a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Selfie Stick: De 10 beste producten in de test

We hebben de tien beste selfie sticks voor je getest, zodat jij de perfecte keuze kunt maken voor je nieuwe aankoop.

Unser Favorit: Vinmooog Selfie Stick

Vinmooog Selfie Stick
★★★★★

Unser Favorit: Selfieshow Selfie Stick

Selfieshow Selfie Stick
★★★★★

Unser Favorit: Atumtek Selfie Stick

Atumtek Selfie Stick
★★★★★

Unser Favorit: Vinmooog Selfie Stick

Vinmooog Selfie Stick
★★★★★

Unser Favorit: Selfieshow Selfie Stick

Selfieshow Selfie Stick
★★★★★

Unser Favorit: Selfieshow Selfie Stick

Selfieshow Selfie Stick
★★★★★

Unser Favorit: Absob Selfie Stick

Absob Selfie Stick
★★★★★

Unser Favorit: Kzomkzoo Selfie Stick

Kzomkzoo Selfie Stick
★★★★★

Unser Favorit: Ufanore Selfie Stick

Ufanore Selfie Stick
★★★★★

Unser Favorit: Atumtek Selfie Stick

Atumtek Selfie Stick
★★★★★

Ooit gedroomd van het perfecte selfie-moment zonder iemand te vragen om de foto voor je te nemen? Een selfie stick kan jouw droom verwezenlijken. Van groepszelfies op feestjes tot solo-selfies in adembenemende landschappen, deze tool heeft de manier waarop we foto’s maken volledig veranderd. In dit nieuwe onderzoek presenteren we de top 10 selfie sticks op de markt, uitvoerig getest en beoordeeld op factoren als bruikbaarheid, kwaliteit en prijs. Sta klaar om de beste keuze voor jou te maken en begin onmiddellijk met het vastleggen van je favoriete momenten op de manier die je altijd al had gewild.

Een selfie stick is een handig hulpmiddel dat je kunt gebruiken om foto’s of video’s van jezelf te maken met je smartphone of camera. Het is een uitschuifbare stok waar je je apparaat op bevestigt, zodat je een groter bereik hebt om foto’s te maken, waardoor jouw foto’s en video’s een bredere achtergrond kunnen vastleggen. Het wordt vaak gebruikt bij zelfportretten, groepsfoto’s en het vastleggen van landschappen waarin je zelf wilt voorkomen. Met een selfie stick kun jij je fotografie naar een hoger niveau tillen.

Check Uit

Onze favoriet #1

Vinmooog Selfie Stick

Vinmooog Selfie Stick

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Vinmooog Selfie Stick is een 4-in-1 accessoire dat je niet alleen een selfiestick biedt, maar ook een statief, een afstandsbediening en een creatieve oplossing voor je selfies. De stick, met zijn uittrekbare en opklapbare functies, geeft je meer ruimte en biedt verschillende perspectieven voor betere selfies. Het beschikt over een 360° draaiende helling en een vrije instelbare kop, die een breder fotografeer perspectief biedt. Dankzij de telescoopstang die tot 41 cm uittrekbaar is – met een totale lengte van 68 cm – kun je het beste zicht voor je foto’s vinden. Het is gemaakt van corrosiebestendig ABS, PC en aluminiumlegering, wat betekent dat het licht en duurzaam is – perfect voor reizen. Deze selfiestick is ook compatibel met bijna alle 4 – 6,5 inch smartphones, dus je hoeft je geen zorgen te maken over connectiviteit. En je krijgt er een handleiding en een afstandsbediening bij voor eenvoudige bediening.

 • Voordeel 1: De 4-in-1 functie geeft dit product een voorsprong. De selfiestick, het statief en de afneembare afstandsbediening zorgen ervoor dat je een creatieve en mooiere selfie kunt maken, of je nu met een groep, met je familie of op reis bent.
 • Voordeel 2: De 360° rotatiehoek en telescopische stangverbeteren je foto-ervaring. Je kunt kiezen voor een horizontale of verticale telefoonmodus en je hebt een bredere draaihoek bij het fotograferen. De telescopische stang kan worden uitgeschoven van 18 cm tot 68 cm voor het beste zicht.
 • Voordeel 3: Het materiaal is van hoge kwaliteit en duurzaam. Met een handvat gemaakt van ABS en PC materiaal en een schacht gemaakt van aluminiumlegering is deze selfiestick licht, corrosiebestendig en sterk, perfect voor op reis.
 • Voordeel 4: Dit product heeft een brede compatibiliteit. De selfiestick is geschikt voor bijna alle 4 – 6,5 inch smartphones. Eenvoudig en comfortabel te bedienen via Bluetooth, zonder noodzaak voor een app.
 • Voordeel 5: U krijgt een complete set met uw aankoop. Naast het selfie stick-statief, wordt ook een afstandsbediening en een handleiding meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt.
 • Nadeel 1: Hoewel de 4-in-1 ontwerpeigenschap van Vinmooog Selfie Stick het een multifunctioneel en veelzijdig hulpmiddel maakt, kan dit voor sommige gebruikers intimiderend en verwarrend zijn, vooral als je niet technisch onderlegd bent.
 • Nadeel 2: De telescoopstang kan uitschuiven tot 68 cm. Hoewel dit voldoende zou kunnen zijn voor kleine groepen, zou het niet ideaal zijn voor grotere groepsfoto’s of voor het vangen van verre achtergronden in je selfies.
 • Nadeel 3: Terwijl de draaibare helling en vrij instelbare draaikop van 360° en 203° respectievelijk een breder scala aan hoeken bieden voor het maken van foto’s, vereisen ze ook dat je de tijd neemt om de perfecte hoek te vinden en in te stellen, wat extra tijd en moeite vereist.
 • Nadeel 4: De Selfie Stick is alleen compatibel met smartphones van 4 tot 6,5 inch. Als je een groter apparaat, zoals een tablet, wilt gebruiken om foto’s te maken, kun je dit niet doen met deze selfiestick.
 • Nadeel 5: De handleiding die bij de levering komt, is mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands, wat het voor Nederlandstalige gebruikers moeilijk kan maken om volledig gebruik te maken van alle functies van de selfiestick.

