a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Gps Tracker Hond: De 10 beste producten in de test

Ontdek de 10 beste GPS-hondentrackers op de markt, zorgvuldig getest en geanalyseerd in ons nieuwste onderzoek.

Unser Favorit: Kippy Gps Tracker Hond

Kippy Gps Tracker Hond
★★★★★

Unser Favorit: Tractive Gps Tracker Hond

Tractive Gps Tracker Hond
★★★★★

Unser Favorit: Tractive Gps Tracker Hond

Tractive Gps Tracker Hond
★★★★★

Unser Favorit: Paj Gps Gps Tracker Hond

Paj Gps Gps Tracker Hond
★★★★★

Unser Favorit: Tractive Gps Tracker Hond

Tractive Gps Tracker Hond
★★★★★

Unser Favorit: Tractive Gps Tracker Hond

Tractive Gps Tracker Hond
★★★★★

Unser Favorit: Weenect Gps Tracker Hond

Weenect Gps Tracker Hond
★★★★★

Unser Favorit: Tractive Gps Tracker Hond

Tractive Gps Tracker Hond
★★★★★

Unser Favorit: Generic Gps Tracker Hond

Generic Gps Tracker Hond
★★★★★

Unser Favorit: Tebinzi Gps Tracker Hond

Tebinzi Gps Tracker Hond
★★★★★

Als eigenaar van een huisdier wil je natuurlijk altijd weten waar je trouwe viervoeter zich bevindt. Een GPS tracker voor je hond kan hierbij een absoluut onmisbare hulp zijn. Er is een overweldigend aanbod aan soorten en merken, waardoor het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Niet alle trackers zijn gelijk gemaakt en de technische specificaties kunnen overweldigend zijn. Maar geen zorgen! Wij hebben in dit nieuwe onderzoek de 10 beste GPS trackers voor honden getest om jou te helpen de beste keuze te maken. Daarbij hebben we gekeken naar belangrijke factoren zoals functies, gebruiksgemak, prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbaarheid. Lees verder om uit te vinden welke GPS hondentracker het beste bij jou en je speelse pup past!

Een GPS-tracker voor honden is een klein, handig apparaat dat je aan de halsband van jouw hond kunt bevestigen om zijn locatie te volgen. Dit nuttige gadget maakt gebruik van GPS-technologie om je te informeren over de exacte locatie van je hond in real-time. Of jouw hond nu graag op avontuur gaat of dat je gewoon de extra zekerheid wilt hebben, met een GPS-tracker voor honden kun jij je gemoedsrust terugkrijgen, wetende dat je altijd in staat zult zijn om jouw trouwe viervoeter terug te vinden.

Check Uit

Onze favoriet #1

Kippy Gps Tracker Hond

Kippy Gps Tracker Hond

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kippy EVO GPS-tracker voor honden is een veelzijdige, geavanceerde oplossing voor de veiligheid en het welzijn van je huisdier. Naast het functioneren als een nauwkeurige locatietracker om ervoor te zorgen dat je huisdier nooit verloren gaat, dient het ook als een gezondheidstracker die meer dan 8 activiteiten bewaakt. Je ontvangt persoonlijke suggesties voor de gezondheid van je huisdier en kunt realtime updates krijgen om de band met je huisdier te versterken. Het systeem wordt geactiveerd via een app, met een simkaart al inbegrepen, en vereist een abonnement vanaf €3,33 per maand met een minimumtermijn van 4 maanden. Handige functies zoals virtuele omheiningen stellen je in staat om de bewegingsgrenzen van je huisdier te bepalen voor extra gemoedsrust. Gemiddeld kan de batterij van de tracker 7 dagen meegaan, met een oplaadmogelijkheid om je huisdier altijd veilig te houden.

 • Voordeel 1: Een veilig gevoel voor jou en je huisdier. Dankzij de precieze locatiefunctie van de Kippy EVO GPS-tracker hoef je je niet langer zorgen te maken over het verlies van je huisdier. Zo weet je altijd waar je hond of kat zich bevindt, waardoor jullie veiligheid te allen tijde is gegarandeerd.
 • Voordeel 2: Uitgebreide gezondheidsmonitoring en gepersonaliseerde suggesties. Deze tracker controleert meer dan 8 verschillende activiteiten van je huisdier. Op basis hiervan krijg je persoonlijke suggesties, zodat je precies weet wat je huisdier nodig heeft om gezond en blij te blijven.
 • Voordeel 3: Eenvoudige activatie via de app. Je hoeft de GPS-tracker alleen maar te activeren via de Kippy app. Hij wordt geleverd met een ingebouwde simkaart, die niet verwijderd hoeft te worden, wat de installatie nog eenvoudiger maakt.
 • Voordeel 4: Bevorderen van een sterke band met je huisdier. De Kippy EVO biedt instantberichten om communicatie met je huisdier effectiever te maken. Dankzij de virtuele omheining en GPS tracker kun je precies bepalen wat de grenzen zijn van waar je huisdier naartoe mag, dus er zijn minder misverstanden en meer wederzijds begrip tussen jullie.
 • Voordeel 5: Duurzame batterij en oplaadmogelijkheid. Met een batterijduur van gemiddeld 7 dagen, zorgt de Kippy ervoor dat je huisdier altijd veilig is. Bovendien is de tracker oplaadbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het plotseling opraken van de batterij.
 • Nadeel 1: Beperkte batterijduur – Hoewel de Kippy EVO GPS-tracker een batterijlevensduur heeft van gemiddeld 7 dagen, kan dit nog steeds als een nadeel beschouwd worden. Als je vergeet de tracker op te laden, of als je huisdier voor langere periodes niet op locatie is, kan het apparaat zonder stroom vallen, waardoor de tracking functionaliteit wordt verstoord.
 • Nadeel 2: Vereist abonnement – De GPS-tracker vereist een activering via de app en betaling van een maandelijks abonnement. Hoewel de simkaart inbegrepen en niet verwijderbaar is, kunnen de maandelijkse kosten een nadeel zijn voor sommige klanten, vooral als men slechts een eenmalige aankoop wenst te doen.
 • Nadeel 3: Minimumtermijn verplicht – Er is een minimale termijn van 4 maanden voor het activeren van de Kippy EVO GPS-tracker. Dit kan een nadeel zijn voor klanten die graag de flexibiliteit hebben om van maand tot maand te beslissen, of voor diegenen die het product slechts tijdelijk nodig hebben.
 • Nadeel 4: Verondersteld begrip huisdier – De Kippy belooft de communicatie met je huisdier effectiever te maken en stelt dat je huisdier snel zal begrijpen hoe ver hij mag gaan. Dit klinkt mooi maar kan mogelijk verkeerde verwachtingen scheppen, aangezien elk dier uniek is en de tijd om de grenzen te begrijpen kan variëren.
 • Nadeel 5: Afhankelijk van app – De Kippy vereist het gebruik van een specifieke app om de tracker te activeren en te monitoren. Dit kan een nadeel zijn voor diegenen die liever een standalone product hebben of voor diegenen die beperkte ruimte hebben op hun smartphone voor nieuwe apps.

