a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Oplaadbare Batterijen: De 10 beste producten in de test

In ons nieuwste onderzoek bieden we je een overzicht van de 10 beste oplaadbare batterijen die getest zijn, met uiteenlopende prestaties om aan je specifieke behoeften te kunnen voldoen.

Unser Favorit: Amazonbasics Oplaadbare Batterijen

Amazonbasics Oplaadbare Batterijen
★★★★★

Unser Favorit: Bonai Oplaadbare Batterijen

Bonai Oplaadbare Batterijen
★★★★★

Unser Favorit: Amazonbasics Oplaadbare Batterijen

Amazonbasics Oplaadbare Batterijen
★★★★★

Unser Favorit: Duracell Oplaadbare Batterijen

Duracell Oplaadbare Batterijen
★★★★★

Unser Favorit: Amazon Basics Oplaadbare Batterijen

Amazon Basics Oplaadbare Batterijen
★★★★★

Unser Favorit: Powerowl Oplaadbare Batterijen

Powerowl Oplaadbare Batterijen
★★★★★

Unser Favorit: Varta Oplaadbare Batterijen

Varta Oplaadbare Batterijen
★★★★★

Unser Favorit: Amazon Basics Oplaadbare Batterijen

Amazon Basics Oplaadbare Batterijen
★★★★★

Unser Favorit: 100% Peakpower Oplaadbare Batterijen

100% Peakpower Oplaadbare Batterijen
★★★★★

Unser Favorit: Duracell Oplaadbare Batterijen

Duracell Oplaadbare Batterijen
★★★★★

In de wereld van vandaag, waar draagbare elektronica een steeds grotere rol speelt in ons dagelijks leven, zijn betrouwbare oplaadbare batterijen een absolute must. Van afstandsbedieningen tot speelgoed en camera’s, de vraag naar duurzame, hoogwaardige voeding is groter dan ooit. Het kiezen van de juiste oplaadbare batterijen kan echter een uitdaging zijn, met een overvloed aan merken en modellen om uit te kiezen. Maar maak je geen zorgen, wij hebben het onderzoek voor je gedaan. Hier presenteren we je de tien beste oplaadbare batterijen die op de markt zijn, gebaseerd op rigoureus testen en uitgebreide analyse. Of je nu op zoek bent naar waarde, levensduur of snelheid van opladen, we hebben de perfecte opties voor jou gevonden.

Een oplaadbare batterij, ook wel bekend als een secundaire batterij of accu, is een type batterij die jij opnieuw kunt opladen en gebruiken na volledig ontladen te zijn. Dit is mogelijk gemaakt door het elektrochemische proces dat omkeerbaar is. Dit betekent dat de chemische reacties die plaatsvinden tijdens het ontladen kunnen worden omgekeerd door elektrische stroom naar de batterij te sturen. Het grote voordeel van oplaadbare batterijen is dat ze vele malen kunnen worden opgeladen en ontladen, wat op de lange termijn zowel economisch als milieuvriendelijk is.

Check Uit

Onze favoriet #1

Amazonbasics Oplaadbare Batterijen

Amazonbasics Oplaadbare Batterijen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De AmazonBasics oplaadbare AA-batterijen zijn hoogwaardige energieopslagoplossingen met een hoge capaciteit van 2400 mAh. Je krijgt een set van 16 voorgeladen batterijen, die dankzij hun indrukwekkende opslagvermogen tot wel drie jaar op een plank kunnen liggen en nog steeds 65% van hun oorspronkelijke kracht behouden. Bovendien worden ze milieuvriendelijk voorgeladen met zonne-energie. Als je ze wil bewaren, zorg dan voor een temperatuur tussen de +10°C en +25°C, nooit hoger dan +30°C, en vermijd extreme luchtvochtigheid en direct zonlicht. Gebruik en bewaar ze verstandig en je zult hun kwaliteit en duurzaamheid ervaren.

 • Voordeel 1: De hoge capaciteit van deze AmazonBasics oplaadbare batterijen (2400 mAh) geeft je de zekerheid dat je apparatuur gedurende een langere tijd stroom krijgt.
 • Voordeel 2: De levensduur van deze batterijen is indrukwekkend – zelfs na 3 jaar opslag behouden ze nog ruim 65% van hun oorspronkelijke capaciteit.
 • Voordeel 3: Duurzaamheid is een andere sterke kant van deze batterijen, aangezien ze vooraf worden opgeladen met zonne-energie.
 • Voordeel 4: De set bestaat uit 16 x AA-batterijen, wat betekent dat je een voorraad hebt die je voor een groot aantal apparaten kunt gebruiken.
 • Voordeel 5: Deze batterijen kunnen veilig worden opgeslagen onder normale omstandigheden, wat betekent dat ze flexibel zijn in termen van opslag, mits je ze niet blootstelt aan extreme temperaturen of vochtigheid.
 • Nadeel 1: De AmazonBasics oplaadbare batterijen moeten binnen een specifiek temperatuurbereik worden opgeslagen. Het is dus noodzakelijk om aandacht te besteden aan de omstandigheden waarin je ze opbergt. Ze mogen bijvoorbeeld niet naast een radiator, boiler of in direct zonlicht worden geplaatst.
 • Nadeel 2: Met betrekking tot de luchtvochtigheid, mogen deze batterijen niet worden blootgesteld aan extreme luchtvochtigheid, zowel onder de 35% als boven de 95%, wat nog een extra aandachtspunt is voor opslag.
 • Nadeel 3: Hoewel ze vóór levering worden opgeladen, zal de tijd voor opladen aanzienlijk zijn door hun hoge capaciteit (2400 mAh), wat misschien niet ideaal is als je in behoefte bent aan direct gebruik.
 • Nadeel 4: Hoewel de batterijen een hoge capaciteit behoudt, zelfs na een lange opslagperiode tot 3 jaar, is er nog steeds een aanzienlijke capaciteitsvermindering tot 65%.
 • Nadeel 5: Het product is opgeladen met zonne-energie voor de levering. Dit zou een nadeel kunnen zijn als je in een gebied woont met minder zonlicht, aangezien dit kan betekenen dat de batterijen bij aankomst minder dan de volledige capaciteit kunnen hebben.

