a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Stappenteller: De 10 beste producten in de test [Nieuw onderzoek]

Ontdek de top tien stappentellers op de markt, zorgvuldig getest en geanalyseerd om jou te helpen bij het kiezen van het beste product voor jouw behoeften.

Op zoek naar een manier om je fysieke activiteiten bij te houden? Een kwalitatieve stappenteller kan je grote vriend zijn. Deze handige apparaatjes meten je stappen, calorieverbruik, afgelegde afstand en nog veel meer essentiële informatie om je gezondheidsdoelen te spijkeren. Maar met de overvloed aan opties op de markt, kan het lastig zijn om het perfecte model te kiezen. Daarom hebben we voor jou het onderzoek gedaan. We presenteren je met trots de top 10 stappentellers die we uitvoerig hebben getest en geëvalueerd op basis van hun functies, duurzaamheid, gebruiksgemak en klantbeoordelingen. Laat ons je helpen om je ideale stappenteller te vinden.

Een stappenteller is een draagbaar apparaatje dat je aan je riem, schoen of pols bevestigt en dat bijhoudt hoeveel stappen je op een dag zet. Het is een eenvoudige manier om in de gaten te houden of je genoeg beweegt door de dag heen. Doorgaans wordt aangeraden om per dag 10.000 stappen te zetten voor een gezonde levensstijl. Een stappenteller kan jou dus helpen om dit doel te bereiken en actief te blijven.

Check Uit

Onze favoriet #1

Flintronic Stappenteller

Flintronic Stappenteller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De flintronic stappenteller is van hoogwaardig ABS-materiaal gemaakt, robuust, duurzaam en voorzien van slijtagebescherming. Er is gebruik gemaakt van geavanceerde 3D-3-assige sensortechnologie voor nauwkeurig en betrouwbaar stappen tellen in elke houding, en het telt alleen stappen als er 5 achter elkaar worden gezet. Met realtime tracking wordt je trainingsvoortgang eenvoudig en effectief op het scherm weergegeven voor een beter begrip van je dagelijkse activiteit en het behalen van je fitnessdoelen. Het bevat een CR2032-knoopcelbatterij en heeft een energiebesparende functie – het gaat in slaapstand als je stilstaat en wordt automatisch geactiveerd als je begint te lopen. Het heeft een simpele bediening met slechts één knop voor het starten en resetten van de stappenteller en is geschikt voor iedereen – mannen, vrouwen, kinderen en senioren met fitnessdoelen.

 • Voordeel 1: De Flintronic stappenteller is vervaardigd uit hoogwaardig ABS-materiaal dat een slijtagebeschermingsproces heeft ondergaan. Dit maakt het apparaat bijzonder robuust en duurzaam, dus je kunt erop vertrouwen dat het bestand is tegen je meest intensieve trainingssessies.
 • Voordeel 2: Deze stappenteller maakt gebruik van geavanceerde 3D-3-assige sensortechnologie. Deze technologie, die uitblinkt in het nauwkeurig bijhouden van stappen in elke positie – of je nu naar boven, naar beneden, zijwaarts of op enige hoek beweegt – zorgt voor uitzonderlijk precieze metingen. De stappenteller telt enkel stappen boven de 5, waardoor de nauwkeurigheid nog verder wordt verbeterd.
 • Voordeel 3: De realtime tracking functie van de stappenteller biedt directe motivatie voor je fitnessdoelen. Dit apparaat telt je stappen op een eenvoudige en effectieve manier en toont je trainingsvoortgang op het scherm. Het helpt je om inzicht te krijgen in je dagelijkse activiteiten en motiveert je om je fitnessdoelen te bereiken.
 • Voordeel 4: Deze Flintronic stappenteller wordt geleverd met een inbegrepen CR2032-batterij en heeft een energiebesparende functie. Als je stil staat, gaat de stappenteller automatisch in slaapstand, en wordt terug geactiveerd wanneer je begint te bewegen. Deze functie helpt om de levensduur van de batterij te verlengen, waardoor je minder vaak de batterij hoeft te vervangen.
 • Voordeel 5: De stappenteller is zeer gebruiksvriendelijk met slechts één knop om het tellen van de stappen te starten of op nul te zetten. Door zijn eenvoudige functies en ontwerp is het bruikbaar voor iedereen – mannen, vrouwen, kinderen en senioren met fitness- en trainingsdoelen.
 • Nadeel 1: Hoewel de stappenteller is vervaardigd uit duurzaam ABS-materiaal, zou het slijtagebeschermingsproces mogelijk niet bestand kunnen zijn tegen langdurig, intensief gebruik. Hierdoor zou de robuustheid van het product na verloop van tijd kunnen verminderen.

  Nadeel 2: De stappenteller gebruikt geavanceerde 3D-3-assige sensortechnologie om een nauwkeurige aflezing van de stappen te bieden. Maar ondanks deze nauwkeurige technologie, worden stappen onder de 5 genegeerd. Dit betekent dat kortere wandelingen mogelijk niet volledig worden geregistreerd of gewaardeerd.