Onze favoriet #2

Tractive Gps Tracker Hond

Tractive Gps Tracker Hond

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Tractive GPS Tracker Hond is een marktleider in real-time GPS-tracking voor je trouwe viervoeter. Ongeacht waar je bent, houdt deze tracker de locatie van je hond bij, zonder enige afstandslimiet. Met miljoenen tevreden klanten wereldwijd en een score van 4,7 op 5 op TrustPilot, biedt Tractive een service die in meer dan 175 landen werkt, waarbij de kosten voor de geïntegreerde simkaart en data vanaf €5 per maand worden gedekt, met een 30 dagen geld-terug-garantie. De tracker stuurt je meldingen wanneer je hond je aangegeven zone verlaat en volgt daarnaast ook gezondheidspatronen, inclusief slaapkwaliteit en activiteitsniveaus, alertmakend bij ongewone activiteiten. Jij kunt de fitheid van je hond monitoren en vergelijken met andere honden van hetzelfde ras. De batterij van de tracker heeft een levensduur van ongeveer 10 dagen, het gewicht is slechts 35 gram en het apparaat is 100% waterdicht.

 • Voordeel 1: Met de real-time GPS-tracking van de Tractive honden tracker kun jij altijd de locatie van je hond bekijken en volgen, waar je ook bent. Er is geen afstandslimiet, dus je kunt je hond overal volgen, zelfs als hij een flinke wandeling maakt!
 • Voordeel 2: De Tractive honden tracker is een marktleider in zijn soort. Gebaseerd op de ervaringen van miljoenen tevreden klanten en erkend met talrijke internationale prijzen, is de kans groot dat je met deze tracker zeer tevreden zal zijn.
 • Voordeel 3: De Tractive werkt ook in het buitenland. Het heeft een wereldwijd bereik, waarbij het actief is in meer dan 175 landen. Dit zorgt voor gemoedsrust tijdens vakanties, omdat je je hond overal ter wereld kunt volgen.
 • Voordeel 4: Wanneer je hond een door jou afgebakende zone verlaat, krijg je automatisch een melding op je smartphone. Dit ontsnappingsalarm zorgt ervoor dat je snel kunt reageren als je hond is weggerend of dwalend is.
 • Voordeel 5: De Tractive honden tracker houdt ook de gezondheid van je hond in de gaten door het monitoren van de slaapkwaliteit en activiteitenpatronen. Bij elke afwijking hiervan geeft de tracker een waarschuwing, zodat je meteen kunt zien of er iets aan de hand is met je hond.
 • Nadeel 1: Hoewel de Tractive GPS Tracker voor honden real-time locatietracking biedt, is het niet duidelijk hoe accuraat deze tracking is. Kleine verschillen kunnen een groot verschil maken als je hond verloren is.
 • Nadeel 2: Het apparaat werkt met een abonnement dat alle kosten van de geïntegreerde simkaart en data dekt. Dit betekent dat je continu moet betalen om de tracker te gebruiken, wat op de lange termijn kan oplopen.
 • Nadeel 3: Ondanks dat de batterij tot 10 dagen meegaat, varieert dit afhankelijk van bereik, gebruik en activiteit. In sommige situaties kan de batterij dus veel sneller opraak dan verwacht.
 • Nadeel 4: De tracker zendt ontspanningsalarmen als je hond een bepaalde zone verlaat. Maar stel je voor dat je hond wegloopt in een gebied zonder mobiele dekking? Dan ontvang je mogelijk geen waarschuwing.
 • Nadeel 5: De tracker geeft gezondheidswaarschuwingen via e-mail als er iets ongewoons wordt gedetecteerd in de slaapkwaliteit en activiteitenpatronen van je huisdier. Maar wat als je geen toegang hebt tot je email op dat moment? Een onmiddellijke melding via de app of een sms zou hier nuttiger kunnen zijn.

