a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Powerbank 20000 Mah: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 beste 20000 Mah powerbanks uit ons nieuwste onderzoek, ideaal om jouw apparaten optimaal opgeladen te houden.

Unser Favorit: Vrurc Powerbank 20000 Mah

Vrurc Powerbank 20000 Mah
★★★★★

Unser Favorit: Iniu Powerbank 20000 Mah

Iniu Powerbank 20000 Mah
★★★★★

Unser Favorit: Coolreall Powerbank 20000 Mah

Coolreall Powerbank 20000 Mah
★★★★★

Unser Favorit: Veektomx Powerbank 20000 Mah

Veektomx Powerbank 20000 Mah
★★★★★

Unser Favorit: Veger Powerbank 20000 Mah

Veger Powerbank 20000 Mah
★★★★★

Unser Favorit: Charmast Powerbank 20000 Mah

Charmast Powerbank 20000 Mah
★★★★★

Unser Favorit: Coolreall Powerbank 20000 Mah

Coolreall Powerbank 20000 Mah
★★★★★

Unser Favorit: Samsung Powerbank 20000 Mah

Samsung Powerbank 20000 Mah
★★★★★

Unser Favorit: Varta Powerbank 20000 Mah

Varta Powerbank 20000 Mah
★★★★★

Unser Favorit: Belkin Powerbank 20000 Mah

Belkin Powerbank 20000 Mah
★★★★★

Ben je constant onderweg en put jouw telefoon of tablet sneller energie dan jij bij kunt houden? Een betrouwbare, krachtige powerbank kan dé oplossing zijn. In een steeds meer digitale wereld, is een powerbank bijna een noodzaak geworden voor iedereen. Hier presenteren we je de top 10 powerbanks van 20000mAh, grondig getest en zorgvuldig beoordeeld. In dit nieuwste onderzoek hebben we verschillende modellen van diverse merken geanalyseerd om je te helpen de beste keuze te maken. Met deze lijst in handen, hoef je niet langer te worstelen met een lege batterij op cruciale momenten.

Een Powerbank 20000 Mah is een draagbare batterijlader die je toestaat om je apparaten, zoals smartphones, tablets of laptops, onderweg op te laden, zonder dat je een stopcontact nodig hebt. De 20000 Mah verwijst naar de capaciteit van de batterij, wat betekent dat hij een grote hoeveelheid energie kan opslaan en meerdere keren je apparaten kan opladen voordat hij zelf weer opgeladen moet worden. Jij kunt dus altijd rekenen op deze krachtige noodoplader, of je nu onderweg bent, op een festival, of tijdens een stroomstoring, altijd heb jij toegang tot de benodigde power voor je apparaten.

Check Uit

Onze favoriet #1

Vrurc Powerbank 20000 Mah

Vrurc Powerbank 20000 Mah

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De VRURC Powerbank 20000 Mah is een compact en krachtig oplaadapparaat, perfect voor onderweg. Met een hoge capaciteit van 20.000 mAh kun je jouw iPhone 13 of Samsung S9 maar liefst 4 keer opladen. Dankzij de 22,5W USB-3-poort en de 20W USB-C-poort laad je jouw telefoon supersnel op, tot 60% in slechts 30 minuten. Daarnaast biedt de powerbank de mogelijkheid om vier apparaten tegelijk op te laden via diverse uitvoerpoorten. De powerbank zelf laad je op via een snellaadkabel en een 9V/2A adapter, in slechts 6 uur. De VRURC 20000mAh powerbank is veilig en gecertificeerd, en compact genoeg om mee te nemen op reis met zijn kleine afmetingen en lichte gewicht van 310g. Het handige LED-scherm geeft het resterende vermogen weer, zodat je altijd op de hoogte bent van de resterende lading. Bij je aankoop ontvang je naast de powerbank ook een USB-C datakabel, gebruikershandleiding, netje en levenslange technische ondersteuning.

