a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Campingbedje: De 10 beste producten in de test [Nieuw onderzoek]

Ontdek de top 10 beste campingbedjes uit onze recente test om je volgende kampeeravontuur comfortabeler te maken.

Ben je op zoek naar het perfecte campingbedje voor jouw kleintje? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben de tien beste producten grondig getest en we zijn klaar om onze bevindingen met jou te delen. Na veel onderzoek en het beoordelen van klantrecensies, materiaalkwaliteit, gebruiksgemak en meer, hebben we een uitgebreide lijst samengesteld. Of je nu een bedje zoekt voor comfort, gemak of duurzaamheid; we hebben voor elke behoefte iets gevonden. Dus lees verder en ontdek welk campingbedje het beste bij jou en je kleintje past.

Een campingbedje is jouw ideale metgezel voor reizen, logeerpartijen of gewoon voor thuisgebruik als er geen aparte slaapkamer beschikbaar is. Het is een draagbaar en opvouwbaar bedje dat speciaal ontworpen is voor gemak en comfort tijdens het kamperen of reizen. Het is lichtgewicht, eenvoudig op te zetten en compact op te vouwen, waardoor het gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is. De meeste campingbedjes zijn voorzien van een matras en een stevig frame voor veiligheid en duurzaamheid. Ze kunnen een veilige en comfortabele slaapomgeving bieden voor jou of je kinderen, waar je ook bent.

Check Uit

Onze favoriet #1

Hauck Campingbedje

Hauck Campingbedje

Waarom we het gekozen hebben

Het Hauck Campingbedje is het perfecte reismaatje voor jou en je kindje. Het biedt een comfortabele slaapplaats, of je nu bij de grootouders of vrienden verblijft. Dit bedje is gemakkelijk op te zetten en in te klappen, waardoor het uiterst gebruiksvriendelijk is. Een rits zorgt voor speelplezier en geeft je kind de vrijheid om zelf in en uit bed te gaan, terwijl het ten behoeve van de veiligheid alleen van buitenaf kan worden geopend. Daarnaast beschikt het over grote netstof vensters, waardoor je kleine ontdekkingsreiziger altijd in het zicht blijft en er optimale luchtcirculatie is. Voor extra gemak wordt het Hauck Bed Me hoeslaken van 120 x 60 cm aangeraden, dat los verkrijgbaar is.

 • Voordeel 1: Jouw kindje voelt zich overal thuis. Of je nu bij grootouders of vrienden verblijft, dit comfortabele campingbedje zorgt ervoor dat jouw kindje net zo lekker slaapt als thuis.
 • Voordeel 2: Gebruiksgemak. Het Hauck campingbedje is heel gemakkelijk op te zetten en in te klappen. Je trekt eenvoudigweg de korte zijden omhoog, vervolgens de lange zijden en drukt de bodem omlaag. Om te inklappen, trek je de bodem omhoog en maak je de zijden los.
 • Voordeel 3: Speelse functie. Wanneer je de rits opent, biedt dit bedje ook veel plezier. Jouw kindje kan zelfstandig in en uit bed gaan wanneer gewenst. Om veiligheidsredenen kan de rits alleen van buitenaf worden geopend.
 • Voordeel 4: Altijd in zicht. Dankzij de grote kijkvensters van netstof kan jouw kleine ontdekkingsreiziger jou altijd zien. Bovendien zorgen deze vensters voor een optimale luchtcirculatie in het bedje.
 • Voordeel 5: Mogelijkheid tot extra comfort. Het merk Hauck adviseert om voor nog meer comfort het zachte Hauck Bed Me hoeslaken van 120 x 60 cm te gebruiken. Hoewel deze apart wordt verkocht, zorgt het voor een extra zachte en comfortabele slaapervaring voor jouw kindje.
 • Nadeel 1: Het Hauck campingbedje kan te ingewikkeld zijn om in en uit te klappen. Hoewel de productbeschrijving aangeeft dat het gemakkelijk is, kan het noodzakelijke proces van het omhoog trekken van de korte kanten, dan de lange kant en het omhoog trekken van de bodem, of andersom voor inklappen, als gecompliceerd worden ervaren.
 • Nadeel 2: Dit bedje is voorzien van een rits om een speelruimte te creëren. Maar uit de productbeschrijving blijkt dat de rits alleen van buitenaf kan worden geopend. Dit kan lastig zijn als je kind zich binnenin bevindt en je wilt hem of haar snel uit het bedje krijgen.
 • Nadeel 3: Hoewel de grote kijkvensters van netstof zorgen voor optimale luchtcirculatie, kunnen ze ook een nadeel zijn. Er wordt niet aangegeven of deze vensters met een cover kunnen worden afgedekt, dus jouw kind kan mogelijk worden afgeleid of niet in staat zijn om in slaap te vallen als er veel gaande is om hem of haar heen.
 • Nadeel 4: Een ander punt dat gebaseerd is op de productbeschrijving is de aanbevolen accessoire, het Hauck Bed Me hoeslaken. Dit is een apart artikel dat moet worden aangeschaft voor optimale comfort. Dit kan ongemakkelijk zijn als je verwacht dat alles wat je nodig hebt, al inbegrepen is bij de aankoop van het bedje zelf.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving spreekt over comfort zonder specifieke details te geven. Er is geen informatie over matrasdikte, het materiaal van de slaapoppervlakte of de aanwezigheid van extra kussens. Dit kan betekenen dat het bed minder comfortabel is dan je zou verwachten of dat je extra artikelen moet aanschaffen om ervoor te zorgen dat je kind comfortabel kan slapen.