Onze favoriet #3

Tractive Gps Tracker Hond

Tractive Gps Tracker Hond

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Tractive’s Gps Tracker Hond is een realtime tracker die je helpt de locatie van je hond te volgen, waar ook ter wereld. Deze marktleider, met miljoenen tevreden klanten en talrijke internationale prijzen, biedt onbeperkte data en bereik in meer dan 175 landen. Met een abonnement vanaf € 5 per maand, krijg je meldingen op je smartphone als je hond de afgebakende zone verlaat. Het apparaat houdt ook de slaapkwaliteit en activiteitspatronen van je huisdier bij, en stuurt waarschuwingen bij ongewone detecties. Je kunt de activiteiten van je hond vergelijken met die van andere honden van hetzelfde ras en zo je hond fit en gezond houden. De batterij van de tracker, die slechts 35 g weegt en 100% waterdicht is, gaat tot 10 dagen mee zonder opladen.

 • Voordeel 1: De PAJ GPS Tracker voor Honden maakt gebruik van het 4G-netwerk. Dit betekent dat de tracker veel dekking heeft en toekomstbestendig is. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over de connectiviteit van het apparaat!
 • Voordeel 2: Met zijn kleine formaat en lichte gewicht – vergelijkbaar met een luciferdoosje en weegt slechts 32 gram – is de tracker nauwelijks merkbaar voor jouw hond, zodat deze ongestoord kan blijven genieten van zijn dagelijkse activiteiten.
 • Voordeel 3: Deze tracker biedt een hoge mate van veiligheid voor jouw hond. De tracker heeft verschillende alarmfuncties, waaronder een die jou waarschuwt zodra jouw hond een vooraf bepaald gebied verlaat, en een ander die een toon laat horen om jouw hond te trainen om terug naar jou te komen.
 • Voordeel 4: De PAJ GPS Tracker voor Honden is veelzijdigin gebruik en geschikt voor zowel grote als kleine honden. Met zijn robuuste, maar toch kleine ontwerp kan deze tracker gemakkelijk worden gebruikt voor elke hond, ongeacht de grootte.
 • Voordeel 5: Het apparaat biedt nauwkeurige LIVE wereldwijde locatie tracking en biedt 365 dagen tracking. Het geeft je dus de mogelijkheid om te allen tijde te weten waar jouw hond is, wat gemoedsrust biedt voor elke hondeneigenaar. Alle alarmen en functies kunnen eenvoudig via de app worden ingesteld, wat de bediening voor jou vergemakkelijkt.
 • Nadeel 1: De PAJ GPS Tracker heeft een relatief korte batterijduur. Met een actieve volgtijd van 2-3 uur per dag gaat de batterij slechts ongeveer 4 dagen mee. Als je de tracker regelmatig vergeet op te laden of als je hond vaak langer dan een paar uur per dag actief is, is het mogelijk dat de batterij leeg raakt wanneer je hem het meest nodig hebt.
 • Nadeel 2: Hoewel de PAJ GPS Tracker licht is, kan het nog steeds een vreemd object zijn voor je hond om te dragen. Honden die gevoelig zijn voor hun lichaam kunnen zich ongemakkelijk voelen of proberen de tracker te verwijderen.
 • Nadeel 3: De PAJ GPS Tracker biedt geen alternatieve trackingopties. Dit betekent dat als er problemen zijn met het 4G-netwerk, je mogelijk problemen ondervindt met het bijhouden van de locatie van je hond.
 • Nadeel 4: Het is mogelijk dat er extra kosten zijn verbonden aan het gebruik van de PAJ GPS Tracker. De tracker maakt gebruik van een ingebouwde SIM-kaart, wat kan betekenen dat je maandelijks of jaarlijks moet betalen voor gegevensgebruik.
 • Nadeel 5: De GPS Tracker biedt weliswaar alarmen voor wanneer je hond een vooraf bepaald gebied verlaat, maar dit verloop is afhankelijk van de efficiëntie van het 4G-netwerk en de reactietijd van de app. Er is een kans dat er enige vertraging is tussen het moment waarop je hond de ingestelde zone verlaat en wanneer jij hiervan op de hoogte wordt gesteld.

Onze favoriet #4

Paj Gps Gps Tracker Hond

Paj Gps Gps Tracker Hond

Waarom we het gekozen hebben

De PAJ GPS Tracker Hond is een 4G volgapparaat dat je helpt je hond veilig en beveiligd te houden. Deze tracker, niet groter dan een luciferdoosje en weegt slechts 32 gram, is quasi onzichtbaar en stoort je trouwe viervoeter niet. Met de ingebouwde M2M SIM-kaart verzekert het je van een hogere netwerkdekking en stelt het je in staat om jouw hond wereldwijd in realtime te volgen. De batterij gaat tot vier dagen mee met een actieve volgtijd van 2-3 uur per dag. Dankzij alarmfuncties kan je op de hoogte gebracht worden als je hond een vooraf bepaald gebied verlaat en de tracker kan ook een toon afspelen om jouw hond naar je terug te roepen. De tracker is uitermate geschikt voor alle hondengroottes en is makkelijk te bedienen via een app. De prijzen variëren van €4,17 tot €6,99 per maand, afhankelijk van de gekozen dienstduur.

