a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Oordopjes Tegen Snurken: De 10 beste producten in de test [Nieuw onderzoek]

Ontdek de 10 beste oordopjes tegen snurken op de markt, getest en aanbevolen in ons nieuwste onderzoek.

Als je ‘s nachts wordt geplaagd door zwaar snurken, of als jouw partner een luidruchtige slaper is, dan weet je hoe vermoeiend dit kan zijn. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om je een goede nachtrust te bezorgen – oordopjes tegen snurken. In deze gedetailleerde gids zetten we de top 10 producten op een rijtje die we hebben getest op basis van onze nieuwste onderzoeksresultaten. We geven je een grondige uitleg over de kenmerken, prijs, comfort en efficiëntie van elk product om je te helpen bij jouw aankoop. Lees verder en ontdek het paar oordopjes dat jouw nachten weer rustig en stil zal maken.

Oordopjes tegen snurken zijn speciaal ontworpen om je te helpen beter te slapen door het verminderen van de geluiden van snurken om je heen. Deze oordopjes worden meestal gemaakt van zachte en comfortabele materialen zoals schuim of siliconen, zodat je ze langdurig kunt dragen zonder ongemak te voelen. Ze worden in je oren gestoken waar ze werken door het blokkeren van de geluidsgolven. Hierdoor kun jij genieten van een ononderbroken nachtrust, zelfs als je in dezelfde kamer slaapt als iemand die snurkt. Het is wel belangrijk om te vermelden dat deze oordopjes alleen het geluid verminderen en niet het snurken zelf oplossen.

Check Uit

Onze favoriet #1

Supceat Oordopjes Tegen Snurken

Supceat Oordopjes Tegen Snurken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SUPCEAT Oordopjes Tegen Snurken zijn herbruikbare en wasbare oordopjes die zijn ontworpen om geluid te verminderen en je een rustige slaap te geven. Gemaakt van superzachte siliconen, zijn ze comfortabel om langdurig te dragen zonder risico op gehoorverlies of irritatie van het binnenoor. Specifiek ontworpen om de vorm van het menselijk oor te volgen, vallen ze niet uit als je slaapt, danst of rijdt. Ze zijn hypoallergeen en voorkomen gehoorverlies en middenoorontstekingen door niet diep in de gehoorgang te gaan. Zeer veelzijdig, deze oordopjes zijn niet alleen ideaal voor slaap, maar ook voor andere situaties waarin ruisonderdrukking nodig is, zoals studeren, werken, reizen of pendelen. In de milieuvriendelijke verpakking vind je twee maten (S/L) en een draagbare draagtas. Hoewel ze niet al het geluid blokkeren, verminderen ze het tot een aanvaardbaar niveau. SUPCEAT staat klaar om je te helpen als je problemen ondervindt met hun product.

 • Voordeel 1: Duurzaam en kostenbesparend – De SUPCEAT oordopjes tegen snurken zijn herbruikbaar en wasbaar. Dit betekent dat je niet steeds nieuwe wegwerpoordopjes nodig hebt, wat je op de lange termijn veel geld zal besparen.
 • Voordeel 2: Comfort en gebruiksgemak – Dankzij het lichtgewicht en zachte siliconenmateriaal, bieden de oordopjes optimaal comfort. Bovendien zijn ze ergonomisch ontworpen om goed te passen zonder diep in de gehoorgang te gaan. Zo blijven ze zelfs op hun plek als je op je zij slaapt, danst tijdens een concert of motor rijdt.
 • Voordeel 3: Bescherming tegen gehoorverlies – De SUPCEAT oordopjes zijn ontworpen om de oren te bedekken zonder diep in de gehoorgang te gaan. Dit helpt schade aan je binnenoren te voorkomen en vermindert het risico van gehoorverlies of middenoorontstekingen.
 • Voordeel 4: Veelzijdigheid – Deze oordopjes zijn niet alleen ideaal voor het slapen, maar ze helpen je ook te concentreren in andere situaties, zoals bij het studeren, werken of lezen. Ze zijn zelfs onmisbaar tijdens het reizen of pendelen.
 • Voordeel 5: Compleet pakket en klantenservice – Bij je aankoop ontvang je twee maten zachte siliconen slaapoordopjes (S/L) en een draagbare draagtas in een milieuvriendelijke verpakking. Je kunt dus de maat kiezen die het best bij jou past. Mocht je problemen ondervinden met de oordopjes, dan staat de klantenservice van SUPCEAT klaar om je te helpen.
 • Nadeel 1: Hoewel de SUPCEAT oordopjes ontworpen zijn om comfortabel en stabiel te blijven, kan dit per individu verschillen. Er kunnen zich situaties voordoen waarin de oordopjes niet comfortabel zijn of zelfs uitvallen, vooral bij mensen met een ongebruikelijke oorvorm of tijdens beweging, zoals dansen of motorrijden.
 • Nadeel 2: Het product beweert dat ze flexibel en niet plakkerig zijn, maar de mate waarin ze schoon blijven na het slapen is niet duidelijk. Het lijkt erop dat er kans is dat ze stof vangen en dat zou tot hygiëneproblemen kunnen leiden.
 • Nadeel 3: De slaapoordopjes kunnen wat lawaai tot een aanvaardbaar volume blokkeren maar niet helemaal stil maken. Dit betekent dat ze misschien niet effectief zijn in bijvoorbeeld zeer lawaaierige omgevingen of voor mensen die bijzonder gevoelig zijn voor geluiden tijdens het slapen.
 • Nadeel 4: De oordopjes komen in slechts twee maten (S/L). Dit kan een probleem zijn voor mensen die niet in deze standaard maten passen. Het kiezen van de verkeerde maat kan leiden tot discomfort of de oordopjes kunnen uit de oren vallen.
 • Nadeel 5: Hoewel de oordopjes gemaakt zijn van superzachte siliconen, kan het materiaal toch allergische reacties veroorzaken bij mensen die gevoelig zijn voor siliconen of gelijkaardige materialen. Het is aangegeven dat ze hypoallergeen zijn, maar dit betekent niet dat ze voor iedereen geschikt zijn.

