a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Vitamine K2: De 10 beste producten in de test [Nieuw onderzoek]

Bekijk de top 10 Vitamine K2 producten volgens ons nieuwste onderzoek voor de beste keuze voor jouw gezondheid.

Het is een genoegen jou bij te praten over de laatste ontwikkelingen rondom Vitamine K2 supplementen. Steeds meer mensen erkennen het belang van deze krachtige voedingsstof voor hun algemene gezondheid en welzijn. Of je nu op zoek bent naar een manier om je hartgezondheid te ondersteunen, je beenderstelsel te versterken of gewoon je algehele vitaliteit te verbeteren, Vitamine K2 kan een waardevolle bijdrage leveren. In dit artikel presenteren we de 10 beste Vitamine K2 producten die uitvoerig getest zijn. We baseren ons daarbij op de laatste wetenschappelijke inzichten, dus je kunt erop vertrouwen dat je goed geïnformeerd je keuze maakt.

Vitamine K2 is een essentiële voedingsstof die een cruciale rol speelt in de gezondheid van je lichaam. Het helpt bij de regulatie van calcium in het lichaam, waardoor het gunstige effecten heeft op je botten en bloedvaten. Ook speelt het een rol in de bloedstolling. Vind je het moeilijk om voldoende Vitamine K2 uit je dieet te halen, denk dan eens aan een Vitamine K2 supplement om aan je dagelijkse behoefte te voldoen. Let wel, voordat je begint met supplementen, is het altijd verstandig om dit eerst met je huisarts of een diëtist te bespreken.

Check Uit

Onze favoriet #1

Weightworld Vitamine K2

Weightworld Vitamine K2

Waarom we het gekozen hebben

WeightWorld’s Vitamine K2 tabletten zijn hoogwaardige supplementen, speciaal ontwikkeld voor de in stand houding van sterke botten en ondersteuning van de bloedstolling. Elke tablet bevat 200 mcg vitamine K (Menachinon MK-7) van superieure kwaliteit, vrij van onnodige toevoegingen, en is ontworpen voor optimale absorptie door je lichaam. Deze zorgvuldig in het VK geproduceerde tabletten zijn vervaardigd volgens de GMP-normen zonder gebruik van conserveermiddelen en kleurstoffen, en bieden een voorraad van 1 jaar bij een dagelijkse dosering. Als familiebedrijf met meer dan 17 jaar ervaring, biedt WeightWorld betrouwbare, natuurlijke supplementen waarop je kunt rekenen voor de beste ondersteuning van jouw gezondheid.

 • voordeel 1: De Vitamine K2 tabletten van WeightWorld bevatten 200 mcg hoge kwaliteit vitamine K (Menachinon MK-7) per tablet. Hierdoor kun je er vanuit gaan dat je een product van hoge kwaliteit gebruikt dat effectief zal zijn.
 • voordeel 2: Deze vitamine K2 tabletten dragen bij aan de instandhouding van sterke botten en ondersteunen het bloedstollingsproces, waardoor ze een positief effect hebben op jouw algehele gezondheid.
 • voordeel 3: Met een reeks van 1 jaar voorraad, hoef je je geen zorgen te maken over het dagelijks kopen van dit supplement. Dit maakt het gebruik ervan veel handiger en stressvrij.
 • voordeel 4: De premium ingrediënten in dit product worden grondig getest zodat je er zeker van kunt zijn dat je een veilig en betrouwbaar product gebruikt. Het product wordt geproduceerd volgens hoge GMP-normen en zonder toevoegingen zoals conserveermiddelen en kleurstoffen wat het nog beter voor je maakt.
 • voordeel 5: De Vitamine K2 tabletten van WeightWorld worden verstrekt door een familiebedrijf met meer dan 17 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op hun kennis en expertise voor een product dat echt in jouw behoeften voorziet.
 • Hoewel de productbeschrijving in grote lijnen zeer positieve aspecten van de Vitamine K2 tabletten van WeightWorld benadrukt, zijn er een paar potentiële nadelen die je kunt overwegen op basis van de gegeven informatie:
 • Nadeel 1: Elke tablet bevat een hoge dosering van 200 mcg vitamine K. Hoewel dit voor sommigen voordelig kan zijn, kan het voor anderen overweldigend zijn, vooral als je een lichte dosering nodig hebt of als je al via je dieet voldoende vitamine K2 binnenkrijgt.
 • Nadeel 2: WeightWorld geeft aan dat ze geen onnodige toevoegingen gebruiken, maar ze specificeren niet wat ze wel en niet opnemen in hun tabletten. Als je allergisch bent of gevoelig reageert op bepaalde ingrediënten, kan het moeilijk zijn om te bepalen of dit product veilig voor jou is zonder deze specifieke details.
 • Nadeel 3: Hoewel er wordt vermeld dat het product een voorraad van 1 jaar bevat bij een aanbevolen dosering van één tablet per dag, kan dit niet optimaal zijn als je het doseringsregime moet aanpassen. Het betekent ook dat je vastzit aan hetzelfde product voor een lange periode.
 • Nadeel 4: Er wordt gesteld dat de vitamine K tabletten van WeightWorld volgens hoge GMP-normen worden geproduceerd, maar het is niet duidelijk of het product ook getest is door een onafhankelijk laboratorium. Dit kan twijfels oproepen over de betrouwbaarheid van de aangegeven kwaliteit en potentiële effectiviteit.
 • Nadeel 5: Ze beweren dat hun ingrediënten grondig getest zijn, maar ze delen niet daadwerkelijk de testresultaten of geven details over deze tests. Zonder aanvullende informatie kan het voor sommige gebruikers moeilijk zijn om volledig te vertrouwen op deze bewering.

