a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Babyfoon Met Camera: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 babyfoons met camera van uitgebreid nieuw onderzoek om de meest betrouwbare en effectieve optie voor jou te vinden.

Unser Favorit: Zawaer Babyfoon Met Camera

Zawaer Babyfoon Met Camera
★★★★★

Unser Favorit: Gaoeein Babyfoon Met Camera

Gaoeein Babyfoon Met Camera
★★★★★

Unser Favorit: Alecto Babyfoon Met Camera

Alecto Babyfoon Met Camera
★★★★★

Unser Favorit: Tp-Link Babyfoon Met Camera

Tp-Link Babyfoon Met Camera
★★★★★

Unser Favorit: Alecto Babyfoon Met Camera

Alecto Babyfoon Met Camera
★★★★★

Unser Favorit: Burnnove Babyfoon Met Camera

Burnnove Babyfoon Met Camera
★★★★★

Unser Favorit: Philips Avent Babyfoon Met Camera

Philips Avent Babyfoon Met Camera
★★★★★

Unser Favorit: Babytime Babyfoon Met Camera

Babytime Babyfoon Met Camera
★★★★★

Unser Favorit: Hellobaby Babyfoon Met Camera

Hellobaby Babyfoon Met Camera
★★★★★

Unser Favorit: Litokam Babyfoon Met Camera

Litokam Babyfoon Met Camera
★★★★★

Als ouder wil je er zeker van zijn dat je baby veilig is, zelfs als je niet in dezelfde kamer bent. Een babyfoon met camera kan jou deze gemoedsrust bieden. Je kunt je baby altijd in de gaten houden en zodra er iets gebeurt, word je meteen gewaarschuwd. Maar niet alle babyfoons zijn hetzelfde. De markt is gevuld met tal van merken en modellen, elk met hun eigen unieke kenmerken en specificaties, die allen beweren de veiligheid en het comfort van jouw kleintje te garanderen. We begrijpen dat het overweldigend kan zijn om de juiste keuze te maken. Daarom hebben we een grondig onderzoek uitgevoerd en de 10 beste babyfoons met camera getest om je te helpen bij het maken van deze belangrijke beslissing. Lees verder om jouw perfecte match te vinden.

Een Babyfoon Met Camera, ook wel een videomonitor voor baby’s genoemd, is een apparaat dat jou helpt je baby in de gaten te houden wanneer je niet in dezelfde ruimte bent. Het is een modern hulpmiddel voor ouders, die naast geluid ook live beeld van je baby’s kamer geeft. Deze babyfoon heeft een camera om je baby te filmen en een ontvanger met een scherm waarop je je baby kunt zien en horen. Vaak heeft een babyfoon met camera ook extra functies zoals een temperatuursensor, nachtzicht, slaapliedjes en soms zelfs een terugspreekfunctie. Met een babyfoon met camera kun jij als ouder dus met een gerust hart andere huishoudelijke taken uitvoeren terwijl je baby slaapt.

Check Uit

Onze favoriet #1

Zawaer Babyfoon Met Camera

Zawaer Babyfoon Met Camera

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Babyfoon Met Camera van Zawaer is een compact, lichtgewicht toestel met een scala aan nuttige functies om jou en je baby gemoedsrust te geven. Deze babyfoon beschikt over een VOX modus en infrarood nachtzicht voor duidelijk beeld en geluid, zelfs in het donker. Bovendien beschikt het toestel over geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie, zodat je geen enkel geluidje van je baby mist. Met een draadloos bereik van wel 300 meter, kun je gemakkelijk activiteiten in en rond het huis uitvoeren terwijl je baby slaapt. Daarnaast heeft deze babyfoon de mogelijkheid om tweerichtingsgesprekken te voeren en slaapliedjes te spelen om je kind te helpen kalmeren. En last but not least, hecht Zawaer veel waarde aan klanttevredenheid, dus je kunt rekenen op uitstekende klantenservice.