 • Nadeel 3: Hoewel de stappenteller realtime tracking en fitness motivatie biedt, biedt het geen ingewikkelde programma’s of andere functies aan. Hierdoor kunnen degenen die op zoek zijn naar een meer geavanceerde stappenteller mogelijk geïnteresseerd zijn in andere opties met meer mogelijkheden.
 • Nadeel 4: De stappenteller bevat een CR2032-batterij, die weliswaar energiebesparend is, maar mogelijk kan deze ook moeilijk te vervangen zijn of niet algemeen beschikbaar zijn in lokale winkels. Dit kan leiden tot ongemak bij het vervangen van de batterij.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de stappenteller zeer eenvoudig te bedienen is met slechts één knop, kan dit gebrek aan opties voor sommige gebruikers als een nadeel worden ervaren. Het ontbreken van meerdere knoppen of bedieningselementen zou kunnen betekenen dat het apparaat niet in staat is om aan specifiekere behoeften of voorkeuren van de gebruiker te voldoen.

Onze favoriet #2

Omron Stappenteller

Omron Stappenteller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De OMRON Walking Style IV Stappenteller is een geavanceerd hulpmiddel dat je activiteiten op een uiterst nauwkeurige wijze bijhoudt dankzij de 3D-sensortechnologie. Het maakt onderscheid tussen je gewone dagelijkse stappen en je meer intensieve aerobic stappen, en stimuleert je om meer te bewegen. Het heeft een handige Actiemodus, waarin je extra wandelingen en activiteiten kunt bijhouden, inclusief het aantal stappen, de afstand en de verbrande calorieën. Je resultaten van de afgelopen zeven dagen worden duidelijk weergegeven op een groot display, zodat je gemakkelijk je voortgang kunt volgen. De stappenteller heeft een batterijbesparende modus en een lichtgewicht ontwerp, wat het ideaal maakt voor intensief dagelijks gebruik. In de verpakking vind je de OMRON Walking Style IV in zwart, een clip, een bandje, een CR2032 batterij, en een duidelijke instructiehandleiding.

 • Voordeel 1: De OMRON stappenteller is uitgerust met nauwkeurige 3D-sensortechnologie, die niet alleen je bewegingen nauwkeurig bijhoudt, maar ook de kwaliteit van je activiteiten vastlegt.
  Voordeel 2: Met de Walking Style IV worden je gewone stappen en aerobic stappen apart weergegeven, wat je stimuleert om intensiever te gaan bewegen.
  Voordeel 3: De Actiemodus biedt de mogelijkheid om extra wandelingen en activiteiten te tracken en beter te begrijpen. Deze modus geeft informatie weer over het aantal gewone stappen, aerobic stappen, de afgelegde afstand en het aantal calorieën dat je verbrand hebt tijdens je activiteit.
  Voordeel 4: Dankzij de grote, heldere display en de overzichtelijke weergave van je resultaten van de afgelopen zeven dagen, kun je je vooruitgang eenvoudig controleren.
  Voordeel 5: De stappenteller heeft een batterijbesparende modus en een lichtgewicht ontwerp, waardoor het apparaat ideaal is voor intensief dagelijks gebruik, zowel op het werk, thuis als onderweg.
 • Nadeel 1: Hoewel de OMRON Stappenteller gebruik maakt van 3D-sensortechnologie, kan deze technologie soms te gevoelig zijn of juist niet gevoelig genoeg, wat kan leiden tot onnauwkeurige metingen van je bewegingen en activiteiten.
 • Nadeel 2: De stappenteller geeft het aantal gewone stappen en aerobic stappen afzonderlijk weer. Dit kan verwarrend zijn voor gebruikers die gewoon een totaal aantal stappen willen zien, zonder deze te hoeven opsplitsen in verschillende categorieën.
 • Nadeel 3: Het apparaat heeft een actiemodus die helpt om de resultaten van extra wandelingen en activiteiten te volgen. Echter, als je geen extra activiteiten onderneemt, dan is deze functie overbodig en kan het als overkill worden gezien.
 • Nadeel 4: De stappenteller heeft een groot display dat je resultaten van de laatste zeven dagen weergeeft. Dit kan een nadeel zijn als je liever een simpelere weergave hebt zonder zoveel informatie, wat het voor sommige gebruikers mogelijk overweldigend maakt.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de stappenteller komt met een batterijbesparende modus, kan deze modus de prestaties en nauwkeurigheid van het apparaat beïnvloeden. Daarbij kan de batterij nog steeds vrij snel leeglopen bij intensief dagelijks gebruik.

Onze favoriet #3

Flintronic Stappenteller

Flintronic Stappenteller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De flintronic stappenteller, gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal voor stevigheid en duurzaamheid, biedt een accurate registratie van je stappen door geavanceerde 3D-3-assige sensortechnologie te gebruiken. Deze technologie is zo nauwkeurig dat het kan tellen tot 99.999 stappen vanuit elke positie en pas verder telt na vijf opeenvolgende stappen. De realtime trackingfunctie maakt het gemakkelijk om je dagelijkse beweging te controleren, stimuleert je om je fitnessdoelen te halen, en vereist geen complexe instellingen. Bovendien komt het apparaat met een inbegrepen CR2032 batterij, die dankzij de automatische slaap- en activatiemodus energie bespaart voor een langere levensduur. Met zijn eenvoudige bediening en enkele knop voor het starten en resetten van het tellen, is het apparaat geschikt voor iedereen – man, vrouw, kind of oudere – op zoek naar een effectieve manier om hun actieve levensstijl te monitoren.

