a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Rattengif: De 10 beste producten in de test

In dit nieuwe onderzoek vind je de beste 10 rattengif producten die uitvoerig zijn getest, zodat jij de beste keuze kunt maken.

Unser Favorit: Arborix Rattengif

Arborix Rattengif
★★★★★

Unser Favorit: Arborix Rattengif

Arborix Rattengif
★★★★★

Unser Favorit: Baokua Rattengif

Baokua Rattengif
★★★★★

Unser Favorit: Köder-Discount Rattengif

Köder-Discount Rattengif
★★★★★

Unser Favorit: Praknu Rattengif

Praknu Rattengif
★★★★★

Unser Favorit: Tk Gruppe Timo Klingler Rattengif

Tk Gruppe Timo Klingler Rattengif
★★★★★

Unser Favorit: Köder-Discount Rattengif

Köder-Discount Rattengif
★★★★★

Unser Favorit: Amz Brand Rattengif

Amz Brand Rattengif
★★★★★

Unser Favorit: Swissinno Rattengif

Swissinno Rattengif
★★★★★

Unser Favorit: Vebi Rattengif

Vebi Rattengif
★★★★★

In deze uitgebreide gids nemen we een kijkje naar de tien beste rattengif-producten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Aan de hand van nieuw onderzoek en nauwkeurige tests onthullen we de meest effectieve oplossingen om van die vervelende knaagdiersituatie af te komen. Ieder product is grondig geëvalueerd op basis van werkzaamheid, veiligheid en prijs-kwaliteitverhouding. Dus of je nu op zoek bent naar een blijvende oplossing voor een hardnekkig rattensituatie, of een preventieve maatregel wenst om deze ongewenste bezoekers op afstand te houden, wij helpen je de perfecte keuze te maken. Lees verder en ontdek het rattengif dat het beste aansluit bij jouw behoeften.

Rattengif is een product dat je kunt gebruiken om knaagdierplagen, met name ratten, in je woning of tuin te bestrijden. Het wordt vaak in de vorm van korrels, pasta’s of blokken verkocht die je op strategische plekken plaatst waar je de ratten vaak ziet of hun sporen vindt. De ingrediënten in het gif zorgen ervoor dat de ratten na consumptie sterven. Houd rekening dat het gebruik van rattengif potentieel gevaarlijk kan zijn voor andere dieren en kinderen, dus zorg dat je het altijd op een veilige manier en volgens de instructies op de verpakking gebruikt.

Check Uit

Onze favoriet #1

Arborix Rattengif

Arborix Rattengif

Waarom we het gekozen hebben

Arborix’s Rattengif is een professioneel, krachtig en effectief bestrijdingsmiddel tegen zowel muizen als ratten, inclusief de zwarte rat. Het gif, samengesteld uit 0,0025% brodifacoum (het krachtigste muizengif op de markt) en verwerkt in multi-granen lokaas, trekt knaagdieren aan met zijn optimale mix. De unieke formule resulteert in onmiddellijke vrijlating van het gif in het knaagdier na consumptie, met slechts één enkele inname dodelijk. Het 3kg pakket is geschikt om je huis, kantoor, tuin, zolder en zelfs je kelder en schuur vrij van knaagdieren te houden. Gebruik het veilig, lees vooraf altijd het etiket en de productinformatie.

 • Voordeel 1: Arborix rattengif bevat 0,0025% brodifacoum, een zeer krachtig gif dat bedoeld is voor de bestrijding van muizen en ratten. Slechts na één enkele inname zal het knaagdier sterven, waardoor jij op korte termijn het ongedierte probleem kan oplossen.
 • Voordeel 2: Het rattengif is verwerkt tot een aantrekkelijk graanlokaas dat gebruik maakt van multi-granen voor een optimale aantrekking. Dit betekent dat de kans groter is dat ratten en muizen aangetrokken worden tot het gif, waardoor de bestrijding efficiënter is.
 • Voordeel 3: Je kunt Arborix rattengif gebruiken voor het bestrijden van muizen en ratten in verschillende ruimtes, zoals je huis, tuin, zolder, kantoor, kelder, en schuur. Dit maakt het product veelzijdig en nuttig in verschillende omstandigheden.
 • Voordeel 4: Het gif heeft niet alleen effect op algemene ratten en muizen, maar is ook effectief tegen de zwarte rat. Dit betekent dat het gif breed toepasbaar is en zowel algemene als specifiekere knaagdierproblemen kan aanpakken.
 • Voordeel 5: Arborix rattengif heeft een autorisatienummer BE2018-0027, wat betekent dat het door officiële instanties is goedgekeurd voor gebruik. Dit garandeert dat het product veilig is voor gebruik, zolang jij de aanwijzingen op het label en de productinformatie volgt.
 • Nadeel 1: Dit product bevat Brodifacoum, een zeer krachtig gif dat onmiddellijk vrijkomt in het knaagdier na consumptie. Dit betekent dat het potentieel ook schadelijk kan zijn voor andere dieren of zelfs kinderen als ze per ongeluk in contact komen met de giftige korrels.
 • Nadeel 2: Hoewel het product beweert uniek multi-granen lokaas te gebruiken voor een optimale aantrekking, is er geen garantie dat de knaagdieren worden aangetrokken tot het lokaas ten opzichte van hun reguliere voedselbron.
 • Nadeel 3: Het product is zeer krachtig, waarbij één inname dodelijk is voor de knaagdieren. Dit kan echter ook leiden tot ongewenste opeenhoping van dode dieren in verborgen hoeken en gaten van uw huis of tuin, wat problemen met geur en hygiëne kan veroorzaken.
 • Nadeel 4: De sterke potentie van dit rattengif kan een risico opleveren voor wilde dieren en huisdieren die mogelijk met het gif in contact kunnen komen.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving geeft aan dat je muizenlokdozen of rattenlokdozen nodig hebt voor een effectieve toepassing. Dit betekent dat het product niet op zichzelf kan staan en dat er mogelijk extra kosten en inspanningen nodig zijn voor de aankoop en installatie van deze dozen.

