a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Powerbank: De 10 beste producten in de test

Na uitgebreid onderzoek presenteren we de top 10 powerbanks die volgens onze tests de beste prestaties en waarde voor jouw geld bieden.

Unser Favorit: Veektomx Powerbank

Veektomx Powerbank
★★★★★

Unser Favorit: Coolreall Powerbank

Coolreall Powerbank
★★★★★

Unser Favorit: Charmast Powerbank

Charmast Powerbank
★★★★★

Unser Favorit: Iniu Powerbank

Iniu Powerbank
★★★★★

Unser Favorit: Vrurc Powerbank

Vrurc Powerbank
★★★★★

Unser Favorit: Iniu Powerbank

Iniu Powerbank
★★★★★

Unser Favorit: Veektomx Powerbank

Veektomx Powerbank
★★★★★

Unser Favorit: Anker Powerbank

Anker Powerbank
★★★★★

Unser Favorit: Veektomx Powerbank

Veektomx Powerbank
★★★★★

Unser Favorit: Anker Powerbank

Anker Powerbank
★★★★★

Ben je het ook zat om onderweg met een lege batterij te zitten? Of misschien heb je een lange reis gepland en wil je ervoor zorgen dat je telefoon, tablet of zelfs je laptop nooit zonder stroom komt te zitten? Wat je situatie ook is, een powerbank kan de oplossing zijn die je nodig hebt. Lees verder voor onze nieuwste testresultaten over de 10 beste powerbanks op de markt. Of je nu op zoek bent naar iets kleins en draagbaars, of een krachtcentrale die al je apparaten onderweg kan opladen, wij hebben de powerbank die perfect bij jou past. Laten we snel beginnen!

Een powerbank is een draagbaar oplaadapparaat dat je de mogelijkheid geeft om jouw mobiele apparaten zoals smartphones, tablets of laptops op te laden wanneer je onderweg bent of geen toegang hebt tot een stopcontact. Het werkt als een draagbare batterij waar je energie in opslaat voor later gebruik. Door zijn compacte design kun je het gemakkelijk overal mee naartoe nemen, waardoor je altijd een back-up energiebron bij de hand hebt.

Check Uit

Onze favoriet #1

Veektomx Powerbank

Veektomx Powerbank

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De VEEKTOMX Powerbank is een ultra-dunne en compacte externe batterij met een indrukwekkende capaciteit van 10.000mAh, perfect om in je zak mee te nemen zonder enig ongemak van gewicht of grootte. Hiermee kun je gemakkelijk meerdere apparaten tegelijk opladen dankzij de ingebouwde USB-A en USB-C poorten die ondersteuning bieden voor snellaadtechnologieën zoals QC 3.0 18W en PD/QC 3.0 op 20W. Deze krachtige powerbank kan jouw iPhone of Huawei meerdere keren opladen, ideaal voor dagelijks gebruik of voor op reis. Bovendien kun je deze powerbank opladen via twee verschillende poorten – micro-USB of USB-C, en is hij in slechts 4,5 uur volledig opgeladen met een 3A-lader. Uitgerust met een LED-display, biedt het ook meervoudige beveiliging om je apparaat te beschermen tegen oververhitting en overladen.

 • Voordeel 1: De VEEKTOMX Powerbank is uiterst dun en compact ontworpen, waardoor het perfect past in je zak of je handpalm. Dus, gemakkelijk mee te nemen zonder veel ruimte of gewicht in beslag te nemen.
 • Voordeel 2: De Powerbank gaat gepaard met een krachtige en snelle oplaadfunctie. Met QC 18W+PD 22,5W Fast Charge ondersteuning en de mogelijkheid om twee apparaten tegelijkertijd op te laden, hoef je je geen zorgen te maken over het langzaam opladen van je apparaten.
 • Voordeel 3: Ondanks zijn kleine formaat is deze Powerbank zeer krachtig. Met een capaciteit van 10.000 mAh kan het bijvoorbeeld je iPhone 12, iPhone 11 Pro of Huawei P20 meer dan twee keer opladen. Ideaal voor dagelijks gebruik of tijdens reizen.
 • Voordeel 4: Deze powerbank beschikt over twee soorten input/output. Je kunt kiezen uit de micro USB- of USB-C-poort om het apparaat zelf op te laden. Tevens kan de USB-C poort zowel als ingangs- als uitgangspoort gebruikt worden.
 • Voordeel 5: Het apparaat heeft een LED Display en exclusieve technologie, inclusief ingebouwde beveiligingen om je apparaten te beschermen tegen te hoge stroom, oververhitting en overladen, wat zorgt voor een totale bescherming van jou en je apparaat.
 • Nadeel 1: Hoewel de powerbank van VEEKTOMX een slank en compact ontwerp heeft, kan de kleine afmeting en lichte gewicht het apparaat potentieel kwetsbaar maken voor schade bij vallen of stoten.
 • Nadeel 2: Volgens de productbeschrijving kan het 2 apparaten tegelijk opladen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over snelheidsverlies. Maar als je van plan bent om meer dan twee apparaten tegelijk op te laden, zouden er mogelijk problemen kunnen ontstaan in verband met stroomverdeling en efficiëntie.
 • Nadeel 3: De powerbank biedt een vrij gemiddelde laadcapaciteit. Met een volledige lading claimt het de iPhone 12 of iPhone 11 Pro slechts 2,3 keer op te kunnen laden voordat de powerbank zelf opnieuw moet worden opgeladen. Hoewel dit voldoende kan zijn voor sommige gebruikers, kan het onvoldoende zijn voor anderen die meer energie-intensieve apparaten hebben of die hun apparaten vaker moeten opladen.
 • Nadeel 4: De snellaadfunctie is beperkt tot bepaalde merken en technologieën. Als je een apparaat hebt dat geen gebruik maakt van Huawei SCP, OPPO VOOC, PD/QC 3.0 technieken, kun je mogelijk niet profiteren van de snelle oplaadmogelijkheden van deze powerbank.
 • Nadeel 5: Ondanks het feit dat de powerbank twee soorten ingangen heeft voor opladen, is de duur van het volledig opladen van de powerbank zelf relatief lang. Met een 3A-lader duurt het nog steeds 4,5 uur om de powerbank volledig op te laden, wat frustrerend kan zijn als je haast hebt.