Onze favoriet #2

Bonai Oplaadbare Batterijen

Bonai Oplaadbare Batterijen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De BONAI Oplaadbare Batterijen zijn topkeus voor Duitse huishoudens en zijn specifiek ontworpen om met de meeste thuisapparaten te werken. De batterijen zijn onderworpen aan strenge veiligheidstesten en hebben certificeringen zoals UL, CE, PSE, FCC en RoHS. In tegenstelling tot alkaline-batterijen, bieden deze NI-MH Mignon AA/Micro AAA batterijen het extra gemak van hergebruik na opladen, waardoor ze zowel kosten- als milieuvriendelijk zijn. Ze beschikken over een stabiele stroomvoorziening en spanning voor een ononderbroken werking van je apparaten. Met hoogwaardig materiaal, hoge capaciteit van 2800 mAh en de mogelijkheid om tot 1200 keer op te laden, bieden ze hoge duurzaamheid. Ze hebben een lage zelfontlading en behouden zelfs na 3 jaar non-gebruik nog steeds 80% van hun oorspronkelijke capaciteit. Ze hebben geen geheugeneffect en bevatten geen vervuilende stoffen. Met een speciale stalen beschermhoes zijn ze bovendien lekvrij. Bovendien biedt BONAI ook professionele klantenservice voor eventuele vragen bij aankoop.

 • Voordeel 1: Hoogwaardige Veiligheid: BONAI oplaadbare batterijen ondergaan strenge veiligheidstests en beschikken over meerdere veiligheidscertificeringen, waaronder UL, CE, PSE, FCC en RoHS. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat ze veilig zijn voor gebruik in jouw huishoudelijke apparaten.
 • Voordeel 2: Milieuvriendelijk: De BONAI batterijen zijn ontworpen met het milieu in gedachten; ze zijn niet alleen oplaadbaar, wat betekent dat ze niet na eenmalig gebruik moeten worden weggegooid, maar ze bevatten ook geen schadelijke stoffen zoals Hg/Cd/Pb.
 • Voordeel 3: Lange levensduur: Met de mogelijkheid om 1200 keer te worden opgeladen, én de lage zelfontlading waardoor ze nog 80% van hun originele capaciteit behouden na 3 jaar niet-gebruik, zijn BONAI batterijen een duurzame keuze die de noodzaak van frequente vervangingen kunnen verminderen.
 • Voordeel 4: Stabiel en Betrouwbaar: De BONAI batterijen zorgen voor een stabiele stroomvoorziening en spanning, wat ervoor zorgt dat jouw apparaten consistent en zonder onderbrekingen werken, zelfs tijdens het laden.
 • Voordeel 5: Professionele Klantenservice: BONAI biedt professionele klantenservice, waarmee je hulp kunt krijgen bij vragen over het product. Dit betekent niet alleen dat je ondersteuning krijgt bij de aankoop, maar ook dat er hulp is als er nadien iets opkomt.
 • Het vinden van nadelen op basis van deze productbeschrijving kan enigszins uitdagend zijn, maar hier zijn enkele mogelijke zorgpunten.
 • Nadeel 1: De batterijen van BONAI zijn specifiek geoptimaliseerd voor Duitse huishoudens en apparaten, op basis van het onderzoek dat ze hebben uitgevoerd. Dit doet vermoeden dat ze misschien niet even goed werken met apparaten van buiten Duitsland.
 • Nadeel 2: Hoewel BONAI trots is op hun professionele klantenservice, suggereert dat ook dat er misschien problemen kunnen opduiken waarvoor je hun hulp nodig hebt.
 • Nadeel 3: Oplaadbare batterijen zijn vaak groter dan standaard alkalinebatterijen, wat betekent dat de BONAI-batterijen mogelijk niet passen in alle apparaten.
 • Nadeel 4: Hoewel BONAI zijn batterijen aanprijst als het hebben van een stabiele spanning, stelt het ook dat de oplader van het BONAI merk het beste wordt gebruikt voor het beste oplaadeffect. Dit kan betekenen dat het gebruik van een niet-BONAI oplader kan resulteren in minder dan optimale prestaties.
 • Nadeel 5: Hoewel de lage zelfontlading een voordeel kan zijn voor sommige mensen, kunnen anderen het als een nadeel zien. Als je de batterijen een tijdje niet gebruikt en ze niet oplaadt, zal je merken dat ze een aanzienlijke hoeveelheid energie hebben verloren als je ze uiteindelijk nodig hebt.