Onze favoriet #2

Arborix Rattengif

Arborix Rattengif

Waarom we het gekozen hebben

Het Arborix rattengif is een krachtige, professionele oplossing in de vorm van gebruiksklare voorgedoseerde zakjes. Het gif, op basis van de stof difenacoum, is verwerkt in aantrekkelijk graanlokaas wat resistentie tegen warfarine bij muizen en ratten tegengaat. Eenmaal ingenomen, treedt de dodelijke werking een paar dagen later in, waardoor de dieren geen lokaasschuwheid ontwikkelen. Dit gif is zowel binnen als buiten te gebruiken in combinatie met een lokdoos. Voor muizen gebruik je 30g per lokdoos, terwijl je voor ratten 100g per doos gebruikt. Zorg ervoor dat er minimaal 2m respectievelijk 5m tussen de dozen zit bij meervoudig gebruik. Als gebruiksklaar rattengif, is Arborix de ideale keuze voor een effectieve bestrijding van ongedierte.

 • Voordeel 1: Arborix Rattengif is een krachtige professional-grade oplossing. Het maakt gebruik van Difenacoum, een stof die bekend staat om zijn bloedstollingsremmende werking, waardoor ratten en muizen na verloop van tijd sterven.
 • Voordeel 2: Het is uitermate gebruiksvriendelijk en komt in voorgedoseerde zakjes, klaar om te gebruiken. Dit maakt de toepassing van het rattengif efficiënt en moeiteloos.
 • Voordeel 3: Dit rattengif is ook effectief tegen muizen en ratten die resistentie tegen warfarine hebben ontwikkeld. Dit betekent dat het in staat is om ongedierte te bestrijden dat mogelijk bestand is tegen andere typen vergiffen.
 • Voordeel 4: De verleidelijke graanlokaas die in dit product wordt gebruikt, maakt het onweerstaanbaar voor ratten. Tarwe is een natuurlijke voedingsbron voor deze dieren, dus ze zullen moeilijk weerstand kunnen bieden aan het lokaas, waardoor ze uiteindelijk het giftige middel consumeren.
 • Voordeel 5: Arborix Rattengif is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Het kan gebruikt worden rond gebouwen, met specifieke instructies over de afstand tussen de lokaasdozen, om een effectieve ongediertebestrijding te garanderen.
 • Nadeel 1: Het gebruik van dit rattengif merk Arborix kan ongewenste effecten hebben. Gezien de kracht van het actieve bestanddeel difenacoum dat gebruikt wordt, bestaat er een risico dat het gif ook andere dieren of zelfs huisdieren kan schaden als ze het per ongeluk opeten.
 • Nadeel 2: Hoewel de rattengif gebruiksklaar en aantrekkelijk is gemaakt door het te verwerken in graanlokaas, moet je er rekening mee houden dat dit lokaas ook aantrekkelijk kan zijn voor andere dieren dan ratten en muizen, die je misschien niet wilt schaden.
 • Nadeel 3: Het product doet er enkele dagen over om te werken, dit betekent dat je niet onmiddellijk resultaten zal zien. Na inname sterft het ongedierte pas na enkele dagen, dus er kunnen nog steeds enige tijd knaagdieren rondlopen in je huis of tuin.
 • Nadeel 4: Hoewel het product zowel binnen als buiten kan worden gebruikt, dient dit rattengif altijd te worden gebruikt in gesloten lokdozen. Dit kan ongemakkelijk zijn voor sommige gebruikers, omdat je extra voorzorgsmaatregelen moet nemen en mogelijk extra apparatuur moet aanschaffen.
 • Nadeel 5: Het product heeft specifieke instructies voor gebruik, waaronder de hoeveelheid gif die per lokdoos moet worden gebruikt en de afstand tussen de lokdozen. Dit kan het gebruik ervan bemoeilijken, vooral in kleinere ruimtes of in situaties waar je meerdere lokdozen moet plaatsen.