Onze favoriet #2

Earpeace Oordopjes Tegen Snurken

Earpeace Oordopjes Tegen Snurken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Oordopjes Tegen Snurken van EarPeace bieden een gepatenteerde contourvorm en een verbeterd ontwerp, gemaakt van ultrazachte hypoallergene siliconen voor een natuurlijke en comfortabele pasvorm. Deze oordopjes, die je kunt hergebruiken, zijn uitgerust met 30dB ruisonderdrukkende siliconenfilters die je helpen de stilte te vinden voor slapen, studeren, focussen, meditatie of reizen, en zijn ook uitermate geschikt om het geluid van snurken te onderdrukken. Het pakket bevat zes van deze oordopjes en bijpassende filters. Je kunt kiezen uit een kleine of medium maat, waarbij de medium variant geschikt is voor ongeveer 80% van de mannen, vrouwen en tieners. EarPeace is een vertrouwd merk, gekozen door onder andere NPR Music, Google en Red Bull.

 • Voordeel 1: Het gepatenteerde comfort van de EarPeace-oordopjes zorgt voor een verbeterd ontwerp en comfort. Dankzij de Contour Oordopjes gemaakt van ultrazachte hypoallergene siliconen, passen ze op een natuurlijke manier, zodat je ze comfortabel kunt dragen terwijl je slaapt.
 • Voordeel 2: De EarPeace-oordopjes zijn ontworpen met 30 dB ruisonderdrukkende zachte siliconenfilters. Dit betekent dat ze niet alleen snurkgeluiden verminderen, maar ook andere storende geluiden die je nachtrust kunnen beïnvloeden.
 • Voordeel 3: Deze oordopjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Ze bieden rust en stilte voor verschillende activiteiten, zoals slapen, studeren, focussen, mediteren en reizen. Ze helpen ook bij het verminderen van geluidsgevoeligheid.
 • Voordeel 4: De verpakking bevat 6 herbruikbare gepatenteerde Contour-oordopjes en 30 dB filters. Je kunt kiezen uit Small of Medium oordopjes. Middelgrote oordopjes passen bij 80% van de mannen, vrouwen en tieners. Kleine oordopjes worden aanbevolen als je in het verleden problemen had om oordopjes in je oor te houden.
 • Voordeel 5: EarPeace geniet het vertrouwen van bekende merken en organisaties. Met keuzes van NPR Music, Google, Motorcycle.com, Red Bull, Vans en Metallica, toont het merk zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Nadeel 1: Hoewel het product claimt een verbeterd comfort en ontwerp te hebben, is er geen uitweg voor mensen met unieke oorvormen. Er wordt alleen een keuze aangeboden tussen kleine en middelgrote oordopjes.
 • Nadeel 2: Het product biedt tot 30 dB aan ruisonderdrukking, wat mogelijk niet voldoende is als je in een bijzonder lawaaierige omgeving slaapt. Dit type oordopjes is dus mogelijk niet efficiënt in alle situaties.
 • Nadeel 3: Omdat ze herbruikbaar zijn, zul je de noodzaak hebben om voortdurend de oordopjes te reinigen om te voorkomen dat bacteriën zich ophopen. Dit is mogelijk niet erg praktisch en kan enige vorm van ongemak veroorzaken.
 • Nadeel 4: Ondanks dat er wordt vermeld dat middelgrote oordopjes passen bij 80% van de mannen, vrouwen en tieners, kan het zijn dat deze zelfs na kiezen van de juiste maat los kunnen zitten of uit kunnen vallen bij draaien of bewegen tijdens een slaap.
 • Nadeel 5: Het merk vermeldt dat kleine oordopjes worden aanbevolen als je in het verleden problemen had met het vasthouden van oordopjes in je oor, maar het is onduidelijk of de kleine maat geschikt zou zijn voor kinderen, aangezien kinderen een kleinere oorstructuur hebben dan volwassenen.

Onze favoriet #3

Alpine Oordopjes Tegen Snurken

Alpine Oordopjes Tegen Snurken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SleepDeep oordopjes tegen snurken van het merk Alpine zijn speciaal ontworpen voor comfort en effectieve geluidsreductie. Met hun unieke 3D ovale vorm passen deze oordopjes zich aan de natuurlijke vorm van jouw gehoorgang aan, waardoor ze met name ideaal zijn voor zijslapers. De dopjes gebruiken een speciale gel die geluid dempt, waardoor ze een rustige slaapomgeving creëren door ongewenst geluid, inclusief snurkgeluiden, effectief te dempen. Ze zijn ontwikkeld na twee jaar uitgebreid onderzoek en bieden daarmee de hele nacht superieure gehoorbescherming zonder te bewegen. Ze zijn aanpasbaar voor een perfecte pasvorm en hypoallergeen, waardoor ze veilig zijn voor iedereen om te gebruiken. Met SleepDeep betreed je een nieuw niveau van ongestoord en rustig slapen.