 • Voordeel 1: De Zawaer babyfoon met camera heeft een VOX-modus en infrarood nachtzicht, waardoor je jouw baby dag en nacht nauwlettend in de gaten kunt houden. Bij geluiden uit de babykamer, zoals huilen, schakelt het scherm automatisch in, zodat je altijd op de hoogte bent.
 • Voordeel 2: Het apparaat is klein en licht en weegt slechts 96 gram. Hierdoor kun je het gemakkelijk in je tas meenemen en heb je overal toezicht op je kind, of je nu in de keuken, woonkamer of buiten bent.
 • Voordeel 3: Het heeft een 300 m signaalbereik dankzij de draadloze digitale encryptietechnologie 2,4 GHz FHSS. Hierdoor kun je bijvoorbeeld in de tuin zitten terwijl je toch verbonden blijft met het toestel en helder en stabiel beeld behoudt.
 • Voordeel 4: De babycamera beschikt over een twee-weg gespreksfunctie en geïntegreerde slaapliedjes. Deze functie laat je niet alleen de stem van je baby horen, maar stelt je ook in staat om met je baby te spreken, zelfs als je in een andere kamer bent. De acht rustgevende slaapliedjes helpen je baby kalmeren en in slaap vallen.
 • Voordeel 5: Zawaer heeft een zorgeloze klantenservice. Deze service is erop gericht om je te voorzien van een bevredigende oplossing voor het geval je problemen ondervindt met de babyfoon met camera. Zo weet je dat je steeds op goede ondersteuning kunt rekenen bij eventuele problemen of vragen.
 • Nadeel 1: Een potentieel nadeel van de Zawaer babyfoon met camera is de VOX-modus. Hoewel deze functie bedoeld is om energie te besparen door het scherm te laten slapen wanneer er geen geluid is, kan dit een vertraging of onverwachte onderbrekingen in de monitoring veroorzaken, vooral als de baby heel zacht geluid maakt dat het apparaat niet kan detecteren.
 • Nadeel 2: Hoewel de babyfoon lichtgewicht en draagbaar is, kan zijn klein formaat en gewicht van slechts 96 gram het juist kwetsbaar maken voor schade wanneer het snel in een tas wordt geschoven of onzorgvuldig wordt behandeld, wat resulteert in een kortere levensduur dan gewenst.
 • Nadeel 3: Het bereik van 300 meter kan onvoldoende zijn voor grotere huizen of voor gebruik buitenshuis. Hoewel het bereik ideaal kan zijn voor kleinere ruimtes, kan het signaal zwakker worden of zelfs verloren gaan als de afstand tussen jou en de babyfoon te groot is, wat resulteert in mogelijke verlies van beeld en geluid.
 • Nadeel 4: Hoewel de tweeweg-communicatiefunctie en geïntegreerde slaapliedjes nuttig kunnen zijn, kunnen ze misschien ook de slaap van de baby verstoren als ze niet goed worden gebruikt. Een constante stroom van slaapliedjes kan bijvoorbeeld te stimulerend zijn voor sommige baby’s, in plaats van rustgevend.
 • Nadeel 5: Het apparaat maakt gebruik van 2,4 GHz FHSS draadloze digitale encryptietechnologie maar heeft geen wifi mogelijkheden. Dit betekent dat je de babyfoon niet kunt verbinden met andere apparaten of apps, wat de veelzijdigheid en gebruiksmogelijkheden van het apparaat kan beperken.

Onze favoriet #2

Gaoeein Babyfoon Met Camera

Gaoeein Babyfoon Met Camera

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Babyfoon Met Camera van GAOEEIN is een hoogwaardige en multifunctionele babyfoon die zowel in daglicht als in volledige duisternis heldere, hoge kwaliteit beelden van je baby kan leveren, dankzij een 720p HD-camera en automatische infrarood nachtzichttechnologie. De babyfoon beschikt over een groot en helder LCD-scherm van 12,7 cm, met 2x zoom en een brede, aanpasbare kijkhoek voor volledige dekking van de kamer. Daarnaast is het uitgerust met tweerichtingsaudio en slaapliedjes, wat je in staat stelt om met je baby te communiceren en hem te kalmeren. De slimme babyfoon waarschuwt je ook in real-time wanneer de temperatuur, beweging of geluiden in de babykamer bepaalde grenzen overschrijden. Bovendien heeft het apparaat een lange accuduur van maximaal 8 uur in audiomodus, 12 uur in stand-by en 15 uur in eco-modus. Als extra functie is er de mogelijkheid om een voedingstimer in te stellen en te kiezen tussen zes verschillende muziekjes, zonder dat er een wifi-verbinding of extra app nodig is.

 • Voordeel 1: De HD-camera van 12,7 cm met 2x zoom zorgt ervoor dat je een helder en groot display krijgt om je baby nauwkeurig in de gaten te houden met 720p HD kwaliteit.
 • Voordeel 2: De babyfoon is multifunctioneel uitgerust met geavanceerde automatische infrarood nachtzichttechnologie, die zelfs in totale duisternis duidelijke beelden levert. Hij waarschuwt je ook in real-time wanneer de temperatuur, beweging of geluiden in de babykamer het ingestelde bereik overschrijden.
 • Voordeel 3: Met een ingebouwde 3.000 mAh accu, kun je tot 8 uur werken in audiomodus, tot 12 uur in stand-by modus en tot 15 uur in eco-modus. Dit verzekert je een lange gebruikstijd zonder onderbreking.
 • Voordeel 4: De babyfoon heeft een functie voor 2-weg audio dankzij de ingebouwde microfoons en speakers waarmee je jouw baby kunt kalmeren met je eigen stem of slaapliedjes. Daarnaast kun je de camerahoek op afstand aanpassen waardoor je elke hoek van de kamer in de gaten kunt houden.
 • Voordeel 5: Je hebt toegang tot nuttige functies, zoals een voedingstimer en muziekselectie zonder gedoe met wifi-verbindingen of extra apps. Met de voedingstimer kan je baby’s voedingstijd wetenschappelijk en regelmatig instellen terwijl de muziekselectie je de optie geeft om uit 6 verschillende liedjes te kiezen naargelang je behoefte.
 • Nadeel 1: Hoewel de Babyfoon Met Camera merk GAOEEIN een HD-camera van 12,7 cm en 2x zoom heeft, zijn er mogelijk nog steeds details die je niet kunt zien. Denk aan kleine objecten of gezichtsuitdrukkingen van je baby.
 • Nadeel 2: Er is geen vermelding van versleutelde verbindingen, wat betekent dat de informatie die wordt verzonden tussen de monitor en de camera mogelijk niet beveiligd is. Je zou je zorgen kunnen maken over de veiligheid van je privacy.
 • Nadeel 3: Volgens de productbeschrijving werkt de babyfoon tot 8 uur in audiomodus en tot 12 uur in stand-by modus, tot 15 uur in de eco-modus. Dit kan betekenen dat je de babyfoon regelmatig moet opladen, wat niet ideaal zou kunnen zijn, vooral niet tijdens de nacht.
 • Nadeel 4: Deze babyfoon biedt een brede waaier aan camerahoekinstellingen, maar het is onduidelijk of er een pan-, tilt- en zoomfunctie op afstand beschikbaar is. Zonder deze functie, kan het moeilijk zijn om je baby volledig in de gaten te houden als ze beginnen te bewegen en de kamer verkennen.
 • Nadeel 5: Terwijl de timing en muziekfunctie nuttig lijkt, kan het ontbreken van een wifi-verbinding het moeilijk maken om nieuwe muziek toe te voegen of de timing van het voeden op afstand te wijzigen. Het kan je mogelijkheden beperken in termen van personalisatie en gebruiksgemak.