Onze favoriet #2

Weightworld Vitamine K2

Weightworld Vitamine K2

Waarom we het gekozen hebben

Het Vitamine D3 en K2 supplement van WeightWorld is een hoogwaardig product ontworpen om het behoud van sterke botten en het immuunsysteem te ondersteunen. Het supplement bevat een dosering van 2000 IE vitamine D3 en 75 microgram vitamine K2 (MK-7) per portie. Het is gemaakt met een biologisch hoog beschikbare vorm van vitamine K2, de All-Trans MK-7. Deze makkelijk in te nemen microtabletten zijn vrij van onnodige toevoegingen, synthetische kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen. Geproduceerd volgens hoge GMP-normen in het Verenigd Koninkrijk, krijg je met één pot genoeg voorraad voor een heel jaar. Als onderdeel van het vertrouwde familiebedrijf WeightWorld kun je er zeker van zijn dat je een hoogwaardig, natuurlijk supplement ontvangt.

 • Voordeel 1: Ondersteuning van gezondheid – Dit Vitamine D3 en K2 supplement van WeightWorld ondersteunt je immuunsysteem en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Zo help je je lichaam op meerdere fronten.
 • Voordeel 2: Hoogwaardige ingrediënten – WeightWorld maakt gebruik van all-trans MK-7, een variant van vitamine K2 met een hoge biologische beschikbaarheid. Dit houdt in dat deze vorm van vitamine K2 beter door je lichaam kan worden opgenomen.
 • Voordeel 3: Ruime dosering – Elke portie bevat een dosering van 2000 IE vitamine D3 en 75 microgram vitamine K2 (MK-7), meat elke dag de juiste aanvulling op je voeding.
 • Voordeel 4: Natuurlijk en zuiver – Het supplement is vrij van onnodige toevoegingen zoals kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. WeightWorld streeft ernaar producten te maken met de meest natuurlijke en grondig geteste ingrediënten.
 • Voordeel 5: Kwaliteit en ervaring – WeightWorld is een gerenommeerd familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen. Ze produceren volgens hoge GMP-normen en controleren alle ingrediënten voor een veilig en betrouwbaar eindproduct.
 • Nadeel 1: Het feit dat deze vitamine D3 + K2 tabletten All-Trans MK-7 bevatten, een zeer biologisch beschikbare vorm van vitamine K2, kan problematisch zijn voor sommige mensen. Hoewel deze vorm van vitamine K2 over het algemeen beter wordt geabsorbeerd, kunnen mensen met specifieke gezondheidsproblemen er gevoelig voor zijn.
 • Nadeel 2: Hoewel WeightWorld stelt dat hun product vrij is van onnodige toevoegingen, vermelden ze niet of hun vitamine D3 + K2 supplement ook glutenvrij, lactosevrij of geschikt voor veganisten is. Dit kan een probleem zijn voor mensen met specifieke voedingseisen of allergieën.
 • Nadeel 3: De beschrijving spreekt over de ondersteuning van sterke botten en het immuunsysteem, echter, de effecten kunnen variëren van individu tot individu. De effectiviteit van vitaminesupplementen is vaak subjectief, en wat bij de ene persoon werkt, werkt misschien niet bij de ander.
 • Nadeel 4: Elke portie van dit supplement bevat een dosering van 2000 IE vitamine D3. Dit kan meer zijn dan wat sommige mensen nodig hebben of waaraan ze gewend zijn. Overdosering van vitamine D3 kan leiden tot bijwerkingen zoals misselijkheid, vermoeidheid en hoofdpijn.
 • Nadeel 5: Hoewel WeightWorld stelt dat dit supplement in het Verenigd Koninkrijk wordt gemaakt, is er geen informatie dat het voldoet aan de strengste kwaliteitscontrolevoorschriften zoals die van de FDA in de VS. Dit kan vragen oproepen over de kwaliteit en veiligheid van het product.

Onze favoriet #3

Clav Vitamine K2

Clav Vitamine K2

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

CLAV Vitamine D3 K2 is een volledig plantaardige vitamine supplement. Het bevat 125µg vitamine D3 5000IU en 200µg vitamine K2, zonder gebruik van dierlijke lanoline. De combinatie van vitamine D3 en vitamine K2 als MK-7 zorgt voor hoge biologische beschikbaarheid, waardoor het vergelijkbaar met natuurlijke vitamine K door je lichaam wordt opgenomen. Het product is van hoge kwaliteit met enkel de beste grondstoffen, zonder additieven. Je kunt het gemakkelijk doseren met de D3 K2-capsules; met één bruine pot van 90 capsules, wat bij het aangeraden gebruik van één capsule om de vijf dagen genoeg is voor 15 maanden. CLAV hecht ook waarde aan duurzaamheid: het product wordt in Duitsland vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen en is veganistisch, glutenvrij en lactosevrij. Bovendien is de bruine glazen fles volledig recyclebaar.

