a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Televisie: De 10 beste producten in de test

In dit nieuwe onderzoek vind je de top 10 televisies die het beste uit de test zijn gekomen, speciaal voor jou samengesteld.

Unser Favorit: Chiq Televisie

Chiq Televisie
★★★★★

Unser Favorit: Sharp Televisie

Sharp Televisie
★★★★★

Unser Favorit: Dyon Televisie

Dyon Televisie
★★★★★

Unser Favorit: Xiaomi Televisie

Xiaomi Televisie
★★★★★

Unser Favorit: Philips Televisie

Philips Televisie
★★★★★

Unser Favorit: Dyon Televisie

Dyon Televisie
★★★★★

Unser Favorit: Rca Televisie

Rca Televisie
★★★★★

Unser Favorit: Hisense Televisie

Hisense Televisie
★★★★★

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, is het belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste en beste televisies die beschikbaar zijn op de markt. Of je nu een serieliefhebber bent, een sportfanaat of gewoon iemand die graag films kijkt met het gezin, een goede televisie kan je ervaring enorm verbeteren. Na nauwkeurig onderzoek hebben we een lijst samengesteld van de 10 beste televisies die momenteel te koop zijn. We hebben gekeken naar beeldkwaliteit, geluidskwaliteit, slimme functies en nog veel meer om je te helpen de perfecte keuze te maken. Hier is ‘Televisie: De 10 beste producten in de test [Nieuw onderzoek]’. Laten we eens kijken welke TV het beste bij jou past.

Een televisie is een apparaat dat je in staat stelt om audiovisuele inhoud te ontvangen en te bekijken. Uitgevonden in de vroege 20e eeuw, is de televisie uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van het dagelijks leven, en biedt het entertainment, nieuws, educatie en nog veel meer. Of je nu geniet van een ontspannend drama, betoverd wordt door de magie van een film, of op de hoogte blijft van wereldgebeurtenissen, je televisie is jouw raam naar de wereld. Het is een technologisch wonder dat je woongenot enorm kan verrijken.

Check Uit

Onze favoriet #1

Chiq Televisie

Chiq Televisie

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De CHiQ televisie is een slimme keuze voor entertainmentliefhebbers. Draaiend op gecertificeerde Android 11, krijg je toegang tot talloze apps zoals Google Play Store, Amazon Prime Video en YouTube. Het apparaat biedt scherpe en levendige beelden dankzij HDR10 en Direct LEDs, versterkt door de Chromecast-technologie die naadloos streamen van content mogelijk maakt. De tv blinkt uit in audio dankzij het innovatieve gebruik van de digitale audiosignaalprocessor door ervaren DBX-TV-audio-technici, die zorgt voor optimale geluidskwaliteit. De 2,4 G / 5 G dual-band wifi en Bluetooth 5.0-ondersteuning garanderen een stabiel, snel netwerk en eenvoudige connectiviteit. Verder wordt jouw gebruikservaring verbeterd door Google Assistant, waarmee je toegang krijgt tot entertainment, antwoorden op het scherm ontvangt en diverse slimme apparaten bedient met je stem.

