a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Hondenbench: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 hondenbenches getest in nieuw onderzoek, waarmee je de perfecte keuze kunt maken voor jouw trouwe viervoeter.

Unser Favorit: Dibea Hondenbench

Dibea Hondenbench
★★★★★

Unser Favorit: Yaheetech Hondenbench

Yaheetech Hondenbench
★★★★★

Unser Favorit: New World Pet Products Hondenbench

New World Pet Products Hondenbench
★★★★★

Unser Favorit: Feandrea Hondenbench

Feandrea Hondenbench
★★★★★

Unser Favorit: Midwest Homes For Pets Hondenbench

Midwest Homes For Pets Hondenbench
★★★★★

Unser Favorit: Maxx Hondenbench

Maxx Hondenbench
★★★★★

Unser Favorit: Lionto Hondenbench

Lionto Hondenbench
★★★★★

Unser Favorit: Feandrea Hondenbench

Feandrea Hondenbench
★★★★★

Unser Favorit: Lovpet Hondenbench

Lovpet Hondenbench
★★★★★

Unser Favorit: Trixie Hondenbench

Trixie Hondenbench
★★★★★

Of je nu een nieuwe eigenaar bent van een schattige puppy of een toegewijde hondeneigenaar die ervoor wil zorgen dat je beste vriend veilig en comfortabel is, een hondenbench kan een absolute gamechanger zijn. De markt voor hondenbenodigdheden is enorm en het kiezen van de juiste bench kan een uitdaging zijn. Daarom hebben we het harde werk voor je gedaan – we hebben de 10 beste hondenbenches getest en beoordeeld op basis van nieuw onderzoek. In deze gids helpen we je om de juiste keuze te maken die perfect past bij de behoeften van jou en je harige vriend. Of je nu op zoek bent naar betaalbaarheid, duurzaamheid of comfort, we hebben uitgebreide opties om je te helpen de beste keuze te maken.

Een hondenbench is een soort kooi met een deurtje, ontworpen om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden. Het is vaak gemaakt van metaal, kunststof of stof en is bedoeld om je huisdier te trainen, te transporteren of simpelweg een eigen plek in huis te geven. Het formaat van de bench moet aangepast zijn aan de grootte van je hond, zodat hij genoeg ruimte heeft om te staan, liggen en te draaien. Het gebruik van een hondenbench kan helpen bij de zindelijkheidstraining en het voorkomen van destructief gedrag als je even niet in de buurt bent.

Check Uit

Onze favoriet #1

Dibea Hondenbench

Dibea Hondenbench

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dibea hondenbench is een multifunctioneel product, perfect voor thuisgebruik of voor reizen en transport. Deze bench heeft een verwijderbare kunststof bodemplaat die zorgt voor hygiëne en makkelijk schoon te maken is. Het unieke kenmerk is de scheidingswand waardoor je twee dieren tegelijkertijd kunt huisvesten, maar toch apart kunt houden. Je viervoeters zijn altijd veilig, dankzij de veiligheidsvergrendelingen. Als je kiest voor de maten M tot XL, krijg je een hondenbench met twee deuren en dubbele vergrendelingen. En maak je geen zorgen over het opbergen; deze katten/hondenbench is inklapbaar en neemt weinig ruimte in beslag.

 • Voordeel 1: Veelzijdigheid. De Dibea hondenbench is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, of het nu als slaapplek in je huis is of voor reizen en vervoer. Het biedt een comfortabele en bekende ruimte voor je hond of kat om zich terug te trekken, zowel thuis als onderweg.
 • Voordeel 2: Hygiënisch. De hondenbench bevat een verwijderbare bodemplaat. Dit kunststofblad kan eenvoudig worden uitgenomen voor reiniging en zorgt voor een hygiënische onderlegger voor jouw huisdier.
 • Voordeel 3: Ruimte voor meerdere dieren. De Dibea hondenbench wordt geleverd met een scheidingswand, waardoor er tegelijkertijd ruimte is voor twee dieren die van elkaar gescheiden kunnen worden. Dit maakt het een uitstekende keuze als je meer dan één huisdier hebt.
 • Voordeel 4: Veiligheid voorop. Met veiligheidsvergrendelingen op alle hondenboxen zorgt Dibea voor de veiligheid van jouw dieren. Bovendien zijn er bij de maten M tot XL twee deuren en dubbele vergrendelingen, waardoor je huisdier niet zomaar kan ontsnappen.
 • Voordeel 5: Ruimtebesparend. De Dibea hondenbench is inklapbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen zonder veel ruimte in beslag te nemen. Dit betekent dat je geen grote, vaste ruimte nodig hebt om jouw hondenbench op te slaan wanneer deze niet in gebruik is.
 • Nadeel 1: Hoewel de Dibea hondenbench verwijderbaar bodemwand heeft voor reiniging, kan het verwijderen en weer plaatsen tijdsintensief en omslachtig zijn, vooral als je hond of kat een rommel heeft gemaakt.
 • Nadeel 2: De veiligheidssluitingen van de hondenbench klinken geweldig voor de veiligheid van je huisdier, maar het kan mogelijk lastig zijn om snel te openen in geval van nood. Als je haast hebt, kunnen dubbele vergrendelingen vervelend zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel de Dibea hondenbench ruimtebesparend is omdat hij inklapbaar is, kan het in- en uitklappen een omslachtig proces zijn, vooral als je regelmatig reist met je hond of kat.
 • Nadeel 4: De hondenbench wordt geleverd met een scheidingswand voor twee dieren, maar dit kan oncomfortabel zijn als de honden of katten niet van hetzelfde formaat zijn. Een groter dier kan dan minder ruimte krijgen, wat stress kan veroorzaken.
 • Nadeel 5: Hoewel de bench veelzijdig te gebruiken is, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat hij in elke situatie even goed werkt. Voor te lang of ongemakkelijk reizen, kan de bench te beperkend zijn voor je hond of kat en kan hun mobiliteit beperken. Het kan ook oncomfortabel zijn als slaapplek voor langere periodes.