Onze favoriet #3

Alecto Babyfoon Met Camera

Alecto Babyfoon Met Camera

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Babyfoon Met Camera van Alecto is een lichtgewicht en gebruiksvriendelijk apparaat, met een gewicht van slechts 0,46 kg. Dit hulpmiddel biedt jou als ouder gemoedsrust door je de mogelijkheid te geven jouw baby in de gaten te houden zonder constant in dezelfde ruimte te hoeven zijn. De ingebouwde camera zorgt ervoor dat je zowel overdag als ‘s nachts, in helder beeld en zonder onderbrekingen, jouw kleintje kunt zien. Ideaal voor moderne ouders die zorg en veiligheid voor hun kinderen belangrijk vinden.

 • Voordeel 1: Hoge kwaliteit videobeelden. Dankzij de 1080p high definition van de TP-Link babyfoon met camera, kun jij elk detail kristalhelder vastleggen. Niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts.
 • Voordeel 2: Geavanceerd nachtzicht. Deze babyfoon heeft een bereik tot wel 9 meter, zelfs in het donker. Hiermee hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kindje, ook niet als het ‘s avonds of ‘s nachts is.
 • Voordeel 3: Bewegingsdetectie en meldingen. De TP-Link babyfoon beschikt over een slimme bewegingsdetector. Wanneer er verdachte activiteit plaatsvindt, ontvang jij hiervan direct een melding. Zo houd je altijd een oogje in het zeil!
 • Voordeel 4: Akoestisch en visueel alarm. De babyfoon kan verlichting en geluidseffecten inschakelen om ongewenste bezoekers af te schrikken. Een extra beveiligingsfunctie die je gemoedsrust geeft.
 • Voordeel 5: Tweeweg audio. Deze babyfoon van TP-Link is niet alleen een camera, maar ook een communicatieapparaat. Praat en luister naar je kindje met de ingebouwde microfoon en speaker. Verder is er ondersteuning voor een micro SD-kaart (tot 128 GB) waardoor je de momenten van je kleintje veilig kunt opslaan.
 • Tot slot kun je alles eenvoudig bedienen met de Tapo app. Sluit de camera aan, volg de instructies in de app en binnen no time is alles klaar voor gebruik.
 • Nadeel 1: De Babyfoon Met Camera van TP-Link is sterk afhankelijk van de Tapo app. Als je problemen ondervindt met het downloaden of functioneren van deze app, gaat dat ten koste van je gebruikerservaring.
 • Nadeel 2: Het opslagmedium voor deze babyfoon is een micro SD-kaart. Hoewel dit zorgt voor flexibele opslag, moet je mogelijk apart een SD-kaart kopen omdat deze niet altijd meegeleverd wordt en het is beperkt tot 128 GB.
 • Nadeel 3: Hoewel het hebben van een akoestisch en visueel alarm voordelig is, kan het onbedoeld activeren ervan voor ongemak zorgen, vooral als de baby slaapt.
 • Nadeel 4: Het geavanceerde nachtzicht van de camera heeft een bereik van slechts 9 meter. Afhankelijk van de grootte van de kamer, kan dit betekenen dat niet alles binnen het gezichtsveld ligt.
 • Nadeel 5: De bewegingsdetectie kan soms te gevoelig zijn en meldingen activeren voor onvoldoende bewegingen, waardoor je mogelijk wordt bestookt met valse alarmen.

Onze favoriet #4

Tp-Link Babyfoon Met Camera

Tp-Link Babyfoon Met Camera

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Babyfoon Met Camera van TP-Link is een geavanceerd beveiligingsapparaat voor jouw kleintje. Dit apparaat bevat haarscherpe videobeelden van 1080p kwaliteit, waardoor je geen enkel detail mist. Zelfs ‘s avonds en ‘s nachts kun je je baby duidelijk zien t/m 9 meter dankzij het geavanceerde nachtzicht. Met zijn bewegingsdetectie en meldingen word je direct op de hoogte gebracht bij verdachte activiteiten. Je kunt ongewenste bezoekers afschrikken met de ingebouwde verlichting en geluidseffecten. Verder kun je communiceren via de ingebouwde microfoon en luidspreker dankzij de tweeweg audio functie. De camera heeft ook een veilige opslag en ondersteunt een micro SD-kaart tot 128 GB. De installatie is eenvoudig: download de Tapo app, zet de camera aan, sluit deze aan en volg de instructies in de app.

