a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Waterkoker 12 Volt: De 10 beste producten in de test

Ontdek de tien beste 12 Volt waterkokers die uitstekend presteren volgens nieuw onderzoek, ideaal voor jouw dagelijkse warmwaterbehoeften.

Unser Favorit: Weeksun Waterkoker 12 Volt

Weeksun Waterkoker 12 Volt
★★★★★

Unser Favorit: Ourleeme Waterkoker 12 Volt

Ourleeme Waterkoker 12 Volt
★★★★★

Unser Favorit: Carpoint Waterkoker 12 Volt

Carpoint Waterkoker 12 Volt
★★★★★

Unser Favorit: Keenso Waterkoker 12 Volt

Keenso Waterkoker 12 Volt
★★★★★

Unser Favorit: Conblom Waterkoker 12 Volt

Conblom Waterkoker 12 Volt
★★★★★

Unser Favorit: Kimiss Waterkoker 12 Volt

Kimiss Waterkoker 12 Volt
★★★★★

Unser Favorit: Rauwseul Waterkoker 12 Volt

Rauwseul Waterkoker 12 Volt
★★★★★

Unser Favorit: All Ride Waterkoker 12 Volt

All Ride Waterkoker 12 Volt
★★★★★

Unser Favorit: Viferr Waterkoker 12 Volt

Viferr Waterkoker 12 Volt
★★★★★

Unser Favorit: Revneey Waterkoker 12 Volt

Revneey Waterkoker 12 Volt
★★★★★

Ben je op zoek naar een perfecte manier om warme dranken te bereiden tijdens je avontuurlijke reizen? Zoek je een efficiënte manier om je koffie of thee warm te houden terwijl je onderweg bent? Laat me je dan introduceren aan de ideale medereiziger: een betrouwbare en draagbare 12 Volt waterkoker. Ons nieuwste onderzoek over de 10 best presterende 12 Volt waterkokers is gebaseerd op gedetailleerde tests en grondige evaluaties. Deze gids helpt je niet alleen bij het kiezen van de beste 12 Volt waterkoker die voldoet aan jouw behoeften, maar biedt ook waardevolle inzichten over de functionaliteiten en veelzijdigheid van deze handige producten. Bereid je voor op wat volgens ons de 10 beste 12 Volt waterkokers van dit moment zijn.

Een waterkoker van 12 Volt is een handig apparaatje voor onderweg dat je aansluit op de 12V-sigarettenaansteker van je auto, busje of vrachtwagen. Hiermee kun je onderweg eenvoudig water aan de kook brengen voor een kop koffie, thee of instantsoep. Omdat de capaciteit en het vermogen vaak iets lager liggen dan bij een standaard waterkoker, kan het even duren voordat het water kookt. Maar als je regelmatig lange ritten maakt en geniet van een warm drankje, dan is een waterkoker van 12 Volt een aanrader voor jou.

Check Uit

Onze favoriet #1

Weeksun Waterkoker 12 Volt

Weeksun Waterkoker 12 Volt

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Waterkoker 12 Volt van WEEKSUN is ontworpen om reizen comfortabeler te maken dankzij zijn snelle en efficiënte verwarmingsfunctie. Met een verwarmingsvermogen van 120W, bereikt deze waterkoker in slechts 16-20 minuten de gewenste temperatuur voor je drank. Deze autoketel heeft een verborgen verwarmingselement dat het verwarmingsproces sneller en veiliger maakt. Uitgerust met een intelligente temperatuurregeling stopt het verwarmingsproces automatisch als de temperatuur van het water de ingestelde waarde bereikt. De waterkoker is daarnaast gemaakt van 304 food-grade roestvrij staal en bevat geen BPA, wat garant staat voor veiligheid en gezondheid. De waterkoker beschikt ook over een veiligheidsfunctie die het apparaat automatisch uitschakelt bij oververhitting en droogkoken. Het is speciaal ontworpen voor gebruik met een 12V sigarettenaanstekerplug, waardoor het een perfect geschenk is voor bestuurders en reizigers.