 • Voordeel 1: De PAJ GPS Tracker voor Honden maakt gebruik van het 4G-netwerk. Dit betekent dat de tracker veel dekking heeft en toekomstbestendig is. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over de connectiviteit van het apparaat!
 • Voordeel 2: Met zijn kleine formaat en lichte gewicht – vergelijkbaar met een luciferdoosje en weegt slechts 32 gram – is de tracker nauwelijks merkbaar voor jouw hond, zodat deze ongestoord kan blijven genieten van zijn dagelijkse activiteiten.
 • Voordeel 3: Deze tracker biedt een hoge mate van veiligheid voor jouw hond. De tracker heeft verschillende alarmfuncties, waaronder een die jou waarschuwt zodra jouw hond een vooraf bepaald gebied verlaat, en een ander die een toon laat horen om jouw hond te trainen om terug naar jou te komen.
 • Voordeel 4: De PAJ GPS Tracker voor Honden is veelzijdigin gebruik en geschikt voor zowel grote als kleine honden. Met zijn robuuste, maar toch kleine ontwerp kan deze tracker gemakkelijk worden gebruikt voor elke hond, ongeacht de grootte.
 • Voordeel 5: Het apparaat biedt nauwkeurige LIVE wereldwijde locatie tracking en biedt 365 dagen tracking. Het geeft je dus de mogelijkheid om te allen tijde te weten waar jouw hond is, wat gemoedsrust biedt voor elke hondeneigenaar. Alle alarmen en functies kunnen eenvoudig via de app worden ingesteld, wat de bediening voor jou vergemakkelijkt.
 • Nadeel 1: De PAJ GPS Tracker heeft een relatief korte batterijduur. Met een actieve volgtijd van 2-3 uur per dag gaat de batterij slechts ongeveer 4 dagen mee. Als je de tracker regelmatig vergeet op te laden of als je hond vaak langer dan een paar uur per dag actief is, is het mogelijk dat de batterij leeg raakt wanneer je hem het meest nodig hebt.
 • Nadeel 2: Hoewel de PAJ GPS Tracker licht is, kan het nog steeds een vreemd object zijn voor je hond om te dragen. Honden die gevoelig zijn voor hun lichaam kunnen zich ongemakkelijk voelen of proberen de tracker te verwijderen.
 • Nadeel 3: De PAJ GPS Tracker biedt geen alternatieve trackingopties. Dit betekent dat als er problemen zijn met het 4G-netwerk, je mogelijk problemen ondervindt met het bijhouden van de locatie van je hond.
 • Nadeel 4: Het is mogelijk dat er extra kosten zijn verbonden aan het gebruik van de PAJ GPS Tracker. De tracker maakt gebruik van een ingebouwde SIM-kaart, wat kan betekenen dat je maandelijks of jaarlijks moet betalen voor gegevensgebruik.
 • Nadeel 5: De GPS Tracker biedt weliswaar alarmen voor wanneer je hond een vooraf bepaald gebied verlaat, maar dit verloop is afhankelijk van de efficiëntie van het 4G-netwerk en de reactietijd van de app. Er is een kans dat er enige vertraging is tussen het moment waarop je hond de ingestelde zone verlaat en wanneer jij hiervan op de hoogte wordt gesteld.

Onze favoriet #5

Tractive Gps Tracker Hond

Tractive Gps Tracker Hond

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Tractive GPS Tracker voor honden is een leider in de markt die real-time tracking biedt zonder afstandslimiet, zodat je altijd weet waar je harige vriend is, zelfs als hij zich buiten de door jou afgebakende zone bevindt. Met een wereldwijd bereik in 175+ landen, een gezondheidswaarschuwingssysteem dat slaap- en activiteitenpatronen van je huisdier monitort en een activiteitstracking om je hond fit en gezond te houden, is deze tracker de ideale metgezel voor jou en je hond, waar je ook bent. Het abonnement, vanaf €5/maand, omvat alle kosten van de geïntegreerde simkaart en data, en je kunt het gratis uitproberen met hun 30 dagen geld-terug-garantie. Het apparaat zelf weegt slechts 35 g, is waterdicht en de batterij kan tot 10 dagen meegaan afhankelijk van het gebruik. Verhoog niet alleen de veiligheid van je huisdier, maar ook zijn algehele welzijn met de Tractive GPS Tracker.

 • Voordeel 1: Dankzij de real-time GPS-tracking functie kun je altijd en overal de locatie van je hond vinden, zonder enige afstandslimiet. Of je nu thuis bent of op het werk, je kunt er gerust op zijn dat je weet waar je trouwe viervoeter zich bevindt.
 • Voordeel 2: Tractive is een merk dat wordt vertrouwd door miljoenen tevreden klanten over de hele wereld en is erkend met talrijke internationale prijzen. Dit toont de betrouwbaarheid en kwaliteit van het product aan.
 • Voordeel 3: De GPS tracker heeft wereldwijd bereik en werkt in meer dan 175 landen. Dit onbeperkte bereik geeft je gemoedsrust wanneer je met je hond op vakantie gaat.
 • Voordeel 4: De tracker is ontworpen om jou te waarschuwen in het geval van een ontsnapping. Als je hond de door jou vastgestelde veilige zone verlaat, ontvang je direct een melding op je smartphone.
 • Voordeel 5: Voor de gezondheid van je huisdier biedt Tractive ook functies aan zoals gezondheidswaarschuwingen en activiteitentracking. Deze helpen je om de patronen in de slaap en activiteit van je huisdier bij te houden, en als er iets ongewoons gedetecteerd wordt krijg je direct een waarschuwing via e-mail. Zo kun je niet alleen weten waar je hond is, maar ook hoe het met hem gaat.
 • Nadeel 1: De Tractive GPS Tracker Hond werkt met een abonnement. Dit betekent dat je constant kosten hebt om de tracker te kunnen blijven gebruiken, bovenop de aanschafprijs van het product zelf.
 • Nadeel 2: De batterijlevensduur van de tracker is beperkt tot maximaal 10 dagen. Daardoor moet je de tracker regelmatig opladen om hem te kunnen blijven gebruiken, wat misschien niet altijd even handig is als je bijvoorbeeld op vakantie bent.
 • Nadeel 3: Het product stuurt gezondheidswaarschuwingen naar je e-mailadres. Hoewel dit kan helpen om de gezondheid van je hond te monitoren, kan het ook stressvol zijn als er veel waarschuwingen komen. Daarnaast hangt de effectiviteit van deze functie ook af van jouw bereidheid en mogelijkheid om je e-mail regelmatig te checken.
 • Nadeel 4: Hoewel de Tractive GPS Tracker Hond wereldwijd bereik heeft, wordt er niet specifiek vermeld of het in alle regio’s even goed werkt. Het zou kunnen dat de prestaties variëren, afhankelijk van je locatie.
 • Nadeel 5: Het product bevat een ontsnappingsalarm sturen als je hond de afgebakende zone verlaat. Dit kan handig zijn, maar als jouw hond vaak rondzwerft dan kan dit leiden tot frequente meldingen. Dit kan enerzijds leiden tot onrust, anderzijds kan de effectiviteit van de meldingen afnemen als ze te vaak voorkomen.

