a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Trolley: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 trolleys op de markt, uitgelicht in ons recente onderzoek, om het meest geschikte product voor jou te kiezen.

Unser Favorit: Doeworks Trolley

Doeworks Trolley
★★★★★

Unser Favorit: G-Rack Trolley

G-Rack Trolley
★★★★★

Unser Favorit: Songmics Trolley

Songmics Trolley
★★★★★

Unser Favorit: Songmics Trolley

Songmics Trolley
★★★★★

Unser Favorit: Songmics Trolley

Songmics Trolley
★★★★★

Unser Favorit: Kingrack Trolley

Kingrack Trolley
★★★★★

Unser Favorit: Meister Trolley

Meister Trolley
★★★★★

Unser Favorit: Travelite Trolley

Travelite Trolley
★★★★★

Unser Favorit: Cabin Max Trolley

Cabin Max Trolley
★★★★★

Unser Favorit: Kono Trolley

Kono Trolley
★★★★★

Op zoek naar de perfecte trolley? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben zorgvuldig onderzoek gedaan naar de tien beste trolleys op de markt en ze grondig getest op functionaliteit, duurzaamheid, design, en gebruiksgemak. Of je nu een weekendje weg plant of een langere reis in het verschiet hebt, in deze gids vind je de geschikte trolley voor jou. Van compact en lichtgewicht voor korte ritten tot robuust en ruim voor langere reizen, lees verder en ontdek welke van deze topproducten het beste bij jou past!

Een trolley is een speciaal soort bagagekarretje met wieltjes dat jij kunt gebruiken om gemakkelijk je spullen te vervoeren. Het is uitgerust met een uitschuifbare handgreep waarmee je het achter je aan kunt trekken, waardoor zware lasten veel makkelijker te dragen zijn. Of je nu door de luchthaven reist, winkelt of je dagelijkse boodschappen doet, een trolley kan jou veel moeite besparen door je spullen veilig en efficiënt te vervoeren.

Check Uit

Onze favoriet #1

Doeworks Trolley

Doeworks Trolley

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De DOEWORKS Trolley is een compacte, multifunctionele opbergwagen van 40 x 40 x 60 cm die perfect past in kleine ruimtes of de hoek van elke kamer. Ongeacht of je deze gebruikt in de badkamer, kinderkamer, op kantoor, in de keuken, kapsalon of kunststudio, met zijn 70 cm hoogte is dit opbergmeubel zowel voor volwassenen als kinderen eenvoudig te hanteren. De trolley is gemaakt van dik metaal wat het een robuuste constructie geeft, geschikt om zware voorwerpen te dragen, en heeft dankzij het glanzende oppervlak geen last van spaanders of roest, zelfs niet in vochtige omgevingen. Handig om te weten is dat de wagen is uitgerust met 4 wielen, waarvan 2 met vergrendeling, wat zorgt voor moeiteloos verplaatsen en stevige positionering, zelfs op een helling.

 • Voordeel 1: De trolley heeft een perfecte hoogte van 70 cm, wat handig is voor zowel volwassenen als kinderen om hem te duwen. Hierdoor past hij bij alle leeftijden en hoogtes.
 • Voordeel 2: Deze DOEWORKS trolley is multifunctioneel en kan in diverse omgevingen worden gebruikt, zoals de badkamer, kinderkamer, kantoor, keuken, kapsalon, of kunststudio. Dit maakt het een veelzijdig item voor je huishouden of werkplek.
 • Voordeel 3: Het is gemaakt van dik metaal, wat zorgt voor robuustheid en duurzaamheid. Zelfs zware voorwerpen kan je veilig op deze trolley opbergen, zonder je zorgen te maken over de stabiliteit.
 • Voordeel 4: Ondanks zijn compacte formaat van 40 x 40 x 60 cm, biedt deze trolley veel opbergruimte. Dit maakt hem ideaal voor ruimtes met weinig plaats, of voor plaatsing in de hoek van een kamer.
 • Voordeel 5: Dankzij de 4 wielen waarvan 2 met vergrendeling is deze trolley gemakkelijk te verplaatsen en vast te zetten, zelfs op een helling. Dit maakt het erg praktisch in gebruik en verhoogt de mobiliteit en veiligheid.
 • Nadeel 1: Hoewel de DOEWORKS trolley 70 cm hoog is, hetgeen voorgesteld wordt als de perfecte hoogte, kan dit voor sommige gebruikers nog steeds ongemakkelijk zijn, vooral voor diegenen die langer of korter zijn dan gemiddeld.
 • Nadeel 2: De trolley is door zijn ontwerp multifunctioneel en kan in veel verschillende omgevingen worden gebruikt, zoals een badkamer, een kinderkamer of een kunststudio. Dit kan echter betekenen dat het ontwerp niet specifiek is geoptimaliseerd voor geen enkele omgeving, wat een nadeel kan zijn als je op zoek bent naar iets specifieks voor jouw behoeften.
 • Nadeel 3: Ondanks dat het een schitterend oppervlak heeft dat bestand is tegen chips en roest, is er geen informatie over de weerstand tegen vlekken of krassen. Dit kan een potentieel probleem zijn, aangezien het metaal in de loop van de tijd zijn glans kan verliezen.
 • Nadeel 4: De smalle omvang kan zowel een voordeel als een nadeel zijn. Hoewel het ideaal is voor omgevingen met weinig ruimte, kan dit ook betekenen dat de opslagcapaciteit beperkt is in vergelijking met grotere trolleys.
 • Nadeel 5: Tot slot, de vergrendelbare wielen zijn zeker nuttig om de trolley veilig op zijn plaats te houden. Echter, in de omschrijving staat niet vermeld of de wielen ook gemakkelijk vervangbaar zijn, mochten ze na verloop van tijd verslijten of breken.