 • Voordeel 1: Het slanke en verstelbare ontwerp van de fitnesstracker maakt hem geschikt voor tieners en kinderen vanaf 5 jaar. Door het gebruik van duurzaam en lichtgewicht TPU-materiaal, brengt het je een comfortabele ervaring tijdens het dragen.
 • Voordeel 2: BIGGERFIVE stappenteller is een mooie keuze voor gezondheidsbewuste mensen, dankzij de geïntegreerde activiteitstracker. Deze functie houdt automatisch het aantal stappen, de afstand en de verbrande calorieën bij, welke je gemakkelijk kunt raadplegen via het horloge zelf of de app op je telefoon.
 • Voordeel 3: Goed slapen is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. De slaaptracker in dit horloge volgt automatisch hoe goed je ‘s nachts slaapt en biedt inzicht in je slaaptrends via de app.
 • Voordeel 4: Met de ingebouwde vibrerende wekkerfunctie kun je op een rustige manier wakker worden, zonder anderen te storen – een ideale functie als je een andere slaaproutine hebt dan je partner of kamergenoot.
 • Voordeel 5: Het horloge biedt een indrukwekkende batterijduur. Na slechts 1-2 uur opladen via de ingebouwde USB-interface, kan de fitnesstracker tot 7 dagen meegaan. Dit betekent minder tijd besteden aan het opladen en meer tijd aan het bijhouden van je activiteiten.
 • Nadeel 1: Hoewel de BIGGERFIVE stappenteller hoogwaardige dubbele bandjes heeft die verstelbaar zijn, zijn deze specifiek ontworpen voor tieners en kinderen vanaf 5 jaar. Dit kan een nadeel zijn als je van plan bent om het als volwassene te gebruiken, omdat het misschien niet goed past of niet bij je stijl past.
 • Nadeel 2: De activiteitstracker van de stappenteller houdt automatisch je stappen, afstand en calorieverbranding bij. Hoewel dit handig is, moet je aan het horloge tikken of de app op je telefoon controleren om de gegevens te zien, wat misschien niet handig is als je onderweg bent.
 • Nadeel 3: De slaaptracker is ontworpen om automatisch bij te houden hoe goed je ‘s nachts slaapt. Niet iedereen houdt ervan om een apparaat te dragen tijdens het slapen, wat dit een potentieel nadeel maakt.
 • Nadeel 4: Voor het opladen van de stappenteller is er geen extra oplader nodig omdat er een ingebouwde USB-interface aanwezig is. Hoewel dit in eerste instantie handig kan lijken, betekent dit dat als de USB-functie defect raakt, je de hele fitnesstracker misschien niet meer kunt opladen.
 • Nadeel 5: De BIGGERFIVE stappenteller is compatibel met smartphones met Android 4.4 en hoger en iOS 8.0 en hoger. Dit kan een nadeel zijn als je een ouder model smartphone of mobiel apparaat hebt, of als je niet bereid of in staat bent om je besturingssysteem bij te werken.

Onze favoriet #4

Biggerfive Stappenteller

Biggerfive Stappenteller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De BIGGERFIVE Stappenteller is een ideaal accessoire voor tieners en kinderen vanaf 5 jaar dankzij het slanke, verstelbare ontwerp. Gemaakt van flexibel, duurzaam TPU-materiaal zonder schadelijke stoffen, is het licht genoeg (17g) voor een comfortabele draagervaring. Het apparaat houdt automatisch je stappen, afstand en verbrande calorieën bij, en je kunt deze gegevens gemakkelijk inzien via het horloge of de “VeryFitPro” app op je telefoon. Het heeft ook een slaaptracker die je slaaptrends registreert. Bovendien beschikt het over een stille vibratiewekker die je zonder anderen te storen kan wekken. Door de ingebouwde USB-interface heb je geen extra oplader nodig, en met slechts 1-2 uur opladen kan de batterij tot 7 dagen mee. Het apparaat is compatibel met smartphones met Android 4.4 en hoger, en iOS 8.0 en hoger.

