperkte handkracht.
 • Nadeel 3: Hoewel de beker vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij is, wordt hier niet aangegeven of het mes en de andere onderdelen van de mixer ook vaatwasmachinebestendig zijn. Dit kan in de praktijk betekenen dat je deze onderdelen met de hand moet schoonmaken, wat extra tijd en moeite kost.
 • Nadeel 4: Het feit dat de NutriBullet een extractiemes met zes messen gebruikt, impliceert dat deze messen uiteindelijk kunnen slijten of beschadigd kunnen raken en vervangen moeten worden. De duurzaamheid van dit soort messen kan in twijfel worden getrokken, zeker als je vaak harde ingrediënten zoals noten mengt.
 • Nadeel 5: Hoewel de NutriBullet wordt geleverd met handige extra’s zoals To Go bekers, drinkringen en dekkingen, zou de hoeveelheid accessoires overweldigend kunnen zijn en zou niet iedereen ze allemaal nodig hebben of gebruiken. Dit betekent ook dat je die extra spullen moet opslaan, wat lastig kan zijn als je beperkte ruimte hebt in je keuken.

Onze favoriet #2

Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Nutribullet Original is een compacte, krachtige blender, ideaal voor het bereiden van individuele of kleine porties. Het toestel heeft een motor van 600 watt en maakt gebruik van Nutrient Extraction-technologie om alle soorten ingrediënten te mengen zonder hun voedingseigenschappen te verliezen. Dankzij het minimalistisch design is de Nutribullet eenvoudig en intuïtief te gebruiken. In slechts 60 seconden kan het zelfs de hardste ingrediënten verwerken tot supergladde smoothies. Bij het toestel zit ook een basiseenheid met een 600W motor, vierpuntig lemmet en een beker van 700 ml. Maak je geen zorgen over schoonmaken, aangezien de onderdelen gemakkelijk los te schroeven zijn en in het bovenste vak van de vaatwasser kunnen worden geplaatst voor een handige en functionele reiniging.

 • Voordeel 1: De Nutribullet blender heeft een krachtige 600 watt motor die zeer efficiënt werkt, wat betekent dat je gemakkelijk individuele of kleine porties kunt bereiden.
 • Voordeel 2: De innovatieve Nutrient Extraction-formule van de Nutribullet messen maakt het mogelijk om alle ingrediënten te mengen, terwijl de voedingswaarde behouden blijft en de waardevolle vitaminen worden vrijgegeven. Dit maakt het heel eenvoudig om gezonde, voedingsrijke smoothies en maaltijden te bereiden.
 • Voordeel 3: De Nutribullet blender heeft een minimalistisch en strak design waardoor het zeer eenvoudig en intuïtief in gebruik is. Bovendien is het super compact, waardoor je het gemakkelijk in je keuken kunt opbergen.
 • Voordeel 4: Deze blender zorgt voor snelle resultaten, met slechts 60 seconden nodig om zelfs de sterkste ingrediënten tot supergladde smoothies te verminderen. Dit betekent dat gezonde voeding een eenvoudig deel wordt van je dagelijks leven, zonder enige excuses meer.
 • Voordeel 5: De Nutribullet blender is heel makkelijk te reinigen. Je hoeft alleen de messen er af te schroeven, spoel ze af met water en zeep om eventuele resten te verwijderen en plaats ze vervolgens in het bovenste vak van de vaatwasser samen met het glas. Dit maakt de schoonmaak na gebruik probleemloos.
 • Nadeel 1: Hoewel de compacte grootte van de Nutribullet gunstig kan zijn voor kleinere keukens, kan deze beperking ook een nadeel vormen als je grotere hoeveelheden wilt bereiden. De beschrijving geeft aan dat het ideaal is voor individuele of kleine porties, waardoor het misschien niet de beste keuze is voor grotere gezinnen of mensen die veel willen batchen.
 • Nadeel 2: De Nutribullet functioneert met een motor van 600 watt. Hoewel dit voldoende is voor veel voedingsproducten, kan het een minpunt zijn bij het verwerken van hardere ingrediënten of dichter materiaal. Er zijn immers blenders op de markt met een hoger wattage die strakkere prestaties kunnen leveren.
 • Nadeel 3: De messen van de Nutribullet moeten na elk gebruik worden verwijderd en gereinigd. Dit kan als ongemakkelijk en tijdrovend worden ervaren, vooral als je het apparaat vaak gebruikt.
 • Nadeel 4: Hoewel de Nutribullet belooft elk ingrediënt in 60 seconden tot een gladde smoothie te verwerken, kan dit variëren afhankelijk van de gebruikte ingrediënten. Sommige gebruikers kunnen merken dat er stukjes achterblijven bij het gebruik van hardere of vezelrijke ingrediënten.
 • Nadeel 5: Ondanks de claim dat de Nutribullet eenvoudig en intuïtief te gebruiken is, wordt er in de beschrijving geen informatie gegeven over eventuele instellingen of snelheidsniveaus. Dit zou kunnen betekenen dat er een gebrek is aan veelzijdigheid in vergelijking met andere blenders die een verscheidenheid aan snelheden en programma’s bieden.