 • Voordeel 1: Deze Powerbank 20000 Mah van het merk VRURC biedt je een super snelle laadervaring. Met een PD 3.0 20W USB-C-poort en een 22.5 W USB-3-poort kan het jouw telefoon in slechts 30 minuten tot 60% opladen.
 • Voordeel 2: Hij is hoog in capaciteit en ultra compact. Met een 20.000 mAh batterij kan het jouw iPhone 13 of Samsung S9 vier keer opladen. Of je nu gaat kamperen, reizen of gewoon thuis bent, deze powerbank komt altijd van pas.
 • Voordeel 3: Deze powerbank heeft 4 uitvoerpoorten en kan dus vier apparaten tegelijkertijd opladen. Handig als je meerdere apparaten hebt om op te laden!
 • Voordeel 4: Met 3 invoermethoden wordt de powerbank zelf weer snel opgeladen. Met een snellaadkabel en 9V/2A adapter is hij in slechts 6 uur volledig opgeladen.
 • Voordeel 5: Het heeft een breed gamma aan compatibiliteit en een LED-display dat nauwkeurig toont hoeveel vermogen er nog over is. Zo is deze draagbare oplader niet alleen geschikt voor alle smartphones en tablets, maar kan het ook jouw AirPods, Bluetooth-headsets, smartwatches en andere kleine apparaten opladen.
 • Nadeel 1: Hoewel de VRURC 20000mAh powerbank 4 uitgangspoorten heeft voor het gelijktijdig opladen van 4 apparaten, kan dit de chargetijd van elk apparaat mogelijk verlengen, omdat de totale output wordt verdeeld.
 • Nadeel 2: De powerbank heeft 3 ingangspoorten die zijn ontworpen voor snel opladen, maar de tijd die nodig is om de powerbank zelf volledig op te laden varieert tussen 6 en 9 uur, afhankelijk van de lader die je gebruikt. Dit kan lang zijn als je snelweg moet zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel de powerbank een hoge capaciteit van 20.000mAh heeft, kan het niet voldoende zijn voor gebruikers met meerdere apparaten of apparaten die veel stroom verbruiken. Bijvoorbeeld, het kan de iPhone 13 of Samsung S9 slechts 4 keer opladen.
 • Nadeel 4: Het wordt vermeld dat deze powerbank compatibel is met alle smartphones en tablets, maar er is geen specifieke informatie over de compatibiliteit met andere merken of modellen. Dit kan een probleem zijn voor gebruikers met minder voorkomende apparaten of specifieke oplaadvereisten.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de powerbank compact en draagbaar is, weegt het nog steeds 310 gram. Dit kan als zwaar ervaren worden voor gebruikers die zoeken naar lichtgewicht opties voor reizen.

Onze favoriet #2

Iniu Powerbank 20000 Mah

Iniu Powerbank 20000 Mah

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De INIU Powerbank 20000 Mah is een veilige en efficiënte oplaadoptie die jouw telefoon tot 58% kan opladen in slechts 30 minuten, dankzij zijn verbeterde 22.5W uitgang en de nieuwste PD3.0 & QC4.0 snellaadtechnologieën. Het is ook in staat om je iPad Pro tot 34% op te laden in dezelfde tijd. In tegenstelling tot veel andere opladers heeft deze powerbank een USB-C in- en uitgang, perfect voor alle je USB-C-apparaten. Met zijn enorme capaciteit van 20000mAh, biedt deze powerbank je genoeg stroom voor een hele week en het is ook goedgekeurd voor vliegtuigreizen. Je kan zelfs drie toestellen tegelijk opladen door de drie aanwezige poorten. Bij aankoop krijg je ook nog een USB C-kabel, een reisetui, een welkomstgids, 30-dagen geld-teruggarantie, een unieke garantie van 3 jaar, en levenslange technische ondersteuning.

 • Voordeel 1: De INIU powerbank biedt een gegarandeerde veilige en snelle manier om je apparaten op te laden, ondersteund door meer dan 38 miljoen gebruikers wereldwijd.
 • Voordeel 2: Deze powerbank kan je telefoon razendsnel opladen – tot 58% in slechts 30 minuten – dankzij de verbeterde 22,5W uitgang en de nieuwste PD3.0 en QC4.0 snellaadtechnologieën.
 • Voordeel 3: Zelfs je iPad Pro kan worden opgeladen tot 34% in 30 minuten, onderscheidend voor een powerbank vanwege de 22,5W high-speed uitgang.
 • Voordeel 4: De toekomstbestendige USB C-ingang en -uitgang past perfect bij je nieuwe iPhones, iPad en alle andere USB-C-apparaten.
 • Voordeel 5: Geniet van een volledige week oplaadcapaciteit met de 20000mAh en laad zelfs DRIE apparaten tegelijk op dankzij de ene USB-C-poort en twee ingebouwde USB-poorten. Ideaal om draagbare stroom te delen met familie en vrienden.
 • Het vinden van nadelen op basis van de gegeven productbeschrijving is een uitdaging, omdat deze grotendeels positieve aspecten van het product belicht. Toch heb ik geprobeerd een aantal mogelijke nadelen te distilleren:
 • Nadeel 1: Niet iedereen heeft behoefte aan zo’n hoge oplaadcapaciteit. Voor de gemiddelde smartphonegebruiker kan 20000mAh wellicht te veel zijn, waardoor de powerbank misschien zwaarder en groter is dan noodzakelijk.
 • Nadeel 2: Hoewel de powerbank snel oplaadt, blijft deze oplaadsnelheid nog beperkt tot 58% in 30 minuten, wat voor sommige gebruikers misschien niet snel genoeg is.
 • Nadeel 3: De powerbank heeft slechts één USB-C-poort. Voor degenen die meer dan één USB-C-apparaat tegelijk willen opladen, kan dit een beperking zijn.
 • Nadeel 4: De USB-C ingang en uitgang kunnen kortere batterijlevensduur van je nieuwe iPhone of iPad betekenen – en aangezien de aansluiting dezelfde is, betekent het feitelijk dat je nog steeds maar twee apparaten kunt opladen als één ervan een iPhone of iPad is.
 • Nadeel 5: Ondanks de hoge capaciteit en de mogelijkheid om drie apparaten tegelijk op te laden, kan een volledige week oplaadcapaciteit een overkill zijn voor de meeste gebruikers, wat kan bijdragen aan onnodige omvang en gewicht van het apparaat.