Onze favoriet #3

Baokua Rattengif

Baokua Rattengif

Waarom we het gekozen hebben

De BAOKUA Rattengif is een effectieve en veilige methode om ongewenste knaagdieren, zoals muizen en woelmuizen, te elimineren. Deze slim ontworpen elektrische val werkt zodra een muis contact maakt met twee ijzeren platen, wat leidt tot een efficiënte oplossing voor muizenproblemen. Het is eenvoudig in gebruik en het reinigen ervan is moeiteloos; met wegwerphandschoenen kun je de val snel en zonder onaangename geuren schoonmaken. De val is veilig en herbruikbaar, met een ingebouwde veiligheidsschakelaar om elektrische schokken bij kinderen en huisdieren te voorkomen. Bovendien biedt BAOKUA een tevredenheidsgarantie, wat je recht geeft op een onvoorwaardelijke terugbetaling als je niet tevreden bent met het product.

 • Voordeel 1: Professionaliteit – Je hoeft geen extra rattengif of lokstoffen aan te schaffen. De suggestie is om leverworst of noten-nougatcrème als aas te gebruiken.
 • Voordeel 2: Hygiënisch – De Köder-Discount rattenvallen zijn makkelijk te reinigen. In tegenstelling tot houten rattenvallen die kunnen vervormen door weersomstandigheden, zijn deze vallen gemaakt van weerbestendig plastic dat zelfs bij veranderende temperaturen blijft functioneren.
 • Voordeel 3: Gebruiksgemak – Het opzetten van de rattenval is een fluitje van een cent. Voorzie de val van aas, idealiter leverworst of noten-nougatroom, en plaats hem langs de paden waar de ratten bewegen.
 • Voordeel 4: Herbruikbaar – Deze rattenvallen zijn extreem duurzaam dankzij de stevige constructie en hoogwaardige materialen. Ze zijn geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis gebruik, ideaal voor rattenbestrijding in je tuin.
 • Voordeel 5: Leveringsomvang – De set bevat 3 Köder-Discount rattenvallen voor professionele ongediertebestrijding. Je kan dus op verschillende plekken tegelijkertijd aan de slag met de bestrijding van de ongewenste knaagdieren.
 • Nadeel 1: Het Köder-Discount rattengif vereist dat je zelf aas moet voorzien, zoals leverworst of noten-nougatcrème. Dit kan een extra inspanning en kostenpost voor jou betekenen, als je deze niet al in huis hebt.
 • Nadeel 2: De productbeschrijving suggereert dat ratten meestal zich langs muren of tuinranden bewegen en dat dit is waar je de vallen moet opzetten. Dit kan een beperking zijn als de ratten in jouw omgeving zich anders gedragen en zich op andere plaatsen bevinden.
 • Nadeel 3: Hoewel de vallen herbruikbaar zijn wat goed is voor het milieu, betekent dit ook dat je ze na elk gebruik moet legen en schoonmaken. Dit kan een vies en onaangenaam karwei zijn.
 • Nadeel 4: Als de rattenval eenmaal is geactiveerd, kan het zijn dat je zelf de dode rat moet verwijderen. Dit kan voor sommige mensen onacceptabel of angstaanjagend zijn.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving vermeldt niet hoe effectief het product is voor verschillende soorten ratten. Het is mogelijk dat de Köder-Discount rattenvallen niet effectief zijn voor alle rattensoorten, waardoor je misschien verschillende producten moet proberen om succes te behalen.

Onze favoriet #4

Köder-Discount Rattengif

Köder-Discount Rattengif

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Köder-Discount rattengif is eigenlijk een professionele en weerbestendige rattenvalkit, waar je geen speciale lokstoffen voor nodig hebt – leverworst of noten-nougatcrème werken prima als lokaas. Je kunt ze makkelijk schoonmaken en ze zijn ontworpen om weerstand te bieden tegen vervorming door weersomstandigheden, anders dan houten vallen. Het gebruik is eenvoudig, je plaatst gewoon de aas op de val en zet deze op ratroutes, zoals langs muren of tuinranden. Gebouwd om zowel binnen als buiten te functioneren, zijn ze gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen en zijn daarom extreem herbruikbaar. Met je aankoop ontvang je drie rattenvallen, ideaal voor professionele ongediertebestrijding.