Onze favoriet #3

Amazonbasics Oplaadbare Batterijen

Amazonbasics Oplaadbare Batterijen

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

Het AmazonBasics Oplaadbare Batterijenpakket bestaat uit 24 AAA-batterijen met een hoge capaciteit van 850 mAh, waarvan minimaal 800 mAh gegarandeerd wordt. Deze batterijen zijn zeer duurzaam en behouden zelfs na drie jaar opslag nog 65% van hun oorspronkelijke lading. Een belangrijke eigenschap is het feit dat deze vooraf opgeladen zijn met behulp van zonne-energie, een milieuvriendelijk detail dat dit product onderscheidt. Deze batterijen zijn vervaardigd in China en vertegenwoordigen de kwaliteitsstandaard die we van AmazonBasics gewend zijn.

 • Voordeel 1: Met de Duracell oplaadbare AA 2500 mAh batterijen, haal je de nummer 1 in huis wat betreft duurzaamheid per oplading. Hiermee heb je langer profijt van je batterijen, omdat ze per oplading langer meegaan.
 • Voordeel 2: Wist je dat deze batterijen, als ze ongebruikt zijn, tot wel 12 maanden opgeladen blijven? Dit betekent dat je ze niet constant hoeft op te laden als je ze een tijdje niet gebruikt.
 • Voordeel 3: Duracell oplaadbare batterijen worden opgeladen en gebruiksklaar geleverd. Je kunt dus direct aan de slag met je elektronische apparaten, zonder je zorgen te maken over een lege batterij.
 • Voordeel 4: Deze batterijen zijn enorm duurzaam, want je kunt ze tot 100 keer opladen. Dit betekent dat ze niet alleen handig zijn, maar ook zeer kosteneffectief op de lange termijn.
 • Voordeel 5: Ze zijn ideaal voor draadloze videogamecontrollers, speelgoed en andere draadloze elektronische apparaten. Ook zijn ze in verschillende maten beschikbaar, waardoor je altijd de juiste maat voor jouw apparaat kunt vinden.
 • Nadeel 1: Hoewel de Duracell oplaadbare AA 2500 mAh batterijen opgeladen en gebruiksklaar geleverd worden, houden ze dat niet altijd vol. In ongebruikte toestand blijven ze maar tot 12 maanden opgeladen. Dit betekent dat als je ze voor nood opzij zet – bijvoorbeeld in een noodpakket of voor apparaten die je maar af en toe gebruikt – ze niet altijd klaar zijn om te gebruiken als je ze nodig hebt.
 • Nadeel 2: Het aantal laadcycli is beperkt tot 100 keer. Na deze 100 oplaadbeurten kunnen de batterijprestaties aanzienlijk afnemen, wat betekent dat je ze veel sneller moet vervangen dan je zou willen.
 • Nadeel 3: Ondanks dat ze als ‘de meest duurzame’ worden aangeprezen, is dit alleen van toepassing “per oplading” in hetzelfde apparaat. Dit betekent dat hun duurzaamheid in andere apparaten kan verschillen en niet altijd zo indrukwekkend kan zijn als je zou verwachten.
 • Nadeel 4: De batterijen zijn ideaal geschikt voor draadloze videogamecontrollers, speelgoed, draadloze elektronische apparaten en nog veel meer. Maar dat betekent dat ze misschien niet de beste keuze zijn voor apparaten met een hoger energieverbruik. De prestaties kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van het apparaat waarvoor je ze gebruikt.
 • Nadeel 5: Hoewel Duracell oplaadbare batterijen worden geleverd in een verscheidenheid aan maten, variërend van AA 2500 mAh tot 9 V 170 mAh, betekent dit dat als je een minder gangbare maat nodig hebt, je mogelijk een andere, minder geschikte maat moet kiezen. Dit kan betekenen dat de batterij niet zo goed past, of niet zo goed presteert als een batterij die specifiek is ontworpen voor je apparaat.

Onze favoriet #4

Duracell Oplaadbare Batterijen

Duracell Oplaadbare Batterijen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Duracell oplaadbare AA 2500 mAh batterijen zijn ontworpen om maximaal vermogen en uithoudingsvermogen te leveren, waardoor ze de meest duurzame in hun categorie zijn. Deze batterijen blijven tot wel een jaar opgeladen, zelfs als ze niet worden gebruikt. Bovendien worden ze al opgeladen geleverd, dus je kunt ze meteen gebruiken. Ze zijn daarnaast ontworpen om tot 100 keer opgeladen te worden, waardoor je op lange termijn kosten bespaart. Ze zijn uitstekend geschikt voor je draadloze videogamecontrollers, speelgoed en andere draadloze elektronische apparaten. Duracell biedt deze betrouwbare en duurzame batterijen ook aan in andere formaten zoals AAA 900 mAh, C 3000 mAh, D 3000 mAh en 9V 170 mAh.