Onze favoriet #2

G-Rack Trolley

G-Rack Trolley

Waarom we het gekozen hebben

De Trolley van G-Rack is een hoogwaardig en stevig transportmiddel, vervaardigd uit aluminium. Deze robuuste platformwagen kan alle soorten goederen dragen en is dankzij de lekvrije banden, betrouwbaar en duurzaam om ongelukken te voorkomen. Het handige van dit product is, je kunt het gemakkelijk zelf monteren en met één hand vervoeren. Daarnaast kan je het door het opvouwbare design ook eenvoudig opbergen. Of je nu lichtere lasten thuis of op kantoor moet vervoeren, met een draagvermogen van 100 kg en een comfortabele handgreep is deze trolley perfect voor beide scenario’s. Het product heeft een 5-jarige garantie en wordt geleverd met een btw-factuur, waardoor het een populaire keuze is bij klanten.

 • Voordeel 1: De G-Rack Trolley is van hoge kwaliteit, gemaakt van robuust aluminium, en is stabiel genoeg om allerlei soorten goederen te vervoeren. Dit aspect zorgt voor betrouwbaarheid en duurzaamheid tijdens het gebruik.
 • Voordeel 2: De trolley is voorzien van pannensichere reifen, wat betekent dat de wielen bestand zijn tegen lekken. Dit zorgt ervoor dat de trolley altijd operationeel blijft, wat de kans op ongevallen aanzienlijk vermindert.
 • Voordeel 3: Deze trolley is ontworpen voor gebruiksgemak. Je kunt hem niet alleen zelf in elkaar zetten en met één hand vervoeren, maar dankzij het opvouwbare ontwerp kun je hem ook makkelijk opbergen.
 • Voordeel 4: Met een draagvermogen van 100 kg en een handige handgreep is de G-Rack trolley perfect voor lichtere lasten thuis of op kantoor. Het is daarmee een veelzijdige oplossing voor je vervoersbehoeften.
 • Voordeel 5: Tot slot is deze trolley niet alleen nuttig voor zakelijke doeleinden, maar je kunt hem ook heel goed thuis gebruiken. De veelzijdigheid van het product maakt het tot een geweldige keuze, ongeacht de situatie.
 • Nadeel 1: Hoewel het product uit hoogwaardig aluminium is gemaakt, kan het feit dat het uit dit specifieke materiaal is vervaardigd, een probleem zijn als je op zoek bent naar iets zwaarder en duurzamer. Aluminium kan bijvoorbeeld gevoeliger zijn voor beschadigingen en deuken dan andere materialen.
 • Nadeel 2: De Trolley van G-Rack heeft pannensichere banden die bedoeld zijn om in goede staat te blijven en ongelukken te voorkomen. Echter, ‘pannensichere’ betekent niet noodzakelijkerwijs ‘onverwoestbaar’, en je kunt nog steeds problemen krijgen met slijtage van de wielen na langdurig gebruik.
 • Nadeel 3: De trolley is ontworpen om door één persoon te worden gehanteerd, en terwijl dit een voordeel kan zijn voor sommige gebruikers, kan het een regelrechte uitdaging zijn als je van plan bent grotere of zwaardere items te verplaatsen. Je zou dan bijvoorbeeld extra hulp kunnen gebruiken, wat niet opgaat voor dit productontwerp.
 • Nadeel 4: De trolley is ontworpen voor lichtere lasten, met een draagvermogen van 100 kg. Dit kan een nadeel zijn als je van plan bent om zwaardere items te vervoeren, omdat de trolley mogelijk niet zo effectief is bij het hanteren van deze soorten ladingen.
 • Nadeel 5: Hoewel het product eenvoudig op te zetten is en gemakkelijk op te bergen dankzij het opvouwbare ontwerp, hebben sommige gebruikers misschien de voorkeur voor een product dat al volledig geassembleerd is. Het in elkaar zetten van het product kan voor sommige mensen een zekere mate van ongemak veroorzaken, afhankelijk van hun handigheid en beschikbare tijd.

Onze favoriet #3

Songmics Trolley

Songmics Trolley

Waarom we het gekozen hebben

De SONGMICS Trolley is een multi-inzetbare opbergwagen, ideaal voor zowel huis- als kantoorgebruik. Met zijn vier wielen en handvat is hij eenvoudig te verplaatsen, zelfs volgeladen, zodat je hem kunt gebruiken waar je hem het meest nodig hebt, zoals in de slaapkamer, kinderkamer of wasruimte. Hij is uitgerust met drie rekken en twee kleine inhaakrekjes, waardoor je veel opbergruimte krijgt terwijl hij toch weinig vloeroppervlak inneemt. Het ontwerp is stevig en betrouwbaar, met kunststof legborden die worden ondersteund door stalen buizen en elk legbord kan tot 10 kg dragen. Zelfs de montage is een fluitje van een cent, met duidelijk gemarkeerde onderdelen en geïllustreerde instructies. Je hoeft alleen alle onderdelen met de bijgeleverde schroeven aan elkaar te verbinden!