Onze favoriet #2

Yaheetech Hondenbench

Yaheetech Hondenbench

Waarom we het gekozen hebben

De Yaheetech Hondenbench is een veelzijdig product dat zowel als hondenkooi én bijzettafel dient. Het bevat een comfortabele dubbele deur met vergrendelingen die je naar wens links of rechts kunt plaatsen. De kooi omvat ook een antislip hondendeken (62 cm lang x 44 cm breed) om je hond een warm en veilig oppervlakte te geven om op te spelen en te staan. Het product is ontworpen met doordachte details zoals afgeronde randen en hoeken, en 4 verstelbare beschermpoten voor stabiliteit op oneffen vloeren. Het is robuust en stabiel, gemaakt van duurzame materialen. Het tafelblad kan een gewicht tot 100 kg dragen, terwijl de bodemplaat een belastbaarheid heeft van 61 kg. Daarnaast biedt het tafelblad ruimte voor je planten, boeken, kopjes of hondenaccessoires, wat het een praktische toevoeging aan je woonkamer of slaapkamer maakt.

 • Voordeel 1: De Yaheetech hondenbench is veel meer dan alleen een hondenkooi. Het kan ook functioneren als een bijzettafel in je woonkamer of slaapkamer, waar je dingen op kunt zetten zoals groene planten, boeken, kopjes of hondenaccessoires.
 • Voordeel 2: Deze hondenbench heeft een comfortabele dubbele deur met vergrendelingen. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om de zijdeur naar behoefte aan de linker- of rechterkant aan te brengen. Het vergrendelingsmechanisme zorgt voor een extra laag veiligheid voor je hond.
 • Voordeel 3: De Yaheetech hondenbench wordt geleverd met een hondendeken. De deken is antislip, wat betekent dat je puppy veilig in de kooi kan staan en spelen zonder te slippen. De afmetingen van de deken zijn 62 cm lang bij 44 cm breed, en het biedt warmte en comfort aan je trouwe viervoeter.
 • Voordeel 4: Deze hondenkooi is ontworpen met de veiligheid in gedachten. De hoeken en randen van de bench zijn afgerond, zodat je hond zich niet kan bezeren aan scherpe hoeken. Bovendien is de kooi uitgerust met vier verstelbare beschermpoten, wat betekent dat de kooi stabiel staat, zelfs op oneffen vloeren.
 • Voordeel 5: De Yaheetech hondenbench is zeer solide en stabiel. Het is gemaakt van duurzame materialen die zorgen voor een hoge duurzaamheid en belastbaarheid. Het tafelblad kan tot wel 100 kg dragen, terwijl de bodemplaat 61 kg kan weerstaan. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat de bench inzakt onder het gewicht van je hond of de items op het tafelblad.
 • Nadeel 1: Ondanks dat de Yaheetech hondenbench is ontworpen als een stuk meubilair met de toegevoegde functie als tafel, kan dit een beperking vormen voor de hoeveelheid ruimte die je hond heeft om zich vrij te bewegen en comfortabel te liggen.
 • Nadeel 2: De dubbele deur kan zowel links als rechts worden gemonteerd, maar er wordt niet vermeld of er een mogelijkheid is om beide deuren tegelijkertijd te gebruiken, wat het minder flexibel maakt als de ruimte of de omstandigheden dat vereisen.
 • Nadeel 3: Hoewel er een hondendeken wordt meegeleverd voor warmte en comfort, wordt er niet gesproken over de mogelijkheid tot het plaatsen van een hondenkussen, wat een meer bevredigende slaapervaring kan bieden.
 • Nadeel 4: De kooi staat stabiel op oneffen vloeren door de 4 verstelbare beschermpoten, maar dit kan een uitdaging vormen voor mensen die de kooi regelmatig verplaatsen en telkens opnieuw moeten aanpassen.
 • Nadeel 5: De structuur van de kooi wordt omschreven als solide en duurzaam, maar er wordt niets genoemd over eventuele ventilatiefeatures. Een gesloten en massieve structuur kan een benauwende omgeving creëren voor je hond.