 • Voordeel 1: De CHiQ televisie biedt je toegang tot de gecertificeerde Android 11, wat betekent dat je meer dan 5000 apps zoals Google Play Store, Amazon Prime Video, YouTube en Facebook kunt gebruiken.
 • Voordeel 2: Deze televisie beschikt over HDR10, Direct LEDs en beeldkwaliteitsinstellingen. Hierdoor kun je genieten van scherpe en levendige beelden voor een realistische kijkervaring. De ingebouwde Chromecast-technologie maakt het je nog makkelijker om je favoriete media van je mobiele apparaat naar je tv te streamen.
 • Voordeel 3: Met de expertise van DBX-TV audio-technici zorgt de digitale audiosignaalprocessor (DSP) voor een afgestelde en geoptimaliseerde tv-luidspreker, wat resulteert in een optimale geluidskwaliteit.
 • Voordeel 4: De 2,4 G / 5 G dual-band wifi zorgt voor een stabiel en snel netwerk. Verder is er Bluetooth 5.0 aanwezig, waardoor je gemakkelijk een muis, toetsenbord, luidspreker of bluetooth-headset kunt verbinden voor een onbeperkte muziek- en game-ervaring.
 • Voordeel 5: De CHiQ televisie is ook uitgerust met Google Assistant. Hierdoor kun je snel toegang krijgen tot entertainmentaanbiedingen, antwoorden op je vragen ontvangen, intelligente apparaten bedienen en nog veel meer,gewoon met je stem.
 • Nadeel 1: Hoewel de televisie toegang biedt tot duizenden apps via Android 11, kan dit overweldigend zijn en kan het moeilijk zijn om de apps te vinden die je echt nodig hebt, wat kan leiden tot frustratie.
 • Nadeel 2: De televisie bevat Chromecast-technologie, maar dit betekent dat je moet vertrouwen op je mobiele apparaat om je favoriete shows, films, muziek en games te streamen. Dit kan problemen opleveren als je mobiele apparaat traag is of als je batterij bijna leeg is.
 • Nadeel 3: De televisie maakt gebruik van de expertise van DBX-TV-audiotecnicigeeks om de geluidskwaliteit te optimaliseren. Hoewel dit kan leiden tot een verbeterde geluidskwaliteit, kan het ook betekenen dat je niet in staat bent om het geluid naar je eigen voorkeur aan te passen.
 • Nadeel 4: De televisie ondersteunt Bluetooth 5.0, wat betekent dat je externe apparaten zoals een muis, toetsenbord of luidsprekers moet hebben die ook Bluetooth 5.0 ondersteunen. Anders kun je deze functie niet volledig benutten.
 • Nadeel 5: De Google Assistant is geïntegreerd in de televisie, waardoor je toegang hebt tot entertainment en informatie met alleen je stem. Dit kan echter problemen opleveren voor mensen die minder vertrouwd zijn met spraaktechnologieën of voor mensen die niet comfortabel zijn met het gebruik ervan.

Onze favoriet #2

Sharp Televisie

Sharp Televisie

Waarom we het gekozen hebben

De Sharp televisie is een indrukwekkend product met pakket afmetingen van 134.92 L x 81.67 B x 18.63 H cm, wat wijst op een groot en prominent scherm dat ongetwijfeld je kijkervaring zal verbeteren. Of je nu films kijkt, gamet of gewoon je favoriete tv-shows bekijkt, deze televisie is ontworpen om je totale onderdompeling en hoogwaardige beeldkwaliteit te bieden. Denk eraan voldoende ruimte vrij te maken om het volledige potentieel van deze Sharp TV te kunnen benutten!

 • Voordeel 1: De DYON LED TV heeft een geschikte beeldschermdiagonaal van 80 cm (32 inch) voor een comfortabele kijkervaring vanuit allerlei hoeken in je kamer.
  Voordeel 2: Het biedt een breed scala aan ontvangstopties, zoals analoog, DVB-T2 (terrestrisch), DVB-C (kabel), DVB-S2 (satelliet) en CI+, wat betekent dat je in staat bent om diverse inhoud van verschillende bronnen te ontvangen.
  Voordeel 3: Het heeft geen externe ontvanger nodig, wat het veel handiger en minder rommelig maakt. De TV werkt direct, dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra apparatuur.
  Voordeel 4: De DYON LED TV is ook voorzien van veelzijdige functies zoals Hotelmodus, een elektronische programmagids (EPG), en de mogelijkheid om het als pc-monitor te gebruiken. Dit geeft je een breed scala aan gebruiksmogelijkheden buiten alleen televisie kijken.
  Voordeel 5: Het heeft energie-efficiëntieklasse A+, wat betekent dat het minder stroom verbruikt, milieuvriendelijker is en op de lange termijn geld bespaart op je elektriciteitsrekening.
 • Nadeel 1: De DYON LED TV beschikt over een HD-Ready resolutie van 1366 x 768 pixels, wat lager is dan de Full HD of 4K resolutie die de meeste moderne televisies tegenwoordig aanbieden. Dit kan resulteren in een mindere beeldkwaliteit.
 • Nadeel 2: Hoewel de TV DVB-T2 (terrestrisch), DVB-C (kabel), DVB-S2 (satelliet), en CI+ ontvangst ondersteunt, kan het ontbreken van een externe ontvanger voor sommige gebruikers een nadeel zijn, omdat het de flexibiliteit van het kunnen switchen tussen verschillende dienstverleners kan beperken.
 • Nadeel 3: De televisie beschikt over een relatief lage beeldvernieuwingsfrequentie van 50/60 Hz. Dit zou betekenen dat snelle bewegingen of actiescènes op het scherm mogelijk niet zo vloeiend worden weergegeven als bij hogere frequenties, wat vooral voor gamers of filmkijkers een nadeel kan zijn.
 • Nadeel 4: Uit de productbeschrijving blijkt dat de wandhouder niet wordt meegeleverd met de televisie. Dit betekent dat je deze afzonderlijk moet aanschaffen als je van plan bent om de tv aan de muur te hangen, wat een extra kostenpost kan betekenen.
 • Nadeel 5: Het lijkt erop dat de snelstartgids mogelijk niet beschikbaar is in het Nederlands. Dit kan het voor sommige klanten moeilijk maken om alle functies van de televisie te begrijpen en te benutten.