Onze favoriet #2

Hauck Campingbedje

Hauck Campingbedje

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Hauck campingbedje is de ideale reisgezel voor jouw kleine zonnestraaltje. Hierin krijgt je kind een vertrouwde slaapomgeving, of je nu op vakantie bent of op bezoek gaat bij oma en opa. Het bedje is eenvoudig en snel op te zetten, alsook gemakkelijk in te klappen. Door de grote kijkvensters van netstof kan je kindje je altijd in het oog houden, terwijl ze zorgen voor optimale luchtcirculatie. Het bedje komt met een opvouwbaar matras en een draagtas, wat het vervoer eenvoudig maakt. Daarnaast is er het zachte Hauck Bed Me hoeslaken van 120 x 60 cm beschikbaar voor extra comfort, dit is echter apart verkrijgbaar.

 • voordeel 1: Reisklaar – Dit campingbedje van het merk Hauck is ideaal voor vakanties of uitstapjes naar oma en opa. Je kleine zal zich heerlijk op zijn gemak voelen doordat hij in een bekende omgeving slaapt, net zo comfortabel als thuis.
 • voordeel 2: Gemakkelijk Inklapbaar – Het bedje is zeer gemakkelijk op te zetten. Met een eenvoudige beweging trek je de korte kanten omhoog, dan de lange en druk je de bodem omlaag. Voor het inklappen, trek je de bodem omhoog en maak je de zijkanten los.
 • voordeel 3: Zichtbaarheid en ventilatie – De grote kijkvensters van netstof zorgen ervoor dat je kindje je altijd kan zien, zelfs tijdens zijn ontdekkingsreizen in dromenland. Deze vensters zorgen bovendien voor een optimale luchtcirculatie.
 • voordeel 4: Matras en Tas Inbegrepen – Het campingbedje wordt geleverd met een opvouwbaar matras en een draagtas. Ondanks dat het bedje weinig weegt en daardoor gemakkelijk mee te nemen is, biedt het matras toch een comfortabele plek voor je kleine om te slapen, spelen en relaxen.
 • voordeel 5: Aanbevolen Accessoire – Voor extra comfort adviseert Hauck het gebruik van het zachte Hauck Bed Me hoeslaken van 120 x 60 cm. Dit hoeslaken is los verkrijgbaar en zal de slaapervaring van je kleine zeker verbeteren.
 • Nadeel 1: Hoewel dit campingbedje gemakkelijk op te zetten en in te klappen is, kan het in de praktijk voor sommige mensen toch nog uitdagend zijn. Het is niet altijd even duidelijk welke kanten bedoeld worden en soms kan het lastig zijn om de bodem goed omhoog of omlaag te krijgen.
 • Nadeel 2: De grote kijkvensters van netstof zorgen voor optimale luchtcirculatie, maar dit kan mogelijk ook de kans op tocht verhogen, vooral in een tent of buitenomgeving. Dit kan de slaapervaring van je kleintje nadelig beïnvloeden.
 • Nadeel 3: Hoewel het een opvouwbaar matras bevat dat handig is om op te spelen, te slapen en te relaxen, biedt het matras misschien niet zoveel comfort als een gewoon matras. Dit kan betekenen dat je kleintje niet zo goed slaapt als thuis.
 • Nadeel 4: De Hauck campingbedje komt met een draagtas die, ondanks zijn lichte gewicht, mogelijk toch wat onhandig kan zijn om te vervoeren. Het extra gewicht en volume van het bed, plus het matras en eventuele extra accessoires, kunnen een impact hebben op je reiscomfort.
 • Nadeel 5: Ten slotte wordt voor nog meer comfort de extra aankoop van een zacht Hauck Bed Me hoeslaken geadviseerd. Hoewel dit op zichzelf geen probleem is, betekent dit wel dat je een extra item moet kopen, sjouwen en opbergen.

Onze favoriet #3

Kk Kinderkraft Campingbedje

Kk Kinderkraft Campingbedje

Waarom we het gekozen hebben

Het Campingbedje van het merk KinderKraft is een functioneel en veilig reisbedje, genaamd JOY, dat geschikt is voor kinderen van geboorte tot 25 kg. Eenvoudig in gebruik, het bedje kan snel opgezet en vervoerd worden dankzij de bijgeleverde reistas. Een sterke stalen constructie, standaard blokkades tegen inklappen, remmen op de wielen en een extra blokkade in de bedbodem garanderen de veiligheid van je kind. Het bedje is zeer praktisch met een ritsingang voor een kruipende baby en het beschikt over wielen voor eenvoudig verplaatsen en drie zijden van luchtig gaas. Met standaard afmetingen past dit reisbedje gemakkelijk in zowel een ouderlijke slaapkamer als een hotelkamer en in opgevouwen staat past het zelfs in een kleine kofferbak. Extra’s omvatten een reistas en een harde bodem voor een standaard matras.

