a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Keyfinder: De 10 beste producten in de test [Nieuw onderzoek]

Ontdek de top 10 keyfinders op de markt, volgens recent onderzoek, om nooit meer jouw sleutels kwijt te raken.

In onze snelle wereld waarin we voortdurend bezig zijn met verschillende taken, is het makkelijk om kleine maar belangrijke dingen te vergeten of kwijt te raken, zoals sleutels. Voel jij je ook gefrustreerd als je weer eens je sleutels kwijt bent? Dan is de sleutelvinder jouw redder in nood. Wij hebben voor jou de 10 beste sleutelvinders in de test gezet om je te helpen de perfecte tool voor jou te ontdekken. Onze lijst is samengesteld op basis van intensief onderzoek en nauwkeurige evaluatie van elk product. Duik in onze beoordelingen om het perfecte model te vinden dat aan je behoeften en verwachtingen voldoet.

Een Keyfinder is een handig apparaatje dat je kan helpen bij het terugvinden van je verloren of misplaatste spullen, zoals je sleutels. Het is meestal een klein, plat apparaat dat je aan je sleutelbos kunt bevestigen. Met behulp van Bluetooth of GPS technologie kan het een signaal naar je smartphone of tablet sturen. Zodra je de bijbehorende app opent, zie jij precies waar je je sleutels hebt achtergelaten. Sommige modellen hebben zelfs een functie waarmee de Keyfinder geluid maakt als je dichtbij bent. Zeg vaarwel tegen je zoekgeraakte sleutels met deze geweldige innovatie!

Check Uit

Onze favoriet #1

Reyke Keyfinder

Reyke Keyfinder

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Reyke Keyfinder is een geweldige oplossing als je vaak je sleutels of andere waardevolle items kwijtraakt. Dit product wordt geleverd met 4 ontvangers die je aan je sleutels, telefoon, portemonnee, huisdier of andere waardevolle spullen kunt bevestigen. Met het eenvoudige druk op de knop volg je het geluidssignaal om je verloren item te vinden. Deze Keyfinder heeft een luid piepgeluid van 80db en een ingebouwde LED-zaklamp om items in het donker te kunnen lokaliseren. Het product heeft ook een Lange afstand tracking tot 39,9m, wat betekent dat je je items kunt vinden, zelfs als ze zich achter muren of kussens bevinden. Geen zorgen meer over voortdurend batterij vervangen, want dit is voorzien van premium batterijen voor een langere levensduur. Dit handige hulpmiddel is een geweldig cadeau, vooral voor senioren of vergeetachtige vrienden.

 • Voordeel 1: Met de Reyke Keyfinder kun je eenvoudig je verloren spullen terugvinden. Je hoeft enkel op de knop te drukken en te luisteren naar de geluidssignalen. Het pakket komt met 4 ontvangers die je aan verschillende waardevolle items kan bevestigen, zoals sleutels, afstandsbedieningen, mobiele telefoons, portemonnees en zelfs huisdieren.
 • Voordeel 2: Het apparaat heeft een luide 80db+ pieptoon en een ingebouwde LED-zaklamp. Dit betekent dat je geen telefoon of app nodig hebt om je verloren spullen terug te vinden. De LED-zaklamp is ook handig voor items die verloren zijn gegaan in het donker.
 • Voordeel 3: De Reyke Keyfinder heeft een ultra-lange levensduur van de batterij. Hierdoor hoef je niet vaak de batterijen te vervangen, wat handig is en op lange termijn kosten bespaart. Het apparaat wordt ondersteund door premium batterijen.
 • Voordeel 4: De Reyke Keyfinder lokalisator biedt lange afstand tracking, tot wel 39,9 meter. Dankzij de radiofrequentie kan het signaal gemakkelijk muren, kussens en deuren doordringen, waardoor je items tot 130 voet ver weg kan vinden.
 • Voordeel 5: Het apparaat is een geweldig cadeau voor ouderen en vergeetachtige vrienden dankzij de gebruiksvriendelijke grotere drukknoppen. De Reyke Key Tracker helpt niet alleen bij het voorkomen van verlies van bezittingen, maar komt ook met een gemakkelijke gebruiksmethode door de ontvangers aan je belangrijke items te bevestigen.
 • Nadeel 1: De Reyke keyfinder is afhankelijk van het geluid om verloren items te vinden. Dus als het geluid van de piepjes wordt buitensloten of gedempt door andere geluiden in je omgeving, zoals een luidruchtige menigte, voertuiglawaai of muziek, kan het moeilijk zijn om je verloren items te vinden.
 • Nadeel 2: Het werd vermeld dat de keyfinder kan doordringen door muren en deuren, maar ook dat deze obstakels het geluidsniveau verminderen. Dit kan betekenen dat als je item zich in een andere kamer of achter een gesloten deur bevindt, de piep minder hoorbaar kan zijn.
 • Nadeel 3: Ondanks een opgegeven levensduur van de batterij, zal de Reyke keyfinder nog steeds een batterijvervanging vereisen. Dit kan onhandig zijn en extra kosten met zich meebrengen, afhankelijk van hoe vaak de batterijen moeten worden vervangen.
 • Nadeel 4: Het product maakt gebruik van kleurgecodeerde knoppen om verschillende items te onderscheiden. Als je moeite hebt met het herkennen van kleuren – zoals met kleurenblindheid – kan dit het lastiger maken om het juiste item te vinden.
 • Nadeel 5: Terwijl de verlichting van de ingebouwde LED-zaklamp handig kan zijn bij het vinden van items in het donker, kan de lichtopbrengst beperkt zijn. Dit kan het moeilijk maken om verloren items te vinden in zeer donkere ruimtes of over langere afstanden.