 • Voordeel 1: Topkwaliteit materiaal – De ACWOO oordopjes tegen snurken zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen, waarbij ze niet giftig en onschadelijk voor de huid zijn. Het gladde buitenoppervlak irriteert jouw gehoorgang niet, terwijl ze comfortabel in oren van elke maat en vorm passen.
 • Voordeel 2: Uitstekende geluidsblokkering – Met ACWOO oordopjes elimineer je geluidsoverlast voorgoed, ze blokkeren geluid effectief tussen de 30-40 decibel en zorgen voor ongestoorde sereniteit, perfect voor langdurig gebruik.
 • Voordeel 3: Modieus en praktisch ontwerp – De oordopjes blijven goed zitten dankzij hun oorhaken. Ze zijn comfortabel, zacht, antislip en niet gemakkelijk af te vallen. Dit betekent dat je vrijuit kunt bewegen zonder je zorgen te maken over het afvallen van de oordopjes.
 • Voordeel 4: Herbruikbaar en wasbaar – De oordopjes zijn ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, je hoeft ze niet steeds te vervangen. Ze kunnen gemakkelijk worden gewassen of schoongeveegd, en keer op keer worden hergebruikt, wat betekent dat je meer waar voor je geld krijgt.
 • Voordeel 5: Geschikt voor diverse gelegenheden – De oordopjes kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals slapen, bij concerten, tijdens studeren, schieten, motorrijden, raceauto’s, in bibliotheken, kamperen, enzovoort. Ze beschermen je gehoor in elke omgeving tegen lawaai.
 • Nadeel 1: Hoewel de oordopjes vervaardigd zijn van duurzaam siliconenmateriaal, kan deze eigenschap ook een nadeel zijn. Dit materiaal kan namelijk voor sommige gebruikers wellicht te hard aanvoelen, vooral bij oren die gevoelig of kwetsbaar zijn.
 • Nadeel 2: Ze worden gepromoot als oordoppen die alle geluidsoverlast elimineren. Echter, met het blokkeren van 30-40 decibel is het mogelijk dat ze niet alle geluiden kunnen dempen, afhankelijk van de geluidsintensiteit van het gesnurk.
 • Nadeel 3: De gehoorgangvormige oordoppen zouden comfortabel moeten passen in oren van elke maat en vorm. Toch kunnen ze voor mensen met bijzondere of afwijkende oorgeometrieën oncomfortabel zijn of zelfs helemaal niet passen.
 • Nadeel 4: Ondanks dat het herbruikbaar en wasbaar is, kunnen sommige mensen zich zorgen maken over de hygiëne en ziektekiemen, vooral als ze niet goed of vaak genoeg schoongemaakt worden.
 • Nadeel 5: Het kan zijn dat de oordoppen alleen goed werken in specifieke omstandigheden zoals ze zijn beschreven. Voor niet genoemde omstandigheden, bijvoorbeeld in een vliegtuig of tijdens andere activiteiten waar men wellicht oordopjes zou willen dragen, is het niet gegarandeerd dat ze even effectief zijn.

Onze favoriet #4

Acwoo Oordopjes Tegen Snurken

Acwoo Oordopjes Tegen Snurken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ACWOO Oordopjes Tegen Snurken zijn ontworpen om je een ongestoorde slaap te bieden. Gemaakt van duurzaam en niet-giftig siliconen dat comfortabel past in elke oorvorm – je voelt nauwelijks dat je ze draagt. Ze blokkeren effectief 30-40 decibel van het geluid, waardoor je afscheid kan nemen van slapeloze nachten veroorzaakt door geluidsoverlast. Ze zijn antislip en vallen niet gemakkelijk uit dankzij het slimme ontwerp met oorhaakjes, waardoor ze zowel geschikt zijn voor activiteiten als sporten als slapen. Met de bijgeleverde opbergdoos zijn de oordopjes draagbaar en blijven ze schoon. Ze zijn herbruikbaar en wasbaar, waardoor je keer op keer kan genieten van de voordelen zonder constant nieuwe te moeten kopen. Of je nu wilt slapen, leren, naar een concert gaat of buiten kampeert, deze oordopjes zijn ideaal om je oren te beschermen tegen lawaai.