 • Voordeel 1: Met de Duracell oplaadbare AA 2500 mAh batterijen, haal je de nummer 1 in huis wat betreft duurzaamheid per oplading. Hiermee heb je langer profijt van je batterijen, omdat ze per oplading langer meegaan.
 • Voordeel 2: Wist je dat deze batterijen, als ze ongebruikt zijn, tot wel 12 maanden opgeladen blijven? Dit betekent dat je ze niet constant hoeft op te laden als je ze een tijdje niet gebruikt.
 • Voordeel 3: Duracell oplaadbare batterijen worden opgeladen en gebruiksklaar geleverd. Je kunt dus direct aan de slag met je elektronische apparaten, zonder je zorgen te maken over een lege batterij.
 • Voordeel 4: Deze batterijen zijn enorm duurzaam, want je kunt ze tot 100 keer opladen. Dit betekent dat ze niet alleen handig zijn, maar ook zeer kosteneffectief op de lange termijn.
 • Voordeel 5: Ze zijn ideaal voor draadloze videogamecontrollers, speelgoed en andere draadloze elektronische apparaten. Ook zijn ze in verschillende maten beschikbaar, waardoor je altijd de juiste maat voor jouw apparaat kunt vinden.
 • Nadeel 1: Hoewel de Duracell oplaadbare AA 2500 mAh batterijen opgeladen en gebruiksklaar geleverd worden, houden ze dat niet altijd vol. In ongebruikte toestand blijven ze maar tot 12 maanden opgeladen. Dit betekent dat als je ze voor nood opzij zet – bijvoorbeeld in een noodpakket of voor apparaten die je maar af en toe gebruikt – ze niet altijd klaar zijn om te gebruiken als je ze nodig hebt.
 • Nadeel 2: Het aantal laadcycli is beperkt tot 100 keer. Na deze 100 oplaadbeurten kunnen de batterijprestaties aanzienlijk afnemen, wat betekent dat je ze veel sneller moet vervangen dan je zou willen.
 • Nadeel 3: Ondanks dat ze als ‘de meest duurzame’ worden aangeprezen, is dit alleen van toepassing “per oplading” in hetzelfde apparaat. Dit betekent dat hun duurzaamheid in andere apparaten kan verschillen en niet altijd zo indrukwekkend kan zijn als je zou verwachten.
 • Nadeel 4: De batterijen zijn ideaal geschikt voor draadloze videogamecontrollers, speelgoed, draadloze elektronische apparaten en nog veel meer. Maar dat betekent dat ze misschien niet de beste keuze zijn voor apparaten met een hoger energieverbruik. De prestaties kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van het apparaat waarvoor je ze gebruikt.
 • Nadeel 5: Hoewel Duracell oplaadbare batterijen worden geleverd in een verscheidenheid aan maten, variërend van AA 2500 mAh tot 9 V 170 mAh, betekent dit dat als je een minder gangbare maat nodig hebt, je mogelijk een andere, minder geschikte maat moet kiezen. Dit kan betekenen dat de batterij niet zo goed past, of niet zo goed presteert als een batterij die specifiek is ontworpen voor je apparaat.

Onze favoriet #5

Amazon Basics Oplaadbare Batterijen

Amazon Basics Oplaadbare Batterijen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De oplaadbare AA-batterijen van Amazon Basics zijn een set van 12 stuks met elk een capaciteit van 2000 mAh, ideaal voor jouw digitale camera’s, afstandsbedieningen en andere apparaten. Een groot voordeel is dat ze oplaadbaar zijn en direct klaar voor gebruik. Ze hebben ook een extreem lage zelfontladingssnelheid, waardoor ze altijd 80% van hun capaciteit behouden. Deze batterijen combineren het beste van AA-alkalinebatterijen en accu’s: ze zijn meteen te gebruiken en herbruikbaar. Ze komen ook in een gecertificeerde frustratievrije verpakking, wat jouw aankoop- en gebruikservaring alleen maar kan verbeteren.

 • Voordeel 1: Hoge capaciteit – Deze oplaadbare AA-batterijen van Amazon Basics bevatten een capaciteit van 2000 mAh, wat perfect is voor high-drain apparaten zoals digitale camera’s en afstandsbedieningen.
 • Voordeel 2: Direct gebruiksklaar – Ze worden opgeladen geleverd, zodat je ze direct uit de verpakking kunt gebruiken. Geen vervelende wachttijden meer om je apparaten te laten werken.
 • Voordeel 3: Lage zelfontladingssnelheid – Dankzij een extreem lage zelfontladingssnelheid behouden deze batterijen altijd 80% van hun capaciteit. Hierdoor zijn ze ideaal voor apparaten die niet dagelijks worden gebruikt omdat ze langer vermogen behouden tussen de laadcycli door.
 • Voordeel 4: Het beste van twee werelden – Ze combineren de beste kwaliteiten van AA-alkalinebatterijen (direct bruikbaar) met die van accu’s (herbruikbaar). Dit betekent dat je een sterke, langdurige energiebron hebt die ook milieuvriendelijker is dan single-use batterijen.
 • Voordeel 5: Frustratievrije verpakking – Deze batterijen worden geleverd in een gecertificeerde frustratievrije verpakking. Dit betekent dat je niet hoeft te worstelen om ze te openen, wat jouw ervaring veel soepeler en eenvoudiger maakt.
 • Nadeel 1: Hoewel de Amazon Basics Oplaadbare Batterijen een extreem lage zelfontladingssnelheid hebben en beweren dat 80% van de capaciteit altijd bewaard blijft, kan dit betekenen dat de batterijen niet altijd volledig worden opgeladen, wat hun algemene prestaties kan beïnvloeden.
 • Nadeel 2: Het gebruik van de term “frustratievrije verpakking” kan je laten twijfelen over het gebruiksgemak van het product. Als het specifiek vermeld wordt, kan dit impliceren dat andere verpakkingen van het merk mogelijk frustrerend zijn om te openen.
 • Nadeel 3: De claim dat deze batterijen “de beste kwaliteiten van AA-alkalinebatterijen (meteen te gebruiken) met accu’s (herbruikbaar)” combineren, kan misleidend zijn, omdat het algemeen bekend is dat oplaadbare batterijen over het algemeen minder stroom leveren per lading dan standaard alkalinebatterijen.
 • Nadeel 4: Hoewel de beschrijving aangeeft dat deze batterijen ideaal zijn voor digitale camera’s, afstandsbedieningen en meer, worden er geen specifieke apparaten genoemd. Dit betekent dat je mogelijk moet gissen welke apparaten het best werken met deze oplaadbare batterijen.
 • Nadeel 5: De beschrijving vermeldt niet hoe lang deze batterijen nodig hebben om op te laden, noch hoe lang ze opgeladen blijven bij gebruik. Dit gebrek aan informatie kan het moeilijk maken om te bepalen of deze batterijen geschikt zijn voor je behoeften.