Onze favoriet #2

Chlovoe Keyfinder

Chlovoe Keyfinder

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De CHLOVOE Keyfinder is een geavanceerd hulpmiddel dat ontworpen is om je te helpen je makkelijk te verliezen voorwerpen te lokaliseren. Met verbeterde functies zoals een luidere pieptoon die ook bedekt nog hoorbaar is en lichtwaarschuwing voor betere zichtbaarheid in het donker, maakt de Keyfinder het je makkelijker om je verloren spullen te vinden. Het bevat twee draagbare zenders die tot 40 meter ver signalen kunnen uitzenden, waardoor je uw sleutels of andere voorwerpen in grote ruimtes zoals kantoren en huizen kunt vinden. Bovendien worden er 6 kleurgecodeerde ontvangers meegeleverd die je aan uw spullen kunt bevestigen en vinden via kleurgecodeerde knoppen op de zenders. Een lange batterijduur van maximaal 9 maanden en een standby-tijd van een heel jaar zorgen ervoor dat deze Keyfinder altijd klaar is voor actie. Het is gebruiksvriendelijk en heeft geen apps nodig, waardoor het een ideaal cadeau is voor senioren en vergeetachtige mensen.

 • Voordeel 1: De sleutelvinder van CHLOVOE komt met een verbeterd geluidssysteem. De pieptoon klinkt niet alleen vanaf de zijkant, maar is ook luider en beter hoorbaar wanneer het apparaat bedekt is.
 • Voordeel 2: Dit apparaat is uitermate flexibel en draagbaar dankzij de zender met lanyard. Dit betekent dat je het gemakkelijk kunt meenemen en thuis of buitenshuis kunt gebruiken, zonder dat je een aparte basis nodig hebt.
 • Voordeel 3: De sleutelvinder bevat twee zenders. Ongeacht waar je je bevindt – op kantoor, in de woonkamer, slaapkamer, auto of ergens anders – kan elk van de zenders je succesvol leiden naar het verloren voorwerp.
 • Voordeel 4: Met de geluid- en lichtwaarschuwing wordt het vinden van je verloren voorwerpen nog eenvoudiger. De itemzoeker heeft een bereik van 40 meter en werkt zelfs door muren, vloeren, kussens en leer heen. Het LED-licht helpt je bovendien in het donker!
 • Voordeel 5: De zes kleurgecodeerde ontvangers maken het nog makkelijker om je items te vinden. Sluit de ontvanger aan op een van de zes items en druk gewoon op de kleurgecodeerde knop om ze te vinden. Het is makkelijk te gebruiken en te bedienen en is ideaal voor senioren en verstrooide mensen.
 • Nadeel 1: Hoewel de nieuwe versie van de Keyfinder gemakkelijker te horen is dan voorheen, kan het piepgeluid dat vanaf de zijkant komt, mogelijk alsnog moeilijk te horen zijn in lawaaierige omgevingen.
 • Nadeel 2: Er zijn 2 zenders inbegrepen, wat enerzijds handig kan zijn, maar anderzijds kan leiden tot verwarring over welke zender bedoeld is voor welk item, in het bijzonder als je meerdere items tegelijkertijd moet volgen.
 • Nadeel 3: Ondanks het feit dat de Draadloze Keyfinder op basis van geluid en licht werkt, moeten de signalen muren, vloeren, kussens en leer doordringen. Hierdoor kan de effectiviteit van het vinden van items verminderen in woningen met veel kamers en verdiepingen.
 • Nadeel 4: Hoewel het voordeel is dat er geen app vereist is voor de 6 kleurgecodeerde ontvangers is het ontbreken van een digitale interface die geavanceerdere functies biedt, een nadeel voor tech-savvy gebruikers.
 • Nadeel 5: De levensduur van de batterij duurt maximaal 9 maanden, wat betekent dat ze regelmatig vervangen moeten worden. Hoewel de beschrijving vermeldt dat dit een lage levensduur van de batterij betekent, kan dit nog steeds ongemakkelijk zijn voor sommige gebruikers, vooral als ze het product vaak gebruiken.

Onze favoriet #3

Totmox Keyfinder

Totmox Keyfinder

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De TOTMOX Keyfinder is een handig hulpmiddel om jouw persoonlijke spullen te kunnen lokaliseren. Eenvoudig te verbinden met je telefoon via Bluetooth 4.0, werkt het met diverse smartphone besturingssystemen en apps. Met een pakket van vier sleutelzoekers kan het tot zes objecten volgen, of het nu gaat om sleutels, je portemonnee, afstandsbediening, bril, telefoon of de halsband van je huisdier. Je kan, via de app, precies zien waar bijvoorbeeld je verloren sleutels zich bevinden. De Keyfinder geeft je informatie over de huidige locatie van het object en waar het het laatst was toen het van je telefoon was gescheiden. Met de bidirectionele zoekfunctie kun je zelfs door op het apparaatje te drukken je telefoon terugvinden, die dan een beltoon afspeelt. Plus, als extra voordeel, kun je het ook als afstandsbediening voor selfies gebruiken, voor het gemakkelijk op afstand bedienen van de camera van je smartphone.