Onze favoriet #3

Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Nutribullet Pro is een compacte, krachtige persoonlijke blender van het merk NutriBullet. Met een vermogen van 900 watt zorgt deze blender ervoor dat je in een handomdraai allerlei soorten voeding – van aardbeien tot spinazie – kunt omtoveren tot een gezonde en voedzame maaltijd. Het eenvoudige, intuïtieve ontwerp maakt dat je deze blender dagelijks wilt gebruiken: druk gewoon, draai en mix. Het is zo simpel! Met de Nutribullet Pro kun je de meeste smoothies in minder dan 60 seconden maken, waardoor je zonder stress een gezond voedingspatroon in je routine kunt integreren. De set bevat een motorbasis van 900W, een afzuigblad, een beker van 700 ml en een ring met handvat. Let op: gebruik deze blender niet met een adapter of spanningsomzettingsapparaat.

 • Voordeel 1: De NutriBullet blender is compact, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen. Hij neemt niet veel ruimte in beslag, wat een ideaal kenmerk is voor kleine keukens of woonruimtes.
 • Voordeel 2: Het is perfect voor het maken van shakes en smoothies onderweg. Met de bijgeleverde To Go beker, kun je snel je drankje maken en direct vertrekken naar je volgende activiteit.
 • Voordeel 3: Deze mixer is ontworpen voor eenvoud en snelheid. Je hoeft alleen maar te drukken, draaien en mixen en in minder dan 60 seconden is je smoothie klaar.
 • Voordeel 4: De NutriBullet is ook eenvoudig te reinigen. De bekers zijn vaatwasmachinebestendig, wat zorgt voor een gemakkelijke en snelle schoonmaak na gebruik.
 • Voordeel 5: Het pakket bevat een krachtige 200 watt motor, een lemmet, en een 560 ml beker. Je hebt dus alles wat je nodig hebt om direct te starten met mixen.
 • Nadeel 1: Hoewel de compacte vormgeving handig kan zijn voor het opbergen, kan dit ook betekenen dat de NutriBullet kleiner is dan andere blenders, wat beperkingen kan opleggen aan de hoeveelheid voedsel of drank die je in één keer kunt bereiden.
 • Nadeel 2: De NutriBullet is ideaal voor shakes en smoothies, maar deze specificiteit kan betekenen dat het minder veelzijdig is voor andere keukentaken. Als je een blender nodig hebt voor een verscheidenheid aan bereidingen, zoals soepen of sauzen, is dit misschien niet het meest geschikte apparaat voor jou.
 • Nadeel 3: Hoewel het eenvoudige gebruik een pluspunt is, bevat de beschrijving geen informatie over andere instellingen of opties. Dit kan een beperking zijn als je graag meer controle wilt hebben over de textuur van je mix.
 • Nadeel 4: De beschrijving geeft aan dat de bekers vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij zijn. Echter, het geeft niet aan of het mes of de motor ook gemakkelijk schoon te maken zijn. Dit kan een overweging zijn als je er de voorkeur aan geeft investeringen in apparatuur te doen die volledig vaatwasmachinebestendig zijn.
 • Nadeel 5: De meegeleverde motor is 200 watt. Hoewel dit voldoende is voor basisbehoeften, kan het ontbreken van een krachtige motor betekenen dat de NutriBullet moeite heeft met het verwerken van hardere ingrediënten, zoals bepaalde noten of ijsblokjes, wat kan leiden tot oneffen resultaten.