 • Voordeel 1: Topkwaliteit materiaal – De ACWOO oordopjes tegen snurken zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen, waarbij ze niet giftig en onschadelijk voor de huid zijn. Het gladde buitenoppervlak irriteert jouw gehoorgang niet, terwijl ze comfortabel in oren van elke maat en vorm passen.
 • Voordeel 2: Uitstekende geluidsblokkering – Met ACWOO oordopjes elimineer je geluidsoverlast voorgoed, ze blokkeren geluid effectief tussen de 30-40 decibel en zorgen voor ongestoorde sereniteit, perfect voor langdurig gebruik.
 • Voordeel 3: Modieus en praktisch ontwerp – De oordopjes blijven goed zitten dankzij hun oorhaken. Ze zijn comfortabel, zacht, antislip en niet gemakkelijk af te vallen. Dit betekent dat je vrijuit kunt bewegen zonder je zorgen te maken over het afvallen van de oordopjes.
 • Voordeel 4: Herbruikbaar en wasbaar – De oordopjes zijn ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, je hoeft ze niet steeds te vervangen. Ze kunnen gemakkelijk worden gewassen of schoongeveegd, en keer op keer worden hergebruikt, wat betekent dat je meer waar voor je geld krijgt.
 • Voordeel 5: Geschikt voor diverse gelegenheden – De oordopjes kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals slapen, bij concerten, tijdens studeren, schieten, motorrijden, raceauto’s, in bibliotheken, kamperen, enzovoort. Ze beschermen je gehoor in elke omgeving tegen lawaai.
 • Nadeel 1: Hoewel de oordopjes vervaardigd zijn van duurzaam siliconenmateriaal, kan deze eigenschap ook een nadeel zijn. Dit materiaal kan namelijk voor sommige gebruikers wellicht te hard aanvoelen, vooral bij oren die gevoelig of kwetsbaar zijn.
 • Nadeel 2: Ze worden gepromoot als oordoppen die alle geluidsoverlast elimineren. Echter, met het blokkeren van 30-40 decibel is het mogelijk dat ze niet alle geluiden kunnen dempen, afhankelijk van de geluidsintensiteit van het gesnurk.
 • Nadeel 3: De gehoorgangvormige oordoppen zouden comfortabel moeten passen in oren van elke maat en vorm. Toch kunnen ze voor mensen met bijzondere of afwijkende oorgeometrieën oncomfortabel zijn of zelfs helemaal niet passen.
 • Nadeel 4: Ondanks dat het herbruikbaar en wasbaar is, kunnen sommige mensen zich zorgen maken over de hygiëne en ziektekiemen, vooral als ze niet goed of vaak genoeg schoongemaakt worden.
 • Nadeel 5: Het kan zijn dat de oordoppen alleen goed werken in specifieke omstandigheden zoals ze zijn beschreven. Voor niet genoemde omstandigheden, bijvoorbeeld in een vliegtuig of tijdens andere activiteiten waar men wellicht oordopjes zou willen dragen, is het niet gegarandeerd dat ze even effectief zijn.

Onze favoriet #5

Hansaplast Oordopjes Tegen Snurken

Hansaplast Oordopjes Tegen Snurken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Oordopjes Tegen Snurken van Hansaplast bieden je optimale bescherming tegen lawaai door geluiden met 33 dB te verminderen, waardoor je oren veilig zijn tegen storend lawaai. Deze oordopjes zijn perfect voor het slapen en ontspannen, dankzij hun vermogen om geluid betrouwbaar te verlagen en zo voor rustige nachten te zorgen. Door het zachte materiaal zijn ze aangenaam om te dragen en kunnen ze zelfs ‘s nachts comfortabel worden gedragen. Ze zijn eenvoudig te gebruiken: rol de oordop over de hele lengte uit met je vingers en plaats deze in je gehoorgang, waarna ze automatisch uitzetten. Elke levering bevat een set van 6 oordopjes, wat zorgt voor langdurig draagcomfort en betrouwbare geluidsbescherming.

 • Voordeel 1: De Hansaplast oordopjes bieden optimale bescherming tegen lawaai. Ze verminderen geluiden met 33dB, waardoor je oren veilig beschermd zijn tegen luid en storend lawaai.

  Voordeel 2: Met deze oordopjes kun je genieten van rustige ontspanning. Ze verminderen betrouwbaar geluiden, wat ze perfect geschikt maakt om te slapen en te ontspannen, en zorgen voor rustige nachten.

 • Voordeel 3: Ze zijn aangenaam om te dragen. Gemaakt met zacht materiaal, zijn de Hansaplast oordopjes zacht en kunnen comfortabel worden gedragen, ook ‘s nachts.
 • Voordeel 4: Ze zijn eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen de gehoorbescherming stop met lichte druk tussen de vingers te rollen, dan in de gehoorgang te plaatsen en ze rekken automatisch uit.
 • Voordeel 5: Elke aankoop levert een royale hoeveelheid op. De gehoorbeschermingsset bestaat uit 6 doppen, wat betekent dat je met één enkele aankoop een ruime hoeveelheid bescherming in huis haalt.
 • Het is een moeilijke taak om nadelen te vinden op basis van zo’n uitgebreide en positieve productbeschrijving. Maar er zijn wel enkele mogelijke nadelen, afhankelijk van het perspectief van de gebruiker:
 • Nadeel 1: Hoewel geluiden met 33 dB worden verminderd, betekent dat misschien niet dat alle storende geluiden zoals snurken volledig worden geëlimineerd. Er kunnen nog steeds sommige geluiden binnendringen.
 • Nadeel 2: Er zit misschien een leercurve verbonden aan het correct inbrengen van de oordoppen. Het lijkt erop dat je ze moet rollen en dan in je gehoorgangb moet invoegen, wat oncomfortabel of verwarrend kan zijn totdat je er aan gewend bent.
 • Nadeel 3: Omdat ieders oren enigszins verschillend zijn qua grootte en vorm, passen deze oordoppen mogelijk niet perfect voor iedereen, ook al ‘rekken ze automatisch uit’.
 • Nadeel 4: Hoewel ze ‘s nachts comfortabel kunnen worden gedragen, kan langer, voortdurend gebruik mogelijk ongemak of irritatie veroorzaken.
 • Nadeel 5: De verpakking bevat 6 doppen, wat betekent dat je deze relatief snel zal moeten bijvullen als je ze dagelijks gebruikt, gezien doppen vaak kunnen beschadigen of verloren raken.