 • Voordeel 1: Snelle verwarming: Met een verwarmingsvermogen van 120W zorgt deze waterkoker voor een snelle en efficiënte kooktijd, zodat je binnen 16 tot 20 minuten kunt genieten van een warme kop thee, melk of oploskoffie.
 • Voordeel 2: Intelligent temperatuurregeling: Je kunt de verwarmingstemperatuur naar wens instellen. De waterkoker schakelt automatisch uit wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt en warmt opnieuw op wanneer de temperatuur 5°C lager is dan de ingestelde waarde.
 • Voordeel 3: Gezonde en veilige materialen: De waterkoker is voorzien van een food-grade roestvrijstalen binnenpot en bodem voor gezonder water. Alle materialen die in contact komen met water zijn BPA-vrij, wat betekent dat je veilig kunt genieten van je thee, babymelk, koffie en instantnoedels.
 • Voordeel 4: Veiligheidsontwerp: Om te voorkomen dat je jezelf brandt, schakelt de waterkoker automatisch uit bij oververhitting en is deze voorzien van een droogkookbeveiliging. Dankzij de verzegelde ring op het deksel wordt overlopend water voorkomen.
 • Voordeel 5: Praktisch voor onderweg: De waterkoker is speciaal ontworpen voor een 12v sigarettenaanstekerplug, wat het een perfecte reisgenoot maakt. Het is niet alleen een innovatief product, maar ook een geweldig cadeau-idee voor je familie, vrienden en collega’s die veel onderweg zijn.
 • Nadeel 1: De waterkoker heeft een relatief lange opwarmtijd. Ondanks de belofte van “snelle verwarming”, duurt het toch nog 16 tot 20 minuten voordat het water naar wens is opgewarmd. Dit kan een nadeel zijn wanneer je gehaast bent of even snel een warme drank wilt tijdens je reis.
 • Nadeel 2: De waterkoker kan alleen kokend water bereiden en geen voedsel. Dit beperkt de veelzijdigheid van het product en kan een obstakel vormen voor diegenen die naast een hete drank ook een warme snack of maaltijd willen bereiden zonder meerdere apparaten te gebruiken.
 • Nadeel 3: Hoewel de waterkoker automatisch kan afsluiten bij oververhitting, bestaat toch het risico op brandwonden. De waarschuwing in de productbeschrijving om het stoomgat tijdens het verwarmen niet te blokkeren, suggereert een potentieel risico dat kan leiden tot ongelukken of letsel bij onjuist gebruik.
 • Nadeel 4: De beschrijving suggereert dat deze specifieke waterkoker is ontworpen voor gebruik in een auto via een 12V sigarettenaanstekerplug. Dit betekent dat je de waterkoker niet buiten de auto kunt gebruiken – bijvoorbeeld thuis of op je werk – tenzij je een geschikt conversieapparaat hebt, wat een extra kostenpost kan zijn.
 • Nadeel 5: De waterkoker schakelt automatisch uit wanneer de water temperatuur de vooraf ingestelde waarde bereikt en warmt pas weer op wanneer de watertemperatuur 5°C lager is dan de vooraf ingestelde waarde. Dit betekent dat als je een constante watertemperatuur wilt behouden, de waterkoker wellicht niet aan je eisen voldoet.

Onze favoriet #2

Ourleeme Waterkoker 12 Volt

Ourleeme Waterkoker 12 Volt

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Waterkoker 12 Volt van OurLeeme is een uiterst efficiënte reisgenoot, ontworpen met een verzegeld rubberen band op het deksel om eventuele lekkage te voorkomen en de opwarmsnelheid te verbeteren. De waterkoker heeft een slim ontworpen deksel wat het gieten van water zeer gemakkelijk maakt. Het 34 roestvrijstalen dubbellagige ontwerp zorgt voor kwaliteit en duurzaamheid. Je vult de waterkoker simpelweg met water en sluit hem aan op je auto via de sigarettenaansteker-kabel. Het indicatielampje op de waterkoker geeft met rode kleur aan wanneer deze opwarmt en wordt groen wanneer het water gereed is. Als het water onder de ingestelde temperatuur daalt, wordt het automatisch weer opgewarmd.

 • Voordeel 1: De waterkoker is ontworpen met een verzegelde rubberen band op het deksel. Dit voorkomt dat er vloeistof uitloopt en verbetert de efficiëntie van het opwarmen.

  Voordeel 2: Het deksel van de waterkoker heeft een humaniseringsontwerp. Dit maakt het gemakkelijk om water in de waterkoker te gieten.

 • Voordeel 3: De waterkoker is gemaakt van dubbellaags 34 roestvrijstalen bekerlichaam van voedingskwaliteit. Dit garandeert uitstekende afwerking en duurzaamheid.
 • Voordeel 4: Gebruik van de waterkoker is eenvoudig en handig. Giet gewoon het water in de waterkoker en sluit hem aan op de auto met de sigarettenaanstekerkabel.
 • Voordeel 5: De waterkoker is voorzien van een indicatielampje dat rood wordt wanneer de waterkoker werkt en groen wordt wanneer de waterkoker klaar is met werken. Het apparaat schakelt automatisch de rode licht in en verwarmt het water wanneer de watertemperatuur onder de nominale temperatuur ligt. Dit garandeert je altijd warm water wanneer je het nodig hebt.
 • Nadeel 1: De OurLeeme 12V waterkoker vereist een sigarettenaansteker voor het opwarmen van het water. Als je auto of voertuig geen sigarettenaansteker heeft, zal de waterkoker nutteloos voor je zijn.
 • Nadeel 2: Doordat het apparaat gebruikt maakt van een indicatielampje om aan te geven wanneer de waterkoker werkt of klaar is, kan dit lastig zijn voor mensen met rood-groen kleurenblindheid. Zij zullen mogelijk de status van het water niet correct kunnen beoordelen.
 • Nadeel 3: De waterkoker is gebouwd met een dubbellaags 34 roestvrijstalen bekerlichaam van voedingskwaliteit. Dit kan het apparaat zwaarder maken dan veel andere modellen, wat het minder draagbaar maakt voor langdurig reizen.
 • Nadeel 4: Hoewel de waterkoker een verzegelde rubberen band op het deksel heeft om lekkage te voorkomen, kan een verslechterde of beschadigde rubberen band in de loop van de tijd mogelijke lekken veroorzaken.
 • Nadeel 5: De automatische verwarming gaat aan wanneer de watertemperatuur onder de nominale temperatuur daalt. Dit constante heen-en-weerroodlicht zou voor sommige gebruikers vervelend kunnen zijn, vooral als ze gewend zijn aan een stille, onopvallende werking van hun apparaten.