Onze favoriet #2

Coolreall Powerbank

Coolreall Powerbank

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Coolreall Powerbank is een draagbare oplader met een capaciteit van 10000 mAh, ontworpen door een ervaren R&D-fabrikant gericht op kwaliteit en prijs. Het compacte en lichtgewicht design (220 gram, 13,6 x 6,8 x 1,6 cm) maakt het gebruik ervan heel gemakkelijk. De powerbank biedt drie uitgangen (twee USB-A en één USB-C) en twee ingangen (USB-C en Micro USB), waardoor je diverse apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Een ingebouwde smart upgrade chip beschermt tegen overstroom, oververhitting en overladen, terwijl de behuizing van vlamvertragend kunststof de batterij veilig houdt. Daarnaast biedt Coolreall je fantastische klantenservice, inclusief een handleiding, 24 maanden kwaliteitsgarantie en 24-uurs klantenservice.

 • Voordeel 1: Coolreall heeft veel ervaring. Deze R&D-fabrikant heeft jarenlang gewerkt aan het leveren van hoogwaardige producten, zodat je vertrouwen kunt hebben in de kwaliteit en duurzaamheid van hun powerbank.
 • Voordeel 2: De Coolreall powerbank is licht en draagbaar. Met een gewicht van slechts 220 gram en een klein formaat van 13,6 x 6,8 x 1,6 cm, past deze powerbank makkelijk in je tas. Compact maar toch krachtig genoeg om je apparaat langer van stroom te voorzien.
 • Voordeel 3: Deze powerbank biedt meerdere uitgangen en ingangen. Met twee USB-A uitgangen, een USB-C ingang/uitgang en een Micro USB ingang, kun je een verscheidenheid aan apparaten opladen, waar je ook bent. Ideaal wanneer je onderweg bent met vrienden en familie en meerdere apparaten opgeladen moeten worden.
 • Voordeel 4: De Coolreall powerbank is veilig. De geavanceerde vlamvertragende kunststof behuizing voorkomt schade aan de batterij, en de ingebouwde smart upgrade chip beschermt tegen problemen zoals overstroom en oververhitting. Je hoeft je geen zorgen te maken over het beschadigen van je apparaten tijdens het opladen.
 • Voordeel 5: Er wordt veel zorg besteed aan de klantenservice. De levering bevat een Coolreall 10000 draagbare oplader, een Type-C-oplaadkabel en een Franse gebruikershandleiding, verpakt in een perfecte verpakking, en er is 24-uurs klantenservice beschikbaar als je hulp nodig hebt.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving, is het een uitdaging om nadelen te vinden. Radicaal negatieve aspecten worden uiteraard niet in de productbeschrijving vermeld. Gezien de beschrijving, kunnen we echter enkele mogelijke zwakke punten identificeren die mogelijk problemen kunnen veroorzaken voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 1: De Coolreall powerbank is relatief licht, wat in veel gevallen als een voordeel wordt beschouwd. Het zou echter kunnen betekenen dat de bouwkwaliteit niet zo robuust is als die van zwaardere, meer substantiële powerbanks.
 • Nadeel 2: Hoewel het handig is om drie uitgangen en twee ingangen te hebben, kan dit ook leiden tot verwarring voor sommige gebruikers die misschien niet zeker weten hoe en wanneer elke poort te gebruiken.
 • Nadeel 3: De powerbank heeft een USB-C ingang/uitgang, wat betekent dat je een USB-C kabel nodig hebt om hem op te laden of om andere apparaten op te laden. Dit kan een nadeel zijn voor gebruikers die nog steeds voornamelijk USB-A kabels gebruiken.
 • Nadeel 4: Ondanks het veiligheidsvoordeel van een vlamvertragende behuizing, wordt in de beschrijving niets vermeld over water- of stofbestendigheid. Dit kan betekenen dat de powerbank niet goed geschikt is voor outdoor of ruige omgevingen.
 • Nadeel 5: Hoewel de powerbank wordt geleverd met een Franse gebruikershandleiding, kan dit een nadeel zijn voor niet-Franstalige gebruikers. Er wordt niet vermeld of andere taalopties beschikbaar zijn, wat problemen kan opleveren voor gebruikers die het Frans niet machtig zijn.