Onze favoriet #6

Tractive Gps Tracker Hond

Tractive Gps Tracker Hond

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Tractive Gps Tracker Hond is een geavanceerd hulpmiddel dat je helpt om de locatie van je hond real-time te volgen, wereldwijd, zonder enige afstandslimiet. Het apparaat biedt tot een maand batterijduur, stuurt meldingen als je hond de door jou ingestelde zone verlaat en houdt je op de hoogte van de slaapkwaliteit en activiteitenpatronen van je huisdier, waardoor het bijdraagt aan zijn gezondheid en welzijn. De Tractive DOG XL, ontworpen voor honden vanaf 22 kg, is bovendien waterdicht, en heeft een schitterende score van 4,7 op Trustpilot op basis van bijna 20.000 beoordelingen. Let op, voor het gebruik van de tracker is een abonnement nodig, dat start vanaf € 5 per maand en de kosten van de geïntegreerde simkaart en data dekt.

 • Voordeel 1: Onbeperkte Tracking – Met de Tractive GPS Tracker Hond, kun je de locatie van je hond in real-time volgen, zonder enige afstandslimiet. Dit kan je geruststelling bieden en zorgt ervoor dat je altijd weet waar je huisdier is.
 • Voordeel 2: Lange Batterijduur – De batterij van dit apparaat gaat tot wel een maand mee zonder opladen, afhankelijk van het bereik, gebruik en activiteit. Dit minimaliseert de downtime en zorgt ervoor dat je apparaat altijd klaar voor gebruik is.
 • Voordeel 3: Wereldwijd Bereik – Of je nu thuis bent of op vakantie in het buitenland, deze GPS-tracker werkt in meer dan 175 landen. Dit betekent dat je de locatie van je hond kunt blijven volgen, wat voor jou en je geliefde huisdier een zorgeloze ervaring betekent.
 • Voordeel 4: Ontsnappingsalarmen en Gezondheidswaarschuwingen – Je ontvangt een melding op je smartphone als je hond een door jou afgebakende zone verlaat. Bovendien zal de tracker ook de slaapkwaliteit en activiteitenpatronen van je huisdier volgen en indien deze iets ongewoons detecteert, krijg je een waarschuwing via e-mail.
 • Voordeel 5: Activiteiten- en Wellness-Tracking – Niet alleen helpt deze tracker om de locatie van je hond bij te houden, maar het helpt je ook om de gezondheid en fitheid van je hond te monitoren door de Wellness-score in de gaten te houden. Je kunt het activiteitenniveau van je huisdier vergelijken met dat van andere huisdieren van hetzelfde ras.
 • Nadeel 1: De batterijduur van de Tractive GPS Tracker Hond kan variëren. Hoewel het tot een maand kan duren zonder op te laden, kan deze tijd aanzienlijk verkort worden, afhankelijk van het bereik, het gebruik en de activiteit. Je kan dus in situaties terecht komen waarin je je hond moet volgen, maar de batterij is leeg.
 • Nadeel 2: De werking van het product is gebaseerd op een abonnement. Hierdoor ben je elke maand kosten kwijt om het apparaat te kunnen gebruiken. Het is misschien niet ideaal voor jou als je liever een eenmalige aanschaf hebt in plaats van continue kosten.
 • Nadeel 3: Hoewel het apparaat in staat is om gezondheidswaarschuwingen te geven, is deze functie gebaseerd op ongebruikelijke activiteitspatronen. Dit betekent dat het niet in staat is om specifieke gezondheidsproblemen of aandoeningen te detecteren die geen invloed hebben op de activiteit of slaap van je huisdier.
 • Nadeel 4: De Tractive GPS Tracker Hond werkt met een geïntegreerde SIM-kaart, wat betekent dat het apparaat niet zal werken als er geen mobiel netwerk beschikbaar is. Dus als je huisdier zich in een afgelegen gebied bevindt met slechte of geen mobiele dekking, kun je het mogelijk niet lokaliseren.
 • Nadeel 5: De Tractive DOG XL, ontworpen voor honden vanaf 22 kg, betekent mogelijkerwijs dat het te groot of te zwaar is voor kleinere honden om comfortabel te dragen. Deze beperking kan het voor jou moeilijk maken als je een kleinere hond hebt en wilt profiteren van de functies van deze GPS-tracker.