 • Voordeel 1: Hoge kwaliteit videobeelden. Dankzij de 1080p high definition van de TP-Link babyfoon met camera, kun jij elk detail kristalhelder vastleggen. Niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts.
 • Voordeel 2: Geavanceerd nachtzicht. Deze babyfoon heeft een bereik tot wel 9 meter, zelfs in het donker. Hiermee hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kindje, ook niet als het ‘s avonds of ‘s nachts is.
 • Voordeel 3: Bewegingsdetectie en meldingen. De TP-Link babyfoon beschikt over een slimme bewegingsdetector. Wanneer er verdachte activiteit plaatsvindt, ontvang jij hiervan direct een melding. Zo houd je altijd een oogje in het zeil!
 • Voordeel 4: Akoestisch en visueel alarm. De babyfoon kan verlichting en geluidseffecten inschakelen om ongewenste bezoekers af te schrikken. Een extra beveiligingsfunctie die je gemoedsrust geeft.
 • Voordeel 5: Tweeweg audio. Deze babyfoon van TP-Link is niet alleen een camera, maar ook een communicatieapparaat. Praat en luister naar je kindje met de ingebouwde microfoon en speaker. Verder is er ondersteuning voor een micro SD-kaart (tot 128 GB) waardoor je de momenten van je kleintje veilig kunt opslaan.
 • Tot slot kun je alles eenvoudig bedienen met de Tapo app. Sluit de camera aan, volg de instructies in de app en binnen no time is alles klaar voor gebruik.
 • Nadeel 1: De Babyfoon Met Camera van TP-Link is sterk afhankelijk van de Tapo app. Als je problemen ondervindt met het downloaden of functioneren van deze app, gaat dat ten koste van je gebruikerservaring.
 • Nadeel 2: Het opslagmedium voor deze babyfoon is een micro SD-kaart. Hoewel dit zorgt voor flexibele opslag, moet je mogelijk apart een SD-kaart kopen omdat deze niet altijd meegeleverd wordt en het is beperkt tot 128 GB.
 • Nadeel 3: Hoewel het hebben van een akoestisch en visueel alarm voordelig is, kan het onbedoeld activeren ervan voor ongemak zorgen, vooral als de baby slaapt.
 • Nadeel 4: Het geavanceerde nachtzicht van de camera heeft een bereik van slechts 9 meter. Afhankelijk van de grootte van de kamer, kan dit betekenen dat niet alles binnen het gezichtsveld ligt.
 • Nadeel 5: De bewegingsdetectie kan soms te gevoelig zijn en meldingen activeren voor onvoldoende bewegingen, waardoor je mogelijk wordt bestookt met valse alarmen.

Onze favoriet #5

Alecto Babyfoon Met Camera

Alecto Babyfoon Met Camera

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Babyfoon Met Camera van Alecto, model DVM-64, biedt jou een veilige en storingsvrije verbinding met jouw baby via een groot scherm van 11 centimeter. Deze veelzijdige babyfoon bezit een handmatig draai- en kantelbare camera met nachtzicht en autoscan-mogelijkheid – ideaal wanneer je meerdere camera’s hebt aangesloten. De betrouwbare verbinding reikt tot 50 meter binnenshuis en tot wel 300 meter buitenshuis. Het is meer dan alleen een babyfoon, met extra’s zoals een geluidsniveau-indicator, terugspreekfunctie, geïntegreerde slaapliedjes en ontvangstwaarschuwing bij reikwijdte-limiet. Geproduceerd door een traditioneel Europees bedrijf, weet je dat je de kwaliteit en doordachtheid in handen hebt mits de DVM-64 babyfoon compleet geleverd wordt met ouderunit en camera, laad- en stroomkabel, bevestigingsmateriaal en bijbehorende documentatie.

 • Voordeel 1: Uitstekende weergave: De Alecto DVM-64 babysitter met camera heeft een groot, duidelijk leesbaar scherm van 11 centimeter diagonaal. Zo heb je altijd een heldere en grote weergave van je baby, duidelijk vanuit elke hoek van de kamer.
 • Voordeel 2: Aanpasbare camera-instellingen: De camera-unit van de babyfoon kan handmatig worden gedraaid en gekanteld. Daarnaast bevat het ook een nachtzichtmodus. Dit zorgt ervoor dat je je baby altijd goed kunt zien, ongeacht waar je de camera plaatst of hoe donker de kamer is.
 • Voordeel 3: Veilige en storingsvrije verbinding: De verbinding tussen de ouderunit en de aangesloten camera’s is volledig beveiligd en 100% storingsvrij. Dit geeft je gemoedsrust dat de beelden van je baby altijd privé en ononderbroken zijn.
 • Voordeel 4: Tal van handige functies: De DVM-64 babyfoon met camera omvat een reeks extra functies zoals een geluidsniveau-indicator, terugspreekfunctie, geïntegreerde slaapliedjes en een ontvangstbewijs waarschuwing bij reikwijdte. Deze extra kenmerken maken dit apparaat niet alleen functional, maar ook zeer praktisch.
 • Voordeel 5: Betrouwbaar en hoogwaardig merk: De DVM-64 babyfoon met camera is een product van Alecto, een traditioneel Europees bedrijf dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Als consument kan je erop vertrouwen dat je investeert in een betrouwbaar en duurzaam product.
 • nadeel 1: Hoewel het scherm van de Alecto DVM-64 videobabyfoon groot en duidelijk is, kan het formaat onpraktisch zijn voor sommige ouders die een compacter en handzamer apparaat prefereren.
 • nadeel 2: De camera-eenheid is handmatig draai- en kantelbaar. Dit betekent dat je hem niet op afstand kan bedienen om de hoek of hoogte aan te passen, wat handig kan zijn als je baby zich verplaatst.
 • nadeel 3: De automatische scanfunctie, die elke 6 seconden van camera wisselt bij gebruik van meerdere aangesloten camera’s, zou potentieel irritant kunnen zijn als je graag één specifieke kamer of hoek wilt monitoren.
 • nadeel 4: Ondanks het veilige en storingsvrije verbinding, heeft de babyfoon een beperkt bereik van 50 meter binnenshuis en tot 300 meter buitenshuis. Dit kan problematisch zijn in grotere huizen of als je jouw baby graag op afstand wilt monitoren tijdens het buitenshuis bezigheden.
 • nadeel 5: Hoewel de Alecto DVM-64 videobabyfoon extra functies heeft zoals een geluidsniveau-indicator, terugspreekfunctie en geïntegreerde slaapliedjes, zou het gebrek aan geïntegreerde sensoren (bijvoorbeeld voor temperatuur of vochtigheid) een minpunt kunnen zijn voor ouders die graag een volledig overzicht van de omstandigheden in de babykamer willen hebben.

