a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Gsm Repeater: De 10 beste producten in de test

In deze test ontdek je de 10 beste GSM repeaters die je mobiele signaalsterkte drastisch kunnen verbeteren, volgens recent onderzoek.

Unser Favorit: Garsent Gsm Repeater

Garsent Gsm Repeater
★★★★★

Unser Favorit: Anntlent Gsm Repeater

Anntlent Gsm Repeater
★★★★★

Unser Favorit: Anntlent Gsm Repeater

Anntlent Gsm Repeater
★★★★★

Unser Favorit: Anntlent Gsm Repeater

Anntlent Gsm Repeater
★★★★★

Unser Favorit: Xverycan Gsm Repeater

Xverycan Gsm Repeater
★★★★★

Unser Favorit: Anntlent Gsm Repeater

Anntlent Gsm Repeater
★★★★★

Unser Favorit: Emebay Gsm Repeater

Emebay Gsm Repeater
★★★★★

Unser Favorit: Anntlent Gsm Repeater

Anntlent Gsm Repeater
★★★★★

Unser Favorit: 10Gtek Gsm Repeater

10Gtek Gsm Repeater
★★★★★

Unser Favorit: Release Gsm Repeater

Release Gsm Repeater
★★★★★

Welkom bij onze diepgaande analyse van de top 10 GSM repeaters op de markt vandaag. In het huidige tijdperk waarin connectiviteit net zo cruciaal is als elektriciteit, is een betrouwbaar mobiel signaal essentieel. Het laatste wat je wilt is een gesprek of internetverbinding die valt op een cruciaal moment. Hier komt de GSM repeater in beeld – een apparaat ontworpen om je mobiele signaalsterkte te verbeteren. Van talloze merken tot diverse modellen, het kiezen van de juiste GSM repeater kan een uitdaging zijn. Daarom hebben wij een diepgaand onderzoek uitgevoerd om je te helpen bij het maken van de beste keuze. In deze gids zullen we de tien beste GSM repeaters presenteren, allemaal getest op hun prestaties, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding. Leun achterover terwijl we je door de uitkomsten van ons nieuwe onderzoek leiden.

Een Gsm Repeater, ook wel een mobiele signaalversterker genoemd, is een apparaat dat je kan helpen om je mobiele netwerksignaalsterkte in gebieden met zwakke ontvangst te verbeteren. Dit apparaat, wat je vaak compact en eenvoudig te installeren is, vangt het zwakke signaal op via een externe antenne, versterkt het en verspreidt het vervolgens opnieuw in het gewenste gebied via een interne antenne. Dus als je ooit problemen hebt met het netwerksignaal, zoals gesprekken die voortdurend wegvallen of onbetrouwbare dataverbindingen, kan een Gsm Repeater de ideale oplossing voor jou zijn.

Check Uit

Onze favoriet #1

Garsent Gsm Repeater

Garsent Gsm Repeater

Waarom we het gekozen hebben

De Gsm Repeater van Garsent is een hoogwaardig product dat gebruik maakt van intelligente chipproductie om je gsm-signaal te versterken. Deze robuuste en duurzame repeater verbetert de prestaties van je telefoon, met stabiele prestaties en hoge versterking. De uplink is 890-915 MHz en de downlink 935-960MHz, wat zorgt voor een sterke signaalontvangst. Door het gebruik van puur aluminium materiaal, houdt het de straling succesvol laag, wat het veiliger maakt voor jou en je naasten. Het lichte en eenvoudige ontwerp is gemakkelijk te installeren en neemt weinig ruimte in, ideaal voor huishoudelijke, appartements-, en kantoortoepassingen. Met uitgebreide multidirectionele dekking, staat de klantenservice voor je klaar als er kwaliteitsproblemen zijn of als je vragen hebt over het product.

 • Voordeel 1: De Gsm Repeater van Garsent biedt hoge prestaties en hoge versterking. Dankzij intelligente chiptechnologie verbetert het jouw signaal, wat je kunt verwachten van een merk dat bekend staat om stabiele prestaties en perfecte kwaliteit.
 • Voordeel 2: Het product maakt gebruik van veilige materialen. Pure aluminium wordt gebruikt om de straling effectief te verminderen, wat zorgt voor een lage stralingswaarde. Daarmee is het veiliger en bijzonder moeilijk te overtreffen door andere zenders.
 • Voordeel 3: Je zult genieten van de stabiele prestaties. Deze repeater is ontworpen om robuust en duurzaam te zijn. Bovendien beloven ze een uitstekende ervaring met een geluidsniveau van minder dan of gelijk aan 3.
 • Voordeel 4: Het is eenvoudig te installeren. In slechts drie eenvoudige stappen is je installatie voltooid. Dit maakt het een ideaal product voor in huis, flats en op kantoor.
 • Voordeel 5: Dit apparaat biedt uitgebreide multidirectionele dekking. Omdat het een sterke doorslagkracht heeft, kun je rekenen op betrouwbare service. En als je vragen hebt, staat er een professioneel klantenserviceteam klaar om je te helpen.
 • Uit de productbeschrijving kan ik geen expliciete nadelen halen, echter, als we dieper kijken, kunnen we enkele potentiële nadelen bedenken gebaseerd op niet expliciet vermelde functies of kenmerken van de Garsent GSM Repeater:
 • Nadeel 1: Het product lijkt geen ingebouwde bescherming tegen oververhitting te hebben. Hoewel het product van aluminium gemaakt is, wat een goede hittegeleider is, heeft het bedrijf geen informatie gegeven over warmteregulering of oververhitting.
 • Nadeel 2: Het product maakt gebruik van vaste frequentiebanden (uplink: 890-915 MHz, downlink: 935-960MHz), wat beperkingen kan geven als het netwerk in jouw gebied in een andere band opereert.
 • Nadeel 3: De productbeschrijving noemt niets over de compatibiliteit met verschillende mobile netwerken of merken. Dit kan mogelijk problemen geven als je netwerkprovider of mobiele toestel niet ondersteund wordt door dit device.
 • Nadeel 4: Het product heeft multidirectionele afdekking, wat fantastisch lijkt, maar dit kan ook negatief zijn als je in een gebouw woont met meerdere verdiepingen. In zo’n geval kan het signaal mogelijk verzwakken als het door meerdere verdiepingen of muren moet penetreren.
 • Nadeel 5: De productomschrijving noemt dat de installatie slechts uit drie stappen bestaat. Makkelijk voor sommigen, maar er wordt niet gespecifieerd wat deze stappen zijn en hoe gemakkelijk ze werkelijk voor de gemiddelde consument zullen zijn. Dit kan betekenen dat installatie toch lastiger is dan je in eerste instantie zou denken.