 • Voordeel 1: De functionele zijwanden van het Lionelo campingbedje bieden een uitstekende luchtcirculatie. Dit zorgt ervoor dat jouw kindje altijd voldoende frisse lucht krijgt, zelfs wanneer hij of zij in het bedje slaapt of speelt.
 • Voordeel 2: Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kind, dankzij het blokkadesysteem LockGuard. Dit systeem voorkomt dat het bedje per ongeluk inklapt wanneer je kind erin staat of springt.
 • Voordeel 3: Het Lionelo campingbedje is uitgerust met handige extra’s zoals wielen voor transport en een zachte legplank mee van 120 x 60 cm. De wielen kunnen geblokkeerd worden voor extra veiligheid, en het bedje wordt geleverd met een handige transport- en beschermhoes.
 • Voordeel 4: Het tijdloze design maakt dat dit campingbedje in elk interieur past. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten, zodat je altijd een versie vindt die bij jouw stijl en interieur past.
 • Voordeel 5: Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Het Lionelo Stefi campingbedje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN: 716-1:2017+AC:2031. Dit betekent dat het bedje aan strenge veiligheidseisen voldoet.
 • nadeel 1: Ondanks dat het campingbedje aan drie kanten luchtige netten heeft, kan dit een belemmering vormen voor de volledige zichtbaarheid van het kind, vooral als dit vanuit een bepaalde hoek wordt bekeken.
 • nadeel 2: Het Lockguard-blokkadesysteem beschermt tegen onbedoeld opvouwen van het bed wanneer het kind staat of springt. Dit kan echter ook betekenen dat het opvouwen van het bed, wanneer nodig, mogelijk moeilijk en tijdrovend kan zijn.
 • nadeel 3: Hoewel het campingbedje wielen heeft voor transport, kan het verplaatsen van het product van de ene plek naar de andere toch nog een uitdaging zijn, vooral op ongelijkmatige of ruwe oppervlakken.
 • nadeel 4: De zachte ligplaat heeft een afmeting van 120 x 60 cm, wat misschien niet breed of lang genoeg is voor grotere kinderen of voor kinderen die veel bewegen in hun slaap.
 • nadeel 5: Het tijdloze ontwerp, hoewel veelzijdig, zal wellicht niet aanspreken aan ouders die op zoek zijn naar een campingbedje met meer kindvriendelijke, levendige en interactieve ontwerpelementen.

Onze favoriet #4

Lionelo Campingbedje

Lionelo Campingbedje

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Lionelo Stefi Campingbedje is een prachtig ontworpen en functioneel kinderbedje. Het beschikt over luchtige netten aan drie zijden voor optimale luchtcirculatie en gemakkelijk toezicht op je kind. Voor extra veiligheid is het uitgerust met het LockGuard-systeem dat onbedoeld opvouwen voorkomt, vooral belangrijk als je kind springt of staat. Het is gemakkelijk mee te nemen dankzij de wielen en wordt geleverd met een zachte legplank van 120 x 60 cm, plus een transport- en beschermtas. Het tijdloze ontwerp van het bedje past in elk interieur, en je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Met Lionelo Stefi ben je ook verzekerd van kwaliteit, het voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN: 716-1:2017+AC:2031.

 • Voordeel 1: De functionele zijwanden van het Lionelo campingbedje bieden een uitstekende luchtcirculatie. Dit zorgt ervoor dat jouw kindje altijd voldoende frisse lucht krijgt, zelfs wanneer hij of zij in het bedje slaapt of speelt.
 • Voordeel 2: Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kind, dankzij het blokkadesysteem LockGuard. Dit systeem voorkomt dat het bedje per ongeluk inklapt wanneer je kind erin staat of springt.
 • Voordeel 3: Het Lionelo campingbedje is uitgerust met handige extra’s zoals wielen voor transport en een zachte legplank mee van 120 x 60 cm. De wielen kunnen geblokkeerd worden voor extra veiligheid, en het bedje wordt geleverd met een handige transport- en beschermhoes.
 • Voordeel 4: Het tijdloze design maakt dat dit campingbedje in elk interieur past. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten, zodat je altijd een versie vindt die bij jouw stijl en interieur past.
 • Voordeel 5: Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Het Lionelo Stefi campingbedje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN: 716-1:2017+AC:2031. Dit betekent dat het bedje aan strenge veiligheidseisen voldoet.
 • nadeel 1: Ondanks dat het campingbedje aan drie kanten luchtige netten heeft, kan dit een belemmering vormen voor de volledige zichtbaarheid van het kind, vooral als dit vanuit een bepaalde hoek wordt bekeken.
 • nadeel 2: Het Lockguard-blokkadesysteem beschermt tegen onbedoeld opvouwen van het bed wanneer het kind staat of springt. Dit kan echter ook betekenen dat het opvouwen van het bed, wanneer nodig, mogelijk moeilijk en tijdrovend kan zijn.
 • nadeel 3: Hoewel het campingbedje wielen heeft voor transport, kan het verplaatsen van het product van de ene plek naar de andere toch nog een uitdaging zijn, vooral op ongelijkmatige of ruwe oppervlakken.
 • nadeel 4: De zachte ligplaat heeft een afmeting van 120 x 60 cm, wat misschien niet breed of lang genoeg is voor grotere kinderen of voor kinderen die veel bewegen in hun slaap.
 • nadeel 5: Het tijdloze ontwerp, hoewel veelzijdig, zal wellicht niet aanspreken aan ouders die op zoek zijn naar een campingbedje met meer kindvriendelijke, levendige en interactieve ontwerpelementen.