Onze favoriet #4

Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Nutribullet mixer van het merk NutriBullet valt op door zijn compacte design, waardoor je hem makkelijk kunt opbergen zonder dat hij veel ruimte in beslag neemt. Deze blender is perfect voor wie graag shakes of smoothies on-the-go drinkt, dankzij zijn handige To Go beker ben je in een mum van tijd klaar voor je volgende activiteit. Het gebruik is eenvoudig en snel: duw en draai simpelweg om te mixen en je smoothie is in minder dan 60 seconden klaar. Het schoonmaken is ook geen probleem, de bekers zijn vaatwasmachinebestendig en gemaakt van BPA-vrij materiaal. Het pakket bevat een 200 watt motor, een lemmet en een 560ml beker.

 • Voordeel 1: De NutriBullet blender is compact, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen. Hij neemt niet veel ruimte in beslag, wat een ideaal kenmerk is voor kleine keukens of woonruimtes.
 • Voordeel 2: Het is perfect voor het maken van shakes en smoothies onderweg. Met de bijgeleverde To Go beker, kun je snel je drankje maken en direct vertrekken naar je volgende activiteit.
 • Voordeel 3: Deze mixer is ontworpen voor eenvoud en snelheid. Je hoeft alleen maar te drukken, draaien en mixen en in minder dan 60 seconden is je smoothie klaar.
 • Voordeel 4: De NutriBullet is ook eenvoudig te reinigen. De bekers zijn vaatwasmachinebestendig, wat zorgt voor een gemakkelijke en snelle schoonmaak na gebruik.
 • Voordeel 5: Het pakket bevat een krachtige 200 watt motor, een lemmet, en een 560 ml beker. Je hebt dus alles wat je nodig hebt om direct te starten met mixen.
 • Nadeel 1: Hoewel de compacte vormgeving handig kan zijn voor het opbergen, kan dit ook betekenen dat de NutriBullet kleiner is dan andere blenders, wat beperkingen kan opleggen aan de hoeveelheid voedsel of drank die je in één keer kunt bereiden.
 • Nadeel 2: De NutriBullet is ideaal voor shakes en smoothies, maar deze specificiteit kan betekenen dat het minder veelzijdig is voor andere keukentaken. Als je een blender nodig hebt voor een verscheidenheid aan bereidingen, zoals soepen of sauzen, is dit misschien niet het meest geschikte apparaat voor jou.
 • Nadeel 3: Hoewel het eenvoudige gebruik een pluspunt is, bevat de beschrijving geen informatie over andere instellingen of opties. Dit kan een beperking zijn als je graag meer controle wilt hebben over de textuur van je mix.
 • Nadeel 4: De beschrijving geeft aan dat de bekers vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij zijn. Echter, het geeft niet aan of het mes of de motor ook gemakkelijk schoon te maken zijn. Dit kan een overweging zijn als je er de voorkeur aan geeft investeringen in apparatuur te doen die volledig vaatwasmachinebestendig zijn.
 • Nadeel 5: De meegeleverde motor is 200 watt. Hoewel dit voldoende is voor basisbehoeften, kan het ontbreken van een krachtige motor betekenen dat de NutriBullet moeite heeft met het verwerken van hardere ingrediënten, zoals bepaalde noten of ijsblokjes, wat kan leiden tot oneffen resultaten.

Onze favoriet #5

Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet

Waarom we het gekozen hebben

De Nutribullet Exclusive is een zware blender van het merk NutriBullet, speciaal ontworpen om snel heerlijke en voedzame smoothies, cocktails en meer te bereiden. Met een krachtige 900-watt motor en roestvrijstalen messen, vermaalt en mengt deze blender eenvoudig groenten, fruit en zelfs ijsblokjes. De blender wordt geleverd met een uitgebreide set, inclusief twee mixer-/drinkbare bekers van 900 ml, verschillende to-go-hoezen en drinkbare ringen, en een afzuigmes. Het toestel heeft zuigvoetjes voor stabiliteit en is zeer eenvoudig te gebruiken – plaats gewoon de beker op de bodem, duw deze naar beneden en je NutriBullet begint te werken. Schoonmaken is ook een fluitje van een cent; spoel het mesje direct na gebruik af om voedselresten te voorkomen. Met de Nutribullet maak je gemakkelijk en snel je favoriete gezonde drankjes!