 • Voordeel 1:Met de Apple Keyfinder kun je niet alleen je eigen spullen gemakkelijk terugvinden, maar ook die van familie en vrienden, mits hun apparaten zich ook in de ‘Hitta’ app bevinden.
 • Voordeel 2:De instelling van de Apple Keyfinder is zeer gebruiksvriendelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is eenmaal drukken om de AirTag aan je iPhone of iPad te koppelen.
 • Voordeel 3:Het toestel heeft een ingebouwde luidspreker die een geluid kan afspelen om je te helpen je spullen te vinden. Bovendien kan je hulp vragen van Siri.
 • Voordeel 4:De Apple Keyfinder kan je gevonden spullen die verder weg liggen lokaliseren met behulp van het ‘Hitta’-netwerk, dat bestaat uit honderden miljoenen Apple-apparaten.
 • Voordeel 5:Apple maakt gebruik van anonimiteit en encryptie voor alle communicatie binnen het ‘Hitta’-netwerk om persoonlijke informatie en privacy te beschermen. Bij Apple worden er geen locatiegegevens of historie op de AirTag opgeslagen, zodat je gemoedsrust is gegarandeerd.
 • Nadeel 1: De Apple Keyfinder lijkt enkel compatibel te zijn met specifieke iPhone modellen zoals vermeld in de productbeschrijving. Dit betekent dat als je een andere iPhone-versie of een ander merk smartphone gebruikt, je mogelijk geen gebruik kunt maken van alle functies die de Keyfinder biedt.
 • Nadeel 2: Het koppelen van de AirTag aan je iPhone of iPad lijkt een vereiste voor de instelling, wat betekent dat als je geen van deze Apple-producten bezit, je de AirTag niet optimaal kunt gebruiken.
 • Nadeel 3: De Precisionssökning is alleen beschikbaar als de AirTag zich in de buurt bevindt. Dus als je het item dat je hebt getagd niet in de buurt is, zou deze functie mogelijk niet effectief zijn.
 • Nadeel 4: De batterij van de AirTag moet worden vervangen. Ondanks dat hij meer dan een jaar meegaat, betekent dit dat je eraan moet denken de batterij te vervangen voor een continue werking. Aangezien de batterij vervangbaar is, kan een defect of slecht geplaatste batterij ook tot problemen leiden.
 • Nadeel 5: Hoewel de communicatie in het Hitta-netwerk anoniem en gecodeerd is, bestaat er potentieel nog steeds een risico voor de veiligheid en privacy van gebruikers. Technologie is nooit 100% veilig en er bestaat altijd een potentieel risico op inbreuken, ondanks de voorzorgsmaatregelen die door het bedrijf zijn genomen.

Onze favoriet #4

Apple Keyfinder

Apple Keyfinder

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Keyfinder van Apple, ook wel AirTag genoemd, helpt je om je eigendommen altijd terug te vinden. Met een eenvoudige eenmalige setup koppel je het AirTag aan jouw iPhone of iPad. Als je iets kwijt bent, laat het AirTag een geluid afspelen via de ingebouwde speaker of kan je Siri vragen om hulp. Met de Ultra Wideband-technologie word je direct naar je AirTag geleid als dit in de buurt is, ondersteund door bepaalde iPhone-modellen. Ben je iets verder van huis? Dan helpt het ‘Vind’ netwerk, bestaande uit honderden miljoenen Apple apparaten, om je spullen terug te vinden. Met de verloren modus krijg je automatisch een melding als je AirTag gevonden is in het netwerk. Al je communicatie en data zijn beveiligd en worden anoniem en versleuteld verzonden, terwijl er nooit locatiegegevens of historiek op het AirTag worden bewaard. Bovendien is de AirTag water- en stofbestendig met een vervangbare batterij die meer dan een jaar meegaat.