Onze favoriet #6

Powerowl Oplaadbare Batterijen

Powerowl Oplaadbare Batterijen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De POWEROWL Oplaadbare Batterijen zijn een set van twaalf hoge capaciteit 2800 mAh 1,2 V Ni-MH AA-batterijen, die tot meer dan 1200 keer kunnen worden opgeladen. Met een lange levensduur, houden deze batterijen na drie jaar niet-gebruik nog steeds 70% van hun capaciteit vast. Afgezien van hun efficiëntie, zijn ze ook milieuvriendelijk, aangezien het gebruikte Ni-MH materiaal de belasting van zware metalen vermindert. Deze POWEROWL batterijen zijn breed toepasbaar en perfect voor je huishoudelijke apparaten zoals digitale camera’s, speelgoed, afstandsbedieningen, handheld games, radio’s, PDA’s, zaklampen, wekkers, lcd-tv’s, tandenborstels, scheerapparaten, en andere apparaten die een AA-batterij nodig hebben. Voordat je ze gaat gebruiken, dien je ze volledig op te laden, aangezien ze bij levering slechts 20% geladen zijn.

 • Voordeel 1: De hoge capaciteit van 2800 mAh voor de POWEROWL oplaadbare batterijen zorgt ervoor dat je apparaten optimaal gevoed worden en langer meegaan, wat betekent dat je minder vaak hoeft te laden.
 • Voordeel 2: Dankzij de lange levensduur van deze batterijen, die meer dan 1200 keer opgeladen kunnen worden en zelfs na 3 jaar niet-gebruik nog 70% van hun vermogen behouden, hoef je je geen zorgen te maken over het vaak vervangen van batterijen.
 • Voordeel 3: De POWEROWL oplaadbare batterijen zijn gemaakt van Ni-MH milieuvriendelijk materiaal, wat de belasting van zware metalen in het milieu vermindert. Dit maakt ze een geweldige keuze als je milieubewust wilt zijn.
 • Voordeel 4: Deze batterijen zijn zeer veelzijdig in gebruik, aangezien ze in een breed scala aan huishoudelijke apparaten kunnen worden gebruikt, waaronder digitale camera’s, speelgoed, afstandsbedieningen, handheld-games, radio’s, PDA’s, zaklampen, wekkers, lcd-tv’s, tandenborstels, scheerapparaten en elk ander apparaat dat een AA-batterij nodig heeft.
 • Voordeel 5: Hoewel deze batterijen slechts 20% opgeladen worden geleverd, is de eerste volledige oplading ervan belangrijk om de optimale capaciteit te garanderen. Dit betekent dat je vanaf het begin kunt genieten van de volledige kracht en capaciteit van je POWEROWL oplaadbare batterijen.
 • Nadeel 1: In de omschrijving wordt vermeld dat de POWEROWL oplaadbare batterijen een hoge capaciteit hebben van 2800 mAh. Echter, deze hoge capaciteit kan een nadeel zijn als jouw apparaat een lagere stroomvereiste heeft, omdat het meer stroom kan verbruiken dan nodig.
 • Nadeel 2: De vermelde levensduur van de batterij – het vermogen om meer dan 1200 keer te worden opgeladen en 70% van haar capaciteit na 3 jaar niet-gebruik te behouden – kan als negatief worden gezien omdat niet alle gebruikers dezelfde ervaring kunnen hebben. Jouw gebruikspatroon kan de levensduur van de batterij significant beïnvloeden.
 • Nadeel 3: Hoewel de POWEROWL batterijen milieuvriendelijk zijn gemaakt van Ni-MH materiaal, zullen ze na verloop van tijd nog steeds verslijten en moeten worden weggegooid, wat negatieve gevolgen kan hebben voor het milieu.
 • Nadeel 4: Hoewel de POWEROWL batterijen breed toepasbaar zijn, moeten ze in specifieke apparaten worden gebruikt. Als jouw apparaat geen AA-batterijen nodig heeft, zul je ze niet kunnen gebruiken.
 • Nadeel 5: De batterijen worden slechts voor 20% opgeladen geleverd. Dit betekent dat je ze moet opladen voordat je ze voor de eerste keer kunt gebruiken, wat vervelend kan zijn als je van plan was om ze onmiddellijk na ontvangst te gebruiken.