 • Voordeel 1: Het bevat vitamine K2 in de vorm van Menaquinone MK-7, wat wordt beschouwd als de meest effectieve vorm van vitamine K2 voor de opname door ons lichaam.

  Voordeel 2: De kwaliteit van het product is gegarandeerd omdat het voldoet aan de HACCP-kwaliteitsnormen. Dit betekent dat het product op een veilige en hygiënische manier is geproduceerd.

 • Voordeel 3: Het is gemaakt in Duitsland met grondstoffen uit zowel EU- als niet-EU-landen. Dit geeft je de zekerheid van een product dat in de EU is geproduceerd en voldoet aan de strenge Europese normen.
 • Voordeel 4: De verpakking is geoptimaliseerd met een verzegeld doseerdeksel. Dit zorgt voor een lange houdbaarheid van je voedingssupplementen en maakt het gemakkelijk om de juiste dosering te nemen.
 • Voordeel 5: De aanbevolen dosering is duidelijk aangegeven op het label van het product. Dit helpt je om het supplement op de juiste manier en in de juiste hoeveelheid in te nemen, voor het beste resultaat.
 • nadeel 1: De aanbevolen dosering voor dit product is niet duidelijk vermeld in de beschrijving. Het zegt alleen ‘zie foto label’, wat het moeilijk kan maken voor online shoppers om te beslissen of dit supplement geschikt is voor hun behoeften.
 • nadeel 2: Hoewel het product in Duitsland is vervaardigd, komen de grondstoffen uit zowel EU- als niet-EU-landen. Dit kan bezorgdheid wekken over de consistentie en kwaliteit van de grondstoffen die worden gebruikt.
 • nadeel 3: Het Vitamine K2 product van WARNKE VITALSTOFFE bevat vulstoffen, in dit geval mikrokristalline Cellulose. Dit kan een nadeel zijn voor degenen die op zoek zijn naar een supplement dat geen toegevoegde vulstoffen heeft.
 • nadeel 4: Het gebruik van het Überzugsmittel Hydroxypropylmethylcellulose voor de capsulehuls kan een nadeel zijn voor mensen die allergisch zijn voor dit ingrediënt of die een bepaald dieet volgen dat het vermijdt.
 • nadeel 5: Hoewel de verpakking geoptimaliseerd is met een verzegeld doseerdeksel voor een lange houdbaarheid, geeft de beschrijving geen specifieke informatie over de houdbaarheidsdatum van het product. Als je er een langere tijd over doet om het supplement te consumeren, kunnen er eventueel problemen optreden met de versheid van het product.

Onze favoriet #4

Warnke Vitalstoffe Vitamine K2

Warnke Vitalstoffe Vitamine K2

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

WARNKE VITALSTOFFE Vitamine K2 is een voedingssupplement van hoge Duitse kwaliteit, dat uitstekend geprijsd is. Met de actieve vorm van vitamine K2, Menaquinone MK-7, krijg je gegarandeerde effectiviteit. De 100 capsules zijn zorgvuldig verpakt in een geoptimaliseerde verpakking met een verzegeld doseerdeksel, wat de houdbaarheid verlengt en zorgt voor eenvoudige dosering. De aanbevolen dosering vind je op het etiket. Het supplement is geproduceerd volgens de HACCP-kwaliteitsnormen en gemaakt van grondstoffen uit zowel EU- als niet-EU-landen. Als bewijs van hun klantvriendelijkheid en vertrouwen in hun product, bieden ze zelfs een geld-terug-garantie tot 24 maanden na aankoop.

 • Voordeel 1: Het bevat vitamine K2 in de vorm van Menaquinone MK-7, wat wordt beschouwd als de meest effectieve vorm van vitamine K2 voor de opname door ons lichaam.

  Voordeel 2: De kwaliteit van het product is gegarandeerd omdat het voldoet aan de HACCP-kwaliteitsnormen. Dit betekent dat het product op een veilige en hygiënische manier is geproduceerd.

 • Voordeel 3: Het is gemaakt in Duitsland met grondstoffen uit zowel EU- als niet-EU-landen. Dit geeft je de zekerheid van een product dat in de EU is geproduceerd en voldoet aan de strenge Europese normen.
 • Voordeel 4: De verpakking is geoptimaliseerd met een verzegeld doseerdeksel. Dit zorgt voor een lange houdbaarheid van je voedingssupplementen en maakt het gemakkelijk om de juiste dosering te nemen.
 • Voordeel 5: De aanbevolen dosering is duidelijk aangegeven op het label van het product. Dit helpt je om het supplement op de juiste manier en in de juiste hoeveelheid in te nemen, voor het beste resultaat.
 • nadeel 1: De aanbevolen dosering voor dit product is niet duidelijk vermeld in de beschrijving. Het zegt alleen ‘zie foto label’, wat het moeilijk kan maken voor online shoppers om te beslissen of dit supplement geschikt is voor hun behoeften.
 • nadeel 2: Hoewel het product in Duitsland is vervaardigd, komen de grondstoffen uit zowel EU- als niet-EU-landen. Dit kan bezorgdheid wekken over de consistentie en kwaliteit van de grondstoffen die worden gebruikt.
 • nadeel 3: Het Vitamine K2 product van WARNKE VITALSTOFFE bevat vulstoffen, in dit geval mikrokristalline Cellulose. Dit kan een nadeel zijn voor degenen die op zoek zijn naar een supplement dat geen toegevoegde vulstoffen heeft.
 • nadeel 4: Het gebruik van het Überzugsmittel Hydroxypropylmethylcellulose voor de capsulehuls kan een nadeel zijn voor mensen die allergisch zijn voor dit ingrediënt of die een bepaald dieet volgen dat het vermijdt.
 • nadeel 5: Hoewel de verpakking geoptimaliseerd is met een verzegeld doseerdeksel voor een lange houdbaarheid, geeft de beschrijving geen specifieke informatie over de houdbaarheidsdatum van het product. Als je er een langere tijd over doet om het supplement te consumeren, kunnen er eventueel problemen optreden met de versheid van het product.