Onze favoriet #5

Hauck Campingbedje

Hauck Campingbedje

Waarom we het gekozen hebben

Het Hauck campingbedje is een all-inclusive keuze voor jouw mobiele kinderopvang. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan jouw behoeften vanaf de geboorte van de baby, met een bodemverhoger die geschikt is voor gewichten tot 9 kg, zodat je minder diep hoeft te bukken. Het campingbedje, dat belastbaar is tot 15 kg zonder de bodemverhoger, kan ook in een handomdraai worden opgezet en ingeklapt voor gemak tijdens reizen of verplaatsingen in huis dankzij de wielen. Het dient niet alleen als slaapplek maar ook als speelruimte wanneer je de rits opent, waardoor je kindje het bed zelf kan in- en uitgaan. En voor nog meer comfort adviseert het merk het optionele schuimmatras ‘Sleeper’ en het hoeslaken ‘Bed Me’ van 120 x 60 cm.

 • Voordeel 1: Het Hauck campingbedje is een compleet set. Dit betekent dat je alles bij de hand hebt wat je nodig hebt om comfortabel te reizen met je baby. De set bevat immers een bodemverhoger, verschoondek, opbergtas, gewatteerde inklapbare bodem en een draagtas.
 • Voordeel 2: Het campingbedje is al vanaf de geboorte bruikbaar dankzij de bodemverhoger. Deze verhoging maakt het gemakkelijker voor je om bij je kindje te komen, zodat je minder diep hoeft te bukken. Zonder de verhoger kan het bed een gewicht tot 15 kg aan.
 • Voordeel 3: Hauck’s campingbedje is ontworpen met mobiliteit in het achterhoofd. Binnen slechts enkele handelingen kun je het bedje opzetten en compact inklappen. Daarnaast heeft het wielen, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen binnen in je huis.
 • Voordeel 4: Dit campingbedje dient niet alleen als slaapplaats, maar ook als speelplek. Door de rits te openen, kan je kindje zelf in en uit bed klimmen wanneer ze dat willen. Om veiligheidsredenen kan de rits alleen van buitenaf worden geopend.
 • Voordeel 5: Voor nog meer comfort zijn er aanvullende accessoires beschikbaar. Hauck raadt het schuimmatras “Sleeper” en het hoeslaken “Bed Me” aan, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn. Deze accessoires hebben een formaat van 120 x 60 cm, wat een perfecte pasvorm voor het campingbedje verzekert.
 • Nadeel 1: Hoewel het campingbedje van Hauck is ontworpen voor mobiliteit, vereist het neerzetten en inklappen nog steeds enkele handelingen. Dit kan wellicht lastig zijn als je onderweg bent en minder tijd of handen vrij hebt.
 • Nadeel 2: De bodemverhoger in het bedje is alleen geschikt voor een gewicht tot 9 kg. Dit betekent dat je het niet meer kunt gebruiken in die modus wanneer je kind zwaarder wordt, wat de functionaliteit van het bedje beperkt.
 • Nadeel 3: Hoewel de rits van de speelruimte alleen van buitenaf kan worden geopend voor veiligheid, betekent dit mogelijk dat je constant toezicht moet houden als je kind in het bed zit en wil uitstappen. Dit kan vermoeiend zijn voor ouders die al onderweg zijn.
 • Nadeel 4: De beschrijving raadt aan om het accessoire schuimmatras “Sleeper” en het hoeslaken “Bed Me” extra aan te schaffen voor meer comfort. Dit geeft aan dat het bedje alleen misschien niet comfortabel genoeg is voor je kind om een goede nachtrust te hebben.
 • Nadeel 5: Het bedje wordt geleverd met wielen voor eenvoudige mobiliteit. Dit kan echter een potentieel risico vormen als ze niet correct vergrendeld zijn, waardoor het bedje per ongeluk kan bewegen en de veiligheid van je kind in gevaar kan brengen.