 • Voordeel 1: Het slanke en verstelbare ontwerp van de fitnesstracker maakt hem geschikt voor tieners en kinderen vanaf 5 jaar. Door het gebruik van duurzaam en lichtgewicht TPU-materiaal, brengt het je een comfortabele ervaring tijdens het dragen.
 • Voordeel 2: BIGGERFIVE stappenteller is een mooie keuze voor gezondheidsbewuste mensen, dankzij de geïntegreerde activiteitstracker. Deze functie houdt automatisch het aantal stappen, de afstand en de verbrande calorieën bij, welke je gemakkelijk kunt raadplegen via het horloge zelf of de app op je telefoon.
 • Voordeel 3: Goed slapen is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. De slaaptracker in dit horloge volgt automatisch hoe goed je ‘s nachts slaapt en biedt inzicht in je slaaptrends via de app.
 • Voordeel 4: Met de ingebouwde vibrerende wekkerfunctie kun je op een rustige manier wakker worden, zonder anderen te storen – een ideale functie als je een andere slaaproutine hebt dan je partner of kamergenoot.
 • Voordeel 5: Het horloge biedt een indrukwekkende batterijduur. Na slechts 1-2 uur opladen via de ingebouwde USB-interface, kan de fitnesstracker tot 7 dagen meegaan. Dit betekent minder tijd besteden aan het opladen en meer tijd aan het bijhouden van je activiteiten.
 • Nadeel 1: Hoewel de BIGGERFIVE stappenteller hoogwaardige dubbele bandjes heeft die verstelbaar zijn, zijn deze specifiek ontworpen voor tieners en kinderen vanaf 5 jaar. Dit kan een nadeel zijn als je van plan bent om het als volwassene te gebruiken, omdat het misschien niet goed past of niet bij je stijl past.
 • Nadeel 2: De activiteitstracker van de stappenteller houdt automatisch je stappen, afstand en calorieverbranding bij. Hoewel dit handig is, moet je aan het horloge tikken of de app op je telefoon controleren om de gegevens te zien, wat misschien niet handig is als je onderweg bent.
 • Nadeel 3: De slaaptracker is ontworpen om automatisch bij te houden hoe goed je ‘s nachts slaapt. Niet iedereen houdt ervan om een apparaat te dragen tijdens het slapen, wat dit een potentieel nadeel maakt.
 • Nadeel 4: Voor het opladen van de stappenteller is er geen extra oplader nodig omdat er een ingebouwde USB-interface aanwezig is. Hoewel dit in eerste instantie handig kan lijken, betekent dit dat als de USB-functie defect raakt, je de hele fitnesstracker misschien niet meer kunt opladen.
 • Nadeel 5: De BIGGERFIVE stappenteller is compatibel met smartphones met Android 4.4 en hoger en iOS 8.0 en hoger. Dit kan een nadeel zijn als je een ouder model smartphone of mobiel apparaat hebt, of als je niet bereid of in staat bent om je besturingssysteem bij te werken.

Onze favoriet #5

Sunshine Smile Stappenteller

Sunshine Smile Stappenteller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Sunshine smile Stappenteller is een hoogwaardige fitnesstracker die geavanceerde 3D-sensortechnologie gebruikt om met nauwkeurigheid je dagelijkse stappen te registreren. Deze stappenteller heeft een groot, gemakkelijk afleesbaar scherm met een ingebouwd horloge en is eenvoudig te bedienen met de knopmodus. Gemaakt van comfortabel ABS-materiaal, is het perfect voor dagelijks gebruik en biedt veelzijdige draagopties – je kunt het aan je broekzak of heup bevestigen, om je nek dragen of gewoon in je zak stoppen. Het resetten is eenvoudig en het begint meteen te werken bij het indrukken van een knop. Bovendien is deze stappenteller een geweldig cadeau voor iedereen die zijn dagelijkse activiteiten wil volgen. Het is gebruiksvriendelijk, draagbaar en geruisloos tijdens het lopen.

 • Voordeel 1: Dankzij het grote cijferweergave is het heel eenvoudig om de tijd in de gaten te houden en het aantal stappen af te lezen. Dit maakt het gebruik van de stappenteller nog gemakkelijker.
 • Voordeel 2: De stappenteller is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, wat voor een prettig gevoel zorgt wanneer je het product aanraakt. Het apparaat is bovendien duurzaam, zodat je er lang plezier van kunt hebben.
 • Voordeel 3: Je kunt de stappenteller op verschillende manieren dragen, zodat het altijd past bij jouw persoonlijke stijl en comfort. Of je het nu aan de broekzak of heup bevestigt, om de hals draagt, in je zak of tas stopt, deze stappenteller blijft je stappen nauwkeurig registreren.
 • Voordeel 4: Deze 3D-sport stappenteller is eenvoudig in gebruik, makkelijk te zien, comfortabel te dragen en gemakkelijk te resetten. Met de geavanceerde 3D-sensortechnologie meet deze stappenteller je stappen met uitstekende nauwkeurigheid.
 • Voordeel 5: Het is een leuk cadeau voor mensen van alle leeftijden – mannen, vrouwen, kinderen en ouderen. Het helpt hen hun dagelijkse activiteiten te volgen, wat kan bijdragen aan een gezondere levensstijl.
 • Nadeel 1: De stappenteller van het merk Sunshine Smile biedt alleen de basisfunctie van het tellen van stappen. Het lijkt geen geavanceerde functies te hebben zoals het bijhouden van verbrande calorieën, afstandsmeting of hartslagmonitoring, die zijn te vinden in veel andere fitness trackers op de markt.
 • Nadeel 2: Hoewel de stappenteller is gemaakt van high-quality ABS-materiaal, is er geen informatie over water- of zweetbestendigheid. Dit kan een potentieel probleem zijn als je de stappenteller wilt gebruiken tijdens het sporten of in een vochtige omgeving.
 • Nadeel 3: Hoewel de stappenteller meerdere draagopties heeft, lijkt het geen vaste band of riem te hebben, wat kan leiden tot de mogelijkheid van het verliezen of laten vallen.
 • Nadeel 4: De Stappenteller Sunshine Smile beschrijft zichzelf als ‘eenvoudig’ en ‘handig’, echter, deze eigenschappen kunnen ervaren worden als een beperkt ontwerp en functionaliteit vergeleken met andere meer geavanceerde fitness trackers op de markt.
 • Nadeel 5: Hoewel wordt vermeld dat de Stappenteller Sunshine Smile “uitstekende nauwkeurigheid” biedt in het lezen van stappen, wordt nergens informatie of garantie gegeven over de nauwkeurigheid van deze stappenteller. Het kan gebeuren dat het apparaat niet altijd nauwkeurig is bij het tellen van stappen, vooral bij abrupte en snelle bewegingen.