 • Voordeel 1: Uitstekende veelzijdigheid. De Nutribullet Exclusive kun je gebruiken om een breed scala aan voedingsmiddelen te bereiden, van heerlijke en voedzame smoothies tot eiwitshakes, cocktails en zelfs dressings.
 • Voordeel 2: Krachtige prestaties. Met een motor van 900 watt die tot 24.000 omwentelingen per minuut kan maken, heeft het de kracht om moeiteloos ingrediënten zoals groenten, fruit en ijs te malen en mengen.
 • Voordeel 3: Uitgebreide inhoud. De NutriBullet Exclusive White set bevat een groot aantal items, waaronder twee mixer-/drinkbare bekers van 900 ml, To-Go-hoezen en drinkbare ringen. Hiermee krijg je enorm veel waarde en functionaliteit in één pakket.
 • Voordeel 4: Onderhoudsgemak. Dankzij de roestvrijstalen messen hoef je je geen zorgen te maken over oxidatie. Ze hebben alleen een simpele reiniging met warm zeepwater nodig, wat het onderhoud makkelijk en handig maakt.
 • Voordeel 5: Eenvoudig te gebruiken. De NutriBullet is zeer eenvoudig te gebruiken zonder knoppen of schroeven. Het enige dat je hoeft te doen is de beker op de basis te plaatsen en naar beneden te duwen. Het apparaat begint dan direct met werken.
 • Nadeel 1: Hoewel de NutriBullet klaarblijkelijk een krachtige 900 watt-motor heeft, kan die, zoals elke blender, moeite hebben met het verwerken van bijzonder harde of vezelrijke ingrediënten, wat mogelijk tot inconsistente mengsels leidt.
 • Nadeel 2: Hoewel de roestvrijstalen messen van de NutriBullet geen onderhoud behoeven, moeten ze wel direct na gebruik worden afgespoeld om voedselophoping te voorkomen. Dit betekent dat je nog een extra taak moet voltooien direct na het gebruik van je NutriBullet.
 • Nadeel 3: De NutriBullet werkt door het op de basis te plaatsen en naar beneden te duwen. Een mogelijk probleem kan zijn dat iemand de beker niet voldoende naar beneden drukt en de blender niet start, wat tot frustratie kan leiden.
 • Nadeel 4: De NutriBullet heeft zuigvoeten om het apparaat niet te laten glijden tijdens het mengen. Echter, mochten deze zuignapjes plakkerig worden of stof verzamelen, kan de stabiliteit wellicht afnemen, waardoor het apparaat tijdens het gebruik kan bewegen.
 • Nadeel 5: Hoewel de NutriBullet-set vele accessoires bevat, kan de verzorging en opslag van deze accessoires een nadeel zijn, omdat ze mogelijk nogal wat ruimte in beslag nemen en kwetsbaar kunnen zijn voor schade of verlies door onzorgvuldige opslag.

Onze favoriet #6

Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De NutriBullet is een krachtige blender met een 600 watt motor die tot 18.500 toeren per minuut kan halen, ideaal voor het fijnsnijden van harde of vezelige ingrediënten zoals noten en boerenkool. Met zijn simpele en snelle bediening – drukken, draaien en mixen – maak je in minder dan 60 seconden romige smoothies, dips of cocktails. De bijgeleverde mok, gemaakt van vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij materiaal, maakt schoonmaken een eitje. Het pakket bevat naast de motor een extractieblad, een 700 ml en 500 ml to-go-mok en een drinkring met handvat. Jij bepaalt wat er in je smoothie gaat, afhankelijk van de kwaliteit van de ingrediënten die je kiest en zo kun je jouw ecologische voetafdruk beïnvloeden. De NutriBullet komt met volledige fabrieksgarantie voor gemoedsrust.