 • Voordeel 1: Multifunctionaliteit. De trolley van SONGMICS kent eindeloos potentieel: je kunt hem gebruiken voor een romantisch jubileumdiner, een mobiele tuin maken of hem zelfs als barkar gebruiken voor een levendige cocktailparty. De keuze is aan jou!
 • Voordeel 2: Betrouwbare en ruime opslag. De stabiele stalen frame, gecombineerde met goed gemaakte onderdelen en in hoogte verstelbare planken zorgen voor een sterke en ruime opbergoplossing. Je kunt de verticale ruimte volledig benutten, terwijl elke laag een maximaal gewicht van 10 kg kan dragen.
 • Voordeel 3: Moeiteloze mobiliteit. Met 4 zware wielen en 2 remmen kan de trolley makkelijk van de ene plaats naar de andere in je kamer of kantoor worden verplaatst. Zelfs wanneer de trolley volledig geladen is, zul je geen problemen tegenkomen, het leven wordt hierdoor een stukje makkelijker.
 • Voordeel 4: Eenvoudige montage. De constructie van deze opbergwagen is eenvoudig en er zijn geen schroeven nodig voor de montage. Dit maakt het voor jou mogelijk om dit hulpstuk in een mum van tijd op te zetten.
 • Voordeel 5: Professionele klantenservice. SONGMICS biedt professionele klantenservice, zowel voor als na je aankoop. Dit zorgt voor extra zekerheid en een gevoel van betrouwbaarheid wanneer je deze hoogwaardige utility cart aan je huis toevoegt.
 • Nadeel 1: De SONGMICS trolley heeft een maximumgewicht van 10 kg per plank. Dit kan een probleem zijn als je van plan bent om er zwaardere objecten op te plaatsen.
 • Nadeel 2: Hoewel de trolley mobiel is, kan het volledig beladen verplaatsen van deze trolley misschien niet zo moeiteloos zijn als de beschrijving suggereert. Vooral als je de trolley over onregelmatige oppervlakken wilt rollen, kunnen de wieltjes mogelijk minder effectief zijn.
 • Nadeel 3: De trolley vereist montage. Hoewel de productbeschrijving aangeeft dat de montage eenvoudig is en zonder schroeven, kan dit proces toch tijdrovend en verwarrend zijn voor sommige mensen, vooral als ze niet handig zijn.
 • Nadeel 4: De hoogteverstelbare planken kunnen een nadeel zijn als ze niet naar wens kunnen worden vastgezet. Dit kan leiden tot instabiliteit wanneer ze zijn beladen met objecten.
 • Nadeel 5: Hoewel de trolley een stevig stalen frame heeft, wordt er niet gespecificeerd hoe duurzaam de planken zijn. Afhankelijk van het gebruikte materiaal, kunnen ze mogelijk gemakkelijk krassen of beschadigen.

Onze favoriet #4

Songmics Trolley

Songmics Trolley

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SONGMICS Trolley is een veelzijdig inzetbaar product met onbeperkte mogelijkheden. Het kan dienen als transportmiddel voor je feestartikelen, een mobiel platform voor je mini-tuin of als barkar voor je zomerfeestje. Gemaakt van stevig staal, biedt de trolley een sterke en ruime opbergoplossing. De onderdelen en planken zijn van hoge kwaliteit en in hoogte verstelbaar, waardoor je ten volle van je verticale ruimte kunt profiteren, waarbij elke laag tot 10 kg kan dragen. Ook beschikt hij over vier zware wielen met twee remmen, wat voor gemakkelijke verplaatsing zorgt, zelfs wanneer de kar volledig is geladen. Het monteren van de trolley is zo gemakkelijk dat er geen schroeven nodig zijn. Bovendien staat SONGMICS voor je klaar met professionele klantenservice, zowel voor als na je aankoop. Voeg deze hoogwaardige utility cart vandaag nog toe aan je huis!