Onze favoriet #7

Varta Oplaadbare Batterijen

Varta Oplaadbare Batterijen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De oplaadbare Varta Ni-Mh AAA Micro accu’s zijn innovatieve batterijen met een Ready-to-use technologie, waardoor ze meteen te gebruiken zijn na het uitpakken, zonder voorafgaande oplaadtijd. Ze zijn compatibel met alle standaard Ni-Mh laders en gebruikstoepassingen die je in de winkel vindt. Robuust en duurzaam, deze accu’s zijn ontworpen om overladen en diepe ontladingen te weerstaan, bieden een groot aantal laadcycli. Ze zijn dus perfect voor dagelijkse toepassingen, zoals zaklampen, draadloze computermuizen, GPS-apparaten en nog veel meer. Bij aankoop krijg je een blisterverpakking met 4 stuks Varta oplaadbare AAA-batterijen met een nominale capaciteit van 1000mAh.

 • Voordeel 1: Oplaadbare Ni-Mh AAA Micro Varta accu’s hebben geen memory-effect. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over het verminderen van de totale capaciteit van de batterij na meerdere laadcyclussen.
 • Voordeel 2: Dankzij de innovatieve Ready-to-use technologie zijn de accu’s meteen klaar voor gebruik na het uit de verpakking halen. Je hoeft ze dus niet eerst op te laden, dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je altijd direct van je apparaten gebruik kan maken.
 • Voordeel 3: De accu’s zijn compatibel met alle gangbare Ni-Mh laders en standaard toepassingen die in de handel verkrijgbaar zijn. Dit maakt ze veelzijdig en eenvoudig in gebruik.
 • Voordeel 4: Varta accu’s zijn robuust en bestand tegen overladen en diepte-ontlading. Ze bieden dus een hoge betrouwbaarheid en een langere levensduur, waardoor je langer geniet van je apparaten zonder je zorgen te maken over het vervangen van de batterijen.
 • Voordeel 5: Ze zijn geschikt voor talloze dagelijkse apparaten zoals zaklampen, draadloze computermuizen, GPS-apparaten en nog veel meer. Hierdoor hoef je niet voor elk apparaat verschillende types batterijen aan te schaffen, wat je leven een stuk gemakkelijker maakt.
 • Nadeel 1: Een mogelijke beperking van de Varta Oplaadbare Batterijen is dat ze een nominale capaciteit van 1000mAh hebben. Dit is relatief laag voor sommige energie-intensieve apparaten, wat betekent dat de batterijen niet lang kunnen duren voordat ze opnieuw moeten worden opgeladen.
 • Nadeel 2: Hoewel de batterijen zonder memory-effect zijn, kunnen ze nog steeds worden beïnvloed door herhaalde laadcycli. De beschrijving merkt op dat ze zich onderscheiden door een hoog aantal laadcycli, maar zelfs dan is het mogelijk dat hun efficiëntie afneemt naarmate ze keer op keer worden opgeladen.
 • Nadeel 3: Het product is alleen geschikt voor toepassingen die standaard Ni-Mh laders accepteren. Dit kan een belemmering zijn als je een apparaat hebt dat niet compatibel is met dit type lader.
 • Nadeel 4: Ondanks hun robuustheid kunnen ze niet volledig bestand zijn tegen overladen en diepte-ontlading. Dit kan leiden tot een verminderde levensduur van de batterijen als ze niet correct worden onderhouden.
 • Nadeel 5: De accu’s worden geleverd in een blisterverpakking, die misschien niet de meest milieuvriendelijke optie is. Als je eco-bewust bent, is dit misschien een aspect van het product waar je over wilt nadenken.

Onze favoriet #8

Amazon Basics Oplaadbare Batterijen

Amazon Basics Oplaadbare Batterijen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De oplaadbare AAA-batterijen van Amazon Basics zijn een set van 16 stuks met een capaciteit van 800 mAh, ideaal voor digitale camera’s, afstandsbedieningen en andere apparaten. Ze zijn direct opgeladen en klaar voor gebruik bij aankomst. Uniek aan deze batterijen is hun extreem lage zelfontladingssnelheid, waardoor ze altijd 80% van hun capaciteit behouden. Ze combineren het beste van twee werelden: de directe bruikbaarheid van alkalinebatterijen en de herbruikbaarheid van accu’s. Bovendien worden ze geleverd in een gecertificeerde frustratievrije verpakking, wat betekent dat je geen moeite zult hebben met het openen van de verpakking.