 • Voordeel 1: Krachtige prestaties. De NutriBullet beschikt over een motor met 600 watt vermogen en 18.500 tpm, waardoor zelfs harde ingrediënten zoals noten of vezelige ingrediënten zoals boerenkool gemakkelijk kunnen worden verwerkt.
 • Voordeel 2: Eenvoud en snelheid. De NutriBullet mixer is intuïtief in gebruik. Met één druk op de knop kun je smoothies, dips of cocktails bereiden in minder dan 60 seconden.
 • Voordeel 3: Gemakkelijk schoon te maken. De mok van de NutriBullet is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken na het bereiden van je smoothie een stuk eenvoudiger maakt.
 • Voordeel 4: Veilig materiaal. De mok van de NutriBullet is gemaakt van BPA-vrij materiaal. Dit betekent dat het vrij is van schadelijke chemische stoffen, waardoor het veilig is voor jou om te gebruiken.
 • Voordeel 5: Persoonlijk en duurzaam. Jij bepaalt zelf wat er in je smoothie gaat. Je kunt er voor kiezen om lokale producten te gebruiken, waardoor je de mogelijkheid hebt om bij te dragen aan het verkleinen van je ecologische voetafdruk.
 • Nadeel 1: De motor heeft een vermogen van 600 watt, waardoor het mogelijk iets minder krachtig is bij het hakken van extreem harde of vezelige ingrediënten dan modellen met een hoger wattage.
 • Nadeel 2: Hoewel deze blender snel en eenvoudig te bedienen is, wijst de beschrijving er niet op of er verschillende snelheidsinstellingen beschikbaar zijn, waardoor je wellicht minder controle hebt over het eindresultaat.
 • Nadeel 3: De NutriBullet komt met slechts één extractieblad. Dit betekent dat je mogelijk niet de variëteit aan texturen kan krijgen die wel beschikbaar zou zijn met meerdere mesopties, en je zal ook geen reserve hebben als het extractieblad verslijt of beschadigd raakt.
 • Nadeel 4: De beschrijving geeft aan dat de NutriBullet komt met een 700 ml en 500 ml beker. Deze capaciteit kan voor sommige gebruikers te klein zijn, vooral als ze gewend zijn om grote hoeveelheden smoothies te bereiden.
 • Nadeel 5: De blender is weliswaar eenvoudig schoon te maken en de mok is vaatwasmachinebestendig, maar zonder verdere informatie is het niet duidelijk of andere onderdelen, zoals het extractieblad, ook vaatwasmachinebestendig zijn. Daardoor kan het schoonmaakproces mogelijk meer inspanning vergen.

Onze favoriet #7

Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Nutribullet is een krachtige blender van het merk NutriBullet, uitgerust met een 900 watt motor die tot 21.000 omwentelingen per minuut levert, waardoor zelfs harde en vezelige ingrediënten zoals noten of boerenkool met gemak worden versnipperd. Je kunt eenvoudig en snel heerlijke romige smoothies, dips of cocktails bereiden in minder dan 60 seconden door simpelweg te drukken, draaien en mixen. De blender bevat een duurzaam extractiemes met zes messen van roestvrij staal voor snelle en gemakkelijke voedselverwerking. De meegeleverde beker van 700 ml is vaatwasmachinebestendig en gemaakt van BPA-vrij materiaal. Je bepaalt zelf wat er in je gezonde creaties gaat, waardoor je bewuster kan kiezen voor bijvoorbeeld regionale producten om zo je ecologische voetafdruk te verminderen.