Onze favoriet #3

Dyon Televisie

Dyon Televisie

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De DYON televisie is een LED TV met een beeldschermdiagonaal van 80 cm (32 inch), perfect voor een helder, breed beeld. Uitgerust met een resolutie van 1366 x 768 pixels en een beeldvernieuwingsfrequentie van 50/60 Hz, levert de tv duidelijke beelden in HD-Ready kwaliteit. Het ontvangt zenders via zowel analoge als DVB-T2 (terrestrische), DVB-C (kabel), en DVB-S2 (satelliet) signalen, waarvoor je geen externe ontvanger nodig hebt. Het heeft ook een hotelmodus, een elektronische programmagids (EPG), 3 HDMI-poorten en een USB-poort voor extra aansluitingen en een pc-monitor functie. Met een energie-efficiëntieklasse van A+, is het zuinig in gebruik. Qua grootte meet het 73,7 x 47,9 x 22,1 cm (b x h x d) met zijn standaard. Let op, de wandhouder wordt niet meegeleverd en moet 200 x 200 mm zijn. De verpakking bevat de Enter 32 Pro-X2, een afstandsbediening met batterijen, een voet en een snelstartgids (potentieel niet in het Nederlands).

 • Voordeel 1: De DYON LED TV heeft een geschikte beeldschermdiagonaal van 80 cm (32 inch) voor een comfortabele kijkervaring vanuit allerlei hoeken in je kamer.
  Voordeel 2: Het biedt een breed scala aan ontvangstopties, zoals analoog, DVB-T2 (terrestrisch), DVB-C (kabel), DVB-S2 (satelliet) en CI+, wat betekent dat je in staat bent om diverse inhoud van verschillende bronnen te ontvangen.
  Voordeel 3: Het heeft geen externe ontvanger nodig, wat het veel handiger en minder rommelig maakt. De TV werkt direct, dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra apparatuur.
  Voordeel 4: De DYON LED TV is ook voorzien van veelzijdige functies zoals Hotelmodus, een elektronische programmagids (EPG), en de mogelijkheid om het als pc-monitor te gebruiken. Dit geeft je een breed scala aan gebruiksmogelijkheden buiten alleen televisie kijken.
  Voordeel 5: Het heeft energie-efficiëntieklasse A+, wat betekent dat het minder stroom verbruikt, milieuvriendelijker is en op de lange termijn geld bespaart op je elektriciteitsrekening.
 • Nadeel 1: De DYON LED TV beschikt over een HD-Ready resolutie van 1366 x 768 pixels, wat lager is dan de Full HD of 4K resolutie die de meeste moderne televisies tegenwoordig aanbieden. Dit kan resulteren in een mindere beeldkwaliteit.
 • Nadeel 2: Hoewel de TV DVB-T2 (terrestrisch), DVB-C (kabel), DVB-S2 (satelliet), en CI+ ontvangst ondersteunt, kan het ontbreken van een externe ontvanger voor sommige gebruikers een nadeel zijn, omdat het de flexibiliteit van het kunnen switchen tussen verschillende dienstverleners kan beperken.
 • Nadeel 3: De televisie beschikt over een relatief lage beeldvernieuwingsfrequentie van 50/60 Hz. Dit zou betekenen dat snelle bewegingen of actiescènes op het scherm mogelijk niet zo vloeiend worden weergegeven als bij hogere frequenties, wat vooral voor gamers of filmkijkers een nadeel kan zijn.
 • Nadeel 4: Uit de productbeschrijving blijkt dat de wandhouder niet wordt meegeleverd met de televisie. Dit betekent dat je deze afzonderlijk moet aanschaffen als je van plan bent om de tv aan de muur te hangen, wat een extra kostenpost kan betekenen.
 • Nadeel 5: Het lijkt erop dat de snelstartgids mogelijk niet beschikbaar is in het Nederlands. Dit kan het voor sommige klanten moeilijk maken om alle functies van de televisie te begrijpen en te benutten.