 • Voordeel 1: Multifunctionaliteit. De trolley van SONGMICS kent eindeloos potentieel: je kunt hem gebruiken voor een romantisch jubileumdiner, een mobiele tuin maken of hem zelfs als barkar gebruiken voor een levendige cocktailparty. De keuze is aan jou!
 • Voordeel 2: Betrouwbare en ruime opslag. De stabiele stalen frame, gecombineerde met goed gemaakte onderdelen en in hoogte verstelbare planken zorgen voor een sterke en ruime opbergoplossing. Je kunt de verticale ruimte volledig benutten, terwijl elke laag een maximaal gewicht van 10 kg kan dragen.
 • Voordeel 3: Moeiteloze mobiliteit. Met 4 zware wielen en 2 remmen kan de trolley makkelijk van de ene plaats naar de andere in je kamer of kantoor worden verplaatst. Zelfs wanneer de trolley volledig geladen is, zul je geen problemen tegenkomen, het leven wordt hierdoor een stukje makkelijker.
 • Voordeel 4: Eenvoudige montage. De constructie van deze opbergwagen is eenvoudig en er zijn geen schroeven nodig voor de montage. Dit maakt het voor jou mogelijk om dit hulpstuk in een mum van tijd op te zetten.
 • Voordeel 5: Professionele klantenservice. SONGMICS biedt professionele klantenservice, zowel voor als na je aankoop. Dit zorgt voor extra zekerheid en een gevoel van betrouwbaarheid wanneer je deze hoogwaardige utility cart aan je huis toevoegt.
 • Nadeel 1: De SONGMICS trolley heeft een maximumgewicht van 10 kg per plank. Dit kan een probleem zijn als je van plan bent om er zwaardere objecten op te plaatsen.
 • Nadeel 2: Hoewel de trolley mobiel is, kan het volledig beladen verplaatsen van deze trolley misschien niet zo moeiteloos zijn als de beschrijving suggereert. Vooral als je de trolley over onregelmatige oppervlakken wilt rollen, kunnen de wieltjes mogelijk minder effectief zijn.
 • Nadeel 3: De trolley vereist montage. Hoewel de productbeschrijving aangeeft dat de montage eenvoudig is en zonder schroeven, kan dit proces toch tijdrovend en verwarrend zijn voor sommige mensen, vooral als ze niet handig zijn.
 • Nadeel 4: De hoogteverstelbare planken kunnen een nadeel zijn als ze niet naar wens kunnen worden vastgezet. Dit kan leiden tot instabiliteit wanneer ze zijn beladen met objecten.
 • Nadeel 5: Hoewel de trolley een stevig stalen frame heeft, wordt er niet gespecificeerd hoe duurzaam de planken zijn. Afhankelijk van het gebruikte materiaal, kunnen ze mogelijk gemakkelijk krassen of beschadigen.

Onze favoriet #5

Songmics Trolley

Songmics Trolley

Waarom we het gekozen hebben

De SONGMICS Trolley is jouw redder in nood bij keukenchaos en ruimtegebrek voor keukengerei. Deze compacte en smalle trolley optimaliseert je verticale ruimte en is eenvoudig te verplaatsen dankzij vier zware zwenkwielen en twee handgrepen, zelfs als hij volledig beladen is. Vertrouw op de sterkte van deze keukenwagen; ondersteund door stalen buizen kan elke legplank tot 10 kg gewicht dragen. Deze veelzijdige trolley is niet alleen perfect voor je keukengerei, maar ook ideaal voor het vervoeren van schildergerei, het opslaan van waspoeder of zelfs als mobiel beautystation. Het opzetten is kinderspel dankzij de duidelijk gelabelde onderdelen en geïllustreerde instructies.

 • Voordeel 1: Optimale Ruimtebenutting: Deze SONGMICS-trolley maakt optimaal gebruik van verticale ruimte om je uit de problemen te helpen, vooral als je keuken te druk is of als je niet genoeg ruimte hebt voor je keukengerei.
 • Voordeel 2: Mobiliteit: Dankzij de 4 zware zwenkwielen en 2 handige handgrepen kun je deze plank gemakkelijk van de ene kamer naar de andere verplaatsen. Dit maakt het proces eenvoudig, zelfs wanneer de trolley volledig is beladen.
 • Voordeel 3: Duurzaamheid: Deze stevige keukenwagen verdient je vertrouwen. Met stalen buizen die de 3 legplanken stevig ondersteunen en elke mand heeft een draagvermogen van 10 kg, kun je erop vertrouwen dat deze trolley lang meegaat.
 • Voordeel 4: Veelzijdigheid: Deze trolley is geschikt voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om het vervoer van schildersmateriaal, het opslaan van waspoeder of zelfs het gebruiken als mobiel schoonheidsstation, deze trolley is de juiste keuze!
 • Voordeel 5: Gemakkelijke Montage: Maak je geen zorgen over het proces van het monteren van deze serveerwagen. Met gelabelde onderdelen en duidelijke, geïllustreerde instructies is het in elkaar zetten een fluitje van een cent!
 • Nadeel 1: Haalt niet het maximale uit je ruimte. Hoewel de SONGMICS trolley optimaal gebruik maakt van verticale ruimte, kan het zo zijn dat als je een grotere keuken hebt, de trolley misschien te smal en te beperkt is voor al je keukengerei.
 • Nadeel 2: Verplaatsingsbeperkingen. De trolley maakt gebruik van zwenkwielen om hem te verplaatsen. Hoewel dit handig kan zijn, kunnen deze wielen op sommige oppervlakken minder goed werken. Ook kunnen ze vastlopen, waardoor de trolley moeilijker te bewegen is, zeker als hij volledig is geladen.
 • Nadeel 3: Niet geschikt voor zwaardere items. De keukentrolley kan elke mand tot 10 kg dragen. Hierdoor kun je mogelijk niet al je zwaardere items op de trolley plaatsen, wat de bruikbaarheid ervan kan beperken.
 • Nadeel 4: Alleskunner, maar mogelijk niet optimaal voor specifieke behoeften. Hoewel de SONGMICS trolley flexibel is in het soort items dat hij kan vervoeren en opslaan, kan dit betekenen dat hij niet is geoptimaliseerd voor specifieke gebruiken. Zo is het misschien niet de meest efficiënte opslagruimte voor bijvoorbeeld schildergerei of waspoeder.
 • Nadeel 5: In elkaar zetten is verplicht. Hoewel de SONGMICS trolley wordt geleverd met gelabelde onderdelen en duidelijke instructies, moet je deze wel zelf in elkaar zetten. Dit kan tijd kosten, en de complexiteit kan variëren afhankelijk van je ervaring met dergelijke taken.