Onze favoriet #3

Carpoint Waterkoker 12 Volt

Carpoint Waterkoker 12 Volt

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Waterkoker 12 Volt van Carpoint is een compacte waterkoker, ideaal voor onderweg of op reis. Handig voor gebruik in de auto, op een boot of caravan dankzij de versterkte 12-volt sigarettenaansteker. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid want deze waterkoker is uitgerust met een automatische uitschakelfunctie en bescherming tegen droog koken.

 • Voordeel 1: De Keenso waterkoker 12 Volt is gemaakt van veilig niet-giftige materialen, waaronder premium 304 roestvrij staal en PP-materiaal van levensmiddelenkwaliteit. Dit betekent dat je het gekookte water veilig kan drinken, wat voor jouw gezondheid zeer belangrijk is.
 • Voordeel 2: Deze waterkoker heeft een grote capaciteit van 450 ml, ideaal voor op reis of als je met het gezin erop uit gaat. De 12V waterkoker, aangestuurd door de sigarettenaansteker in je auto, maakt het mogelijk om onderweg warm water te drinken. Dit biedt je optimaal gemak tijdens lange reizen.
 • Voordeel 3: De Keenso waterkoker beschikt over een indicatielampje. De waterkoker blijft rood als het water kookt. Zodra het water klaar is, schakelt het indicatielampje naar groen. Dit betekent dat het gebruik van deze waterkoker erg eenvoudig is, zelfs als je onderweg bent.
 • Voordeel 4: De waterkoker is vacuüm geïsoleerd en dubbellaags, dankzij de vacuümisolatietechnologie blijft de warmte van de drank maximaal behouden. Dit zorgt voor een effectieve isolatie om brandwonden te voorkomen. Ideaal als je lang onderweg bent en van een hete drank wilt genieten.
 • Voordeel 5: De Keenso waterkoker 12 Volt is in staat om snel water te koken in de auto, met een verwarmingstemperatuur van 100 °C. Daarmee is het dus mogelijk om een verscheidenheid aan warme dranken en voedsel, zoals koffie, thee, warme melk en gekookte eieren, onderweg te bereiden. Een geweldige manier om jezelf onderweg van huisgemaakte warme maaltijden te voorzien.
 • Nadeel 1: Deze waterkoker werkt alleen op een 12V energiebron, wat betekent dat je hem alleen kunt gebruiken als je toegang hebt tot een sigarettenaansteker in een auto. Dit beperkt de bruikbaarheid van de waterkoker tot voornamelijk auto-gerelateerde situaties en is mogelijk niet geschikt voor alledaags gebruik thuis of op kantoor.
 • Nadeel 2: De capaciteit van de ketel is 450 ml. Hoewel dit mogelijk voldoende is voor individueel gebruik, zou het niet voldoende zijn om meerdere drankjes te dienen als je met een groep mensen reist. Je moet het water mogelijk meerdere keren opnieuw vullen en koken, wat tijd en energie kost.
 • Nadeel 3: Er is niet gespecificeerd hoe lang het duurt voordat het water kookt. Afhankelijk van het vermogen kan het zijn dat je lang moet wachten tot het water heet genoeg is om te gebruiken, wat onhandig kan zijn, vooral als je haast hebt.
 • Nadeel 4: Hoewel het heeft een indicatielampje voor het koken en warm houden van het water, ontbreekt het aan een automatische uitschakelfunctie waarvan vele contemporaine waterkokers voorzien zijn. Dit kan een veiligheidsrisico vormen als je vergeet de waterkoker uit te schakelen nadat het water is gekookt.
 • Nadeel 5: Het product wordt verkocht als een vacuüm-geïsoleerde waterkoker die kan helpen om dranken lang warm te houden, maar er is geen specifieke informatie gegeven over hoe lang het daadwerkelijk de temperatuur kan behouden. Dit kan twijfel doen ontstaan over de efficiëntie van de thermische isolatie.

Onze favoriet #4

Keenso Waterkoker 12 Volt

Keenso Waterkoker 12 Volt

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Keenso Waterkoker 12 Volt is een hoogwaardige elektrische waterkoker voor in de auto, ideaal voor reizigers, gezinnen op uitstap en mensen die vaak lange ritten maken. Met een grote capaciteit van 450ml en aangedreven door een 12V sigarettenaansteker, kun je overal op de weg genieten van warm water. Deze waterkoker is veilig ontworpen met premium 304 roestvrij staal en voedselkwaliteit PP-materiaal, en een verzegelde keteldeksel om overlopen te voorkomen. Daarnaast is er een indicatielampje dat rood blijft tijdens het koken, en groen wordt als het water klaar is. Met vacuüm isolatie technologie en dubbele wand, houdt deze waterkoker je dranken optimaal warm en voorkomt brandwonden. Verwarmingstemperatuur gaat tot 100°C, perfect voor koffie, thee, warme melk en zelfs gekookte eieren. Keenso verzekert de kwaliteit van hun product met een 100% test voor verzending en een servicegarantie.