Onze favoriet #4

Xiaomi Televisie

Xiaomi Televisie

Waarom we het gekozen hebben

De Xiaomi TV Q1E 55 inch is een indrukwekkende QLED UHD LED TV die perfect past in je interieur dankzij het randloze design en de elegante metalen behuizing. Met een resolutie van 3,840 x 2,160 pixels en een fantastische kleurruimte van DCI-P3 97% geeft deze TV alle kleuren realistisch weer. Het ondersteunt meer dan een miljard kleuren en functies zoals Dolby Vision en HDR 10+, die allemaal bijdragen aan een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. De 60 Hz beeldverversingsfrequentie en MEMC-technologie zorgen voor een soepele weergave van snelle content zoals sport en actiefilms. Het draait op Android TV 10 OS, waarmee je toegang hebt tot meer dan 700.000 films en uitzendingen, en je kunt er duizenden apps op downloaden. De ingebouwde spraakassistent, die zowel Google Assistant als Amazon Alexa ondersteunt, maakt bediening eenvoudiger. De TV heeft ook een indrukwekkend geluidssysteem met dubbele luidsprekers, ondersteund door Dolby Audio en DTS-HD, voor een overtuigende thuisbioscoopervaring. Wat betreft connectiviteit, de TV is rijkelijk uitgerust met meerdere HDMI en USB poorten, AV input mini, Ethernet LAN (RJ45) en Wi-Fi.

 • Voordeel 1: Uitstekende beeldkwaliteit – Met een QLED UHD LED TV – 55 inch (139 cm), 3,840 x 2,160 pixels, kan deze televisie van Xiaomi een kristalheldere beeldkwaliteit bij aan een indrukwekkende visuele ervaring. Niet alleen dat, maar met een buitengewoon grote kleurruimte DCI-P3 97% en het gebruik van Quantendot 4K-display, kan deze TV alle kleuren realistisch weergeven. De beeldverversingsfrequentie van 60 Hz met MEMC-technologie zorgt voor een vloeiende beeldervaring, vooral bij het afspelen van sportprogramma’s, actiefilms of andere snel bewegende inhoud.
 • Voordeel 2: Breed scala aan entertainmentopties – Dankzij de krachtige, ingebouwde Android TV 10 OS, kan je genieten van meer dan 700.000 films en uitzendingen en meer dan 5000 apps downloaden. Daarnaast zijn populaire streamingplatforms zoals Netflix, Amazon Prime Video en YouTube ook beschikbaar, zodat je nooit zonder entertainment zit.
 • Voordeel 3: Eenvoudige en handige stembediening – Deze TV heeft een spraakbesturing optie waarmee je complexe taken tot op 3 meter afstand kan uitvoeren. Of je nu de laatste blockbusters wilt kijken, series wilt streamen of multiplayer-games wilt starten, je kan alles doen met eenvoudige spraakopdrachten. Het is ook compatibel met zowel Google Assitant als Amazon Alexa.
 • Voordeel 4: Prachtig design en superieure geluidskwaliteit – De Xiaomi Q1E 55-inch TV heeft een indrukwekkend en elegant randloos ontwerp dat perfect past binnen elk interieur. Het is voorzien van ingebouwde dubbele luidsprekers die heldere en driedimensionale geluiden produceren, waardoor je een plezierige bioscoopervaring binnen het comfort van je eigen huis kunt ervaren.
 • Voordeel 5: Diverse connectiviteitsmogelijkheden – Met meerdere ingangen zoals HDMI eARC 2.1 x 1, HDMI 2.0 x 2, USB 2.0 x 2, AV input mini, Ethernet LAN (RJ45), WLAN, hoofdtelefoonuitgang, CI + inschuifsysteem, en optische uitgang, kun je gemakkelijk al je apparaten verbinden. Beeld- en geluidscontent kan vlekkeloos worden afgespeeld, wat bijdraagt aan een uitstekende kijkervaring.
 • Nadeel 1: Hoewel de Xiaomi TV Q1E 55 inch is uitgerust met de krachtige Android TV 10 OS waar je kunt genieten van 700,000+ films, uitzendingen en 5000+ apps kunt downloaden, kan dit ook overweldigend zijn als je niet gewend bent om met veel digitale inhoud om te gaan.
 • Nadeel 2: De hoge beeldverversingsfrequentie van 60 Hz met MEMC-technologie is geweldig voor sportprogramma’s, actiefilms of andere snelle content, maar als je geen fan bent van dit soort programma’s, zou je deze geavanceerde functie misschien zelden gebruiken of er het nut niet van inzien.
 • Nadeel 3: Het randloze ontwerp op de Xiaomi TV Q1E 55 inch kan een voordeel zijn voor degenen die een optimale kijkervaring willen, maar het kan ook een nadeel zijn als je kinderen of huisdieren hebt die zich mogelijk aan de rand van de tv kunnen stoten, dit design kan iets minder praktisch en potentieel gevaarlijk zijn.
 • Nadeel 4: De spraakbesturing functie die tot wel drie meter ver reikt, kan een privacy probleem zijn voor sommige gebruikers, zelfs als er een knop is om deze uit te schakelen, niet alle gebruikers voelen zich op hun gemak met een apparaat dat continu luistert.
 • Nadeel 5: Hoewel het een indrukwekkende geluidservaring biedt met vier woofers en twee tweeters die fijne hoogtes en diepe bassen produceren, kan de Xiaomi TV Q1E 55 inch te luid en misschien overweldigend zijn voor kleine ruimtes of appartementen met dunne muren. Het kan een bron zijn van lawaai overlast.