 • Voordeel 1:Met de Apple Keyfinder kun je niet alleen je eigen spullen gemakkelijk terugvinden, maar ook die van familie en vrienden, mits hun apparaten zich ook in de ‘Hitta’ app bevinden.
 • Voordeel 2:De instelling van de Apple Keyfinder is zeer gebruiksvriendelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is eenmaal drukken om de AirTag aan je iPhone of iPad te koppelen.
 • Voordeel 3:Het toestel heeft een ingebouwde luidspreker die een geluid kan afspelen om je te helpen je spullen te vinden. Bovendien kan je hulp vragen van Siri.
 • Voordeel 4:De Apple Keyfinder kan je gevonden spullen die verder weg liggen lokaliseren met behulp van het ‘Hitta’-netwerk, dat bestaat uit honderden miljoenen Apple-apparaten.
 • Voordeel 5:Apple maakt gebruik van anonimiteit en encryptie voor alle communicatie binnen het ‘Hitta’-netwerk om persoonlijke informatie en privacy te beschermen. Bij Apple worden er geen locatiegegevens of historie op de AirTag opgeslagen, zodat je gemoedsrust is gegarandeerd.
 • Nadeel 1: De Apple Keyfinder lijkt enkel compatibel te zijn met specifieke iPhone modellen zoals vermeld in de productbeschrijving. Dit betekent dat als je een andere iPhone-versie of een ander merk smartphone gebruikt, je mogelijk geen gebruik kunt maken van alle functies die de Keyfinder biedt.
 • Nadeel 2: Het koppelen van de AirTag aan je iPhone of iPad lijkt een vereiste voor de instelling, wat betekent dat als je geen van deze Apple-producten bezit, je de AirTag niet optimaal kunt gebruiken.
 • Nadeel 3: De Precisionssökning is alleen beschikbaar als de AirTag zich in de buurt bevindt. Dus als je het item dat je hebt getagd niet in de buurt is, zou deze functie mogelijk niet effectief zijn.
 • Nadeel 4: De batterij van de AirTag moet worden vervangen. Ondanks dat hij meer dan een jaar meegaat, betekent dit dat je eraan moet denken de batterij te vervangen voor een continue werking. Aangezien de batterij vervangbaar is, kan een defect of slecht geplaatste batterij ook tot problemen leiden.
 • Nadeel 5: Hoewel de communicatie in het Hitta-netwerk anoniem en gecodeerd is, bestaat er potentieel nog steeds een risico voor de veiligheid en privacy van gebruikers. Technologie is nooit 100% veilig en er bestaat altijd een potentieel risico op inbreuken, ondanks de voorzorgsmaatregelen die door het bedrijf zijn genomen.

Onze favoriet #5

Simjar Keyfinder

Simjar Keyfinder

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Simjar Keyfinder is een geavanceerd product dat ontworpen is om jouw dagen te verlichten door het lokaliseren van je verloren items, waaronder tv-afstandsbedieningen, mobiele telefoons, brillendozen, portefeuilles en meer, dankzij de dunne (0,4 cm) en draagbare ontvangers. Het mooie aan deze sleutelvinder is zijn elegantie die wordt weergegeven door een hoogwaardige stoffen zender en een ingebouwde zaklamp voor het vinden van items in donkere plekken. Met een druk op de kleurgecodeerde knop op de afstandsbediening geeft de ontvanger een luide 80db+ piep af binnen een bereik van 40 meter, waardoor het lokaliseren van items eenvoudig en snel is. Niet meer tijd verspillen aan het zoeken naar verloren spullen, de Simjar Keyfinder is hier om jouw leven slimmer en verfijnder te maken.

 • voordeel 1: De Simjar sleutelzoeker beschikt over een draagbaar en dun ontwerp. Met een dikte van slechts 0,4 cm kunnen de 6 ontvangende apparaten bevestigd worden aan uiteenlopende objecten zoals tv-afstandsbedieningen, mobiele telefoons, brillenkokers, portefeuilles, huisdieren en bagage.
 • voordeel 2: De zender van de Simjar sleutelzoeker is gemaakt van gekwalificeerde stof. Dit in tegenstelling tot veel andere sleutelzoekers die vaak gemaakt zijn van goedkoop plastic materiaal. Dit maakt de Simjar sleutelzoeker een beter en duurzamer cadeau.
 • voordeel 3: De Simjar sleutelzoeker heeft een ingebouwde zaklamp. Hierdoor kun je jouw verloren items ook eenvoudig ‘s nachts lokaliseren.
 • voordeel 4: De Simjar sleutelzoeker zorgt voor een luid 80db+ piep. Wanneer je op de bijbehorende kleurgecodeerde knop op de afstandsbediening drukt, zal het apparaat piepen, wat het gemakkelijk maakt om je verloren item te vinden als het in de buurt is.
 • voordeel 5: Je hebt geen telefoon of app nodig om de Simjar sleutelzoeker te gebruiken. Met de druk op een knop beginnen de ontvanger te piepen, je kan hierdoor het verloren item binnen 40 meter/131 voet vinden. Dit maakt het een ongecompliceerd, gebruiksvriendelijk apparaat dat je tijd spaart in hectische momenten.
 • Nadeel 1: Hoewel het ontwerp dun en draagbaar is, kunnen de ontvangers met een dikte van slechts 0,4 cm potentieel fragiel zijn en onderhevig aan schade als ze niet voorzichtig worden behandeld.
 • Nadeel 2: Hoewel het handig is dat de zender is gemaakt van stof, kan dit materiaal mogelijk sneller slijten of beschadigen in vergelijking met een meer duurzaam materiaal zoals metaal of hard plastic.
 • Nadeel 3: De luide piep van 80db+ helpt bij het lokaliseren van de items, maar kan storend of te luid zijn voor sommige mensen, vooral als je in een rustige omgeving bent of als het een storende factor is voor anderen in de buurt.
 • Nadeel 4: De effectieve bereik van de Keyfinder is 40 meter/131 voet, en dit wordt nog verder verminderd als er muren of andere obstakels zijn. Dit kan problematisch zijn als je item verder dan dit bereik is verloren.
 • Nadeel 5: Hoewel er geen telefoon of app voor nodig is, maakt dit het ook minder veelzijdig. Het zou handig zijn om een app of telefoonfunctie te hebben als back-up, voor het geval je de afstandsbediening verliest of als je op afstand je verloren item wilt vinden.