Onze favoriet #3

New World Pet Products Hondenbench

New World Pet Products Hondenbench

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Hondenbench van het merk New World Pet Products is een opvouwbaar, metalen huisje voor jouw hond, ideaal voor kleine rassen tussen de 12 en 25 lbs. Met afmetingen van 24l x 18w x 19h inch, is het ruim genoeg voor jouw viervoetige vriend. De heavy-duty schuifbout zorgt voor een veilige vergrendeling, zodat jouw hond veilig en ongestoord kan rusten. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is de bench makkelijk op te zetten zonder gereedschap, en kan het na gebruik efficiënt worden opgevouwen, perfect voor opslag of reizen. Het duurzame metaal zorgt voor een veilige en stabiele omgeving, zodat je jouw huisdier met een gerust hart alleen kunt laten.

 • Voordeel 1: De FEANDREA hondenbench is veilig en comfortabel voor je hond. Het is gemaakt van duurzaam en robuust metaaldraad, met een glad oppervlak en zonder scherpe randen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je hond zich bezeert.
 • Voordeel 2: Extra veiligheid wordt geboden door de dubbele deuren en vergrendelingen, waardoor je hond niet gemakkelijk zelf de bench kan openen. Dit geeft jou de gemoedsrust dat je hond veilig is als je niet in de buurt bent.
 • Voordeel 3: Deze bench is geschikt voor honden tot 11 kg en is ideaal voor kleinere rassen zoals de Chihuahua, Toypoedel en Dwergkeeshond. Het biedt dus een passende omvang voor je hond om te rusten en te slapen.
 • Voordeel 4: De FEANDREA hondenbench is eenvoudig te monteren zonder dat je gereedschap nodig hebt. Dankzij de twee handgrepen aan de bovenkant is hij ook gemakkelijk te verplaatsen, wat erg handig is als je de bench wilt meenemen op reis of gewoon wilt verplaatsen in huis.
 • Voordeel 5: Een ander groot voordeel van deze bench is dat hij gemakkelijk te reinigen is. De bench wordt geleverd met een uitneembare kunststof schaal die de bodem bedekt. Zo kun je jouw hond altijd een schone en prettige plek bieden.
 • Nadeel 1: De FEANDREA hondenbench is gemaakt van metaaldraad, wat misschien niet comfortabel genoeg is voor je hond, vooral als hij houdt van zachte en knusse ruimtes.
 • Nadeel 2: Deze hondenbench heeft dubbele L-vormige vergrendelingen die moeilijk te openen zijn. Dit kan een ongemak zijn als je je hond snel wilt loslaten, bijvoorbeeld in een noodsituatie.
 • Nadeel 3: De maat van de bench is maar geschikt voor honden met een gewicht van maximaal 11 kg. Dit betekent dat het niet geschikt is voor middelgrote of grote honden.
 • Nadeel 4: De montage van de hondenbench vereist geen gereedschap. Dit kan betekenen dat het mogelijk niet zo stevig en duurzaam is als andere hondenbenches die wel enigszins gemonteerd moeten worden.
 • Nadeel 5: Het reinigen van deze hondenbench kan nog steeds een klus zijn. Hoewel het wordt geleverd met een uitneembare kunststof schaal, moet je nog steeds de bench zelf reinigen en ervoor zorgen dat er geen vuil of afval achterblijft.

Onze favoriet #4

Feandrea Hondenbench

Feandrea Hondenbench

Waarom we het gekozen hebben

De FEANDREA hondenbench is een veilige en comfortabele plek voor jouw hond, gemaakt van robuust metaaldraad zonder scherpe randen. De bench, met een maat van 61 x 43,5 x 50,5 cm, is perfect voor rassen zoals de Chihuahua en Toypoedel en kan honden ondersteunen tot 11 kg. Deze bench heeft twee deuren en dubbele L-vormige vergrendelingen voor extra veiligheid. Het is ook eenvoudig te monteren zonder gereedschap en gemakkelijk te verplaatsen, dankzij de twee handgrepen bovenop. Een extra voordeel is de uitneembare kunststof schaal op de bodem, waardoor de bench gemakkelijk schoon te houden is.