Onze favoriet #6

Kidiz Campingbedje

Kidiz Campingbedje

Waarom we het gekozen hebben

Het KIDIZ Campingbedje is een hoogwaardig, veelzijdig babybedje dat zowel als campingbedje en box fungeert. Ontworpen voor kinderen tussen 0 en 3 jaar met een maximaal gewicht van 15 kg, is het bedje gemaakt van duurzaam schuim met een comfortabel polyester ligvlak en luchtdoorlatende gaaswanden voor goede luchtcirculatie. Het is eenvoudig in te klappen en in hoogte verstelbaar, waardoor het geschikt is voor zowel jongere als oudere kinderen en zorgt voor stabiliteit zelfs als je kindje groeit. Een groot pluspunt is de beweegbare zonneluifel en klamboe voor bescherming tegen zonlicht en insecten, en een toegankelijke zij-ingang, afsluitbaar met een rits. Dit bedje, gemakkelijk mee te nemen dankzij het lichte gewicht en handige formaat, zorgt ervoor dat je kind altijd kan slapen, zelfs als je onderweg bent. Het wordt geleverd met een elektronische speelgoedhond die rustgevende melodieën speelt en het bed zachtjes doet trillen, en een ingebouwd, vuilafstotend aankleedkussen voor extra gemak op reis.

 • Voordeel 1: Hoogwaardige materialen en veelzijdigheid: Het KIDIZ campingbedje is niet alleen een bed, maar functioneert ook als box. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals elastisch en duurzaam schuim met polyester bekleding voor de matras en luchtdoorlatend gaasdoek voor de zijwanden. Dit verzekert een behaaglijke ligoppervlak voor je kind en een perfecte luchtcirculatie.
 • Voordeel 2: Inklapbaar en verstelbaar: Het bedje is gemakkelijk op te zetten en te demonteren dankzij het praktische inklapsysteem. Het past zich ook aan aan de groei van je kind omdat je het op twee verschillende hoogtes kunt instellen. Zo blijft het stabiel, zelfs wanneer je kind groter wordt, dankzij de extra beveiligingen.
 • Voordeel 3: Veilig en leuk: Het bedje komt met een beweegbare zonneluifel en een klamboe om je kind te beschermen tegen lichtstralen en insecten. Een geïntegreerde zij-ingang voegt niet alleen een speels element toe, maar stelt je kind ook in staat om zelfstandig in de box te kruipen.
 • Voordeel 4: Draagbaar en gemakkelijk op te zetten: Ondanks zijn gewicht en handige afmetingen kan het bedje eenvoudig worden opgezet en vervoerd zonder veel ruimte in beslag te nemen. Of je nu op reis bent of bij opa en oma logeert, je kind kan nog steeds genieten van een rustig middagslaapje.
 • Voordeel 5: Comfort en extra functies: Het wordt geleverd met een elektronische speelgoedhond die een rustgevende melodie speelt en het bedje door aangename trillingen in een rustgevende resonantie brengt. Bovendien zorgt het geïntegreerde aankleedkussen met een vuilafstotend oppervlak ervoor dat je altijd een plaats hebt om luiers te verwisselen, waar je ook bent.
 • Nadeel 1: Het KIDIZ campingbedje heeft een maximale belastbaarheid van 15 kg. Dit betekent dat kinderen zwaarder dan 15 kg het bedje niet kunnen gebruiken, wat de bruikbaarheid van het product beperkt als je kind sneller groeit of groter is voor zijn leeftijd.
 • Nadeel 2: Hoewel het voordelig kan zijn dat het bedje in hoogte verstelbaar is, kan het ook lastig zijn als je niet precies de juiste hoogte voor jouw kind kunt vinden. Dit kan het comfort en de veiligheid voor jouw kind verminderen.
 • Nadeel 3: Het babybedje wordt geleverd met een elektronische speelgoedhond dat een melodie speelt. Echter, dit kan mogelijk een overstimulatie veroorzaken en het kan storend zijn als je kind probeert te slapen, vooral als de melodie of trillingen niet kunnen worden uitgeschakeld.
 • Nadeel 4: Het product heeft zowel een invoer als een uitvoer, wat betekent dat er potentieel een veiligheidsrisico is als je kind de rits van de zij-ingang zelf kan openen en sluiten. Dit kan mogelijk onbeheerd toegang tot het bedje of de box toestaan, wat niet ideaal zou zijn, vooral in een camping- of reissituatie.
 • Nadeel 5: Het feit dat het bedje inklapbaar is kan betekenen dat het wat minder robuust is dan andere, niet-inklapbare modellen. Hoewel er extra zekeringen aanwezig zijn voor stabiliteit, kan de kwaliteit van deze zekeringen variëren en kunnen ze mogelijk niet dezelfde stabiliteit bieden als een niet-inklapbaar bedje.

Onze favoriet #7

G2 Go2Gether Campingbedje

G2 Go2Gether Campingbedje

Waarom we het gekozen hebben

Het G2 GO2GETHER campingbedje is een compact en lichtgewicht bedje voor buitengebruik, ideaal voor reizen, wandelen en kamperen. Het is gemaakt van duurzaam Heavy Duty Ripstop Polyester stof, wat zorgt voor hoge sterkte en een goede elasticiteit, zelfs na langdurig vouwen. Het bedje wordt ondersteund door een “Aircraft Grade” 7075 aluminium frame dat bijzonder stabiel is en een gewicht tot 120KG kan dragen. Weegt slechts 1,8 kg en is met zijn opgevouwen afmetingen van 23″ x 2,5″ x 2,5″ heel compact. Het bedje is eenvoudig in gebruik; je kunt het gemakkelijk monteren en opvouwen zonder hulp van anderen. Extra gemak wordt geboden door de 2 zijzakken voor kleine items. Bij de aanschaf krijg je bovendien een jaar garantie, met een klantenservice die binnen 24 uur op je vragen reageert.