Onze favoriet #6

Popglory Stappenteller

Popglory Stappenteller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Popglory Smartwatch is een veelzijdige fitnesstracker, speciaal ontworpen voor zowel heren als dames. Het meet belangrijke gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk, zuurstof en hartslag in realtime, hoewel deze metingen puur bedoeld zijn als fitnessreferentie en niet als medische referentie. Dankzij de ingebouwde slaapmonitor, krijg je inzicht in jouw slaappatroon en -kwaliteit. De smartwatch is gebruikersvriendelijk en volledig personaliseerbaar, met mogelijkheden om tijdposities en kleuren aan te passen, en zelfs je eigen achtergrond in te stellen. Je wordt helder en duidelijk op de hoogte gehouden van inkomende oproepen en berichten en kunt het horloge instellen om op te lichten wanneer je jouw pols optilt. Bovendien kun je met de Popglory smartwatch jouw telefoonmuziek bedienen en is deze IP67 waterdicht, dus veilig om te dragen tijdens handen wassen. Deze smartwatch is compatibel met smartphones die iOS 9.0 / Android 4.4 of hoger en Bluetooth 4.0 of hoger gebruiken. Tot slot biedt het horloge handige functionaliteiten zoals een alarm, stopwatch, afstandsbediening voor de camera, weersvoorspellingen en helderheidsaanpassingen.

 • Voordeel 1: Gezondheids- en Slaapmonitoring: De Popglory smartwatch kan je bloeddruk, zuurstof en real-time hartslag meten, die als fitnessreferenties kunnen dienen. Bovendien kan het horloge je slaapautomatisch bewaken om inzichtelijk te maken hoe lang je in lichte en diepe slaap bent.
 • Voordeel 2: Aangepaste Achtergrond en Slimme Meldingen: Je kunt de wijzerplaten op de Popglory smartwatch naar eigen voorkeur aanpassen, waaronder de tijdpositie en kleur. Ook als je berichten en oproepen ontvangt, wordt je tijdig gewaarschuwd.
 • Voordeel 3: Muziekbediening: Met deze smartwatch heb je de muziekspeler van je telefoon binnen handbereik. Je kunt nummers overslaan, pauzeren en hervatten vanaf je pols.
 • Voordeel 4: IP67 Waterdicht: De Popglory smartwatch is IP67 waterdicht, wat betekent dat je hem kunt dragen tijdens het handen wassen zonder zorgen over waterbeschadiging.

  Voordeel 5: Compatibiliteit en Extra Functies: Naast al deze geweldige functies is de Popglory smartwatch compatibel met smartphones die iOS 9.0/Android 4.4 of hoger en Bluetooth 4.0 of hoger gebruiken. Het horloge heeft ook functies voor alarm, stopwatch, afstandsbediening van de camera, weersvoorspelling en helderheidsaanpassing.

 • Nadeel 1: De Popglory smartwatch kan weliswaar gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk, zuurstof en hartslag meten, maar deze gegevens dienen uitsluitend als fitnessreferentie en niet als medische referentie. In geval van gezondheidsklachten kun je dus niet volledig vertrouwen op deze metingen, maar moet je nog steeds een arts raadplegen.
 • Nadeel 2: Hoewel dit horloge ondersteuning biedt voor aangepaste achtergronden, kan het aanpassen van de tijdpositie en kleur aan de afbeelding misschien ingewikkeld zijn voor sommige gebruikers, vooral voor degenen die niet technisch onderlegd zijn.
 • Nadeel 3: De Popglory stappenteller is volgens de productbeschrijving niet geschikt voor gebruik tijdens het zwemmen of baden. Dit is een groot nadeel voor mensen die zoeken naar een waterdichte smartwatch die zij ook onder water kunnen dragen.
 • Nadeel 4: Er is gebleken dat het horloge niet compatibel is met tablets. Dit kunne een groot nadeel zijn voor mensen die liever met hun tablet dan met hun smartphone werken.
 • Nadeel 5: Het kan zijn dat sommige potentiële kopers niet de behoefte hebben aan bepaalde functies zoals muziekbediening, of de afstandsbediening van de camera. Deze overbodige functies kunnen het gebruik van het apparaat onnodig complex maken zonder toegevoegde waarde voor de gebruiker.

Onze favoriet #7

Tfa Dostmann Stappenteller

Tfa Dostmann Stappenteller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Stappenteller van TFA Dostmann is een gebruiksvriendelijk instrument dat je helpt je fysieke activiteit bij te houden. Deze eenvoudige maar effectieve stappenteller werkt onafhankelijk van apps of smartphones en toont je gegevens gewoon op het digitale display. De stappenteller meet niet alleen je afstand in kilometers of mijlen, maar registreert ook de verbrande calorieën tijdens het lopen, joggen of wandelen. Eenvoudig te bevestigen met een clip aan je broeksband of riem, je kunt zo meteen beginnen. Doelgericht op het bevorderen van een goede gezondheid, raadt het aan tussen de 6.000 en 10.000 stappen per dag te zetten. Een handleiding en batterijen zijn bij de stappenteller inbegrepen.