 • Voordeel 1: De NutriBullet blender is zeer krachtig. Met een motor van 900 watt en 21.000 omwentelingen per minuut, kun je gemakkelijk harde ingrediënten zoals noten en vezelige ingrediënten zoals boerenkool versnipperen. Hierdoor kun je naast romige smoothies ook dips of cocktails bereiden met deze machine.
 • Voordeel 2: Het is eenvoudig en snel in gebruik. De NutriBullet is intuïtief te bedienen. Je hoeft alleen maar te drukken, draaien en mixen. Wist je dat de meeste smoothies in minder dan 60 seconden kunnen worden bereid?
 • Voordeel 3: De NutriBullet is eenvoudig te reinigen. De blender bevat een vaatwasmachinebestendige beker, gemaakt van BPA-vrij materiaal, waarmee je na gebruik eenvoudig kunt schoonmaken.
 • Voordeel 4: De NutriBullet wordt geleverd met een zes-bladig extractiemes waarmee je ingrediënten eenvoudig en snel kunt verwerken tot romige smoothies. Dit lemmet is gemaakt van roestvrij staal en is dus duurzaam.
 • Voordeel 5: Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, inclusief een 700 ml To Go beker en een drinkring. Bovendien, heb jij zelf de controle over de ingrediënten in je smoothie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor regionale producten om je ecologische voetafdruk te verminderen.
 • Nadeel 1: Ondanks dat de blender krachtig is, kan deze moeite hebben met het verwerken van zeer harde of vezelige ingrediënten. Dit betekent dat je kan merken dat sommige ingrediënten niet zo soepel blendt als andere.
 • Nadeel 2: De eenvoud van de NutriBullet kan ook een nadeel zijn, aangezien het geen instellingen of snelheidsregelaars heeft. Dit betekent dat je minder controle hebt over het mixproces in vergelijking met blenders met meer geavanceerde functies.
 • Nadeel 3: Reiniging kan lastig zijn vanwege het extractiemes. Hoewel de beker vaatwasmachinebestendig is, vermeldt de productomschrijving niet of het mes eenvoudig te reinigen is, wat kan betekenen dat voedselresten zich ophopen en de prestaties beïnvloeden.
 • Nadeel 4: De inhoud van het pakket bevat slechts één beker en één drinkring. Dit kan voor sommige mensen een nadeel zijn, aangezien het betekent dat je keer op keer dezelfde beker en ring moet reinigen als je veel smoothies maakt, of als er meerdere mensen in je huishouden zijn die de blender willen gebruiken.
 • Nadeel 5: De nadruk op het gebruik van regionale producten in de productbeschrijving kan ook een nadeel zijn voor sommige consumenten. Hoewel dit zeker een goede manier is om je ecologische voetafdruk te verminderen, kan het enige beperking opleggen aan de variëteit aan smoothies die je kunt maken, vooral als bepaalde groenten of fruit niet lokaal beschikbaar zijn.

Onze favoriet #8

Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De NutriBullet is een krachtige keukenhulp die jouw voedselbereiding naar een hoger niveau tilt. Het apparaat is een magische bal die hakt, mengt, mixt, klopt en maalt, waardoor je in no-time gezonde en smakelijke maaltijden op tafel zet. Het is uitgerust met bekers gemaakt van slagvast kunststof, wat de duurzaamheid en veiligheid van het product verder verbetert. Kortom, de NutriBullet maakt het koken gemakkelijker en leuker voor je!

 • Voordeel 1: De NutriBullet heeft een brede functionaliteit. Hij kan hakken, mengen, mixen, kloppen, malen en nog veel meer. Dit betekent dat jij veel verschillende gerechten en dranken kunt bereiden met slechts één apparaat.
 • Voordeel 2: Deze blender maakt gebruik van een ‘magische bal’ technologie voor het hakken en mengen. Dit zorgt voor een efficiënte verwerking van de ingrediënten, waardoor jouw smoothies en gerechten snel klaar zijn en de smaak optimaal bewaard blijft.
 • Voordeel 3: Dankzij de krachtige blendertechniek van de NutriBullet krijg jij je voedsel niet alleen snel en gemakkelijk fijn, maar ook zeer gelijkmatig. Dit kan helpen om de voedingsstoffen beter vrij te maken, wat bijdraagt aan een gezondere levensstijl.
 • Voordeel 4: De bekers van de NutriBullet zijn gemaakt van slagvast kunststof. Dit betekent dat ze niet snel breken of barsten, waardoor het een duurzame keuze is voor dagelijks gebruik.
 • Voordeel 5: De robuuste aard van de bekers maakt dat ze wel tegen een stootje kunnen. Dit is vooral handig als je druk bezig bent in de keuken of als de blender per ongeluk omgestoten wordt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over fragiel keukengerei.
 • Het evalueren van producten kan soms uitdagend zijn, vooral wanneer de gegeven informatie schaars is. Hier zijn echter vijf mogelijke nadelen van de NutriBullet merk NutriBullet op basis van de genoemde productbeschrijving:
 • Nadeel 1: Eerst en vooral, staat in de beschrijving dat de bekers gemaakt zijn van slagvast kunststof. Hoewel dat in eerste instantie duurzaam lijkt, komt kunststof kwaliteit vaak niet overeen met die van glazen of roestvrijstalen bekers. In de loop van de tijd kunnen ze krassen en slijtage vertonen.
 • Nadeel 2: De beschrijving vermeldt dat het apparaat kan hakken, mengen, mixen, kloppen en malen. Dit suggereert dat het multifunctioneel is, maar dit kan ook betekenen dat het geen van deze functies optimaal uitvoert. Een apparaat dat specifiek ontworpen is om te mengen kan bijvoorbeeld betere resultaten geven.
 • Nadeel 3: De ‘magische bal’ terminologie kan vaag zijn en niet duidelijk aangeven welke specifieke functies deze bal heeft. Dit kan verwarring veroorzaken en het kan voor sommige gebruikers moeilijk zijn om het volledige potentieel van het apparaat te benutten.
 • Nadeel 4: In de beschrijving wordt niet expliciet genoemd of het apparaat vaatwasserbestendig is of niet. Als het niet vaatwasserbestendig is, kan het schoonmaken van de bekers en het apparaat na gebruik wat lastig zijn.
 • Nadeel 5: Tot slot, de beschrijving geeft niet aan of er verschillende snelheden of instellingen zijn om uit te kiezen bij het gebruik van de NutriBullet. Dit gebrek aan aanpassingsmogelijkheden kan sommige gebruikers beperken in hun bereidingen.