Onze favoriet #3

Charmast Powerbank

Charmast Powerbank

Waarom we het gekozen hebben

De Charmast Powerbank is een krachtige, draagbare energiebron van 23800mAh met een 20W PD-functie. Deze powerbank kan jouw iPhone 11 bijna 5 keer opladen, met snelheden die 4 keer hoger zijn dan andere traditionele externe batterijen. Met vier outputpoorten (1 USB C + 3 USB A) kun je tot vier apparaten tegelijk opladen, ideaal om te delen met vrienden. De powerbank heeft tevens zowel een Type-C als Micro USB-ingang, die beide snelladen met 20W ondersteunen voor een snelle oplading van de powerbank zelf. Met een nauwkeurige LED digitale stroomweergave, die tot 100% nauwkeurig is, weet je altijd hoeveel energie er nog over is. De Charmast Powerbank is veilig te gebruiken, dankzij geïntegreerde iSmart technologie en een intelligente chipset ter bescherming tegen overstroom, overspanning en kortsluiting, wat bijdraagt aan de levensduur van jouw apparaten.

 • Voordeel 1: INIU biedt jou een veilige en snelle manier van opladen. Dit wordt bevestigd door meer dan 38 miljoen gebruikers wereldwijd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij INIU, wat zich uit in het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit.
 • Voordeel 2: Met de verbeterde 22,5W uitgang plus de nieuwste PD3.0 & QC4.0 snellaadtechnologieën laad je je telefoon in slechts 30 minuten op tot 58%. Dit betekent dat je binnen korte tijd weer gebruik kunt maken van je telefoon.
 • Voordeel 3: INIU heeft ook aan de gebruikers van apparaten met hogere vermogens gedacht, zoals de iPad Pro. Waar de meeste powerbanks je iPad helemaal niet of heel langzaam opladen, kan INIU met 22,5W high-speed uitgang alle iPads, zelfs de nieuwste modellen, op VOLLE snelheid opladen.
 • Voordeel 4: INIU is toekomstgericht en heeft zowel een USB C-ingang als een uitgang. Dit maakt de powerbank perfect voor nieuwe iPhones, iPads en alle andere USB-C-apparaten. Je bent dus voorbereid op de toekomst met deze aankoop.
 • Voordeel 5: De INIU powerbank biedt met een capaciteit van 20000mAh voldoende stroom voor een volledige week. Bovendien is deze zodanig ontworpen dat je hem veilig mee kunt nemen in het vliegtuig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een lege batterij tijdens je reis.
 • Het is moeilijk om nadelen te vinden wanneer er niet specifiek over gesproken wordt in de productbeschrijving, maar gebaseerd op de informatie kunnen we misschien enkele potentiële nadelen identificeren:
 • Nadeel 1: Het vermogen van 22,5W dat de powerbank biedt, lijkt indrukwekkend, maar het kan uiteindelijk niet snel genoeg zijn voor sommige apparaten die een hogere oplaadsnelheid nodig hebben.
 • Nadeel 2: Hoewel de powerbank claimt dat hij je telefoon tot 58% kan opladen in 30 minuten, is dat afhankelijk van de capaciteit van je telefoon. Voor telefoons met een grotere batterij zou dit percentage lager kunnen zijn.
 • Nadeel 3: De powerbank heeft weliswaar drie oplaadpoorten, maar als je alledrie tegelijkertijd gebruikt, kan de oplaadsnelheid van elk apparaat verminderen.
 • Nadeel 4: De 20000mAh capaciteit klinkt geweldig voor een langdurig gebruik, maar dit kan ook betekenen dat de powerbank zelf een lange tijd nodig heeft om volledig op te laden.
 • Nadeel 5: Hoewel het product beweert compatibel te zijn met alle USB-C-apparaten, zul je het werkelijke resultaat pas kennen als je het gebruikt. Het is mogelijk dat het niet met alle merken of modellen werkt zoals beloofd.

Onze favoriet #4

Iniu Powerbank

Iniu Powerbank

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De INIU Powerbank is een betrouwbare en krachtige draagbare oplader met een capaciteit van 20000mAh, waarmee je makkelijk een hele week van stroom kunt genieten, zelfs op de vlucht. Deze powerbank staat bekend om zijn snelheid, dankzij de hoogwaardige 22,5W output en de nieuwste PD3.0 & QC4.0 snel laadtechnologieën. Je telefoon wordt in slechts 30 minuten tot 58% opgeladen en je iPad Pro tot 34% in dezelfde tijd. Hij is voorzien van een USB-C in- en uitgang, wat hem geschikt maakt voor nieuwste iPhones, iPads en andere USB-C apparaten. Daarnaast kun je met de 2 extra ingebouwde USB-poorten tot 3 apparaten tegelijk opladen. Deze powerbank geeft jou de zekerheid van een 3-jarige garantie en levenslange technische ondersteuning.