Onze favoriet #6

Esky Keyfinder

Esky Keyfinder

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Esky Keyfinder is jouw perfecte oplossing voor het lokaliseren van kwijtgeraakte voorwerpen. Deze set bestaat uit vier sleutelzoekers die je aan willekeurige objecten kunt bevestigen. Met de kleurgecodeerde toetsen op de afstandsbediening vind je ze eenvoudig terug, zelfs tot 30 meter afstand. De radiofrequentie dringt door muren en vloeren, waardoor je jouw spullen snel vindt. Wanneer je een voorwerp zoekt, klinkt er een geluid en het led-licht op de afstandsbediening biedt extra zichtbaarheid in het donker. De Esky Keyfinder is zeer gebruiksvriendelijk – ideaal voor ouderen – en de zender is afneembaar voor extra mobiliteit. Tevens is het een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur en een attent cadeau voor geliefden.

 • Voordeel 1: De Esky sleutelvinder wordt geleverd met 4 sleutelzoekers. Hierdoor kun je het niet alleen aan je sleutels bevestigen, maar ook aan andere objecten die je vaak kwijtraakt.
 • Voordeel 2: Deze sleutelvinder is krachtig en heeft een bereik van 30 meter. Dankzij de radiofrequentie kan hij door muren, vloeren, kussens en leer dringen om je verloren voorwerp te vinden.
 • Voordeel 3: De Esky sleutelvinder beschikt over geluid- en lichtsignalen om het zoeken te vergemakkelijken. De ontvanger piept of maakt een geluid, terwijl een led-touch-licht op de afstandsbediening de zichtbaarheid ‘s nachts verbetert.
 • Voordeel 4: Deze sleutelvinder is gemakkelijk te bedienen, met name voor ouderen. Dit komt door zijn grote toetsen. De zender is bovendien afneembaar van de sokkel, zodat je hem kunt meenemen tijdens het zoeken.
 • Voordeel 5: Ten slotte is de Esky sleutelvinder een perfect cadeau. Vanwege het mooie design past het goed op verschillende plaatsen in huis, zoals de theetafel, tv-bank, nachtkastje, computerbureau of boekenrek. Het is een geweldig kerstcadeau voor familie, vrienden en geliefden.
 • Nadeel 1: De Esky keyfinder heeft slechts vier zoekers, dit betekent dat je maar vier objecten tegelijkertijd kunt volgen. Als je dus meerdere voorwerpen wilt volgen, zou dit beperkend kunnen zijn.
 • Nadeel 2: Hoewel de keyfinder een bereik heeft tot 30 meter, kan dit drastisch beperkt worden door muren, vloeren en andere objecten. Dit betekent dat het bereik in de praktijk misschien niet altijd even effectief is als je zou verwachten.
 • Nadeel 3: Het product maakt geluid en heeft lichtsignalen om je naar je verloren object te leiden. Dit betekent echter dat als je op een lawaaierige plaats bent of als je gehoorproblemen hebt, je zou kunnen worstelen om het signaal van de keyfinder te horen.
 • Nadeel 4: De keyfinder is ontworpen met grote knoppen, wat aangeeft dat hij specifiek ontworpen is met ouderen in gedachten. Dit kan betekenen dat het ontwerp niet zo aantrekkelijk of gebruiksvriendelijk is voor jongere gebruikers.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving noemt dat het wordt gepresenteerd als een decoratief display-item op plekken zoals een theetafel, tv-bank of nachtkastje, wat suggereert dat het een vrij groot product kan zijn. Dit kan onpraktisch zijn als je iets kleins en discreet zoekt om je sleutels of andere items gemakkelijk te kunnen volgen.

Onze favoriet #7

Retekess Keyfinder

Retekess Keyfinder

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Retekess Keyfinder is een uiterst handig hulpmiddel dat je helpt om je sleutels, portemonnee of andere voorwerpen eenvoudig te lokaliseren. Met een druk op de bijbehorende kleurgecodeerde knop laat je het item piepen met een geluid van 85dB, hoorbaar door de hele kamer en zelfs tussen kussens en door muren heen dankzij de radiofrequentietechnologie. Je kunt gemakkelijk identificeren welk item bij welke knop hoort door de meegeleverde DIY-stickers en aangepaste tekstlabels. Het is een ideaal hulpmiddel voor jonge moeders, senioren en drukbezette werkende mensen. De batterijen zijn van hoge kwaliteit, met laag verbruik en lange standby-tijd, en gaan 6 tot 12 maanden mee. De sleutelvinder wordt geleverd met 7 vervangbare CR2032-batterijen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de levensduur.