Onze favoriet #6

Burnnove Babyfoon Met Camera

Burnnove Babyfoon Met Camera

Waarom we het gekozen hebben

De BURNNOVE Babyfoon met Camera is een geavanceerde babybewakingsoplossing uitgerust met een 3,5-inch scherm en een camera die 355 graden horizontaal en 120 graden verticaal kan draaien, zodat je je baby altijd duidelijk in beeld hebt. Met draadloze high-definition video, een 2,4 GHz overdrachtsbereik en infrarood nachtzicht, kan deze babyfoon je gemoedsrust geven, zowel overdag als ‘s nachts. Plus, dankzij de ECO-modus bespaar je energie doordat het scherm automatisch in de slaapmodus glijdt en weer aan gaat als het geluiden in de babykamer oppikt, bijvoorbeeld als je baby huilt. De monitor heeft ook een intercomfunctie waarmee je op afstand met je kind kunt communiceren, alsmede een slaapliedfunctie en temperatuurdetectie om een comfortabele slaapomgeving te helpen verzekeren. Met een overdrachtsbereik tot 1000 meter en de mogelijkheid om tot vier camera’s te verbinden, biedt deze babyfoon extra gemak en flexibiliteit.

 • Voordeel 1: De BURNNOVE babyfoon beschikt over een groot draaihoek en 3,5 inch scherm. Met de mogelijkheid van 355 graden horizontale rotatie en 120 graden verticale rotatie, biedt het een breed gezichtsveld om je baby te bewaken, zodat je het kleintje altijd en vanuit elke hoek in de gaten kunt houden.
 • Voordeel 2: De babyfoon beschikt over een automatische ECO-modus en een intercomfunctie. In de ECO-modus, schakelt het scherm automatisch over naar ‘slaapmodus’ om de batterijduur te verlengen. De intercomfunctie stelt je in staat om met je baby te communiceren en hem of haar gerust te stellen, zelfs als je fysiek niet in dezelfde kamer bent.
 • Voordeel 3: De slaapliedfunctie en het temperatuuralarm zijn zeer nuttig. Je kunt vanaf een afstand slaapliedjes spelen om je baby te kalmeren en te helpen inslapen. Het temperatuuralarm zal je eraan herinneren wanneer de kamertemperatuur ongeschikt is voor de baby, zodat je passende maatregelen kunt nemen.
 • Voordeel 4: Met een lang transmissiebereik en infrarood nachtzicht, biedt de babyfoon een helder zicht op je baby, zelfs ‘s nachts. Het transmissiebereik dekt tot 1000 meter in open ruimte, die geschikt is voor de meeste huizen.
 • Voordeel 5: Tot slot biedt de babyfoon de mogelijkheid om met 2,4 GHz draadloze verbinding tot 4 camera’s aan te sluiten, waardoor veelzijdig en uitgebreid toezicht op je baby mogelijk is. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om je baby in de gaten te houden terwijl je bezig bent met andere taken.
 • Nadeel 1: Terwijl deze babyfoon een indrukwekkend transmissiebereik van 1000 meter claimt, is het belangrijk te onthouden dat dit voor open ruimte is. In een huis met muren en andere obstakels, kan dit bereik aanzienlijk minder zijn.
 • Nadeel 2: Hoewel de babyfoon een automatische ECO-modus heeft, suggereert dit tevens dat het apparaat zonder deze modus potentieel veel stroom kan verbruiken, wat niet ideaal is als je ook naar het energieverbruik kijkt.
 • Nadeel 3: De babyfoon biedt de mogelijkheid tot het aansluiten van tot wel 4 camera’s. Dit kan desgewenst erg nuttig zijn, maar let wel, er is maar één camera inbegrepen in het pakket. Het aanschaffen van extra camera’s betekent extra kosten en mogelijk compatibiliteitsproblemen.
 • Nadeel 4: De infrarood nachtzichtfunctie heeft een bereik van slechts 5 meter. Dit kan problematisch zijn als de babyfoon een grotere kamer moet bestrijken.
 • Nadeel 5: Hoewel de babyfoon een 3,5 inch scherm heeft, kan dit voor sommige mensen klein zijn en het moeilijker maken om details van de baby te zien, vooral als er meerdere camera’s zijn aangesloten.

Onze favoriet #7

Philips Avent Babyfoon Met Camera

Philips Avent Babyfoon Met Camera

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Philips Avent Babyfoon Met Camera is ontworpen om je te allen tijde in verbinding te brengen met je baby. Deze full HD-camera met nachtzicht en digitale zoom stelt je in staat om jouw kind zowel binnen als buiten huis te zien en horen via de Philips Avent Baby Monitor+-app. De ouderunit, die een bereik van maximaal 400 meter in huis heeft, zorgt voor tot wel 12 uur draadloos toezicht dankzij een scherm van 4,3 inch. Daarnaast zorgen de rustgevende nachtlamp en de mogelijkheid om je eigen slaapliedjes op te nemen en af te spelen voor vredige dutjes van je kleintje.