 • Voordeel 1: Het G2 GO2GETHER campingbedje is gemaakt van zwaar ripstop polyester stof. Dit materiaal is veel steviger dan oxford stof, wat betekent dat het een hoge kracht heeft en goede elastische herstelcapaciteit. Zelfs als je het bedje lange tijd opvouwt, blijft het in goede conditie. Dit is een groot voordeel als je houdt van reizen, wandelen of kamperen.
 • Voordeel 2: Het bedje heeft goede lagerprestaties. Het steunframe is gemaakt van “Aircraft Grade” 7075 aluminium. Deze speciale structuur verspreidt de druk effectief en heeft een geweldige stabiliteit. Het bedje is daarmee duurzaam genoeg om 120KG (264 lb) te dragen.
 • Voordeel 3: Dit campingbedje is klein en licht van gewicht. Het weegt maar 1,8 kg (4 lb) en de afmetingen zijn 23 “x 2,5″ x 2,5” na het vouwen. Zo bespaar je ruimte in je rugzak en kost het dragen minder energie.
 • Voordeel 4: Het campingbedje is erg gebruiksvriendelijk. Iedereen kan het gemakkelijk monteren of vouwen zonder hulp van anderen. Je kunt online filmpjes bekijken om te zien hoe je het snel kunt gebruiken.
 • Voordeel 5: Het campingbedje heeft twee zijzakken waar je kleine items in kunt bewaren. Dit biedt je extra opbergruimte tijdens je kampeertocht, zodat je alles bij de hand hebt wat je nodig hebt.
 • Nadeel 1: Het product beschrijving geeft aan dat het materiaal zeer stevig en veerkrachtig is. Echter, als je een zeer lange tijd op het bedje ligt, kan het mogelijk zijn dat het bedje minder comfortabel wordt, omdat het materiaal misschien te stug en onflexibel is voor een goede nachtrust.
 • Nadeel 2: Hoewel het frame van het bedje gemaakt is van “Aircraft Grade” aluminium en zeer sterk is, kan deze specificatie geen garantie geven dat het bedje uiterst stabiel is op alle soorten terrein. Het comfort en de stabiliteit kunnen afhankelijk zijn van waar je gaat kamperen.
 • Nadeel 3: Het campingbedje wordt aangeprezen als licht van gewicht, met een gewicht van slechts 1,8 kg, maar als je ook nog andere zware uitrusting meeneemt, kan het gewicht van het bedje alsnog als een last ervaren worden bij het wandelen.
 • Nadeel 4: Het product vereist montage, wat volgens de beschrijving eenvoudig zou moeten zijn. Voor sommigen kan het echter nog steeds een uitdaging zijn om het bedje in elkaar te zetten, vooral als ze dat in het donker of in het midden van de wildernis moeten doen.
 • Nadeel 5: De afmetingen van het bedje zijn klein wanneer het opgevouwen is, maar de beschrijving maakt niet duidelijk wat de afmetingen zijn als het bedje is uitgeklapt. Afhankelijk van je lengte en comforteisen kan het zijn dat het bedje te klein is voor een comfortabele nachtrust.

Onze favoriet #8

Kidiz Campingbedje

Kidiz Campingbedje

Waarom we het gekozen hebben

Het KIDIZ campingbedje is een hoogwaardig en veelzijdig babybedje dat dienst doet als slaapplaats en speelbox voor kinderen van 0 tot 3 jaar, tot een lichaamsgewicht van 15 kg. Het bedje heeft een comfortabele, elastische en duurzame matras en veilige, luchtdoorlatende zijwanden voor optimale luchtcirculatie. Je kunt het eenvoudig opzetten en inklappen voor reisgemak en het kan op twee hoogtes worden ingesteld. Voor de veiligheid van je kind is het voorzien van een zonneluifel, klamboe en zij-ingang die kan worden gesloten met een rits. Het bedje is duurzaam, lichtgewicht en makkelijk vervoerbaar. Het komt met een elektronische speelgoedhond die een kalmerend melodietje speelt en aangename trillingen geeft, plus een geïntegreerde aankleedkussen met een vuilafstotend oppervlak. Met het KIDIZ campingbedje ben jij en je kind voorbereid op elke reis of logeerpartij.