Onze favoriet #6

Kingrack Trolley

Kingrack Trolley

Waarom we het gekozen hebben

De KINGRACK Trolley is een stijlvolle en duurzame opbergoplossing met een sterke constructie van koolstofstaal en hoogwaardige kunststof manden. Deze trolley is ontworpen voor maximale efficiëntie met drie niveaus om al je spullen, variërend van toiletartikelen tot dossiers, gemakkelijk te organiseren. De trays hebben een prachtig hol ontwerp om luchtcirculatie te bevorderen en geurtjes te voorkomen, terwijl de verhoogde randen ervoor zorgen dat je spullen veilig blijven waar je ze achterlaat. De trolley heeft ook 360-graden draaibare wielen waarvan er twee vergrendelbaar zijn voor eenvoudige manoeuvreerbaarheid. U-vormige handvatten zorgen voor eenvoudige bediening. Het elegante design en de fantastische kleuren betekent dat het in elke kamer past, waardoor het perfect is voor je keuken, slaapkamer, woonkamer en nog veel meer.

 • voordeel 1: De duurzaamheid en stabiliteit van de KINGRACK trolley is zeker een van zijn sterkste punten. Het frame is gevormd van stevig koolstofstaal en de manden zijn van hoogwaardig kunststof, wat betekent dat de trolley waterdicht, roestvast en ontworpen is voor langdurig gebruik.
 • voordeel 2: Met drie niveaus biedt het een grote capaciteit voor het opbergen van allerlei items, van toiletartikelen en flessen tot planten en dossiers. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte.
 • voordeel 3: De KINGRACK trolley bevordert ook hygiëne en veiligheid. Het holle ontwerp op de dienbladen zorgt voor luchtstroom, voorkomt ophoping van vloeistof en geurtjes. Daarnaast zorgen de verhoogde randen ervoor dat je items niet van de trolley vallen.
 • voordeel 4: Het bedienen van de trolley is gebruiksvriendelijk. Dankzij de vier sterke 360-graden wielen (waarvan er twee vergrendelbaar zijn) kun je de trolley met gemak verplaatsen. De U-vormige handgrepen maken het nog gemakkelijker om hem te manoeuvreren.
 • voordeel 5: Tot slot is er een esthetisch voordeel: de KINGRACK trolley is niet alleen functioneel, maar ook decoratief. De elegante uitstraling en fantastische kleuren maken het een perfecte aanvulling op elke ruimte, of het nu je keuken, woonkamer, kantoor, badkamer of zelfs een schoonheidssalon is.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving, zou het moeilijk zijn om expliciete nadelen te identificeren. Er zijn echter een paar potentiële kwesties die kunnen worden geïnterpreteerd afhankelijk van persoonlijke behoeften en voorkeuren:
 • Nadeel 1: Hoewel het product beweert duurzaam en stabiel te zijn dankzij het gebruik van koolstofstaal en hoogwaardige kunststoffen, kan de werkelijke duurzaamheid en stabiliteit ervan afhangen van de hoeveelheid gewicht die je erop plaatst. Overbelasting van de trolley kan het frame en de manden onder druk zetten.
 • Nadeel 2: Het driedelige ontwerp kan te beperkt zijn voor sommige gebruikers. Als je meer niveaus nodig hebt voor het opbergen van je items, dan kan dit product te klein voor je zijn.
 • Nadeel 3: De geventileerde en veilige trays zijn geweldig voor luchtcirculatie en het vermijden van geurtjes, maar als je artikelen wilt opslaan die gemakkelijk kunnen uitvallen door de gaten (kleine accessoires, sieraden misschien?), dan is deze trolley misschien niet de juiste keuze voor jou.
 • Nadeel 4: De wielen zijn handig voor mobiliteit, maar als je op zoek bent naar een meer permanente opslagoplossing die niet beweegt, kunnen de wielen eerder een belemmering zijn dan een voordeel.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het product wordt aangeprezen als multifunctioneel en decoratief, kan het ontwerp en de kleur niet bij alle interieurstijlen passen. Als esthetiek belangrijk voor je is, kan dit een mogelijke zorg zijn.