 • Voordeel 1: De Philips Avent babyfoon is ontworpen om je altijd verbonden te houden met je baby. De full HD-camera met nachtzicht en digitale zoom zorgt ervoor dat je je kleintje altijd goed kunt zien, zowel overdag als ‘s nachts.
 • Voordeel 2: Met de Philips Avent Baby Monitor+ app kun je je baby zowel binnen als buiten het huis in de gaten houden. Dit geeft je extra gemoedsrust als je even niet in dezelfde ruimte bent.
 • Voordeel 3: De ouderunit heeft een groot bereik, tot 400 meter binnenshuis. Dit betekent dat je je vrij kunt bewegen in huis terwijl je toch je baby in de gaten kunt houden.
 • Voordeel 4: De babyfoon biedt tot 12 uur draadloos toezicht, dankzij de ouderunit met een groot scherm van 10,9 cm (4,3 inch). Dit betekent dat je altijd een duidelijk beeld hebt van je kindje, zelfs van een afstand.
 • Voordeel 5: De babyfoon heeft ook een rustgevende nachtlamp en de mogelijkheid om je eigen slaapliedjes op te nemen en af te spelen. Dit kan helpen om je baby te kalmeren en een goede nachtrust te bevorderen.
 • nadeel 1: Hoewel de Philips Avent Babyfoon met camera geweldige functies heeft zoals Full HD-camera met nachtzicht en digitale zoom, kan dit meer geavanceerd zijn dan sommige ouders nodig hebben of willen. Hieruit kan een mogelijk nadeel liggen in het risico op overprikkeling voor de baby en minder rust voor de ouders omdat elk geluid en beweging wordt gedetecteerd.
 • nadeel 2: De babyfoon heeft een bereik van 400 meter in huis, wat voor grotere huizen misschien niet voldoende is. Ondanks de Baby Monitor+-app met onbeperkt bereik, kan dit voor problemen zorgen als er geen goede internetverbinding is.
 • nadeel 3: De duur van de batterij is tot 12 uur op de ouderunit. Hoewel dit voor veel gezinnen voldoende zou moeten zijn voor ‘s nachts gebruik, kan dit nadeel opleveren voor ouders die de babyfoon langer nodig hebben zonder de mogelijkheid om op te laden.
 • nadeel 4: De babyfoon komt met een schermgrootte van 10,9 cm (4,3”). Dit kan te klein zijn voor sommige mensen, vooral als je de baby duidelijk wilt zien of als je visueel beperkt bent.
 • nadeel 5: Tot slot biedt de Philips Avent Babyfoon de mogelijkheid om slaapliedjes op te nemen en af te spelen, maar dit kan nutteloos zijn als je kindje niet van slaapliedjes houdt en meer rust krijgt van ander soort geluiden wat dan niet mogelijk is.

Onze favoriet #8

Babytime Babyfoon Met Camera

Babytime Babyfoon Met Camera

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De BabyTime babyfoon met camera biedt je niet alleen een rechtstreekse connectie met de camera via een lokaal 5-inch scherm, maar ook een link via de CloudEdge-app op je smartphone. Je bent flexibeler met een 2K 3MP HD-camera die een hoekzicht van 355° en een verticale kanteling van 70° biedt, en een ouderunit die een bereik heeft tot 300 meter. Verder verhoogt de babyfoon met camera je ouderlijk gemak door intelligente functies, zoals meldingen wanneer je baby huilt, temperatuur- en luchtvochtigheidsmonitoring, en rustgevende slaapliedjes. De beveiligde verbinding met AES128-codering en de 2,4 GHz FHSS draadloze transmissietechnologie, evenals de lange batterijduur, maken zorgeloze bewaking mogelijk, dag en nacht. Ook biedt de Baby Time babyfoon en monitor geavanceerde functies zoals tweeweg-communicatie, screenshot opname en weergave, en bewegingsdetectie voor nog betere zorg voor je kleintje.