 • Voordeel 1: Hoge kwaliteit materiaal: Het KIDIZ babybedje is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal dat zowel flexibel als duurzaam is. De matras zorgt voor een comfortabele slaapplaats en de luchtdoorlatende zijschermen zorgen voor een ideale luchtcirculatie.
 • Voordeel 2: Vouwbaar en Verstelbaar: Dit product is praktisch in gebruik, omdat je het eenvoudig kunt inklappen, monteren en in hoogte kunt verstellen. Hierdoor is het perfect voor reizen en kun je het gemakkelijk aanpassen aan de behoeften van je kind.
 • Voordeel 3: Veiligheid: Met de inbegrepen zonnekap en klamboe, is jouw kind altijd beschermd tegen zonstralen en insecten. Daarnaast biedt de rits gecontroleerde toegang tot de zijkant van het bedje, wat speelse momenten oplevert en toch veilig is.
 • Voordeel 4: Duurzaam: Het KIDIZ babybedje is zo ontworpen dat het weinig weegt en compact is, zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Dit betekent dat je altijd een vertrouwd en comfortabel bedje heeft voor je kind, waar je ook bent.
 • Voordeel 5: Betrouwbaar en comfortabel: Dit bedje wordt geleverd met een elektronisch speeltje dat een rustgevende melodie speelt en aangename trillingen produceert dat helpt om je kind in slaap te krijgen. De geïntegreerde commode, met een vuilafstotend oppervlak, zorgt ervoor dat je altijd een plekje hebt om luiers te verschonen.
 • Nadeel 1: Het babybedje is beperkt tot een maximaal gewicht van 15 kg, wat betekent dat het niet lang meegaat als je kind snel groeit.
 • Nadeel 2: Hoewel de zijwanden van het bedje gemaakt zijn van luchtdoorlatend gaasdoek, kan dit mogelijk ongemakkelijk zijn voor het kind, vooral tijdens koude nachten of in een koud klimaat.
 • Nadeel 3: De aanwezigheid van een zij-ingang kan een veiligheidsrisico vormen. Hoewel het handig kan zijn om je kind zelfstandig te laten kruipen, kan je kind er mogelijk uit ontsnappen als de ritssluiting per ongeluk open blijft.
 • Nadeel 4: De speelgoedhond die aan het bedje is bevestigd, speelt een melodie en brengt het bed in een rustgevende resonantie. Echter, niet elk kind reageert hetzelfde op dergelijke vormen van stimulatie. Dit feature kan dus onaangenaam of zelfs storend zijn voor sommige kinderen.
 • Nadeel 5: Hoewel het handig is dat het bedje geleverd wordt met een geïntegreerd aankleedkussen, is dit alleen nuttig als het voldoende groot en comfortabel is. Als dit niet het geval is, moet je nog steeds een apart aankleedkussen meenemen voor het verschonen van luiers.

Onze favoriet #9

Hauck Campingbedje

Hauck Campingbedje

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Hauck campingbedje is een modern en handig reisbed voor kinderen vanaf de geboorte tot een gewicht van 15 kg. Het wordt geleverd met een opvouwbaar matras en een draagtas, wat het perfect maakt voor onderweg. Dankzij de wielen kan je het bedje eenvoudig door je huis verplaatsen. En nog beter, door een ritssluiting aan de buitenkant open te maken, dient het bedje niet alleen om te slapen, maar biedt het jouw kindje ook volop speelplezier. Om het comfort te verhogen, wordt aangeraden om het zachte Hauck Bed Me hoeslaken van 120 x 60 cm aan te schaffen, wat los verkrijgbaar is.

 • Voordeel 1: Het Hauck campingbedje is voorzien van alles wat je nodig hebt om op reis te gaan met een kindje. Een opvouwbaar matras en draagtas zijn al inbegrepen, zodat je goed uitgerust op pad kan gaan.
 • Voordeel 2: Het bedje is bruikbaar vanaf de geboorte. Dit betekent dat je dit handige campingbedje kunt gebruiken voor kinderen vanaf de geboorte tot een lichaamsgewicht van 15 kg.
 • Voordeel 3: Het Hauck campingbedje is gemakkelijk verplaatsbaar dankzij de wielen. Binnen enkele minuten heb je het bedje opgezet en weer ingeklapt, wat ideaal is als je weinig tijd hebt.
 • Voordeel 4: Het biedt zowel slaap- als speelmogelijkheden. Door de ritssluiting aan de buitenkant open te maken, kan je kindje naar hartenlust in en uit bed klimmen. Dit maakt het bed niet alleen functioneel, maar ook leuk voor je kind.
 • Voordeel 5: Er wordt een aanbevolen accessoire aangeboden voor nog meer comfort. Het zachte Hauck Bed Me hoeslaken van 120 x 60 cm kan los worden aangeschaft om het bedje nog comfortabeler te maken voor je kleine.
 • Nadeel 1: Het Hauck campingbedje wordt geleverd met een opvouwbare matras. Dit kan een nadeel zijn als je op zoek bent naar een bedje met een stevigere matras voor je kleintje, aangezien opvouwbare matrassen vaak iets dunner en minder ondersteunend zijn.
 • Nadeel 2: Het campingbedje is alleen geschikt voor kinderen tot een lichaamsgewicht van 15 kg. Dit betekent dat het bedje mogelijk niet lang mee kan gaan als je kind sneller groeit of zwaarder is.
 • Nadeel 3: Hoewel het bedje wielen heeft voor gemakkelijke mobiliteit, kan dit een nadeel zijn als je kind behoorlijk actief is. De wielen zouden het bedje gemakkelijk kunnen verplaatsen, wat uiteindelijk tot ongelukken kan leiden.
 • Nadeel 4: De ritssluiting aan de buitenkant van het bed biedt de mogelijkheid voor het kind om in en uit het bed te klimmen. Dit kan echter ook een veiligheidsrisico vormen als het kind te jong of te actief is en mogelijk uit het bed kan vallen.
 • Nadeel 5: De aanbeveling voor het apart verkrijgbare hoeslaken kan ook als nadeel worden beschouwd. Het betekent immers dat je extra kosten hebt om het campingbedje comfortabeler te maken, aangezien deze niet inbegrepen zijn bij de oorspronkelijke aankoop van het bed.