Onze favoriet #5

Philips Televisie

Philips Televisie

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De Philips 43inch televisie is perfect voor jou als gaming liefhebber, mede dankzij het Saphi systeem dat zorgt voor een vlotte en intuïtieve gebruikerservaring. De adembenemende 4K Ultra HD resolutie biedt een ongeëvenaarde helderheid die je spelervaring naar een hoger niveau tilt. Bovendien zal je volop genieten van het geluid dankzij Dolby Vision en Dolby Atmos, die zorgen voor een omhullend, bioscoopwaardig geluid direct in je woonkamer.

 • Voordeel 1: Dankzij het 43 inch schermformaat kun je volledig opgaan in je favoriete films, series of games. Dit formaat is groot genoeg om je een bioscoopervaring bij je thuis te geven.
 • Voordeel 2: De televisie is geweldig voor gaming. Hierdoor geniet je van een optimale spelervaring waarbij de kleinste details zichtbaar zijn en de actie soepel verloopt.
 • Voordeel 3: De Philips-televisie is uitgerust met het Saphi systeem. Dit is een snel, intuïtief besturingssysteem dat het navigeren in je tv eenvoudig en plezierig maakt.
 • Voordeel 4: De 4K Ultra HD-kwaliteit waarover de televisie beschikt, zorgt voor beelden met een viermaal hogere resolutie dan normaal. Dit betekent dat wat je ook kijkt, je kunt rekenen op scherp en realistisch beeld.
 • Voordeel 5: Door de integratie van Dolby Vision en Dolby Atmos ervaar je een fantastische audiovisuele ervaring. Dolby Vision zorgt voor uitzonderlijke kleuren, helderheid en contrast, terwijl Dolby Atmos zorgt voor een krachtig, bewegend audio dat om je heen stroomt. Zo lijkt het alsof je zelf midden in de actie zit.
 • Op basis van de productbeschrijving, hier zijn een paar mogelijke nadelen van deze Philips Televisie:
 • Nadeel 1: De grootte van 43 inch kan in sommige situaties onhandig zijn. Het kan voor kleinere kamers overweldigend groot zijn en als je van plan bent om deze televisie aan de muur te hangen, heb je voldoende ruimte nodig.
 • Nadeel 2: Hoewel het geweldig is voor gaming, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat het de beste keuze is voor alle soorten media. Voor bijvoorbeeld films of reguliere tv-programma’s biedt het misschien niet de beste kijkervaring.
 • Nadeel 3: Het Saphi-systeem is de eigen smart tv-interface van Philips, wat betekent dat je mogelijk beperkt bent in de apps die je kunt downloaden en gebruiken. Het kan ook niet zo gebruiksvriendelijk of verfijnd zijn als andere besturingssystemen.
 • Nadeel 4: Hoewel 4K Ultra HD een geweldige specificatie is, is het mogelijk dat je dit niet volledig kunt benutten als je geen toegang hebt tot 4K-content. Het gebrek aan 4K-content kan dus een barrière zijn in het volledig beleven van de beeldkwaliteit van deze televisie.
 • Nadeel 5: Dolby Vision en Dolby Atmos zijn geavanceerde functies die de beeld- en geluidskwaliteit verbeteren, maar ze kunnen mogelijk niet door alle contentproviders of op alle apparaten worden ondersteund. Dit betekent dat je mogelijk niet altijd kunt genieten van de verbeterde kwaliteit die deze functies bieden.