 • Voordeel 1: De Keenso waterkoker 12 Volt is gemaakt van veilig niet-giftige materialen, waaronder premium 304 roestvrij staal en PP-materiaal van levensmiddelenkwaliteit. Dit betekent dat je het gekookte water veilig kan drinken, wat voor jouw gezondheid zeer belangrijk is.
 • Voordeel 2: Deze waterkoker heeft een grote capaciteit van 450 ml, ideaal voor op reis of als je met het gezin erop uit gaat. De 12V waterkoker, aangestuurd door de sigarettenaansteker in je auto, maakt het mogelijk om onderweg warm water te drinken. Dit biedt je optimaal gemak tijdens lange reizen.
 • Voordeel 3: De Keenso waterkoker beschikt over een indicatielampje. De waterkoker blijft rood als het water kookt. Zodra het water klaar is, schakelt het indicatielampje naar groen. Dit betekent dat het gebruik van deze waterkoker erg eenvoudig is, zelfs als je onderweg bent.
 • Voordeel 4: De waterkoker is vacuüm geïsoleerd en dubbellaags, dankzij de vacuümisolatietechnologie blijft de warmte van de drank maximaal behouden. Dit zorgt voor een effectieve isolatie om brandwonden te voorkomen. Ideaal als je lang onderweg bent en van een hete drank wilt genieten.
 • Voordeel 5: De Keenso waterkoker 12 Volt is in staat om snel water te koken in de auto, met een verwarmingstemperatuur van 100 °C. Daarmee is het dus mogelijk om een verscheidenheid aan warme dranken en voedsel, zoals koffie, thee, warme melk en gekookte eieren, onderweg te bereiden. Een geweldige manier om jezelf onderweg van huisgemaakte warme maaltijden te voorzien.
 • Nadeel 1: Deze waterkoker werkt alleen op een 12V energiebron, wat betekent dat je hem alleen kunt gebruiken als je toegang hebt tot een sigarettenaansteker in een auto. Dit beperkt de bruikbaarheid van de waterkoker tot voornamelijk auto-gerelateerde situaties en is mogelijk niet geschikt voor alledaags gebruik thuis of op kantoor.
 • Nadeel 2: De capaciteit van de ketel is 450 ml. Hoewel dit mogelijk voldoende is voor individueel gebruik, zou het niet voldoende zijn om meerdere drankjes te dienen als je met een groep mensen reist. Je moet het water mogelijk meerdere keren opnieuw vullen en koken, wat tijd en energie kost.
 • Nadeel 3: Er is niet gespecificeerd hoe lang het duurt voordat het water kookt. Afhankelijk van het vermogen kan het zijn dat je lang moet wachten tot het water heet genoeg is om te gebruiken, wat onhandig kan zijn, vooral als je haast hebt.
 • Nadeel 4: Hoewel het heeft een indicatielampje voor het koken en warm houden van het water, ontbreekt het aan een automatische uitschakelfunctie waarvan vele contemporaine waterkokers voorzien zijn. Dit kan een veiligheidsrisico vormen als je vergeet de waterkoker uit te schakelen nadat het water is gekookt.
 • Nadeel 5: Het product wordt verkocht als een vacuüm-geïsoleerde waterkoker die kan helpen om dranken lang warm te houden, maar er is geen specifieke informatie gegeven over hoe lang het daadwerkelijk de temperatuur kan behouden. Dit kan twijfel doen ontstaan over de efficiëntie van de thermische isolatie.

Onze favoriet #5

Conblom Waterkoker 12 Volt

Conblom Waterkoker 12 Volt

Waarom we het gekozen hebben

De Waterkoker 12 Volt van het merk ConBlom is een lichtgewicht en draagbaar apparaat, ideaal voor op reis of outdoor avonturen. Deze BPA-vrije waterkoker is gemaakt van roestvrij staal en veilig voor voedsel, en is perfect bestand tegen hoge temperaturen. In slechts 13 minuten biedt deze reiswaterkoker je kokend water, dankzij haar betrouwbare 12V 80W verwarmingstechnologie. Ze gaat automatisch in stand-by en zal zelf opwarmen wanneer de temperatuur onder de 85℃ daalt, mits ingeschakeld. Houd het deksel goed open bij het koken om brandwonden te voorkomen en zorg ervoor dat je niet te veel water toevoegt om morsen te voorkomen. Met een verwarmingstemperatuur van 92℃ tot 98℃, past deze waterkoker bij elke gelegenheid – van outdoor picknicks tot sport- en fitnessevenementen.