Onze favoriet #5

Fair & Pure Vitamine K2

Fair & Pure Vitamine K2

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Vitamine K2 200µg van Fair & Pure is een kwalitatief hoogwaardig supplement voor jouw gezondheid. Het bevat natuurlijke menaquinon MK-7 en wordt goed verdragen door je lichaam, dankzij het feit dat het vegan is en vrij van potentieel irriterende stoffen zoals gluten, fructose, lactose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. Met de hoge dosis MK7, in een verpakking van 180 tabletten, ben je zeker van de beste kwaliteit, aangezien Fair & Pure al hun grondstoffen en eindproducten laat testen door onafhankelijke instituten. Bovendien is het product vervaardigd in Duitsland volgens HACCP-regels voor microbiële zuiverheid. Er zijn geen zoetstoffen, kleurstoffen of additieven toegevoegd, met uitzondering van microkristallijne cellulose. Tot slot biedt Fair & Pure je een 24-maanden geld-terug-garantie op dit product voor verzendingen door handelaars.

 • Voordeel 1: Voor je gezondheid is de Vitamine K2 van Fair & Pure een uitstekende keuze. Het product bevat een hoge dosering van 200µg natuurlijke menaquinon MK-7, die in vegan-vriendelijke tabletten wordt geleverd. Deze vitamine K2 is dus niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook vriendelijk voor het milieu.
 • Voordeel 2: Je kan je geen zorgen maken over allergenen of onnodige additieven. De tabletten zijn vrij van gluten, fructose en lactose. Ook zijn de tabletten geheel vrij van magnesiumstearaat, siliciumdioxide, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
 • Voordeel 3: Kwaliteit staat voorop bij Fair & Pure. Zowel de gebruikte grondstoffen als de eindproducten worden regelmatig getest door onafhankelijke instituten. Zo weet jij zeker dat je een product aanschaft dat voldoet aan de hoge hygiëne-, kwaliteitsrichtlijnen en dat de vitamine K2 goed zal functioneren.
 • Voordeel 4: De producten van Fair & Pure zijn goed verdraagbaar. Ze volgen het principe van pure stoffen, wat betekent dat ze geen zoetstoffen, kleurstoffen of andere additieven gebruiken in hun producten. De enige uitzondering hierop is microkristallijne cellulose.
 • Voordeel 5: Door zijn fabricage in Duitsland, kan Fair & Pure de microbiële zuiverheid van zijn vitamine K2 volgens HACCP standaarden garanderen. Dat geeft je extra vertrouwen in de veiligheid en kwaliteit van het product.
 • Het vinden van nadelen op basis van de gegeven productbeschrijving kan uitdagend zijn omdat de beschrijving vrij positief is en geen duidelijke minpunten vermeldt. Echter, hier zijn enkele mogelijke nadelen die uit de beschrijving zelf kunnen voortvloeien:
 • Nadeel 1: Hoewel de Vitamine K2 van Fair & Pure vrij is van een aantal stoffen zoals gluten, fructose en lactose, is er één uitzondering: microkristallijne cellulose. Als je gevoelig of allergisch bent voor deze stof, kan dit een nadeel zijn.
 • Nadeel 2: De dosering van Fair & Pure’s Vitamine K2 is heel hoog (200µg). Dit zou te veel kunnen zijn voor sommige mensen, vooral als zij al een dieet volgen dat rijk is aan Vitamine K2. Overdosis vitamine K2 kan leiden tot problemen zoals een verstoorde bloedstolling.
 • Nadeel 3: Dit product is veganistisch, wat geweldig is als je een plantaardig dieet volgt. Echter, als je een vleeseter bent of dierlijke producten consumeert, kan de opname van deze plantaardige vorm van Vitamine K2 minder efficiënt zijn in vergelijking met zijn dierlijke tegenhangers.
 • Nadeel 4: Het feit dat Fair & Pure Vitamine K2 wordt gemaakt volgens de HACCP-normen suggereert dat het veilig is, maar deze normen richten zich vooral op de preventie van lichamelijke, chemische en biologische gevaren in voedsel en garanderen niet noodzakelijk de effectiviteit van het product zelf.
 • Nadeel 5: Hoewel het product goed getest lijkt te zijn, is er geen informatie over het soort tests dat is uitgevoerd of de resultaten van deze tests. Dit kan bij sommige consumenten twijfels oproepen over de betrouwbaarheid van de genoemde claims.