Onze favoriet #6

Dyon Televisie

Dyon Televisie

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De DYON led-tv is een slimme televisie met een indrukwekkende beeldschermdiagonaal van 80 cm (32 inch). De resolutie van HD-Ready 1.366 x 768 pixels zorgt voor heldere en levendige beelden op het scherm. Met de geïntegreerde ontvangst van DVB-T2 (antenne), DVB-C (kabel) en DVB-S2 (satelliet) heb je geen externe ontvanger nodig. Verder kenmerkt de tv zich door slimme functies zoals ingebouwde Wi-Fi, LAN-aansluiting (RJ45) en een USB-mediaspeler. Het mooie is dat je direct toegang krijgt tot Prime Video, Netflix, HbbTV, YouTube, Facebook, ARD/ZDF Mediatheek en DEEZER via het Smart Portal. Snel starten van Prime Video en Netflix is een fluitje van een cent met de speciale knoppen op de meegeleverde afstandsbediening.

 • Voordeel 1: De DYON televisie heeft een groot beeldscherm met een diagonaal van 80 cm (32 inch), dus je kunt genieten van je favoriete films en series op een ruim scherm.
 • Voordeel 2: Je krijgt een HD-Ready-resolutie van 1.366 x 768 pixels, wat betekent dat je kunt genieten van heldere en scherpe beelden, voor een verbeterde kijkervaring.
 • Voordeel 3: De televisie kan signalen ontvangen via verschillende kanalen, waaronder DVB-T2 (antenne), DVB-C (kabel), en DVB-S2 (satelliet). Dit betekent dat je veel opties hebt bij het zoeken naar kanalen en programma’s.
 • Voordeel 4: De DYON televisie bevat geïntegreerde Smart TV-functies, waaronder WLAN, een LAN-aansluiting (RJ45) en een USB-mediaspeler. Zo kun je direct verbinding maken met het internet, je eigen media afspelen en gebruik maken van een breed scala aan apps en diensten.
 • Voordeel 5: De Smart Portal van deze televisie bevat populaire streamingdiensten zoals Prime Video, Netflix, YouTube, en meer. Met de handige snelstartknoppen op de afstandsbediening kun je zelfs direct naar Prime Video en Netflix gaan, zodat je nog sneller kunt beginnen met het kijken naar je favoriete content.
 • nadeel 1: De DYON televisie heeft een HD-Ready-resolutie van 1.366 x 768 pixels. Dit betekent dat het beeld niet zo scherp zal zijn als bij een televisie met Full HD of 4K UHD-resolutie.
 • nadeel 2: Hoewel de televisie een Smart TV is, zul je merken dat deze alleen specifiek genoemde apps zoals Prime Video, Netflix en YouTube ondersteunt. Als je andere streamingdiensten gebruikt, kun je mogelijk niet deze op de TV kijken.
 • nadeel 3: De televisie kan inhoud ontvangen via DVB-T2 (antenne), DVB-C (kabel) en DVB-S2 (satelliet). Als je van plan bent een andere ontvangstmethode te gebruiken, kan dit ongemak veroorzaken.
 • nadeel 4: Er wordt niet vermeld dat de TV bluetooth-connectiviteit heeft. Dit betekent mogelijk dat je geen draadloze koptelefoons of luidsprekers kunt aansluiten.
 • nadeel 5: De handleiding van de DYON televisie is mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands, wat een uitdaging kan zijn als je niet vertrouwd bent met een van de talen waarin de snelstart-handleiding beschikbaar is.