 • Voordeel 1: De ConBlom waterkoker is gemaakt van BPA-vrije materialen, die voedselveilig, niet giftig en smaakloos zijn. Dankzij de 304 roestvrijstalen voering is de waterkoker ook bestand tegen hoge temperaturen.
 • Voordeel 2: Deze waterkoker heeft dubbele isolatie, wat zorgt voor snel kokend water. Dit maakt hem perfect voor reizen, campagnes en wandelen.
 • Voordeel 3: De mini-auto waterkoker is zowel licht als draagbaar. Met een gewicht van slechts 0,6 kg en een formaat van 8,2 x 2,8 inch is het heel handig om mee te nemen op reis of camping.
 • Voordeel 4: Het handige ontwerp omvat een enkele knopbediening voor gemak en gebruiksvriendelijkheid. De wagen verwarmt in ongeveer 13 minuten met een vermogen van 12V 80W en heeft een automatische stand-by-functie. Als de temperatuur daalt tot onder de 85℃, zal de waterkoker opwarmen (zolang deze op stroom is aangesloten).
 • Voordeel 5: De verwarmingstemperatuur van deze reiswaterkoker kan oplopen tot 92℃~98℃ (afhankelijk van de hoogte), waardoor deze geschikt is voor een breed scala aan gelegenheden, zoals reizen, outdoor picknicks, entertainmentdiners, sport en fitness.
 • Nadeel 1: Het koken van water neemt enige tijd in beslag. De beschrijving geeft aan dat het ongeveer 13 minuten duurt om het verwarmingsproces met 12V 80W te voltooien. Dit kan problematisch zijn als je snel warm water nodig hebt en je tijd beperkt is.
 • Nadeel 2: Het product heeft een beperkte capaciteit. Met een maximale lijn van 350ml is de waterkoker niet geschikt voor situaties waarin je grotere hoeveelheden heet water nodig hebt, bijvoorbeeld voor een groep kampeerders of een groot gezin.
 • Nadeel 3: Het netsnoer is afneembaar, wat nuttig kan zijn voor draagbaarheid, maar ook problemen kan opleveren. Er is een risico dat je het snoer kwijtraakt of vergeet, waardoor de waterkoker nutteloos wordt.
 • Nadeel 4: De beschrijving geeft aan dat je het afdichtrubber op de hoes moet openen voordat je het water kookt en dat je het deksel langzaam moet openen om brandwonden te voorkomen nadat het water gekookt is. Dit lijkt een beetje omslachtig en mogelijk ongemakkelijk, vooral als je in een haast bent.
 • Nadeel 5: De verwarmingstemperatuur van deze reiswaterkoker kan oplopen tot 92℃~98℃. Dit is lager dan de kooktemperatuur van water (100℃), wat betekent dat het water misschien niet heet genoeg is voor bepaalde toepassingen, zoals het zetten van sommige soorten thee.

Onze favoriet #6

Kimiss Waterkoker 12 Volt

Kimiss Waterkoker 12 Volt

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Waterkoker 12 Volt van KIMISS is een duurzaam en veilig product, ontworpen voor jouw gemak op de weg. Gemaakt van 304 roestvrij staal en voedselveilig PP, het kookt water veilig voor consumptie. De goed afgesloten deksel, gemaakt van kwalitatieve siliconengel, houdt het water warm en voorkomt lekkage, ideaal voor gebruik tijdens autoritten. De waterkoker, voorzien van isolatietechnologie, zorgt ervoor dat je je niet verbrandt. Dankzij een controlelampje kun je de status van het koken gemakkelijk aflezen; het licht blijft rood tot het water kookt en verandert naar groen wanneer het water klaar is voor gebruik. Met een draagbare capaciteit van 750 ml en geschikt voor de meeste autobekerhouders, is deze waterkoker ideaal voor reizen.

 • Voordeel 1: De KIMISS Waterkoker 12 Volt blinkt uit in duurzaamheid en veiligheid. Hij is gemaakt van 304 roestvrij staal en voedselveilig PP, wat het volkomen veilig maakt om gekookt water te drinken.
 • Voordeel 2: Dankzij het afgesloten deksel van hoogwaardige siliconengel, biedt deze waterkoker een uitstekende afdichting. Dit houdt je water warm en voorkomt dat de drank eroverheen morst. Perfect voor je autoreizen.
 • Voordeel 3: Deze waterkoker is uitgerust met isolatietechnologie op zowel het interne als externe oppervlak, wat een uitstekend isolerend effect geeft om brandwonden te voorkomen. Je kunt het dus veilig gebruiken in je auto door het aan te sluiten op je sigarettenaansteker.
 • Voordeel 4: De KIMISS Waterkoker is ook voorzien van een handig controlelampje. Dit lampje blijft rood tot het water kookt en wordt groen zodra je water klaar is om veilig te worden geserveerd, waardoor je altijd op de hoogte bent van de status van je gekookt water.
 • Voordeel 5: Tot slot, met een draagbare inhoud van 750 ml en de mogelijkheid om in de meeste bekerhouders in de auto te passen, is deze waterkoker ideaal voor op reis. Je kunt dus altijd en overal genieten van een heerlijk warm drankje.
 • Nadeel 1: Hoewel de KIMISS Waterkoker 12 Volt een goede afdichting heeft, zou dit ook kunnen betekenen dat het moeilijk is om open te maken, zeker als je op de weg bent en maar één hand vrij hebt.
 • Nadeel 2: De capaciteit van de waterkoker is 750 ml. Dit kan te weinig zijn als je voor meerdere mensen heet water wil bereiden. Je zou het proces dan meerdere keren moeten herhalen.
 • Nadeel 3: Het controlelampje dat van kleur verandert wanneer het water gekookt is, kan mogelijk niet goed zichtbaar zijn in fel daglicht of als je aan het rijden bent.
 • Nadeel 4: Ondanks de uitstekende isolerende eigenschappen van de waterkoker, kan de externe temperatuur nog steeds hoog worden, wat het risico op brandwonden niet volledig wegneemt als je de waterkoker beetpakt zonder voorzichtig te zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel de waterkoker geschikt is voor de meeste bekerhouders in auto’s, zijn hier geen exacte maatvoeringen voor gegeven. Het kan dus voorkomen dat de waterkoker toch niet goed past in de bekerhouder van je specifieke auto model.