Onze favoriet #2

Anntlent Gsm Repeater

Anntlent Gsm Repeater

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De GSM Repeater van ANNTLENT is een superieure signaalversterker die je mobiele communicatie aanmerkelijk kan verbeteren. Met een maximale versterking tot 70dBi, zorgt het voor snellere datasnelheden, duidelijkere spraakkwaliteit en minder gemiste oproepen. Het is compatibel met alle netwerkoperators en versterkt 4G, 3G en 2G datasignalen op Band 7/20, waardoor het perfect is voor gebruikers van KPN, T-Mobile, Tele2, Vodafone en Ziggo. Deze versterker kan tot een oppervlakte van 50-150 m² bestrijken en is dus ideaal voor thuis, op kantoor of in plattelandsgebieden. Het heeft een AGC-functie en een LED-verlichtingsontwerp, waardoor je de efficiëntie optimaal kunt gebruiken en controleren. Met een fabrieksgarantie van 3-5 jaar en professionele technische ondersteuning, is de custoemrservice uitstekend.

 • Voordeel 1: Deze ANNTLENT GSM repeater heeft een superieure signaalversterker tot 70dBi waardoor je kunt genieten van snellere datasnelheden en een heldere spraakkwaliteit, waardoor het risico op afgebroken oproepen wordt verminderd en je tijdige informatie krijgt.
 • Voordeel 2: Deze GSM repeater is zeer veelzijdig: hij kan het datasignaal verbeteren voor alle netwerkoperatoren waaronder KPN, T-Mobile, Tele2, Vodafone, Ziggo, en vele anderen. Hij ondersteunt bovendien 4G-, 3G-, en 2G-datasignalen, en is daarmee compatibel met standaarden zoals CDMA, WCDMA, GSM, EGSM, EDGE, HSPA+, en LTE.
 • Voordeel 3: De ANNTLENT GSM repeater is perfect voor gebruik in veel verschillende omgevingen dankzij zijn dekkingsgebied van 50-150 m², waardoor het signaal in je huis, kantoor, kelder of zelfs metalen gebouwen en landelijke gebieden verbeterd kan worden. En met de multiroom- en multi-user-mogelijkheid kun je een sterk signaal delen met je familie, vrienden of collega’s.
 • Voordeel 4: De AGC-functie (Automatic Gain Control) is een uitstekende eigenschap, deze functie detecteert intelligent de bestaande signaalsterkte en past deze aan voor de beste prestaties.
 • Voordeel 5: De LED-verlichting is een leuke bonus en stelt je in staat om de werkende staat van de signaalversterker te controleren. Bovendien is er ook een inactiviteitsmodus, deze bespaart energie wanneer de versterker niet actief wordt gebruikt.
 • Nadeel 1: De ANNTLENT GSM-repeater is beperkt tot band 7/20 (2600/800MHz). Dit betekent dat als je netwerk gebruik maakt van een andere frequentieband, deze signaalversterker mogelijk niet zo effectief zal zijn.
 • Nadeel 2: De signaalversterker heeft een dekkingsgebied van 50-150 vierkante meter. Als je een groter gebied wilt dekken, bijvoorbeeld in zeer grote woningen of kantoorgebouwen, is deze GSM-repeater misschien te beperkt voor je behoeften.
 • Nadeel 3: Hoewel de signaalversterker beschikt over een AGC-functie (Automatic Gain Control), die automatisch de beste prestaties probeert te leveren op basis van de bestaande signaalsterkte, kan dit een probleem zijn in gebieden waar het inkomende signaal erg zwak is. In dergelijke gevallen kan de AGC-functie het signaal misschien niet voldoende versterken voor optimale prestaties.
 • Nadeel 4: De LED-verlichting van de ANNTLENT GSM-repeater geeft de werkende staat van de signaalversterker aan, maar het kan storend zijn, vooral ‘s nachts, als je gevoelig bent voor licht in je slaapomgeving.
 • Nadeel 5: Het product gaat automatisch in inactiviteitsmodus om energie te besparen wanneer het niet wordt gebruikt. Dit kan echter leiden tot zeer korte perioden van signaalverlies wanneer je je telefoon weer gaat gebruiken en het apparaat uit inactiviteitsmodus moet komen.