Onze favoriet #7

Rca Televisie

Rca Televisie

Waarom we het gekozen hebben

De RCA 50-inch 4K UHD LED-tv is een indrukwekkend apparaat dat je een sublieme kijkervaring biedt met zijn ultra hoge resolutie van 3840 x 2160. Het toestel is uitgerust met DVB-T2/C/S2 ontvangst en ondersteunt verbindingen via WLAN en Ethernet, tevens heeft het 3 HDMI en 2 USB poorten. Uniek aan deze TV is de ingebouwde spraakassistent; met een druk op de microfoonknop kun je aan de Android Assistant vertellen wat je wilt zien. Het streamen van media is kinderspel dankzij de ingebouwde Chromecast, waarmee je eenvoudig kunt streamen vanaf je telefoon, tablet of laptop. Met de Google App Store kun je talloze apps installeren die je kijkervaring verder kunnen personaliseren en verbeteren.

 • Voordeel 1: De 4K UHD LED-tv met 127 cm (50 inch) schermgrootte en een resolutie van 3840 x 2160 Ultra HD biedt je een hoge beeldkwaliteit. Je kunt genieten van scherpere, meer gedetailleerde beelden met levendige kleuren.
 • Voordeel 2: Met de ontvangstopties DVB-T2 / C / S2, CI +, WLAN, Ethernet en de aansluitingen 3xHDMI, 2x USB, biedt de tv je flexibiliteit bij het aansluiten van verschillende apparaten en bij het ontvangen van verschillende soorten signalen.
 • Voordeel 3: Dankzij de ingebouwde Android Assistant, die kan worden geactiveerd met een druk op de microfoonknop, kun je eenvoudig en handig spraakopdrachten geven voor wat je wilt kijken, wat je kijkervaring nog beter maakt.
 • Voordeel 4: De ingebouwde Chromecast stelt je in staat om eenvoudig te streamen vanaf je telefoon, tablet of laptop. Hierdoor kun je comfortabel genieten van je favoriete content op een groot scherm.
 • Voordeel 5: De toegang tot de Google App Store betekent dat je een breed scala aan apps kunt installeren die je mogelijk wilt hebben. Dit kan je kijkervaring aanzienlijk verrijken en personaliseren, van streaming services tot games en andere toepassingen.
 • Nadeel 1: Hoewel de RCA TV een 4K UHD LED-tv is, vermeldt de beschrijving niet specifiek over de verversingssnelheid. Dit kan invloed hebben op de kwaliteit van snelle acties zoals sportevenementen of actiefilms.
 • Nadeel 2: De TV heeft 3 HDMI-aansluitingen en 2 USB-poorten. Voor sommige gebruikers kan dit onvoldoende zijn, vooral als je veel apparaten hebt om aan te sluiten zoals spelconsoles, soundbars, Blu-ray-spelers enz.
 • Nadeel 3: De RCA TV is uitgerust met een ingebouwde Chromecast. Dit kan nadelig zijn voor diegenen die niet geïnteresseerd zijn in het gebruik van Chromecast of degenen die voorkeur geven aan andere streaming-apparaten zoals Roku of Apple TV.
 • Nadeel 4: Hoewel de tv een microfoonknop heeft voor de Android-assistent, kan dit een probleem zijn voor niet-Android-gebruikers die misschien niet vertrouwd zijn met deze functie of deze misschien niet willen gebruiken.
 • Nadeel 5: De tv heeft toegang tot de Google App Store wat betekent dat er veel apps zijn die je mogelijk wilt installeren. Dit kan echter een nadeel zijn voor mensen die niet technisch onderlegd zijn en mogelijke installatie en navigatie van vele apps om de content te vinden die ze willen zien, kunnen vinden.

Onze favoriet #8

Hisense Televisie

Hisense Televisie

Waarom we het gekozen hebben

De Hisense televisie is een product van topklasse. Dankzij Direct Full Array-technologie geeft deze tv je levendige en scherpe kleuren en diepe, hypnotiserende zwarte tinten door een nauwkeurige regeling van helderheid en contrast. Met verbeterde Dolby Vision IQ kijk je naar video’s met een nog hogere resolutie en nog helderdere kleuren, aangepast aan elk omgevingslicht. Het geluid is geweldig; je dompelt je volledig onder met o.a. hoogte- en achterkanalen en hebt geen externe luidsprekers nodig dankzij de DTS VIRTUAL X technologie. Dit alles wordt bestuurd door Vidaa Smart OS, dat je helpt jouw tv-ervaring te verbeteren met spraakbediening en persoonlijke aanbevelingen zodat je je kunt focussen op ontspanning. En voor eenvoudiger gebruik kun je met je stem de Hisense Android-tv bedienen: pauze, afspelen, stoppen, spoelen en navigeren tussen inhoud. Je hebt de controle!