 • Voordeel 1: De FEANDREA hondenbench is veilig en comfortabel voor je hond. Het is gemaakt van duurzaam en robuust metaaldraad, met een glad oppervlak en zonder scherpe randen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je hond zich bezeert.
 • Voordeel 2: Extra veiligheid wordt geboden door de dubbele deuren en vergrendelingen, waardoor je hond niet gemakkelijk zelf de bench kan openen. Dit geeft jou de gemoedsrust dat je hond veilig is als je niet in de buurt bent.
 • Voordeel 3: Deze bench is geschikt voor honden tot 11 kg en is ideaal voor kleinere rassen zoals de Chihuahua, Toypoedel en Dwergkeeshond. Het biedt dus een passende omvang voor je hond om te rusten en te slapen.
 • Voordeel 4: De FEANDREA hondenbench is eenvoudig te monteren zonder dat je gereedschap nodig hebt. Dankzij de twee handgrepen aan de bovenkant is hij ook gemakkelijk te verplaatsen, wat erg handig is als je de bench wilt meenemen op reis of gewoon wilt verplaatsen in huis.
 • Voordeel 5: Een ander groot voordeel van deze bench is dat hij gemakkelijk te reinigen is. De bench wordt geleverd met een uitneembare kunststof schaal die de bodem bedekt. Zo kun je jouw hond altijd een schone en prettige plek bieden.
 • Nadeel 1: De FEANDREA hondenbench is gemaakt van metaaldraad, wat misschien niet comfortabel genoeg is voor je hond, vooral als hij houdt van zachte en knusse ruimtes.
 • Nadeel 2: Deze hondenbench heeft dubbele L-vormige vergrendelingen die moeilijk te openen zijn. Dit kan een ongemak zijn als je je hond snel wilt loslaten, bijvoorbeeld in een noodsituatie.
 • Nadeel 3: De maat van de bench is maar geschikt voor honden met een gewicht van maximaal 11 kg. Dit betekent dat het niet geschikt is voor middelgrote of grote honden.
 • Nadeel 4: De montage van de hondenbench vereist geen gereedschap. Dit kan betekenen dat het mogelijk niet zo stevig en duurzaam is als andere hondenbenches die wel enigszins gemonteerd moeten worden.
 • Nadeel 5: Het reinigen van deze hondenbench kan nog steeds een klus zijn. Hoewel het wordt geleverd met een uitneembare kunststof schaal, moet je nog steeds de bench zelf reinigen en ervoor zorgen dat er geen vuil of afval achterblijft.

Onze favoriet #5

Midwest Homes For Pets Hondenbench

Midwest Homes For Pets Hondenbench

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Hondenbench van het merk MidWest Homes for Pets is een ruim, comfortabel en veilig onderkomen voor je huisdier. Met afmetingen van 36L x 23W x 25H Inch is het de perfecte plek voor huisdieren van 41 tot 70 lbs. Deze bench heeft een dubbele deur voor gemakkelijke toegang en bevat een divider panel en een composiet kunststof pan. Daarnaast heeft het product een vouw- en draagconfiguratie voor eenvoudige verplaatsing en opslag. Deze bench is ook voorzien van een veilige schuifboutvergrendeling om je huisdier veilig op zijn plek te houden.

 • Voordeel 1: De MidWest Homes for Pets Hondenbench heeft aanzienlijke afmetingen, met name ’36L x 23W x 25H Inch’. Dit betekent dat deze bench zeer ruim is, waardoor het je hond comfort en bewegingsvrijheid biedt.
 • Voordeel 2: Deze hondenbench is uitgerust met een dubbele deur. Dit biedt niet alleen gemak bij de toegang tot de hond, maar maakt het ook veel handiger om de bench schoon te houden en de nodige verzorging uit te voeren.
 • Voordeel 3: Het is ideaal voor huisdieren met een gewicht van 41 tot 70 lbs. Dit betekent dat de bench stevig genoeg is om jouw middelgrote tot grote hond veilig en comfortabel te huisvesten.
 • Voordeel 4: Wat deze bench echt speciaal maakt, is dat er een paneelverdeler en een composiet kunststof pan inbegrepen zijn. De paneelverdeler is handig om de ruimte in de bench aan de omvang van je hond aan te passen en de kunststof pan maakt de schoonmaak veel gemakkelijker.
 • Voordeel 5: Met zijn vouw- en draagconfiguratie is deze hondenbench extreem praktisch. Het kan gemakkelijk worden opgeborgen wanneer het niet in gebruik is en is daarom de ideale keuze voor mensen met weinig ruimte, of voor iedereen die het wil meenemen op reis of naar de hondensit. Dit wordt verder versterkt door de veilige en veilige schuifboutvergrendeling, waardoor je zeker kunt zijn van de veiligheid van je hond, waar je ook heen gaat.
 • Hoewel de MidWest Homes for Pets hondenbench op het eerste gezicht veel te bieden heeft, zijn er een paar nadelen die je in overweging moet nemen:
 • Nadeel 1: De afmetingen 36L x 23W x 25H inch klinken aanvankelijk genereus, maar zorgt ervoor dat de bench niet geschikt is voor grote rassen of honden die boven de 70 lbs wegen.
 • Nadeel 2: Hoewel de dubbele deur een goede veelzijdigheid biedt bij het plaatsen van de kooi, kan dit ook leiden tot problemen met onzekere of angstige honden die proberen te ontsnappen door de extra uitgang.
 • Nadeel 3: Ondanks dat de bench wordt geleverd met een divider panel, kan deze feature nadelig zijn voor honden die niet gewend zijn aan opdeling of die zich angstig voelen in kleine ruimtes.
 • Nadeel 4: De inbegrepen composiet kunststof pan kan een nadeel zijn voor honden die geneigd zijn om te kauwen of graven, aangezien deze makkelijk kapot kan gaan.
 • Nadeel 5: De ‘vouw en draag’ configuratie kan geweldig zijn voor opslag of transport, maar dit kan ook betekenen dat de bench minder duurzaam en stabiel is dan zijn vaste tegenhangers. Bovendien is de veilige en veilige schuifbout vergrendeling mogelijk moeilijk te bedienen voor sommige eigenaren, wat resulteert in mogelijk frustrerende momenten.