Onze favoriet #3

Coolreall Powerbank 20000 Mah

Coolreall Powerbank 20000 Mah

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Powerbank 20000 Mah van Coolreall is een draagbare lader met een ultrahoge capaciteit van 20.000 mAh, waardoor je je telefoon tot wel 6 keer kan opladen, afhankelijk van de batterijcapaciteit van je toestel. Het bezit over drie outputs: een 3A USB-C (In & Uit) en twee snellaadaansluitingen (2,4 A + 2,4A), waardoor je drie apparaten tegelijkertijd sneller en efficiënter kan opladen. Via de 4 LED-indicatoren blijf je op de hoogte van de laadstatus. Uniek aan deze powerbank is de uitgebreide compatibiliteit; niet alleen geschikt voor telefoons en tablets, maar ook voor kleinere apparaten zoals AirPods, Bluetooth-hoofdtelefoons, fitnesstrackers, smartwatches, enz. Veiligheid is gegarandeerd door de vlamvertragende kunststof schaal en het ingebouwde meervoudige beveiligingssysteem, waardoor je toestel beveiligd is tegen overstroom en kortsluiting. Bij aankoop krijg je een USB-C oplaadkabel en een handleiding.

 • Voordeel 1: De Powerbank 20000 Mah van VEEKTOMX biedt een hoge mate van gemak. Het heeft vier ingebouwde oplaadkabels compatibel met diverse apparaten zoals de iPhone, iPad, en Samsung Galaxy. Zo bespaar je de moeite van het bijhouden en dragen van meerdere kabels.
 • Voordeel 2: Met deze powerbank kun je eenvoudig meerdere apparaten tegelijk opladen. Het heeft vijf uitgangen, waardoor je tot vijf apparaten gelijktijdig kunt opladen. Een uitkomst voor als je meerdere digitale toestellen hebt.
 • Voordeel 3: De enorm hoge capaciteit van 20000mAh maakt de powerbank een krachtpatser. Het betekent dat je je apparaten zoals de iPhone 13, Samsung S22, of zelfs de iPad Pro meerdere keren volledig kunt opladen.
 • Voordeel 4: De powerbank is ook voorzien van een slim LED-display. Dit is een handige functie die exact laat zien hoeveel batterijlading er nog over is, zodat je altijd weet wanneer je hem weer moet opladen.
 • Voordeel 5: Veiligheid is absoluut gewaarborgd met de exclusieve technologie van de Powerbank 20000 Mah van VEEKTOMX. Ingebouwde beschermingsmechanismen voorkomen dat je apparaat te hoge stroom krijgt, oververhit raakt of overladen wordt. Met het Multi-protection veiligheidssysteem ben je altijd verzekerd van totale bescherming van jou en je toestel.
 • Nadeel 1: Hoewel de powerbank vier ingebouwde oplaadkabels heeft (USB Micro, Type-C, iPhone en USB A), betekent dit dat als een van deze kabels kapot gaat, je de powerbank mogelijk niet meer volledig kunt benutten. Het vervangen van de kabel is vaak niet mogelijk omdat deze ingebouwd is.
 • Nadeel 2: De powerbank kan vijf apparaten tegelijk opladen met een maximale uitgang van 12W (5V/2.4A) per poort. Hoewel dit voldoende is voor de meeste apparaten, kan het onvoldoende zijn voor apparaten die snellaadopties ondersteunen of een hogere stroomvereiste hebben.
 • Nadeel 3: De powerbank heeft een hoge capaciteit van 20000mAh, wat betekent dat hij aanzienlijk groter en zwaarder kan zijn dan een powerbank met een lagere capaciteit. Dit kan een minpunt zijn als draagbaarheid voor jou een prioriteit is.
 • Nadeel 4: Het LED-display van deze powerbank geeft het batterijniveau aan, maar de nauwkeurigheid van deze displays kan variëren. In sommige gevallen kan de weergegeven lading meer of minder zijn dan de werkelijke resterende hoeveelheid.
 • Nadeel 5: Tot slot, hoewel deze Powerbank 20000 Mah van VEEKTOMX ingebouwde beveiligingen heeft om je apparaat te beschermen, is er geen vermelding van eventuele certificeringen die deze veiligheidsclaims ondersteunen. Het is altijd het beste om producten te kiezen met geverifieerde veiligheidscertificeringen, vooral voor elektronica.

Onze favoriet #4

Veektomx Powerbank 20000 Mah

Veektomx Powerbank 20000 Mah

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Powerbank 20000 Mah van VEEKTOMX is een krachtige externe lader met een capaciteit van 20000mAh, in staat om apparaten zoals de AirPods Pro 40 keer, de iPhone 13 5 keer en de Samsung S22 4 keer op te laden. De powerbank heeft ingebouwde USB Micro, Type-C en iPhone-kabels waarmee je uiteenlopende apparaten makkelijk kunt opladen. Dankzij de 5 uitgangen, kun je tot 5 apparaten tegelijk opladen, ideaal voor drukke dagen of reizen. De slimme LED-display laat je precies zien hoeveel batterij er nog over is, dus je hoeft niet meer te gissen. En geen zorgen over je apparaten, de powerbank heeft ingebouwde beveiligingen tegen te hoge stroom, oververhitting en overladen, dus jij en je apparaten zijn altijd veilig.