 • Voordeel 1: De Hisense tv met Direct Full Array-technologie biedt jou een verbluffende beeldkwaliteit. Door een compact netwerk van afzonderlijke leds die de hele achterkant bedekken, heb je controle over helderheid en contrast. Dit resulteert in levendige en scherpe kleuren en diepe, hypnotiserende zwarte tinten in het hele gezichtsveld.
 • Voordeel 2: Met Dolby Vision IQ krijg je toegang tot video’s met een hogere resolutie en nog helderdere kleuren. Het systeem past de scène dynamisch aan aan omgevingslicht, corrigeert hoge lichten en maakt donkere scènes lichter om jou een optimaal beeld te bieden, ongeacht wat er buiten gebeurt.
 • Voordeel 3: Dankzij de Speelmodus van Hisense kun je genieten van geweldige audio zonder externe speakers. Met de geïntegreerde luidsprekers van de tv en de digitale geluidsverwerking wordt een omnidirectioneel geluid gecreëerd, dat zorgt voor een realistisch geluid van boven, naast en achter je.
 • Voordeel 4: De hisense tv werkt op het VIDAA Smart OS, wat jouw tv-ervaring enorm verbetert. De software biedt universele zoekopdrachten, contentaanbevelingen, spraakbediening en andere innovaties. Zo kun je ontspannen en meer tijd besteden aan het kijken dan het zoeken naar wat je wilt zien.
 • Voordeel 5: Spraakbediening op de Hisense Android-tv biedt jou de mogelijkheid om op een natuurlijke manier te communiceren met je tv. Met eenvoudige spraakopdrachten zoals pauzeren, afspelen, stoppen, terugspoelen en snel vooruitspoelen, kun je gemakkelijk navigeren tussen inhoud. Plus, je hebt toegang tot Alexa Voice Service (AVS) voor een vereenvoudigde entertainmentervaring en real-time antwoorden op je meest dringende vragen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Hisense TV gebruikmaakt van Direct Full Array-technologie voor een betere helderheids- en contrastregeling, moeten we erkennen dat deze technologie niet aanwezig is op alle LED-panelen. Dit kan betekenen dat niet alle delen van je beeld even helder zullen zijn, wat een inconsistente kijkervaring kan veroorzaken.
 • Nadeel 2: Dolby Vision IQ, hoewel het verbazingwekkende lichteffecten en helderdere kleuren biedt, corrigeert het dynamisch de scène op basis van het omgevingslicht. Dit kan soms resulteren in ongewenste aanpassingen aan je beeld, vooral als de lichtomstandigheden in je kijkruimte vaak variëren.
 • Nadeel 3: De geïntegreerde luidsprekers van de tv lijken indrukwekkend met bijna digitale geluidsverwerking en het simuleren van omnidirectioneel geluid. Maar het concept van ‘bijna’ digitaal kan beperken hoe goed het daadwerkelijke geluidseffect zal worden ervaren. Dit kan betekenen dat je misschien niet dezelfde akoestische ervaring krijgt als bij aparte, externe luidsprekers.
 • Nadeel 4: Hoewel VIDAA Smart OS veel innovatieve functies biedt, zoals universele zoekopdrachten en spraakbesturing, kan het even duren voordat je leert hoe je alle functies optimaal typt. Voor sommige mensen kan dit besturingssysteem misschien te geavanceerd zijn.
 • Nadeel 5: Spraakbediening lijkt een handige functie, maar houd er rekening mee dat het efficiënt werken ervan afhangt van de stabiliteit van je internetverbinding en de duidelijkheid van je spraak. Daarnaast kan het gebruik van Alexa Voice Service (AVS) privacybezwaren oproepen, omdat je persoonlijke gegevens, zoals spraakopdrachten, worden gedeeld met de service.

Na grondig onderzoek en analyse van diverse televisies op de markt, kunnen we concluderen dat er voor iedere kijker een ideale TV bestaat. Of je nu een filmfanaat bent, een fervent gamer of gewoon graag naar het nieuws kijkt, er is altijd een model dat perfect bij je past. Houd je prioriteiten in gedachten, of dat nu beeldkwaliteit, geluidskwaliteit of een gebruiksvriendelijke interface is. Met de tien beste producten uit deze test ben je verzekerd van een hoogwaardige televisie-ervaring. Zorg dat je investering de moeite waard is en kies het product dat het beste aansluit op je behoeften en budget.

Inhoudsopgave