 • Voordeel 1: Professionaliteit – Je hoeft geen extra rattengif of lokstoffen aan te schaffen. De suggestie is om leverworst of noten-nougatcrème als aas te gebruiken.
 • Voordeel 2: Hygiënisch – De Köder-Discount rattenvallen zijn makkelijk te reinigen. In tegenstelling tot houten rattenvallen die kunnen vervormen door weersomstandigheden, zijn deze vallen gemaakt van weerbestendig plastic dat zelfs bij veranderende temperaturen blijft functioneren.
 • Voordeel 3: Gebruiksgemak – Het opzetten van de rattenval is een fluitje van een cent. Voorzie de val van aas, idealiter leverworst of noten-nougatroom, en plaats hem langs de paden waar de ratten bewegen.
 • Voordeel 4: Herbruikbaar – Deze rattenvallen zijn extreem duurzaam dankzij de stevige constructie en hoogwaardige materialen. Ze zijn geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis gebruik, ideaal voor rattenbestrijding in je tuin.
 • Voordeel 5: Leveringsomvang – De set bevat 3 Köder-Discount rattenvallen voor professionele ongediertebestrijding. Je kan dus op verschillende plekken tegelijkertijd aan de slag met de bestrijding van de ongewenste knaagdieren.
 • Nadeel 1: Het Köder-Discount rattengif vereist dat je zelf aas moet voorzien, zoals leverworst of noten-nougatcrème. Dit kan een extra inspanning en kostenpost voor jou betekenen, als je deze niet al in huis hebt.
 • Nadeel 2: De productbeschrijving suggereert dat ratten meestal zich langs muren of tuinranden bewegen en dat dit is waar je de vallen moet opzetten. Dit kan een beperking zijn als de ratten in jouw omgeving zich anders gedragen en zich op andere plaatsen bevinden.
 • Nadeel 3: Hoewel de vallen herbruikbaar zijn wat goed is voor het milieu, betekent dit ook dat je ze na elk gebruik moet legen en schoonmaken. Dit kan een vies en onaangenaam karwei zijn.
 • Nadeel 4: Als de rattenval eenmaal is geactiveerd, kan het zijn dat je zelf de dode rat moet verwijderen. Dit kan voor sommige mensen onacceptabel of angstaanjagend zijn.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving vermeldt niet hoe effectief het product is voor verschillende soorten ratten. Het is mogelijk dat de Köder-Discount rattenvallen niet effectief zijn voor alle rattensoorten, waardoor je misschien verschillende producten moet proberen om succes te behalen.

Onze favoriet #5

Praknu Rattengif

Praknu Rattengif

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Praknu Rattengif is een diervriendelijke en herbruikbare val die perfect is voor het vangen van ratten, muizen en slaapmuizen. In tegenstelling tot veel traditionele vallen, zorgt deze val ervoor dat de gevangen knaagdieren ongedeerd blijven. De val, gemaakt van robuuste draden, sluit snel en veilig zodra deze geactiveerd wordt, zodat je altijd op een betrouwbare werking kunt rekenen. Bovendien is de val door zijn grootte ook uitermate geschikt voor muizen, die zich niet opgesloten zullen voelen. Dankzij de twee kleppen is het plaatsen van aas in de val een fluitje van een cent, je bent in slechts een paar eenvoudige stappen klaar voor gebruik. Kortom, een ideale en humane oplossing voor je knaagdierprobleem.

 • Voordeel 1: Praknu rattengif is diervriendelijk. Dankzij de levende vallen worden ratten, muizen en slaapmuizen levend gevangen. Dit betekent dat, in tegenstelling tot conventionele impactvallen, de rat ongedeerd blijft.
 • Voordeel 2: Het product is herbruikbaar. De rattenval kan meerdere keren gebruikt worden. Je hoeft hem alleen maar schoon te maken met water en de val is weer klaar voor gebruik.
 • Voordeel 3: Praknu rattengif is betrouwbaar. De draadboxval is gemaakt van robuuste draden. Als de val succesvol wordt geactiveerd, sluit de klep snel en veilig.
 • Voordeel 4: Het is ook geschikt voor muizen. De val voelt niet beknellend aan voor muizen vanwege de grootte, waardoor het product flexibeler in gebruik is.
 • Voordeel 5: Het rattengif van Praknu is eenvoudig in gebruik. Dankzij de twee kleppen kan het aas gemakkelijk in de levende val worden geplaatst en is het dus na een paar eenvoudige stappen klaar voor gebruik.
 • Nadeel 1: Het product is dier vriendelijk, wat betekent dat het ratten, muizen en slaapmuizen levend vangt. Dit kan voor sommige mensen een ethische oplossing zijn, maar het betekent ook dat je als gebruiker zelf verantwoordelijk bent voor het op een humane manier vrijlaten of verwijderen van de gevangen knaagdieren.
 • Nadeel 2: De rattenval moet na elk gebruik worden schoongemaakt met water. Dit kan voor sommige gebruikers tijdrovend of zelfs onaangenaam zijn, vooral als de val succesvol is geweest.
 • Nadeel 3: Het product is gemaakt van robuuste draden. Hoewel dit een betrouwbare constructie impliceert, kan het voor sommige mensen moeilijk zijn om te controleren of de val daadwerkelijk is geactiveerd zonder de val zelf te openen, aangezien er geen zichtbare indicatie is.
 • Nadeel 4: Hoewel het positief is dat het product kan worden gebruikt voor zowel ratten als muizen, kan de grootte van de val onpraktisch zijn voor het vangen van kleinere knaagdieren. Het ‘niet ingesnoerd voelen’ suggereert dat de val vrij groot is en mogelijk niet effectief is tegen kleinere muizen.
 • Nadeel 5: Terwijl het schijnbare voordeel dat het aas gemakkelijk kan worden geplaatst via de twee kleppen, betekent dit ook dat je tijd moet besteden aan het vinden en plaatsen van geschikt lokaas. Bovendien zal je na een succesvolle vangst de val moeten reinigen en opnieuw lokaas moeten plaatsen.