 • Voordeel 1: De Powerbank 20000 Mah van VEEKTOMX biedt een hoge mate van gemak. Het heeft vier ingebouwde oplaadkabels compatibel met diverse apparaten zoals de iPhone, iPad, en Samsung Galaxy. Zo bespaar je de moeite van het bijhouden en dragen van meerdere kabels.
 • Voordeel 2: Met deze powerbank kun je eenvoudig meerdere apparaten tegelijk opladen. Het heeft vijf uitgangen, waardoor je tot vijf apparaten gelijktijdig kunt opladen. Een uitkomst voor als je meerdere digitale toestellen hebt.
 • Voordeel 3: De enorm hoge capaciteit van 20000mAh maakt de powerbank een krachtpatser. Het betekent dat je je apparaten zoals de iPhone 13, Samsung S22, of zelfs de iPad Pro meerdere keren volledig kunt opladen.
 • Voordeel 4: De powerbank is ook voorzien van een slim LED-display. Dit is een handige functie die exact laat zien hoeveel batterijlading er nog over is, zodat je altijd weet wanneer je hem weer moet opladen.
 • Voordeel 5: Veiligheid is absoluut gewaarborgd met de exclusieve technologie van de Powerbank 20000 Mah van VEEKTOMX. Ingebouwde beschermingsmechanismen voorkomen dat je apparaat te hoge stroom krijgt, oververhit raakt of overladen wordt. Met het Multi-protection veiligheidssysteem ben je altijd verzekerd van totale bescherming van jou en je toestel.
 • Nadeel 1: Hoewel de powerbank vier ingebouwde oplaadkabels heeft (USB Micro, Type-C, iPhone en USB A), betekent dit dat als een van deze kabels kapot gaat, je de powerbank mogelijk niet meer volledig kunt benutten. Het vervangen van de kabel is vaak niet mogelijk omdat deze ingebouwd is.
 • Nadeel 2: De powerbank kan vijf apparaten tegelijk opladen met een maximale uitgang van 12W (5V/2.4A) per poort. Hoewel dit voldoende is voor de meeste apparaten, kan het onvoldoende zijn voor apparaten die snellaadopties ondersteunen of een hogere stroomvereiste hebben.
 • Nadeel 3: De powerbank heeft een hoge capaciteit van 20000mAh, wat betekent dat hij aanzienlijk groter en zwaarder kan zijn dan een powerbank met een lagere capaciteit. Dit kan een minpunt zijn als draagbaarheid voor jou een prioriteit is.
 • Nadeel 4: Het LED-display van deze powerbank geeft het batterijniveau aan, maar de nauwkeurigheid van deze displays kan variëren. In sommige gevallen kan de weergegeven lading meer of minder zijn dan de werkelijke resterende hoeveelheid.
 • Nadeel 5: Tot slot, hoewel deze Powerbank 20000 Mah van VEEKTOMX ingebouwde beveiligingen heeft om je apparaat te beschermen, is er geen vermelding van eventuele certificeringen die deze veiligheidsclaims ondersteunen. Het is altijd het beste om producten te kiezen met geverifieerde veiligheidscertificeringen, vooral voor elektronica.

Onze favoriet #5

Veger Powerbank 20000 Mah

Veger Powerbank 20000 Mah

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De VEGER Powerbank 20000mAh is een indrukwekkende externe batterij die je apparaten meerdere keren kan opladen dankzij zijn flinke capaciteit. Met PD20W en QC 3.0 technologieën, biedt deze powerbank je snel opladen voor jouw apparaten en een snelle ontlading voor de powerbank zelf. Met 3 uitgangen en 2 ingangen, zowel in USB als USB C-formaat, kun je niet alleen maar drie verschillende apparaten tegelijk opladen, maar ook de powerbank met verschillende kabels snel opladen. De LED-display informeert je exact over de oplaadstatus van de powerbank. Ondanks zijn hoge capaciteit is deze powerbank klein, licht en draagbaar, waardoor hij ideaal is voor reizen. Hij is ook veilig, met bescherming tegen overladen, oververhitting en kortsluiting, en hij schakelt automatisch uit zodra jouw apparaten volledig opgeladen zijn.