Onze favoriet #6

Fair & Pure Vitamine K2

Fair & Pure Vitamine K2

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Fair & Pure’s Vitamine K2 is een hoogwaardig supplement dat jouw gezondheid ondersteunt met 100µg natuurlijke, veganistische MK-7 in elke capsule. Deze 90-capsule verpakking is vrij van gluten, fructose, lactose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. Het merk garandeert de beste kwaliteit, aangezien alle grondstoffen en eindproducten streng worden gecontroleerd door onafhankelijke instituten. Bovendien zijn de producten gemakkelijk verteerbaar dankzij het zuivere stoffen principe, wat betekent dat er geen zoetstoffen, kleurstoffen of additieven in worden gebruikt, met uitzondering van microkristallijne cellulose. Vervaardigd in Duitsland volgens HACCP richtlijnen voor microbiële zuiverheid, biedt Fair & Pure jou ook een geld-terug-garantie van 24 maanden op bestellingen die worden verzonden door handelaren.

 • Voordeel 1: Je gezondheid staat voorop. De Vitamine K2 van Fair & Pure is 100% natuurlijk en vegan. Het product is glutenvrij, fructosevrij en lactosevrij. Er zijn geen ongewenste stoffen zoals magnesiumstearaat, siliciumdioxide, kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd.
 • Voordeel 2: Constante kwaliteit wordt gewaarborgd. Alle grondstoffen en eindproducten worden regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke instituten om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge hygiëne- en kwaliteitsrichtlijnen.
 • Voordeel 3: Goed verdraagbaar voor je lichaam. Fair & Pure volgt het principe van pure stoffen, daarom worden er geen zoetstoffen, kleurstoffen of additieven in onze producten gebruikt. De enige uitzondering is microkristallijne cellulose.
 • Voordeel 4: Volg de hoogste standaarden voor microbiële zuiverheid. De Vitamine K2 van Fair & Pure wordt in Duitsland geproduceerd volgens de strenge normen van HACCP.
 • Voordeel 5: Fair & Pure biedt een geld-teruggarantie van 24 maanden voor bestellingen met verzending door handelaren. Dit laat zien dat het merk vertrouwen heeft in de kwaliteit van hun producten.
 • Het is lastig om op basis van de gegeven productbeschrijving nadelen te noemen, maar gebaseerd op de informatie kan ik het volgende opmerken:
 • Nadeel 1: Hoewel de Vitamine K2 van Fair & Pure vegan, gluten-, fructose- en lactosevrij is, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat het voor iedereen geschikt is. Sommige mensen kunnen een allergische reactie hebben op een van de andere ingrediënten.
 • Nadeel 2: Ondanks dat er staat dat het product goed verdraagbaar is, is het nog steeds mogelijk dat je bijwerkingen kunt ervaren. Elke persoon is uniek en kan anders op supplementen reageren.
 • Nadeel 3: Hoewel de producten worden getest door onafhankelijke instituten, wordt er niet specifiek vermeld welke deze zijn. Dit kan bij sommige consumenten twijfels oproepen over de geloofwaardigheid van de tests.
 • Nadeel 4: Omdat het product ‘MICROBIËLE ZUIVERHEID’ claimt, kan dit leiden tot het misverstand dat het product vrij is van alle microben. Echter, geen enkel product kan volledig vrij van microben zijn.
 • Nadeel 5: Het product bevat microkristallijne cellulose, wat een uitzondering is op hun principe van zuivere stoffen. Hoewel het over het algemeen als veilig wordt beschouwd, kunnen sommige mensen bijwerkingen ervaren van deze stof, zoals een opgeblazen gevoel, gasvorming en darmklachten.

Onze favoriet #7

Gloryfeel Vitamine K2

Gloryfeel Vitamine K2

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Gloryfeel’s Vitamine K2 is een hoogwaardig voedingssupplement in tabletvorm, dat je voorziet van je dagelijkse dosering vitamine K2. De verpakking bevat 200 tabletten, genoeg voor 6 maanden, met elke tablet die een hoge dosering van 200 µg pure vitamine K2 MK7 bevat. Met alleen maar premium vegan ingrediënten, is dit supplement ontworpen om je botten en kraakbeen te versterken en werkt het ontstekingsremmend, wat het ideaal maakt om gewrichts- en spierpijn te verminderen. Het bijdrage aan de bloedstolling is een extra bonus. Deze glutenvrije, lactosevrije en GGO-vrije formule wordt in Duitsland geproduceerd volgens de strengste kwaliteitsnormen, en is vrij van overtollige ingrediënten zoals gelatine, antiklontermiddelen en kleurstoffen. Bij GloryFeel staan ze achter hun product en zijn ze klaar om de resultaten van hun kwaliteitstests met je te delen.