Onze favoriet #7

Rauwseul Waterkoker 12 Volt

Rauwseul Waterkoker 12 Volt

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Rauwseul Waterkoker 12 Volt is een draagbare, elektrische auto reisthermos die ideaal is voor op het werk, school, reizen, kamperen en nog veel meer. Met zijn intuïtieve smart-touch paneel kun je gemakkelijk verschillende temperatuurbereiken selecteren voor het koken van water, thee, melk of zelfs het bereiden van babyvoeding. Gemaakt van BPA-vrij, medische graad 304 roestvrij staal, en baby food grade PP biedt het veilige en betrouwbare prestaties. Zodra de ingestelde temperatuur is bereikt, klinkt er een zoemgeluid om aan te geven dat het verwarmingsproces is voltooid. Het apparaat is ook uitgerust met droog brandpreventie technologie voor veilig gebruik. De waterkoker heeft een capaciteit van 480ml en is gemakkelijk draagbaar dankzij zijn innovatieve verzegelde verwarmingskop die 360 graden kan draaien zonder te lekken. Het wordt gevoed door een autolader met een bereik van DC12V tot DC24V, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende voertuigen. Een onmisbaar item voor je reis!

 • Voordeel 1: Verschillende temperatuurinstellingen – De waterkoker van Rauwseul heeft een slim touch paneel waardoor je makkelijk verschillende temperaturen kunt selecteren voor diverse toepassingen, zoals het koken van water of het maken van thee of babyvoeding. Als de ingestelde temperatuur wordt bereikt, laat de waterkoker je dit weten met een piepsignaal.
 • Voordeel 2: Veilig materiaal – Deze waterkoker is vervaardigd uit medische rang 304 roestvrij staal en kindervoeding-kwaliteit PP, beide BPA-vrij. De capaciteit is 480ML, wat perfect is voor gebruik op het werk, school, reizen, kamperen en zelfs voor het maken van koffie en eieren!
 • Voordeel 3: Veilig en eenvoudig te bedienen – De Rauwseul waterkoker bevat een droog brandpreventieapparaat dat kan voorkomen dat het apparaat opwarmt zonder water. Het ontwerp met veerdeksel zorgt voor eenvoudige bediening; ideaal voor veilig en zorgeloos gebruik.
 • Voordeel 4: Innovatieve verzegelde verwarmingskop – Deze 12 Volt waterkoker heeft een 360 graden omgekeerde functie zonder waterlekkage, waardoor je het veilig mee kunt nemen na het koken van water. Bij het openen van het deksel direct na het koken, hoor je een deflatiegeluid, dit is een normaal verschijnsel.
 • Voordeel 5: Breed toepasbare autoverwarming – De Rauwseul waterkoker is aan te sluiten op DC12V ~ 24V en kan worden gebruikt in verschillende auto’s, bussen, vrachtwagens. Het past zich automatisch aan en heeft een hoog en laag vermogensinstelling. Dit maakt het een must-have voor je reis!
 • Nadeel 1: Het vermogen van deze waterkoker is beperkt tot het DC12V ~ 24V-bereik. Dit betekent dat als je een voertuig hebt met een ander spanningssysteem, dit product niet geschikt is voor gebruik in je auto, bus, of vrachtwagen.
 • Nadeel 2: Hoewel deze waterkoker een droogbrandpreventieapparaat heeft, kan het opwarmen zonder water nog steeds plaatsvinden, wat enige zorg vereist bij het gebruik om eventuele risico’s te vermijden.
 • Nadeel 3: Het kan onhandig zijn om te weten wanneer je het deksel veilig kunt openen na het koken. Volgens de productbeschrijving is er een deflatiegeluid als je het deksel meteen opent na het koken, en je moet twee minuten wachten voordat je het deksel opent, wat extra tijd toevoegt aan het proces.
 • Nadeel 4: De capaciteit van deze waterkoker is 480ML, wat vrij klein is. Als je voor meerdere personen kookt of een grotere hoeveelheid water nodig hebt voor koken of andere doeleinden, dan kan dit product te beperkt zijn voor je behoeften.
 • Nadeel 5: Hoewel het productbeschrijving zegt dat het lichaam van de beker een bepaalde hoeveelheid warmte zal hebben tijdens het opwarmen, wat een normaal fenomeen is, kan dit nog steeds oncomfortabel of gevaarlijk zijn voor sommige gebruikers, vooral als ze niet gewend zijn aan dergelijke apparaten.

Onze favoriet #8

All Ride Waterkoker 12 Volt

All Ride Waterkoker 12 Volt

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Waterkoker 12 Volt van All Ride is een handig apparaat voor onderweg. Het heeft een inhoud van 1 liter en kan direct worden aangesloten op de sigarettenaansteker van je auto. Hiermee kun je altijd en overal genieten van een warme kop thee of instant soep, wat het een perfecte accessoire maakt voor lange autoreizen.