Onze favoriet #6

Sweetdreams Oordopjes Tegen Snurken

Sweetdreams Oordopjes Tegen Snurken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SweetDreams Oordopjes Tegen Snurken zijn speciaal ontworpen voor een rustige slaap, ze beschermen perfect tegen snurkende medeslapers, straatlawaai en luide buren. Dankzij de extra zachte lamellen en elastisch materiaal passen ze comfortabel aan je gehoorgang zonder druk uit te oefenen, zelfs bij langdurig dragen. Ze zijn meerdere keren herbruikbaar, eenvoudig schoon te houden met de meegeleverde reinigingsspray en dus goed voor zowel het milieu als je portemonnee. Deze oordopjes zijn van hoge kwaliteit, vervaardigd in Duitsland, en vrij van siliconen en latex. Ze hebben een hol kanaal dat warmte laat ontsnappen voor extra comfort bij langdurig gebruik. Je ontvangt ook een CleanUp-spray voor regelmatig reinigen en een opberghoes om je oordopjes stofvrij te bewaren.

 • Voordeel 1: Perfect voor een goede nachtrust. SweetDreams oordopjes zijn speciaal ontworpen om jou een heerlijke nachtrust te geven. Ze zijn ideaal voor het dempen van storende geluiden zoals snurkende partners, straatlawaai of luidruchtige buren.
 • Voordeel 2: Comfort is gegarandeerd met de SweetDreams oordopjes. Dankzij de extra zachte lamellen en het elastische materiaal passen deze oordopjes zich zacht aan jouw gehoorgang aan. Zelfs bij langdurig gebruik voelen ze comfortabel, zonder enige druk op je oren.
 • Voordeel 3: Ervaar de voordelen van de herbruikbaarheid. De SweetDreams oordopjes kunnen meerdere keren worden gebruikt, en moeten eenvoudigweg worden schoongemaakt met de bijgeleverde reinigingsspray. Dit draagt bij aan duurzaamheid en kan je op de lange termijn geld besparen.
 • Voordeel 4: Geniet van hoogwaardige kwaliteit, omdat de SweetDreams oordopjes in Duitsland zijn gemaakt. Ze zijn vrij van siliconen en latex, wat goed is voor mensen met gevoeligheid voor deze materialen. Bovendien hebben ze een hol kanaal om warmte uit het oor te laten ontsnappen, wat bijdraagt aan het comfort, zelfs bij langdurig gebruik.
 • Voordeel 5: Extra’s worden meegeleverd voor gemak en hygiëne. Naast de oordopjes zelf, ontvang je ook een CleanUp-spray voor regelmatige reiniging en een case om de oordopjes stofvrij te bewaren. Dit maakt het onderhoud makkelijker en zorgt voor een optimale levensduur van jouw SweetDreams oordopjes.
 • nadeel 1: Ondanks dat de SweetDreams oordopjes ideale pasvorm beloven, kan dit tóch verschillen per persoon. Dit betekent dat wat voor de één comfortabel is, voor de ander misschien niet zo comfortabel is.
 • nadeel 2: Je moet de oordopjes regelmatig reinigen met de bijgeleverde reinigingsspray. Dit kan als extra lastig worden ervaren, zeker als je niet gewend bent om op deze manier voor een product te moeten zorgen.
 • nadeel 3: Omdat de oordopjes meerdere malen bruikbaar zijn, is er een noodzaak om ze ergens op te bergen wanneer je ze niet gebruikt. Dit betekent dat je altijd moet onthouden waar je de case hebt gelaten, wat een mogelijke bron van stress kan zijn.
 • nadeel 4: De oordopjes worden aangeprezen als ideaal tegen omgevingsgeluid zoals snurkpartijen, verkeerslawaai en lawaaierige buren, maar het is niet duidelijk hoe effectief ze zijn tegen andere soorten geluid zoals plotselinge, harde geluiden.
 • nadeel 5: Terwijl de warmte uit het oor wordt afgevoerd via het holle kanaal, is er geen informatie vermeld over hoe de SweetDreams oordopjes omgaan met overtollig oorsmeer, wat voor sommige gebruikers een probleem zou kunnen zijn.

Onze favoriet #7

Alpine Oordopjes Tegen Snurken

Alpine Oordopjes Tegen Snurken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Alpine oordopjes tegen snurken zijn specifiek ontworpen om jouw slaap te verbeteren door gesnurk en andere storende geluiden te dempen. Het unieke zachte filter zorgt voor comfort en is uitermate geschikt voor zijslapers. Deze herbruikbare oordopjes zijn gemaakt van het gepatenteerde AlpineThermoShape materiaal, dat zich aanpast aan jouw gehoorgang en lichtgewicht en makkelijk te verwijderen is. Terwijl het merendeel van het geluid wordt gedempt, kan je door het AlpineAcousticFilter toch nog je wekker, de deurbel en brandalarmen horen. Het van oorsprong Nederlandse merk Alpine is marktleider en bekroond voor hun innovatieve ontwerpen in gehoorbescherming. Deze oordopjes zijn grondig getest en gecertificeerd, met een bewezen demping van gemiddeld 25 dB en voldoen aan de Europese normen. Gemaakt van duurzaam materiaal zonder siliconen, zodat je geen last krijgt van allergische reacties of irritatie bij langdurig gebruik.