 • Voordeel 1: De Keyfinder van Retekess is zeer gebruiksvriendelijk. Het komt klaar voor gebruik uit de doos en je hoeft simpelweg alleen maar op de overeenkomstige kleurgecodeerde knoppen te drukken om het door jouw gekozen item te vinden.
 • Voordeel 2: De Keyfinder van Retekess heeft 2 soorten DIY-stickers met kleine iconen zoals die van een sleutel of portemonnee, en een aangepast tekstlabel. Dit helpt je om duidelijk te weten welke knop bij welk item hoort, om zo nog sneller je verloren items te kunnen vinden.
 • Voordeel 3: De Keyfinder maakt gebruik van een luid piepgeluid van 85dB, wat betekent dat je het overal in de kamer kunt horen. Of je nu iets kwijt bent binnenshuis, in de tuin of op het terras, deze sleutelvinder is ontworpen om te werken waar je het ook nodig hebt.
 • Voordeel 4: De Retekess Keyfinder komt met upgrade kwaliteit batterijen, inclusief 7 vervangbare CR2032-batterijen. Deze hebben een laag verbruik en een lange standby-tijd, waardoor je verzekerd bent van een levensduur tot 6-12 maanden.
 • Voordeel 5: De Keyfinder maakt gebruik van radio frequentie technologie waardoor het muren, vloeren, kussens en leer kan doordringen. Het helpt je dus je item tot op wel 40 meter afstand te vinden, dwars door allerlei soorten obstakels heen. Dit maakt het een bijzonder betrouwbaar hulpmiddel als je snel je verloren items wilt vinden.
 • Nadeel 1: De Retekess keyfinder werkt met kleurgecodeerde knoppen. Dit kan verwarrend zijn als je kleurenblind bent of moeite hebt om kleuren te onderscheiden.
 • Nadeel 2: Het product komt met 2 soorten doe-het-zelf stickers om de items te labelen. Dit kan ingewikkeld en tijdrovend zijn voor gebruikers die liever een eenvoudiger en reeds gelabeld systeem willen hebben.
 • Nadeel 3: De pieptoon van dit apparaat is 85dB. Dit kan als te luid en storend worden ervaren in een rustige omgeving of ‘s nachts.
 • Nadeel 4: De Retekess keyfinder werkt op CR2032-batterijen. Hoewel deze worden meegeleverd, kunnen vervangende batterijen lastig te vinden zijn of duur zijn. Bovendien moet je de batterijen om de 6-12 maanden vervangen, wat voor sommige gebruikers misschien te vaak is.
 • Nadeel 5: De Radiogolven technologie heeft een bereik van tot wel 40 meter, maar er zijn talloze factoren zoals muren, vloeren en meubels die het signaal kunnen verstoren. Dit kan het moeilijker maken om items op een grotere afstand of in een gecompliceerd huis te vinden.

Onze favoriet #8

Totmox Keyfinder

Totmox Keyfinder

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De TOTMOX Keyfinder is een handig hulpmiddel om jouw spullen eenvoudig terug te vinden. Deze sleuteldetector maakt gebruik van Bluetooth 4.0-technologie om te verbinden met jouw Android, iOS, iPad en andere smartphones. Door de gratis app ‘iFundU’ te downloaden en deze te koppelen aan je smartphone, kan je via deze app jouw verloren spullen lokaliseren. De GPS-tracker is zeer effectief in het terugvinden van allerlei voorwerpen, zoals sleutels, portemonnee, bril of hondenhalsband. De laatst bekende locatie van het object kan worden nagekeken op je mobiele telefoon. Daarnaast functioneert de TOTMOX Keyfinder ook als een afstandsbediening voor zelfportretten op je smartphone. Met trots worden klanttevredenheid en productkwaliteit gegarandeerd door strenge inspecties en kwaliteitstests.

 • Voordeel 1: Eenvoudige verbinding met je smartphone: Dankzij Bluetooth 4.0-technologie kun je deze Keyfinder eenvoudig koppelen aan je Android, iOS, iPad of andere smartphones. Dit doe je via de gratis app ‘iFundU’. Hierdoor heb je altijd controle over je waardevolle spullen.
 • Voordeel 2: Vind alles snel terug: Of het nu gaat om je sleutels, portemonnee, afstandsbediening, bril, telefoon of hondenhalsband, je kunt ze allemaal makkelijk opsporen met de GPS tracker van deze Keyfinder. Druk gewoon op de knop en volg het geluid naar je verloren spullen, rond het huis of elders.
 • Voordeel 3: Positionering en tracking: Met deze Keyfinder kun je de huidige positie van het object controleren op je mobiele telefoon. Ook kan je de laatst bekende positie controleren na het scheiden van het object. Zo leidt het je efficiënt naar je verloren object.
 • Voordeel 4: Afstandsbediening voor zelfportret: Een unieke feature van dit product is dat het ook kan fungeren als een afstandsbediening voor je smartphone camera. Met één druk op de knop kan je een selfie maken, wat een leuke extra functionaliteit is.
 • Voordeel 5: Betrouwbaarheid en kwaliteit: Dit product garandeert 100% tevredenheid bij haar klanten, onderworpen aan strenge inspecties en kwaliteitsgaranties. De fabrikant is bereikbaar voor eventuele problemen of vragen, dus je kunt met vertrouwen investeren in deze Keyfinder.
 • Nadeel 1: De TOTMOX Keyfinder is afhankelijk van Bluetooth 4.0-technologie. Dit betekent dat de sleutelvinder niet compatibel is met apparaten die oudere versies van Bluetooth gebruiken. Bovendien kan de Bluetooth-connectiviteit worden beïnvloed door diverse factoren zoals fysieke obstakels en interferentie van andere draadloze apparaten.
 • Nadeel 2: De werkgebieden van de TOTMOX Keyfinder zijn slechts ongeveer 16 meter aan de binnenkant. Zodra de afstand tussen je smartphone en de keyfinder groter wordt, kan het zijn dat je spullen niet meer kan vinden, wat voor beperkingen zorgt in de bruikbaarheid van het product.
 • Nadeel 3: Het product werkt met een app genaamd ‘iFundU’. Dit betekent dat je een extra app op je telefoon moet installeren om de keyfinder te kunnen gebruiken. Dit kan ongemakkelijk zijn als je al te veel apps op je telefoon hebt of als je het niet prettig vindt om onbekende apps te installeren.
 • Nadeel 4: Om de precieze locatie van je spullen te vinden, toont de tracker alleen de laatst bekende locatie. Dit kan problematisch zijn als de objecten na de laatst bekende locatie zijn verplaatst.
 • Nadeel 5: De TOTMOX Keyfinder werkt ook als een afstandsbediening voor zelfportretten. Echter, als je niet vaak selfies maakt of al een selfie-stick of een dergelijk apparaat hebt, dan is deze functie mogelijk overbodig en draagt het niet bij aan de waarde van het product voor jou.