Onze favoriet #2

Selfieshow Selfie Stick

Selfieshow Selfie Stick

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Selfie Stick van SelfieShow is een 3-in-1 toestel dat functioneert als een gewone selfie stick, een driepoot en een telefoonhouder op de tafel. Je kunt het gebruiken voor een scala aan activiteiten, van online onderwijs tot het delen van tutorials, en van het bekijken van video’s tot het maken van videogesprekken. De stick heeft een afneembare, op batterijen werkende afstandsbediening die foto’s of video’s tot op 10 meter afstand kan bedienen, waardoor groepsfoto’s gemakkelijk worden gemaakt. Ondanks de functionaliteit is de stick klein en licht, met een gewicht van slechts 150 gram en een compacte gevouwen lengte van 19.4 cm. Het kan zich ook uitstrekken tot 101 cm om een groter tafereel vast te leggen. Dit toestel werkt overigens met de meeste IOS / Android apparaten en wordt ondersteund door een 12 maanden garantie en een 30 dagen geld-terug-garantie.

 • Voordeel 1: Dit is een 3-in-1 ontwerp selfie stick, waardoor je het kunt gebruiken als een gewone selfie stick, een driepoot en ook als een ideale tafelhouder voor je telefoon. Dit is bijzonder nuttig voor online leren, video-opnamen, het kijken naar video’s of zelfs het maken van videogesprekken.
 • Voordeel 2: De selfie stick van SelfieShow heeft een afneembare afstandsbediening met een bereik van maximaal 10 meter. Hiermee kun je gemakkelijk foto’s of video’s van een grotere afstand maken zonder dat je je telefoon aan hoeft te raken.
 • Voordeel 3: Met een opgevouwen grootte van 19,4 cm en een uitgeschoven lengte van tot wel 101 cm biedt deze selfie stick de mogelijkheid om een groter beeld te vangen, terwijl hij met zijn gewicht van slechts 150 gram tegelijkertijd gemakkelijk draagbaar is.
 • Voordeel 4: De SelfieShow selfie stick is zeer gemakkelijk in gebruik. Je kunt de ontspanknop indrukken om een foto te maken of de stok uitbreiden voor een breder zicht. Het statief kan ook als mobiele telefoonhouder dienen voor live uitzendingen, het bekijken van tv-programma’s en dergelijke.
 • Voordeel 5: Ten slotte heeft de selfie stick een superieure compatibiliteit – het past op mobiele telefoons met een grootte van 6,5-9,5cm en is compatibel met de meeste iOS/Android apparaten zoals iPhone, Samsung, Huawei, enz. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw telefoon niet past.
 • Nadeel 1: Afhankelijk van batterijen
  De selfie stick beschikt over een verwijderbare afstandsbediening die op batterijen werkt. Dit betekent dat je altijd een setje reservebatterijen bij je moet hebben voor het geval ze leeg raken. Hierdoor kun je beperkt worden in het vrij en onbezorgd gebruiken van de SelfieShow selfie stick.
 • Nadeel 2: Mogelijk bereik beperking
  Hoewel de afstandsbediening van de selfie stick een gemaximaliseerd bereik heeft van 10 meter, kan dit beperkend zijn als je op grotere afstanden foto’s of video’s wilt maken of vastleggen. Dit kost je dan extra tijd en moeite om je positie aan te passen.
 • Nadeel 3: Mogelijke instabiliteit
  Ondanks dat de productbeschrijving aangeeft dat het apparaat licht en stabiel is, kan het zijn dat de lichtgewicht eigenschap van de selfie stick (slechts 150 gram) ervoor zorgt dat het niet zo stabiel blijft staan in winderige omstandigheden of op oneffen oppervlakken.
 • Nadeel 4: Wisselende compatibiliteit
  De SelfieShow selfie stick is compatibel met de meeste IOS / Android-apparaten, wat betekent dat er mogelijk sommige apparaten zijn waarvoor deze niet geschikt is. Als je smartphone niet binnen deze range past, ben je genoodzaakt een nieuw apparaat aan te schaffen.
 • Nadeel 5: Mogelijk ongemakkelijk in gebruik
  Het 3-in-1 ontwerp, het fungeren als selfie stick, driepoot, en tafel telefoonhouder, kan in eerste instantie handig lijken, maar het kan ook te complex of ongemakkelijk in gebruik zijn voor sommigen, vooral voor degenen die simpliciteit en gemak verkiezen.

Onze favoriet #3

Atumtek Selfie Stick

Atumtek Selfie Stick

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ATUMTEK Selfie Stick is een innovatieve integratie van een selfie-stick en statief, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium voor uitmuntende stabiliteit en duurzaamheid. Deze telescopische selfie-stick biedt je een 270 graden draaibare telefoonhouder en een selectiehoek van 180 graden, geschikt voor apparaten tot 3,42 inch breed. Het beschikt over een afneembare Bluetooth-afstandsbediening met een bereik tot 10 meter en een indrukwekkende batterijcapaciteit voor het maken van maximaal 15.000 foto’s op een enkele lading. Superlichtgewicht, dit kwaliteitsvolle apparaat kan gemakkelijk worden opgeborgen en overal mee naartoe worden genomen, zodat je altijd klaar bent om je speciale momenten vast te leggen. Het gebruiksgemak en de universele compatibiliteit maken het niet alleen perfect voor foto’s en groepsfoto’s, maar ook voor live-uitzendingen, tv-kijken en als standaard telefoonhouder op je bureau.