Onze favoriet #7

Meister Trolley

Meister Trolley

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Trolley van het merk Meister is jouw ideale metgezel voor het vervoeren van zware boodschappen, ideaal voor beurzen, festivals of uitjes en vriendelijk voor je rug. Deze trolley biedt je een royale opbergruimte van 54 liter en een extra geïsoleerd koelvak van 5 liter voor je diepvriesproducten. Er is tevens een extra vak met ritssluiting voor het bewaren van kleine spullen zoals sleutels en mobiele telefoons. De trolley is voorzien van talrijke kenmerken zoals een geïntegreerde houder voor ophanging aan een winkelwagentje, reflectoren voor goede zichtbaarheid in het donker, een praktische parapluzak aan de zijkant en de mogelijkheid om deze op te vouwen om ruimte te besparen. Hij heeft stevige ABS en EVA wielen voor een comfortabele rit op alle ondergronden en is uitgerust met spatbescherming om je tas schoon te houden. De trolley is gemaakt van hoogwaardig, weerbestendig polyester en heeft een stevig aluminium frame dat licht en tegelijkertijd sterk is. De complete tas is afneembaar, waardoor deze gemakkelijk te reinigen is.

 • Voordeel 1: Deze Meister Trolley ontziet je rug door je zware boodschappen voor je te vervoeren – ideaal voor beurzen, festivals of uitstapjes. Je hoeft geen zware levensmiddelen, dranken of kisten meer rond te sjouwen.
 • Voordeel 2: De Trolley biedt ontzettend veel opbergruimte met een grote inhoud van 54 liter. Daarnaast is er een geïsoleerd koelvak van 5 liter voor je diepvriesproducten en een extra vak met ritssluiting voor kleine onderdelen, zoals sleutels en mobiele telefoons.
 • Voordeel 3: De doordachte kenmerken van de Meister Trolley maken het gebruikersvriendelijk en praktisch. Het heeft een geïntegreerde houder voor het ophangen aan het winkelwagentje, reflectoren voor goede zichtbaarheid in het donker, een parapluzak aan de zijkant en het frame kan ook als steekwagen worden gebruikt.
 • Voordeel 4: De Meister Trolley heeft solide banden van ABS en EVA voor een aangenaam rijcomfort en een rustig loopgedrag op alle ondergronden. Het heeft ook een spatbescherming om te voorkomen dat er vuil in de tas komt, en je kunt het gemakkelijk meenemen in de bus of trein.
 • Voordeel 5: De trolley is gemaakt van duurzaam en weerbestendig polyestermateriaal. De gehele tas is afneembaar en daardoor bijzonder gemakkelijk te reinigen. Het heeft ook een stevig maar lichtgewicht aluminium frame.
 • Nadeel 1: Hoewel de trolley van Meister wordt geprezen om zijn rugvriendelijkheid, moet je nog steeds in staat zijn om het volle gewicht te duwen of te trekken wanneer het vol is. Afhankelijk van hoe sterk je bent, kan dit nog steeds een uitdaging zijn.
 • Nadeel 2: De wielen zijn gemaakt van kunststof (ABS en EVA), ondanks dat ze rustig lopen op alle oppervlakken, kunnen ze beschadigd raken op ruwe of scherpe oppervlakken, wat hun algehele duurzaamheid in twijfel trekt.
 • Nadeel 3: Met de geïntegreerde houder voor het ophangen aan het winkelwagentje, kan het moeilijk zijn om zowel de trolley als je winkelwagen tegelijkertijd te beheren, vooral in drukke winkelcenario’s.
 • Nadeel 4: Het geïsoleerde koelvak van 5 liter kan te klein zijn voor grotere bevroren items of als je een flinke hoeveelheid koude producten wilt vervoeren.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de tas afneembaar en gemakkelijk te reinigen is, kan het terugplaatsen van de tas na het reinigen een mogelijke uitdaging zijn, vooral als je niet erg handig bent.

Onze favoriet #8

Travelite Trolley

Travelite Trolley

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Derby trolley van Travelite is jouw ideale reispartner, dankzij het klassiek-sportieve ontwerp en het robuuste buitenmateriaal dat garant staat voor duurzaamheid. Deze serie trolleys komt in verschillende maten: handbagage (S), evenals medium (M) en large (L), die je zelfs kan vergroten door een uitzetbare plooi. Met de vier soepel lopende comfortwielen en volledig inschuifbare stang, verplaats je hem gemakkelijk, ongeacht je bestemming. Deze trolley heeft een functioneel interieur met een strakke organisatie, inclusief een speciaal vak voor je shirt en extra grote voorvakken. De M en L maten bieden extra volume dankzij een extra uitzetbare plooi. En voor bescherming zorgt een TSA-veiligheidsslot dat tijdens de bagagecontrole zonder schade geopend en gesloten kan worden, vooral handig voor reizen naar de VS.