 • Voordeel 1: Je hebt geen app of smartphone nodig om de TFA Dostmann stappenteller te gebruiken. De huidige gegevens worden weergegeven op het digitale display, wat eenvoudig en gebruiksvriendelijk is.
 • Voordeel 2: Het is meer dan alleen een stappenteller. Het dient ook als een activity tracker die de afstand in kilometers of mijlen meet. Zo kun je eenvoudig je voortgang monitoren.
 • Voordeel 3: De stappenteller meet ook de verbrande calorieën tijdens het lopen, joggen of wandelen. Dit helpt je om je fitnessdoelen te bereiken en geeft een completer beeld van je gezondheid.
 • Voordeel 4: De stappenteller is gemakkelijk te gebruiken. Je bevestigt het gewoon met de clip aan je broeksband of riem en je bent klaar om te gaan.
 • Voordeel 5: De tool moedigt je aan om een doelgericht aantal stappen per dag te zetten (tussen de 6.000 en 10.000), wat experts aanbevelen voor een duurzame goede gezondheid. Dit kan een effectieve motivatie zijn om actiever te zijn. Bovendien zijn de batterijen bij het product inbegrepen en wordt er een gebruiksaanwijzing meegeleverd voor je gemak.
 • Nadeel 1: De stappenteller van TFA Dostmann werkt zonder een mobiele app of smartphone. Dit betekent dat je de gegevens niet kunt synchroniseren met je telefoon om er later naar te kijken of om je voortgang over een langere periode bij te houden.
 • Nadeel 2: Hoewel de productbeschrijving zegt dat de activiteitstracker de afstand in kilometers of mijlen meet, is er geen indicatie van hoe nauwkeurig deze metingen zijn.
 • Nadeel 3: De calorieënteller kan wellicht tegenvallen. Het is namelijk bekend dat de verbrande calorieën die door fitnesstrackers worden gemeten niet altijd precies zijn. Het apparaat meet dit op basis van het aantal stappen dat je zet, niet op basis van je hartslag of het soort activiteit dat je doet.
 • Nadeel 4: Het apparaat moet aan je broeksband of riem worden bevestigd om te werken. Dit kan beperkend zijn, aangezien je altijd iets moet dragen waar je de stappenteller aan kunt bevestigen.
 • Nadeel 5: Tenslotte, de stappenteller geeft een algemene range van 6.000 tot 10.000 stappen voor een goede gezondheid, maar deze range is vrij groot en zou niet passend kunnen zijn voor ieders individuele gezondheids- en fitnesseisen.

Onze favoriet #8

Pulox Stappenteller

Pulox Stappenteller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Pulox 3D-stappenteller is een handig apparaat dat je helpt je dagelijkse activiteit bij te houden. Draag het tijdens het wandelen, winkelen of werken om eenvoudig en snel je bewegingsgedrag te controleren. Het motiveert je om extra te bewegen door je stappen op te slaan en geeft je een direct gevoel van succes. Het telt tot 99.999 stappen en heeft een resetknop om het aantal stappen te resetten. Het apparaat zorgt ervoor dat onjuist uitgevoerde stappen niet worden geteld en heeft een controlemechanisme om te checken of je de pedometer correct hebt geplaatst. Als je merkt dat er meer dan 10 stappen afwijken, plaats je het apparaat opnieuw. Zo kun jij op een nog betere manier je dagelijkse beweging in de gaten houden!

 • Voordeel 1: De Pulox 3D-stappenteller is uitgerust met een versnellingssensor voor nauwkeurige stappentelling. Met dit apparaatje op zak, kun je eenvoudig en snel je bewegingsgedrag in het dagelijks leven controleren.
 • Voordeel 2: Dankzij zijn draagbaarheid kan de Pulox stappenteller jouw vriend worden bij elke gelegenheid, of je nu aan het wandelen bent, boodschappen doet of gewoon op het werk bent. Zo krijg je een goed overzicht van je dagelijkse beweging.
 • Voordeel 3: De stappenteller is niet alleen een meetinstrument, maar dient ook als motivatie. Door je stappen op te slaan en te laten zien, geeft het je een direct gevoel van voldoening en stimuleert het extra beweging.
 • Voordeel 4: Met de mogelijkheid tot 99.999 stappen op te slaan en een resetknop om de telling opnieuw te starten, kun je je voortgang eenvoudig bijhouden en heb je altijd een nieuw doel om naar te streven.
 • Voordeel 5: De Pulox stappenteller heeft een ingebouwde functie om het tellen van onjuist uitgevoerde stappen te voorkomen, wat zorgt voor een uiterst accurate meting. Bovendien, door de zelfcontrole mogelijkheid kun je eenvoudig checken of je de pedometer goed hebt geplaatst, wat extra betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid biedt.
 • Nadeel 1: De stappenteller van Pulox registreert alleen stappen en geeft geen informatie over andere soorten lichaamsbeweging. Als je bijvoorbeeld fietst of zwemt, zal dit apparaat je inspanningen niet registreren.
 • Nadeel 2: Hoewel de stappenteller automatisch onnauwkeurige stappen probeert te voorkomen, is het nog steeds noodzakelijk om zelf te controleren of het apparaat correct is geplaatst om nauwkeurige resultaten te krijgen. Dit kan een beetje omslachtig zijn.
 • Nadeel 3: Je moet je stappen zelf resetten met de resetknop. Dit betekent dat je niet eenvoudig je stappen kunt bijhouden over meerdere dagen zonder de gegevens zelf ergens anders op te slaan.
 • Nadeel 4: Het apparaat heeft een maximale capaciteit van 99.999 stappen. Terwijl dit voor de meeste mensen voldoende zou moeten zijn, biedt het geen ruimte voor zeer lange wandelingen of hikes.
 • Nadeel 5: De stappenteller geeft je alleen een directe succesbeleving op basis van het aantal stappen dat je hebt gezet. Er zijn geen extra motivatie-tools zoals badges, concurrenten, of doelstellingen, welke soms wel bij andere stappentellers worden aangeboden.