 • Voordeel 1: Je geniet van directe en flexibele connectiviteit. Met de BabyTime babyfoon met camera kun je een directe verbinding maken met de camera via een lokaal 5-inch scherm of via de CloudEdge-app op je smartphone. Bovendien kan de babyfoon worden verbonden met twee PTZ-camera’s, wat extra beelddekking en gemoedsrust biedt.
 • Voordeel 2: De BabyTime babyfoon biedt een groot bereik en onbeperkte bewegingsvrijheid. De ouderunit heeft een bereik van maximaal 300 meter thuis, en de babyfoon en app hebben een onbeperkt bereik! Dit betekent dat je altijd een oogje op je baby kunt houden, ongeacht waar je bent.
 • Voordeel 3: Slimme functies maken het leven als ouder gemakkelijker. De babyfoon is uitgerust met intelligente functies zoals onmiddellijke meldingen zodra je baby huilt, bewaking van de kamertemperatuur en luchtvochtigheid, en het afspelen van slaapliedjes die je baby zacht in slaap begeleiden.
 • Voordeel 4: Je geniet van zorgeloze bewaking, zowel overdag als ‘s nachts, dankzij de betrouwbare technologie en krachtige batterij van de babyfoon. De camera maakt gebruik van AES128-codering en draadloze 2,4 GHz FHSS-overdrachtstechnologie en heeft een batterijduur van 7 tot 11 uur bij continu gebruik en een stand-by-tijd van maximaal 6,5 dagen.
 • Voordeel 5: De geavanceerde functies van de babyfoon en de app helpen je om voor je baby te zorgen. Ze bieden tweewegcommunicatie, screenshot opname en weergave, bewegingsdetectie, schreeuwdetectie, geluidsinstelling, elektronische omheining, voedingstijdherinnering, en temperatuur- en luchtvochtigheidsbewaking. Dit alles zorgt voor een uitgebreide en zorgeloze babybewaking.
 • Nadeel 1: Hoewel er een optie is om de babyfoon met meerdere PTZ-camera’s te verbinden, moeten deze extra camera’s apart worden aangeschaft. Dit kan een beetje onhandig zijn als je van plan bent om meerdere kamers in je huis te bewaken.
 • Nadeel 2: De beeldkwaliteit op de monitor en telefoon varieert. Hoewel de camera 2K 3MP HD biedt, ontvang je slechts 720P op de monitor en 2K op de telefoon. Dit kan je ervaring van het kijken naar je baby beïnvloeden, afhankelijk van het gekozen apparaat.
 • Nadeel 3: De batterijduur van de babyfoon kan onvoldoende zijn in sommige omstandigheden. Een volledig opgeladen batterij houdt het tot 7 uur vol bij maximale helderheid en 11 uur bij minimale helderheid. In geval van een lange dag zonder toegang tot het opladen, kan dit problematisch zijn.
 • Nadeel 4: Het product maakt gebruik van 2,4 GHz FHSS-overdrachtstechnologie. Hoewel dit helpt bij het handhaven van een stabiele verbinding, kan het ook interfereren met andere apparaten in je huis die op dezelfde frequentie werken.
 • Nadeel 5: De mate van aanpassing van sommige slimme functies kan beperkt zijn. Bijvoorbeeld, het lijkt erop dat er geen functie is om de gevoeligheid van schreeuwdetectie aan te passen, wat kan resulteren in ongewenste meldingen of gebrek aan meldingen als de baby zacht huilt.

Onze favoriet #9

Hellobaby Babyfoon Met Camera

Hellobaby Babyfoon Met Camera

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Babyfoon Met Camera van Hellobaby is een zeer geavanceerd en veilig systeem voor het monitoren van je baby. Het bevat een 3,2 inch babyvideomonitor en PTZ-camera die je in staat stelt om elke hoek van de kinderkamer te zien. Dankzij de nachtzichtfunctie en de VOX-modus, die het lampje activeert als het kind huilt, mis je ‘s nachts geen enkel detail. Extra veiligheid wordt geboden doordat het apparaat niet met wifi werkt maar gebruik maakt van 2,4 GHz FHSS-technologie, waardoor alleen jij je baby kan horen en zien. De ingebouwde bidirectionele audio en temperatuursensor zorgen ervoor dat je niet alleen met je baby kan praten om hem te kalmeren, maar ook de temperatuur in de kamer in de gaten kunt houden. De monitor heeft een bereik van 300 meter en werkt zonder vertraging of onderbreking. Er is geen wifi of app nodig en de monitor en camera zijn direct verbonden voor een optimale privacybescherming.

 • Voordeel 1: De Hellobaby babyfoon met camera biedt je een uitstekend beeld van je baby door de PTZ-camera die zowel horizontaal (355 graden) als verticaal (120 graden) verstelbaar is. Dit zorgt ervoor dat je elke hoek van de babykamer kunt zien en altijd weet wat er met je kleintje aan de hand is.
 • Voordeel 2: Door de nachtzichtfunctie en de VOX-modus mis je geen moment, ook niet in de nacht. Het systeem schakelt automatisch over naar nachtzicht en de VOX-modus bespaart energie en waarschuwt je wanneer je baby huilt.
 • Voordeel 3: Deze babyfoon zorgt voor absolute privacy en veiligheid omdat het geen wifi-verbinding of app nodig heeft. De Hellobaby videomonitor maakt gebruik van de 2,4 GHz FHSS-technologie, zodat alleen jij je baby door de camera kan horen en zien.
 • Voordeel 4: De monitor heeft een bidirectionele audiofunctie, wat betekent dat je op afstand met je baby kunt praten en kalmeren. Daarnaast is er ook een temperatuursensor, die je laat weten hoe warm het is in de omgeving van de baby.
 • Voordeel 5: De babyfoon biedt een bereik van 300 meter zonder onderbrekingen of vertragingen. Dit betekent dat je altijd verbonden blijft met je kind, of je nou in de keuken, de woonkamer of zelfs in de tuin bent.
 • Nadeel 1: Het bereik van de babyfoon is beperkt tot 300 meter in open lucht en 165 voet (ongeveer 50 meter) binnen. Dit kan problematisch zijn in grotere huizen of wanneer je je vaak in verschillende ruimtes bevindt.
 • Nadeel 2: De babyfoon maakt geen gebruik van wifi-verbindingen of apps. Dit betekent dat de monitor en camera zich binnen een bepaald verbindingsbereik moeten bevinden om te functioneren, wat de flexibiliteit en mobiliteit van het apparaat kan beperken.
 • Nadeel 3: De babyfoon is uitgerust met platte schakelaars. Hoewel dit modern en stijlvol kan lijken, zijn deze mogelijk niet zo gebruiksvriendelijk of intuïtief, vooral in het donker of wanneer je haast hebt.
 • Nadeel 4: Hoewel nachtzicht een nuttige functie is, gebruikt deze babyfoon infraroodtechnologie, die mogelijk niet zo helder of duidelijk is als andere nachtzichttechnologieën. Meestal zal infrarood een zwart-witbeeld geven dat minder detail kan opvangen.
 • Nadeel 5: De monitor heeft een schermgrootte van slechts 3,2 inch. Hoewel dit compact en draagbaar kan zijn, kan het moeilijker zijn om de details van je baby duidelijk te zien, vooral vanaf een afstand.