 • Voordeel 1: INIU biedt jou een veilige en snelle manier van opladen. Dit wordt bevestigd door meer dan 38 miljoen gebruikers wereldwijd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij INIU, wat zich uit in het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit.
 • Voordeel 2: Met de verbeterde 22,5W uitgang plus de nieuwste PD3.0 & QC4.0 snellaadtechnologieën laad je je telefoon in slechts 30 minuten op tot 58%. Dit betekent dat je binnen korte tijd weer gebruik kunt maken van je telefoon.
 • Voordeel 3: INIU heeft ook aan de gebruikers van apparaten met hogere vermogens gedacht, zoals de iPad Pro. Waar de meeste powerbanks je iPad helemaal niet of heel langzaam opladen, kan INIU met 22,5W high-speed uitgang alle iPads, zelfs de nieuwste modellen, op VOLLE snelheid opladen.
 • Voordeel 4: INIU is toekomstgericht en heeft zowel een USB C-ingang als een uitgang. Dit maakt de powerbank perfect voor nieuwe iPhones, iPads en alle andere USB-C-apparaten. Je bent dus voorbereid op de toekomst met deze aankoop.
 • Voordeel 5: De INIU powerbank biedt met een capaciteit van 20000mAh voldoende stroom voor een volledige week. Bovendien is deze zodanig ontworpen dat je hem veilig mee kunt nemen in het vliegtuig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een lege batterij tijdens je reis.
 • Het is moeilijk om nadelen te vinden wanneer er niet specifiek over gesproken wordt in de productbeschrijving, maar gebaseerd op de informatie kunnen we misschien enkele potentiële nadelen identificeren:
 • Nadeel 1: Het vermogen van 22,5W dat de powerbank biedt, lijkt indrukwekkend, maar het kan uiteindelijk niet snel genoeg zijn voor sommige apparaten die een hogere oplaadsnelheid nodig hebben.
 • Nadeel 2: Hoewel de powerbank claimt dat hij je telefoon tot 58% kan opladen in 30 minuten, is dat afhankelijk van de capaciteit van je telefoon. Voor telefoons met een grotere batterij zou dit percentage lager kunnen zijn.
 • Nadeel 3: De powerbank heeft weliswaar drie oplaadpoorten, maar als je alledrie tegelijkertijd gebruikt, kan de oplaadsnelheid van elk apparaat verminderen.
 • Nadeel 4: De 20000mAh capaciteit klinkt geweldig voor een langdurig gebruik, maar dit kan ook betekenen dat de powerbank zelf een lange tijd nodig heeft om volledig op te laden.
 • Nadeel 5: Hoewel het product beweert compatibel te zijn met alle USB-C-apparaten, zul je het werkelijke resultaat pas kennen als je het gebruikt. Het is mogelijk dat het niet met alle merken of modellen werkt zoals beloofd.

Onze favoriet #5

Vrurc Powerbank

Vrurc Powerbank

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De VRURC Powerbank is een krachtige, toch compacte externe batterij met een royale capaciteit van 20.000 mAh en diverse snellaadfuncties. Met zijn ultramoderne USB-C 20W en USB-3 22,5W uitgangspoorten laad je je telefoon op tot 60% in slechts 30 minuten, ideaal voor snel opladen onderweg. Het ondersteunt het gelijktijdig opladen van 4 apparaten en heeft ook drie ingangspoorten voor een efficiënte oplaadervaring. Deze compacte en draagbare lader, die met gemak in je handpalm past, blijft je apparaten de hele dag opladen. Use hem om alles op te laden, van je smartphone en tablet tot je AirPods en smartwatches. Het LED-display zorgt ervoor dat je niet in het duister tast over de resterende batterijduur. Veiligheid heeft prioriteit; het apparaat heeft meerdere veiligheidscertificeringen en beschermd tegen overbelasting en kortsluiting.

 • Voordeel 1: De VRURC Powerbank biedt je een snelle oplaadervaring, dankzij de beschikking over een PD 3.0 20 W USB-C-poort en een 22,5 W USB-3-poort. Jouw telefoon kan hiermee in slechts 30 minuten tot 60% worden opgeladen.
 • Voordeel 2: Met een hoge capaciteit van 20.000 mAh kan deze powerbank jouw iPhone 13 of Samsung S9 vier keer volledig opladen. Dit maakt het zeer nuttig voor onderweg, zoals kamperen of reizen, maar ook voor gebruik binnenshuis.
 • Voordeel 3: Deze powerbank heeft 4 uitvoerpoorten en biedt je de mogelijkheid om tot 4 apparaten tegelijk op te laden. Dit is bijzonder handig als je meerdere apparaten bezit of deelt met anderen.
 • Voordeel 4: De VRURC Powerbank is compact en draagbaar, met een gewicht van slechts 310 g. De grootte en het lichte gewicht maken het gemakkelijk om mee te nemen, zodat je overal en altijd een back-up stroombron hebt.
 • Voordeel 5: De powerbank heeft een breed compatibiliteitsbereik. Het is niet alleen geschikt voor alle smartphones en tablets, maar kan ook kleine apparaten zoals AirPods, Bluetooth-headsets en smartwatches opladen. Daarnaast beschikt het over een LED-display waar je altijd nauwkeurig het resterende vermogen op kunt zien.
 • Nadeel 1: De powerbank weegt 310 g. Hoewel dit niet extreem zwaar is, kan het nog steeds een extra belasting zijn bij het meenemen van de powerbank, vooral als je reist of kampeert en al veel bagage bij je hebt.
 • Nadeel 2: Het volledig opladen van de powerbank neemt relatief veel tijd in beslag. Het duurt 6 uur om volledig op te laden met een 9V/2A adapter, en zelfs 9 uur met een standaard 5V/3A adapter.
 • Nadeel 3: Hoewel de powerbank geschikt is voor het opladen van meerdere apparaten tegelijk, kan dit de oplaadsnelheid van individuele apparaten verminderen of de levensduur van de powerbank sneller uitputten.
 • Nadeel 4: De powerbank is getest en goedgekeurd door luchtvaartmaatschappijen, maar dit betekent niet dat alle luchtvaartmaatschappijen het gebruik ervan in het vliegtuig toestaan. Je zou dus problemen kunnen ondervinden bij het vliegen met specifieke luchtvaartmaatschappijen.
 • Nadeel 5: De powerbank heeft meerdere uitvoerpoorten (4 in totaal) en ingangspoorten (3 in totaal). Hoewel dit op het eerste gezicht als een voordeel kan lijken, kan het ook betekenen dat de powerbank meer kans heeft om te falen of defect te raken aangezien er meer poorten zijn die mogelijk kunnen falen.