 • Voordeel 1: De VEGER Powerbank 20000 Mah heeft een indrukwekkende laadcapaciteit. Met 20.000 mAh kun je de iPhone 12 Pro Max 3.5 keer volledig opladen en de iPhone 12 mini zelfs 5.1 keer. Dit staat garant voor een lange gebruikstijd zonder dat je op zoek hoeft naar een stopcontact.
 • Voordeel 2: De powerbank heeft een snellaadfunctie. Door gebruik van de nieuwste PD 20W-technologie en QC 3.0 kunnen je apparaten snel worden opgeladen. Ook kan de powerbank zelf met deze functie snel worden ontladen, waardoor je hem snel weer kunt gebruiken.
 • Voordeel 3: De VEGER powerbank heeft 3 uitgangen en 2 ingangen. Dit betekent dat je maar liefst 3 apparaten tegelijkertijd op kunt laden en dat je verschillende kabeltypes kunt gebruiken om de powerbank zelf op te laden. Dit biedt je maximale flexibiliteit.
 • Voordeel 4: De powerbank is zeer compact en licht. Met zijn afmetingen van slechts 10,8×7×1,82 cm en gewicht van 302 g is het een ideaal reismaatje. Ook is een tasje en USB A naar USB C kabel bijgeleverd, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe neemt.
 • Voordeel 5: Veiligheid is belangrijk en daar is bij het ontwerp van deze powerbank rekening mee gehouden. De powerbank is beschermd tegen overladen, oververhitting en kortsluiting. Wanneer de powerbank of je apparaten volledig zijn opgeladen, schakelt hij automatisch uit. Zo zijn je apparaten altijd veilig.
 • Nadeel 1: Hoewel de VEGER powerbank hoge capaciteitswaarden belooft, kan het feit dat het apparaat verschillende apparaten op een high-speed niveau kan opladen, betekenen dat de powerbank sneller leeg kan raken dan je zou verwachten.
 • Nadeel 2: De powerbank heeft weliswaar meerdere ingangen voor optimaal gemak, maar helaas kan dit betekenen dat je een wirwar aan kabels bij je moet hebben als je verschillende apparaten hebt die verschillende laadkabels nodig hebben.
 • Nadeel 3: Hoewel de LED-displays op de VEGER powerbank nuttig zijn om je te informeren over de resterende batterijcapaciteit, zijn deze mogelijk niet zichtbaar of moeilijk te lezen in helder zonlicht of in slecht verlichte omgevingen.
 • Nadeel 4: De powerbank is compact en licht, wat handig is om te reizen, maar dit kan ook betekenen dat het gemakkelijk kan worden verloren, vooral als het wordt vervoerd in een grote tas of rugzak.
 • Nadeel 5: Hoewel VEGER’s powerbank bescherming biedt tegen overladen, oververhitting en kortsluiting, kan de betrouwbaarheid van deze functies variëren en als ze niet naar behoren werken, kan dit schade aan je apparaten of de powerbank zelf veroorzaken.

Onze favoriet #6

Charmast Powerbank 20000 Mah

Charmast Powerbank 20000 Mah

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Charmast Powerbank 20000 Mah is een krachtige draagbare oplader met draadloze oplaadfunctie. Met maximaal 15W ondersteuning kan het draadloos, snel en gemakkelijk een breed scala aan apparaten opladen, zoals de Apple AirPods Pro, iPhone 13/12 Pro Max, Google Pixel, Samsung. Het heeft vier uitgangen en twee ingangen, dus je kunt tot vijf apparaten tegelijk opladen. De USB-C en oranje USB-A poorten bieden maximaal PD 22,5W en QC 18W snel opladen, waardoor je flink wat tijd kan besparen. De hoge capaciteit van 20000 mAh betekent dat je meerdere apparaten meerdere keren op kunt laden op een enkele lading. Dankzij het LED display kun je precies zien hoeveel energie er nog over is en of de powerbank zelf snel oplaadt. Bovendien zijn veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd, het is CE, RoHS, FCC gecertificeerd en beschermt tegen overmatige stroom, oververhitting en overladen.

 • Voordeel 1: De Charmast Powerbank 20000 Mah biedt je een draadloze oplaadoptie tot 15W, wat je de moeite van het zoeken naar kabels bespaart. Het is compatibel met de meeste draadloze oplaadapparaten, wat het een enorm voordeel geeft.
 • Voordeel 2: Deze powerbank geeft je de mogelijkheid om tot 5 apparaten tegelijk op te laden. Met 4 uitgangen en 2 ingangen zorgt het ervoor dat je altijd verbonden blijft, waar je ook bent.
 • Voordeel 3: Het heeft maximaal PD 22,5W en QC 18W, wat zorgt voor snel opladen en ontladen. Dit betekent dat je apparaat in minder tijd meer vermogen krijgt, waardoor je effectiever kunt blijven werken terwijl je onderweg bent.
 • Voordeel 4: Met een hoge capaciteit tot 20000 mAh kan deze powerbank verschillende soorten apparaten meerdere keren opladen, waardoor het je ideale metgezel is voor dagelijkse uitstapjes of langetermijnreizen.
 • Voordeel 5: Het heeft een LED Power Display dat het nauwkeurige resterende stroompercentage en de oplaadstatus duidelijk weergeeft. Dit kan je helpen om het opladen beter te beheren en te voorkomen dat je apparaten zonder stroom komen te zitten.
 • Nadeel 1: Hoewel de powerbank een hoge capaciteit van 20000 mAh biedt, hangt het daadwerkelijke aantal malen dat je jouw apparaat kunt opladen sterk af van de batterijcapaciteit van je specifieke apparaat. Biedt mogelijk niet voldoende oplaadbeurten voor apparaten met een hoge capaciteit.
 • Nadeel 2: De powerbank ondersteunt draadloos opladen van 5W tot 15W max, wat mogelijk niet toereikend is voor apparaten die meer kracht vereisen voor een snel laadproces.
 • Nadeel 3: Ondanks dat er 4 uitgangspoorten zijn, lopen de laadsnelheden mogelijk terug wanneer meerdere apparaten gelijktijdig worden opgeladen.
 • Nadeel 4: Hoewel het apparaat een led-display heeft, kan het moeilijk zijn om de exacte batterijstatus af te lezen, omdat het slechts het resterende percentage in cijfers weergeeft en niet hoeveel tijd je nog hebt voordat de powerbank leeg is.
 • Nadeel 5: Dit apparaat maakt gebruik van twee soorten laadpoorten – USB-C en oranje USB-A-poorten. Hoewel dit flexibiliteit biedt, kan het tot verwarring leiden over welke poort het snelst oplaadt. Afhankelijk van je apparaat kan het een tijdje duren voordat je de meest efficiënte manier van opladen hebt gevonden.