Onze favoriet #3

Anntlent Gsm Repeater

Anntlent Gsm Repeater

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ANNTLENT GSM Repeater is een tri-band mobiele radiorepeater die de kwaliteit van je mobiele ontvangst kan verhogen, ongeacht je provider. Deze gadget werkt op de frequenties 800/900/2100MHz en biedt zowel intelligente als handmatige versterkingsregeling tot 70dB, aanpassend aan jouw specifieke signaalontvangst om de beste resultaten te bereiken en interferentie te verminderen. Het apparaat, dat eenvoudig te installeren is, kan een dekking tot 450㎡ bieden, waardoor het ideaal is voor gebruik in landelijke gebieden, bergen, kelders, campers, boerderijen en plekken met een metalen dak. Let wel, voor een optimale werking is minstens één balksignaal buiten noodzakelijk en alle kabels moeten aangesloten zijn voor je de stroom inschakelt. In de verpakking vind je een stroomadapter, binnen- en buitenantenne, hoofdeenheid, verlengkabel, gebruikershandleiding en garantiekaart, en het toestel komt met een indrukwekkende garantie van 5 jaar van de fabrikant.

 • Voordeel 1: Verbeterde en gestabiliseerde signaal – Dankzij de ANNTLENT Gsm Repeater, kun je genieten van versterkt en stabiel datasignaal voor ALLE netwerken, waaronder KPN, T-Mobile, Tele2, Vodafone, Ziggo op band 8/20 (900/800 MHz). Ongeacht of je een 4G, 3G of 2G netwerk gebruikt, deze signaalversterker heeft je gedekt.
 • Voordeel 2: Ondersteuning voor meerdere gebruikers en apparaten – De ANNTLENT Gsm Repeater kan tegelijkertijd meerdere gebruikers, verschillende banden en mobiele apparaten aan. Of jij en je huisgenoten nu thuis zijn, op het platteland, in een afgelegen gebied, in een appartement of in de kelder, je kunt allemaal tegelijk verbonden blijven.
 • Voordeel 3: Grote dekking – De signaalversterker van ANNTLENT kan een groot gebied bestrijken, tot wel 50-150㎡. Of je nu een camper of een grote woning hebt, deze signaalversterker kan een stabiel en sterk signaal aanbieden waar je het nodig hebt.
 • Voordeel 4: AGC & ALC-functie – De ANNTLENT Gsm Repeater beschikt over AGC (Automatic Gain Control) en ALC (Automatic Level Control) functies. Deze zorgen ervoor dat signaalinterferenties automatisch worden vermeden en het best mogelijke signaal wordt uitgevoerd-AANGEPAST aan jouw behoeften!
 • Voordeel 5: Eenvoudige installatie en gebruik – De ANNTLENT Gsm Repeater wordt geleverd met alle benodigde accessoires in het pakket, inclusief EU-specificatie voedingen, signaaltransmissiekabels, antenne, mainframe, installatietools, en gebruikershandleidingen. Het is zo ontworpen dat je het zelf kunt installeren en gebruiken, en als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.
 • nadeel 1: Ondanks dat de ANNTLENT Gsm Repeater nummer signalen van ALLE netwerken kan versterken en stabiliseren, is het beperkt tot band 8/20 (900/800 MHz). Dit beperkte spectrum van frequenties kan leiden tot prestatieproblemen als je provider zendt op andere banden.
 • nadeel 2: Hoewel de ANNTLENT Gsm Repeater in staat is om een groep gebruikers en verschillende mobiele apparaten te ondersteunen, is de dekkingsgrootte aan de kleine kant. Met 50-150㎡ dekking is het mogelijk onvoldoende voor grotere woningen, kantoorgebouwen, of andere ruime instellingen.
 • nadeel 3: De ANNTLENT Gsm Repeater maakt gebruik van AGC & ALC-functies om signaalinterferentie te voorkomen. Echter, als deze functies falen of niet correct werken, kan dat leiden tot een slecht signaal en minder dan optimale prestaties.
 • nadeel 4: Hoewel de installatie van de ANNTLENT Gsm Repeater volgens de productbeschrijving eenvoudig is, is er altijd een mogelijkheid dat het voor sommige gebruikers complex kan zijn, vooral voor degenen die niet technisch onderlegd zijn. Bovendien, als er problemen zijn met de installatie, kan dit resulteren in slechte signaalkwaliteit.
 • nadeel 5: Terwijl de garanties heel behulpzaam kunnen zijn, worden eventuele uitdagingen of gebreken in de betrouwbaarheid van de ANNTLENT Gsm Repeater niet vermeld in de productomschrijving. Dit betekent dat er een risico is dat het apparaat niet zo lang meegaat als je zou verwachten, of dat het herhaalde onderhoud en reparaties nodig heeft om goed te blijven functioneren.

Onze favoriet #4

Anntlent Gsm Repeater

Anntlent Gsm Repeater

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ANNTLENT Gsm Repeater is een krachtige signaalversterker die geschikt is voor ALLE netwerken (KPN, T-Mobile, Tele2, Vodafone, Ziggo) op band 8/20 (900/800 MHz). Ideaal voor gebruik in zowel stedelijke als afgelegen gebieden, deze versterker biedt een grotere dekking van 50-150㎡ en ondersteunt meerdere gebruikers, banden en mobiele apparaten tegelijk. Met een maximale versterkingsamplitude van 70dB, biedt het apparaat automatische signaalinterferentiepreventie dankzij de AGC & ALC-functie, of laat het jou de versterking zelf aanpassen. De installatie is eenvoudig met de meegeleverde accessoires en gedetailleerde gebruiksaanwijzing. Bovendien krijg je een 30-dagen geld-terug-garantie, twee jaar gratis vervanging van alle onderdelen, en vijf jaar gratis onderhoud aan de hoofdmotor van de compressor, met 24/7 professionele technische ondersteuning.