Onze favoriet #9

Magic Bullet Nutribullet

Magic Bullet Nutribullet

Waarom we het gekozen hebben

De Nutribullet van Magic Bullet is een compacte, maar krachtige keukenhulp. Ondanks zijn kleine formaat, met zijn 200 watt vermogen en 10.000 toeren per minuut, maakt deze blender jouw gerechten in enkele seconden klaar. De set bevat alles wat je nodig voor het bereiden, meenemen en bewaren van je gerechten. Dankzij het unieke ontwerp en mes van de Nutribullet, worden ingrediënten fijngemaakt op celniveau, waardoor voedingsstoffen behouden blijven en jouw lichaam deze beter opneemt. En als het feestje voorbij is, zijn de meeste onderdelen vaatwasserbestendig en kan het messenblad eenvoudig gereinigd worden met lauwwarm water en een drupje zeep.

 • Voordeel 1: Het compacte ontwerp van de Nutribullet Magic Bullet maakt het niet alleen handig in gebruik, maar ook makkelijk op te bergen. Dit is ideaal als jouw keukenruimte beperkt is.
 • Voordeel 2: De kracht van dit apparaat zal je verbazen! Met een vermogen van 200 watt en 10.000 toeren per minuut heb je binnen enkele seconden jouw gewenste resultaat. Dit bespaart je tijd en moeite.
 • Voordeel 3: De Magic Bullet wordt geleverd met veel accessoires, waardoor je alles in huis hebt om gerechten te maken, mee te nemen en te bewaren. Dit maakt het een veelzijdig keukenhouder.
 • Voordeel 4: Nutribullet’s speciale technologie verwerkt ingrediënten op celniveau, waardoor voedingsstoffen behouden blijven en jouw lichaam ze efficiënt kan opnemen. Dit zorgt voor een gezondere en voedzamere ervaring.
 • Voordeel 5: Schoonmaken is een feest met deze blender. Alle onderdelen, behalve de basisunit en het messenblad, zijn vaatwasserbestendig. Het messenblad kan eenvoudig gereinigd worden met lauwwarm water en een drupje zeep. Dit bespaart je de moeite van ingewikkeld schoonmaken.
 • Nadeel 1: Hoewel het compacte ontwerp van de Magic Bullet handig zou kunnen zijn om op te slaan, betekent dit ook dat het misschien niet voldoet aan je behoeften als je grotere hoeveelheden voedsel wilt bewerken of grotere porties wilt maken.
 • Nadeel 2: Ondanks zijn krachtige 200 watt vermogen en 10.000 toeren per minuut, kan dit teveel zijn voor sommige delicate ingrediënten of recepten die een langzamere, meer gecontroleerde blend vereisen.
 • Nadeel 3: Hoewel het hebben van veel accessoires geweldig kan zijn, kan het ook onnodige rommel of opslagproblemen veroorzaken als je niet alle items gebruikt of nodig hebt.
 • Nadeel 4: Het feit dat ingrediënten op celniveau fijn worden, kan een nadeel zijn als je een opener, grover resultaat wilt van je blending. Niet alle recepten hebben baat bij zo’n fijne textuur.
 • Nadeel 5: Het schoonmaken kan weliswaar een “feest” zijn omdat veel onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn, maar de basisunit en het messenblad zijn dat niet. Dit betekent dat je meer tijd en moeite moet besteden aan het schoonmaken van deze onderdelen, die naar alle waarschijnlijkheid het meest zullen worden bevuild tijdens gebruik.