Onze favoriet #7

Coolreall Powerbank 20000 Mah

Coolreall Powerbank 20000 Mah

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Powerbank 20000 Mah van Coolreall is een klein, licht en zeer krachtig oplaadapparaat, perfect voor dagelijks gebruik of reizen. Deze powerbank geeft je met zijn 20000 Mah capaciteit de mogelijkheid je iPhone 12 tot 4,8 keer, de Samsung S21 3,4 keer en de iPad mini 2,7 keer op te laden. De uitstekende technologie ondersteunt Power Delivery (PD) en Quick Charge (QC3.0), waardoor je apparaten tot 4 keer sneller opladen. De drie uitgangen (1 Type C en 2 USB A) laten je drie apparaten tegelijk opladen. Het LED digitaal display toont de resterende batterijstatus van 0 tot 100% nauwkeurig. De powerbank heeft een slimme veiligheidsbescherming tegen overstroom, oververhitting en overladen. Naast mobiele telefoons en tablets is deze powerbank ook geschikt voor kleine apparaten zoals AirPods, gameconsoles en slimme horloges. Met toonaangevende 3 jaar garantie en levenslange klantenservice is deze powerbank een betrouwbare keuze.

 • Voordeel 1: Biedt Snelle Oplaadtijd – De Coolreall Powerbank 20000 Mah ondersteunt Power Delivery (PD) en Quick Charge (QC3.0), wat een ongeëvenaarde snelle oplaadervaring biedt. Het kan je iPhone 12 in slechts 30 minuten tot 50% opladen, wat 4 keer sneller is dan normaal opladen.
 • Voordeel 2: Kleine Formaat en Grote Capaciteit – Ondanks dat het de kleinste en lichtste 20000 mAh powerbank op de markt is, heeft het toch een indrukwekkende capaciteit. Het is voldoende om de iPhone 12 4,8 keer op te laden, de Samsung S21 3,4 keer, de iPad mini 2,7 keer, enz.
 • Voordeel 3: Duidelijk LED Digitaal Display – De Coolreall Powerbank heeft een LED digitaal display dat je duidelijk laat zien wat de resterende batterijstatus is, van 0 tot 100%. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over gissen hoeveel stroom je nog over hebt.
 • Voordeel 4: Uitgebreide Compatibiliteit – Deze powerbank is niet alleen geschikt voor alle soorten mobiele telefoons en tablets, maar ook voor kleinere apparaten zoals AirPods, gameconsoles en slimme horloges, waardoor het een zeer veelzijdige keuze is voor je oplaadbehoeften.
 • Voordeel 5: Geavanceerde Veiligheidsfuncties – Coolreall heeft slimme veiligheidsbescherming ingebouwd in deze powerbank om te voorkomen dat er een overstroom ontstaat, oververhitting optreedt en overladen wordt, zodat je kunt rekenen op een hoogwaardige en veilige oplaadoplossing.
 • Hoewel de Coolreall Powerbank 20000 Mah veel positieve punten lijkt te hebben, zijn er ook enkele potentiële nadelen die uit de productbeschrijving naar voren komen:
 • Nadeel 1: Hoewel de Powerbank een hoge snelheid laadervaring biedt door middel van de 22.5w PD & QC4.0 Fast Charge, betekent dit ook dat er meer energie wordt verbruikt. Dit kan leiden tot een snellere uitputting van de powerbank en je zult het vaker moeten opladen om het te kunnen blijven gebruiken.
 • Nadeel 2: De powerbank is de kleinste en lichtste 20000 mAh op de markt. Dit kan een nadeel zijn als je een grotere powerbank zoekt met meer capaciteit om meerdere apparaten gedurende langere periodes op te laden.
 • Nadeel 3: De LED digitaal display geeft de resterende batterijduur aan. Het zou kunnen dat niet iedereen deze display gemakkelijk kan lezen, vooral als je een slecht gezichtsvermogen hebt of in fel licht.
 • Nadeel 4: Op basis van de productbeschrijving biedt de powerbank compatibiliteit met veel apparaten, waaronder AirPods, gameconsoles en slimme horloges. Dit kan negatief zijn als je een gespecialiseerd apparaat hebt dat niet in de compatibiliteitslijst staat, omdat je dan een aparte oplader nodig zal hebben.
 • Nadeel 5: Ondanks de veiligheidsvoorzieningen die oververhitting en overladen moeten voorkomen, is er inherent altijd een risico op dergelijke incidenten bij het gebruik van elektronische apparaten. Hoewel deze gevallen zeldzaam zijn, kunnen ze schade aan het apparaat of een veiligheidsrisico voor de gebruiker veroorzaken.