 • Voordeel 1: Verbeterde en gestabiliseerde signaal – Dankzij de ANNTLENT Gsm Repeater, kun je genieten van versterkt en stabiel datasignaal voor ALLE netwerken, waaronder KPN, T-Mobile, Tele2, Vodafone, Ziggo op band 8/20 (900/800 MHz). Ongeacht of je een 4G, 3G of 2G netwerk gebruikt, deze signaalversterker heeft je gedekt.
 • Voordeel 2: Ondersteuning voor meerdere gebruikers en apparaten – De ANNTLENT Gsm Repeater kan tegelijkertijd meerdere gebruikers, verschillende banden en mobiele apparaten aan. Of jij en je huisgenoten nu thuis zijn, op het platteland, in een afgelegen gebied, in een appartement of in de kelder, je kunt allemaal tegelijk verbonden blijven.
 • Voordeel 3: Grote dekking – De signaalversterker van ANNTLENT kan een groot gebied bestrijken, tot wel 50-150㎡. Of je nu een camper of een grote woning hebt, deze signaalversterker kan een stabiel en sterk signaal aanbieden waar je het nodig hebt.
 • Voordeel 4: AGC & ALC-functie – De ANNTLENT Gsm Repeater beschikt over AGC (Automatic Gain Control) en ALC (Automatic Level Control) functies. Deze zorgen ervoor dat signaalinterferenties automatisch worden vermeden en het best mogelijke signaal wordt uitgevoerd-AANGEPAST aan jouw behoeften!
 • Voordeel 5: Eenvoudige installatie en gebruik – De ANNTLENT Gsm Repeater wordt geleverd met alle benodigde accessoires in het pakket, inclusief EU-specificatie voedingen, signaaltransmissiekabels, antenne, mainframe, installatietools, en gebruikershandleidingen. Het is zo ontworpen dat je het zelf kunt installeren en gebruiken, en als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.
 • nadeel 1: Ondanks dat de ANNTLENT Gsm Repeater nummer signalen van ALLE netwerken kan versterken en stabiliseren, is het beperkt tot band 8/20 (900/800 MHz). Dit beperkte spectrum van frequenties kan leiden tot prestatieproblemen als je provider zendt op andere banden.
 • nadeel 2: Hoewel de ANNTLENT Gsm Repeater in staat is om een groep gebruikers en verschillende mobiele apparaten te ondersteunen, is de dekkingsgrootte aan de kleine kant. Met 50-150㎡ dekking is het mogelijk onvoldoende voor grotere woningen, kantoorgebouwen, of andere ruime instellingen.
 • nadeel 3: De ANNTLENT Gsm Repeater maakt gebruik van AGC & ALC-functies om signaalinterferentie te voorkomen. Echter, als deze functies falen of niet correct werken, kan dat leiden tot een slecht signaal en minder dan optimale prestaties.
 • nadeel 4: Hoewel de installatie van de ANNTLENT Gsm Repeater volgens de productbeschrijving eenvoudig is, is er altijd een mogelijkheid dat het voor sommige gebruikers complex kan zijn, vooral voor degenen die niet technisch onderlegd zijn. Bovendien, als er problemen zijn met de installatie, kan dit resulteren in slechte signaalkwaliteit.
 • nadeel 5: Terwijl de garanties heel behulpzaam kunnen zijn, worden eventuele uitdagingen of gebreken in de betrouwbaarheid van de ANNTLENT Gsm Repeater niet vermeld in de productomschrijving. Dit betekent dat er een risico is dat het apparaat niet zo lang meegaat als je zou verwachten, of dat het herhaalde onderhoud en reparaties nodig heeft om goed te blijven functioneren.

Onze favoriet #5

Xverycan Gsm Repeater

Xverycan Gsm Repeater

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De GSM Repeater van Xverycan is een innovatieve oplossing voor slechte mobiele telefonie ontvangst in jouw huis. Deze signaalversterker werkt door middel van een grote antenne die buiten jouw huis of in het raam wordt geplaatst, en het signaal vervolgens doorstuurt naar een herzender in jouw huis na het te hebben opgevangen, opgeschoond en versterkt. De repeater ondersteunt frequenties 900/1800/2100MHz, maakt het compatibel met providers zoals Telekom (D1), Vodafone (D2) en Telefónica. Tevens is de moeite van installatie minimaal; de buitenantenne kan eenvoudig op het dak gericht worden naar de signaaltoren, terwijl de versterker binnenshuis wordt geplaatst. Het apparaat is verder voorzien van LCD’s die de signaalsterkte per band breedte aangeven, en is dus ideaal voor gebruik in huizen, kantoor- en commerciële gebouwen; echter, het is niet geschikt voor voertuigen.