Onze favoriet #10

Nutribullet Nutribullet

Nutribullet Nutribullet

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De NutriBullet is een krachtige blender, uitgerust met een 1200 watt motor, die zorgt voor nauwkeurige mengtechnologie. Met zijn veelzijdige functies, waaronder twee precisiesnelheden, een druk op functie en een Extract programma, kun jij moeiteloos smakelijke smoothies bereiden met slechts één druk op de knop. Jij hebt volledige controle over jouw blend, met de mogelijkheid om de intensiteit aan te passen aan jouw wensen. Deze NutriBullet is hittebestendig, ideaal voor zowel zomerse koude drankjes als winterse warme soepen. Het pakket bevat een gemakkelijk draaibare trekker, een 1,8 liter karaf, een deksel met gat en stop, een handige 700 ml beker om mee te nemen met handvat, een 900 ml beker en twee afsluitbare deksels voor onderweg.

 • Voordeel 1: De Nutribullet blender heeft een hoogwaardige capaciteit met zijn 1200 watt motor, wat zorgt voor krachtige prestaties en snelheid, handig voor al je mixbehoeften.
 • Voordeel 2: Je krijgt volledige controle over het apparaat met meerdere snelheids- en pulsmodus-opties, zodat je de intensiteit van het mixen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften.
 • Voordeel 3: De Nutribullet blender biedt een handige Extract programma om met één druk op de knop lekkere smoothies te maken. Zo wordt gezond zijn makkelijk en snel.
 • Voordeel 4: Het apparaat is hittebestendig, wat betekent dat je ook warme gerechten erin kunt klaarmaken. Dit maakt de Nutribullet een ideale metgezel voor zowel zomerse salades als warme winterrecepten.
 • Voordeel 5: De blender komt met handige accessoires zoals een gemakkelijk draaibare trekker, een 1,8 liter karaf, een deksel met een gat en stop, en handige meeneembekers. Zo kun je je heerlijke creaties onderweg meenemen of op een later moment genieten.
 • Nadeel 1: Hoewel het apparaat veel instelmogelijkheden heeft, kan dit overweldigend zijn als je alleen maar op zoek bent naar een eenvoudige, gebruiksvriendelijke blender.
 • Nadeel 2: De capaciteit kan als te groot worden ervaren als je kleinere hoeveelheden wilt klaarmaken. Je mist een kleinere kan voor individuele porties.
 • Nadeel 3: Hoewel de NutriBullet hittebestendig is, wordt niet gespecificeerd tot welke temperatuur. Dus bij het mengen van zeer hete ingrediënten, kan dit een probleem zijn.
 • Nadeel 4: Het ontbreken van een automatische uit-functie kan als een minpunt worden gezien. Je moet het apparaat zelf in de gaten houden en uitzetten als je voedsel klaar is.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de blender een krachtige 1200 watt motor heeft, kan dit ook overdreven zijn voor sommige taken en het kan meer energie verbruiken dan nodig.

Na uitgebreid onderzoek en testen kunnen we concluderen dat Nutribullet-producten de beste keuze zijn voor een snelle, but voedzame maaltijd. Of je nu kiest voor een compacte Nutribullet voor op reis of een krachtiger model voor thuisgebruik, de kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie van dit merk zijn ongeëvenaard. Elke Nutribullet-blender presteert consequent goed bij het maken van soepen, smoothies en sappen, en is makkelijk te reinigen. Bovendien krijg je waar voor je geld, aangezien je ontvangt waar je voor betaalt. Door de aanschaf van een Nutribullet blender kan je een stap in de goede richting zetten voor je gezondheid. Maar zoals altijd, moet je jouw keuze baseren op je persoonlijke behoeftes en budget.

Inhoudsopgave