 • Voordeel 1: Je kunt dit product eenvoudig aansluiten op de sigarettenaansteker van je auto, wat betekent dat je geen extra verloopstukken of adapters nodig hebt.
 • Voordeel 2: De waterkoker heeft een ruime inhoud van 1 liter, zodat je voldoende water kunt koken voor meerdere drankjes of instant maaltijden.
 • Voordeel 3: Omdat het een 12V waterkoker is, is het geschikt voor gebruik in de meeste voertuigen, waaronder auto’s, campers en vrachtwagens.
 • Voordeel 4: De All Ride is een draagbare waterkoker, dus je kunt het overal mee naar toe nemen – handig voor vakantie, kamperen, lange autoritten of elke situatie waarin je warm water nodig hebt.
 • Voordeel 5: Het merk All Ride staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat deze waterkoker duurzaam en efficiënt is en aan je behoeften zal voldoen.
 • Nadeel 1: De waterkoker is beperkt tot een inhoud van slechts 1 liter. Dit kan problematisch zijn als je grotere hoeveelheden water wilt koken.
 • Nadeel 2: Aangezien de waterkoker direct op de sigarettenaansteker aansluit, kan het energieverbruik van de auto hoger zijn, wat kan leiden tot een snellere batterijontlading.
 • Nadeel 3: Deze waterkoker kan alleen gebruikt worden in een auto of voertuig met een 12V-aansluiting. Deze beperking maakt hem minder veelzijdig dan andere waterkokers die op verschillende stroombronnen kunnen worden aangesloten.
 • Nadeel 4: Afhankelijk van de kracht van de stroombron kan het koken van water in de auto langer duren dan met een reguliere waterkoker. Dit kan tijdverlies betekenen, wat niet ideaal is, vooral als je haast hebt.
 • Nadeel 5: Het feit dat het direct wordt aangesloten op de sigarettenaansteker, betekent dat de waterkoker geen zelfstandige unit is. Dus als je sigarettenaansteker niet werkt of reeds in gebruik is, kun je de waterkoker niet gebruiken.

Onze favoriet #9

Viferr Waterkoker 12 Volt

Viferr Waterkoker 12 Volt

Waarom we het gekozen hebben

De Waterkoker 12 Volt van VIFERR is een elektrische auto-waterkoker die een snel opwarmende roestvrijstalen verwarmingsplaat bevat, waardoor water in enkele minuten kan koken. Dit product is ideaal voor onderweg, vooral als je vrachtwagenchauffeur bent. De reiswaterkoker voor vrachtwagens heeft een breed ontwerp om kantelen te voorkomen en schakelt automatisch uit wanneer het water kookt, waardoor droogkookbeveiliging wordt voorkomen en veilige bediening wordt gewaarborgd. Met een grote capaciteit van 1 liter, kan het voldoen aan je reisbehoeften in één keer, perfect voor het maken van warme dranken, soep of gedehydrateerde maaltijden. Dit is niet zoals je standaard huishoudelijke waterkoker; je kunt het in je Scania-tractor steken en het zal perfect werken. Het gebruik ervan is zo simpel als het inpluggen in de sigarettenaansteker en met gemak water koken in je auto.

 • Voordeel 1: De VIFERR waterkoker voor in de auto beschikt over een interne roestvrij stalen verwarmingsplaat voor snelle verwarming, wat je in staat stelt om water in slechts enkele minuten te koken. Ideaal voor pauzes tijdens het vrachtwagen rijden.
 • Voordeel 2: Deze reiswaterkoker voor in de vrachtwagen is ontworpen met een brede basis, zodat hij niet omvalt. Het toestel schakelt ook automatisch uit wanneer het water kookt, wat droogkoken voorkomt en dus veiliger in gebruik is.
 • Voordeel 3: Een groot pluspunt is de ruime inhoud van deze reisfles. Met een capaciteit van 1 liter kan het aan je reisbehoeften voldoen bij het koken van water. Het is ideaal voor het bereiden van warme dranken, soepen of gedehydrateerde maaltijden, waardoor je ruimte bespaart. Zeer praktisch als je de hele week in je vrachtwagen slaapt.
 • Voordeel 4: Deze waterkoker voor in de auto of vrachtwagen werkt niet op dezelfde manier als de waterkokers die we thuis gebruiken. Je kunt deze pot kopen en in een Scania-tractor plaatsen, hij zal perfect werken. Uitstekend geschikt voor het bereiden van thee, koffie, instant spaghetti in de auto.
 • Voordeel 5: Het gebruik ervan is ook zeer eenvoudig. Je sluit het gewoon aan op de sigarettenaansteker aansluiting, waardoor de waterkoker gemakkelijk in de auto kan worden gebruikt.
 • nadeel 1: Ondanks dat het product bedoeld is voor gebruik in voertuigen (zoals trucks), is het niet duidelijk of het ook compatibel is met andere voertuigen of alleen met specifieke modellen zoals aangegeven in de beschrijving.
 • nadeel 2: De snelle verwarmingsfunctie zorgt inderdaad voor een snelle verwarming van het water, maar er wordt niet gespecificeerd hoe heet het water kan worden. Dit is cruciaal omdat sommige dranken of maaltijden een specifieke watertemperatuur vereisen.
 • nadeel 3: Het product heeft een grote capaciteit van 1 liter, maar voor diegenen die alleen water voor één kopje thee of koffie willen koken, kan dit te veel zijn. Het is ook niet bekend of het mogelijk is om minder water dan de maximale capaciteit te verwarmen.
 • nadeel 4: Het apparaat schakelt automatisch uit wanneer het water kookt, wat betekent dat het je niet in staat stelt de watertemperatuur te regelen voor degenen die de voorkeur geven aan minder heet water.
 • nadeel 5: Het apparaat wordt gebruikt door de sigarettenaansteker in je auto. Dit betekent dat je wellicht andere apparaten niet kunt opladen of gebruiken terwijl de waterkoker in gebruik is, wat een nadeel zou kunnen zijn tijdens lange ritten.