Onze favoriet #7

Weenect Gps Tracker Hond

Weenect Gps Tracker Hond

Waarom we het gekozen hebben

De Weenect GPS Tracker Hond is een geavanceerde hulpmiddel dat je in real-time de locatie van je huisdier geeft, ongeacht zijn afstand tot jou. Deze werkt in heel Europa (behalve Zwitserland) zolang er een goede GPRS/2G-netwerkverbinding is. De tracker stelt je niet alleen in staat je hond te volgen, maar je kunt ook veiligheidszones instellen en meldingen ontvangen wanneer je hond deze zones betreedt of verlaat. Bovendien kun je de tracker laten bellen bij elke maaltijd, zo kan je hond deze twee gebeurtenissen associëren waardoor het gemakkelijk wordt om hem thuis te laten komen. De tracker biedt daarnaast ook informatie over de activiteiten van je hond zoals gemiddelde snelheid, tijd besteed aan spel en slaap, en meer. De batterijduur van de tracker is tot drie dagen bij normaal gebruik en het opladen duurt slechts twee uur. Deze dienst vereist wel een abonnement vanaf €4,16 per maand om de servicekosten te dekken, maar je hebt de zekerheid van een 15-dagen geld-terug-garantie voor het Weenect-abonnement.

 • Voordeel 1: Je hond heeft met de gps tracker van Weenect de vrijheid om te gaan en staan waar hij wil. De tracker werkt zonder afstandslimiet en geeft voortdurend zijn positie door; je volgt je trouwe viervoeter simpelweg via je telefoon, waar je ook bent.
 • Voordeel 2: Verlies je hond nooit uit het oog met de real-time gps tracking. Met een actualisatie van de locatie tot 1 positie elke 10 seconden, weet je altijd exact waar je hond zich bevindt.
 • Voordeel 3: De gps tracker van Weenect is ook bijzonder handig als hulpmiddel bij de training van je hond. Door de tracker te laten bellen rond etenstijd, zal je hond snel leren de bel te associëren met etenstijd en zal hij uit zichzelf naar huis terugkeren bij het horen van de bel.
 • Voordeel 4: Stel met de Weenect gps tracker veiligheidszones in en ontvang automatisch een waarschuwing op je telefoon als je hond deze zones betreedt of verlaat. Zo wordt voorkomen dat je hond zich te dicht bij een gevaarlijke weg begeeft en kun je snel reageren wanneer dit nodig is.
 • Voordeel 5: Met de locatiegeschiedenis functie kun je niet alleen de routes van jullie wandelingen herbeleven, maar krijg je ook inzicht in je honds activiteiten. Zo weet je hoeveel kilometer je hond heeft afgelegd, wat zijn gemiddelde snelheid was en hoeveel tijd hij heeft doorgebracht met spelen of slapen. Goed om zijn behoeften beter te begrijpen.
 • Nadeel 1: De GPS tracker is afhankelijk van een sterke netwerkverbinding (GPRS/2G) om optimaal te functioneren. Als je je in een gebied bevindt met een zwak signaal of als het netwerk onbetrouwbaar is, kan de prestatie en tracking efficiëntie verminderd zijn.
 • Nadeel 2: Hoewel de GPS-tracker real-time tracking aanbiedt, wordt de locatie slechts elke 10 seconden bijgewerkt. In situaties waarin het noodzakelijk is om de positie van je hond onmiddellijk te kennen, kan dit een probleem zijn.
 • Nadeel 3: De levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van hoeveel de hond in beweging is, de kracht van het GPS-signaal en het 2G-netwerk. Dus in sommige gevallen gaat de batterij misschien niet tot 3 dagen mee, zoals geadverteerd.
 • Nadeel 4: Het instellen van veiligheidszones kan nadelig zijn als je hond vaak verschillende locaties bezoekt. Het kan een uitdaging zijn om voortdurend nieuwe veiligheidszones op te stellen en oude te verwijderen.
 • Nadeel 5: De GPS tracker van Weenect vereist een verplicht abonnement om de servicekosten te dekken. Hoewel de simkaart is inbegrepen, betekent dit dat je nog steeds regelmatig kosten moet maken om de tracker te kunnen gebruiken.

Onze favoriet #8

Tractive Gps Tracker Hond

Tractive Gps Tracker Hond

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Tractive GPS Tracker Hond is een real-time locatievolger voor je hond zonder afstandslimiet. Hiermee ontdek je de favoriete plekjes en gewandelde routes van je viervoeter. Als een product met een record van miljoenen tevreden klanten en talrijke prijzen, staat Tractive bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Let op, het gebruik van de geïntegreerde simkaart en data vereist een abonnement vanaf €5 per maand, maar met een 30-dagen geld-terug-garantie kun je dit eerst zonder risico proberen. De tracker registreert ook de activiteit en slaap van je hond, wat kan helpen om vroegtijdig gezondheidsproblemen te detecteren. Bovendien, afhankelijk van het gebruik en de netwerkkwaliteit, gaat de batterij gemiddeld 48 uur mee, maar dit kan worden verlengd tot 7 dagen met een energiebesparende functie. Lichtgewicht en ontworpen met een veiligheidshalsband, is de 25g tracker perfect voor honden van 3kg en meer.