Onze favoriet #9

Bngxr Stappenteller

Bngxr Stappenteller

Waarom we het gekozen hebben

De BNGXR Stappenteller is een zeer nauwkeurig fitnessapparaat dankzij de geavanceerde 3D-drieassige sensortechnologie. Je kunt eenvoudig je dagelijkse activiteiten bijhouden, waarbij de gegevens automatisch worden opgeslagen en weergegeven. Het opladen is enorm handig via een USB-adapter of computer, met een batterijduur van 4~5 maanden na slechts 2,5 uur opladen. Het apparaat is ontworpen om je fitnessdoelen te bevorderen door je stappen, verbrande calorieën en trainingstijd nauwkeurig bij te houden. De stappenteller heeft een groot, makkelijk leesbaar HD LEC-display en kan comfortabel om de hals worden gedragen of in je tas worden opgeborgen. Belangrijk is dat je het apparaat meteen kunt gebruiken zonder het gedoe van downloads of smartphone-verbindingen. Het is geschikt voor iedereen – mannen, vrouwen, kinderen en ouderen – die hun fitnessdoelen willen bereiken.

 • Voordeel 1: Nauwkeurigheid: De BNGXR-stappenteller is uitgerust met geavanceerde 3D-drieassige sensortechnologie, waardoor hij nauwkeuriger is dan de meeste stappentellers. Het bijhouden van je dagelijkse activiteiten is dus zeer betrouwbaar.
 • Voordeel 2: Eenvoudig opladen: Met zijn USB-stekker functie kun je de stappenteller heel eenvoudig opladen via elke USB-adapter of computer, zonder de behoefte aan een oplaadkabel of laadstation. Bovendien geeft een volledige lading van slechts 2,5 uur je tot maar liefst 4 tot 5 maanden gebruiksduur.
 • Voordeel 3: Real-time tracking en motivatie: Deze stappenteller heeft geen ingewikkelde programma’s en is daarmee gemakkelijk te bedienen. Hij houdt nauwkeurig je stappen en verbrande calorieën bij en motiveert je zo om je fitnessdoelen te bereiken.
 • Voordeel 4: Leesbaarheid: Dankzij het grote HD-LCD-display van de BNGXR-stappenteller zijn de cijfers in één oogopslag te zien. Dit is bijzonder vriendelijk voor senioren en bijziende mensen, waardoor het apparaat zeer gebruiksvriendelijk is.
 • Voordeel 5: Eenvoudig in gebruik: De stappenteller heeft eenvoudige functies en ontwerp waardoor hij direct klaar is voor gebruik zonder downloads of smartphoneverbindingen. Dit maakt de stappenteller geschikt voor iedereen, of je nu man, vrouw, kind of senior bent en ongeacht je fitness- of trainingsdoelen.
 • nadeel 1: Hoewel de stappenteller gebruik maakt van geavanceerde 3D-drieassige sensortechnologie, kan dit voor sommige gebruikers juist te geavanceerd zijn en verwarring of complicaties veroorzaken.
 • nadeel 2: De BNGXR-stappenteller wordt opgeladen via een USB-adapter of computer, wat betekent dat je altijd toegang moet hebben tot een van deze bronnen om deze op te laden. Voor degenen die veel onderweg zijn of geen regelmatige toegang hebben tot een computer of USB-adapter kan dit een probleem zijn.
 • nadeel 3: De stappenteller heeft geen ingewikkelde programma’s, wat kan betekenen dat hij minimale functies heeft. Als je op zoek bent naar een stappenteller met geavanceerde functies, zoals hartslagmonitoring of slaaptracking, dan komt dit apparaat wellicht te kort.
 • nadeel 4: Ondanks dat de stappenteller wordt geprezen om het eenvoudige en gemakkelijk te bedienen ontwerp, kan dit aangeven dat het geen ruimte biedt voor maatwerk of geavanceerde instellingen. Dit kan voor sommige gebruikers een probleem zijn, vooral voor degenen die hun trainingsprogramma’s graag afstemmen op hun specifieke behoeften.
 • nadeel 5: Voor gebruikers die de voorkeur geven aan een geïntegreerd systeem met hun smartphone of andere apparaten, kan het een nadeel zijn dat de BNGXR-stappenteller geen verbinding maakt met smartphones of geen downloadmogelijkheden heeft. Dit betekent dat de stappenteller niet kan synchroniseren met fitness apps of andere digitale hulpmiddelen die je mogelijk gebruikt om je gezondheid en fitness bij te houden.