 • Voordeel 1: De Vinmooog Selfie Stick is een 3-in-1 ontwerp dat fungeert als een selfiestang, statief en afstandsbediening. Dit maakt het gemakkelijk om groeps-, familie- of reisselfies te maken.
 • Voordeel 2: Het 360° draaibare helling en 203° vrij instelbare draaikop biedt je een bredere draaihoek, waardoor het mogelijk is om foto’s te maken vanuit vele verschillende perspectieven. De selfiestick heeft een uitschuifbare telescoopstang die jou helpt om nog betere zichten te vinden bij het fotograferen.
 • Voordeel 3: De selfiestick is gemaakt van corrosiebestendige en sterke materialen zoals ABS, PC en aluminiumlegering. Dit zorgt ervoor dat de selfiestick niet alleen duurzaam en stevig is, maar ook licht van gewicht en handig om mee te nemen.
 • Voordeel 4: De Vinmooog Selfie Stick heeft een grote compatibiliteit en kan worden gebruikt met bijna alle 4-6,5 inch mobiele telefoons zonder dat je een app nodig hebt. Dit maakt het gebruiksgemak en de bediening van de selfie stick heel simpel.
 • Voordeel 5: De zelfiestick wordt geleverd met een afstandsbediening en een handleiding. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je op afstand foto’s nemen, wat meer mogelijkheden geeft voor creatieve selfies.
 • Nadeel 1: Hoewel de selfie stick een 3-in-1 design heeft met statief en afstandsbediening, kan de veelzijdigheid ervan ook als een nadeel worden beschouwd. Dergelijke functies kunnen de stick onpraktisch groot en moeilijk te hanteren maken, vooral als je probeert hem snel in te zetten als er een foto moment ontstaat.
 • Nadeel 2: De Selfie Stick werkt met Bluetooth-verbinding, wat kan betekenen dat er problemen kunnen ontstaan wanneer de verbinding zwak is of verbroken wordt, wat het onmogelijk kan maken om je afstandsbediening te gebruiken en dus kan resulteren in gemiste fotomomenten. Bovendien kan dit je batterij sneller leeglopen.
 • Nadeel 3: Hoewel de uitklapbare telescoopstang kan worden uitgetrokken tot een totale lengte van 68 cm, kan deze lengte voor sommige gebruikers nog steeds onvoldoende zijn om het gewenste brede beeld te bereiken.
 • Nadeel 4: Hoewel de selfiestick compatibel is met de meeste smartphones, kan er een probleem zijn met telefoons die groter zijn dan 6.5 inches. Dit betekent dat gebruikers met grotere telefoons of bepaalde modellen mogelijk niet in staat zullen zijn om deze selfie stick te gebruiken.
 • Nadeel 5: De Handleiding is mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands. Dit kan het voor Nederlandstalige gebruikers moeilijk maken om te begrijpen hoe het product optimaal te gebruiken. De leercurve zou hierdoor hoger kunnen zijn voor mensen die de Engelse taal niet machtig zijn.

Onze favoriet #4

Vinmooog Selfie Stick

Vinmooog Selfie Stick

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Vinmooog Selfie Stick is een geavanceerd 3-in-1 ontwerp dat een selfiestick, statief en afstandsbediening combineert voor het gemakkelijk maken van groeps-, familie- en reisselfies. Het biedt een 360° draaibaar verzinkhoofd en 203° instelbare draaikop voor een breder perspectief, met de mogelijkheid om van een horizontale naar een verticale modus te schakelen om de beste hoek te vinden. De telescoopstang kan worden uitgeschoven van 18 cm tot 41 cm, tot een totale lengte van 68 cm, zodat jij de best mogelijke beelden kunt vastleggen. Gemaakt van corrosiebestendig en sterk ABS, PC-materiaal en aluminium, is deze lichtgewicht selfiestick bestand tegen de tijd. Geschikt voor bijna alle 4 tot 6,5 inch smartphones, met eenvoudige Bluetooth-connectiviteit zonder dat je een app nodig hebt. Bij de levering krijg je het selfiestick-statief, een afstandsbediening en een handleiding.