Onze favoriet #9

Simjar Keyfinder

Simjar Keyfinder

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Simjar Keyfinder is een handig accessoire dat je helpt om belangrijke spullen zoals sleutels, tv-afstandsbedieningen, mobiele telefoons en portefeuilles moeiteloos terug te vinden. Dit product, met een ultradun ontwerp, komt met acht ontvangers die je gemakkelijk aan je items kunt bevestigen. De zender is gemaakt van hoogwaardige stof en bevat tevens een ingebouwde zaklamp, wat helpt bij het zoeken in het donker. Het hanteert een simpel maar effectief systeem: druk op de corresponderende kleurgecodeerde knop op de zender en de ontvanger zal een luid 80db+ geluid maken, mits zich binnen een straal van 40 meter bevindt. Geen telefoon of app nodig, alleen een druk op de knop bespaart je tijd en voorkomt stress in je drukke leven.

 • Voordeel 1: Draagbaar en veelzijdig: De Simjar Keyfinder is uitzonderlijk draagbaar met zijn dunne 0,4 cm-ontvanger, waardoor je hem gemakkelijk kunt bevestigen aan verschillende items zoals tv-afstandsbedieningen, mobiele telefoons, brillendozen, portefeuilles, huisdieren en bagage.
 • Voordeel 2: Premium ontwerp: In tegenstelling tot andere keyfinders die van goedkoop plastic materiaal zijn gemaakt, heeft de Simjar Keyfinder een geavanceerde stoffen zender. Dit maakt het niet alleen duurzamer en aantrekkelijker, maar ook een fantastisch cadeau.
 • Voordeel 3: Ingebouwde zaklamp: Heb je ooit moeite gehad met het vinden van je verloren items in het donker? De Simjar Keyfinder heeft een ingebouwde zaklamp die ‘s nachts helpt om items te lokaliseren.
 • Voordeel 4: Luide Beep: Je hoeft je geen zorgen te maken over het niet horen van de piep. De keyfinder van Simjar zorgt voor een luide 80db+ beep wanneer de items in de buurt zijn, waardoor het makkelijker is om je verloren item te vinden.
 • Voordeel 5: Tijdbesparend: Met de Simjar Keyfinder is het niet nodig om een telefoon of app te gebruiken. Druk gewoon op de bijbehorende kleurgecodeerde knop en de ontvanger piept, wat je in staat stelt om je verloren item snel binnen een bereik van 40 meter / 131 voet te vinden. Dit scheelt veel tijd in je drukke leven en helpt je om kleine problemen snel op te lossen.
 • Nadeel 1: Ondanks het draagbare ontwerp, zou de dikte van 0,4 cm nog steeds wat omvangrijk kunnen aanvoelen als je het aan dingen bevestigt zoals je mobiele telefoon of portefeuille.
 • Nadeel 2: De stoffen zender kan weliswaar er beter uitzien dan plastic, maar het kan de duurzaamheid van het product in twijfel trekken. Stof is niet zo bestendig als plastic en kan sneller slijten of beschadigen.
 • Nadeel 3: Hoewel de Keyfinder een luid 80db+ piepgeluid maakt, mag dit niet nuttig zijn als je in een lawaaierige omgeving bent. Lawaai van buitenaf kan ertoe leiden dat je het geluid van de keyfinder niet hoort, zelfs als het in de buurt is.
 • Nadeel 4: De Keyfinder werkt goed binnen het bereik van 40 meter/131 voet. Dus als je spullen buiten dit bereik zijn, kan je problemen hebben met het vinden ervan. Bovendien kan de aanwezigheid van muren en andere obstakels het geluidsniveau verder verminderen, hetgeen lokale vindbaarheid bemoeilijkt.
 • Nadeel 5: Een ander nadeel kan zijn dat deze Keyfinder geen smartphone app ondersteunt. In tegenstelling tot sommige moderne Keyfinders die samenwerken met een app op je smartphone, ben je door de traditionele manier van zoeken mogelijk minder efficiënt als je je verloren items probeert te vinden.