 • Voordeel 1: Verbeterde ontvangst – Met de Gsm Repeater van Xverycan hoef je niet langer je huis uit of naar je balkon te gaan voor een goede ontvangst. Door het signaal op te vangen en te versterken, kun je bellen waar je wilt in je huis.
 • Voordeel 2: Opschonen en versterken van het signaal – De Xverycan signaalversterker helpt niet alleen bij het ontvangen van het signaal, maar het apparaat schoont ook het signaal op en versterkt het, zodat je een heldere en betrouwbare verbinding krijgt.
 • Voordeel 3: Flexibiliteit – De Gsm Repeater van Xverycan werkt met verschillende frequenties (900/1800/2100MHz) en ondersteunt netwerken zoals Telekom (D1), Vodafone (D2), Telefónica, enz. Daarnaast biedt het de mogelijkheid de buitenantenne te richten voor het sterkste signaal, terwijl je de binnenantenne kunt plaatsen waar jij dat wilt voor optimale dekking.
 • Voordeel 4: Eenvoudige installatie – Het installeren van de Xverycan mobiele repeater is eenvoudig. De buitenantenne wordt op het dak gemonteerd richting de signaaltoren en de signaalversterker wordt binnenshuis geïnstalleerd.
 • Voordeel 5: Geschiktheid – De Gsm Repeater van Xverycan is ontworpen voor diverse locaties, zoals huizen, kantoorgebouwen, commerciële gebouwen en elk ander gebouw waar een goed signaal nodig is. Het toestel is dus geschikt voor veel verschillende situaties.
 • Nadeel 1: De Gsm Repeater van Xverycan is mogelijk niet ideaal voor mensen die op zoek zijn naar draagbaarheid. Deze versterker is bedoeld voor gebruik in statische ruimtes zoals huizen, kantoren en commerciële gebouwen. Het product beschrijving meldt dat het niet geschikt is voor voertuigen zoals auto’s, vrachtwagens, campers, SUV’s, boten en vlootvoertuigen.
 • Nadeel 2: Installatie kan een probleem vormen voor sommigen. Hoewel de productomschrijving aangeeft dat het eenvoudig is om te installeren, kunnen sommige mensen problemen ondervinden bij het installeren van de buitenantenne, vooral als ze het dak op moeten of de signaaltoren moeten lokaliseren.
 • Nadeel 3: Dit apparaat vereist de juiste plaatsing van de binnen- en buitenantenne. Terwijl de buitenantenne gericht moet worden om het sterkste signaal te ontvangen, moet de binnenantenne ook op de juiste plaats staan om de gewenste dekking te krijgen. Dit kan enige tijd en moeite vergen.
 • Nadeel 4: Een ander potentieel nadeel is dat het apparaat werkt op specifieke frequentiebanden (900/1800/2100MHz), wat betekent dat het mogelijk niet alle mobiele netwerken dekt. Het vermeldt specifieke providers, maar dit betekent dat het mogelijk niet compatibel is met andere providers.
 • Nadeel 5: Tot slot, hoewel er LCD’s zijn die de signaalsterkte tonen, kan dit voor sommige gebruikers complex zijn om te begrijpen en te interpreteren, vooral degenen die niet technisch onderlegd zijn. Dit kan het moeilijk maken om te weten of de repeater naar behoren functioneert.

Onze favoriet #6

Anntlent Gsm Repeater

Anntlent Gsm Repeater

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ANNTLENT Gsm Repeater is een tri-band lte repeater die het signaal van je mobiele telefoon versterkt voor GSM – 900 MHz (band 8), UMTS – 2100 MHz (band 1), LTE – 800 MHz (band 20) netwerken, geschikt voor E-Plus, O2, T-mobile, Vodafone. Met deze repeater verbeter jij je GSM 3G spraakoproepen en 4G LTE datasnelheid, waardoor je kunt genieten van een beter bereik, minder wegvallende gesprekken en een snellere internetverbinding – ideaal als je veel gebruik maakt van Google, Youtube, Facebook en andere internet-intensieve apps. De ANNTLENT Repeater is gemakkelijk te installeren met de meegeleverde Yagi-antenne en dekt een gebied van 1 tot 2 kamers tot 450㎡. Met een servicegarantie van 5 jaar en 30 dagen geld-terug-garantie, biedt ANNTLENT ook betrouwbare klantenservice. Maar let op, controleer vooraf of de frequentieband van je telefoon overeenkomt met Band 1,8 of 20.

 • Voordeel 1: De ANNTLENT GSM repeater is zeer uitgebreid in zijn werking, omdat hij GSM – 900 MHz (band 8), UMTS – 2100 MHz (band 1), LTE – 800 MHz (band 20) van E-Plus, O2, T-Mobile, Vodafone ondersteunt. Hierdoor kun je er op rekenen dat je toestel vrijwel altijd compatibel zal zijn.
 • Voordeel 2: Het apparaat versterkt niet alleen de kwaliteit van je spraakoproepen, maar ook je 4G-lte datasnelheid. Dit betekent dat je minder kans hebt op gemiste of weggevallen oproepen, en ook een snellere internetverbinding krijgt voor apps zoals Google, YouTube en Facebook.
 • Voordeel 3: Met een dekking van maximaal 450㎡ is deze GSM repeater perfect voor 1-2 kamers. Iedereen in deze ruimtes kan profiteren van minder afgebroken oproepen, helderdere stemgeluiden en snellere datasnelheden.
 • Voordeel 4: Het gebruik van een ANNTLENT repeater is heel eenvoudig. Je hoeft enkel de externe Yagi-antenne op je dak te installen en deze naar de signaaltoren te richten. Er is geen specialist nodig, je kunt de installatie gemakkelijk zelf doen.
 • Voordeel 5: De intelligente detectiefunctie is een ander groot voordeel. De repeater detecteert op slimme wijze het buiten signaal en optimaliseert zichzelf voor de beste prestaties, wat je ervaring verder verbetert.
 • Nadeel 1: Beperkte frequentiebanden – De ANNTLENT Gsm Repeater werkt alleen met specifieke frequentiebanden (Band 1,8 en 20). Dit betekent dat als je telefoon andere frequentiebanden gebruikt, deze repeater niet compatibel zal zijn.
 • Nadeel 2: Beperkte dekking – De repeater biedt dekking voor slechts 1 tot 2 kamers tot een bereik van 450 ㎡. Dit kan problematisch zijn als je in een groter huis of kantoorruimte woont en je wilt een sterk signaal in alle kamers.
 • Nadeel 3: Installatie – Hoewel de productbeschrijving stelt dat de installatie eenvoudig is, moet je een externe Yagi-antenne op het dak installeren en richten op de signaaltoren. Dit kan voor sommige mensen een uitdaging zijn, vooral als je niet technisch onderlegd bent.
 • Nadeel 4: Beperkt aantal gebruikers – Het apparaat kan de spraak- en datatransmissie verbeteren voor meer dan 15 gebruikers of apparaten tegelijk. Als je een groot gezin hebt of het apparaat in een zakelijke omgeving gebruikt, kan dit problemen opleveren wanneer meer dan 15 apparaten verbinding proberen te maken.
 • Nadeel 5: Afhankelijkheid van externe signalen – Het apparaat detecteert op intelligente wijze het signaal van buitenaf en optimaliseert zichzelf om de beste prestaties te bereiken. Dit betekent echter dat de prestaties van de repeater aanzienlijk kunnen afnemen als het externe signaal zwak is.