 • Voordeel 1: De Vinmooog Selfie Stick is een 3-in-1 ontwerp dat fungeert als een selfiestang, statief en afstandsbediening. Dit maakt het gemakkelijk om groeps-, familie- of reisselfies te maken.
 • Voordeel 2: Het 360° draaibare helling en 203° vrij instelbare draaikop biedt je een bredere draaihoek, waardoor het mogelijk is om foto’s te maken vanuit vele verschillende perspectieven. De selfiestick heeft een uitschuifbare telescoopstang die jou helpt om nog betere zichten te vinden bij het fotograferen.
 • Voordeel 3: De selfiestick is gemaakt van corrosiebestendige en sterke materialen zoals ABS, PC en aluminiumlegering. Dit zorgt ervoor dat de selfiestick niet alleen duurzaam en stevig is, maar ook licht van gewicht en handig om mee te nemen.
 • Voordeel 4: De Vinmooog Selfie Stick heeft een grote compatibiliteit en kan worden gebruikt met bijna alle 4-6,5 inch mobiele telefoons zonder dat je een app nodig hebt. Dit maakt het gebruiksgemak en de bediening van de selfie stick heel simpel.
 • Voordeel 5: De zelfiestick wordt geleverd met een afstandsbediening en een handleiding. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je op afstand foto’s nemen, wat meer mogelijkheden geeft voor creatieve selfies.
 • Nadeel 1: Hoewel de selfie stick een 3-in-1 design heeft met statief en afstandsbediening, kan de veelzijdigheid ervan ook als een nadeel worden beschouwd. Dergelijke functies kunnen de stick onpraktisch groot en moeilijk te hanteren maken, vooral als je probeert hem snel in te zetten als er een foto moment ontstaat.
 • Nadeel 2: De Selfie Stick werkt met Bluetooth-verbinding, wat kan betekenen dat er problemen kunnen ontstaan wanneer de verbinding zwak is of verbroken wordt, wat het onmogelijk kan maken om je afstandsbediening te gebruiken en dus kan resulteren in gemiste fotomomenten. Bovendien kan dit je batterij sneller leeglopen.
 • Nadeel 3: Hoewel de uitklapbare telescoopstang kan worden uitgetrokken tot een totale lengte van 68 cm, kan deze lengte voor sommige gebruikers nog steeds onvoldoende zijn om het gewenste brede beeld te bereiken.
 • Nadeel 4: Hoewel de selfiestick compatibel is met de meeste smartphones, kan er een probleem zijn met telefoons die groter zijn dan 6.5 inches. Dit betekent dat gebruikers met grotere telefoons of bepaalde modellen mogelijk niet in staat zullen zijn om deze selfie stick te gebruiken.
 • Nadeel 5: De Handleiding is mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands. Dit kan het voor Nederlandstalige gebruikers moeilijk maken om te begrijpen hoe het product optimaal te gebruiken. De leercurve zou hierdoor hoger kunnen zijn voor mensen die de Engelse taal niet machtig zijn.

Onze favoriet #5

Selfieshow Selfie Stick

Selfieshow Selfie Stick

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SelfieShow Selfie Stick is een 4-in-1, lichte, draagbare en duurzame selfiestick met een unieke afneembare vullichtfunctie. Naast het bieden van 3 lichtmodi en 6 kleurtemperatuuropties, beschikt het apparaat over een 120mAh batterij die je supersnel en soepel laat verbinden met je telefoon via de afneembare draadloze afstandsbediening tot 10m. Dankzij de 360-graden rotatie en 240-graden hoekaanpassing kun je zowel horizontale als verticale foto’s nemen met het perfecte licht en de perfecte hoek. De stick kan ook als mobiele telefoonstatief of GoPro statief worden gebruikt en is klein genoeg om in je tas te passen. Het is geschikt voor veel verschillende telefoonmodellen, waardoor het een ideale keuze is voor het opnemen van kook- of fitnesssessies, reisfoto’s of zelfs live-uitzendingen.

 • Voordeel 1: Dankzij de instelbare vullichtfunctie met 6 niveaus kun je perfecte foto’s maken, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Deze functie maakt de SelfieShow selfie stick bijzonder handig voor je leven en werk.
 • Voordeel 2: Deze 4-in-1 selfiestick kan als statief gebruikt worden en heeft een afneembare draadloze afstandsbediening. Dit betekent dat je supersnel en soepel verbinding kunt maken en zelfs van een afstand tot 10 meter selfies kunt nemen.
 • Voordeel 3: De 360-graden rotatie en 240-graden hoekaanpassing functies bieden je de mogelijkheid om de perfecte selfie-hoek te kiezen. Of je nu een groepsfoto wilt maken, live wilt uitzenden of reisfoto’s wilt vastleggen, je kunt gemakkelijk schakelen tussen horizontale en verticale cameramodi.
 • Voordeel 4: De SelfieShow selfie stick is draagbaar en duurzaam. Met een gewicht van slechts 158g en een ingeklapte lengte van 19,4 cm kun je hem gemakkelijk meenemen in je handtas of rugzak. Het ergonomische handvatontwerp en het fijne oppervlak maken het een ideaal cadeau voor je geliefden.
 • Voordeel 5: De selfie stick heeft een brede compatibiliteit. Of je nu een iPhone of een Galaxy-telefoon hebt, je kunt de stick moeiteloos gebruiken. De functie van het uitschuifbare telefoonstatief stelt je in staat om vanuit verschillende hoeken opnames te maken, waardoor je foto’s en video’s een gevarieerdere uitstraling krijgen.
 • nadeel 1: Hoewel de SelfieShow Selfie Stick wordt geleverd met een afneembaar opvullicht, kan dit ook een nadeel zijn omdat je het licht apart moet opladen. Een gebrek aan licht wanneer je het dringend nodig hebt, kan je gewenste foto’s verpesten.
 • nadeel 2: Hoewel de afneembare draadloze afstandsbediening een bereik van 10 meter heeft, kan dit bij grotere afstanden een probleem zijn. Je moet ervoor zorgen dat je altijd binnen dit bereik blijft, anders werkt de afstandsbediening mogelijk niet.
 • nadeel 3: De 360 graden roteerbaarheid kan problematisch zijn als je niet precies weet hoe je je camera moet positioneren. Het kan even duren voordat je de perfecte hoek hebt gevonden, en dit kan frustrerend zijn als je snel een foto wilt maken.
 • nadeel 4: Ondanks de draagbaarheid kan de lengte van de stick, zowel in ingetrokken als uitgeschoven toestand, voor sommige mensen te groot zijn. Met een ingetrokken grootte van 19,4cm (7,6″) kan het moeilijk zijn om in kleinere tassen te passen.
 • nadeel 5: Hoewel de SelfieShow Selfie Stick breed compatibel is, kunnen eigenaren van minder bekende of oudere telefoonmodellen problemen ervaren. Verifieer altijd of je apparaat compatibel is voordat je koopt.