Onze favoriet #6

Tk Gruppe Timo Klingler Rattengif

Tk Gruppe Timo Klingler Rattengif

Waarom we het gekozen hebben

Het Rattengif van TK Gruppe Timo Klingler is geen gewoon rattengif, maar een krachtige rattenvalboxval ontworpen voor universeel gebruik in zowel binnen als buitenruimtes. De behuizing, gemaakt van robuust draadgaas, heeft een aasstructuur die alle soorten dieren kan aantrekken, van kleine muizen tot grotere dieren. Het heeft een snelle en effectieve werking; de val klapt in een oogwenk dicht en wordt ondersteund door een stabiel vergrendelingsmechanisme. Je kunt het gebruiken in je tuin, huis of zelfs in de kelder. Dankzij de hoogwaardige afwerking en duurzaam materiaal kan deze val lang mee gaan. Vergeet tot slot niet de handige afmetingen van 29 x 15 x 12 cm en 250x90x90 mm die zorgen voor bruikbaarheid en gemakkelijke opslag.

 • Voordeel 1: De Rattengif merk TK Gruppe Timo Klingler is perfect voor alle soorten dieren. Dankzij de unieke 1-ingangs constructie kunnen alle verschillende soorten plaagdieren worden gevangen, wat aantoont dat deze val universeel bruikbaar is.
 • Voordeel 2: Deze val is gemaakt van robuust draadgaas en is daardoor uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het toont aan dat je de val probleemloos in de tuin of in huis kunt neerzetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid.
 • Voordeel 3: De muizenval sluit in een fractie van een seconde, wat betekent dat je in een mum van tijd ongewenste bezoekers kunt vangen. Dit bespaart je tijd in de strijd tegen ongewenste dieren en garandeert een snelle vangst.
 • Voordeel 4: Met de zeer grote vangstbak van deze val kun je ook grotere dieren vangen. Dit maakt deze val uiterst veelzijdig, aangezien je niet alleen kleine dieren zoals muizen, maar ook grotere dieren zoals ratten kunt vangen.
 • Voordeel 5: De Rattengif merk TK Gruppe Timo Klingler heeft een afmeting van 250x90x90 mm, wat betekent dat het compact genoeg is om te plaatsen op locaties waar ruimte beperkt is. Dit geeft je de flexibiliteit om de val strategisch te plaatsen op die plaatsen waar je het het meest nodig hebt, zonder dat het te veel ruimte inneemt.
 • Nadeel 1: Het product heeft maar één ingang. Dit kan een nadeel zijn, aangezien de kans groter is dat de rat of muis ontsnapt voordat de val dichtklapt. Het zou nuttiger kunnen zijn als er meer dan één ingang zou zijn.
 • Nadeel 2: Hoewel de val is gemaakt van robuust draadgaas, geeft de beschrijving niet direct duidelijkheid over de mate waarin het product bestand is tegen het knagen van ratten en andere grotere dieren.
 • Nadeel 3: De val is ontworpen om in een oogwenk dicht te klappen. Dit suggereert dat het mechanisme zeer gevoelig kan zijn, wat kan resulteren in ongewenste activering, bijvoorbeeld door de wind of door huisdieren.
 • Nadeel 4: Hoewel de beschrijving suggereert dat de val ook grote dieren kan vangen, geeft het niet aan hoe groot de dieren kunnen zijn, noch hoe efficiënt het is bij het vangen van grotere dieren in vergelijking met kleinere.
 • Nadeel 5: De beschrijving geeft aan dat het een aasval betreft. Dit betekent dat je zou moeten investeren in apart aas om de val effectief te laten zijn. Dit kan een extra kostenpost en moeite betekenen, en het is onduidelijk wat voor soort aas het best zou werken.