 • Voordeel 1: Met de Tractive GPS Tracker Hond heb je de mogelijkheid om in real-time de locatie van je huisdier te volgen, waar ook ter wereld. Dit biedt je een geruststellende gemoedsrust, wetende dat je altijd op de hoogte bent van waar je viervoeter zich bevindt.
 • Voordeel 2: De tracker registreert ook de locatiegeschiedenis van je hond, waardoor je inzicht hebt in hun territorium en favoriete plekjes. Dit kan nuttig zijn als je meer wilt weten over de gewoontes van je huisdier of als je je hond ooit kwijtraakt.
 • Voordeel 3: De marktleider status geeft je het vertrouwen dat dit product internationaal is erkend en vertrouwd, met miljoenen tevreden klanten en tal van prijzen gewonnen. Bovendien heeft het product een zeer hoge waardering van 4,7 op 5 op Trustpilot.
 • Voordeel 4: Naast locatietracking, biedt deze GPS tracker ook activiteits- en slaaptracking. Dit kan een waardevol hulpmiddel zijn om de gezondheid van je huisdier nauwlettend in de gaten te houden en mogelijke problemen vroegtijdig te identificeren.
 • Voordeel 5: De tracker is speciaal ontworpen om katvriendelijk en licht van gewicht te zijn. Met een gewicht van slechts 25 gram en geleverd met een Rogz-veiligheidshalsband, is het ideaal voor katten van 3 kg en meer en zal het je huisdier niet hinderen in zijn bewegingen.
 • Nadeel 1: De eerste potentiële nadelen liggen in de batterijduur. Hoewel deze met strategisch gebruik tot 7 dagen kan worden verlengd, is de standaard levensduur slechts 48 uur. Dit betekent dat je deze tracker regelmatig moet opladen, afhankelijk van hoe actief je huisdier is en de kwaliteit van je netwerk.
 • Nadeel 2: Als je kat minder dan 3 kg weegt, is deze tracker misschien niet het ideale product voor jou. Volgens de productinformatie is de tracker ‘katvriendelijk’ en ‘vederlicht’ voor katten die 3 kg of meer wegen. Daaruit zou kunnen worden afgeleid dat het voor kleinere katten minder comfortabel is.
 • Nadeel 3: De implementatie van een geïntegreerde simkaart zou voor sommigen een nadeel kunnen zijn. Dit betekent dat je de tracker niet kunt gebruiken met je bestaande mobiele abonnement en dat je vastzit aan het gebruiken van de kosten die worden gedekt door het Tractive-abonnement.
 • Nadeel 4: Dit product werkt met een abonnement. Hoewel dit de kosten van de geïntegreerde simkaart dekt, betekent dit dat je maandelijkse kosten hebt zolang je de tracker gebruikt. Dit kan voor sommigen een nadeel zijn, vooral als ze al andere maandelijkse abonnementskosten hebben.
 • Nadeel 5: Hoewel de gps-tracker veel mogelijkheden biedt, zoals realtime tracking en slaaptracking, biedt het geen functies zoals temperatuurmonitoring of hartslagmetingen die andere producten op de markt wellicht wel hebben. Het is dus wat beperkter in zijn gezondheidsmonitoring.

Onze favoriet #9

Generic Gps Tracker Hond

Generic Gps Tracker Hond

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De Generic GPS Tracker Hond is een doordacht ontworpen, gebruiksvriendelijk anti-verliesapparaat voor je huisdier. Makkelijk te installeren, met een gesp die past op de meeste halsbanden, verbindt het automatisch met je telefoon om realtime locatie-informatie van je huisdier te bieden. Heb je je hond in het donker kwijt? De nachtgerichte zoemer en LED-knipperfunctie maken het vinden van je huisdier eenvoudig. Het lichte, mini ontwerp zorgt ervoor dat het apparaat gemakkelijk te dragen is zonder je hond te belasten. Daarnaast is de GPS-tracker waterdicht en kan daardoor een ideaal geschenk zijn voor vrienden en familieleden die een huisdier hebben.

 • Voordeel 1: De GPS Tracker Hond van Generic bevat een anti-verliesapparaat. Dit device wordt eenvoudig bevestigd aan de halsband van je huisdier, waardoor je hem of haar altijd kunt terugvinden.
 • Voordeel 2: Zonder moeite kun je de locatie van je huisdier controleren met je telefoon. Door automatisch verbinding te maken met de bijhorende app, ontvang je realtime locatie-updates van je huisdier. Zo ben je altijd op de hoogte van waar je hond zich bevindt.
 • Voordeel 3: Het doordachte ontwerp omvat een nachtzichtfunctie. Door de nacht-nabijheidszoemer en LED-nachtknipperfunctie, kun je je huisdier ook in het donker gemakkelijk vinden.
 • Voordeel 4: De GPS Tracker Hond is gemakkelijk te dragen en te bevestigen aan een halsband of hondenriem. Door zijn mini-ontwerp is het apparaat lichtgewicht en neemt het minimale ruimte in.
 • Voordeel 5: Dit waterdichte apparaat is een ideaal cadeau voor diereneigenaren. Of het nu voor Kerstmis, Nieuwjaar, een verjaardag of zomaar is, met de GPS Tracker Hond van Generic geef je een nuttig en doordacht cadeau.
 • Nadeel 1: De GPS Dog Tracker maakt automatisch verbinding met je telefoon om de locatie van je huisdier te delen. Dit kan mogelijk leiden tot een snellere batterijverbruik van je telefoon.
 • Nadeel 2: Hoewel het apparaat lichtgewicht en draagbaar is, zijn er geen afmetingen gegeven. Afhankelijk van de grootte van jouw huisdier, kan de grootte nog steeds problematisch zijn en als ongemakkelijk worden ervaren door jouw huisdier.
 • Nadeel 3: De GPS-tracker voor honden is ontworpen met een nacht-nabijheidszoemer en LED-nachtknipperfunctie. Deze functies kunnen potentiële stress en angst bij jouw huisdier veroorzaken als ze gevoelig zijn voor geluid of licht.
 • Nadeel 4: Het product claimt een waterdichte functie, maar er is geen informatie over hoe waterbestendig het is. In geval van hevige regen of als je huisdier graag een duik neemt, kan dit een probleem zijn.
 • Nadeel 5: Er wordt niet vermeld of er een limiet is aan het bereik van de GPS. Als je huisdier heel ver weg raakt, kan het zijn dat je hem/haar niet meer kunt traceren.