Onze favoriet #6

Selfieshow Selfie Stick

Selfieshow Selfie Stick

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SelfieShow Draadloze Selfie Stick is een lichtgewicht en draagbare optie voor al je foto- en video-opnames. Deze selfie-stick heeft een 360° roterende beugel met een aanpasbare telefoonhouder die zowel horizontaal als verticaal kan worden ingesteld. Met de 180° verstelbare beugel vind jij altijd de perfecte hoek. Bovendien beschikt de stick over een verwijderbare afstandsbediening met een bereik van maximaal 10 meter, ideaal voor groepsfoto’s of opnames van een afstand. Wanneer opgevouwen is de stok slechts 19,4 cm lang, maar deze kan worden uitgeschoven tot maar liefst 103 cm. De stick is universeel en gemakkelijk in gebruik, geschikt voor smartphones met een breedte tussen 2,55 en 3,74 inch en kan tevens functioneren als mobiele telefoonhouder op een tafel.

 • Voordeel 1: Aanpasbare beugel en 360° roterende telefoonhouder – Met de SelfieShow Draadloze Selfie Bar kun jij de perfecte hoek kiezen voor je foto’s of video’s. Je kan de beugel van je telefoonhouder namelijk horizontaal en verticaal aanpassen en de selfie stick zelf kan 360° roteren.
 • Voordeel 2: Verwisselbare afstandsbediening – De afstandsbediening van deze selfie stick helpt je om foto’s/video’s of groepsfoto’s/video’s te maken vanaf een grote afstand, tot wel 10 meter. Deze kun je gemakkelijk van de bovenkant van de joystick schuiven en door op de ontspanknop te drukken, maak je de foto.
 • Voordeel 3: Super lichtgewicht en handig om mee te nemen – De SelfieShow is een compacte selfie stick, die maar 19,4cm lang is wanneer ingevouwen en tot wel 103cm kan uitschuiven. Ideaal om in je zak of in een kleine tas te stoppen, zo heb je hem altijd bij de hand om mooie momenten vast te leggen.
 • Voordeel 4: Brede compatibiliteit – Of je nu een iPhone of een Samsung Galaxy hebt, deze selfie stick ondersteunt smartphones van 2,55 tot 3,74 inch. Handig, want zo kun je de SelfieShow Draadloze Selfie Bar met vrijwel elke smartphone gebruiken.
 • Voordeel 5: Gemakkelijk te gebruiken en universeel – De SelfieShow selfie stick maakt snel verbinding met je telefoon en is eenvoudig te bedienen met één hand. Je kan hem gebruiken voor een close-up selfie of hem uitschuiven voor een grotere scène. Bovendien kan hij ook fungeren als een mobiele telefoonhouder op tafel; ideaal voor het opnemen van live-uitzendingen op internet, het kijken van tv-programma’s, enz.
 • Nadeel 1: Hoewel de SelfieShow Draadloze Selfie Bar kan worden aangepast en 360° kan draaien, kan dit ook een probleem zijn omdat het mogelijk extra tijd en moeite kost om de perfecte hoek te bereiken.
 • Nadeel 2: De afstandsbediening kan van de selfie stick worden geschoven en kan gemakkelijk verloren gaan of misplaatst worden, wat kan leiden tot ongemak en mogelijk de noodzaak om een vervangende afstandsbediening aan te schaffen.
 • Nadeel 3: Hoewel het product super lichtgewicht en handig is om mee te nemen, betekent dit vaak dat het materiaal van de selfie stick niet erg robuust of duurzaam is, waardoor het gevoelig kan zijn voor schade of breuk.
 • Nadeel 4: Omdat het ontworpen is om compatibel te zijn met veel verschillende soorten smartphones, is het niet zeker dat het een perfecte pasvorm of grip heeft voor alle typen telefoons. Het risico bestaat dat je telefoon niet stevig wordt vastgehouden en mogelijk valt.
 • Nadeel 5: Hoewel de stick uitrekbaar is tot een aanzienlijke lengte, suggereert de beschrijving dat een zware smartphone kan leiden tot stabiliteitsproblemen tenzij de stick wordt uitgerekt tot een middellange lengte. Dit betekent dat je niet altijd de volledige lengte van de stick kunt benutten voor het maken van je selfies.

Onze favoriet #7

Absob Selfie Stick

Absob Selfie Stick

Waarom we het gekozen hebben

De absob Selfie Stick is een veelzijdige gadget en perfect voor het vastleggen van alle momenten. Met zijn uitschuifbare statief, variërend van 30 tot 160 cm, kun je gemakkelijk groepsfoto’s, concertvideo’s maar ook vlog livestreams en online vergaderingen vastleggen. Dankzij de 1/4 schroefconnector kan deze selfiestick maar liefst 12 pond aan apparatuur dragen, waaronder je telefoon, invullicht, microphone, GoPro of camera. Daarnaast heeft de stick ingebouwde Bluetooth afstandsbediening om op afstand door je video’s te scrollen, likes te verzenden en op te nemen. Verder is het eenvoudig aan te passen met de 270° draaiknop en 360° draaibare telefoonhouder. Er is zelfs een tweede handgreep voor nog betere bediening. Het lichtgewicht design – slechts 312 grames – is lichter dan de meeste mobiele telefoons en maakt hem gemakkelijk mee te nemen. Tot slot, de telefoonclip is compatibel met een breed scala aan telefoons, variërend in breedte van 2,5″ tot 3,6″, inclusief modellen van iPhone, Samsung, Huawei en andere Android- en Apple-smartphones.