Onze favoriet #6

Maxx Hondenbench

Maxx Hondenbench

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De MAXX hondenbench is een uiterst praktische en ruime keuze voor zowel puppy’s als kleinere en grotere hondenrassen. Met zijn groot bodemoppervlak biedt het je hond een comfortabele plek om zich terug te trekken. De bench, voorzien van twee deuren voor gemakkelijke toegang, is zowel binnen als buiten te gebruiken dankzij het extra sterke en roestvrije stalen gaas. Uniek aan deze bench is het innovatieve klapmechanisme, waarmee je hem eenvoudig kunt opvouwen en meenemen op reis. Bovendien fungeert de bench met zijn afneembare kussen als rustig toevluchtsoord voor je hond in hectische situaties en als handige transportkooi dankzij de bovenste handgreep. De afneembare en waterdichte plastic bodemplaat zorgt voor een hygiënische basis die gemakkelijk te reinigen is.

 • Voordeel 1: De MAXX hondenbench biedt voldoende ruimte aan je pup of hond, ongeacht zijn grootte. Dankzij het grote bodemoppervlak heeft je hond altijd een comfortabele plek om zich terug te trekken.
 • Voordeel 2: Deze hondenbench beschikt over een innovatief klapmechanisme dat het mogelijk maakt de bench snel op te vouwen. Dit maakt de bench eenvoudig op te bergen en ideaal voor zowel thuisgebruik als op reis.
 • Voordeel 3: De MAXX hondenbench functioneert als een rustig toevluchtsoord voor je hond in hectische tijden. Met behulp van het afneembare kussen en de bovenste handgreep is de kooi ook prima te gebruiken als transportkooi.
 • Voordeel 4: De hondenbench is gemaakt van extra sterk staal, wat roestvrij is en daardoor zowel binnen als buiten te gebruiken is. De innovatieve vouwtechniek zorgt voor eenvoudig transport en opslag.
 • Voordeel 5: De hondenkooi heeft een afneembare en waterdichte vloerplaat, wat een hygiënische basis vormt. Deze is eenvoudig uit te nemen en te reinigen, waardoor je altijd een schone en frisse ruimte kunt bieden aan je hond.
 • nadeel 1: Hoewel de MAXX hondenbench zegt te zijn gemaakt van extra sterk stalen gaas voor roestbestendigheid, is er geen expliciete garantie dat het materiaal op lange termijn zijn kwaliteit zal behouden, vooral als het buiten wordt gebruikt.
 • nadeel 2: De hondenbox heeft een afneembare plastic vloerplaat die aantrekkelijk is voor gemakkelijke reiniging, maar dit kan ook betekenen dat het niet vast genoeg is, waardoor je hond het mogelijk kan verplaatsen of eruit kan halen, resulterend in mogelijke rommel.
 • nadeel 3: Hoewel het ontwerp snel bedoeld is om op te vouwen voor draagbaarheid, kan het innovatieve klapmechanisme mogelijk complex zijn voor sommige gebruikers om correct en gemakkelijk te hanteren.
 • nadeel 4: Twee deuren zorgen voor betere toegang, maar kunnen ook zorgen voor extra veiligheidsmaatregelen. Met meer poorten om te beheren, kan er meer kans zijn dat een deur onbedoeld opengelaten wordt.
 • nadeel 5: Ondanks dat de bench wordt beschreven als een comfortabele plek voor honden van alle groottes, geeft de productbeschrijving geen specifieke afmetingen. Dit kan ervoor zorgen dat je niet zeker weet of je hond wel echt past of comfortabel is in de bench.