Onze favoriet #7

Emebay Gsm Repeater

Emebay Gsm Repeater

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De EMEBAY Gsm Repeater is een product ontworpen om 3G-ontvangst te verbeteren voor gebruikers op 900 MHz GSM-netwerken, wat voornamelijk relevant is voor landelijke klanten in Frankrijk. Het heeft een hoge winst, is eenvoudig te installeren en te gebruiken en heeft een volledig duplex, enkelvoudig poortontwerp. Het maakt gebruik van ALC-technologie, het past automatisch de led-werk- en signaalcondities aan, en biedt krachtige intermodulatiebesturing met een stabiele spraakstabiliteit. Let op, de Gsm repeater werkt alleen als je simkaart op de 900 MHz frequentie werkt. In de levering krijg je een GSM 900 MHz mobiele repeater, een buitenantenne met 10 meter kabel, twee binnenantennes en twee EU-stekkers.

 • Voordeel 1: De Gsm Repeater van EMEBAY verbetert de 3G-ontvangst, met name handig voor klanten die op het platteland wonen. Dit betekent dat je kunt genieten van snellere en meer betrouwbare internetverbindingen.
 • Voordeel 2: Dit product maakt gebruik van ALC-technologie, wat zorgt voor automatische aanpassingen van de led-werk- en signaalconditie. Dus jij hoeft je geen zorgen te maken over het handmatig bijstellen van je instellingen.
 • Voordeel 3: Het apparaat heeft een hoge winst en is eenvoudig te installeren en te bedienen. Je hoeft geen technologie-expert te zijn om het maximale uit dit apparaat te halen.
 • Voordeel 4: De Gsm Repeater van EMEBAY komt met alles dat je nodig hebt voor installatie, inclusief een buitenantenne met 10m kabel, en twee binnenantennes. Je bespaart dus geld en moeite op extra accessoires.
 • Voordeel 5: Dankzij het volledige duplex, enkele port-ontwerp zorgt dit apparaat voor een duidelijke communicatie en stabiele spraakstabiliteit, zodat je telefoongesprekken niet worden onderbroken.
 • Nadeel 1: De GSM repeater van EMEBAY werkt alleen als je simkaart GSM 900 MHz ondersteunt. Als dat niet het geval is, werkt het product niet. Dit beperkt dus de compatibiliteit en kan problemen opleveren als je bijvoorbeeld van provider wilt wisselen.
 • Nadeel 2: De frequentie (900 MHz) is voornamelijk bruikbaar voor klanten die op het platteland in Frankrijk wonen. Woon je elders of in een stad, dan zal dit product minder nuttig zijn. De geografische beperkingen van dit product zijn dus een nadeel.
 • Nadeel 3: De installatie en bediening van het product worden omschreven als ‘eenvoudig’, maar wat dit concreet betekent, wordt niet uitgelegd. Het kan dus zijn dat je nog steeds wat technische kennis nodig hebt of te maken krijgt met een handleiding die niet duidelijk is.
 • Nadeel 4: Het gebruik van ALC-technologie en verschillende andere technische termen in de beschrijving kan overweldigend of verwarrend zijn voor minder technisch onderlegde gebruikers. Er wordt niet veel uitleg of context gegeven, wat problemen kan opleveren bij het gebruik en de installatie.
 • Nadeel 5: Het pakket bevat 2 EU-stekkers, wat problematisch kan zijn als je buiten de EU woont of reist. Dit product is dus niet erg flexibel in termen van internationaal gebruik.

Onze favoriet #8

Anntlent Gsm Repeater

Anntlent Gsm Repeater

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ANNTLENT Gsm Repeater is een signaalversterker die werkt op meerdere frequentiebanden (800, 900, 1800, 2100 en 2600 MHz) en compatibel is met alle EU-providers, waaronder KPN, T-Mobile, Tele2, Vodafone en Ziggo. Deze 5-bands versterker voor mobiele telefoons is ontworpen om de kwaliteit van spraak en data tijdens het rijden te verbeteren, minder afgebroken en gemiste oproepen te hebben, en een snellere upload- en downloadsnelheid te bieden voor toepassingen zoals Google Map en Facebook. Met een LED-display en slimme functies zoals automatische versterkingsregeling, inactive modus en oscillatie-eliminatie, optimaliseert het apparaat op intelligente wijze zijn prestaties voor meerdere gebruikers. Het is eenvoudig te installeren binnen 10 minuten en heeft een 3 jaar fabrieksgarantie.