Onze favoriet #7

Köder-Discount Rattengif

Köder-Discount Rattengif

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Köder-Discount Rattengif is een hoogwaardig aasstation gemaakt van stevig kunststof dat je helpt om snel en effectief rattenproblemen op te lossen. Je kunt eenvoudig het aas op de meegeleverde veiligheidsstang trekken om de ratten aan te trekken en het station kan ook als rattenval worden gebruikt. Het is veilig afsluitbaar met een sleutel om te beschermen tegen onbevoegde toegang. Het bewijst zijn efficiëntie doordat ratten meestal het aas inslikken binnen 2 tot 4 dagen, met een prettig effect dat dode ratten zelden worden gevonden. Of je het nu binnen of buiten wilt gebruiken, deze rattenval is veelzijdig genoeg voor zowel permanente als kortdurende bestrijding van knaagdieren met verschillende soorten aas. De afmetingen zijn 22 x 14 x 8 cm.

 • Voordeel 1: Het Rattengif merk Köder-Discount is professioneel van bouw. Dankzij het hoogwaardige aasstation van stevig kunststof kun jij jouw rattenprobleem binnen de kortste keren oplossen.
 • Voordeel 2: De practicaliteit van het aasstation is aanzienlijk. Trek eenvoudig het aas op de bijgeleverde veiligheidsstang om ratten aan te trekken. Bovendien kan het aasstation als alternatief ook functioneren als rattenval.
 • Voordeel 3: Om je gerust te stellen, is het aasstation afsluitbaar met een sleutel om te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Dit maakt het veiliger tegen kinderen en huisdieren.
 • Voordeel 4: Het Köder-Discount Rattengif is uiterst efficiënt. Uit ervaring slikken ratten het aas na 2 tot 4 dagen in. Dankzij dit vertraagde effect vind je zelden dode ratten, wat aangenaam is voor het schoonhouden van je omgeving.
 • Voordeel 5: Flexibiliteit is een andere merkbare plus. Of je nu binnen of buiten bent, de rattenval is geschikt voor zowel de permanente als de tijdelijke bestrijding van knaagdieren. Bovendien kan het worden neergelegd met verschillende soorten aas, zoals aasblokken, aaspasta’s, portie aas, giftarwe of tarwe-aas en kant-en-klaar aas. Dit maakt het product zeer veelzijdig in gebruik.
 • Nadeel 1: Hoewel het product claimt professioneel en van hoge kwaliteit te zijn, geeft de beschrijving geen specifieke informatie over de gebruikte materialen of technologieën die deze bewering ondersteunen.

  Nadeel 2: Hoewel het aasstation ook als rattenval kan worden gebruikt, geeft de beschrijving niet aan hoe het zou functioneren als een val. Dit kan het moeilijk maken te begrijpen hoe je het product als zodanig zou gebruiken.

 • Nadeel 3: Het product is beschreven als veilig met een sleutelvergrendeling om onbevoegde toegang te voorkomen, maar de beschrijving vermeldt niet wat er gebeurt als de sleutel verloren gaat. Dit kan grote veiligheidsproblemen opleveren.
 • Nadeel 4: Het productvermelding stelt dat de ratten het aas na 2 tot 4 dagen inslikken. Dit kan lang duren als je te maken hebt met een urgente rattenplaag, en er ontstaat een vertraging in de tijd voordat je echte resultaten ziet.
 • Nadeel 5: Hoewel het product wordt aangeprezen als veelzijdig en geschikt voor zowel binnen als buiten, is het onduidelijk hoe het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Regenachtig of koud weer kan de effectiviteit van het station beïnvloeden.

Onze favoriet #8

Amz Brand Rattengif

Amz Brand Rattengif

Waarom we het gekozen hebben

De AMZ BRAND Ultrasonic Muis- en Insectverjager is de perfecte oplossing voor jouw ongedierteproblemen thuis. Gemaakt van milieuvriendelijk, vuurbestendig en niet-giftig ABS-plastic, biedt dit apparaat drie unieke intelligente werkstanden aan. Het verhoogt de activiteit van ongedierte in de eerste twee weken, maar na 4-5 weken wordt je probleem opgelost. De krachtige ultrasonische speakers kunnen hinderlijk zijn voor sommige mensen en huisdieren, maar je kunt de geluidsniveaus aanpassen als dat nodig is. Dit apparaat is veilig om te gebruiken en heeft een brede dekking, het bestrijdt alles van muizen en ratten tot muskieten, vliegen, kevers, motten en meer in binnenruimtes tot 140 vierkante meter. Bovendien biedt AMZ BRAND een 100% tevredenheidsgarantie, wat betekent dat je je geld volledig terugkrijgt als je niet tevreden bent met het product.