 • Voordeel 1: Dankzij de opvouwbare en verstelbare eigenschappen van deze selfiestick, kun je moeiteloos fantastische foto’s maken en video’s opnemen. Of je nu grote groepsfoto’s wilt maken, concertvideo’s wilt schieten, online wilt vergaderen, online lessen wilt geven, vloggen of live streamen, deze stick is jouw betrouwbare partner. Hij is uit te schuiven van 30 cm tot maar liefst 160 cm.
 • Voordeel 2: De Absob selfiestick is ontzettend multifunctioneel. Naast je telefoon, kun je ook jouw invullamp, microfoon, GOPRO of camera bevestigen. Met een draagvermogen van tot wel 12 pond is deze stick krachtig genoeg voor jouw apparatuur. En ondanks deze kracht, weegt de stick slechts 312 gram, wat zelfs lichter is dan de meeste mobiele telefoons.
 • Voordeel 3: De selfiestick heeft ook een Bluetooth-afstandsbediening waarmee je op een afstand (tot 10 meter) jouw opnames en video’s kunt besturen. Zo kun je scrollen door de video’s, opnamen pauzeren en weergeven, en likes versturen zonder jouw handen te gebruiken.
 • Voordeel 4: De angle adjustment feature zorgt voor nog meer gebruiksgemak. Met een draaiknop die 270 graden draait en een 360 graden draaibare telefoonhouder, kun je de stick en jouw apparaat in de perfecte positie draaien voor de beste horizontale of verticale opnamen.
 • Voordeel 5: Deze selfiestick is universeel compatibel met vele verschillende telefoons. Of je nu een iPhone hebt, (zelfs de nieuwste modellen), Samsung Galaxy, Huawei, Xiaomi, OnePlus, Oppo, Vivo, Sony Xperia of ZTE Nubia, deze stick past jouw telefoon tussen 2.5″ en 3.6″ breedte.
 • Nadeel 1: Hoewel het selfiestick-statief verstelbaar is van 30cm tot 160cm, kan het nog steeds moeilijk zijn om de stoel precies op de gewenste lengte in te stellen. Het kan frustrerend zijn om de stick steeds aan te moeten passen om de perfecte opnamehoek te krijgen.
 • Nadeel 2: De Bluetooth-afstandsbediening is misschien niet altijd even gemakkelijk in gebruik. Hoewel het je in staat stelt om op afstand te bedienen, heb je nog steeds je handen nodig om de pagina op en neer te scrollen. Bovendien is deze niet in staat om de muziekapp te bedienen, wat de totale functionaliteit van de stick wat beperkt.
 • Nadeel 3: De Selfie Stick is bedoeld voor lichte apparatuur. Hoewel het maximaal 12 pond aan apparatuur aan kan, is het verstandig niet te veel apparatuur erop te plaatsen omdat het de stabiliteit kan beïnvloeden.
 • Nadeel 4: Hoewel de selfiestick diverse draaimogelijkheden biedt, kan het draaien van de knop om de hoek te veranderen nogal lastig zijn. Een kleine aanpassing kan al een flinke impact hebben op je focus, waardoor het zorgvuldig afgesteld moet worden.
 • Nadeel 5: De universele compatibiliteit begrenst de gebruiksmogelijkheden van de selfiestick. Hoewel het compatibel is met vele soorten smartphones, zijn er bepaalde telefoonmodellen en merken die mogelijk niet passen of goed werken met deze selfiestick. Dit kan beperkend zijn als je wisselt van telefoon of als je de stick wil uitlenen aan iemand met een ander type telefoon.

Onze favoriet #8

Kzomkzoo Selfie Stick

Kzomkzoo Selfie Stick

Waarom we het gekozen hebben

De KzomKzoo Selfie Stick is een veelzijdig, compact en lichtgewicht apparaat, perfect voor onderweg. Met zijn uitschuifbare en opvouwbare design past hij gemakkelijk in je tas en staat altijd klaar voor gebruik. De stick kan tot 24,6 cm uitschuiven, ideaal voor selfies en groepsfoto’s met een breder gezichtsveld. Een uniek kenmerk is dat het niet alleen een selfie stick is, maar ook transformeert tot telefoonstandaard; de onderkant heeft drie los te maken poten die een stabiel tafelstatief vormen. Het wordt geleverd met een bluetooth afstandsbediening om gemakkelijk foto’s te nemen vanaf een afstand. De smartphonehouder is verstelbaar en roteert tot 225 graden, zodat je altijd de perfecte camerahoek vindt. Deze selfie stick is compatibel met de meeste smartphones en Gopro-apparaten. En als bonus, biedt het KzomKzoo team een jaar garantie en 24-uurs online service voor de ultieme klanttevredenheid.