Onze favoriet #10

Tebinzi Gps Tracker Hond

Tebinzi Gps Tracker Hond

Waarom we het gekozen hebben

De Gps Tracker Hond van Tebinzi is een geavanceerd hulpmiddel om huisdierverlies te voorkomen. Deze tracker, die eenvoudig aan de meeste halsbanden te bevestigen is, houdt met behulp van GPS de locatie van je huisdier bij en communiceert deze informatie direct naar je app. Bovendien ondersteunt het led-nachtknipperfunctie om je huisdier ook in het donker gemakkelijk terug te vinden. Dit lichte en draagbare apparaatje is eenvoudig mee te nemen en op te bergen. Wat deze GPS hondentracker ook uitzonderlijk maakt, is zijn waterdichte eigenschap. Het is een goed doordacht cadeau voor elke huisdierbezitter, niet alleen voor Kerstmis, Nieuwjaar of verjaardagen.

 • Voordeel 1: Voorkomt het Verlies van je Huisdier: De Tebinzi GPS-tracker voor honden is speciaal ontworpen om je te helpen je huisdier te vinden in geval van verlies. Het kan eenvoudig aan de meeste halsbanden worden bevestigd.
 • Voordeel 2: App-afstandsbediening: Deze GPS-tracker kan automatisch verbinding maken met je app, waardoor je de locatie van je huisdier op afstand kunt controleren. Als je hond zich ver van je telefoon bevindt, kan de tracker de locatieinformatie opzoeken en naar je app sturen.
 • Voordeel 3: Led-design: De tracker beschikt ook over een led-nachtknipperfunctie die het makkelijker maakt om je huisdier te vinden in het donker. Ondanks zijn functionaliteit, is de tracker licht van gewicht en zal het je huisdier niet overbelasten.
 • Voordeel 4: Gemakkelijk mee te nemen: De Tebinzi tracker is klein, licht van gewicht en gemakkelijk te dragen. Het kan aan je hond’s riem worden bevestigd zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt of ongemak veroorzaakt.
 • Voordeel 5: Prachtig Cadeau: Voor huisdiereigenaren is deze waterdichte GPS-hondentracker een perfect cadeau-idee. Het kan worden gegeven voor speciale gelegenheden zoals kerst, nieuwjaar, verjaardagen en nog veel meer.
 • Het is moeilijk om nadelen te extraheren op basis van de gegeven productbeschrijving, aangezien deze voornamelijk de positieve kenmerken van de Tebinzi GPS Honden Tracker benadrukt, maar hier zijn enkele potentiële nadelen op basis van de beschikbare informatie:
 • Nadeel 1: De gesp van de Tebinzi GPS Honden Tracker is alleen compatibel met “de meeste halsbanden op de markt”, dit betekent dat er halsbanden kunnen zijn waar deze GPS tracker niet goed aan vast te maken is.
 • Nadeel 2: De GPS-tracker werkt met een app op je telefoon. Dit kan onhandig zijn als je niet technisch aangelegd bent of als je geen smartphone hebt.
 • Nadeel 3: Hoewel de tracker licht en klein is, kan deze voor sommige kleine honden of katten nog steeds wat groot of zwaar zijn en ze mogelijk hinderen in hun bewegingen.
 • Nadeel 4: De GPS-tracker heeft een led-nachtknipperfunctie, wat betekent dat deze continu licht geeft in het donker. Dit kan mogelijk storend zijn voor je huisdier of andere dieren in de buurt.
 • Nadeel 5: Het product wordt beschreven als “waterdicht”, maar er wordt niet gespecificeerd hoe waterdicht het is. Dit zou problemen kunnen veroorzaken voor huisdieren die graag zwemmen of veel in natte omstandigheden zijn.

Concluderend kunnen we stellen dat er veel GPS-trackers voor honden op de markt zijn, variërend in prijs, grootte, functies en connectiviteit. Volgens ons nieuwste onderzoek komt echter naar voren dat de keuze voor de beste GPS-tracker uiteindelijk grotendeels afhangt van jouw specifieke behoeften en die van jouw huisdier. Kijk dus goed naar de eigenschappen van elke tracker, zoals batterijduur, bereik, waterdichtheid en volgmodi, voordat je een definitieve beslissing maakt. Maar ongeacht welke GPS-tracker je ook kiest uit onze top 10 lijst, je krijgt een betrouwbare tool die je kan helpen om zeker te zijn van de veiligheid en het welzijn van je harige vriend. De gemoedsrust die deze technologie biedt, is zeker de investering waard.

Inhoudsopgave