 • Voordeel 1: De AMZ BRAND Ultrasonic Muis- en Insectverjager is een perfecte oplossing voor het bestrijden van ongedierte in huis. Het werkt tegen verschillende soorten pests, zoals muizen, ratten, muskieten, vliegen, kevers, kakkerlakken, motten, mieren en bedwantsen.
 • Voordeel 2: Dankzij de unieke technologie kunnen de ongediertebestrijders je helpen om binnen 4-5 weken van je ongedierte probleem af te komen. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijk, vuurbestendig en niet-giftig ABS-plastic en bieden drie intelligente werkstanden.
 • Voordeel 3: De muisverjager is uitgerust met krachtige ultrasound speakers die 8 W aan vermogen per apparaat leveren. Hoewel sommige mensen en dieren last kunnen hebben van het geluid in standen 2 en 3, kan het apparaat in de stilste stand (stand 1) worden gezet.
 • Voordeel 4: Met een brede dekking is deze ultrasonische ongediertebestrijder geschikt voor binnenruimtes tot 140 vierkante meter (280 vierkante meter in totaal). Dit is meer dan wat veel andere producten op de markt bieden.
 • Voordeel 5: Tot slot is het belangrijk op te merken dat de AMZ BRAND Ongediertebestrijder mens- en diervriendelijk is. Het is ontworpen om alleen klein ongedierte aan te pakken, dus je hoeft je geen zorgen te maken over schade aan mensen of huisdieren.
 • Nadeel 1: Het AMZ BRAND Ultrasonic Muis- en Insectverjager product geeft volgens de productbeschrijving aan dat er mogelijk in de eerste twee weken meer activiteit onder het ongedierte te zien is. Dit kan leiden tot een tijdelijke verergering van je plaagprobleem voordat het begint te verbeteren.
 • Nadeel 2: De geluidsintensiteit kan voor sommige mensen en dieren hinderlijk zijn. Als je gevoelig bent voor geluid of huisdieren hebt die gevoelig zijn voor geluid, dan kan het geluid van dit product, vooral in de standen 2 en 3, mogelijk overlast veroorzaken.
 • Nadeel 3: Ongeacht dat het product is gemaakt van milieuvriendelijke materialen, is het niet duidelijk uit de productbeschrijving in hoeverre het product zelf ook milieuvriendelijk is wanneer het in gebruik is.
 • Nadeel 4: Het maximale bereik per apparaat is 140 vierkante meter. Dit kan een nadeel zijn als je een groter gebied wilt bestrijken. Je zou dan meer apparaten nodig hebben om een optimale werkzaamheid te garanderen.
 • Nadeel 5: Hoewel de AMZ BRAND Ultrasonic Muis- en Insectverjager claimt te werken tegen allerlei soorten ongedierte, kan het voor sommige gebruikers een nadeel zijn dat het apparaat non-specifiek is. Als je bijvoorbeeld een specifiek probleem hebt met slechts één soort ongedierte, zou een meer gespecialiseerd product wellicht effectiever kunnen zijn.

Onze favoriet #9

Swissinno Rattengif

Swissinno Rattengif

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Rattengif van het merk SWISSINNO is geen gif, maar een zeer effectief vervangende lokaas voor muizenvallen. Dit product, geleverd in twee handige injectiespuiten, is kinderlijk eenvoudig en schoon om te gebruiken. Het maakt het vullen van het aasstation van je muizenval een fluitje van een cent. Het lokaas is samengesteld uit natuurlijke producten, zonder gif of andere chemische substanties, waardoor het absoluut veilig is voor zowel kinderen als huisdieren. Dit Zwitserse product, ondersteund door 20 jaar ervaring in ongediertebestrijding van SWISSINNO, trekt muizen sterk aan en garandeert daardoor een grote vangst in een korte tijd.

 • Voordeel 1: Dit Rattengif merk SWISSINNO is uiterst effectief. Het kan frustratie met levende vallen of andere ineffectieve muizenvallen beëindigen, omdat de lokstof muizen sterk aantrekt, wat resulteert in grote vangsten in een korte tijd.
 • Voordeel 2: Het gebruik ervan is hygiënisch en gemakkelijk. De handige spuit maakt schoon en morsvrij navullen mogelijk, waardoor het bijvullen een kinderspel wordt. Je hoeft alleen maar het aasstation te vullen en dat is het.
 • Voordeel 3: Het product is veilig voor zowel kinderen als huisdieren. De zachte aas is een natuurlijk product dat volledig vrij is van gif of andere chemicaliën. Dus, zelfs als het in contact komt met kinderen of huisdieren, is het onschadelijk.
 • Voordeel 4: Het rattengif is van hoge kwaliteit en ontworpen in Zwitserland. Met de 20-jarige ervaring van SWISSINNO in ongediertebestrijding, is deze vervangende aas beproefd en getest, wat leidt tot betrouwbare prestaties.
 • Voordeel 5: Het product is gemakkelijk te onderhouden en te hergebruiken. Het vervangende aas is specifiek ontworpen voor het vervangen van de aaspatronen, waarmee de val direct weer klaar is voor gebruik na het navullen. Je hoeft dus niet telkens een nieuwe val te kopen.
 • Nadeel 1: Hoewel het product claimt zeer effectief te zijn en in staat is om in korte tijd grote vangsten te realiseren, geeft het eigenlijk geen garantie op hoe snel het daadwerkelijk de muizenprobleem zal oplossen. Immers, “grote vangsten in korte tijd” kan variëren afhankelijk van wat je definieert als ‘korte tijd’.
 • Nadeel 2: Het gebruik van de spuit voor het bijvullen is misschien praktisch, maar het kan nog steeds lastig en tijdrovend zijn voor sommige gebruikers. Niet iedereen is handig met dergelijke gereedschappen en dit kan frustrerend zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het product veilig is voor kinderen en huisdieren, kan het nog steeds angst of aantrekking veroorzaken bij deze groepen als ze ermee in contact komen – ondanks de bewering dat het “onaantrekkelijk” is voor kinderen en huisdieren. Ze kunnen bijvoorbeeld nieuwsgierig zijn naar het kunnen spelen met de spuit of proberen het te eten.
 • Nadeel 4: De aasstations moeten worden bijgevuld zodra het aas op is. Dit betekent dat er voortdurend toezicht nodig is om te zorgen dat het aasstation nooit leeg is, waardoor het toch nog wat moeite vergt.
 • Nadeel 5: Hoewel het product claimt 100% vrij van gif of andere chemicaliën te zijn, geeft het geen details over de exacte ingrediënten van het aas. Dit kan zorgen voor enige twijfel over de geldigheid van deze claim en eventuele risico’s die dit met zich mee kan brengen.