Onze favoriet #8

Samsung Powerbank 20000 Mah

Samsung Powerbank 20000 Mah

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Samsung Powerbank 20000mAh is een high-capacity draagbare oplader in het zwart, met een krachtige output van 25W via de USB-C-poort. Dit krachtige apparaat stelt je in staat om je smartphone, tablet of andere USB-C-apparaten meerdere keren op te laden, waar je ook bent. Ideaal voor wanneer je onderweg bent en geen toegang hebt tot een stopcontact, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten voor je apparaten.

 • Voordeel 1: Met een capaciteit van 20000mAh kun jij jouw apparaten meerdere keren opladen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je snel zonder batterij komt te zitten.
 • Voordeel 2: Het is een product van Samsung, een betrouwbaar merk dat bekend staat om het maken van hoogwaardige elektronica. Je kunt dus rekenen op kwaliteit en duurzaamheid.
 • Voordeel 3: Het is uitgerust met een USB-C poort. Hiermee kun je nieuwere apparaten, die gebruik maken van deze aansluiting, ook gemakkelijk opladen.
 • Voordeel 4: Het levert een hoge laadsnelheid van 25W, dus jouw apparaten zijn in no-time weer opgeladen.
 • Voordeel 5: De powerbank heeft een stijlvolle zwarte uitvoering. Dit betekent dat het er niet alleen handig is, maar ook goed uitziet wanneer je het met je meeneemt.
 • Op basis van de verstrekte productbeschrijving, ‘Samsung Powerbank 20000mAh Black USB-C 25W’, kan ik geen specifieke nadelen vinden. Deze beschrijving geeft alleen fundamentele informatie over de capaciteit, het merk, de kleur en de oplaadsnelheid via USB-C.
 • Sommige potentiële algemene nadelen van powerbanks kunnen echter zijn:
 • Nadeel 1: Een powerbank van 20000mAh kan behoorlijk zwaar en omvangrijk zijn om te dragen, gezien de grote capaciteit.
  Nadeel 2: Deze powerbank ondersteunt alleen USB-C opladen, wat mogelijk niet compatibel is met sommige oudere apparaten.
  Nadeel 3: Met een oplaadsnelheid van 25W, kan het mogelijk langer duren om de powerbank zelf volledig op te laden.
  Nadeel 4: Niet alle apparaten kunnen de volledige 25W ondersteunen, waardoor je mogelijk niet de volledige laadsnelheid ervaart.
  Nadeel 5: Afhankelijk van de regulering van de energieverstrekking, kan het snel leeglopen wanneer je meerdere apparaten tegelijkertijd oplaadt.

Onze favoriet #9

Varta Powerbank 20000 Mah

Varta Powerbank 20000 Mah

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Powerbank 20000 Mah van Varta is een krachtige en stijlvolle oplaadoplossing voor onderweg. Met 4 poorten, waaronder 1 micro-USB-ingang, 2 USB A-uitgangen en een bidirectionele USB type C-aansluiting, kan je tot 3 apparaten tegelijk opladen. Deze powerbank benut de nieuwste technologie met een USB type C 5V/3,0A in- en uitgang voor snel opladen met een maximum van 15 watt. Het getextureerde kunststof design is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam. Bovendien garandeert de “VARTA Advanced Safety Technology” een veilig gebruik van de powerbank. Deze Varta powerbank is jouw ideale reisgenoot voor energiebehoeftige apparaten.

 • Voordeel 1: Met de krachtige powerbank van Varta heb je toegang tot 4 poorten. Dit omvat 1 micro-USB-ingang, 2 USB A-uitgangen en een bidirectionele USB type C-aansluiting. Dit betekent dat je heel flexibel bent en meerdere soorten apparaten kunt opladen.
 • Voordeel 2: De powerbank maakt gebruik van de nieuwste techniek en biedt een USB type C 5 V/3,0 A in- en uitgang voor snel opladen. Hiermee kun je jouw apparaten snel en efficiënt opladen, met maximaal 15 watt.
 • Voordeel 3: Bovendien heeft de powerbank van Varta een stijlvol en getextureerd kunststof design. Zo zie je er niet alleen goed uit wanneer je de powerbank gebruikt, maar het is ook prettig voor het vasthouden en bedienen.
 • Voordeel 4: De powerbank is ideaal voor onderweg, want je kunt 3 apparaten tegelijkertijd opladen. Dit maakt hem zeer nuttig voor reizen, waarbij je misschien meerdere apparaten tegelijk moet opladen.
 • Voordeel 5: Ten slotte is de powerbank uitgerust met de nieuwste “VARTA Advanced Safety Technology”. Dit betekent dat je apparaten niet alleen efficiënt worden opgeladen, maar ook veiliger dan ooit tevoren.
 • Nadeel 1: Ondanks dat het een krachtige powerbank is met vier poorten, is er maar één micro-USB-ingang. Dit betekent dat je niet meerdere apparaten tegelijk kunt opladen als ze allemaal een micro-USB-verbinding nodig hebben.
 • Nadeel 2: De powerbank heeft een USB type C-aansluiting nodig voor het snel opladen. Niet alle apparaten beschikken over deze aansluiting, daarom kan het zijn dat je niet van de snelle laadfunctie gebruik kunt maken als jouw apparaat dit niet ondersteunt.
 • Nadeel 3: Hoewel de buitenschaal stijlvol en getextureerd is, is het van kunststof. Dit materiaal kan vatbaar zijn voor krassen, slijtage en breuk bij vallen of stoten.
 • Nadeel 4: Hoewel de powerbank in staat is om drie apparaten tegelijk op te laden, betekent dit niet dat ze allemaal met dezelfde snelheid worden opgeladen. Dit kan je laadtijd aanzienlijk verlengen als je meerdere apparaten tegelijk oplaadt.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving vermeldt de “VARTA Advanced Safety Technology”, maar geeft geen details over wat deze technologie inhoudt. Het is onduidelijk hoe deze technologie bijdraagt aan de werking of veiligheid van de powerbank. Voor de sceptische consument kan dit gebrek aan transparantie een afknapper zijn.