Onze favoriet #10

Revneey Waterkoker 12 Volt

Revneey Waterkoker 12 Volt

Waarom we het gekozen hebben

De Revneey 12 Volt Waterkoker is een draagbare en compacte reiskoker die je voorziet van warm water in ongeveer 5 minuten, ideaal voor thee, koffie, melk of instantmaaltijden. Met een maximale capaciteit van 400 ml (aanbevolen gebruik tussen 300-350 ml) en proporties van 7,6 x 7,6 x 20,3 cm, is het een uitstekende reisgenoot, geschikt voor onderweg, op het werk of in je hotel. Het biedt dubbele isolatie voor veilig gebruik en beschikt over een automatische uitschakelfunctie voor extra veiligheid. De behuizing is gemaakt van duurzaam en roestbestendig 304 roestvrij staal en heeft een goede afdichting waardoor morsen wordt voorkomen. Wellicht moet je na ontvangst het product meerdere keren laten koken om mogelijke geurtjes te verwijderen. Het is een perfect cadeau voor vrienden die graag warme dranken consumeren, ouders die snel warm water nodig hebben voor babymelk, en verder iedereen die gemakkelijk toegang wil hebben tot warm water op hun reis.

 • Voordeel 1: Heb altijd warm water waar je ook bent. Of je nu op reis bent, op het werk of in een hotel, deze waterkoker van Revneey zorgt ervoor dat je altijd warm water hebt voor thee, koffie, melk en snel eten. Hij heeft slechts vijf minuten nodig om water te koken, wat ontzettend handig is voor dagelijks gebruik.
 • Voordeel 2: Hij is veilig in gebruik. Deze waterkoker heeft een tweelaags warmte-isolatieontwerp, waardoor hij veilig en niet heet is. Bovendien schakelt hij automatisch uit na het opwarmen, wat niet alleen energie bespaart, maar ook oververhitting voorkomt.
 • Voordeel 3: Hij is compact en draagbaar. Met afmetingen van 7,6 x 7,6 x 20,3 cm, is deze waterkoker klein genoeg om in je tas te stoppen en mee te nemen, waardoor hij ideaal is voor autoritten, zakenreizen en vakanties.
 • Voordeel 4: Hij is gemaakt van duurzaam materiaal. De waterkoker is gemaakt van roestvrij staal 304, wat zorgt voor langdurig gebruik zonder gemakkelijke corrosie of roest. Als extra voordeel, kun je na ontvangst van het product water koken om het te desinfecteren en steriliseren, zodat het geen vreemde geur heeft.
 • Voordeel 5: Het is een perfect cadeau. Voor vrienden die graag warme dranken drinken of moeders die altijd warm water nodig hebben om melkpoeder te maken voor hun baby’s, is deze waterkoker een geweldig cadeau. Het kan een groot verschil maken in het dagelijks leven van de mensen waar je om geeft.
 • Nadeel 1: Het duurt relatief lang om water te koken. Volgens de productomschrijving heeft deze 12-volt waterkoker van Revneey ongeveer 5 minuten nodig om water aan de kook te brengen. Dit kan frustrerend zijn als je in een haast bent of gewoon snel een warme drank wilt maken.
 • Nadeel 2: Er zijn beperkingen aan de capaciteit. De totale capaciteit van de waterkoker is 400 ml, maar de aanbevolen watercapaciteit onder werkomstandigheden is slechts 300-350 ml. Dit kan betekenen dat je niet voldoende water kunt koken voor meerdere kopjes tegelijk, wat onhandig kan zijn voor groepen.
 • Nadeel 3: Mogelijke geurproblemen. De omschrijving vermeldt dat er in zeldzame gevallen een geur kan ontstaan na langdurige verzegeling. Hoewel het aanbeveelt om na ontvangst van het product een aantal keer water te koken om het te steriliseren, kan een eventuele geur onaangenaam zijn en enige inspanning vergen om te verwijderen.
 • Nadeel 4: Het formaat van de waterkoker kan belemmerend zijn. De afmetingen van de verwarmde reisbeker zijn 7,6 x 7,6 x 20,3 cm. Hoewel dit handig kan zijn voor reizen, kan het kleine formaat beperkend zijn in het dagelijks gebruik thuis of op kantoor waar een grotere capaciteit gewenst kan zijn.
 • Nadeel 5: De waterkoker is specifiek ontworpen voor 12 Volt. Dit betekent dat het misschien niet geschikt is voor gebruik binnenshuis of op plaatsen waar geen 12-volt stroombron beschikbaar is. De waterkoker is daardoor minder veelzijdig dan modellen die werken op standaard netstroom.

Concluderend, ongeacht jouw specifieke behoeften of budget, er is zeker een 12-volt waterkoker op deze lijst die perfect bij je past. Of je nu zoekt naar iets compacts voor op de camping, een robuuste optie voor je vrachtwagen of een premiummodel met supersnelle kooktijden, vergeet niet de belangrijkste functies in overweging te nemen. Denk aan capaciteit, kooktijd en extra kenmerken zoals een auto-uit functie voor veiligheid. Wees er zeker van dat jouw nieuwe aankoop betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk is. Doe je onderzoek, vergelijk de opties en kies wijselijk. Jouw perfecte 12-volt waterkoker wacht op je.

Inhoudsopgave