 • Voordeel 1: Verbeter je slaap: De Alpine oordopjes zijn ontworpen om gesnurk en andere storende geluiden te dempen. Dankzij de unieke zachte filters en het comfortabele ontwerp, kun je makkelijker inslapen.
 • Voordeel 2: Herbruikbaar en comfortabel: De oordopjes zijn gemaakt van het gepatenteerde AlpineThermoShape materiaal dat zich aanpast aan je gehoorgang wanneer je ze draagt. Ze zijn comfortabel, lichtgewicht en gemakkelijk te verwijderen met de minigrip. Bovendien zijn ze gemaakt om een hele nacht te dragen.
 • Voordeel 3: Alarm blijft hoorbaar: Het AlpineAcousticFilter zorgt ervoor dat belangrijke geluiden nog steeds hoorbaar zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het niet horen van deurbellen, wekkers of brandalarmen.
 • Voordeel 4: Bekroond Nederlands ontwerp: Alpine is een marktleider in hoogwaardige gehoorbescherming. Alle oordopjes zijn ontworpen en ontwikkeld in Nederland, wat getuigt van hun kwaliteit en innovatie.
 • Voordeel 5: Getest en gecertificeerd: De oordopjes zijn grondig getest en hebben een bewezen demping van gemiddeld 25 dB, in lijn met Europese regelgeving. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal zonder siliconen, waardoor ze geen allergische reacties of irritatie veroorzaken bij langdurig gebruik.
 • Nadeel 1: Hoewel de oordopjes zo zijn ontworpen dat ze bepaalde geluiden, zoals je wekker, doorlaten, kan het AlpineAcousticFilter sommige mensen hinderen als ze een zeer lichte slaper zijn en makkelijk wakker worden gemaakt door omgevingsgeluiden. Het kan zijn dat je nog steeds enige mate van geluid hoort, wat misschien niet ideaal is als je absolute stilte nodig hebt om te slapen.
 • Nadeel 2: In de productbeschrijving staat dat het AlpineThermoShape materiaal zich aanpast aan de gehoorgang. Dit betekent echter niet noodzakelijk dat ze comfortabel zijn voor iedereen. Wat de ene persoon comfortabel vindt, kan voor de andere persoon oncomfortabel zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel de beschrijving vermeldt dat de oordopjes zijn gemaakt voor langdurig gebruik, kan het mogelijk zijn dat je ze oncomfortabel vindt om de hele nacht in te houden. Je kunt dit pas echt weten na ze een aantal nachten te hebben gebruikt.
 • Nadeel 4: De productbeschrijving vermeldt dat de oordopjes een demping van gemiddeld 25 dB hebben. Hoewel dit voor de meeste snurkgeluiden voldoende zou moeten zijn, kan dit voor mensen die in extreem luide omgevingen slapen niet genoeg zijn.
 • Nadeel 5: Ten slotte, de minigrip die bedoeld is om de oordopjes gemakkelijk te verwijderen, kan voor sommige mensen misschien te klein zijn en bemoeilijken in plaats van vergemakkelijken het proces van het verwijderen van de oordopjes.

Onze favoriet #8

Sleepdreamz Oordopjes Tegen Snurken

Sleepdreamz Oordopjes Tegen Snurken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

SleepDreamz oordopjes tegen snurken zijn een set van tien paar herbruikbare oordopjes die speciaal ontworpen zijn om zich aan te passen aan je individuele oorvorm. Deze oordopjes bieden een hoge mate van geluidsisolatie, zodat je ongestoord kunt slapen – zelfs als er iemand naast je snurkt. Het merk SleepDreamz is geïnspireerd door hun eigen slaapproblemen en ontwikkelt producten om mede-lichtslapers te helpen. De oordopjes komen met duidelijke instructies en een onderhoudsdraad voor optimale gebruiks- en onderhoudsgemak. Bovendien zijn ze duurzaam en kosteneffectief. Toegewijd aan klanttevredenheid, staat SleepDreamz altijd klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