Onze favoriet #7

Lionto Hondenbench

Lionto Hondenbench

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Lionto Hondenbench is een opvouwbare transporttas die ideaal is voor jouw hond, kat of andere kleine huisdieren. Geschikt voor zowel reizen als dierenartsbezoeken, deze bench is ook benut voor zindelijkheidstraining voor puppy’s, dankzij zijn comfortabele slaapruimte. Het product biedt optimale stabiliteit met zijn duurzame, lichtgewicht stalen buizen, en heeft een handvat voor gemakkelijk dragen. Extra functies omvatten een zacht kussen binnenin en twee zakken voor benodigde spullen. Het ontwerp bevat grote stukken gaas voor een geweldige luchtcirculatie en ritsopeningen aan de voor- en bovenkant. De bench is onderhoudsvriendelijk: het is wasbaar en de kussensloop is afneembaar en wasbaar. Verkrijgbaar in maten van S tot XXXL en in vijf verschillende kleuren, is deze hondenbench een praktische en veelzijdige keuze voor jouw huisdier.

 • Voordeel 1: Variabel Gebruik – Deze bench is niet alleen een geweldige begeleider voor reizen, maar helpt ook bij zindelijkheidstraining voor puppy’s. Het kan dienen voor verschillende dieren, zoals honden, katten en andere kleine dieren.
 • Voordeel 2: Optimale Stabiliteit – Ondanks zijn lichte gewicht is de bench gemaakt van duurzame stalen buizen, waardoor hij uiterst stabiel is, wat zorgt voor veiligheid en gemoedsrust.
 • Voordeel 3: Extra Voorzieningen – De bench is uitgerust met twee zakken voor benodigdheden en bevat een zacht kussen, wat voor extra comfort zorgt voor jouw huisdier. De grote stukken gaas zorgen daarnaast voor optimale luchtcirculatie.
 • Voordeel 4: Eenvoudig te Onderhouden – Zowel de draagtas als de hoes van het kussen zijn wasbaar, wat hygiëne en onderhoud gemakkelijk maakt. Dit maakt de bench ook een praktische keuze.
 • Voordeel 5: Breed Scala aan Opties – De bench is verkrijgbaar in verschillende maten (S-XXXL) en vijf verschillende kleuren, wat betekent dat je zeker iets zal vinden dat past bij jouw stijl en de grootte van jouw huisdier.
 • Nadeel 1: Ondanks de bewering van variabel gebruik, noemt de beschrijving geen specifieke mogelijkheden voor het aanpassen van de bench aan de individuele behoeften van jouw huisdier. Dit kan voor bepaalde huisdieren of specifieke situaties een probleem opleveren.
 • Nadeel 2: Hoewel de bench opvouwbaar is voor eenvoudige opslag, kan deze functie mogelijk ten koste gaan van de algehele duurzaamheid van het product. Herhaaldelijk opvouwen en uitvouwen kan de stabiliteit van de bench na verloop van tijd verminderen.
 • Nadeel 3: De bench heeft twee ingebouwde zakken voor benodigdheden, maar ze lijken alleen bereikbaar van buitenaf. Dit betekent dat je jouw huisdier moet storen of de bench moet openen om bij deze spullen te komen.
 • Nadeel 4: Ondanks de bewering van optimale stabiliteit door de stalen buizen, is er geen vermelding van een vorm van versteviging of beveiliging om te voorkomen dat het dier de bench omgooit of eruit ontsnapt.
 • Nadeel 5: Hoewel de bench wasbaar is, worden er geen specifieke reinigingsinstructies gegeven. Dit kan leiden tot onduidelijkheid, wat op zijn beurt kan resulteren in verkeerd schoonmaken, wat de levensduur van het product kan verkorten.

Onze favoriet #8

Feandrea Hondenbench

Feandrea Hondenbench

Waarom we het gekozen hebben

De FEANDREA Hondenbench is een ruime, gebruikersvriendelijke en weloverwogen ontworpen kooi die een veilige ruimte biedt voor grote hondenrassen zoals Retrievers, Bobtails en Herders. Met twee deuren en een royaal traliewerk, voelt jouw hond zich niet opgesloten in deze bench. De constructie is zo ontworpen dat je het gemakkelijk kunt opvouwen en opslaan of vervoeren met het handvat. Met in het achterhoofd de zorg voor jouw vloer, is de bench voorzien van 8 kunststof vloerbeschermers en een uitneembare plastic bak die niet alleen de vloer beschermt tegen ongelukken van je viervoeter, maar ook zorgt voor eenvoudige reiniging. De uitneembare scheidingswand maakt het verder mogelijk om de bench te verdelen in een voedingszone en trainingzone, ideaal voor puppy’s. FEANDREA belooft uitstekende klantenservice, dus je kunt rekenen op hun ondersteuning mocht je vragen of problemen hebben.