 • Voordeel 1: De Amazon Basics oplaadbare AAA-batterijen worden opgeladen geleverd en zijn dus direct klaar voor gebruik.
 • Voordeel 2: Deze batterijen hebben een bijzonder lage zelfontladingssnelheid, en behouden dus altijd minstens 80% van hun capaciteit.
 • Voordeel 3: Ze zijn ontworpen voor veelzijdig gebruik, en zijn dus ideaal voor digitale camera’s, afstandsbedieningen en vele andere apparaten.
 • Voordeel 4: De Amazon Basics oplaadbare batterijen combineren het beste van twee werelden: ze hebben de gebruiksgemak van AAA-alkalinebatterijen (direct te gebruiken) en de duurzaamheid van accu’s (herbruikbaar).
 • Voordeel 5: Tot slot worden deze batterijen geleverd in een gecertificeerde frustratievrije verpakking, die gemakkelijk te openen is. Dit bespaart je tijd en moeite bij het uitpakken.
 • nadeel 1: Hoewel deze batterijen “direct te gebruiken” worden beschreven, betekent dit niet dat ze volledig zijn opgeladen bij de aankoop. Je moet mogelijk toch wachten totdat ze volledig zijn opgeladen, voordat je ze echt kunt gebruiken.
 • nadeel 2: De batterijen hebben een capaciteit van 800 mAh, wat misschien niet genoeg is voor apparaten die meer stroom verbruiken. Dit kan leiden tot een kortere gebruikstijd dan verwacht.
 • nadeel 3: Ondanks hun “extreem lage zelfontladingssnelheid”, verliezen ze toch 20% van hun capaciteit na verloop van tijd. Dit kan betekenen dat ze niet zo lang meegaan als je zou verwachten op basis van de initiële capaciteit.
 • nadeel 4: Hoewel ze worden verkocht als een combinatie van de beste eigenschappen van AAA-alkalinebatterijen en oplaadbare batterijen, zijn ze mogelijk toch niet even efficiënt als premium alkalinebatterijen. Dit kan invloed hebben op hun prestaties in sommige apparaten.
 • nadeel 5: De verpakking is misschien wel “frustratievrij”, maar het Lost geen problemen op met de levensduur van de batterij, de oplaadtijd of eventuele prestatieproblemen. Dit betekent dat, hoewel je het pakket gemakkelijk kunt openen, je nog steeds problemen kunt ondervinden met het product zelf.

Onze favoriet #9

100% Peakpower Oplaadbare Batterijen

100% Peakpower Oplaadbare Batterijen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De oplaadbare batterijen van het merk 100% PeakPower zijn NiMH, AAA / Micro / HR03 batterijen met een capaciteit van 800 mAh. Ze zijn speciaal ontworpen om je apparaten langdurig op optimale kracht te laten werken. Deze batterijen worden volledig opgeladen en klaar voor gebruik bij je geleverd. Ze hebben een lage zelfontlading, dankzij de LSD-technologie blijven ze lang opgeladen, zelfs als je ze niet gebruikt. Ze zijn geschikt voor alle gangbare opladers en standaard dagelijkse toepassingen, en vooral ideaal voor apparaten met hoge stroomvereisten, zoals fotocamera’s, spelconsoles, speelgoed, zaklampen en meer. Deze set omvat 12 batterijen en door geavanceerde materialen en een geautomatiseerd productieproces belooft 100% PeakPower wereldklasse kwaliteitsstandaard.

 • Voordeel 1: Deze 100% PeakPower oplaadbare batterijen zijn van hoge kwaliteit. De geavanceerde materialen en het geautomatiseerde productieproces zorgen voor een wereldklasse kwaliteitsstandaard. Je mag dus rekenen op betrouwbaarheid en hoge prestaties.
 • Voordeel 2: Ze zijn uitermate duurzaam en ontworpen voor jarenlang hergebruik. Dit betekent dat je met deze batterijen bespaart op het steeds moeten kopen van nieuwe batterijen.
 • Voordeel 3: De batterijen zijn vooraf al opgeladen en klaar voor gebruik. Dat betekent dat je ze direct kunt gebruiken nadat je ze hebt uitgepakt, zonder dat je ze eerst moet opladen.
 • Voordeel 4: Ze hebben een zeer lage zelfontlading. Dankzij de LSD-technologie blijven ze lang opgeladen, zelfs als ze niet worden gebruikt. Dit betekent minder oplaadbeurten en je apparaten blijven langer werken zonder batterijwissel.
 • Voordeel 5: Ze zijn geschikt voor alle gangbare laders en standaardtoepassingen voor dagelijks gebruik zoals fotocamera’s, videocamera’s, spelconsoles, elektronisch speelgoed en LED-verlichting, wat betekent dat je ze voor bijna elk elektronisch apparaat kunt gebruiken dat je bezit.
 • Bij het beoordelen van de Oplaadbare Batterijen merk 100% PeakPower, zijn er een aantal mogelijke nadelen te overwegen.
 • Nadeel 1: Eén van de mogelijke nadelen kan zijn dat hoewel de batterijen zeer duurzaam zijn, er niet specifiek wordt vermeld hoeveel oplaadcycli ze kunnen verdragen. Dit kan betekenen dat hun levensduur langer of korter kan zijn, afhankelijk van uw specifieke gebruik.
 • Nadeel 2: Hoewel deze batterijen compatibel kunnen zijn met alle gangbare laders, zijn er geen details over hoe snel ze kunnen worden opgeladen. Afhankelijk van je behoeften, moet je er rekening mee houden dat de oplaadtijd variëren kan.
 • Nadeel 3: Hoewel de batterijen aankomen opgeladen en klaar voor gebruik, hangt de energie die je uiteindelijk krijgt af van hoe lang ze onderweg zijn geweest of hoe lang ze in de winkel hebben gelegen. Dit betekent dat de eerste lading dus mogelijk minder krachtig is dan de volgende ladingen.
 • Nadeel 4: Het product heeft een specifieke energiecapaciteit van 800 mAh. Dit is misschien niet genoeg voor sommige apparaten met een hoge stroomvereiste, zoals bepaalde foto- en videocamera’s of spelconsoles, waardoor de batterijen vaker moeten worden opgeladen.
 • Nadeel 5: Hoewel de productbeschrijving vermeldt dat deze batterijen zeer lage zelfontlading hebben, betekent dit niet dat ze geen energie verliezen als ze niet worden gebruikt. Dit zou kunnen betekenen dat, ook al gebruik je ze niet, je ze nog steeds regelmatig moet controleren of opladen om te zorgen dat ze klaar zijn voor gebruik wanneer je ze nodig hebt.