 • Voordeel 1: Design en draagbaarheid – De selfie stick van kzomKzoo is uiterst compact dankzij het verborgen intrekbare ontwerp. Het is lichtgewicht met een gewicht van slechts 150 g en kan tot een lengte van 19,5 cm worden opgevouwen, wat handig is om in je tas op te bergen.
 • Voordeel 2: Uitschuifbaar bereik – De selfie stick kan tot 24,6 cm uitschuiven, inclusief het handvat, waardoor je selfies met een breder gezichtsveld kunt maken. Dit maakt het ideaal voor een breed scala aan gebruiksmogelijkheden, waaronder selfies, groepsfoto’s, Face-time, Life-Vlogging, video-opnames en meer.
 • Voordeel 3: Multifunctionaliteit – Niet alleen functioneert deze gadget als een selfie stick, maar hij kan gemakkelijk worden omgezet in een telefoonstandaard. De drie poten aan de onderkant kunnen worden losgemaakt om er een tafelstatief van te maken, perfect voor selfies, FaceTime en videogesprekken.
 • Voordeel 4: Bluetooth-afstandsbediening – De selfie stick is uitgerust met een bluetooth-afstandsbediening op batterijen met knop. Door de knop enkele seconden ingedrukt te houden, schakel je het apparaat in en maak je het zichtbaar voor je telefoon via bluetooth, waarna je je telefooncamera kan openen en de selfie stick kan gebruiken.
 • Voordeel 5: Verstelbare telefoonhouder en rotatiehoek – De clips om de telefoon vast te houden zijn eenvoudig te gebruiken en houden je telefoon stevig vast. Bovendien biedt de 225° rotatie de mogelijkheid om de gewenste camerahoek te vinden door aan een knop te draaien, zodat je eenvoudig de perfecte hoek voor je shot kan instellen.
 • Nadeel 1: Het ontwerp van de Selfie Stick is intrekbaar en opvouwbaar, wat betekent dat hij misschien niet zo sterk en duurzaam kan zijn als andere modellen die van een stuk zijn gemaakt. Dit kan leiden tot instabiliteit of zelfs breuk bij zwaar gebruik.
 • Nadeel 2: Ondanks dat deze Selfie Stick verandert in een tafelstatief, geeft de productomschrijving zelf aan dat de stabiliteit van het product het grootst is wanneer er minder uitschuifbare delen worden gebruikt. Dit kan de functionaliteit beperken en betekent dat je concessies moet doen tussen het bereik en de stabiliteit van de stick.
 • Nadeel 3: De Selfie Stick wordt bestuurd door een afstandsbediening die op batterijen werkt. Dit betekent dat je altijd een reservebatterij bij je moet hebben om te voorkomen dat de afstandsbediening leegraakt op een belangrijk moment, hetgeen wellicht niet altijd even handig is.
 • Nadeel 4: Hoewel er wordt vermeld dat de rotatiehoek tot 225° kan zijn, geldt dat de mechanische betrouwbaarheid van deze draairegeling op de lange termijn een punt van zorg kan zijn. Constant draaien kan slijtage aan de draaiende onderdelen veroorzaken, wat de levensduur van de stick potentieel kan verkorten.
 • Nadeel 5: De productomschrijving vermeldt dat de breedte van de telefoonhouder varieert tussen 6 en 9 cm. Dit betekent dat als je een telefoon hebt die breder is dan 9 cm of smaller dan 6 cm, deze Selfie Stick wellicht niet compatibel is met jouw telefoon, waardoor de bruikbaarheid van het product kan worden beperkt.

Onze favoriet #9

Ufanore Selfie Stick

Ufanore Selfie Stick

Waarom we het gekozen hebben

De Selfie Stick van het merk Ufanore is een innovatief en multifunctioneel toestel, ideaal voor zowel selfie-liefhebbers als content creators. Dankzij een verbeterd ontwerp met vier poten biedt het een stabiele en evenwichtige basis voor foto- en videografie, zelfs op oneffen oppervlakken. Het integreert een uitschuifbare statiefstandaard die je tot gewenste lengtes kunt aanpassen, met een minimum van 22 cm en maximum van 140 cm. Voor het bedieningsgemak vind je een verborgen Bluetooth-afstandsbediening in de selfie stick, die ervoor zorgt dat je telefoon snel en stabiel kan verbinden. Met 180° hoofdrotatie en 360° rotatie van de telefoonhouder biedt het je volledige vrijheid om de beste opnamehoek te vinden. Het biedt ook compatibiliteit met de meeste camera’s, actiecamera’s en GoPros dankzij de universele 1/4″-schroef. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en ABS-materiaal, is het zowel anti-kras als roestbestendig. Dit toestel is compatibel met telefoons tussen de 2,4″ en 3,9″ breed, en is perfect voor selfies, groepsfoto’s, video-opnames, vloggen, en meer. Geleverd met een garantie van twee jaar, kun je er zeker van zijn dat dit product voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

 • Voordeel 1: Sterke en Stabiele Ondersteuning: Dankzij het nieuwste selfiestick ontwerp met vier poten en metalen ribben, biedt de Ufanore selfiestick een betere balans en stabiliteit, zelfs op oneffen oppervlakken. Dit zorgt voor scherpere foto’s en vloeiendere video’s.
 • Voordeel 2: Compact en Draagbaar: De Ufanore selfiestick is intrekbaar tot een minimale lengte van slechts 22 cm en weegt 290 gram, waardoor je hem gemakkelijk in je tas of jaszak kunt stoppen voor onderweg. Je kunt hem ook uittrekken tot een lengte van 55 inch voor grotere groepsfoto’s of om brede landschappen vast te leggen.
 • Voordeel 3: Geïntegreerde Bluetooth Afstandsbediening: Met de verborgen afstandsbediening kun je je telefoon snel en stabiel verbinden om de opnamen op afstand te besturen, waardoor je nog meer flexibiliteit en gemak krijgt bij het vastleggen van je momenten. Bovendien raak je de controller niet kwijt, aangezien deze stevig in de selfiestick zelf is ingebouwd.
 • Voordeel 4: Flexibele Rotatie: De selfiestick biedt een 180° hoofdrotatie en 360° rotatie van de telefoonhouder, waardoor je gemakkelijk de perfecte opnamehoek kunt vinden. Daarnaast is het voorzien van een universele 1/4″-schroef waardoor het ook als een telefoonstatief kan functioneren en compatibel is met de meeste camera’s en actiecamera’s.
 • Voordeel 5: Multifunctioneel Gebruik: Deze selfiestick is gemaakt van hoogwaardig aluminium en ABS-materiaal voor extra duurzaamheid en is compatibel met telefoons tussen 2,4″ en 3,9″ breed. Dankzij de veilige klem kun je zelfs grotere smartphones veilig bevestigen. Daarnaast is het perfect voor een scala aan toepassingen, van groepsfoto’s en vloggen tot video-opnames en live streams.
 • Nadeel 1: De selfiestick heeft vier poten die de basis ondersteunen en zorgen voor stabiliteit. Dit kan echter ook betekenen dat de opstelling tijd kost en omslachtig kan zijn in vergelijking met simpele driepotige statieven.
 • Nadeel 2: Het product is intrekbaar van 8,7″ tot 55″, wat betekent dat je mogelijk niet altijd de gewenste hoogte kunt bereiken. Voor lange mensen of om groepsfoto’s van een bepaalde hoogte te maken, kan dit een uitdaging zijn.
 • Nadeel 3: De Bluetooth-afstandsbediening is ingebouwd in de selfiestick, wat betekent dat je deze niet onafhankelijk van de stick zelf kunt gebruiken. Als er problemen zijn met de stick, is het mogelijk dat deze ook van invloed zijn op de afstandsbediening.
 • Nadeel 4: Hoewel het geïntegreerde draaimechanisme van 180° en 360° veelzijdig lijkt, kan het in de praktijk beperkend zijn als je ongewone of complexe hoeken wilt bereiken.
 • Nadeel 5: De materialen aluminium en ABS zijn duurzaam en bestand tegen roest en krassen. Ze kunnen echter in koude weersomstandigheden oncomfortabel zijn om vast te houden en mogelijk ook geluidsoverdracht naar de microfoon van je apparaat veroorzaken als ze worden verplaatst of gemanipuleerd, wat kan leiden tot ongewenste geluiden in je video’s.