Onze favoriet #10

Flintronic Stappenteller

Flintronic Stappenteller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De flintronic stappenteller is een robuust, slijtvast en duurzaam hulmiddel ontworpen uit hoogwaardig ABS-materiaal. Het is uitgerust met geavanceerde 3-assige 3D-sensortechnologie voor nauwkeurig lezen en vijf-traps foutcorrectie, waardoor het stappen in elke positie met superieure precisie telt, maximaal tot 99999 stappen, terwijl het stappen onder de vijf negeert. Deze stappenteller helpt jou bij het eenvoudig en effectief bijhouden van je dagelijkse stappen en trainingsvoortgang om jou te motiveren je fitnessdoelen te bereiken. Het is energiezuinig met een meegeleverde CR2032-batterij, schakelt automatisch in de slaapstand bij inactiviteit en wordt wakker bij beweging. Met een eenvoudige bediening en één knop om het tellen te starten of te wissen, is het handig en gebruiksvriendelijk voor iedereen met fitness- of trainingsdoelen.

 • Voordeel 1: Hoge kwaliteit materialen: De Flintronic stappenteller is gemaakt van hoogwardig ABS-materiaal. Dit betekent dat het sterk, duurzaam en slijtvast is, waardoor het bestand is tegen het dagelijks gebruik en lange tijd mee kan gaan.
 • Voordeel 2: Nauwkeurig en Intelligent: De stappenteller maakt gebruik van geavanceerde 3D-sensortechnologie, waardoor hij superieure nauwkeurigheid kan bieden in het lezen van stappen in elke richting. Bovendien negeert het stappen onder de 5, dit betekent dat de stappenteller pas begint met tellen als je 5 stappen achter elkaar hebt gezet. Dit helpt bij het vermijden van foute metingen door toevallige bewegingen.
 • Voordeel 3: Realtime tracking en motivatie: De stappenteller heeft real-time tracking en toont je voortgang op het scherm, en motivatie functies die je helpen je dagelijkse trainingssituatie te begrijpen. Het motiveert je om je fitnessdoelen te bereiken door een eenvoudig en effectief overzicht te geven van je activiteit.
 • Voordeel 4: Energiebesparend: De Flintronic stappenteller wordt geleverd met een inbegrepen CR2032-batterij, en het heeft ook een energiebesparende functie. Het gaat automatisch in de slaapstand als je niet beweegt, en wordt weer wakker en begint te tellen zodra je begint te lopen. Dit verlengt de levensduur van de batterij en vermindert de frequentie van het vervangen van de batterij.
 • Voordeel 5: Eenvoudig in gebruik: De stappenteller is zeer gebruiksvriendelijk. Het heeft slechts één knop nodig om te beginnen met tellen en kan eenvoudig worden gereset naar nul. Het is dus geschikt voor alle soorten gebruikers, waaronder mannen, vrouwen, kinderen en ouderen met verschillende fitnessdoelen.
 • Nadeel 1: Ondanks dat de flintronic stappenteller een geavanceerde 3-assige 3D-sensortechnologie heeft, negeren het stappen die minder zijn dan 5. Dit betekent dat als je minder dan 5 stappen zet, deze niet worden bijgehouden, wat mogelijk invloed heeft op de nauwkeurigheid van je totale stappentelling.
 • Nadeel 2: De stappenteller gaat automatisch in slaapstand als je niet beweegt. Hoewel het gericht is op het sparen van batterijlevensduur, kan dit betekenen dat er een lichte vertraging is in het bijhouden van je stappen zodra je weer begint te bewegen.
 • Nadeel 3: Dit product heeft slechts één functie, dat is het tellen van stappen. Hoewel dit het eenvoudig maakt om te gebruiken, kan dit als een nadeel worden aangemerkt voor degenen die meer functies zoals het tracken van slapen, hartslag en andere activiteiten op hun fitnessapparaat wensen.
 • Nadeel 4: Door het hebben van slechts één knop om de stappen te starten of te resetten, wordt het navigeren door andere functies of instellingen wellicht moeilijker of minder intuïtief, wat problematisch kan zijn voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 5: Hoewel de stappenteller van hoogwaardig ABS-materiaal is gemaakt, geeft de productbeschrijving geen informatie over of het water- en zweetbestendig is. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die hun stappenteller willen dragen tijdens trainingen of in een regenachtige omgeving.

Tot slot kan gesteld worden dat de juiste stappenteller voor jou sterk afhangt van je individuele behoeften en voorkeuren. De top tien producten in deze test tonen een breed palet aan mogelijkheden, van eenvoudige en betaalbare modellen tot geavanceerde en prijzige opties. Bedenk goed wat jij verwacht van je stappenteller. Wil je alleen je stappen tellen of ook je slaap monitoren? Hoe belangrijk is de accuduur? Wat is je budget? Door rekening te houden met deze aspecten, kun je een stappenteller vinden die perfect aansluit bij jouw levensstijl, wat de impact van je investering zal maximaliseren. Onthoud dat de technologie slechts zo effectief is als jouw bereidheid om deze te gebruiken. Dus kies wijs, investeer verstandig en blijf bewegen!

Inhoudsopgave