 • Voordeel 1: Werkende frequentieband – De ANNTLENT GSM Repeater werkt op meerdere frequentiebanden (800 MHz, 900 MHz, 1800 MHz, 2100 MHz en 2600 MHz) van alle EU-aanbieders. Dit betekent dat je een krachtig en consistent signaal krijgt, ongeacht je serviceprovider.
 • Voordeel 2: Verbeterde spraak- en gegevenskwaliteit – Deze versterker verhoogt de efficiëntie van je telefoonsignaal voor meer dan 10 gebruikers of apparaten tegelijkertijd. Dit draagt bij aan minder gemiste en afgebroken oproepen en een snellere upload- en downloadsnelheid.
 • Voordeel 3: Praktische Smart Function – De signaalversterker is uitgerust met een LED-display, automatische versterkingsregeling, inactieve modus, oscillatie-eliminatie en automatische uitschakelfunctie. De Cell Booster detecteert en optimaliseert op intelligente wijze het buitensignaal voor een optimaal resultaat.
 • Voordeel 4: Multifunctioneel – Deze versterker is niet alleen geschikt voor jou, maar ondersteunt ook meerdere gebruikers en kan gedeeld worden met familie en vrienden. Dit maakt het een ideale oplossing voor situaties waarbij meerdere apparaten en gebruikers verbonden moeten zijn.
 • Voordeel 5: Makkelijk te installeren – Je kunt deze signaalversterker in minder dan 10 minuten installeren. De set bevat een omnidirectionele externe antenne die signalen in alle richtingen ontvangt. Je hoeft alleen de externe antenne op het dak te installeren en de binnenantenne in het midden te plaatsen.
 • Nadeel 1: De Gsm Repeater van ANNTLENT geeft aan dat deze je mobiele signaal kan versterken voor meer dan 10 apparaten of gebruikers tegelijk. Hoewel dit op het eerste gezicht geweldig klinkt, kan deze belofte problematisch zijn als je in een omgeving bent met echt veel apparaten. De booster kan overbelast raken en prestatieproblemen hebben.
 • Nadeel 2: Een ander nadeel dat verband houdt met het eerdere punt, is dat de Gsm Repeater misschien niet voldoende is voor grote huishoudens of kantooromgevingen, gezien de beperking tot “meer dan 10 apparaten”. Als je mogelijk meer apparaten of gebruikers hebt, dan kan dit product niet aan je behoeften voldoen.
 • Nadeel 3: De beschrijving zegt dat de installatie binnen 10 minuten voltooid kan zijn. Dit kan echter variëren, afhankelijk van je technische vaardigheden en de lay-out van je voertuig. Hoewel het misschien voor sommige mensen een makkelijk proces is, kan het voor anderen een uitdaging zijn.
 • Nadeel 4: Hoewel de Gsm Repeater zegt dat het de kwaliteit van spraak en gegevens verbetert tijdens het rijden, is het niet expliciet vermeld hoe goed deze prestatie behouden blijft op verschillende snelheden. Dit kan een nadeel zijn als je van plan bent om de repeater te gebruiken in een voertuig dat snel reist, zoals een trein of een auto op de snelweg.
 • Nadeel 5: Het product heeft ‘Wonderful Smart Function’ voor automatische versterkingsregeling, inactieve modus, oscillatie-eliminatie en automatische uitschakelfunctie. Dit klinkt indrukwekkend, maar het kan ook complex zijn voor gebruikers die niet technisch aangelegd zijn. Het kan zijn dat je meer tijd besteedt aan het leren hoe je deze functies effectief kunt gebruiken dan dat je profiteert van de versterking van het signaal.

Onze favoriet #9

10Gtek Gsm Repeater

10Gtek Gsm Repeater

Waarom we het gekozen hebben

De 10Gtek GSM Repeater is een signaalversterker specifiek ontworpen om zwakke 2G en 4G LTE mobiele signalen te versterken tot een bereik van 2000-3000 vierkante voet. Het apparaat is uitgerust met een intelligent LCD-display waarmee je gemakkelijk de signaalsterkte kunt aflezen. Deze GSM-repeater werkt op de GSM Band8 en DCS Band3 frequenties. Een andere opvallende functie is de AGC intelligente aanpassingsmodule die een stabielere transmissie biedt zonder dat je iets hoeft in te stellen. Dankzij de gemakkelijk te volgen installatiestappen en de plug-and-play functie is het apparaat eenvoudig in gebruik. Dit product is ideaal voor locaties waar de belkwaliteit slecht is, zoals gezinshuizen, appartementen, scheepscontainers, kelders, garages en kantoren. Door de GSM LTE repeater van 10Gtek te gebruiken, zal je de kwaliteit van jouw gesprekken merkbaar verbeteren.

 • Voordeel 1: Met de 10Gtek Gsm Repeater kun je zwakke signalen versterken tot 2000-3000 m², wat helpt bij minder gemiste oproepen. Het verbetert de levensduur van de batterij en zorgt voor een hogere geluidskwaliteit en snellere gegevens- en streamingdiensten.
 • Voordeel 2: De intelligente LCD-display maakt het gemakkelijk om te zien of het signaal goed is of niet en het extender van het dual-band mobiele telefoonsignaal ondersteunt zowel GSM Band8 als DCS Band3.
 • Voordeel 3: De ingebouwde AGC intelligente aanpassingsmodule zorgt voor een sterkere en stabielere transmissie van het signaal en er is geen noodzaak voor debugging, het is gewoon plug & play. Bovendien is het apparaat luchtdicht, wat effectief straling afschermt.
 • Voordeel 4: Het installatieproces van de Gsm Repeater is eenvoudig en bestaat uit 6 duidelijke stappen, waaronder de positionering van de antennes en het aansluiten van de kabels. Na de installatie zou het mobiele telefoonsignaal volledig moeten zijn.
 • Voordeel 5: De GSM LTE repeaters zijn ideaal voor plaatsen waar de spraakoproepen niet goed zijn, zoals familiehuizen, appartementen, scheepscontainers, kelders, garages en kantoren, etc. Dit vergroot dus je bereik niet alleen thuis, maar ook op verschillende locaties waar je verbonden moeten blijven.
 • nadeel 1: Hoewel de Gsm Repeater aangeeft dat de installatie eenvoudig is met 6 stappen, kan dit voor sommige gebruikers nog steeds complex zijn, vooral als je niet technisch onderlegd bent. De installatie vereist bijvoorbeeld dat je een antenne op het dak plaatst en verschillende kabels op de juiste poorten aansluit.
 • nadeel 2: De productomschrijving geeft aan dat de Gsm Repeater een intelligente aanpassingsmodule heeft, wat betekent dat je de instellingen niet handmatig kunt aanpassen. Als je meer controle wilt hebben over de signaalsterkte en andere functies, kan dit een nadeel voor je zijn.
 • nadeel 3: Het product lijkt alleen compatibel te zijn met bepaalde frequentiebanden (GSM Band8 en DCS Band3). Als je provider andere frequenties gebruikt, kan de Gsm Repeater mogelijk niet goed werken.
 • nadeel 4: De booster belooft signalen tot 2000-3000 vierkante voet te versterken. Dit kan in grotere woningen of bedrijfspanden ontoereikend zijn.
 • nadeel 5: Hoewel het product wordt voorgesteld als geschikt voor verschillende locaties (zoals gezinswoningen, appartementen, kelders, garages en kantoren), wordt er niet gespecificeerd hoe goed het werkt in verschillende omgevingen. Het is mogelijk dat de prestaties variëren, afhankelijk van de specifieke locatie waar je het apparaat installeert.