Onze favoriet #6

Iniu Powerbank

Iniu Powerbank

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De INIU Powerbank is een betrouwbare en ultradunne energiebron, ideaal voor reizigers. Met een capaciteit van 10000mAh, is deze powerbank dunner dan de meeste op de markt en past gemakkelijk in je zak of tas. Daarbij kan het de iPhone 8 3,6 maal, de Samsung S22 1,7 maal of de AirPods Pro 13,2 maal opladen. Het biedt ook een toekomstbestendige, bidirectionele USB-C ingang en uitgang voor snelle en efficiënte oplading. Het 3A-snellaadmechanisme bespaart je tijd door je iPhone in slechts 1 uur tot 78% op te laden, duidelijk sneller dan de gebruikelijke 2.1A laders. Daarentegen kan het niet alleen telefoons en tablets opladen, maar ook kleinere apparaten zoals AirPods, Bluetooth-koptelefoons of smartwatches. Vertrouw op INIU’s 3 jaar garantie en levenslange technische ondersteuning voor een zorgeloze aankoop.

 • Voordeel 1: De INIU Powerbank biedt je veilige en betrouwbare oplaadmogelijkheden. Als onderdeel van de 38 miljoen wereldwijde gebruikers, kun je rekenen op de hoogste kwaliteit materialen die gebruikt worden in deze Powerbank.
 • Voordeel 2: De powerbank heeft een slank en compact design. Met een dikte van slechts 0,5 inch, past deze powerbank gemakkelijk in je broekzak of tas. Daarbij heeft het een ruime accucapaciteit van 10000mAh, voldoende om jouw gadgets meerdere malen op te laden.
 • Voordeel 3: De toekomstbestendige USB C-invoer en -uitvoer maakt het mogelijk om zowel de huidige als toekomstige USB-C apparaten op te laden. Dit maakt de INIU Powerbank een ideale keuze voor iedereen die de nieuwste technologie gebruikt.
 • Voordeel 4: Met het snellere 3A laden, kun je jouw iPhone tot 78% opladen in slechts 1 uur. Dit is aanzienlijk sneller dan de standaard 2.1A laadtechnieken, waardoor je meer tijd hebt zonder vast te zitten aan kabels.
 • Voordeel 5: De INIU PowerPaw is zeer veelzijdig en kan alles opladen van grote tot kleine apparaten. Niet alleen je telefoons en tablets, maar ook kleinere apparaten zoals AirPods, Bluetooth hoofdtelefoons, fitness trackers en slimme horloges. Dit biedt een uitzonderlijk gemak voor al jouw oplaadbehoeften.
 • Nadeel 1: Dit product is mogelijk niet ideaal voor mensen die meerdere high-power apparaten tegelijk willen opladen. Het is beschreven als een ‘10000mAh’ powerbank, wat betekent dat het mogelijk niet genoeg stroom levert voor enkele energie-intensieve apparaten tezelfdertijd.
 • Nadeel 2: De powerbank komt met een bijzonder korte USB A naar USB C kabel, slechts 0,3 meter lang. Dat is misschien onhandig voor mensen die de vrijheid willen om hun telefoon of ander apparaat verder van de powerbank te houden tijdens het opladen.
 • Nadeel 3: Hoewel de USB C-poort aan beide kanten werkt, komt dit mogelijk niet overeen met de behoeften van personen die nog steeds apparaten met oudere poorttypes moeten opladen. Zij zullen nood hebben aan extra adaptors of moeten naar een ander product zoeken.
 • Nadeel 4: De productbeschrijving stelt dat de INIU powerbank in staat is om zowel grote apparaten als kleinere accessoires op te laden. Als je echter tegelijkertijd zowel een telefoon als een kleinere gadget zoals een fitness tracker wilt opladen, zou de accu van de powerbank misschien sneller leeg kunnen raken dan gewenst.
 • Nadeel 5: Hoewel de powerbank in staat wordt geacht om een snelle oplaadfunctie van 3A te leveren, kan het zijn dat de werkelijke oplaadsnelheid varieert afhankelijk van het te laden apparaat. Dit kan tot enige teleurstelling leiden als je apparaten niet zo snel opladen als je had gehoopt.