 • Voordeel 1: De Travelite Trolley Derby heeft een klassiek-sportief ontwerp met een robuust buitenmateriaal. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar het betekent ook dat de koffer een hoge weerstand heeft tegen slijtage. Je zult dus lang van deze koffer kunnen genieten.
 • Voordeel 2: Deze trolley is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Of je nu op zoek bent naar een handbagage koffer voor een kort uitje of een grotere koffer voor langere reizen, met de Derby-serie vind je de juiste maat voor elke reis. Bovendien kunnen de maten M en L worden uitgebreid met een plooi voor extra volume.
 • Voordeel 3: Het comfort van deze trolley is ongeëvenaard. Met 4 licht lopende comfortwielen en een volledig inschuifbare stang die in verschillende hoogtes kan worden vergrendeld, is het gemakkelijk om je bagage op elke reis met je mee te nemen.
 • Voordeel 4: De Derby trolley biedt functionele opbergruimte. De gestructureerde binnenkant maakt het inpakken makkelijker, en elke maat heeft een gesloten shirtvak en extra grote voorvakken. Met de extra plooi in de maten M en L, kun je nog meer spullen meenemen.
 • Voordeel 5: Veiligheid is van groot belang bij Travelite en daarom zijn deze trolleys uitgerust met een TSA-Lock beveiligingsslot. Dit slot kan in veel landen door de bagagecontrole worden geopend en gesloten zonder schade aan te richten, wat vooral handig is voor reizen naar de VS.
 • Nadeel 1: Hoewel het robuuste buitenmateriaal stijl en duurzaamheid aan de koffer toevoegt, kan het ook behoorlijk zwaar zijn, wat mogelijk extra inspanning kan betekenen wanneer je de koffer moet optillen.
 • Nadeel 2: De trolleys uit de serie Derby zijn verkrijgbaar in drie maten. Dit kan een nadeel zijn als je op zoek bent naar een specifieke maat die niet binnen dit bereik valt, zoals een extra kleine of extra grote maat.
 • Nadeel 3: Hoewel de volledig inschuifbare en in verschillende hoogtes vergrendelbare stangen comfortabel zijn, wordt niet vermeld of ze ook zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat.
 • Nadeel 4: Hoewel de trolleys extra grote voorvakken hebben, wordt niet vermeld of deze vakken veilige sluitingen hebben. Dit kan een punt van zorg zijn als je waardevolle spullen veilig opgeborgen wilt houden.
 • Nadeel 5: Het gebruik van het TSA-Lock-veiligheidsslot kan een probleem zijn als je reist naar landen waar de algemene sleutel niet beschikbaar of algemeen geaccepteerd is.

Onze favoriet #9

Cabin Max Trolley

Cabin Max Trolley

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Cabin Max ANODE trolley is jouw ultieme reispartner, dankzij zijn perfecte afmetingen van 55x40x20 cm en lichtgewicht van slechts 2,5 kg. Hij voldoet aan de handbagagebeperkingen van talrijke luchtvaartmaatschappijen, zowel binnenlands als internationaal. Deze harde koffer, vervaardigd uit uiterst sterk en licht ABS materiaal, bevat soepel draaiende 360° spinnerwielen die het manoeuvreren moeiteloos maken. Een ander belangrijk kenmerk is het geïntegreerd 3-cijferig combinatieslot, dat jouw bagage veilig houdt. Met een binnenvolume van 40 liter biedt deze vierwieltrolley voldoende ruimte voor jouw bezittingen. Bovendien wordt hij geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie, wat getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

 • Voordeel 1: Compacte afmeting en lichtgewicht – De ANODE harde koffer van Cabin Max heeft een afmeting van 55x40x20 cm en weegt slechts 2,5 kg. Dit maakt het makkelijk om mee te nemen als handbagage op de meeste vluchten.
 • Voordeel 2: Goed geaccepteerd bij meerdere luchtvaartmaatschappijen – Of je nu vliegt met Air Asia, Air France, Delta, Lufthansa, TUI, Iberia, Wizz Air, Eurowings, Turkish, SAS, BA, Volotea, Emirates en KLM, deze trolley handbagage wordt overal geaccepteerd.
 • Voordeel 3: Ultra-duurzaam materiaal – De ANODE Trolley van Cabin Max is gemaakt van ABS-materiaal, wat het zeer stabiel en duurzaam maakt. Ondanks dat het extreem duurzaam is, behoudt het toch zijn lichtgewicht.
 • Voordeel 4: Moeiteloos manoeuvreren – Dankzij de hoogwaardige 360° spinnerwielen kun je deze trolley handbagage zonder enige moeite manoeuvreren.
 • Voordeel 5: Veiligheidsvoorziening – De ANODE Trolley is uitgerust met een geïntegreerd 3-cijferig combinatieslot van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je bagage veilig en beschermd blijft tijdens je reizen.
 • Met alle respect voor de vele voordelen van de Cabin Max Trolley, kunnen er op basis van de verstrekte productbeschrijving enkele nadelen worden afgeleid die je mogelijk willen overwegen voordat je een aankoop doet.
 • Nadeel 1: Deze trolley is ontworpen om de maximale handbagage capaciteit van verschillende luchtvaartmaatschappijen optimaal te benutten. Echter, dit betekent ook dat je vrij beperkt bent in ruimte als je naar een langere trip of een bestemming gaat waar je meer bagage nodig zou kunnen hebben.
 • Nadeel 2: De trolley is gemaakt van ABS materiaal. Hoewel dit materiaal als duurzaam en licht wordt beschouwd, kan het minder flexibel zijn dan andere materialen. Dit betekent dat het kan breken of barsten onder extreme druk of brute kracht.
 • Nadeel 3: Hoewel de koffer een geïntegreerd combinatieslot heeft, biedt dit alleen basis veiligheid. Het is bekend dat dit soort sloten gemakkelijk kunnen worden gekraakt met voldoende tijd en de juiste tools.
 • Nadeel 4: Hoewel de trolley een capaciteit van 40 liter heeft, kan deze hoeveelheid ruimte als beperkt worden ervaren, vooral als je een groot aantal items, of bijzonder grote of omvangrijke items, moet inpakken.
 • Nadeel 5: De Cabin Max Trolley heeft 360° spinnerwielen, deze zijn soepel en gemakkelijk te begeleiden. Echter, deze type wielen zijn minder stabiel op ongelijke oppervlakken en kunnen mogelijk gemakkelijker beschadigd raken dan grotere, vaste wielen.