Onze favoriet #10

Atumtek Selfie Stick

Atumtek Selfie Stick

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ATUMTEK Selfie Stick is een hoogwaardig en veelzijdig accessoire voor je smartphone. Deze lange bluetooth selfie stick, uitbreidbaar tot 1,3 meter met 7 verstelbare stangen, helpt je om breed overzicht te leggen voor opnames of foto’s, perfect voor familie- en vriendenbijeenkomsten, feestjes of vloggen. Opvallend is het unieke 360° rotatieontwerp waarmee de stick kan worden gedraaid om de beste hoek voor je opnames te vinden. De stick is compatibel met alle populaire iOS- of Android-telefoons. De statiefbasis is breed (27 cm) en voorzien van anti-slip siliconen pads voor stabiliteit. Vervaardigd uit luchtvaartkwaliteit aluminiumlegering, belooft deze selfie stick duurzaamheid en een lange levensduur. Pluspunt is de bluetooth-afstandsbediening voor handsfree bediening. Het een stuk opvouwbaar, ergonomisch ontwerp met gripvriendelijke lychee textuur maakt hem eenvoudig op te bergen en reisvriendelijk.

 • Voordeel 1: Deze ATUMTEK Selfie Stick maakt het mogelijk om bredere beelden vast te leggen dankzij de verlenging tot 1,3 m met zeven verstelbare stangen. Dit is ideaal voor vlogs, familiebijeenkomsten of feesten.
 • Voordeel 2: De Selfie Stick biedt een uniek 360° rotatieontwerp voor de kop van de eenpootstatief. Dit betekent dat je het 360° en 180° links en rechts kunt draaien om de beste hoek te vinden voor je opnames.
 • Voordeel 3: De grote 27 cm driepoten statiefbasis zorgt voor stabiliteit. Met drie anti-slip siliconen pads op de voeten voorkomt de Selfie Stick schuin of dumpen situaties, wat je veel gemoedsrust kan geven tijdens het gebruik.
 • Voordeel 4: Deze Selfie Stick is gemaakt van premium aluminiumlegering van luchtvaartkwaliteit, wat betekent dat het niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook gebouwd om lang mee te gaan. Daarnaast wordt het geleverd met een bluetooth-afstandsbediening voor nog meer gebruiksgemak.
 • Voordeel 5: De ATUMTEK Selfie Stick heeft een ergonomisch ontwerp, met het vermogen om alles in een stuk statief te vouwen voor eenvoudige opslag en reizen. Bovendien is het handvat voorzien van een lychee textuur en ontworpen in een ergonomische vorm voor comfortabel vasthouden.
 • Nadeel 1: De Selfie Stick is met zijn lengte van 1,3 m en 7 verstelbare stangen misschien wel erg lang en omvangrijk, wat het minder handig kan maken voor transport en snelle gebruik.

  Nadeel 2: Hoewel het 360° draaimechanisme aanvankelijk gebruiksvriendelijk lijkt, kan dit na verloop van tijd mogelijk wat losraken of minder nauwkeurig worden, gezien de constante verstelling en het gebruik.

 • Nadeel 3: De telefoonhouder past op een breed scala aan telefoons, maar het kan zijn dat als je een minder gebruikelijk model of merk hebt, deze mogelijk niet goed past of niet stevig genoeg vastzit, wat tot mogelijke schade kan leiden.
 • Nadeel 4: Ondanks dat de ATUMTEK Selfie Stick is voorzien van drie antislip siliconen pads, kan deze op onstabiele of hellende oppervlakken toch omvallen, met name gezien het gewicht van de telefoon bovenaan.
 • Nadeel 5: Het handvat heeft een lychee-textuur voor een betere grip, maar deze textuur is wellicht niet comfortabel voor alle gebruikers en kan mogelijk irritatie veroorzaken bij langdurig gebruik.

Na grondig onderzoek en testen van de 10 beste selfie-sticks op de markt, kunnen we concluderen dat er voor iedereen wel een perfect model is. Of je nu op zoek bent naar een hightech gadget met Bluetooth-functionaliteit en geavanceerde stabilisatie, of een simpeler model dat gemakkelijk in je tas past, er is een selfie-stick die aan jouw behoeften voldoet. Vergeet niet rekening te houden met de compatibiliteit van je smartphone en de kwaliteit van de stick – duurzaamheid kan de extra investering het waard maken. Doet je onderzoek en kies de selfie-stick die het beste bij jouw levensstijl past, zodat je de beste foto’s kunt maken op al je avonturen.

Inhoudsopgave