Onze favoriet #10

Release Gsm Repeater

Release Gsm Repeater

Waarom we het gekozen hebben

De Gsm Repeater van het merk Release is een krachtig apparaat ontworpen om de signalen van GSM en CDMA voor elke telefoon te versterken. Hiermee bevestig je eenvoudig een telefoonhouder voor een beter signaal, met een makkelijke stick-on installatie waarbij geen stroomvoorziening, boren of afstemming nodig is. Niet alleen verbetert het de ontvangst en verzending voor jouw telefoon in elk voertuig en in gebieden met een slechte service, maar je geniet ook van een hoge signaalintensiteit en een goede geluidskwaliteit. Of je nu thuis bent, in je auto, in het klaslokaal, het auditorium, de slaapzaal of op het plein, deze repeater is een ideale keuze voor jou.

 • Voordeel 1: De Gsm Repeater van Release versterkt de signalen van GSM en CDMA voor elke telefoon. Dit betekent dat je een sterker en betrouwbaarder signaal zult hebben, ongeacht welke mobiele provider je hebt.
 • Voordeel 2: Deze Repeater heeft een telefoonhouder voor een beter signaal. Zo kan je je telefoon in een optimale positie plaatsen om het beste signaal te krijgen.
 • Voordeel 3: De installatie van de Repeater is gemakkelijk. Het heeft een Easy Stick-on Installatie die geen stroom, boren of afstelling nodig heeft, wat je tijd en moeite kan besparen.
 • Voordeel 4: Het helpt bij het verbeteren van de ontvangst en verzending wanneer je je telefoon gebruikt in elk voertuig of een gebied met slechte service. Dit kan vooral handig zijn tijdens lange ritten of wanneer je op een afgelegen locatie bent.
 • Voordeel 5: De Repeater van Release biedt hoge signaalintensiteit en goede geluidskwaliteit. Het is geschikt voor verschillende omgevingen zoals thuis, de auto, klaslokalen, auditoria, slaapzalen, pleinen, enz. Dit betekent dat je altijd en overal kunt genieten van een hoogwaardige signaalkwaliteit.
 • nadeel 1: Hoewel de Gsm Repeater van Release een krachtig signaal belooft, is het mogelijk dat de verbetering van de ontvangst niet evenredig is in alle omgevingen. Dit kan afhangen van factoren die variëren van de ligging van uw huis of voertuig tot de aard van de bouwmaterialen in uw omgeving.
 • nadeel 2: Het product heeft een Easy Stick-on installatie, wat betekent dat er geen geboord of afgetuned hoeft te worden. Dit kan echter nadelig zijn, aangezien de locatie waar je de repeater plakt een grote invloed kan hebben op zijn effectiviteit. Je zou beperkt zijn in de plaatsen waar je het kan installeren.
 • nadeel 3: Ondanks dat het product een hoge signaalintensiteit en goede geluidskwaliteit belooft, variëren deze factoren veel van netwerk tot netwerk. Je kan dus wellicht niet dezelfde resultaten krijgen als wat er op de verpakking staat.
 • nadeel 4: Volgens de beschrijving verbetert de Repeater de ontvangst en verzending bij het gebruik van je telefoon in elk voertuig en een slechte servicegebied. Dit suggereert dat het apparaat wellicht niet zo efficiënt is in gebieden met goede services. Degenen die al sterke signaalontvangst hebben, kunnen dus mogelijk geen significante improvement merken.
 • nadeel 5: Hoewel het product aangeeft geschikt te zijn voor diverse locaties, zoals huizen, auto’s, klaslokalen, auditoria, slaapzalen, pleinen, enz., geeft het niet precies aan hoe ver het signaal reikt. Het zou dus kunnen dat het product niet even effectief is in grotere open ruimten of in gebouwen met meerdere verdiepingen.

Na uitgebreid onderzoek en testen zijn we tot de conclusie gekomen dat een GSM repeater een uitstekende investering is voor iedereen die zijn mobiele signaal wil versterken. De top tien producten die we hebben getest, bieden allemaal indrukwekkende prestaties, betrouwbaarheid en eenvoudige installatie. Terwijl sommige unieke kenmerken hebben die specifieke behoeften kunnen aanspreken, kunnen we gerust stellen dat nederlandse consumenten in deze lijst voor elk budget en elke wens een passende gsm repeater kunnen vinden. Het is belangrijk dat jij je keuze baseert op je specifieke behoeften: waar en hoe je het apparaat van plan bent te gebruiken, je budget en de technische specificaties die voor jou belangrijk zijn.

Inhoudsopgave