Onze favoriet #10

Duracell Oplaadbare Batterijen

Duracell Oplaadbare Batterijen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Duracell 2500mAh oplaadbare AA-batterijen zijn geroemd om hun langdurige levensduur per oplaadbeurt, en blijven tot 12 maanden geladen als ze niet in gebruik zijn. Dankzij de garantie van 5 jaar op deze ongebruikte batterijen, kun je er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Ze zijn al opgeladen als je ze koopt en klaar voor gebruik, en bovendien kun je deze krachtige batterijen tot 100 keer opladen. Ze zijn ideaal voor je draadloze videogame controllers, het speelgoed van je kinderen, en andere draadloze elektronische apparaten. De Duracell oplaadbare batterijen zijn ook beschikbaar in verschillende maten, zoals AAA 900mAh, C 3000mAh, D 3000mAh en 9V 170mAh, om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

 • Voordeel 1: Duracell oplaadbare AA-batterijen van 2500 mAh hebben een zeer lange levensduur per oplaadbeurt. Dit betekent dat je langdurig gebruik kunt maken van je apparaten zonder dat je ze steeds moet opladen.
 • Voordeel 2: Deze batterijen blijven tot maximaal 12 maanden opgeladen als ze niet worden gebruikt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het verliezen van vermogen als je ze een tijd niet gebruikt.
 • Voordeel 3: Ze worden al opgeladen geleverd en zijn dus direct klaar voor gebruik. Je hoeft niet te wachten tot ze zijn opgeladen voordat je je apparaten kunt gebruiken.
 • Voordeel 4: De batterijen kunnen tot 100 keer worden opgeladen. Dit maakt ze niet alleen duurzaam, maar het is ook handig omdat je ze opnieuw kunt gebruiken in plaats van ze te moeten vervangen.
 • Voordeel 5: Ze zijn perfect voor een breed scala aan apparaten, van draadloze videogamecontrollers en kinderspeelgoed tot draadloze elektronische apparaten, en meer. Dit maakt ze een veelzijdige keuze voor je energiebehoeften.
 • Nadeel 1: Ook al heeft de Duracell oplaadbare AA-batterij van 2500 mAh een langere levensduur per oplaadbeurt, is het aantal keren dat je de batterijen kunt opladen beperkt tot 100 keer. Hierdoor zijn ze minder duurzaam in de lange termijn.
 • Nadeel 2: Duracell oplaadbare AA-batterijen van 2500 mAh blijven maximaal 12 maanden opgeladen als ze niet worden gebruikt. Dit betekent dat als je ze voor langere tijd opbergt, je ze waarschijnlijk opnieuw moet opladen voordat je ze kunt gebruiken.
 • Nadeel 3: Hoewel ze worden geleverd opgeladen en klaar voor gebruik, hangt de bruikbaarheid uit de doos af van hoe lang ze in het magazijn hebben gelegen en dus van hoeveel lading er nog over is. De aanvankelijke lading kan variëren.
 • Nadeel 4: Het product is beschikbaar in verschillende maten, maar slechts één type (AA) levert de indrukwekkende 2500mAh. Als je apparaten van verschillende groottes van stroom moet voorzien, zul je merken dat de AAA, C, D en 9V batterijen een lagere capaciteit hebben.
 • Nadeel 5: Duracell raadt aan om deze batterijen te gebruiken voor draadloze videogamecontrollers, kinderspeelgoed, draadloze elektronische apparaten en meer. Dit suggereert dat ze misschien niet de beste keuze zijn voor apparaten met een hoger energieverbruik, zoals digitale camera’s of high-performance zaklampen.

Na een grondige beoordeling en vergelijking van de 10 beste oplaadbare batterijen op de markt volgens ons nieuwste onderzoek, kunnen we concluderen dat er verschillende geweldige opties beschikbaar zijn met unieke kenmerken. De keuze hangt af van jouw specifieke behoeften en budget. Bij het overwegen van jouw volgende aankoop, houd rekening met de levensduur, oplaadtijd en houdbaarheid van de batterij. Met de juiste oplaadbare batterijen, ben jij in staat om bij te dragen aan een duurzamer milieu, terwijl je op de lange termijn geld bespaart.

Inhoudsopgave