Onze favoriet #10

Tile Keyfinder

Tile Keyfinder

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Tile Keyfinder is een krachtige tracker die je helpt om je sleutels, tassen of bagage altijd terug te vinden. Deze waterbestendige gadget, slank van ontwerp, koppel je makkelijk aan je spullen. Is iets kwijt? Dan spoort de gratis Tile app op jouw Android of iOS-toestel het object snel op binnen het Bluetooth-bereik van 120m. Ben je verder van je spullen verwijderd? Dan wijst de app je naar hun laatst bekende locatie. Ook handig: je kan je telefoon laten rinkelen door twee keer op de Tile knop te drukken, zelfs als de geluidsfunctie uit staat. Via de Tile community kan je hulp inschakelen bij zoeken en jouw contactgegevens toevoegen voor het geval iemand je spullen vindt. Bij een upgrade naar Premium ontvang je slimme meldingen voordat je iets vergeet, een jaarlijkse gratis batterijvervanging en andere exclusieve functies. De Tile Keyfinder werkt ook met stemassistenten zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Siri.

 • Voordeel 1: De Tile Keyfinder is een krachtige tracker met een gestroomlijnd ontwerp, ideaal om te bevestigen aan sleutels, tassen of bagage. Je zult zeker waarderen hoe gemakkelijk het is om je spullen in de gaten te houden.
 • Voordeel 2: De Tile werkt in de buurt, maar ook verder weg. Met de Tile App kun je jouw Tile product laten rinkelen als het binnen het Bluetooth-bereik is. Buiten het bereik kun je de app gebruiken om de laatst bekende locatie te tonen.
 • Voordeel 3: Niet alleen je sleutels, maar ook je telefoon kun je vinden met Tile. Dubbelklik simpelweg op de knop van je Tile om je telefoon te laten rinkelen, zelfs als deze op stil staat.
 • Voordeel 4: De Tile is compatibel met Android, iOS en stemassistenten. Dit betekent dat je jouw verloren items kunt vinden met de gratis Tile App op je mobiele apparaten en zelfs met hulp van Amazon Alexa, Google Assistant of Siri.
 • Voordeel 5: De Tile Keyfinder heeft een waterbestendige (IP67) beoordeling met een vervangbare batterij die tot een jaar meegaat en een indrukwekkend Bluetooth-bereik van maximaal 120 meter. Dus, het is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook duurzaam en betrouwbaar.
 • Nadeel 1: Afhankelijkheid van Bluetooth – De Tile Keyfinder is afhankelijk van Bluetooth-technologie om te werken. Dit betekent dat als je je buiten het Bluetooth-bereik bevindt, je de tracker niet kunt gebruiken om je items te vinden. Dit kan beperkend zijn als je vaak reist of je items verliest in grotere ruimtes.
 • Nadeel 2: Beperkte batterijduur – De Tile Keyfinder heeft een vervangbare batterij die slechts tot een jaar meegaat. Afhankelijk van hoe vaak je de tracker gebruikt, kan dit betekenen dat je jezelf er regelmatig aan moet herinneren om de batterij te vervangen of extra kosten moet maken voor nieuwe batterijen.
 • Nadeel 3: Vereist voortdurende bescherming – De Tile Keyfinder is waterbestendig tot een IP67-classificatie. Hoewel dit betekent dat het bestand is tegen bepaalde hoeveelheden water, kan het nog steeds schade oplopen als het langdurig aan water wordt blootgesteld. Je zult dit moeten overwegen als je in een bijzonder nat klimaat woont of als je items regelmatig in contact komen met water.
 • Nadeel 4: Afhankelijkheid van de app – Om de Tile Keyfinder te gebruiken, moet je de gratis app op je iOS- of Android-apparaat hebben. Als je mobiele apparaat niet compatibel is met deze apps, kun je de tracker mogelijk niet gebruiken. Bovendien, als er problemen zijn met de app, moet je het opnieuw installeren en je toestel herstarten, wat lastig kan zijn.
 • Nadeel 5: Premium upgrade nodig voor extra functies – Hoewel de Tile Keyfinder een aantal handige functies heeft, vereist het een upgrade naar de premium-service om toegang te krijgen tot extra’s zoals proactieve slimme meldingen. Dit kan betekenen dat je maandelijkse of jaarlijkse kosten moet maken om het meeste uit je tracker te halen.

In conclusie, na grondig onderzoek en analyse, hebben we de tien beste keyfinders van dit moment voor jou op een rijtje gezet. Het gaat allemaal om persoonlijke voorkeur als het gaat om de perfecte keyfinder; de een geeft de voorkeur aan GPS-functies terwijl de ander de voorkeur geeft aan een luid alarm of een lange levensduur van de batterij. Het is belangrijk om te kijken naar jouw specifieke behoeften en wat je verwacht van een keyfinder. We hopen dat deze lijst je helpt bij het kiezen van de keyfinder die het beste bij jou past. Onthoud, het voornaamste is dat jij je spullen gemakkelijk terugvindt met minimaal gedoe, waar je ook bent!

Inhoudsopgave