Onze favoriet #10

Overmont Campingbedje

Overmont Campingbedje

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Overmont Campingbedje is een comfortabele en praktische keuze voor je buitenavonturen en meer. Gemaakt van duurzame dubbele laag 2400D Oxford-stof, biedt dit campingbedje een hoog comfort en gemakkelijk onderhoud. Dankzij de stabiele vierkante buizen en robuust X-structuurstalen frame, ondersteund door antislip voetkussens, overtreft het conventionele campingbedden in stabiliteit, met een draagvermogen van 250 kg. Het inklapbare design maakt montage in 10 seconden mogelijk, en samen met de bijgeleverde draagtas wordt transport en opslag eenvoudig. Handige zijzakken houden je benodigdheden dichtbij, terwijl stevige bevestigingsriemen zorgen voor veilige opslag na inklap. Ideaal voor kamperen, kantoorpauzes, balkonontspanning, stranddagen of als extra logeerbed thuis.

 • Voordeel 1: Comfortabel – De Overmont campingbed is speciaal ontworpen voor comfort, met duurzame Oxford-stof van een dubbele laag 2400D. Dit maakt het bijzonder aangenaam voor lichaam en is gemakkelijk te onderhouden.
 • Voordeel 2: Stabiel en robuust – Dankzij stabiele vierkante buizen, een robuust X-structuurstalen frame en antislip voetkussens kun je er vertrouwen in hebben dat dit bed jou tijdens je slaap niet laat zakken. Het heeft zelfs een indrukwekkend draagvermogen van 250 kg.
 • Voordeel 3: Opvouwbaar en draagbaar – Het Overmont campingbed is in 10 seconden op te zetten en is tevens eenvoudig te demonteren zonder dat er gereedschap voor nodig is. Dankzij de meegeleverde draagtas kun je het bed makkelijk meenemen en opbergen voor je volgende vakantie of logeerpartij.
 • Voordeel 4: Praktisch – Dit bed heeft geïntegreerde zijzakken waarin je belangrijke spullen kunt opbergen, zoals je mobiele telefoon, drinken of zonnebril. Het heeft ook bevestigingsriemen die helpen bij het veilig opbergen en vastzetten van het bed na het inklappen.
 • Voordeel 5: Veelzijdig bruikbaar – Het Overmont campingbed is uitermate veelzijdig en is geschikt voor verschillende scenario’s. Je kunt het gebruiken tijdens je campingreizen, lunchpauzes op kantoor, ontspannende momenten op het balkon of voor een dag op het strand. Het is ook ideaal te gebruiken als logeerbed wanneer je gasten over de vloer hebt.
 • Nadeel 1: Hoewel het Overmont campingbedje een draagvermogen van 250 kg heeft, kan het minder stabiel zijn voor zwaardere personen of wanneer het bed op oneffen ondergrond wordt geplaatst.
 • Nadeel 2: Het snelle en eenvoudige opbouwsysteem van het bed betekent dat het niet de sterkste of meest duurzame keuze is. Het is wellicht niet geschikt voor langdurig, intensief gebruik.
 • Nadeel 3: Hoewel het bed is voorzien van zijzakken voor het opbergen van belangrijke items, zou dit ongemakkelijk kunnen zijn als je ‘s nachts toegang tot deze spullen wilt hebben. Dankzij de nabijheid van je slaapplaats kunnen ze ook gemakkelijk verloren gaan of beschadigd raken.
 • Nadeel 4: De 2400D dubbel gelaagde Oxford-stof van de Overmont campingbedje is weliswaar duurzaam, maar kan in bepaalde klimaten wat warm en oncomfortabel zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel het bed draagbaar en opvouwbaar is, kan het toch nog te groot of te zwaar zijn om mee te nemen voor mensen die willen backpacken of alleen reizen met handbagage. Ze kunnen het als een last beschouwen om het bed over langere afstanden te vervoeren.

Na het zorgvuldig testen en vergelijken van de 10 beste campingbedjes op de markt, kunnen we zonder enige twijfel zeggen dat een uitstekend campingbedje een onmisbaar item is voor de avontuurlijke familie. Ideale campingbedjes zijn veilig, comfortabel en eenvoudig te monteren en demonteren. Of je nu kiest voor een luxe model of voor een meer budgetvriendelijke optie, het belangrijkste is dat het bedje aan jouw specifieke behoeften en de behoeften van jouw kleintje voldoet. In deze lijst vinden zowel ervaren kampeerders als nieuwkomers zeker een bedje dat perfect bij hen past. Vergeet niet dat het hier gaat om het comfort en de veiligheid van je kind, twee zaken waar je nooit op zou moeten beknibbelen.

Inhoudsopgave