Onze favoriet #7

Veektomx Powerbank

Veektomx Powerbank

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De VEEKTOMX Powerbank is een draagbare batterij met een indrukwekkende capaciteit van 20000mAh. Het beschikt over vier ingebouwde oplaadkabels, waaronder USB Micro, Type-C en iPhone-kabels, compatibel met een breed scala aan apparaten zoals iPhone 13/12/11/XR/8/7, iPad en Samsung Galaxy S20/S21/S22. Bovendien heeft deze powerbank een unieke functie: je kunt tot wel 5 apparaten tegelijkertijd opladen dankzij de 5 uitgangen. Het komt zelfs met een slim LED-display om je precies te laten weten hoeveel lading er nog over is, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten. Het is ook uitgerust met multi-bescherming technologie om overladen, oververhitting en overstroom te voorkomen, wat de veiligheid van jou en je apparaten garandeert. De powerbank wordt geleverd met een handleiding voor gemakkelijk en optimaal gebruik.

 • Voordeel 1: De VEEKTOMX Powerbank heeft vier ingebouwde oplaadkabels (USB Micro, Type-C, iPhone en USB A) waardoor je compatibel bent met een breed scala aan apparaten en je geen aparte oplaadkabels hoeft mee te nemen.
 • Voordeel 2: Je kunt tot maar liefst vijf apparaten tegelijk opladen met deze powerbank dankzij zijn vijf uitgangen. Dit maakt de VEEKTOMX Powerbank ideaal voor als je meerdere apparaten bezit of reist met een groep.
 • Voordeel 3: De hoge capaciteit van 20000mAh zorgt ervoor dat je in staat bent verschillende apparaten meerdere keren op te laden. Van het opladen van je AirPods Pro 40 keer tot je iPhone 13 5 keer, de VEEKTOMX Powerbank heeft genoeg vermogen om je apparaten de energieboost te geven die ze nodig hebben.
 • Voordeel 4: Door het praktische LED-display weet je precies hoeveel batterijlading er nog overblijft in de powerbank. Dit helpt om verrassingen te voorkomen en helpt je om je stroomverbruik beter te beheren.
 • Voordeel 5: De exclusieve technologie van de VEEKTOMX Powerbank zorgt voor ingebouwde beveiligingen tegen overbelasting, oververhitting en overspanning, waardoor je apparaat veilig blijft. De veiligheid van zowel jou als je apparaat wordt dus gewaarborgd door dit multi-protection veiligheidssysteem.
 • Nadeel 1: Hoewel de powerbank vijf apparaten tegelijk kan opladen, hebben alle poorten een maximale output van slechts 12W (5V/2.4A). Dit betekent dat het opladen van meerdere apparaten tegelijkertijd kan resulteren in een minder snelle oplaadsnelheid.
 • Nadeel 2: De powerbank wordt mogelijk niet geleverd met een adapter. Volgens de beschrijving heeft de powerbank een ingebouwde USB A-kabel voor het opladen van de powerbank zelf. Maar als je niet al een geschikt oplaadapparaat hebt, kun je deze niet opladen.
 • Nadeel 3: Hoewel het LED-display handig is, kan de nauwkeurigheid van de resterende batterijlading nog steeds een probleem zijn. Zoals met de meeste batterij-indicatorlichtjes, kan het lastig zijn om precies te weten hoeveel energie er nog over is.
 • Nadeel 4: De powerbank is wellicht niet zo geschikt voor apparaten met een hoge stroomvraag. Volgens de productbeschrijving kan deze de Steam Deck, bijvoorbeeld, slechts 1,5 keer opladen. Dit kan een beperking zijn als je de powerbank wilt gebruiken voor meer stroomintensieve apparaten.
 • Nadeel 5: De powerbank heeft ingebouwde kabels, wat betekent dat als een kabel kapot gaat, deze niet vervangen kan worden. Je bent dan genoodzaakt om een volledig nieuwe powerbank aan te schaffen, wat niet erg duurzaam is.

Onze favoriet #8

Anker Powerbank

Anker Powerbank

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Anker 737 Powerbank, ook wel PowerCore 24K genoemd, is een hoogwaardige draagbare oplader met een krachtige capaciteit van 24.000 mAh. Dankzij de nieuwste Power Delivery 3.1 en bidirectionele technologie, kan deze Powerbank razendsnel opladen, en zelfs een bliksemsnelle lading van 140 W veiligstellen. Deze draagbare oplader kan je iPhone 13 bijna 5 keer opladen, of je iPad Pro 12,9 inch 1,3 keer. Deze Anker Powerbank is ook voorzien van een slimme, gemakkelijk leesbare digitale display die het uitgangsvermogen en de geschatte oplaadtijd van de Powerbank laat zien. Bij je aankoop krijg je een Anker 737 Powerbank, een USB-C naar USB-C kabel en een handleiding.