Onze favoriet #10

Belkin Powerbank 20000 Mah

Belkin Powerbank 20000 Mah

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Powerbank 20000 Mah van Belkin is een grootvermogen draagbare oplader die je de vrijheid geeft om altijd en overal je apparaten op te laden. Met een krachtige capaciteit van 20.000 mAh kan het jouw apparaten tot wel 78 uur extra gebruiken, ideaal voor lange reizen of stroomonderbrekingen. Het heeft een USB-C-poort en twee USB-A-poorten, waardoor je tot drie apparaten tegelijkertijd kunt opladen met een totale output van 15W. Een handige functie is het LED-lampje dat de resterende batterijstatus van de powerbank weergeeft, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. De powerbank wordt geleverd met een 15 cm USB-A/USB-C-kabel, perfect voor jouw opmaak benodigdheden.

 • Voordeel 1: Je kunt tot drie apparaten tegelijk opladen met deze powerbank. Via de USB-C-poort en de twee USB-A-poorten kun je op hetzelfde moment verschillende apparaten van stroom voorzien.
 • Voordeel 2: Met een totale output van 15W zorgt deze powerbank ervoor dat je apparaten snel worden opgeladen.
 • Voordeel 3: Dankzij de hoge capaciteit van 20.000 mAh kan deze powerbank je apparaten tot wel 78 uur extra gebruikstijd geven. Dat betekent dat je langer kunt doorgaan zonder naar een stopcontact te hoeven zoeken.
 • Voordeel 4: Een handig ledlampje geeft de batterijstatus van de powerbank aan. Hierdoor kun je gemakkelijk zien hoeveel energie er nog over is en wanneer het tijd is om de powerbank zelf weer op te laden.
 • Voordeel 5: Er wordt een USB-A/USB-C-kabel van 15 cm meegeleverd. Zo heb je meteen alles wat je nodig hebt om je apparaten op te laden, zonder dat je losse kabels hoeft aan te schaffen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Belkin powerbank de mogelijkheid biedt om drie apparaten tegelijkertijd op te laden, wordt de totale output beperkt tot 15W. Dit betekent dat wanneer je meerdere apparaten tegelijkertijd oplaadt, de laadsnelheid van elk apparaat vermindert.
 • Nadeel 2: De genoemde capaciteit van 20.000 mAh voegt ongeveer 78 uur extra gebruikstijd toe aan je apparaten. Dit lijkt misschien veel, maar houd er rekening mee dat dit in werkelijkheid sterk afhankelijk is van het type apparaat dat je oplaadt. Smartphones en tablets met een groter stroomverbruik zullen sneller de capaciteit van de powerbank leegmaken.
 • Nadeel 3: De powerbank is uitgerust met een LED-lampje dat de batterijstatus van de powerbank weergeeft. Dit kan echter ongemakkelijk zijn als je probeert te slapen of in een donkere omgeving bent waar je niet wilt dat het licht flikkert.
 • Nadeel 4: Het meegeleverde USB-A/USB-C-kabel is slechts 15 cm lang, dit kan onhandig zijn als je wat meer flexibiliteit wilt hebben tijdens het opladen van je apparaten. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld niet comfortabel je telefoon blijven gebruiken tijdens het opladen als de stroombron niet dichtbij is.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het niet genoemd wordt in de productbeschrijving, is het belangrijk om te weten dat het laadproces van de powerbank zelf ook een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag kan nemen, wat ongemakkelijk kan zijn als je snel weer gebruik wilt maken van de powerbank.

Na grondig onderzoek en talrijke tests, kunnen we concluderen dat een Powerbank van 20000 Mah absoluut de moeite waard is als je op zoek bent naar een betrouwbare energiebron voor onderweg. De top 10 producten in onze test leveren niet alleen indrukwekkende en langdurige prestaties, maar bieden ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu je smartphone, tablet of laptop wilt opladen, deze powerbanks zorgen ervoor dat je nooit zonder stroom komt te zitten. We hopen dat ons onderzoek je helpt bij het kiezen van de Powerbank die het beste bij je past. Jouw dagelijkse leven wordt ongetwijfeld gemakkelijker met zo’n handige gadget in je tas.

Inhoudsopgave