 • Voordeel 1: Uitstekende Geluidsisolatie – De oordopjes van het merk SleepDreamz zijn ontworpen om zich aan te passen aan je individuele oorvorm, wat een zeer hoge geluidsisolatie betekent. Dit houdt de ongewenste geluiden, zoals snurken, buiten en stelt je in staat om rustig te slapen.
 • Voordeel 2: Speciaal Ontworpen voor Slaap – Deze oordopjes zijn ontwikkeld met een specifieke focus op slaap. Ze zijn ontworpen om ongewenste geluiden te blokkeren, waardoor je goed kunt slapen en ontspannen wakker wordt.
 • Voordeel 3: Gemakkelijke Aanpassing – Je hoeft je geen zorgen te maken over het aanpassen van de oordopjes. De instructies zijn eenvoudig en gemakkelijk te volgen, waardoor je de individuele vorm van je oordopjes precies goed kunt aanpassen.
 • Voordeel 4: Lange Levensduur en Hoge Kwaliteit – In tegenstelling tot goedkope oordopjes die van korte duur zijn, biedt SleepDreamz hoogwaardige, geluidsreducerende oordopjes aan die gedurende een lange periode kwalitatief hoogwaardige prestaties leveren.
 • Voordeel 5: Uitstekende Klantenservice – Als merk dat zich richt op het opbouwen van relaties met klanten, doet SleepDreamz er alles aan om je tevreden te stellen. Als je vragen hebt of niet tevreden bent, kan je gewoon contact met hen opnemen. Zij zullen er alles aan doen om je tevreden te stellen.
 • Nadeel 1: Het eerste nadeel van de SleepDreamz oordopjes tegen snurken zou kunnen liggen in het feit dat ze individueel aangepast moeten worden aan je oorvorm. Hoewel het bedrijf benadrukt dat dit een eenvoudig proces is, kan het voor sommige mensen nog steeds moeilijk zijn om de perfecte pasvorm te krijgen.
 • Nadeel 2: Aangezien de oordopjes herbruikbaar zijn, zul je ze regelmatig moeten schoonmaken om de kwaliteit en efficiëntie te behouden. Deze noodzaak van onderhoud kan als een nadeel worden gezien voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsvrije oplossing.
 • Nadeel 3: Ondanks dat SleepDreamz aangeeft dat deze oordoppen ongewenste geluiden kunnen blokkeren, is er geen specifieke aanduiding van de decibel reductie die deze oordoppen kunnen bieden. Hierdoor kan het zijn dat ze misschien niet krachtig genoeg zijn om alle geluiden volledig te blokkeren, vooral in zeer luidruchtige omgevingen.
 • Nadeel 4: Hoewel het bedrijf beweert dat de oordoppen zeer voordelig zijn, wordt er in de beschrijving geen specifieke levensduur genoemd. Dit kan voor onzekerheid zorgen over hoe lang de oordoppen daadwerkelijk meegaan en hoe vaak ze vervangen moeten worden.
 • Nadeel 5: Ten slotte is er in de beschrijving geen informatie te vinden over of de oordopjes comfortabel genoeg zijn om de hele nacht te dragen. Dit kan een nadeel zijn voor diegenen die een comfortabele oplossing zoeken voor hun snurkprobleem. Het kan oncomfortabel zijn om de hele nacht iets in je oren te hebben en kan mogelijk je slaapkwaliteit verstoren.

Onze favoriet #9

Ohropax Oordopjes Tegen Snurken

Ohropax Oordopjes Tegen Snurken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De OHROPAX Mini Soft oordopjes voor de kleinere gehoorgang bieden jou bescherming tegen snurkgeluiden, zodat jij kunt genieten van een rustige slaap en ontspanning. Deze oordopjes, gemaakt van huidvriendelijk speciaal schuim in een vrolijke kleur, veranderen het geluidsgevoel slechts minimaal, waardoor ze ook geschikt zijn voor gebruik bij concerten. Ze zijn klein en daarmee ook geschikt voor kinderen. Met hun in-ear ontwerp zorgen ze voor een hoge draagcomfort en zachte uitzetting in de gehoorgang. Dit pakket bevat 10 kleine, gerolde oordopjes die je diep in de gehoorgang inbrengt. Combineer ze met de OHROPAX oogmaskers voor een totale rustervaring. Het merk OHROPAX zorgt al meer dan 100 jaar voor een goede nachtrust en jouw welzijn is hun missie.

 • Voordeel 1: De oordopjes van OHROPAX, specifiek de Mini Soft versie, bieden je een rustige slaap en ontspanning, een perfecte voorbereiding op je drukke dagelijkse leven. Ze zijn niet alleen effectief tegen snurken, maar bieden ook bescherming tegen lawaai, bijvoorbeeld tijdens concerten.
 • Voordeel 2: Gemaakt van huidvriendelijk speciaal schuim in een vrolijke kleur, zijn deze oordopjes ook geschikt voor kinderen. Ze veranderen geluidsgevoelens slechts in geringe mate, waardoor ze ook worden aanbevolen voor het genieten van muziek.
 • Voordeel 3: OHROPAX’s oordopjes staan bekend om hun hoge draagcomfort. Ze zijn ontworpen als in-ear oordopjes die individueel en zacht uitzetten in de gehoorgang. Ze zijn bewezen effectief bij bescherming op het werk en bij hoge geluidsniveaus.
 • Voordeel 4: Met hun speciale schuim, zijn de oordopjes ontworpen om diep in de gehoorgang in te brengen voor maximale effectiviteit. Ze kunnen ook uitstekend gecombineerd worden met de Ohropax oogmaskers ter bescherming tegen licht.
 • Voordeel 5: Betrouwbaarheid en reputatie worden niet over het hoofd gezien met OHROPAX. Dit merk zorgt al meer dan 100 jaar voor een goede nachtrust. Of je nu kiest voor de oogmaskers of de oordopjes, hun missie is om jouw welzijn te ondersteunen.
 • Nadeel 1: De oordopjes zijn ontworpen voor de kleinere gehoorgang. Dit kan betekenen dat ze mogelijk niet goed passen bij mensen met een grotere gehoorgang of dat ze mogelijk ongemakkelijk zijn voor langere periodes van dragen.
 • Nadeel 2: De beschrijving vermeldt dat deze oordopjes het geluid slechts weinig veranderen, wat kan betekenen dat ze niet volledig effectief zijn in het blokkeren van alle snurkgeluiden. Dit kan eventueel leiden tot onrustige nachten als de snurkgeluiden nog steeds hoorbaar zijn.
 • Nadeel 3: Omdat ze klein zijn en bedoeld voor kinderen, kunnen deze oordopjes wellicht te klein zijn voor volwassenen of mensen met een grotere gehoorgang.
 • Nadeel 4: Ondanks dat het materiaal omschreven wordt als ‘huidvriendelijk speciaal schuim’, kan dit bij sommige mensen toch allergische reacties veroorzaken, vooral bij hen die gevoelig zijn voor bepaalde materialen.
 • Nadeel 5: De beschrijving vermeldt dat de oordopjes diep in de gehoorgang worden ingebracht. Dit kan voor sommigen oncomfortabel zijn en kan mogelijk zelfs schade aanrichten als ze niet goed worden ingebracht.