 • Voordeel 1: Het heeft een krachtig tweezijdig laadvermogen. Dankzij de nieuwste Power Delivery 3.1 en bidirectionele technologie kun je de powerbank snel opladen of een indrukwekkende 140 W laadvermogen garanderen.
 • Voordeel 2: Het biedt een sterke capaciteit. Met een batterijcapaciteit van 24.000 mAh en een dubbele batterijduur kan je een iPhone 13 bijna 5 keer opladen of een iPad Pro 12,9 inch 1,3 keer opladen. Dat zijn heel wat oplaadbeurten met één volle powerbank!
 • Voordeel 3: De slimme display is een handige eigenschap. Het eenvoudig leesbare digitale display toont het uitgangsvermogen en de verwachte tijd om de powerbank volledig op te laden. Zo heb je altijd een duidelijk beeld van de prestaties van je powerbank.
 • Voordeel 4: De Anker powerbank komt met nuttige accessoires. Bij aankoop van dit product krijg je een USB-C naar USB-C kabel voor gemakkelijk en efficiënt opladen.
 • Voordeel 5: De gebruiksaanwijzing is inbegrepen. Ook al is deze mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands, het is een nuttig hulpmiddel om het beste uit je powerbank te halen en het correct te gebruiken.
 • Nadeel 1: Hoewel de Anker Powerbank een krachtige capaciteit heeft die een iPhone 13 bijna 5 keer kan opladen, kan het voor mensen met grotere apparaten zoals een iPad Pro 12.9 inch te weinig zijn, omdat het dit apparaat maar 1.3 keer kan opladen.
 • Nadeel 2: De Anker 737 powerbank wordt alleen geleverd met een USB-C naar USB-C kabel. Dit betekent dat als je apparaten met andere soorten oplaadpoorten hebt, je mogelijk sommige van je eigen oplaadkabels moet gebruiken of losse kabels moet kopen.
 • Nadeel 3: De handleiding is mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands. Dit kan voor Nederlandstalige klanten hinderlijk zijn aangezien belangrijke details over het gebruik of de veiligheid van de powerbank gemist kunnen worden.
 • Nadeel 4: Het digitale display toont alleen het uitgangsvermogen en de geschatte tijd voor het volledig opladen van de draagbare oplader. Het geeft mogelijk geen info over de resterende accucapaciteit of de voortgang van het opladen van de aangesloten apparaten weer.
 • Nadeel 5: Ondanks het feit dat de powerbank uitgerust is met de nieuwste Power Delivery 3.1 en bidirectionele technologie, wordt er niets vermeld over bescherming tegen oververhitting of kortsluiting. Dit kan voor sommige gebruikers een punt van zorg zijn in termen van veiligheid van de apparaten die worden opgeladen.

Onze favoriet #9

Veektomx Powerbank

Veektomx Powerbank

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De VEEKTOMX Powerbank is een draagbare lader met 20000 mAh capaciteit, uitgerust met de laatste 65W snellaadtechnologie. Deze powerbank laadt je MacBook Pro binnen een uur van 0% naar 50% op en ondersteunt een grote reeks apparaten, van smartphones tot laptops en van drones tot verwarmde vesten. Hij beschikt over een krachtige compatibiliteit om zowel hoog- als laagvermogen-apparaten op te laden. Met een 45W Type-C poort die snel opladen ondersteunt, kun je deze powerbank zelf in slechts 2 uur opladen met een 45W USB PD-adapter. De VEEKTOMX Powerbank heeft drie uitvoerpoorten, waarmee je tot drie apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Daarnaast komt de powerbank met ingebouwde beveiligingen tegen hoge stroom, oververhitting en overladen. Dit zorgt voor een veilige oplaadervaring voor jou en je apparaten.

 • Voordeel 1: De VEEKTOMX powerbank heeft een indrukwekkende 65W Power Delivery Fast Charge technologie. Hierdoor kun je supersnel jouw laptop opladen. Zo kan je MacBook Pro in slechts een uur van 0% naar 50% worden opgeladen.
 • Voordeel 2: Deze powerbank heeft een krachtige compatibiliteit. Of je nu een mobiele telefoon, een laptop, een DJI Mini, een verwarmd vest, luidspreker, of zelfs kleinere apparaten zoals Bluetooth headsets, AirPods of een smartwatch hebt, deze powerbank kan ze allemaal opladen.
 • Voordeel 3: Met de 45W Quick Charge 4.0 technologie in de Type-C poort, kan de powerbank binnen slechts 2 uur volledig worden opgeladen via een 45W USB PD-stroomadapter. Dat betekent dat je snel weer op weg bent met een volle lading.
 • Voordeel 4: De powerbank is ontworpen om drie apparaten tegelijk op te laden. Met één 65W USB-C output poort en twee 18W output poorten, kun je meerdere apparaten tegelijk op volle kracht opladen zonder dat de ene de andere beïnvloedt.
 • Voordeel 5: Veiligheid is een grote prioriteit voor de VEEKTOMX powerbank. Het heeft ingebouwde beveiligingen om je apparaat te beschermen tegen te hoge stroom, oververhitting en overladen, wat betekent dat je met vertrouwen jouw apparaten kunt opladen.
 • Nadeel 1: Hoewel de powerbank een capaciteit heeft van 20000 mah en het in staat is om op hoge snelheid op te laden, kan het tot 11 uur duren om zelf volledig op te laden met een standaard 5V-2A stroomadapter. Dit kan onpraktisch zijn als je weinig tijd hebt om het op te laden voordat je de deur uit gaat.
 • Nadeel 2: De powerbank heeft weliswaar de mogelijkheid om 3 apparaten tegelijkertijd op te laden, maar de twee USB-poorten delen een totaal vermogen van 18W. Dit kan betekenen dat als je twee apparaten tegelijkertijd oplaadt via de USB-poorten, ze niet met de maximale snelheid opgeladen kunnen worden.
 • Nadeel 3: Hoewel de powerbank compatibel is met een breed scala aan apparaten, houdt rekening mee dat bij het opladen van een apparaat met een hoge energiebehoefte, zoals een MacBook Pro of een DJI Mini, de powerbank snel leeg kan raken.
 • Nadeel 4: De meegeleverde USB-C naar C aansluitkabel is 152 cm lang, wat misschien langer is dan je nodig hebt of wilt. Dit kan leiden tot meer warboel in je tas en het kan minder handig zijn om te gebruiken.
 • Nadeel 5: Ten slotte hangt de effectiviteit van de ‘Exclusieve Technologie’ voor bescherming tegen oververhitting, overladen en te hoge stroom volledig af van de werking van deze ingebouwde beveiligingen. Als deze veiligheidsfuncties falen, kan je apparaat mogelijk beschadigd raken en de levensduur van de powerbank kan korter zijn.