Onze favoriet #10

Kono Trolley

Kono Trolley

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kono Trolley is een middelgrote reiskoffer met vier duurzame en 360° draaibare wielen voor soepele mobiliteit en stabiliteit. De koffer is uitgerust met een TSA-slot, waardoor deze ideaal is voor internationale reizen en jouw waardevolle spullen veilig houdt. Dankzij de lichtgewicht en stevige ABS-constructie, en een vergrendelbare volledig intrekbare telescopische stang, kun je de koffer met minimale inspanning hanteren. Deze trolley heeft slim georganiseerde vakken, inclusief een kruisriem om de inhoud op zijn plaats te houden en een flexibele tussenbodem met een clipsluiting om de binnenruimte te verdelen. Met een capaciteit van 61 liter en een gewicht van 3,1 kg, is deze middelgrote koffer ideaal voor vakanties van 4 tot 7 dagen.

 • Voordeel 1: Deze Kono trolley is uitgerust met vier dubbele wielen die 360 graden draaibaar zijn. Dit zorgt voor soepele mobiliteit en grote stabiliteit, waardoor je met gemak op elke locatie kunt navigeren.
 • Voordeel 2: Veiligheid staat voorop met dit merk! De middelgrote koffertrolleys hebben namelijk een TSA-slot. Dit is bijzonder handig voor internationale reizen, omdat je waardevolle spullen veilig bewaard worden en luchthavenpersoneel je bagage kan controleren zonder het slot te hoeven breken.
 • Voordeel 3: Nog een pluspunt van deze trolley is dat het gemaakt is van superlicht en stevig ABS materiaal. Met de volledig intrekbare en te vergrendelen telescoopstang kan je de trolley met weinig inspanning comfortabel leiden.
 • Voordeel 4: Met de georganiseerde vakken in deze trolley blijven je spullen tijdens het reizen geordend. De kruisriem in de middelgrote rolkoffer voorkomt dat de inhoud wegglijdt. Bovendien kan de binnenruimte eenvoudig in twee aparte vakken worden verdeeld door een flexibele tussenbodem met een clipsluiting.
 • Voordeel 5: De afmetingen van deze middelgrote koffer zijn 65 x 41 x 26 cm (61 liter), met een gewicht van maar 3,1 kg. Dit maakt de koffer perfect voor een vakantie van 4-7 dagen. Met deze trolley kun je heel wat spullen meebrengen zonder dat je het gevoel hebt te veel te dragen.
 • Nadeel 1: Hoewel de vier dubbele wielen van hoogwaardig kunststof gemaakt zijn en 360° draaibaar zijn, kan de betrouwbaarheid van de wielen op lange termijn in twijfel worden getrokken. Hoogwaardig kunststof kan na verloop van tijd slijten, vooral bij intensief gebruik en op ruw terrein.
 • Nadeel 2: De Trolley van Kono komt met een TSA-slot, hetgeen betekent dat luchthavenpersoneel je bagage kan controleren zonder het slot te breken. Hoewel dit voordelig kan zijn voor de veiligheidsprocedures, betekent het ook dat anderen met een TSA-masterkey toegang kunnen krijgen tot je koffer zonder je toestemming.
 • Nadeel 3: Hoewel de koffer gemaakt is van ABS, een superlicht en robuust materiaal, moet rekening worden gehouden met het feit dat koffers van dit materiaal gevoelig kunnen zijn voor krassen en deuken bij ruw transport, wat bij luchtreizen vaak voorkomt.
 • Nadeel 4: De ruimte in de koffer is verdeeld door een flexibele tussenbodem met clipsluiting. Hoewel dit kan helpen om de inhoud van de koffer beter te organiseren, kan de aanwezigheid van de tussenbodem ook een beperking zijn wanneer je grotere items wilt inpakken die niet in de twee aparte vakken passen.
 • Nadeel 5: De afmetingen van de koffer kunnen een nadeel zijn voor bepaalde reizigers. De middelmaat koffer (65 x 41 x 26 cm, 61 liter) is perfect voor een vakantie van 4-7 dagen, maar niet ideaal voor langere reizen of als je de behoefte hebt om meer spullen mee te nemen. Daarnaast zullen mensen die op zoek zijn naar een koffer voor korte reizen of als handbagage, dit model waarschijnlijk te groot vinden.

Na uitgebreid onderzoek naar de beste 10 trolley producten op de markt, ben jij nu volledig uitgerust met de juiste informatie. Het is duidelijk dat er een trolley beschikbaar is voor elk gebruik en voor ieder budget. Van compacte, lichte modellen voor alledaags gebruik tot zwaarder en duurzamer materiaal voor professioneel gebruik, jij kunt nu de juiste keuze maken. Met de informatie uit dit onderzoek, kun jij de perfecte trolley kiezen die past bij jouw precieze noden en levensstijl.

Inhoudsopgave