 • Voordeel 1: De Vitamine K2 MK7 tabletten van GloryFeel hebben een hoge dosering. Eén doosje bevat maar liefst 200 tabletten, genoeg voor een voorraad van zes maanden. Je hoeft dus niet maandelijks nieuwe supplmenten aan te schaffen.
 • Voordeel 2: Het supplement is veganistisch en bevat premium ingrediënten. Het hoofdingrediënt K2VITAL is afkomstig van het gerenommeerde bedrijf Kappa. Bovendien is het volledig GGO-vrij, lactosevrij, glutenvrij, en bevat geen dierlijke ingrediënten.
 • Voordeel 3: Vitamine K2 heeft diverse gezondheidsvoordelen. Het helpt bij het versterken van botten en kraakbeen, heeft ontstekingsremmende eigenschappen in gewrichten en kan ook helpen tegen gewrichts- en spierpijn. Daarnaast speelt het een rol bij de bloedstolling.
 • Voordeel 4: Deze supplementen zijn geformuleerd zonder onnodige toevoegingen. Ze zijn vrij van gelatine, antiklontermiddelen zoals magnesiumzouten van vetzuren (magnesiumstearaat) en bevatten geen kleurstoffen.
 • Voordeel 5: GloryFeel is een Duits kwaliteitsmerk. Alle producten worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd in Duitsland en zijn onderworpen aan strikte kwaliteitscontroles en regelmatige tests door erkende testlaboratoria. Je kunt er dus op vertrouwen dat je een veilig en hoogwaardig product in handen hebt.
 • Het identificeren van nadelen in een product kan lastig zijn wanneer de verstrekte informatie voornamelijk de voordelen benadrukt. Maar hier zijn enkele mogelijke nadelen die je misschien zou kunnen overwegen op basis van de gegeven productbeschrijving:
 • Nadeel 1: Hoge dosering – Hoewel dit voor sommigen een voordeel kan zijn, kan een hoge dosering vitamine K2 voor anderen een nadeel zijn. Het kan bij sommige gebruikers bijwerkingen veroorzaken of interacties met andere medicijnen, dus het is aan te raden om eerst met een arts te overleggen.
 • Nadeel 2: Eén tablet per dag – Voor sommigen kan het innemen van een tablet per dag ongemakkelijk zijn, vooral als ze al verschillende andere supplementen of medicijnen moeten innemen.
 • Nadeel 3: Veganistische formule – Terwijl de veganistische formule een pluspunt is voor diegenen die een veganistisch dieet volgen, kan het een nadeel zijn voor mensen die bepaalde voedingsstoffen nodig hebben die van nature voorkomen in niet-veganistische ingrediënten.
 • Nadeel 4: Geen kleurstoffen – Hoewel dit gezonder lijkt, kan het gebrek aan kleurstoffen ervoor zorgen dat de tabletten er minder aantrekkelijk uitzien, wat sommige gebruikers kan afschrikken.
 • Nadeel 5: Mogelijke allergenen – Ondanks dat het lactosevrij en glutenvrij is, bevat het nog steeds andere ingrediënten die een allergische reactie kunnen veroorzaken bij gevoelige individuen. Het is daarom belangrijk dat potentiële gebruikers de volledige lijst met ingrediënten bestuderen om te controleren op mogelijke allergenen.

Onze favoriet #8

Vitamaze - Amazing Life Vitamine K2

Vitamaze - Amazing Life Vitamine K2

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Vitamaze K2-supplement is een hooggedoseerd veganistisch product dat 180 tabletten bevat, voldoende voor een onafgebroken voorraad van 6 maanden. Elke tablet is voorzien van 200 mcg vitamine K2 in de premium all-trans vorm, de best opneembare K2 variant. Vitamaze verzekert top bio-beschikbaarheid, en dit product is vrij van onnodige toevoegingen, bewerkte ingrediënten en het veelgebruikte maar omstreden additief, magnesiumstearaat. Als hoogwaardig Duits product voldoet het aan het HACCP-concept en wordt er nauw samengewerkt met wetenschappers voor de beste resultaten. Jouw tevredenheid is gegarandeerd door Vitamaze, met een 30-dagen gratis retourbeleid en de beste prijs-prestatieverhouding op de markt.