Onze favoriet #10

Litokam Babyfoon Met Camera

Litokam Babyfoon Met Camera

Waarom we het gekozen hebben

De Litokam Babyfoon Met Camera is een innovatief apparaat dat perfect is voor jonge ouders. Deze babyfoon maakt gebruik van een 1080p camera met 130° groothoeklens om kristalheldere live video op te nemen in een groter bereik met uitstekende details. Dankzij de IR-nachtzichttechnologie en 2-weg audio, kun je jouw baby dag en nacht duidelijk zien en horen, waarbij je zelfs de mogelijkheid hebt om te communiceren of je kind te troosten. Het apparaat is uitgerust met intelligente bewegingsdetectie die een melding naar je telefoon stuurt bij ongebruikelijke activiteiten, terwijl je valse alarmen kunt reduceren met een speciale instelling. Daarnaast biedt de babyfoon opslagmogelijkheden via de Cloud en een SD-kaart tot 128GB, waarbij de Cloud encryptietechnologie ervoor zorgt dat je opgeslagen video’s veilig blijven. Het beheer gaat gemakkelijk via de Little Elf Smart app, die meerdere babyfoons kan bedienen en zelfs compatibel is met Alexa. Met deze babyfoon ben je altijd op de hoogte van de situatie van je baby.

 • Voordeel 1: Prachtige beeldkwaliteit – De babyfoon met camera van het merk Litokam biedt je een buitengewone 1920 x 1080p HD video met 30 frames per seconde. Dit betekent dat je een kristalheldere, vloeiende live video krijgt.
 • Voordeel 2: Brede dekking – Dankzij de 130° groothoeklens van de camera, geniet je van een groter opnamebereik met een zeer goede detailweergave. Dit betekent dat je meer van de omgeving van je baby kunt zien.
 • Voordeel 3: Nachtzicht en 2-weg audio – De Litokam babyfoon beschikt over IR-nachtzicht, zodat je zelfs in het donker jouw kind in de gaten kunt houden. Ook heeft het apparaat ingebouwde microfoons en speakers waarmee je jouw baby kunt horen en troosten wanneer dat nodig is.
 • Voordeel 4: Bewegingsdetectie & waarschuwingen – De babyfoon is uitgerust met menselijke bewegingsdetectie die je een melding stuurt als er ongeoorloofde bewegingen worden gedetecteerd. Dit kan je een extra gevoel van veiligheid geven en je kunt de bewegingsdetectie aanpassen om valse alarmen te verminderen.
 • Voordeel 5: Opslag en deelbaarheid – Met de Litokam babyfoon kun je video’s opslaan in de cloud of op een SD-kaart (tot 128 GB, niet inbegrepen) en je kunt de opnames ook eenvoudig bekijken op jouw telefoon. Bovendien kun je de babyfoon koppelen aan meerdere telefoons, zodat je partner, opa en oma, of een oppas ook kunnen meekijken.
 • nadeel 1: De thijs-camera van Litokam heeft ingebouwde LED-verlichting voor nachtzicht, die je handmatig uit moet schakelen via de smartphone app. Dit kan onhandig zijn als je op het punt staat te gaan slapen en je het licht vergeten bent uit te schakelen.
 • nadeel 2: De camera bevat een menselijke bewegingsdetectie-functie die, ondanks het doel om valse alarmen te verminderen, toch mogelijk onnodige meldingen naar je telefoon kan sturen. Dit kan storend zijn tijdens je dagelijkse bezigheden.
 • nadeel 3: Hoewel de camera SD-kaartgeheugen tot 128 GB ondersteunt, is de SD-kaart niet inbegrepen in het pakket. Dit betekent een extra kostenpost omdat je deze afzonderlijk moet aanschaffen.
 • nadeel 4: De cloudopslagdienst die bij deze babyfooncamera hoort, is slechts 14 dagen gratis. Na de derde maand worden er kosten in rekening gebracht. Dit betekent voortdurende kosten om gebruik te kunnen maken van deze service.
 • nadeel 5: De Little Elf Smart app, die nodig is voor veel van de functies van deze camera, vereist een account. Dit betekent dat je persoonlijke gegevens moet delen en je moet registreren, wat een extra proces is bij het opzetten van de camera voor gebruik.

Na grondig onderzoek en een test van de tien beste babyfoons met camera op de markt, is het duidelijk dat deze producten een breed scala aan functies en voordelen bieden om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Het allerbelangrijkste is dat een babyfoon met camera je gemoedsrust kan bieden door je in staat te stellen je baby duidelijk te zien en te horen, zelfs wanneer je niet in dezelfde kamer bent. Vanaf de bewegings- en geluidssensoren, nachtzicht, tot de mogelijkheid om slaapliedjes op afstand af te spelen, elke babyfoon in deze review biedt functionaliteiten om de veiligheid en het comfort van je kleintje te verzekeren. Jouw keuze hangt dus af van je persoonlijke voorkeur en budget. Maar ongeacht het model dat je uiteindelijk kiest, elk product in deze lijst garandeert kwaliteit, betrouwbaarheid en gemoedsrust voor elke nieuwe ouder.

Inhoudsopgave