Onze favoriet #10

Anker Powerbank

Anker Powerbank

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Anker 325 Power Bank is jouw perfecte metgezel voor onderweg en dagelijks gebruik met eindeloze stroom van 20.000 mAh, waarmee je je apparaten voor dagen aan één stuk kunt opladen. Je kunt er een iPhone 14 tot 4,3 keer mee opladen en een iPad Pro 12,9″ meer dan één keer. Dankzij het 15W-snelladen zijn je apparaten in een mum van tijd weer klaar voor gebruik. Het heeft ook een USB-C en USB-A poort waardoor je twee apparaten tegelijk kunt opladen. Het ontwerp is compact, licht en handzaam. Bovendien wordt het geleverd met een welkomstgids, een zorgeloze garantie van achttien maanden en vriendelijke klantenservice.

 • Voordeel 1: De Anker 325 Power Bank met 20.000 mAh capaciteit biedt je eindeloos stroom voor onderweg. Met deze powerbank kun je apparaten zoals je iPhone of iPad Pro meerdere keren opladen, waardoor je nooit zonder stroom zit.
 • Voordeel 2: Dit apparaat biedt je de mogelijkheid om snel op te laden met 15W vermogen. Dit betekent dat je apparaten in een mum van tijd volledig opgeladen zijn, zodat je snel weer aan de slag kunt.
 • Voordeel 3: De Anker 325 Power Bank heeft de capaciteit om twee apparaten tegelijk op te laden, dankzij de beschikbare USB-C- en USB-A-poorten. Zo kun je je smartphone en tablet tegelijkertijd opladen, wat bijzonder handig is als je meerdere apparaten hebt.
 • Voordeel 4: Het ontwerp van deze powerbank is compact en handig. Dit betekent dat het supercompact en licht is en gemakkelijk in de hand ligt, waardoor het de perfecte metgezel is voor op reis of voor dagelijks gebruik.
 • Voordeel 5: Tot slot krijg je bij de aankoop van de Anker 325 Power Bank (PowerCore 20K II) een welkomstgids, en kun je rekenen op de zorgeloze achttien maanden garantie en vriendelijke klantenservice van Anker.
 • Nadeel 1: Ondanks de capaciteit van 20.000 mAh om een iPhone 14 tot 4,3 keer op te laden of zelfs een iPad Pro 12,9″ meer dan één keer op te laden, kan dit onvoldoende zijn voor gebruikers met meerdere apparaten of voor diegenen die zware applicaties gebruiken die veel stroom verbruiken.
 • Nadeel 2: De Powerbank biedt snel opladen met 15W, maar dit kan toch achterblijven bij sommige moderne smartphones en tablets die sneller opladen ondersteunen.
 • Nadeel 3: Hoewel de mogelijkheid om twee apparaten tegelijk op te laden handig kan zijn, is het belangrijk op te merken dat dit de totale stroomafgifte kan verdelen, waardoor individuele apparaten mogelijk trager worden opgeladen dan wanneer ze afzonderlijk worden opgeladen.
 • Nadeel 4: Ook al is deze Anker 325 Power Bank ontworpen om compact en handig te zijn, sommige gebruikers zouden het nog steeds te groot of te zwaar kunnen vinden om comfortabel mee te nemen.
 • Nadeel 5: Hoewel je bij de aankoop de welkomstgids, de powerbank en toegang tot klantenservice krijgt, kan dit voor sommige gebruikers onvoldoende zijn. Bijvoorbeeld, het ontbreken van een meegeleverde oplaadkabel of adapter kan ongemakkelijk zijn.

Concluderend, of je nu op zoek bent naar betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding of pure kracht, er is gegarandeerd een powerbank in onze top 10 die aan jouw eisen voldoet. Al deze modellen hebben in onze test uitstekend gepresteerd. Ze hebben een robuuste constructie, betrouwbare prestaties en zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Als je regelmatig op pad bent en je apparaten altijd opgeladen moeten zijn, is een betrouwbare powerbank een absolute noodzaak. Neem dus de tijd om de in deze test gepresenteerde opties te overwegen en kies de powerbank die het beste bij jouw behoeften past.

Inhoudsopgave