Onze favoriet #10

Afflatus Oordopjes Tegen Snurken

Afflatus Oordopjes Tegen Snurken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Afflatus Oordopjes Tegen Snurken zijn speciaal ontworpen om jouw slaapkwaliteit te verbeteren. Voorzien van een gepatenteerd niet-in-ear ontwerp, bieden ze comfort en voorkomen ze druk in de gehoorgang, waardoor je risico op gehoorverlies vermindert. De oordopjes reduceren storende en schadelijke geluiden, perfect voor zij die last hebben van snurkende partners of omgevingsgeluiden. Gemaakt van huidvriendelijke, Japanse siliconen, zorgen ze voor een comfortabele draagervaring, ideaal voor gebruik tijdens slaap, concerten, werk of onderweg. Ze bieden ruisonderdrukking tot 33dB, helpen je om diepe slaap te bereiken en zijn veilig, herbruikbaar, en makkelijk schoon te maken. De set, die wordt geleverd in een stijlvolle verpakking, bevat twee paar oordopjes in verschillende formaten die geschikt zijn voor volwassenen en kinderen. Let wel, geen enkele oordopje kan elk geluid volledig blokkeren, maar deze bieden een optimale ruisonderdrukking tot 33 decibel.

 • Voordeel 1: De Afflatus oordopjes tegen snurken zijn ontworpen met een niet-in-ear ontwerp, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm zonder de druk van de gehoorgang te verhogen. Dit betekent dat je ze langdurig kan dragen zonder risico op gehoorverlies, en ze vallen niet uit, zelfs niet als je op je zij slaapt.
 • Voordeel 2: De oordopjes zijn gemaakt van huidvriendelijk en zacht siliconen uit Japan, wat zorgt voor een uitstekende draagervaring. Ze zijn comfortabel, zorgen voor geen druk en geven geen pijn. Hierdoor zijn ze geschikt voor verschillende situaties, zoals slapen, concerten en werken.
 • Voordeel 3: Met hun uitstekende ruisonderdrukking zijn de Afflatus oordopjes de perfecte slaapaccessoires. Ze zijn in staat om ongewenst geluid tot 33 decibel te blokkeren, wat kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit vooral als je een partner hebt die snurkt.
 • Voordeel 4: Deze oordopjes zijn veilig, herbruikbaar en makkelijk te gebruiken. Ze zijn zacht en makkelijk op te zetten voor verschillende activiteiten. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken met water, waterdicht, duurzaam en wasbaar.
 • Voordeel 5: Tot slot worden de Afflatus oordopjes geleverd in een fraaie verpakking en met twee paar in een set, wat ze geschikt maakt voor verschillende oormaten van zowel volwassenen als kinderen. Het is een ideaal cadeau voor je familie, partner en vrienden.
 • Nadeel 1: Hoewel de Afflatus oordopjes tegen snurken een gepatenteerd niet-in-oor ontwerp hebben dat comfortabel dragen mogelijk maakt, kan deze unieke constructie ook betekenen dat ze niet voor iedereen even goed passen. Ze kunnen minder effectief zijn voor mensen met ongebruikelijke oorschelpvormen.
 • Nadeel 2: Daarnaast blokkeren de oordopjes weliswaar ongewenste hoogfrequente ruis tot maximaal 33dB, maar als je in een omgeving bent met extreem luid geluid of iemand die zeer luid snurkt, zijn ze mogelijk niet voldoende om het geluid volledig te onderdrukken.
 • Nadeel 3: Hoewel de oordopjes herbruikbaar en wasbaar zijn, stelt dit ook bepaalde eisen aan hygiëne. Je moet de oordopjes regelmatig schoonmaken om de effectiviteit te behouden en het risico op oorinfecties te vermijden.
 • Nadeel 4: Het feit dat er in de set twee paar oordopjes worden geleverd in verschillende maten (S/L) kan een nadeel zijn als beide maten niet goed passen. Mogelijk bevindt jouw oorgrootte zich tussen deze twee maten in, waardoor je geen optimale pasvorm hebt.
 • Nadeel 5: Ten slotte wordt in de productbeschrijving opgemerkt dat de oordopjes niet alle geluiden in stilte blokkeren. Dit betekent dat je nog steeds achtergrondgeluiden of zachte geluiden kan horen, wat storend kan zijn als je een volledig stille slaapomgeving wenst.

Na het grondig testen en onderzoeken van tientallen oordopjes tegen snurken, kunnen we concluderen dat er significante verschillen bestaan tussen de verschillende merken en modellen. Indien jij last hebt van het geluid van snurken, dan zijn er effectieve oplossingen beschikbaar die vele nachten van comfortabele slaap kunnen bieden. De tien beste producten die we hebben getest, hebben allemaal hun unieke sterke punten, maar ze zijn ook ontworpen om comfortabel en effectief te zijn. Let echter altijd op de gebruiksaanwijzingen en benader het gebruik van deze producten op een veilige manier. Elke stap dichter bij een goede nachtrust is een stap vooruit in je algemene gezondheid en welzijn. Kies dus verstandig en zorg ervoor dat jij je optimaal kunt herstellen tijdens je slaap.

Inhoudsopgave