Onze favoriet #10

Vebi Rattengif

Vebi Rattengif

Waarom we het gekozen hebben

Het rattengif van het merk VEBI is een gebruiksklaar product ontworpen om zowel muizen als ratten effectief te bestrijden. Met zijn krachtige formule hoef je het slechts één keer te gebruiken om al resultaten te zien. Dit maakt het een snelle en efficiënte oplossing voor je ongedierteprobleem.

 • Voordeel 1: Het Rattengif merk VEBI is gebruiksklaar, wat betekent dat je geen extra voorbereiding of stappen hoeft te ondernemen voor je het product kunt gebruiken.
 • Voordeel 2: Dit gif is niet alleen effectief tegen ratten, maar ook tegen muizen. Zo hoef je niet verschillende producten aan te schaffen wanneer je te maken hebt met meerdere soorten ongedierte.
 • Voordeel 3: VEBI rattengif is effectief na slechts één enkele bediening. Je hoeft niet meerdere keren te behandelen om resultaten te zien, wat je tijd en moeite bespaart.
 • Voordeel 4: De effectiviteit na de eerste bediening suggereert een hoge kwaliteit van het product. Je kunt erop vertrouwen bij het oplossen van je ongedierte problemen.
 • Voordeel 5: Het gebruiksgemak en de effectiviteit van VEBI rattengif betekenen dat je met minimale inspanning en zonder de noodzaak om meerdere producten te proberen, je huishouden of ruimte kunt bevrijden van zowel ratten als muizen.
 • Het is moeilijk om nadelen te vinden door alleen naar de gegeven productbeschrijving te kijken maar ik zal proberen te analyseren wat potentiële problemen zouden kunnen zijn:
 • Nadeel 1: Hoewel het product gebruiksklaar is, informeert de beschrijving je niet over veiligheidsmaatregelen. Hoe veilig is het product in de aanwezigheid van kinderen en huisdieren?
 • Nadeel 2: Het product zegt effectief te zijn tegen muizen en ratten, maar het is niet gespecificeerd voor welke soorten muizen of ratten. Niet alle rattengif is effectief tegen alle soorten knaagdieren.
 • Nadeel 3: “Effectief na één enkele bediening”. Dit kan leiden tot een valse veiligheid dat één enkele toepassing voldoende is om een volledige plaag te bestrijden, terwijl in werkelijkheid het mogelijk meerdere behandelingen kan vergen.
 • Nadeel 4: De vermelding dat het product “gebruiksklaar” is, leidt tot twijfel over de mogelijkheid om de dosering te regelen en aan te passen op basis van de ernst van de plaag.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het product als effectief wordt neergezet na een enkele bediening, bevat de beschrijving geen informatie over hoe lang het duurt voordat je resultaten ziet en wanneer de knaagdieren dood gaan na het innemen van het gif.

Concluderend, de juiste keuze voor rattenvergif kan het verschil betekenen tussen een aanhoudend probleem en een snelle, effectieve oplossing. In onze nieuwste test zijn er tien beste producten naar voren gekomen die betrouwbaar, efficiënt en veilig zijn in gebruik. Echter, net als met elke bestrijdingsmethode, ligt succes in jouw handen. Het is van cruciaal belang om de instructies zorgvuldig te volgen, de juiste dosering te gebruiken, en eventuele terugkerende activiteiten te monitoren. Deze rattenvergif producten bieden je de tool om ratten effectief te bestrijden, maar jouw oplettendheid en volharding maken uiteindelijk hoe succesvol je zal zijn.

Inhoudsopgave