 • Voordeel 1: De Hondenbench van FEANDREA is geschikt voor grote honden zoals Retrievers, Bobtails en Shepherds, en biedt hen een veilige plek zonder gevoel van opsluiting.
 • Voordeel 2: De bench is eenvoudig in elkaar te zetten en op te vouwen, en omdat hij is uitgerust met een handvat, kun je hem gemakkelijk verplaatsen en opbergen om ruimte te besparen.
 • Voordeel 3: De kooi is voorzien van 8 kunststof vloerbeschermers om krassen op je vloer te voorkomen. Ook als je hond een ongelukje heeft, is je harde vloer beschermd dankzij de uitneembare plastic bak die ook zorgt voor een gemakkelijke reiniging.
 • Voordeel 4: De bench heeft een uitneembare scheidingswand waardoor je de kooi kunt opdelen in een voedingszone en een plek voor housetraining. Dit is ideaal voor puppies!
 • Voordeel 5: De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, altijd klaar om te helpen als je vragen of problemen hebt met je hondenkooi. Je pup zal zeker blij zijn met deze hondenkooi van FEANDREA!
 • Nadeel 1: Vouwbaarheid kan problematisch zijn. Hoewel de FEANDREA hondenbench gemakkelijk op te vouwen en te vervoeren is, kan dit leiden tot problemen met de duurzaamheid op lange termijn. Vouwmechanismen kunnen mettertijd slijten en verslappen, waardoor de stabiliteit van de kooi kan verminderen.
 • Nadeel 2: Tekort aan veiligheidsfuncties. De kooi heeft 2 deuren die zorgen voor een gemakkelijke toegang, maar er wordt niet duidelijk gemaakt of er veiligheidsfuncties zijn om te voorkomen dat een hond ontsnapt, zoals sloten of beveiligde latches op de deuren.
 • Nadeel 3: Grootte kan een probleem zijn. Hoewel in de beschrijving staat dat het een veilige plek biedt voor grote honden, gaat dat ervan uit dat alle grote honden comfortabel zijn in de geboden ruimte. Dit kan variëren afhankelijk van het ras en de individuele behoeften van jouw hond.
 • Nadeel 4: Beschermers kunnen ontoereikend zijn. De kooi wordt geleverd met 8 kunststof vloerbeschermers, maar dit aantal kan ontoereikend zijn om volledige bescherming te bieden, afhankelijk van de grootte en het gedrag van jouw hond.
 • Nadeel 5: Uitneembare scheidingswand beperkt. Hoewel de scheidingswand in theorie een goed idee is, kan het de bewegingsvrijheid van de hond beperken. Het kan ook een probleem zijn als jouw hond graag zijn ruimte verandert of uitbreidt, omdat de scheidingswand dit niet kan accommoderen.

Onze favoriet #9

Lovpet Hondenbench

Lovpet Hondenbench

Waarom we het gekozen hebben

De Lovpet Hondenbench is een veilige en hygiënisch ontworpen bench met een innovatief vergrendelingssysteem dat je hond beschermt en een gevoel van veiligheid geeft. Deze bench is gemakkelijk schoon te maken dankzij de uitneembare bodemplaat en biedt ook een hoog niveau van flexibiliteit, doordat het opvouwbaar en draagbaar is, ideaal voor transport of verplaatsing. De kooi heeft een stevige, duurzame structuur dankzij de gepoedercoate ijzeren stangen. Hij komt met nuttige accessoires, waaronder een drinkbak en een warme knuffeldeken die in de wasmachine kan. Geschikt voor alle hondenrassen, met verschillende maten beschikbaar, het heeft geïntegreerde wielen voor flexibele plaatsing en biedt uw hond een perfect uitzicht om de omgeving te observeren, waardoor het een praktische en comfortabele keuze is voor jou als hondenbezitter.

 • Voordeel 1: De Lovpet hondenbench zorgt voor de maximale veiligheid en hygiëne van je hond. Dankzij het geïnnoveerde vergrendelingssysteem en de uitneembare bodemplaat kan je viervoeter veilig en comfortabel rusten of slapen in een schone omgeving.
 • Voordeel 2: De bench is ontworpen met grote flexibiliteit en gebruiksgemak. Ze is opvouwbaar tot kofferformaat waardoor opbergen een fluitje van een cent is. Bovendien, kan je de bench gemakkelijk vervoeren met de handige draaggreep, waar je ook heen gaat.
 • Voordeel 3: De hondenbench is uitgerust met fijne extra’s zoals een drinkbak en een warme knuffeldeken. Dit betekent dat je hond voldoende hydratatie krijgt en een comfortabele slaapplaats heeft, ongeacht de weersomstandigheden.
 • Voordeel 4: De Lovpet hondenbench kan worden aangepast aan honden van verschillende rassen en maten, wat betekent dat je altijd de perfecte maat voor je hond kan vinden. Daarnaast kan je de bench door de geïntegreerde wielen flexibel op verschillende plaatsen zetten, zowel binnenshuis als buitenshuis.
 • Voordeel 5: Deze hondenbench biedt je hond ook een optimale kijkervaring dankzij de gunstige afstand tussen de spijlen. Hierdoor kan je hond zijn omgeving perfect in de gaten houden, of je hem nu vervoert of hem gewoon thuis een veilige slaapplaats biedt.
 • nadeel 1: Hoewel de hondenbench Lovpet belooft dat het hygiënisch is door zijn uitneembare bodemplaat, kun je je afvragen hoe makkelijk het echt is om de uitneembare bodemplaat schoon te maken. Je moet dit handmatig doen met water en zeep, wat tijd in beslag kan nemen en niet erg handig is.
 • nadeel 2: De bench is weliswaar opvouwbaar, maar de constructie lijkt afhankelijk van geïntegreerde clips. Dit kan mogelijk problemen opleveren bij het monteren en demonteren, als deze clips niet goed functioneren.
 • nadeel 3: Hoewel het fijn is dat de hondenkooi wordt geleverd met een knuffeldeken, wordt er alleen genoemd dat deze op 30° C in de wasmachine wasbaar is. Dit betekent dat de deken mogelijk niet bestand is tegen hogere temperaturen, wat vlekken of zwaardere vervuiling moeilijker kan maken om te verwijderen.
 • nadeel 4: De bench heeft geïntegreerde wielen voor flexibele positionering, maar het is niet duidelijk hoe deze bench veilig kan worden vergrendeld als deze rondrijdt. Dit zou een veiligheidsprobleem kunnen zijn, vooral als je hond de neiging heeft om te proberen te ontsnappen.
 • nadeel 5: De Lovpet hondenbench claimt een perfect zicht te hebben door de optimale afstand van de spijlen. Dit kan echter ook betekenen dat de spijlen ver genoeg uit elkaar staan waardoor kleinere honden of puppy’s hun kop erdoorheen kunnen steken en mogelijk vast komen te zitten.