 • Voordeel 1: De hoogste dosis verkrijgbaar, met 180 veganistische tabletten voor een ononderbroken voorraad van 6 maanden. Elke tablet bevat 200 mcg vitamine K2 (MK7 menaquinone), in de hoogst bio-beschikbare vorm, waardoor je het meeste uit elke dosis haalt.
 • Voordeel 2: Het Vitamaze K2-supplement is 100% veganistisch, gemaakt van niet-dierlijke ingrediënten. Dit maakt het geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten, waardoor je een ethisch verantwoorde keuze maakt.
 • Voordeel 3: Met een aandacht voor hoogwaardige ingrediënten en pure samenstelling, is het Vitamaze-supplement volledig vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en onnodige additieven. Je kunt erop vertrouwen dat je een puur en schoon product neemt.
 • Voordeel 4: Dit Vitamaze-supplement is geoptimaliseerd om de beste biologische beschikbaarheid van de actieve stoffen te bieden. Het is vervaardigd zonder het omstreden additief magnesiumstearaat. Dit betekent dat je lichaam gemakkelijker de waardevolle voedingsstoffen kan opnemen en gebruiken.
 • Voordeel 5: Vervaardigd in Duitsland, houdt Vitamaze zich aan strenge kwaliteitscontrole door het HACCP-concept te volgen. Dit betekent dat je een product van topkwaliteit krijgt dat is ontwikkeld en geproduceerd in nauwe samenwerking met wetenschappers en experts.
 • Het is op basis van de gegeven productbeschrijving moeilijk om nadelen te vinden, aangezien de informatie voornamelijk de voordelen van het product benadrukt. Toch zijn er een paar potentiële punten die voor sommige mensen als nadeel beschouwd kunnen worden:
 • Nadeel 1: Hoewel het product is gecertificeerd als zijnde meer dan 90% hoogwaardig, betekent dit dat er nog steeds tot 10% van de inhoud van deze tabletten kan bestaan uit een lager gekwalificeerde vorm van vitamine K2.
 • Nadeel 2: Het product is volledig veganistisch. Hoewel dit voor velen een voordeel is, kan het een nadeel zijn als je specifiek op zoek bent naar voedingssupplementen gemaakt met dierlijke ingrediënten, om wat voor reden dan ook.
 • Nadeel 3: Ondanks dat Vitamaze het additief magnesiumstearaat vermijdt, kan de afwezigheid ervan voor sommige mensen een nadeel zijn. Magnesiumstearaat wordt vaak gebruikt in voedingssupplementen als smerend middel.
 • Nadeel 4: Hoewel dit product in Duitsland wordt geproduceerd, kan dit een nadeel zijn als je de voorkeur geeft aan producten die lokaal zijn geproduceerd.
 • Nadeel 5: Vitamaze produceert zijn producten volgens het HACCP-concept. Hoewel dit een gerespecteerd veiligheidsmanagement systeem is, kan het een nadeel zijn als je de voorkeur geeft aan producten die zijn geproduceerd volgens andere veiligheidsstandaarden, zoals ISO.

Onze favoriet #9

Gloryfeel Vitamine K2

Gloryfeel Vitamine K2

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

GloryFeel’s vitamine K2 is een premium product, ontworpen om tegen gewrichtspijn te helpen. Verpakt in een fles van 50ml met een natuurrubber pipet, kun je precies doseren naar individuele behoefte, wat perfect is voor gezinnen dankzij de 1700 druppels in één flesje. Elke dagdosering (10 druppels) bevat 200µg pure vloeibare vitamine K2 MK7, opgelost in MCT kokosolie, wat de biologische beschikbaarheid en stabiliteit verbetert. Dit serum, verkregen uit verschillende bloemenoliën, ondersteunt de versterking van botten en kraakbeen en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Het is volledig plantaardig, 100% veganistisch en bevat geen additieven zoals smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen, ben je verzekerd van een product dat écht goed voor jou is.

 • Voordeel 1: GloryFeel’s Vitamine K2 is speciaal geformuleerd om gewrichtspijn tegen te gaan. Dankzij de uitstekende dosering, kun jij je individuele behoefte aanpassen met de meegeleverde pipet om een optimale hoeveelheid in te nemen.
 • Voordeel 2: Deze vitamine K2 bevat premium ingrediënten. Elke dagdosering (10 druppels) levert 200 µg pure vloeibare vitamine K2 MK7, opgelost in MCT-kokosolie, die bijdraagt aan het versterken van botten en kraakbeen en uitstekend is tegen gewrichtspijn.
 • Voordeel 3: GloryFeel heeft geïnvesteerd in het bereiken van hoge biobeschikbaarheid en stabiliteit. Het Vitamine K2 serum wordt verkregen uit verschillende bloemenoliën door organische synthese en opgelost in hoogwaardige MCT-kokosolie om de uitstekende biologische beschikbaarheid te verbeteren.
 • Voordeel 4: Dit is een 100% veganistisch, clean label product. De vitamine K druppels zijn plantaardig, vrij van magnesiumstearaat, scheidingsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, vulstoffen en gelatine. Ze bevatten geen genetisch gemodificeerde ingrediënten en zijn lactosevrij, glutenvrij en vrij van conserveringsmiddelen.
 • Voordeel 5: GloryFeel is een Duits kwaliteitsmerk dat hoogste kwaliteitsnormen hanteert. Alle producten zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en regelmatige tests door erkende, onafhankelijke laboratoria, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je een veilig en effectief product in handen hebt.
 • Nadeel 1: De dosering is misschien te specifiek voor sommige gebruikers – Het product wordt geleverd met een natuurrubberen pipet voor dosering. Hoewel dit de flexibiliteit van de dosering kan vergroten, kan het ook enigszins lastig zijn voor sommige gebruikers die wellicht de voorkeur geven aan een eenvoudiger toedieningsmechanisme.
 • Nadeel 2: Het product is opgelost in MCT kokosolie – Hoewel dit kan bijdragen aan de biologische beschikbaarheid van vitamine K2, kan het problematisch zijn voor mensen die allergisch of intolerant zijn voor kokosolie.
 • Nadeel 3: Het is een gesynthetiseerd product – De vitamine K2 in dit product wordt verkregen uit verschillende bloemenoliën door organische synthese. Dit betekent dat het niet zo natuurlijk is als vitamine K2 verkregen uit voeding.
 • Nadeel 4: Het product is misschien te specifiek voor veganisten – Het feit dat dit product volledig veganistisch is, vrij van gelatine, lactose en gluten, is misschien te specifiek en lang niet alle gebruikers hebben deze eisen.
 • Nadeel 5: Er kan een probleem zijn met de transparantie van de testresultaten – Hoewel de productbeschrijving aangeeft dat het onderworpen is aan strenge kwaliteitscontroles en tests, vermeldt het niet de details van deze tests. Voor het geval dat je meer informatie wilt, moet je contact opnemen met het bedrijf, wat soms een tijdrovend proces kan zijn.

Onze favoriet #10

Vitamintrend Vitamine K2

Vitamintrend Vitamine K2

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Vitamintrend’s Vitamine K2 is een hoogwaardig voedingssupplement met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Het bevat 365 tabletten met een hoge dosis van 200mg vitamine K2 per tablet, die je normaliter dagelijks bij een maaltijd inneemt. Vitamine K2 draagt bij aan het behoud van normale botten en een normale bloedstolling. Deze tabletten bevatten geen toevoegingen: ze zijn 100% vegan en vrij van lactose, fructose, gluten, gelatine, gist, soja, smaakstoffen, conserveringsmiddelen en andere additieven. Ze worden vervaardigd in Duitsland, in streng geteste en gecertificeerde fabrieken, wat bijdraagt aan de veiligheid van het product. Bovendien is er een verlengde geld-terug-garantie van 24 maanden, mocht je niet tevreden zijn met je aankoop.

 • Voordeel 1: Hoog gedoseerd en praktisch in gebruik – Deze vitamine K2 van Vitamintrend bevat een hoge dosering van 200mg per tablet. Met de aanbevolen dagelijkse dosis van slechts 1 tablet, die je bij een maaltijd met veel water neemt, wordt het innemen vereenvoudigd.
 • Voordeel 2: Ondersteuning van je gezondheid – Het opnemen van deze vitamine K2 in je routine kan bijdragen aan het behoud van normale botten en een normale bloedstolling. Dit kan potentieel jouw algehele welzijn verbeteren.
 • Voordeel 3: Geschikt voor veganisten en mensen met allergieën – Vitamintrend’s vitamine K2 is 100% vegan en vrij van mogelijke allergenen en additieven. Dit betekent geen lactose, fructose, gluten, gelatine, gist, soja, smaakstoffen, conserveringsmiddelen, pesticiden, fungiciden, kunstmeststoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, GMO, magnesiumstearaat en allergenen.
 • Voordeel 4: Geproduceerd in Duitsland – De productie van Vitamintrend’s vitamine K2 vindt plaats in Duitsland, in streng geteste en gecertificeerde fabrieken. Dit kan een indicatie zijn van de hoge kwaliteit van het product.
 • Voordeel 5: Effectief en veilig verpakt – Deze vitamine K2 komt in tabletvorm, wat efficiënter kan zijn dan vloeistoffen of poeder. Bovendien is de frisheid gegarandeerd door de luchtdichte afsluiting, wat zorgt voor de veiligheid en kwaliteit van het product.
 • Het is een uitdaging om nadelen te vinden in een product als het merk Vitamintrend voor Vitamine K2, omdat de beschrijving alleen voordelen biedt. Desondanks, zou je de volgende mogelijkheden overwegen:
 • Nadeel 1: Hoewel het een hoge dosering biedt, kan deze hoeveelheid vitamine K2 (200mg per tablet) mogelijk te sterk zijn voor mensen met een lage tolerantie of die het voor de eerste keer gebruiken.
 • Nadeel 2: De vitamine K-tabletten zijn vrij van veel ingrediënten zoals lactose, fructose, gluten, gelatine, gist en soja. Desalniettemin, als je de voorkeur geeft aan meer volwaardige suppletie, kan dit een nadeel voor je zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel de tabletformule efficiënter wordt geacht dan vloeistoffen of poeders, kan dit nadelig zijn voor mensen die moeite hebben met het inslikken van tabletten.
 • Nadeel 4: De grondstoffen voor dit supplement worden uit zowel EU- als niet-EU-landen gehaald. Daarom kunnen er zorgen zijn over de kwaliteitscontrole van de ingrediënten afkomstig van niet-EU landen.
 • Nadeel 5: Het product heeft een lange houdbaarheidsduur, wat goed is voor de versheid, maar als je van plan bent het slechts sporadisch te gebruiken, kan dit leiden tot afval door ongebruikte tablets.

Na grondig onderzoek en analyse, is onze conclusie duidelijk: vitamine K2-supplementen zijn een uitstekende aanvulling op je dagelijkse gezondheidsregime. Ze kunnen bijdragen aan de gezondheid van je botten en hart, en je algehele vitaliteit verbeteren. Uit onze top 10 van producten blijkt dat er voor elke levensstijl en elk budget een geschikte optie beschikbaar is. Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze supplementen potentieel grote voordelen bieden, ze geen vervanging zijn voor een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Regelmatige lichaamsbeweging, voldoende slaap en een voedzaam dieet zijn cruciaal voor je welzijn. Maar voor een extra boost, reiken deze vitamine K2 supplementen de hand. Jij verdient het allerbeste voor je gezondheid, dus waarom zou je jezelf dat niet gunnen?

Inhoudsopgave