Onze favoriet #10

Trixie Hondenbench

Trixie Hondenbench

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Hondenbench van TRIXIE is een ideaal product voor kortstondige huisvesting van je hond thuis. Deze bench, die van de voorkant geopend kan worden, biedt je hond een veilige toevlucht en is uitgerust met een metalen gaas en vergrendeling voor extra veiligheid. Daarnaast beschikt de bench over een comfortabele inzet in de knuffelige schapenvachtlook (polyester) met schuimvulling en een antislipbasis, die handwasbaar is voor eenvoudig onderhoud.

 • Voordeel 1: De TRIXIE hondenbench is ideaal voor kortstondige huisvesting thuis. Dit kan ontzettend nuttig zijn als je even weg moet en wilt zorgen dat je hond veilig en comfortabel is terwijl je weg bent.
 • Voordeel 2: Biedt een toevluchtsoord voor je huisdier. Deze bench heeft een ontwerp dat je hond een private en veilige plek biedt, het werkt dus als een soort hondenhuis binnen je huis.
 • Voordeel 3: De bench kan vanaf de voorkant worden geopend, wat de toegang voor je hond gemakkelijker en het gebruik voor jou handiger maakt.
 • Voordeel 4: De bench is uitgerust met een metalen gaas en vergrendeling. Dit zorgt voor een stevige en veilige plek voor je hond en voorkomt dat je hond kan ontsnappen of dat andere dieren binnen kunnen komen.
 • Voordeel 5: De comfortabele schapenvachtlook inzetstuk met schuimvulling en antislipbasis is ideaal voor het comfort van je hond. Het is bovendien met de hand wasbaar, wat het onderhoud van de bench eenvoudig en praktisch maakt.
 • Nadeel 1: De TRIXIE Hondenbench is slechts ideaal voor kortstondige huisvesting. Dit betekent dat het niet bedoeld is voor langdurig gebruik, wat een probleem kan zijn als je op zoek bent naar een meer permanente oplossing.
 • Nadeel 2: De bench biedt een toevluchtsoord voor je hond, maar dit kan averechts werken als je hond te veel gehecht raakt aan de bench en andere delen van het huis gaat vermijden.
 • Nadeel 3: De bench kan alleen vanaf de voorkant worden geopend. Dit kan onhandig zijn als de bench tegen een muur staat of op een andere manier is opgesteld waarbij de toegang vanaf de zijkanten handiger zou zijn.
 • Nadeel 4: De TRIXIE Hondenbench is voorzien van een metalen gaas en een vergrendeling. Dit kan potentieel gevaarlijk zijn voor de hond als hij probeert uit te breken en hierbij verwondingen kan oplopen.
 • Nadeel 5: Het knuffelige schapenvachtlook inzetstuk met schuimvulling is alleen handwas. Dit maakt de reiniging ervan een tijdrovend en mogelijk lastig proces, vooral als de bench vaak vies wordt.

Na intensief onderzoek en grondige tests, kunnen we concluderen dat er een breed scala aan hoge kwaliteit hondenbenches op de markt zijn. De keuze voor de ‘beste’ bench hangt grotendeels af van jouw specifieke behoeften en die van je hond, zoals de grootte van je huisdier en de beschikbare ruimte in je huis. Verder is het handig om te kijken naar het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de veiligheidsfuncties van elke bench. We hopen dat deze lijst met de 10 beste hondenbenches je op weg helpt bij het vinden van het perfecte product voor jou en je trouwe viervoeter.

Inhoudsopgave